Dodaj do ulubionych

Spłonął samochód Julii Pitery

• mentorlevicy co na to ubezpieczyczyciel ? obejmie czy nie ? 03.12.07, 10:11
      kolega z fordem 5 lat się procesił..
    • presentation1 ....Brak wynikow w pracy............. 03.12.07, 10:15
      jednak nie zapomnimy o Piterze.Nauczy nas polskiego.
      • piemont12 presentation1 i jego kumple z Ub,SB, nauczą Pitere 03.12.07, 10:25
        .. teraz wezmą sie za Jej rodzine !...jakie to typowe..
        • presentation1 ...Pitera to przyjaciel............. 03.12.07, 10:26
          wszystkich przekretaczy.Jej zadaniem jest ich szkolic, rozmawiac.
          • piemont12 presentation1..postrach kolorowych dzieci.... 03.12.07, 10:37
            bije,przestrasza...wojownik UB...
            • dopiczek Re: presentation1..postrach kolorowych dzieci.... 03.12.07, 10:40
              ze strachu ,dzieciakom kredki powypadały z tornistrów...
          • presentation1 Re: ...Pitera to przyjaciel............. 03.12.07, 10:41
            Sawickiej.Dwie dobre kumpele.Takze dobra znajoma Piotra czubinskiego.
            • dr_kidler66 Re: ...Pitera to przyjaciel............. 03.12.07, 10:43
              presentation1 napisał:

> Sawickiej.Dwie dobre kumpele.Takze dobra znajoma Piotra czubinskiego .

czyim zas znajomym był niejaki kaczmarek ??? o lipcu nie wspomne
            • presentation1 Re: ...Mowi Prezydent........... 03.12.07, 10:45
              Będzie pan współpracował z Radkiem Sikorskim jako ministrem spraw zagranicznych?
              - To mój konstytucyjny obowiązek.
              - W wywiadzie dla „Wprost" Sikorski deklarował, że chciałby się z panem spotkać i osobiście, najlepiej przy dobrym winie, wyjaśnić wątpliwości wokół swojej osoby.
              - Moich zastrzeżeń do Radka Sikorskiego nie można sprowadzić do konfliktu personalnego. W przeszłości nasze relacje były bardzo dobre. Spotykaliśmy się nawet półprywatnie w obecności żon, rzeczywiście przy dobrym winie. Problem w tym, że jako minister postępował bardzo nieroztropnie.
              - Pozwoli mu pan wyjaśnić „pałacowe intrygi", które, według niego, konstruowało przeciwko niemu pana otoczenie?
              - Żadnych intryg nie było, więc nie sądzę, by był to temat do rozmowy. Powtarzam: moje zastrzeżenia do ministra Sikorskiego nie są kwestią osobistej urazy.
              - Jednak te zastrzeżenia jakoś nie zszokowały Donalda Tuska.
              - Odniosłem wrażenie, że w pierwszej chwili sprawa wywarła na nim duże wrażenie. Dopiero po konsultacji ze swoim otoczeniem Tusk zaczął bagatelizować problem.
              - Pana zdaniem, współpracownicy Tuska mają na niego aż tak duży wpływ?
              - Chociaż premier nie ma brata bliźniaka, czasem mam wrażenie, że jest dwóch Tusków. On się zupełnie inaczej zachowuje, kiedy rozmawia ze mną sam na sam, a zupełnie inaczej, gdy jest po spotkaniu ze swoim „komitetem konsultacyjnym".
              - Oprócz Radka Sikorskiego zgłaszał pan też zastrzeżenia do nowego ministra sprawiedliwości.
              - Osobiście nie mam nic do prof. Zbigniewa Ćwiąkalskiego, jego nominacji trudno jednak nie potraktować w kategoriach symbolicznych. Jeśli ministrem sprawiedliwości zostaje adwokat, który bronił Henryka Stokłosy i pisał pozytywną ekspertyzę dla Ryszarda Krauzego, to przesłanie jest jasne: walka z korupcją i przestępczością kryminalną zostanie bardzo ograniczona.
              - Którzy ministrowie się panu podobają?
              - Miałem kiedyś okazję poznać panią minister Barbarę Kudrycką i zrobiła na mnie jak najlepsze wrażenie. Znam też od sympatycznej strony panią minister edukacji, ale jest to bardziej znajomość towarzyska, jako żony Aleksandra Halla.
              - Minister obrony?
              - Nie mam precyzyjnej oceny Bogdana Klicha. Żałuję, że autorytatywnie wypowiadał się o takich sprawach, jak zniesienie poboru czy wycofanie polskich wojsk z Iraku, a nawet ze mną na ten temat nie porozmawiał, choć jestem konstytucyjnym zwierzchnikiem sił zbrojnych.
              - Oczekuje pan, że minister Klich będzie konsultował z prezydentem wszystkie swoje wypowiedzi?
              - Oczywiście, że nie. Ale obronność, podobnie jak sprawy zagraniczne, to sfera kondominialna, w której konstytucja wymaga współdziałania rządu i prezydenta. W czasach premiera Jerzego Buzka obie te sfery były przedmiotem bardzo obszernej i szczegółowej korespondencji i wymiany opinii z prezydentem Aleksandrem Kwaśniewskim. Ja oczekuję tego samego. Tymczasem Bogdan Klich od zaprzysiężenia rządu nawet się do mnie nie odezwał.
              - W końcu jednak się panowie spotkali.
              - Na moje wyraźne życzenie. Obawiam się, że nie wróży to najlepiej naszej współpracy.
              - A pańska ocena wicepremiera Schetyny?
              - Mam wrażenie, że Schetynów, podobnie jak Tusków, też jest dwóch. Jeden to sympatyczny człowiek, z którym się przyjemnie rozmawia. Drugi wyznaje zasadę, że polityka to bezwzględna gra, w której padają ofiary i nie stosuje się żadnych reguł. Tego pierwszego lubię.
              • dopiczek .Mowi Prezydent..PIS-komuny........ 03.12.07, 10:59
                mlask,mlask...
          • dr_kidler66 Re: ...Pitera to przyjaciel............. 03.12.07, 10:42
            presentation1 napisał:

> wszystkich przekretaczy.Jej zadaniem jest ich szkolic, rozmawiac
            .
            No pewno skoro jarus tyle nakradł to czemu tylko on mogł? niech
            i inni sie nazrą !!
        • dopiczek Re: presentation1 i jego kumple z Ub,SB, nauczą P 03.12.07, 10:41
          to zboczeniec, tchórz i cham...
      • obwozne_sado_maso Re: ....Brak wynikow w pracy............. 03.12.07, 10:43
        Ciebie polskiego to sam prof. Miodek by nie nauczył ale nie trać nadziei analfabeto.

presentation1 napisał:

> jednak nie zapomnimy o Piterze.Nauczy nas polskiego.
        --
        Księży na Księżyc!
    • kelob3 ostrzezenie dla macherk ? 03.12.07, 10:17
      interes bedzie robiony wiec niech sie pani nie zapomina
    • dobiczek hi,hi by zyla sie lepiej! 03.12.07, 10:35
      • uniaeuropejska1 Re: hi,hi żyła już ci nawaliła 03.12.07, 14:07
        Nie kłuj się tyle.
    • r1111111 Re: Spłonął samochód Julii Pitery 03.12.07, 10:39
      cyberdemokracja napisał:

> Układ Kaczyńskich się wściekle broni?

