dan3iger 09.11.07, 21:33 Zasady zobowiązują. Mały zakompleksiony typ, nic więcej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jankbh Re: Desygnowanie Tuska w uroczystej poczekalni 09.11.07, 21:41 Male to i pozbawione godnosci, niezbednej do sprawowania takiego urzedu. Odpowiedz Link Zgłoś
dan3iger Wolę desygnowanie Tuska nawet i w kiblu 09.11.07, 21:50 Wolę desygnowanie Tuska na premiera RP nawet i w kiblu niż desygnowanie Kaczyńskiego na premiera w największej i najbardziej reprezentacyjnej sali. Jeszcze max 3 lata i nie będzie tego małego typa. Odpowiedz Link Zgłoś
analfabeta2008 Re: Wolę desygnowanie Tuska nawet i w kiblu 09.11.07, 21:54 Podpisuję się pod tym wszelkimi kończynami. Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Cóż... mamy najgorszego prezydęta w dziejach RP... 09.11.07, 22:04 ...nie możemy zatem oczekiwać niczego dobrego. Najwyższy cza skrócić kadencję Lecha Kaczyńskiego, zanim - wzorem Jarosława - zdąży narobić Rzeczpospolitej kolejnych szkód. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodekzpoznania Wałęsa i Kwachu byli moimi Prezydentami, choć na.. 09.11.07, 22:13 żadnego nie głosowałem. Pan Lech Kaczyński jest tylko tymczasowo piastującym ten Urząd. Odpowiedz Link Zgłoś
luckyd Donaldzie!!! 09.11.07, 22:27 czemu czytasz i nie grzmisz!? Jestesmy z Toba, jedno slowo, wotum nieufnosci i normalna czesc Polski stoi za Toba aby skonczyc te blazenade - nie musimy przeciez czekac na koniec prezydentury! Pionki zawsze bije damka! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 [...] 09.11.07, 22:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
meth.p Re: Bedzie uroczysta desygnacja ... w Berlinie :) 10.11.07, 01:24 katolik_polski1 napisał: > Jak Nowy Premier zacznie poprawiac stosunki z naszymi > zachodnimi sasiadami . Poniewaz z toba, junkierami, presentation itp. nie da sie argumentami: Jestes glupi i masz dupe z wosku! Odpowiedz Link Zgłoś
kraq do pisuaru tylko z domestosem 10.11.07, 01:27 inaczej dalej bedzie smierdzial Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Naburmuszonony za porażkę braciszka i PIS.Chcieli 10.11.07, 06:55 trwać wiecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk prezydęt Kłamczyński pokazuje Polsce swe chamstwo 10.11.07, 08:05 Oto prawdziwa twarz prezydęta, który chyba już na zawsze zapiekł się w swoich małych uprzedzeniach. Na widok publiczny wylazły wszystkie jego małostkowości. Takie indywiduum nie powinno być głową państwa. Takie indywiduum jest obrazą dla nas wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
eleonora_szymalla Desygnacja_Tuskwy_Trwała_Stanowcz o_Za_Długo !!!!!! 10.11.07, 11:50 Prezydent RP wspaniałomyślnie poświęcił tej smutnej uroczystości zbyt dużo czasu :( Milionom Polaków oglądającym tę transmisję dłużyło się niesamowicie to donaldowe nerwowe przebieranie nóżkami i chciwe wyczekiwanie Tuskwy na uscisk dłoni Pana Prezydenta :( Odpowiedz Link Zgłoś
monikapiateczek [...] 10.11.07, 15:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
idiot_hunter I tutaj widać jak na dłoni nikczemność Braci 11.11.07, 01:05 Mianowanie właściciela kota Alika odbyło się w sali kolumnowej z wielką pompą, mianowanie Tuska w poczekalni i trwało tylko 16 sekund. I taki jeszcze bezczelnie prawi, że wychował się na salonach... Odpowiedz Link Zgłoś
cycki_krulowej_europ-y [...] 10.11.07, 12:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Durniem był od zawsze, a teraz jest aparatczykiem 10.11.07, 08:07 Z tego powodu nie podejmujemy z nim żadnej dyskusji - a niech se pisze, skoro mu za to płacą (a może tylko ma nadzieję, że mu kiedyś zapłacą). Odpowiedz Link Zgłoś
dan3iger Gdzie to PiSowskie klakierstwo ? 09.11.07, 22:40 Gdzie to PiSowskie klakierstwo co spamowało to forum przed wyborami? Jak rozumiem już się skończyła akcja pt "urzędnicy i pracownicy Kancelarii Premiera popierają Rząd i Partię w Sieci". Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: Gdzie to PiSowskie klakierstwo ? 09.11.07, 22:41 Rozejrzyj sie po forum- jakies niedobitki jeszcze są :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk junkier, presentation... złażą się jeszcze i plują 10.11.07, 08:14 Ale to już rzeczywiście niedobitki i wola walki w nich całkiem osłabła. Odpowiedz Link Zgłoś
jotka42 Re: Cóż... mamy najgorszego prezydęta w dziejach 10.11.07, 00:09 PRAWNICY,czy to w ogóle jest możliwe? Jestem za. DoSC kompromitacji POLSKI, o kt,órą, rzekomo, oni tak walcza. MY wszyscy też jestesmy POLAKAMI i nie chcemy tak KOMPROMITUJĄCEGO prezydenta.Że też znowu coś takiego mojemu krajowi się zdarzyło. Myślałam, ze po tzw. realnym socjaliżmie nie może być gorzej. A oto mamy hitlerków i to dwoch. BOŻE HROŃ. Odpowiedz Link Zgłoś
kraq moze juz czas powiedziec dosc temu gnojowi 10.11.07, 01:19 kompleksy to moze leczyc w psychiatryku a nie szopki odwalac na najwazniejszym urzedzie w kraju. hanba! ale ludzie drugi raz sie juz nie nabiora na gadki tych psychopatow. tylko dlaczego mamy znosic dziada jeszcze 3 lata:((( Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Re: moze juz czas powiedziec dosc temu gnojowi 10.11.07, 08:11 kraq napisał: > tylko dlaczego mamy znosic > dziada jeszcze 3 lata:((( Odpowiedź jest prosta: abyśmy przez co najmniej 100 lat pamiętali, że w roku 2005 byliśmy aż tak głupi, że dopuściliśmy do tego, aby takie nędzne indywiduum zostało na najwyższy urząd w Rzeczpospolitej wybrane. A Lech Wałęsa otwarcie wówczas mówił, co ten mały człowieczek sobą reprezentuje i jaka będzie Polska od jego rządami. Odpowiedz Link Zgłoś
yllen-kita Re: Wolę desygnowanie Tuska nawet i w kiblu 09.11.07, 22:29 > > Podpisuję się pod tym wszelkimi kończynami Dokladam swoje (konczyny). I coraz bardziej sie ciesze, ze kaczomatolki potwierdzaja swoja klase. Czegos tak zenujacego nie widzialam w swoim zyciu a ciut juz pozylam. Odpowiedz Link Zgłoś
mark_kram57 Re: Wolę desygnowanie Tuska nawet i w kiblu 09.11.07, 22:42 oni przez male "o" stracili juz kontrole nad rzeczywistoscia.Nie zdziwilbym sie,gdyby za pare lat jak juz zupelnie straca power,nie wyladuja w zakladzie dla nerwowo chorych.Psychiatra oraz psycholog przydalby sie im juz teraz dla ich wlasnego dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
jay-walker Re: Wolę desygnowanie Tuska nawet i w kiblu 09.11.07, 22:51 Szczerze powiedziawszy to pierwszą osobą, którą odesłałbym do zakładu byłby Tusk, wystarczy przyjrzeć się jego twarzy, szaleniec pełną gębą. Odpowiedz Link Zgłoś
dan3iger Re: Wolę desygnowanie Tuska nawet i w kiblu 09.11.07, 23:03 > Nie kłóć się z głupcem, ktoś mógłby nie zauważyć różnicy Przeczytałem to i... zrezygnowałem z polemiki. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna89 Tusk to eurydyta przy Kaczynskich razem wzietych 09.11.07, 23:10 Mnie juz nie dziwi to prostactwo Kaczynskich. Dobrze, ze ich matka niewiele juz rozumie bo wpadlaby w depresje. Zona Maria chyba juz ja ma. Skad w nich tyle zla? Dla mnie to nie sa juz nawet bracia Kaczynscy, to sa bracia K. Bardzo, bardzo zli ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
wiatr_w_bambusie Re: Tusk to eurydyta przy Kaczynskich razem wziet 09.11.07, 23:57 bracia k. oby. mądrze piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
shithead Re: Wolę desygnowanie Tuska nawet i w kiblu 10.11.07, 05:35 jay walker from Chicago-jackowo picking up asbestos and garbage - fucking Polish-joke and white-nigger trash. Odpowiedz Link Zgłoś
sher.khan Re: Wolę desygnowanie Tuska nawet i w kiblu 10.11.07, 06:25 oj, mylisz się, Szaleniec został senatorem. Z listy PO. Odpowiedz Link Zgłoś
alcik03 Re: Wolę desygnowanie Tuska nawet i w kiblu 09.11.07, 22:48 Ja rowniez!!! mam tylko nadzieje, ze zajmnie to mniej niz 3 lata!! zakompleksione kurduple z zadza wladzy to mieszanka dosc niestrawna Odpowiedz Link Zgłoś
jotka42 Re: Wolę desygnowanie Tuska nawet i w kiblu 10.11.07, 00:00 Nie mialam okazji tego oglądać, ani reakcji TUSKA na to,ze osadzili GO w jakimś wlaśnie kiblu w siedzibie rady ministrów[do tej pory nie mogę tej nazwy pisać z wielkiej litery, TUSKU, zmień to].Nie wiem jak odpowiedzial. Ja bym na Jego miejscu powiedziala,że to nie ma znaczenia[ a propos patriotyzmu " nic to Baśka"], ja się wychowałem na podwórku, tak jak 99,9% tego, NASZEGO społeczeństwa i pakamera w radzie ministrow jest dla mnie salonem. Odpowiedz Link Zgłoś
jardo-g Re: Wolę desygnowanie Tuska nawet i w kiblu 09.11.07, 22:01 "Jeszcze max 3 lata i nie będzie tego małego typa." coś intuicja mi mówi, że szybciej.... Odpowiedz Link Zgłoś
dan3iger Re: Wolę desygnowanie Tuska nawet i w kiblu 09.11.07, 22:04 > "Jeszcze max 3 lata i nie będzie tego małego typa." > > coś intuicja mi mówi, że szybciej.... No. Obyś miał rację... Odpowiedz Link Zgłoś
jay-walker Re: Wolę desygnowanie Tuska nawet i w kiblu 09.11.07, 22:54 Dokładnie, już szykujemy koperty Panowie Odpowiedz Link Zgłoś
skubi6 Cieszmy się 09.11.07, 21:55 Cieszmy się, że zachowanie Kaczyńskich, od tej strony, którą każdy może zauważyć, tak dobrze odpowiada ich naturze i działalności. Bo niestety większość wyborców nie potrafi ocenić decyzji politycznych czy ustaw. A zachowanie ludzie ocenić potrafią. Więc jeśli jakiś polityk pisze złe ustawy, podejmuje złe decyzje, kradnie, ale za to wygląda ładnie i jest uprzejmy, to niestety może długo rządzić. Ale to nie dotyczy tych dwóch panów. Oni bronią zdechłej IV RP tak beznadziejnie, że ją dobili. PiS właśnie teraz dobijają. Na szczęście Polskę tylko osłabili, nie dobili. Przykład fatalnej ustawy: www.skubi.net/lustracja.html Jak Kaczyńscy zniszczyli wywiad wojskowy: www.skubi.net/macierewicz.html www.skubi.net/meller.html Odpowiedz Link Zgłoś
kolargolo Zaslepila ich porazka 09.11.07, 22:13 nie sadzilem ze straca zimna krew do tego stopnia zeby zachowywac sie gorzej niz Walesa ktory podawal Kwasniewskiemu noge. Odpowiedz Link Zgłoś
slowianska_dusza Re: Desygnowanie Tuska w uroczystej poczekalni 09.11.07, 21:43 Jak mówią Rosjanie: "Kultura takaja". Zdecydowanie poniżej standardów podwórka. Współczuję Żoliborzowi takich reprezentantów. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Żenada. Wstyd. 09.11.07, 21:47 Prezydent zachowuje się poniżej krytyki. I on coś o zasadach mówi... Wstyd panie prezydencie. Nie wiem co chciał pan osiągnąć poprzez takie zachowanie, ale jedyną osobą która na tym straciła to pan. Po takim potraktowaniu Tusk zyskał u mnie 20 punktów. Pan stracił 10 tysięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
jay-walker Re: Żenada. Wstyd. 09.11.07, 22:57 > Po takim potraktowaniu Tusk zyskał u m > nie 20 punktów. Pan stracił 10 tysięcy. I rozumiem, że to będzie miało jakiś wpływ na coś? Odpowiedz Link Zgłoś
kraq na twoj pisuarku moze miec wplyw tylko domestos 10.11.07, 01:23 moze bys od tego nie odchamial i nie zmadrzal ale troche smrodu bys mniej wydzielal Odpowiedz Link Zgłoś
grubasjo Desygnowanie Tuska w uroczystej poczekalni 09.11.07, 21:51 Ujmę to delikatniej niż moi poprzednicy.Panie Prezydencie to nie przystoi się tak zachowywać nieładnie.Takich podstawowych zachowań to już na podwórku uczą. Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: Desygnowanie Tuska w uroczystej poczekalni 09.11.07, 22:55 Na podwórku może i tak ,ale w salonach pani Jadwigi najwidoczniej nie. A na podwórko genialne bliźniaki nie wychodziły. Jakżeby mogły sie bratać z takimi prostakami, co to wiseli na trzepaku zamiast przygotowywać się do zawłaszczenia księżyca w dzieciństwie i całkiem sporego państwa na początku XXI wieku, gdy juz byli cakiem dorośli? Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek84g Nasz prezydent to Lepper wśród prezydentów. 09.11.07, 21:55 Słoma wystaje nie źdźbłami, ale całymi kopcami i belami. Odpowiedz Link Zgłoś
drbob20 Re: Desygnowanie Tuska w uroczystej poczekalni 09.11.07, 21:56 maly, zawistny smierdzielik. bufon co chce innych pomniejszac a siebie i swojego blizniaka jednojajowego powiekszac. to zenujace miec takiego 'prezydencika'. Odpowiedz Link Zgłoś
szaki-1979 Desygnowanie Tuska w uroczystej poczekalni 09.11.07, 21:57 Bardzo niskie, ale czegóż sie spodziewać - w końcu Karłogród. Pewien niezbyt lubiany polityk powiedział kiedyś - faceta poznaje sie po tym jak kończy. Coś w tym jest - karzeł ani nie umie przegrywać, ani honoru żony bronić. Szkoda słów... Odpowiedz Link Zgłoś
donald_2005 Uroczystość w przedpokoju na brzegu dywanu 09.11.07, 22:00 Mogli chociaż ustawić Tuska gdzie indziej, a nie na brzegu dywanu: jedną nogą na parkiecie, a drugą na dywanie. Miał być ośmieszony Tusk, a ośmieszono państwo i naród. Tymczasem Konstytucja Rzeczpospolitej Polskiej mówi w Art. 130. Prezydent Rzeczypospolitej obejmuje urząd po złożeniu wobec Zgromadzenia Narodowego następującej przysięgi: "Obejmując z woli Narodu urząd Prezydenta Rzeczypospolitej Polskiej, uroczyście przysięgam, że dochowam wierności postanowieniom Konstytucji, będę strzegł niezłomnie godności Narodu, niepodległości i bezpieczeństwa Państwa, a dobro Ojczyzny oraz pomyślność obywateli będą dla mnie zawsze najwyższym nakazem". Wydaje mi się, że można mieć wiele zastrzeżen co do dbałości o godność narodu. Ja się czuję obrażony. Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: Uroczystość w przedpokoju na brzegu dywanu 09.11.07, 22:18 Przysiega-przysiega, ale Pan Prezydent od poczatku podkreslal, ze jest prezydentem tych lepszych Polakow.Nnno, znaczy tych, ktorzy glosowali na PiS. Co poradzisz-taka kultura. A niedlugo bedzie to tylko prezydent swojego borata i jego kilku kapciowych. Odpowiedz Link Zgłoś
kraq no to kolejny dowod na to, ze jest tepakiem:))) 10.11.07, 01:26 > jest prezydentem tych lepszych Polakow.Nnno, znaczy tych, ktorzy > glosowali na PiS. buhahaha dobre sobie, te poperelowskie sfrustrowane sieroty to lepsi Polacy LOL:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
janko.b Desygnowanie Tuska w uroczystej poczekalni 09.11.07, 22:04 To nie było imho tak ważne wydarzenie, ale zamieszanie wokół oczywiście w stylu Kaczyńskich. Ale niech im będzie, w końcu "jak sobie pościelesz tak się wyśpisz" Odpowiedz Link Zgłoś
d.d.5 Desygnowanie Tuska w uroczystej poczekalni 09.11.07, 22:05 ten Kaczyński zachowuje sie jak rozkapryszony bachor,w końcu urząd prezydenta to nie prywatny folwark i jakiś protokół jego tez obowiązuje Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Mamrot the Horrible 09.11.07, 22:07 Nie wymamrotał nawet jednego słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
shithead Re: a moze Donald the Horrible Mamrot? 10.11.07, 05:52 Wrong target, you fucking piss-moron. Odpowiedz Link Zgłoś
tomyorke Re: E -tam! To wszystko detal. My czekamy Donaldz 09.11.07, 22:07 Żenujące - czytaj w stylu braci. Dobrze, że Tuska Kamiński nie desygnował, bo Pan Lech byl np. u mamy na obiedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
jay-walker Re: E -tam! To wszystko detal. My czekamy Donaldz 09.11.07, 23:01 Dobry przykład na to żeby szanować swoje matki, niezależnie od tego kim się jest. Odpowiedz Link Zgłoś
monikapiateczek was po... jakie cuda? jaki wzrost? 10.11.07, 00:00 Tuskoidiota łgał jak pies. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrwyb Re: was po... jakie cuda? jaki wzrost? 10.11.07, 00:12 Wole łgarstwo porządnego człowieka niż oczywistą oczywistość. Odpowiedz Link Zgłoś
wasiek3 Kaczor pokazl ze jest maly nie tyko wzrostem. 09.11.07, 22:14 Malutki czlowieczek o malutkim rozumku i wielkich kompeksach. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
cyndyndanda kaczy prezio wszystkich PISdzielcow jeszcze nie oc 09.11.07, 22:14 hlonal z tego jak Polacy zloili dupe jego klonowi - Panie Tusku proponuje odwolywac prezia pod mostem! Odpowiedz Link Zgłoś
kwakwarakwa Nie, nie wolno zniżać się do tego poziomu 09.11.07, 22:22 w zupełności wystarczy to, co przewiduje Konstytucja Rzeczpospolitej Polskiej: Trybunał Stanu. Odpowiedz Link Zgłoś
kolejny_forumowicz Re: kaczy prezio wszystkich PISdzielcow jeszcze n 13.11.07, 19:51 > hlonal z tego jak Polacy zloili dupe jego klonowi - Panie Tusku > proponuje odwolywac prezia pod mostem! aaa, i to jest właśnie najlepsze. my, normalni ludzie chcialibyśmy się mścić jak h.uj. a to jest najlepsze, że właśnie PO potrafi wykazać się kulturą (przykład - głosowanie na Putrę. niesamowite) nie wiem jak im się udaje to wytrzymać, ale naprawdę ich podziwiam. a tuska przede wszystkim. nie mówię, czasami ich poniesie. ale wytrzymują 10 000 000 razy więcej niż ja bym zniósł. ja bym tego hu.ja w pysk stzelił, jakby mnie tak desygnował. Odpowiedz Link Zgłoś
kwakwarakwa A przecież mógł go desygnować na schodach 09.11.07, 22:17 ale akurat Fotyga tam pracowała z mopem, więc się nie dało... niech się więc cieszy, że prezydent znalazł czas pomiędzy pobytem w pałacowej toalecie a wywiadem dla TV Trwam. Żenujący spektakl. Dziecinada. Z trudem ukrywana frustracja, czego dowodem ten grymas na twarzy desygnującego. Pomijając określone uzanse i praktyki jakie zostały zlekceważone w imię zemsty na polecenie brata, to wszystko wygląda jak smutny skutek równie smutnego dzieciństwa: koledzy grali w piłkę na podwórku, a oni musieli odkurzać dzieła Lenina w domowej biblioteczce. W istocie, takie wychowanie jest zdecydowanie lepsze. Tylko nie wiadomo od czego jest lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczory11 Preziowi K. wylazla sloma z butow. 09.11.07, 22:20 Preziowi pisiorkow Lechowi K. wylazla sloma z butow. Ot cwok zademonstrowal cale swe chamstwo i prostactwo. Takie jest to wlasnie "wychowanie' ( tfuuuuu ) wyniesione z "dobrego domu", a nie z podworka. Mieszkancy Zoliborza, czy nie jest wam wstyd, ze takie indywiduum wyciera sobie swa nienawistna gebe "zoliborskim pochodzeniem'? Ja na waszym miejscu spalilbym sie ze wstydu lub zapadlbym sie pod ziemie. Kaczynscy przed Trybunal Stanu, a nastepnie wespol z Zero do Wronek. Kaczory11 Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: Preziowi K. wylazla sloma z butow. 09.11.07, 22:22 Ooo, witam. Kolejny zbuk w wykonaniu Pana Prezydenta za nami. Nie mozna spokojnie usiasc w fotelu i poczytac ksiazki... Odpowiedz Link Zgłoś
kaczory11 Re: Preziowi K. wylazla sloma z butow. 09.11.07, 22:33 Witam rowniez, Masz racje. Wlasnie zrobilem remanent nieprzeczytanych ostatnio ksiazek, lub przerwanych w polowie. Zebral sie maly stosik. Ale Kaczory sa jak te upiory lesne, wilkolaki, ktore wysysaja wszelkie soki z czlowieka. Juz mialem nadzieje, ze po 21 pazdziernika bede mial wiecej czasu na lekture i czas dla siebie, a tu masz - kolejne popisy kaczego chamstwa, podlosci i grubianstwa nad ktorymi ze spokojem nie mozna przejsc do porzadku dziennego i trzeba zareagowac. Powiem Ci szczerze. Gdybym mial taka mozliwosc, to dalbym preziowi pisiorkow w gebe. Bo tylko na to swym zachowaniem w ciagu oststnich dni zasluguje. To, ze musialbym nastepnie przez pol dnia zmywac rece z kaczego lajna nawet nie odstraszyloby mnie. Pozdrawiam - Kaczory11 Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: Preziowi K. wylazla sloma z butow. 09.11.07, 22:39 >Powiem Ci szczerze. Gdybym mial taka mozliwosc, to dalbym preziowi pisiorkow w gebe.< Ehehehehe, obawiam sie, ze moglbys sie nie dopchac, bo tylu byloby chetnych! Z kim bym dzisiaj nie rozmawiala, to wszyscy byli oburzeni zachowaniem p.Kaczynskiego, chociaz stwierdzaja, ze z drugiej strony takie zachowanie wprawdzie nie przystoi glowie panstwa, ale z kolei b. dobitnie pokazuje, jak go boli zwyciestwo PO.I to jest bezcenne. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kaczory11 Re: Preziowi K. wylazla sloma z butow. 09.11.07, 22:47 Jestem czlowiekiem cierpliwym. Na te mozliwosc dania w gebe preziowi moglbym stac w kolejce nawet cala noc i zapisac sie w komitecie kolejkowym. A poniewaz wychowywalem sie rowniez na podworku, to zgodnie z wyniesionymi manierami udzielalbym kobietom pierwszenstwa. Pozdrawiam - Kaczory11 Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: Preziowi K. wylazla sloma z butow. 09.11.07, 22:57 >zgodnie z wyniesionymi manierami udzielalbym kobietom pierwszenstwa.< Jakby sie kobitki rzucily, to moglbys juz nie miec komu przylozyc;-) Ale tak powaznie- to mysle, ze z Panem Prezydentem jest coraz gorzej, on nawet nie stara sie zachowac pozorow, ze jest prezydentem calego narodu.Teraz jest prezydentem PiSu (ale nie calego), a juz niedlugo bedzie tylko prezydentem swojego borata. Ciesze sie jednakowoz, ze przez takie zachowanie Pan Prezydent pograza sie i pograza coraz bardziej... Odpowiedz Link Zgłoś
kaczory11 Re: Preziowi K. wylazla sloma z butow. 09.11.07, 23:06 Podzielam Twoja radosc. Milo mi ogladac postepujaca degrengolade prezia pisiorkow. I ten cwok jeszcze sadzi, ze wygra kolejne wybory? Mam coraz wieksza nadzieje, ze doczekam niebawem pierwszego impeachmentu w Polsce. A ustawione przed palacem Namiestnikowskim taczki beda odpowiednio "udekorowane". Pozdrawiam - Kaczory11 Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: Preziowi K. wylazla sloma z butow. 09.11.07, 23:15 >Mam coraz wieksza nadzieje, ze doczekam niebawem pierwszego impeachmentu w Polsce.< No nie wiem, czy byloby to mozliwe, bo do postawienia prezydenta przed TS potrzeba poparcia 2/3 czlonkow Zgromadzenia Narodowego. Wprawdzie w rachunkach nie jestem zbyt biegla, ale liczylam kilka razy :-)) i wyszlo mi, ze "nie-PiS" ma za malo glosow, zeby to zrobic. No chyba, ze PiS nie przetrwa, ale w tym przypadku nie bylabym taka pewna, bo w partyjnej wierchuszce(czyli w sumie wsrod parlamentarzystow )za duzo jest kapciowych, ktorych nigdzie nie przywitaja z otwartymi rekami, wiec beda sie prezesa trzymac kurczowo. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczory11 Re: Preziowi K. wylazla sloma z butow. 09.11.07, 23:26 Pozyjemy, zobaczymy. Kapciowych co prawda wielu, ale oni "zapisali" sie do Sejmu liczac na "marmulade i konfitury" po wygranych przez pisuar wyborach. A tu ani "marmulady", ani konfitur, tylko wstyd i obciach. Wodzowska partia psychola Jareczka trzesie sie w posadach, to i tym kapciowym moga spasc klapki z oczu. Pamietaj, ze przy rydwanie zwyciezcy zawsze bylo wiecej zwolennikow niz przy katafalku przegranego. A kapciowi liczacy na profity z waaadzy pisuaru zaczna zagladac do swych pustoszejacych portfeli. Gdy Jareczek "stoleczkow waaadzy" juz nie bedzie mogl rozdzielac, to i bat wodzusia bandy kapciowych w ryzach nie utrzyma. W dalszym ciagu wierze w impeachment. Moze jeszce nie za tydzien, ale za rok powiedzmy..... Pozdrawiam - Kaczory11 Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: Preziowi K. wylazla sloma z butow. 09.11.07, 23:35 Mmmmm, PiS na katafalku...(rozmarzylam sie). Masz oczywista racje, nie przyszlo mi do glowy, ze w PiS frustracja bedzie rosla, bo synekury sie skonczyly i Pan Prezes nie ma nic do zaoferowania poza zamordyzmem. Jesli chodzi o kapciowych, to mysle, ze to sa po prostu takie miernoty, ze nigdzie indziej nie powalcza. Pozdrawiam i dobranoc.Kidys wreszcie trzeba odespac to siedzenie na forum. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kaczory11 Re: Preziowi K. wylazla sloma z butow. 09.11.07, 23:42 Tez pozdrawiam i dobranoc - Kaczory11 Odpowiedz Link Zgłoś
r100gs_pd Karły moralne z kompleksami wyższymi od Pałacu... 09.11.07, 22:21 Kultury Odpowiedz Link Zgłoś
pyorunochron Kaczynscy to zwykle chamy 09.11.07, 22:21 I mial racje Walesa mowiac, ze mamy durnia za prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
ania1023 Desygnowanie Tuska w uroczystej poczekalni 09.11.07, 22:23 ale mali ludzi z tych ziemniakow Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta I Michnika k..wa nie zaprosili -:) 09.11.07, 22:23 I pozostałej elity oraz autorytetów też nie -:) Odpowiedz Link Zgłoś
sopocianin Desygnowanie Tuska - kolejna kasza plama 09.11.07, 22:30 Coz, malutki jest ten nasz Prezydent. Nie potrafi zachowac sie jak Prezydent Polski, bo jest po prostu prezydencikiem z pisu-aru. Odpowiedz Link Zgłoś
bartas1 Mam funkcję dla jarosława kaczyńskiego 09.11.07, 22:31 zostanie doradcą prezydenta do spraw kobiet Odpowiedz Link Zgłoś
januszp1 Desygnowanie Tuska w uroczystej poczekalni 09.11.07, 22:33 Żoliborz przeprasza! Odpowiedz Link Zgłoś
kaczory11 Re: Desygnowanie Tuska w uroczystej poczekalni 09.11.07, 23:33 Milo bylo to przeczytac. Pozdrawiam - kaczory11 Odpowiedz Link Zgłoś