jacoladaco Sondaż prezydencki: Tusk zmiażdżyłby Kaczyńskiego 10.11.07, 17:15 wyniki sondażu odzwierciedlają kompromitację obecnego "prezydenta" na każdym z możliwych szczebli, spieprzaj dziadu, zrób w końcu coś mądrego dla tego kraju! Odpowiedz Link Zgłoś
tppiotr Sondaż prezydencki: Tusk zmiażdżyłby Kaczyńskiego 10.11.07, 17:16 Bracia ksero już niedługo wylądują na śmietniku historii. Historii oddziału psychiatrycznego - bo tam jest ich miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma Nareszcie Polacy przejżeli na oczy ! Ale i tak 10.11.07, 17:17 lepiej późno, niż wcale ! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 naród wreszcie przejrzał na oczy 10.11.07, 17:21 Kaczyńscy obaj odejdą w infamii Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider dokończyć wykopki 10.11.07, 17:27 dla mnie mogą nawet w skarpetkach odejść, niekoniecznie w infamii. byleby odeszli. nie muszą przepraszać. nie interesuje mnie też dokąd odejdą, czy to bedzie psychaitryk, czy więzienie (innych możliwości chyba nie ma) - wszystko jedno. spieprzajcie dziady. beatrix13 napisała: > Kaczyńscy obaj odejdą w infamii Odpowiedz Link Zgłoś
piotrwit55 Sondaż prezydencki: Tusk zmiażdżyłby Kaczyńskiego 10.11.07, 17:22 A na co kaczka liczyla? Po takiej dennej prezydenturze i do tego wszyscy wiedza ze nie Lech tylko Jarek dyryguje, chcialby miec uznanie u wyborcow? Dosyc juz rzadow tego drobiu! Odpowiedz Link Zgłoś
marecki1963 Wyborcza!czego wmawiasz , że Polacy to głupi naród 10.11.07, 17:23 Wyborcza!czego wmawiasz , że Polacy to głupi naród? Tusk jeszcze nie pokazał jakim bedzie premierem, a ty robisz juz z niego prezydenta:) Odpowiedz Link Zgłoś
kap0 Sondaż prezydencki: Tusk zmiażdżyłby Kaczyńskiego 10.11.07, 17:26 ty durny zawszony brukowcu Odpowiedz Link Zgłoś
jacoladaco Re: Sondaż prezydencki: Tusk zmiażdżyłby Kaczyńsk 10.11.07, 17:29 bardziej durne są tylko wypowiedzi pisorów... Odpowiedz Link Zgłoś
tele_sfor Kaczor 10.11.07, 17:33 nie ma szans na reelekcje, po ostatnich wydarzeniach widać, ze nie nadaje się na to stanowisko; ta koszmarna pomyłka; Kamiński i Bielan mogą się zesrac i tak nic mu to nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
jorge.martinez Re: A ja bede glosowal na J.Rokite ! 10.11.07, 17:42 Mieć taką pierwszą damę jak Nelly... Bezcenne. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod oszust z czarownicą, to śmietnik historii 10.11.07, 17:43 rtoip.ovh.org/trash/ktl.swf Odpowiedz Link Zgłoś
areabis Sondaż prezydencki: Tusk zmiażdżyłby Kaczyńskiego 10.11.07, 17:53 Wyniki Lecha Kaczyńskiego są beznadziejne , bo każdy patrząc na niego widzi bliźniaka - Jarosława . I to on szkodzi bratu . Może kiedyś Lech zdecyduje się na bardziej samodzielną politykę ?! ale wtedy i tak kązdy będzie ich mylił . Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_stopczyk Prezes Nikodem Dyzma - na premiera !!!!! 10.11.07, 17:54 "Litwinek sięgnął do teki i wyjął kopertę, po czym zrobił małą pauzę i wśród ogólnej ciszy powiedział uroczystym głosem: - Wielce szanowny panie prezesie. Przybywam tu z polecenia pana prezydenta Rzeczypospolitej, by w jego imieniu prosić pana o przyjęcie misji tworzenia nowego rządu. Oto list odręczny prezydenta. W wyciągniętej ręce trzymał kopertę. Nikodem poczerwieniał i otworzył usta. - Ze... że co? Doktor Litwinek, kontem z wrażenia, jakie wywołał, uśmiechnął się nieznacznie. - Pan prezydent Rzeczypospolitej ma nadzieję, że pan, panie prezesie zechce stworzyć nowy gabinet i stanąć na jego czele. Dyzma niepewnym ruchem wziął kopertę i drżącymi rękoma wyjął z niej arkusz papieru. Czytał, lecz litery skakały mu przed oczyma. Istotnie, odręczne pismo zawierało powtórzenie tego, co powiedział Litwinek. Pomału złożył list. Na jego twarzy malowała się troska. - Pan prezydent nie wątpi - ciągnął Litwinek - że pan prezes nie odmówi mu, zwłaszcza dziś, w dobie ciężkich zadrażnień politycznych i ostrego kryzysu gospodarczego, kiedy trzeba kraj ratować przed staczaniem się po równi pochyłej. Trudne i wielkie to zadanie. Pan prezydent wierzy że właśnie pan, który cieszy się nie tylko jego, lecz całego społeczeństwa zaufaniem, skutecznie temu podoła. Ze wysoki autorytet, wiedza i doświadczenie, jakie są udziałem pana prezesa, dadzą pełnię rękojmi, iż stworzy pan rząd silnej ręki, że podźwignie pan pomyślność kraju, który z takim utęsknieniem oczekuje silnego człowieka. Pozwoli pan, że złożę i moje skromne zapewnienie, że wierzę, iż tylko pan może tego dokonać, panie premierze. Skłonił się nisko i umilkł. Efekt był kolosalny." ------------------------------------------------------- - Czy jest pan gotów stać na straży porządku prawnego odnowionej, demokratycznej Rzeczypospolitej Polskiej? - Bezapelacyjnie. Do samego końca. Mojego lub jej. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Nikodem Dyzma już był premierem 10.11.07, 18:12 własnie w niesławie kończy kadencję Odpowiedz Link Zgłoś
me2free Brawo Kaczynski, swietna strategia samozniszczenia 10.11.07, 17:58 Cyrk jaki pan ostatnio odegral zostal jednoznacznie oceniony w wyniku sondazu "Wprost". Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ......wazelina Michnika miazdzy wszystko...... 10.11.07, 17:59 Michnik z kazdym artykulem Wyborowej przekracza nieosiagalne dla innych granice wazeliniarstwa Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: ......wazelina Michnika miazdzy wszystko..... 10.11.07, 18:18 gdyby tak było, to w IV rp popierając PiSiorów, byłby już właścicielem połowy gazet w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Sondaż prezydencki: Tusk zmiażdżyłby Kaczyńskiego 10.11.07, 18:15 Dziennikarze, dajcie sobie luz. Zostawcie już tego biednego Prezydenta w spokoju. Zamiast pracy dla Polski, będziemy mieć za chwilę barykady na ulicach w wykonaniu PIS. Może się Pan Prezydent zmieni z czasem. Dajcie już spokój i nie podpuszczajcie jednych na drugich. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec ale pan Prezydent sam sobie szkodzi 10.11.07, 18:21 gazeta tylko relacjonuje jego poczynnia - w przeciwnym przypadku Kamiński by krzyczał że nikt się prezydentem nie interesuje Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Sondaż prezydencki: Tusk zmiażdżyłby Kaczyńskiego 10.11.07, 18:18 Te wasze "sondaże" to jak bajka o żelaznym wilku Odpowiedz Link Zgłoś
starod Re ambl: Sondaż prezydencki: 10.11.07, 20:25 ambl napisała: > Te wasze "sondaże" to jak bajka o żelaznym wilku Nie nasze a wasze. Sondaż przeprowadzono na zlecenie tuby propagandowej pisiorków WPROST Odpowiedz Link Zgłoś
dzekson22 Re: Sondaż prezydencki: Tusk zmiażdżyłby Kaczyńsk 10.11.07, 18:22 tusk wygrałby z każdym chyba trochę autor przesadza z małyszem na dużej krokwi chyba wielkich szans by nie miał no i co z każdym by nie wygrał z pudzianem też raczej by nie miał szans s13.bitefight.onet.pl/c.php?uid=53376 Odpowiedz Link Zgłoś
kap0 Sondaż prezydencki: Tusk zmiażdżyłby Kaczyńskiego 10.11.07, 18:24 Premier Kaczynski sam zgodzil sie na wczesniejsze wybory . Za dwa lata jezeli nie wczesniej wy POpaprance ktorzyscie na ta POsrana partie glosowali sami temu rzadowi skoczycie do gardla ,niezla zabawe bedziemy mieli ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Sondaż prezydencki: Tusk zmiażdżyłby Kaczyńskiego 10.11.07, 18:25 Kaczyński nie ma chyba co marzyć o reelekcji..;) :P Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec obawiam się że będzie walczyć 10.11.07, 18:33 jak zwykle nieczysto, teraz ma coprawda mniejsze mozliwości ale znając pomysłowośc i zamiłowanie Pisu do nieczystych zagrań to nie wiadomo co jeszcze będzie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: obawiam się że będzie walczyć 10.11.07, 18:42 kaczki lubią babrać się w błotku..;) :P Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec na szczęscie teraz będzie to bardziej widoczne 10.11.07, 18:45 byle tylko Po zrobiło porządki w TV i radiu Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: na szczęscie teraz będzie to bardziej widoczn 10.11.07, 18:48 powinni sprywatyzować media, zostawiając po jednym publicznym kanale w tv i radiu, po co finansować te sztuczne twory...?! Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec zgadzam sie 10.11.07, 18:54 i jeszce powinni rozwiązać KRRITV,tylko nie wiem czy im starczy odwagi i determinacji Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: zgadzam sie 10.11.07, 18:58 KRRiTV powinna zostać, bo ktoś musi nad pewnymi sprawami czuwać, przy czym nie jestem przekonana, czy akurat w takim kształcie, ale są mądrzejsi, którzy potrafią prawidłowo to ocenić i do nich powinna należeć decyzja o dalszym losie tego organu, oczywiście nie może on być dalej tak upolityczniony, jak to zrobiło PiS... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: zgadzam sie 10.11.07, 19:06 KRRITV należy koniecznie zmienić- już przed Pisem rządzacy mieli ochotę mieszać w mediach - był taki babon z SLD który tam królował, a jeszcze wcześniej było podobnie np. cassus radia Maryja czy TV TRWAM, niestety zawsze znajdzie się jakiś polityk który będzie chciał mieć wpływ na program TV za pomocą KRRITV więc powinno się ją zreorganizowac tak aby zajmowała się tylko przydzielaniem pasm czy też koncesji. Ja ktoś byłby obtażony treściami z TV to by sobie szedł do sądu Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: zgadzam sie 10.11.07, 19:14 > ochotę mieszać w mediach - był taki babon z SLD który tam królował, > a jeszcze wcześniej było ten babon to Danuta "Wieś Tańczy i Śpiewa" Waniek, pani lubiła turkus...;))) przyznasz, że znalazł godną następczynię... funkcję prezesa KRRiT powinna sprawować osoba apolityczna, fachowiec w tej materii - i tyle...;) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec osoba apolityczna ;-)) 10.11.07, 19:19 nie ma takich - może przy tej władzy znajdzie się jakiś fachowiec od mediów ale nie masz żadnej pewności że następna ekipa nie obsadzi tego stanowiska jakimś posłusznym funkcjonariuszem więc może lepiej od razu ograniczyć rolę tej instytucji do czysto technicznego sprawdzania procedur koncesyjnych Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: osoba apolityczna ;-)) 10.11.07, 19:24 może masz rację, ale trzeba wierzyć, że chociaż jeden "sprawiedliwy" się znajdzie... np. ojciec Tadeo..;)) :P Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec czuje ironię w tym poście ;-) 10.11.07, 19:15 wg mnie żadne media nie powinny dostawać dotacji -niech walczą o reklamodawców,można zostawić 1 kanał tv informacyjny i 1 kanał kulturalny bo wysoką kulturę trudno sprzedać i tyle, czy postkomuniści są w mediach? hm... pewno są - ale tylko ale po tych 2 latach są to tylko postkomuniści którzy wspieraja Pis - co potwierdza teorię że Pis jest partią postkomunistyczną Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Sondaż prezydencki: Tusk zmiażdżyłby Kaczyńskiego 10.11.07, 18:25 Jak jest taki dobry(chociaż jeszcze nic dobrego nie zrobił)to dlaczego nie "zmiażdżył" Kaczora 2 lata temu?Co sie do q..wy nędzy zmieniło?Bo ja nic konkretnego nie zauważyłam.Pamiętam natomiast b.dobrze rządy Pawlaka i niezbyt chwalebną działalność Tuska(razem z Bolem)w tym czasie Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Sondaż prezydencki: Tusk zmiażdżyłby Kaczyńsk 10.11.07, 18:46 dużo się zmieniło, przede wszystkim ludzie mieli możliwość sprawdzić, jak obietnice panów Ka mają się do rzeczywistości, a ponieważ bilans wyszedł na minus, więc zagłosowali przeciwko... czemu Kaczyński wygrał dwa lata temu, bo postawił na demagogię, w krajach o młodej demokracji taka koncepcja przeprowadzania kampanii sprawdza się najlepiej... ale dwa razy ludzie nie dadzą się nabrać..:P Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Sondaż prezydencki: Tusk zmiażdżyłby Kaczyńsk 10.11.07, 18:49 Obietnice?Postkomuna zyje w zlodziejstwie.Za kilka miesiecypowiesz ze PiS to lekarstwo na polska chorobe. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Sondaż prezydencki: Tusk zmiażdżyłby Kaczyńsk 10.11.07, 18:55 > Obietnice?Postkomuna zyje w zlodziejstwie zgadzam się, z tym że postkomuna to nie tylko SLD ale także PiS, który przejął nie tylko poskomunistyczny elektorat, ale także ich linię polityczną ubarwiając ją nieco patriotyzmem i Bogiem - co, osobiście, uważam za świętokradztwo...;) :P Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Sondaż prezydencki: Tusk zmiażdżyłby Kaczyńsk 10.11.07, 18:58 Odpowiem Ci.Otoz PO chce slikwidowac TV publiczna.Chce sac kase na media prywatne.Liberalowie chca dotowac TVN i Polsat.Z budzetu.Pomimo ze na prywatnych placisz abonament.Musisz.Albo nie ogladaj0. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Sondaż prezydencki: Tusk zmiażdżyłby Kaczyńsk 10.11.07, 19:04 widzę, że w ogóle nie orientujesz się w temacie... PO chce zlikwidować abonament, do tej pory kasa z abonamentu była dzielona między media publiczne - radio i telewizję; niby w jaki sposób miałoby nastąpić dotowanie prywatnych stacji z publicznej kasy - tylko w sytuacji, kiedy byłaby mozliwość realizowania programów misyjnych na zasadzie konkursu ofert, kto lepszą, kto tańszą ofertę przygotuje, ten dostaje kontrakt... Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Sondaż prezydencki: Tusk zmiażdżyłby Kaczyńsk 10.11.07, 19:16 sorki, ale w ogóle nie wiem, o co Ci chodzi... czy mógłbyś spróbować jeszcze raz..?! Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Sondaż prezydencki: Tusk zmiażdżyłby Kaczyńsk 10.11.07, 19:19 media publiczne, opłacane z abonamentu, są w Niemczech najbardziej krytyczne wobec rządu, urzędników, kapitału, likwidacja abonamentu przyniesie tylko szkody demokracji parlamentarnej Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Sondaż prezydencki: Tusk zmiażdżyłby Kaczyńsk 10.11.07, 19:22 > media publiczne, opłacane z abonamentu, są w Niemczech najbardziej krytyczne > wobec rządu, czyli dokładnie na odwrót niż w Polsce... Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Re: Sondaż prezydencki: Tusk zmiażdżyłby Kaczyńsk 10.11.07, 19:12 Może gdybyś pisał w języku polskim, to byłoby wiadomo, o co ci właściwie chodzi? Bo jak na razie to nie bardzo wiem, czy jest to zarzut w stosunku do liberałów, czy wprost przeciwnie. Na razie abonament i tak płacisz (o ile płacisz), nawet jeżeli nie oglądasz TVP - więc specjalnej różnicy nie widzę; równie dobrze można płacić na TVN. Wybór miałbyś dokładnie taki sam - albo płacisz, albo rezygnujesz z telewizora (o ile oczywiście nie wprowadzą abonamentu jako opłaty obowiązkowej dla wszystkich bez względu na to, czy ktoś ma telewizor czy nie - bo takie pomysły też były. Jakiś pampers doszedł do wniosku, że i tak wszyscy oglądają, więc wszyscy powinni płacić). A akurat likwidacja TVP byłaby bardzo słuszną decyzją. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Sondaż prezydencki: Tusk zmiażdżyłby Kaczyńsk 10.11.07, 19:18 mogliby zostawić, np. TVPKultura, bo tym tematem to nigdy media komercyjne zajmować się nie będą...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
zztop3 Re: Sondaż prezydencki: Tusk zmiażdżyłby Kaczyńsk 10.11.07, 20:21 Ależ zostawią. Tyle, że programy "misyjne" będą dotowane z budżetu. Rząd dzięki temu uzyska potężne narzędzie wpływu na telewizję publiczną, która dzięki temu stanie się naprawdę rządową. A likwidacja abonamentu, to po prosu spłata długów dla telewizji prywatnych za poparcie. W ten sposób Polsat i TVN "wykoszą" konkurenta, który obecnie zajmuje bardzo poważną część rynku. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Sondaż prezydencki: Tusk zmiażdżyłby Kaczyńsk 10.11.07, 20:57 > A likwidacja abonamentu, to po prosu spłata długów dla telewizji prywatnych za > poparcie. doprawdy?! czytasz za dużo powieści kryminalnych, czy ten stan podejrzliwości jest znakiem rozpoznawczym wyborców PiS...?!..;)) W ten sposób Polsat i TVN "wykoszą" konkurenta uważam, że wystarczy jeden publiczny program - po co ich aż tyle, czy zdajesz sobie sprawę, jak media publiczne są b. rozbudowane...nie lepiej tę kasę przeznaczyć na służbę zdrowia zamiast na kontrakty dla jej pracowników...?! Odpowiedz Link Zgłoś
ext Sondaż prezydencki: Tusk zmiażdżyłby Kaczyńskiego 10.11.07, 18:41 Bracia kaczyńscy - wszyscy mają dość patrzenia na nich. nikt nie chce partyjnego prezydenta aroganta. Dlatego wyniki kaczyńskiego nie są zaskoczeniem. Natomiast zaskakuje, że Polacy tęsknią za marcinkiewiczem na emigracji. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 .....Czlowiek.................... 10.11.07, 18:42 Pomowmy o sytuacji mediow.Koniec Telewizji Polskiej.Gabinet Tuska doszedl do wniosku ze budzet(Polacy) bedzie dotowal Telewizje prywatna.Nie jak w cywilizowanych krajach Europy.POLSKA to skansen Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: .....Czlowiek.................... 10.11.07, 18:47 I o to chodzilo.Ale nie mozemy byc zli na Tuska.Abonament na Michnika placimy codziennie.Kupujac jego dzielo.Zydowskie.. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: .....Czlowiek.................... 10.11.07, 19:04 dyskusja z tobą to stracony czas, jeżeli tego jeszcze nie pojąłeś, to sobie odliczaj rtoip.ovh.org/trash/ktl.swf Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: .....Czlowiek.................... 10.11.07, 19:06 Fakty , dziadu postkomuszy. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: .....Czlowiek.................... 10.11.07, 19:09 najtwardszym faktem jesteś ty, daj ci Boże abyś to kiedyś pojął Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Re: .....Czlowiek.................... 10.11.07, 19:14 A ty zapewne jesteś masochistą, bo inaczej jakoś nie bardzo można wytłumaczyć twoją ciągłą obecność na tym Forum. Może zmień prasę i zacznij czytać "Nasz Dziennik" (nota bene związany z Kościołem założonym przez tego Żyda Joszuę, zwanego Jezusem). Odpowiedz Link Zgłoś
indianski prezbiteryzatoin : ostatni antysemita PRL 10.11.07, 19:28 Malutki tu nikogo nie interesuje : zydowskie , niemieckie czy japonskie. Czasy trzeciej rzeszy , gomolkowskiego PRL i IVRPis skonczyly sie. Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Re: .....Czlowiek.................... 10.11.07, 19:15 I bardzo dobrze. Lepiej dotować telewizję prywatną, niż rozmaite ex- narzeczone Zbigniewa Ziobro i źródła termalne Ojdyra. Odpowiedz Link Zgłoś
jorge.martinez Kreacja sondażowa 10.11.07, 19:10 Taka wartość tego sondażu, jak tych z Polityki i Nesweeka w roku 2003, gdzie w jednym wygrywała Kwaśniewska, a w drugim Lis. Poza tym... W 2005 roku Tusk też miażdżył w sondażach konkurencję. A jak się skończyło, to każdy wie. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne na koniec prezydentury - 0% 10.11.07, 19:19 niech kontynuuje w tym samym kierunku, za pare miesiecy sam sie poda do dymisji Odpowiedz Link Zgłoś
jorge.martinez Re: na koniec prezydentury - 0% 10.11.07, 19:28 Dlaczego miałby? WYgrywając wybory zdobył mandat na 5 lat. I żaden sondaż go tego mandatu nie pozbawia. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: Kreacja sondażowa 10.11.07, 19:20 jorge.martinez napisał: > Taka wartość tego sondażu, jak tych z Polityki i Nesweeka w roku 2003, gdzie w > jednym wygrywała Kwaśniewska, a w drugim Lis. > > Poza tym... W 2005 roku Tusk też miażdżył w sondażach konkurencję. A jak się > skończyło, to każdy wie. --------------------------- skonczylo sie tak ze Kaczory sfiksowali wybory i kazdy o tym wie oprocz ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: Kreacja sondażowa 10.11.07, 19:33 jorge.martinez napisał: > Co zrobili? ------------------------ s f a l s z o w a l i !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jorge.martinez Re: Kreacja sondażowa 10.11.07, 19:36 Byłeś z tym w prokuraturze? A jeśli nie, to zamilknij! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: Kreacja sondażowa 10.11.07, 19:37 pies_na_prawizne napisał: > jorge.martinez napisał: > > > Co zrobili? > ------------------------ > s f a l s z o w a l i !!!!!!!°°°°°°°°°°°°°°°°°°° °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° chyba nikt o zdrowych zmyslach nie uwierzy ze o godz.19h00 prowadzil D.TUSK 9 procentami, a godzine i 10 minut pozniej przegral:((( nigdy nie uwierze ze tu nie bylo oszustwa i nie jestem osamotniony w mojej opinii > Odpowiedz Link Zgłoś
jorge.martinez Re: Kreacja sondażowa 10.11.07, 19:39 Skąd masz taką wiedzę, że prowadził? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: Kreacja sondażowa 10.11.07, 19:41 jorge.martinez napisał: > Skąd masz taką wiedzę, że prowadził? ----------------------- bo wiem, a ty co abw???nie myslisz chyba ze moje zrodlo wiedzy wyloze na forum GW, idiota moze jestem ale slodkim Odpowiedz Link Zgłoś
jorge.martinez Re: Kreacja sondażowa 10.11.07, 19:43 Dlatego mówiłem. Jeśli nie byłeś z tym w PKW albo w prokuraturze, to zamilknij. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: Kreacja sondażowa 10.11.07, 19:47 jorge.martinez napisał: > Dlatego mówiłem. Jeśli nie byłeś z tym w PKW albo w prokuraturze, to zamilknij. > nie mam zamiaru po dwukroc ani isc do pisiej prokuratury ani zamilknac zyje w kraju demokratycznym i to twoj prezydent (ja na takich nie glosuje) musi mi udowodnic ze to ja klamie Odpowiedz Link Zgłoś
zztop3 Re: Kreacja sondażowa 10.11.07, 20:39 Andrzej??? Endrju ??? To naprawdę Ty ??? Pod takim głupim nickiem się kryjesz ??? Po co ??? Przecież i tak wszyscy wiedzą, że tylko ty jesteś "prawdziwa lewica". A i ta argumentacja... Niepowtarzalna ... Daj spokój chłopie. I tak wszyscy cię rozpoznają. Odpowiedz Link Zgłoś
elpukatore Re: Kreacja sondażowa 10.11.07, 21:05 pies...fajny masz nick ...to dlatego tak szczekasz kundlu na tych forach!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: Kreacja sondażowa 10.11.07, 21:54 elpukatore napisał: > pies...fajny masz nick ...to dlatego tak szczekasz kundlu na tych > forach!!!! ------------------------ twoj tez pukatore, znaczy pukniety????? Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Kreacja sondażowa 10.11.07, 19:20 zaczynam wątpić, czy w ogóle rozumiesz, jaką wartość mają sondaże i do czego służą... widocznie nikt nie przykłada do nich większej wagi oprócz Ciebie, bo sondaże pokazuja tylko tendencję...;) :P Odpowiedz Link Zgłoś
jorge.martinez Re: Kreacja sondażowa 10.11.07, 19:26 Jaki sens ma tendencja wobec niewiadomych co do listy kandydatów na 3 lata przed wyborami w 2 tygodnie po wyborach parlamentarnych? Czy sondaże z 2003 roku dające szanse Lisowi, Kwaśniewskiej czy komu tam jeszcze wskazywały jakieś tendencje? A może to zwykłe artefakty i medialna kreacja obliczona na newsa? Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Sondaze sa do d" 10.11.07, 19:31 Wskazywaly ze PO wygra i ... wygrala ))) Odpowiedz Link Zgłoś
jorge.martinez Re: Sondaze sa do d" 10.11.07, 19:35 A czy ja mówię, że są do dupy? Twierdzę tylko, że zadawanie pytania o preferencje w wyborach prezydenckich na 3 lata przed dniem wyborów jest bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Sondaze sa do d" 10.11.07, 19:35 ciekawe, kiedy kaczki pogodzą się z przegraną...?! Odpowiedz Link Zgłoś
zztop3 Re: Sondaze sa do d" 10.11.07, 20:27 isa.stern napisała: > ciekawe, kiedy kaczki pogodzą się z przegraną...?! Też jestem ciekaw. A ile czasu zajęło Ci pogodzenie się z wynikami poprzednich wyborów? Tak z ciekawości pytam, bo masz juz doświadczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Sondaze sa do d" 10.11.07, 20:52 wyobraź sobie, że nie startowałam w poprzednich - w tych zresztą też - wyborach, ani mój brat bliźniak, którego zresztą nie posiadam, więc do wyborów jako takich podchodzę ze spokojem równie dużym, jak do Twojego postu...;)) :P Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Kreacja sondażowa 10.11.07, 19:34 > Jaki sens ma tendencja wobec niewiadomych co do listy kandydatów na 3 lata prze > d > wyborami w 2 tygodnie po wyborach parlamentarnych? duży - przede wszystkim dla Lecha Kaczyńskiego, jeśli oczywiście poważnie myśli o reelekcji > Czy sondaże z 2003 roku dające szanse Lisowi, Kwaśniewskiej czy komu tam jeszcz > e > wskazywały jakieś tendencje? tak, że ludzie w fotelu prezydenckim widzieliby najchętniej osoby pokroju Lisa i Kwasniewskiej > A może to zwykłe artefakty i medialna kreacja obliczona na newsa? tylko to ostatnie...;) :P Odpowiedz Link Zgłoś
iq_ok Wszelkie sonadaże niekorzystne dla PIS są kreacją. 10.11.07, 19:21 kłamstwem, manipulacją, etc. Wszystko było OK tylko dlaczego jest tak źle? Odrobina refleksji przydałaby się PISfanom. Zwalanie wszytkiego na wraże media, "zmanipulowaną młodzież" itp jest jak najbardziej błędnym tropem. Ale jeśli chcecie to brnijcie dalej. Próg wyborczy za cztery lata będzie niedościgłym marzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
jakw Re: Wszelkie sonadaże niekorzystne dla PIS są kre 10.11.07, 20:09 No dobra, ale jaki sens mają sondaże 3 lata przed wyborami? Za 3 lata Tusk będzie po 3 latach premierowania. Jak Mazowiecki zaczynał premierowanie to miał chyba z 80% poparcia społecznego. Gdy kilkanaście m-cy później wystartował w wyborach prezydenckich to przerżnął nawet z Tymińskim. Tak to łaska wyborców na pstrym koniu jeździ. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: Wszelkie sonadaże niekorzystne dla PIS są kre 10.11.07, 20:16 jakw napisała: > No dobra, ale jaki sens mają sondaże 3 lata przed wyborami? Za 3 > lata Tusk będzie po 3 latach premierowania. Jak Mazowiecki zaczynał > premierowanie to miał chyba z 80% poparcia społecznego. Gdy > kilkanaście m-cy później wystartował w wyborach prezydenckich to > przerżnął nawet z Tymińskim. Tak to łaska wyborców na pstrym koniu > jeździ. ------------------------- moze masz racje moze nie, ale Tusk jest w lepszej posturze, bo Kurski juz krzyknal publicznie o "dziadku z Werhmacht'u", a Mazowiecki zostal okrzykniety (zaczeli ksieza z ambon) "wstretnym Zydem" po wielu miesiacach, wiec zanim nowa nagonka na Tuska sie zacznie, zanim kaczynszczyzna jakis "dowod" spreparuje, byc moze bedzie mial troszke czasu zeby pokazac jak potrafi rzadzic Odpowiedz Link Zgłoś
iq_ok Nie chodzi o wynik sonadaży a stosunek do nich 10.11.07, 20:54 Są obarczone błędami oczywiście. Łaska wyborców na pstrym koniu jeździ w istocie. Przykładem może być zarówno Mazowiecki jak i z bliższych czasowo nam ulubieniec wszystkich PISowskich ciotek Ziobro popadający gwałtownie w otchłań zapomnienia (bez pomocy komisji śledczych, które go ostatecznie pogrążą). Ale ich całkowite olewanie i budowanie fałszywych teorii ku pokrzepieniu serc to już gruba przesada . Nic nie dzieje się bez przyczyny. W koncepcji IVRP był jednak widoczny feler (liczba mnoga byłaby bardziej na miejscu). I im prędzej uświadomią sobie ten fakt jej piewcy tym lepiej dla nich i dla Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
leon9910 Re: Wszelkie sonadaże niekorzystne dla PIS są kre 10.11.07, 21:52 iq_ok napisał: > kłamstwem, manipulacją, etc. > Wszystko było OK tylko dlaczego jest tak źle? > Odrobina refleksji przydałaby się PISfanom. > Zwalanie wszytkiego na wraże media, "zmanipulowaną młodzież" itp > jest jak najbardziej błędnym tropem. Ale jeśli chcecie to brnijcie > dalej. Próg wyborczy za cztery lata będzie niedościgłym marzeniem. >a ty swoje gdzi jest tak źle???weź przez parę dni nie czytaj gazet i się zastanów!! Odpowiedz Link Zgłoś
1europejczyk Bicie piany GW: polega na tym by rzucic ochlap 10.11.07, 19:35 czytelnikom portalu tak by uruchomic stadny mechanizm opluwania PiS-u i bezmyslnego samowzbudzania sie tych dla ktorych sa to pewnie pierwsze wygrane wybory w nadziei, ze PO spelni pokladane w niej oczekiwania. Bedzie dokladnie tak jak bylo w Polsce z PRL-em czy Solidarnoscia. Wspolnote na "nie", ktora nic nie kosztuje, mamy w naszych genach. W najblizszym czasie okaze sie czy obecni zwolennicy PO odnajda w swoich glowach tak potrzebna Tuskowi wspolnote na "tak" za ktora przyjdzie placic duzo drozej niz za "kartoflane wstecznictwo" i Rydzykowa demagogie. Co warty jest dzisiaj taki sondaz skoro Tusk nie zaczal jeszcze swoich rzadow. Mniej wiecej tyle samo co opluwanie PiS-u na forum GW. gazetapolska.pl/?module=content&article_id=1682 Jest byc moze potrzebny jako pretekst by finansowac polskie sondazowe scierwa zyjace z oszustwa, ktorym ostatnie wybory nie przyniosly spodziewanego zapotrzebowania na sondaze a tym samym dochodow. Jest na pewno potrzebny GW do "bicia piany" na rzecz swego "faworyta". Przez trzy lata wszystko sie odmieni: polska mafia wymiaru sprawiedliwosci odzyska swoje skorumpowane pozycje w kraju, polski "rynek" pozostanie korupcyjnym folwarkiem sprzedajnych smieci, byli tajni platni donosiciele nabiora pewnosci siebie uznajac, ze skoro nie sa nie tylko napietnowani ale wprost przeciwnie wyrozniani to oznacza ni mniej ni wiecej, ze tak wlasnie nalezalo i nalezy dzialac. Tak czy inaczej zycze Tuskowi by nie zawiodl poladanych w nim nadziei bo po przejsciu lewicowej zarazy i prawicowej cholery i dzumy nie pozostanie nam juz zaden inny wybor jak tylko Czestochowa i Republika Koscielna! Sondaż prezydencki: Tusk zmiażdżyłby Kaczyńskiego Odpowiedz Link Zgłoś