A może to cyberdemokracja tak działa? Dla poprawienia PR.
    • larson41 Spłonął samochód Julii Pitery 03.12.07, 10:44
      kogos chyba porypalo!!!
      • dr_kidler66 Re: Spłonął samochód Julii Pitery 03.12.07, 10:45
        larson41 napisała:

> kogos chyba porypalo!!! No
        pewno całe stado jest tu takich , dobrze ze choc wiadomo ze to ci z PISu
    • ponury_drwiacy_szyderca To te słynne PiSowskie bojówki?? 03.12.07, 10:48

• dopiczek Re: To te słynne PiSowskie bojówki?? 03.12.07, 11:01
        presentation,junkier,dyletant,galba,....
      • uniaeuropejska1 Re: To te słynne PiSowskie bojówki?? 03.12.07, 14:10
        Kartofle wprawdzie usunięte,ale jeszcze niedogotowane.Trzeba
        bardziej podgrzać.
    • janina1_3 Chcieli ją zabić, 03.12.07, 10:54
      • presentaton1 ...Prezydent to przyjaciel.... 03.12.07, 11:03
        skorumpowanych łajdaków z PC,PZPR,UB,SB....
    • grzeniu22 Re: Spłonął samochód Julii Pitery 03.12.07, 11:01
      wiadomo: Ford g..no wort. Tak mi zawsze mówili!
    • rsrh Ta pani bedzie stałym problemem rządu ! 03.12.07, 11:04
      Jej mania aby byc stale w centrum uwagi mediów jest chorobliwa !
      • presentaton1 rsrh..Dlatego podpaliłes ???? 03.12.07, 11:07
      • dyletant5 dla Po to Alik zawinil *)++++++++++++++ 03.12.07, 11:08
        *> sama podpalila, ma teraz szanse na nowy i to bez problemu
        dostanie, biedaczka musi pieszo dreptac, *)+
        • presentaton1 dyletant5.. Przepustka z Tworek????? 03.12.07, 11:22
          pamietaj o lekach!!!
          • presentation1 . Przepustka z Tworek? Nie -to cuda Tuska. 03.12.07, 11:24
            Minister skarbu przygotował zarządzenie w sprawie wyboru rad nadzorczych i zarządów spółek skarbu państwa. Teraz ruszy wymiana kadr w firmach, w których państwo ma udziały
            • kolter Re: . Przepustka z Tworek? Nie -to cuda Tuska 03.12.07, 11:25
              presentation1 napisał:

> Minister skarbu przygotował zarządzenie w sprawie wyboru rad nadzorczych i zarz
              > ądów spółek skarbu państwa. Teraz ruszy wymiana kadr w firmach, w których państ
              > wo ma udziały
              .
              No i bardzo dobrze przynajmniej rydzyk mniej dostanie !!!
    • herr_wolf Gruba kasa z ubezpieczenia się przyda 03.12.07, 11:15
      no nie, głuPOle ?
      • kolter Re: Gruba kasa z ubezpieczenia się przyda 03.12.07, 11:23
        herr_wolf napisał:

> no nie, głuPOle ?
        Przeciez nikt ciebie nie pyta o imie !!
      • presentaton1 ch.._wolf... tak zarabiasz,mendo???? 03.12.07, 11:23
        • herr_wolf a co na to głuPOle ? 03.12.07, 11:46
          Jestem programistą i zarabiam około 9000tys.netto miesięcznie i nie muszę liczyć na cudaka Tuska jak co niektórzy frajerzy ha ha, mi to wisi bo zawsze mogę się wyprowadzić do innego kraju a co takie małe żuczki jak ty zrobią bez swojego fuhrera z PO ? ha ha

Śnij dalej mały,obudzisz się około 30tki z pustymi kieszaniami a Twoja córka będzie pracować w niemieckim albo rosyjkim burdelu,wyślę Ci wtedy pocztówkę z CUDownej Chorwacji.
          • placebo.99 ch.._wolf...spieprzaj dziadu ! 03.12.07, 11:59
          • uniaeuropejska1 Re: a co na to głuPOle ? 03.12.07, 14:17
            Ty nawet matematyki nie znasz {9000 tys}.Programować to se możesz
            bajki na dobranoc.
      • uniaeuropejska1 Re: Gruba kasa z ubezpieczenia się przyda 03.12.07, 14:14
        Ubezpieczenie nie obejmuje działań przestępczych,matole.
    • dobiczek czyżby wyborcy PO przestali wierzyc w cud TUSKA 03.12.07, 11:30
      • placebo.99 dobiczek.."dobiło" ci całkiem... 03.12.07, 11:53
    • dobiczek hi,hi,hi 03.12.07, 11:33
      • placebo.99 Re: hi,hi,hi...śmiech idioty..czyli Lepera 03.12.07, 11:57
    • sz-ef Spłonął samochód Julii Pitery 03.12.07, 11:40
      co się nierobi żeby błyszczeć - nie powinna dostać odszkodowania
      • kolter Re: Spłonął samochód Julii Pitery 03.12.07, 11:49
        sz-ef napisał:

> co się nierobi żeby błyszczeć - nie powinna dostać odszkodowania
        Niby to dlaczego ?? masz dowody na to ze nie placi skladek ?? durny to ty nie
        jestes !! ty jestes niesamowicie durny !!!
    • larson41 Spłonął samochód Julii Pitery 03.12.07, 11:48
      nie wierze w to !!! to brudna plugawa prowokacja , ciekawe przez kogo
      inspirowana.??? i co dziwne coraz wiecej "nowych " informacji dociera do opinji
      publicznej "nowi swiadkowie" ktorzy cos widzieli,syszeli
    • mwp1 Spłonął samochód Julii Pitery 03.12.07, 11:49
      Witam serdecznie.Absolutnie wykluczam przypadek.To umyślne,zaplanowane działanie
      osób trzecich.Jestem pewien prawie na 100%.TADO
    • bolek1965 Spłonął samochód Julii Pitery 03.12.07, 11:51
      Doigrala sie. Glowny macher wsrod POkemonow. Zwykla szmata. Uczciwym ludziom nie
      podpalaja samochodow.
      • presentation1 Re: Spłonął samochód Julii Pitery 03.12.07, 11:53
        Szukaja politycznych podtekstow a w koncu okaze sie ze jednak sam splonal lub zart sasiada z PO.
        • placebo.99 presentation1..ty zboczencu wiesz najlepiej! 03.12.07, 11:56
          maglaraka-plotkarka
          • presentation1 Re: presentation1..ty zboczencu wiesz najlepiej! 03.12.07, 11:59
            A ty jeszcze nie miales wizyty ani wezwania na Policje?Co sie odwlecze nie uciecze.
        • kolter Re: Spłonął samochód Julii Pitery 03.12.07, 12:02
          presentation1 napisał:

> Szukaja politycznych podtekstow a w koncu okaze sie ze jednak sam splonal lub z
          > art sasiada z PO
          Ktory jeszcze 20 pazdziernika byl w PIS !!.
      • uniaeuropejska1 Re: Spłonął samochód Julii Pitery 03.12.07, 14:21
        Ależ dowód uczciwości.Pewnie kryminalistom podpalają "znawco"?Kiedy
        miałeś ostatnią podpałkę?
    • bolek1965 Spłonął samochód Julii Pitery 03.12.07, 11:55
      Pewnie wziela lapowe i sie nie rozliczyla.
      • placebo.99 presentation1...Maglarka-plotkark a..... 03.12.07, 11:58
    • maj47 samopodpalenie z obawy przed wykryciem afery? 03.12.07, 12:08
      • kabra Re: samopodpalenie z obawy przed wykryciem afery? 03.12.07, 12:56
        Komu ta (baba)? pomogła działając w swojej organizacji?
        Ja wiem, że żądała od ciężko chorego, takiej dokumentacji, której nie sprostał by zawodowy prawnik.
        Ale często krzyczała i występowała w mediach.

Typowym sposobem na samo spalenie się auta jest nakładzenie starych szmat pod wewnętrzne ramiona wycieraczek. Szmaty blokują silnik, który nie zostaje wyłączony mechanizmem wewnętrznym, następnie się grzeje wreszcie płonie, szmaty przenoszą żar i mamy pożar. Może to trwać kilka godzin zanim ktoś zauważy już płonącą komorę silnika.

Oglądając tę Panią w tv można prawie ze 100% pewnością stwierdzić, że miała pod maską to co ma na sobie (na własnej masce) czyli nieporządek, bałagan. Więc sprawa jest prosta i łatwa do stwierdzenia po pożarze.

Oczywiście biorąc pod uwagę, że było to tylko niechlujstwo, to zostało wykorzystane do samo zachwalenia i politycznie.
        Cel takiego działania jest oczywisty.
        Pani będzie tym w przyszłości tłumaczyć swoją nieudolność, lub działania pod naciskiem, strachem. Partia natomiast zadymia już mający nastąpić cud, a raczej jego brak.

Ja też bym pisała różne bzdury, gdybym dala się wykiwać i byłoby mi wstyd.

Dzięki tym krzykaczom mamy nowy rząd, w którym prof. „dwu bulgot” zastąpił krzykacza Romana a oszust 300 milionów – Andrzeja, reszta to powtórka z lat 90.

• milo_1 SBeckie metody nie wychodzą z mody........ 03.12.07, 12:27

Jachowicz ,który był dziennikarzem śledczym podziemia w latach 80-tych, czyli w
      czasach działalności SB.......miał podobne zdarzenie......
      Celowe podpalenie przez SB, mieszkania Jachowicza w Pruszkowie,mające zastraszyć
      Jachowicza doprowadziło do tragicznej w skutkach śmierci żony Jachowicza,która
      ratując się skoczyła z 3-go piętra.......
      Czy nie widać analogii tego zdarzenia z samochodem Pitery do metod SBeckich
      ????????

Jak widać poSBeckie pomioty..... działają dalej....

To jest właśnie UKŁAD, którego trzyma sie Macierewicz,Olszewski wraz z
      Kaczyńskimi....

Przecież to jest nie ocenione źródło informacji od chwili rozwiązania tej
      formacji w 1990 roku , cały czas współpracują z tą "czwórką" tworząc w Polsce V
      kolumnę.....

Ciekawe dlaczego Kaczyńscy nie zabrali się za ustawę o uSBEKIZACJI ,aby pozbawić
      przywilejów wcale nie małą grupę UBeków....SBeków ,którzy na ciepłych
      emeryturkach żyją sobie dostatnio i CAŁY CZAS dostarczają
      MACIEREWICZOWI,OLSZEWSKIEMU i KACZYŃSKIM wszystko to co oni chcą.....

Zresztą byli SBecy na forach GW wiją się jak węże, dwoją się i troją aby swym
      mocodawcom wylizać d....pę ....ale smród SBecki czuć na odległość....

Dlaczego do tej pory KACI pozostają bezkarni......
      Odpowiedź jest prosta.....bo są potrzebni tym,którzy 21 X 2007 r odeszli od
      wladzy........

Jeżeli,ktoś podrzynał kaczce gardło to wie......jak się trzepie .....a trzeba to
      robić umiejętnie,z wyczuciem aby się powoli wykrwawiła.....SKUTEK
      GWARANTOWANY.......
    • viornisko Re: Spłonął samochód Julii Pitery 03.12.07, 12:28

> Układ Kaczyńskich się wściekle broni?
      A może tu chodzi o jakieś poracunki mafijne? Może nie zdążyła
      zapłacić tego co obiecała :))) ?
    • janina1_3 Pitera musi uważać i nie pie..ć głupot. 03.12.07, 12:39
      Jako minister musi mieć ochronę BOR. Najważniejsze jest zapewnić
      ochronę BOR w pełnym wymiarze.
    • zycia_p Re: Spłonął samochód Julii Pitery 03.12.07, 13:05
      Kaczka dziennikarska, w końcu młodzi wyborcy muszą czasem dostać od papy
      Michnika coś na ząb aby utwierdzili się w przekonaniu jaki ten Kaczyński straszny.
    • mangold Piękny Tomek z CBA próbował rozpalić u Pitery 03.12.07, 13:07
      żar miłości ??
    • silesiusmonachijski1 Czyzby walki frakcyjne w POlszewickim WSI?? 03.12.07, 13:19
      • uniaeuropejska1 Re: Czyzby walki frakcyjne w POlszewickim WSI?? 03.12.07, 14:25
        Ależ nie.To nazibojówa wprost z Monachium tak podpala.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka