nie-naiwniak Piotrków 09.11.07, 18:08 Pozdrawiam mieszkańców Piotrkowa / nie wiem którego /, i mam prośbę - jeśli tylu z Was głosowało na Macierewicza , weźcie go do siebie . Może na wójta czy innego działacza . Po co ma zbierać tyle " miłych " tekstów o sobie - ale chwalić się tym że to Wy , na niego głosowaliście . Mógłby Was do tego wózka błędów nie zabierać . p.s. oczywiście proszę nie traktować tego postu jako coś złego do wyborców z Piotrkowa . Jeśli trzeba - to już przepraszam . Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Macierewicz: Komorowski wymusił decyzję o mojej.. 09.11.07, 18:12 lalala..;) :P Odpowiedz Link Zgłoś
krisdar Panie Macierewicz Tworki lub Drewnica czekają 09.11.07, 18:19 na nowych pensjonariuszy. Tam z pewnościa będzie dla Pana właściwe miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
kacza_dupa11 No i słusznie. Komorowski powinien dostać za to 09.11.07, 18:20 Order Virituti Militari Odpowiedz Link Zgłoś
evident wywalcie tego szalone człowieka ! 09.11.07, 18:24 nie chcę go już widzieć Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 No w końcu ktoś musiał wymusić! Przecież IV już si 09.11.07, 18:37 się skończyła. Nie zauważyłeś tego Antku? Teraz trzeba do roboty a wasze rozliczenia mają biec ale to ma być margines. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: zomo , ormo i ubecja wygrala, brawo !!!! *{* 09.11.07, 18:56 Tych firm już nie ma. Historycznymi zaszłościami zajmą się historycy. Trzeba poznać dokładnie te mechanizmy. Potem jescze dołączyć do poznania mechanizmy kaczyzmu. Aby znać symptomy powstawania i nie dopuścić w przyszłości. Reszta niechże zajmie się rządzeniem - bo rzad jest tylko po to, aby nam się lepiej żyło. Po to ich zatrudniamy. Kaczyńscy o tym zapomnieli i trzeba było im powiedzieć - A sio!, a sio! Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 Re: zomo , ormo i ubecja wygrala, brawo !!!! *{* 09.11.07, 19:16 *> niestety te firmy istnieja, ale maja alibi tylko , he, he, he, * { Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: zomo , ormo i ubecja wygrala, brawo !!!! *{* 09.11.07, 19:44 dyletant5 napisał: > *> niestety te firmy istnieja, ale maja alibi tylko , he, he, he, * > { W pisiórkowej imaginacji. Według pisiórków na terenie woj. świętokrzyskiego żyją żarłoczne trylobity! One tymczasem wymarły w erze mezozoicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
krisdar Re: i nie zapominaj o Homo Erectus vide Edgar 09.11.07, 21:02 r0b0l napisał: pewnie za Taty i Mamy Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l a alibi tych firm nazywa się PIS 09.11.07, 20:00 > *> niestety te firmy istnieja, ale maja alibi tylko , he, he, he, * Odpowiedz Link Zgłoś
placebo.99 dyletant5.. 21X własnie przegrali !!! 09.11.07, 20:02 co ty pieprzysz bolszewicki idioto! Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l powtarza co prezes: pis przegrali ale wygrali 09.11.07, 20:26 tak jak z niszczeniem akt ABW-CBA: nie wydałem zgody ale musiałem ja wydać i podpisać mali podli wredni krętacze Odpowiedz Link Zgłoś
moze-byc Re: zomo , ormo i ubecja wygrala, brawo !!!! *{* 09.11.07, 21:33 mogę tylko powiedzieć "szkoda jak kto głupi" - zaraz będzie wszystko okey. Nie ośmieszaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Jeśli nawet.... 09.11.07, 18:51 to bardzo dobrze zrobił, przecież sam Macier nie odszedłby do grobowej deski. Odpowiedz Link Zgłoś
krzytrzy Re: Macierewicz: Komorowski wymusił decyzję o moj 09.11.07, 18:53 Odejscie Maciarewicza wymusili wyborcy, nie Pan Komorowski. Odpowiedz Link Zgłoś
areabis Macierewicz: Komorowski wymusił decyzję o mojej.. 09.11.07, 19:08 Panie Jantoś! A co na to lekarze ?! Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Zasłużoną, nie brutalną. 09.11.07, 19:13 Podziękował też członkom komisji za pracę. - Byli narażeni na brutalną krytykę i - jak przypuszczam - nie zmieni się to teraz - stwierdził. Odpowiedz Link Zgłoś
2kotunia1 Re: Macierewicz: Komorowski wymusił decyzję o moj 09.11.07, 19:18 Twoje miejsce jest w Tworkach i to na oddziale zamkniętym.Żałuję, że Komorowski nie ma władzy by Cię odesłać tam gdzie Twoje miejsce PS. Ci którzy oddali swe głosy na tego przychlasta to będą się po wsze czasy smażyć w piekle! ( Tylko Ci na niego głosowali co wierzą w piekło) Odpowiedz Link Zgłoś
jaroslaw1980 Re: Macierewicz: Komorowski wymusił decyzję o moj 09.11.07, 19:19 Jeśli ktoś nie ma silnej woli, to mozna na nim wymusic wszystko. No :) A teraz pomyślcie o zeznaniach podatkowych ;P Odpowiedz Link Zgłoś
jaroslaw1980 Re: Macierewicz: Komorowski wymusił decyzję o moj 09.11.07, 19:21 Ach ten nieszczęsny populizm, wam chce się czytać takie brednie? Odpowiedz Link Zgłoś
maupa13 Brawo, Panie Marszałku Komorowski! 09.11.07, 19:29 a do oszołomów - to nie nowa interpretacja litery prawa, ale nareszcie PRZESTRZEGANIE prawa - bo ci co noszą je na sztandarach, mają chyba też nadrukowane na papierze toaletowym, bo tak je traktują... Jak i sprawiedliwość... Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: chcesz powiedziec niepełnosprawnego w sensie 09.11.07, 19:34 lidek_syn_ubeka napisał: "kazde ruskie scierwo jest niepelnosprawne w sensie psychicznym.Paszol won za Don" W rzeczy samej: PiS i inna niepelnosprawna mozgowo promoskiewska jaczejka won za Don! Odpowiedz Link Zgłoś
dionea Macierewicz: Komorowski wymusił decyzję o mojej.. 09.11.07, 19:42 MACIEREWICZ MUSI ODEJść !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Macierewicz: Komorowski wymusił decyzję o mojej.. 09.11.07, 19:47 I chwała Komorowskiemu za to! Może by jeszcze ktoś wymusił wreszcie na Macierewiczu wizytę u psychiatry? Tylko niech nie zapomni zabrać piżamy i szczoteczki do zębów (o używanie mydła go nie podejrzewam). Odpowiedz Link Zgłoś
johann3 Macierewicz: Komorowski wymusił decyzję o mojej.. 09.11.07, 20:09 cale szczescie, ze nie kazal ci zdjac spodni i pokazac siusiaka, palancie, uznajesz autorytet sily, jak to psychol i pewno tez bys to zrobil... Odpowiedz Link Zgłoś
stemp10 Ale jest ich ciężko odspawać 09.11.07, 20:20 Komorowski odspawał Lustratora to przyspawał się za niego nieudacznik Olszewski. Teraz będzy yyy ooo uuuu yyyy współpraca yyy Sb uuu Bolek yyyy Odpowiedz Link Zgłoś
leon9910 Macierewicz: Komorowski wymusił decyzję o mojej.. 09.11.07, 20:27 jestem ciekaw czy komorowski sam na taki pomysł wpadł czy był po skazówki u michnika???bo wiadomo nie od dzisiaj że matoł bronuś sam nie potrafi poprawnie sklecić zdania.Od dwóch lat na wszystkich konferencjach prasowych powtarza tytuły artykułów z gw.Dlatego PO będzie miało dwóch marszałków jeden pisze drugi czyta.Jeden z błędem ewolucyjnym drugi z błędem genetycznym po olimpiadzie paranormalnej!! Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: Macierewicz: Komorowski wymusił decyzję o moj 09.11.07, 21:39 leon9910 napisał: > jestem ciekaw czy komorowski sam na taki pomysł wpadł czy był po skazówki u > michnika???bo wiadomo nie od dzisiaj że matoł bronuś sam nie potrafi poprawnie > sklecić zdania.Od dwóch lat na wszystkich konferencjach prasowych powtarza > tytuły artykułów z gw.Dlatego PO będzie miało dwóch marszałków jeden pisze drug > i > czyta.Jeden z błędem ewolucyjnym drugi z błędem genetycznym po olimpiadzie > paranormalnej!! Posłuchaj pisdacki zakuty łbie. Popros kogoś, żeby ci przeczytał Konstytucję i wytłumaczył stosowny artykuł, bo jak widać za głupi jesteś, by w elementarnym stopniu chociaż zrozumieć pisane słowo. Potrafisz tylko powtarzać jak papuga oszczerstwa i jad swojego kurduplowatego wodza. Odpowiedz Link Zgłoś
izabell21 Macierewicz: Komorowski wymusił decyzję o mojej.. 09.11.07, 20:29 Macierewicz jest jednym z tych polityków którymi gardze. kłamca, kłamca i jeszcze raz kłamca... do ekipy kłamców dołaczyłabym Kurskiego i oczywiscie jarusia kaczynskiego ... poseł ma inne obowiazki, szefem komisji weryfikacyjnej powinien byc ktos kto nei zasiada w szeregach sejmu, i dobrze ze sie tak stało, wiecie co mnie smieszy najbardziej to ze zniszczył cały polski wywiad, dał biało na czarnym ksywki, nazwiska, daty kto gdzie był itd.. no chorzy psychicznie ludzie wydaja własnych obywateli ktorzy pracuja pod przykrywka przez wiekszosc zycia, to jest smiech na sali.poczytajcie sobie zagraniczna prase na ten temat, jak to pieknie sie z nas smieja, nie dziwie sie im. Niszczyc swoj kraj to chamstwo Odpowiedz Link Zgłoś
ytelak Pajac Macierewicz 10.11.07, 10:42 Jak tak się słucha wypowiedzi Pana Macierewicz to człowiek odnosi wrażenie że PiS zapomniał wyśmiewania się z Pani Sawickiej (gdzie trzeba przyznać że był to cyrk nr 1 na skalę światową)jak się użalała a tu facet teraz się użala i tylko mu łez brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś