tarura Polska już nie wetuje Dnia Przeciwko Karze Śmierci 06.12.07, 19:23 nie w moim imieniu, ja jestem za Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Re: Polska już nie wetuje Dnia Przeciwko Karze Śm 23.12.07, 12:05 Czy PiS wolałby "Dzień Romana Kryże"? Odpowiedz Link Zgłoś
servicio Polska już nie wetuje Dnia Przeciwko Karze Śmierci 06.12.07, 19:24 Smutne! Smutne, że Polska wpisuje sią na listę wspólczesnych barbarzyńców, którzy bardziej dbają o życie morderców, niż ich następnych ofiar. Odpowiedz Link Zgłoś
mlody-inwestor Eoropejczyk woli zabic dziecko lub starca... 06.12.07, 19:39 Dlaczego to takie dziwne ze EUROPEJCZYCY chca mordowac nienarodzone dzieci w 8 miesiacu ciazy , udzi starszych i niedoleznych. Natomiast chca ratowac i utrzymywac przy zyciu (za swoje pieniadze) gwalciciela noworodkow, zabojcow policjanta czy mordercow dzieci ?! WSTYD ! Odpowiedz Link Zgłoś
az100 Oj pieprzycie mlody-inwestorze ... 06.12.07, 20:43 ... i to bez sensu. mlody-inwestor napisał: > EUROPEJCZYCY chca mordowac nienarodzone dzieci w 8 > miesiacu ciazy , udzi starszych i niedoleznych. > Natomiast chca ratowac i utrzymywac przy zyciu (za swoje pieniadze) gwalciciela > noworodkow, zabojcow policjanta czy mordercow dzieci ?! Ja uważam się za Europejczyka i wcale nie zamierzam mordować nienarodzonych dzieci (w żadnym miesiącu) ani gwałcić noworodków (nawet nie słyszałem o takim zboczeńcu). Uważam natomiast, ze śmierc nie jest wystarczającą karą dla niektórych przestępców. A co do kosztów ich utrzymania to i tak są mniejsze niż koszty utrzymania Kancelarii Prezydenta Kaczyńskiego. A swoja drogą Europejski Dzień Przeciwko Karze Śmierci jest bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
fikmajster_z_copotu EU-Zabijanie_Dzieci_i_Starców_Bez _Kary_śmierci_!!! 06.12.07, 23:43 mlody-inwestor napisał: > EUROPEJCZYCY chca mordowac nienarodzone dzieci w 8 > miesiacu ciazy , ludzi starszych i niedołężnych. > Natomiast chcą ratowac i utrzymywac przy zyciu > (za swoje pieniadze) gwalciciela noworodkow, zabojcow > policjanta czy mordercow dzieci ?! Słusznie zauważone !! Ale wbrew pozorom w tym szaleństwie jest logika ! Życie zbrodniarzy było na zachodzie europy zawsze bardziej w cenie niż życie normalnych ludzi :( ps Według amerykańskich danych z ok. 100 tysięcy niemieckich zbrodniarzy wojennych, którzy wymordowali dziesiątki milionów ludzi przed niemieckimi sądami - zobowiązanymi przez aliantów do samooczyszczenia Niemiec - stanęło tylko ok. 1000 zbrodniarzy z tego tylko ok. 100 skazano ! żadnego na karę śmierci !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mlody-inwestor Towarzysz Lenin byłby z TUSKA i PO dumny ! 06.12.07, 19:32 On rowniez negowal sens istnienia kary smierci. Bylem narpawde dumny z rzadow PiS - bowiem jako jedyny kraj w Europie nie dal sie euro-komunie i stanowczo poparl istnienie kary smierci. PO POkonane przez poprawna politycznie euro-komune. WSTYD. Kara smierci dla mordercow i gwalcicieli ! Odpowiedz Link Zgłoś
dybko2 Re: Towarzysz Lenin byłby z TUSKA i PO dumny ! 06.12.07, 19:39 Hej panowie ,kto to powiedział i w jakich okolicznościach? Panie odpusć im bo nie wiedzą co czynią.Zapomnieliście bidulki? Odpowiedz Link Zgłoś
gniewomierz Psy oczywiście ujadają a karawana jedzie dalej... 06.12.07, 19:39 Kara śmierci nie zostanie przywrócona a wasze prymitywne szczekanie tego nie zmieni. Osobom, którym się to nie podoba proponuję emigrację do wybranych stanów USA. Odpowiedz Link Zgłoś
dybko2 Re: Psy oczywiście ujadają a karawana jedzie dale 06.12.07, 19:42 gniewomierz napisał: > Kara śmierci nie zostanie przywrócona a wasze prymitywne szczekanie tego nie > zmieni. Osobom, którym się to nie podoba proponuję emigrację do wybranych stanó > w > USA. Oni do stanów ,tam trzeba pracować. Odpowiedz Link Zgłoś
12x1 Re: Psy oczywiście ujadają a karawana jedzie dale 06.12.07, 19:44 pisowcy śmierć to tez aborcja i eutanazja to co piszecie to jesteście za bo ja przeciw Odpowiedz Link Zgłoś
acorns Re: Psy oczywiście ujadają a karawana jedzie dale 06.12.07, 19:45 To co? Taki co z zimną krwią gwałci i morduje dziecko albo zabija kogoś dla 20 złotych zasługuje na to żeby żyć? Taki humanista jesteś? To powiedz to rodzinom ofiar. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejb13 Re: Polska już nie wetuje Dnia Przeciwko Karze Śm 06.12.07, 19:34 Bardzo dobrze, będziemy jako podatnicy utrzymywać przez lata, a nawet czasami do śmierci bandytów i morderców. W końcu im się to należy...oni są tą "zaradną" częścią społeczeństwa, która potrafiła się urządzić. Reszta frajerów niech pracuje i odkłada na cienkie emeryturki, bo za Twoje odłożone podatki musisz ich utrzymywać. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Polska już nie wetuje Dnia Przeciwko Karze Śm 06.12.07, 19:45 Wolę utrzymywać ich niż zastępy katów, lekarzy i księży z "ostatnią posługą". Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post I bardzo dobrze, brawo za decyzję nowej ekipy. 06.12.07, 19:35 PiS grał tym sprzeciwem w kampanii wyborczej i wszyscy o tym wiedzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
tomekchmiel Ognia nie gasi się ogniem 06.12.07, 19:38 I bardzo dobrze, że PO popiera "Dzień Przeciwko Karze Śmierci". Nasza kultura i postęp jest oparty na miłości, współczuciu i wybaczeniu - takie rzeczy budują. Zło leczy się przeciwnością, a nie innego rodzaju złem. A jak ktoś koniecznie chce karę śmierci, to niech się przeprowadzi do Iranu albo innej "prawej i sprawiedliwej" krainy arabskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
mlody-inwestor [...] 06.12.07, 19:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mlody-inwestor Fight fire with fire ! 06.12.07, 20:57 tomekchmiel napisał: > Nasza kultura i postęp jest oparty na miłości, współczuciu i > wybaczeniu - takie rzeczy budują. > Zło leczy się przeciwnością, a nie innego rodzaju złem. Napisze raz jeszcze bo nadgorliwy administrator wycial watek. Skoro jestes taki wybaczajacy to mam pomysl na eksperyment. Zapros mnie do siebie do domu a ja zgwalce twoja 16 letnia corke (na oczach twoich i zony), nastepnie brutalnie ja pobije - a ty na koniec sprobujesz obdarzyc mnie wspolczuciem, wybaczeniem i miloscia blizniego. Czlowieku ?! Nie kochasz swojej rodziny i ludzi prawych ? Nawet w Bibli za morderstwo czy gwalt obowiazywala kara smierci ! Dlaczego nie jestes czlowiekiem prawym ? Czy naprawde chcialbys by gwalciciel lub zabojca twojej corki badz zony zyl za twoje pieniadze w wiezieniu - i co gorsza po X latach wyszedl na wolnosc ? Poprawnosc polityczna z uczciwych ludzi robi dzis debili, ktorzy w imie jakis lewackich zasad sa gotow poswiecic swoja rodzine... ps. strazacy wlacza czasem ogien z ogniem. W USA czy Kanadzie jest to popularne przy pozarach lasow (wypala sie fragmenty gdzie kieruje sie glowny pozar - by go izlowac) Odpowiedz Link Zgłoś
rs_gazeta_forum Re: Fight fire with fire ! 06.12.07, 23:17 > Skoro jestes taki wybaczajacy to mam pomysl na eksperyment. > Zapros mnie do siebie do domu a ja zgwalce twoja 16 letnia corke > (na oczach twoich i zony), nastepnie brutalnie ja pobije - a ty na > koniec sprobujesz obdarzyc mnie wspolczuciem, wybaczeniem > i miloscia blizniego. Chłopie, nikt ci nie będzie wybaczał, bo do takiego kretyna jak ty nie stosują się w ogóle relacje i uczucia panujące między normalnymi ludźmi. Oczywiście nikt też nie będzie cię zabijał, stać nas na izolowanie cię w zakładzie zamkniętym do końca twojego marnego życia. Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head W tym dniu żądajmy jej przywrócenia !!! 06.12.07, 19:40 Skoro reżim PO-paprańców, szastający na lewo (częściej) i prawo hasłami o swej miłości do demokracji, ma w nosie zdanie zdecydowanej większości Polaków w sprawie kary śmierci to pokażmy tym Euro-sługusom z PO i całemu temu Euro-kołchozowi "znak Kozakiewicza" organizując w tym "dniu świątecznym" ogólnopolską manifestację za przywróceniem kary śmierci. Żądajmy przeprowadzenia referendum w tej sprawie, skoro to d****kraci to powinni się na to zgodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
gniewomierz Re: W tym dniu żądajmy jej przywrócenia !!! 06.12.07, 19:48 A ja bym chętnie zorganizował kontrmanifestację aby pokazać światu, że polskie społeczeństwo nie składa się jedynie z prymitywnych i zawziętych osobników twojego pokroju. Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post To sobie żądaj, nikt ci nie broni. 06.12.07, 19:48 A z tą "zdecydowaną większością Polaków", to już nie tak prosto jak ty to widzisz: sondaz.wp.pl/kat,9911,wid,9227813,wiadomosc.html?ticaid=14f34&_ticrsn=3 Odpowiedz Link Zgłoś
acorns Re: To sobie żądaj, nikt ci nie broni. 06.12.07, 19:52 A jaka była próbka reprezentatywna? Bo jak ja rozmawiam z ludźmi z mojej miejscowości to jakoś bardzo mało jest przeciwników kary śmierci. Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: To sobie żądaj, nikt ci nie broni. 06.12.07, 19:56 To już pytanie do autorów sondażu nie do mnie. Jak będziesz organizował referendum, to pytaj od razu czy poza przywróceniem kary śmierci nie podoba się również członkowstwo w RE i UE. Odpowiedz Link Zgłoś
krakus24a Kara Śmierci dla morderców!!! 06.12.07, 19:41 kara śmierci dla morderców!!! Przecież mieli wybór i mogli nie zabić, można tej kary wogóle nie stosować, tak trudno powstrzymac się przed zabiciem kogoś? Natomiast gejowsko-lewacka UE karze resetować nienarodzone dzieci i starców? Do tego dna moralnego mamy dążyć? UE morduje niewinnych, chroni winnych. Odpowiedz Link Zgłoś
acorns Nie w moim imieniu - ja jestem za karą śmierci 06.12.07, 19:44 Rząd PiS nie podobał mi się z różnych względów, ale był rządem twardym i Unia musiała się z Polską liczyć. A teraz w Unii się cieszą bo Polska znów na kolanach przed nimi jak za Kwaśniewskiego i rządów SLD. Znów Polska będzie nic ie znaczącym państewkiem sterowanym z Brukseli za pośrednictwem marionetek z rządu Tuska. Są takie rzeczy za które należałoby bandziora utłuc. Nawet krzesło elektryczne to zbyt humanitarne dla bydlaka który gwałci i zabija ośmioletnią dziewczynkę. Takiego należałoby publicznie łamać kołem, przypalać i rozrywać końmi albo zabić przez wlanie gorącego tłuszczu w dupe albo do gardła jak to robili w pewnych rejonach Kaukazu, na pal nabić albo przynajmniej wydać w ręce tłumu który sam wymierzyłby sprawiedliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Nie w moim imieniu - ja jestem za karą śmierc 06.12.07, 19:47 To chyba tezy do wystąpień pzred kongresem PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek20074 Nie Polska tylko 20% POlaków Otumanionych 06.12.07, 19:50 to nie jest mó rząd i nie takiej Polski chce. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Nie Polska tylko 20% POlaków Otumanionych 06.12.07, 19:51 To wyjedź. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Ty wyjedziesz 06.12.07, 19:56 Wy lewacy zawsze chcielibyści pozbywać się niewygodnych. Odpowiedz Link Zgłoś
planeta123 Re: Polska już nie wetuje Dnia Przeciwko Karze Śm 06.12.07, 19:50 NARESZCIE, NARESZCIE, Ile jest pomyslek sadowych i nalezy pomyslec tez p Ministrze Ziobro. DZIEKI. Odpowiedz Link Zgłoś
eses2 Re: Polska już nie wetuje Dnia Przeciwko Karze Śmi 06.12.07, 20:00 Polska Tuska to juz niestety niczego nie wetuje - bedziemy mieli wreszcie raj: Związek Zjednoczonych Republik Europejskich. Idee Lenina wiecznie żywe - i to bez przelewu krwi. Tylko za pomoca urzedników z Brukseli. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Polska już nie wetuje Dnia Przeciwko Karze Śm 06.12.07, 20:05 Jeżeli jest tak jak mówisz to wspaniale. A polactwo dostaje białej gorączki i to mnie cieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: Polska już nie wetuje Dnia Przeciwko Karze Śm 06.12.07, 20:27 Z czego ty sie cieszysz obraza?Przeciez PO to nie twoja partia.Ty w najlepszym przypadku jestes za LiD,ktore z pijakiem na czele odjechalo w niziny wyborcze.A w duchu pewnie za Racja albo jakims innym lewackim ugrupowankiem z 20 czlonkami:) Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Polska już nie wetuje Dnia Przeciwko Karze Śm 06.12.07, 20:29 Ja z kolei wiem, że Niemcom takim jak ty nie podoba się Polska szanowana w Europie. Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: Polska już nie wetuje Dnia Przeciwko Karze Śm 06.12.07, 20:31 Zawsze miales urojenia i widac masz nastepne, bo ja nigdy Niemcem nie bylem.Zrozumiales to, czy trzeba ci jak zwykle kilka razy powtorzyc? Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Polska już nie wetuje Dnia Przeciwko Karze Śm 06.12.07, 20:35 Zaprzeczaj zaprzeczaj. Samego siebie może przekonasz. Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: Polska już nie wetuje Dnia Przeciwko Karze Śm 06.12.07, 20:48 Wiedzialem, ze nie zrozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
acorns Re: Polska już nie wetuje Dnia Przeciwko Karze Śm 06.12.07, 20:28 > Jeżeli jest tak jak mówisz to wspaniale. A z czym tak wspaniale? Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Polska już nie wetuje Dnia Przeciwko Karze Śm 06.12.07, 20:31 Tak ogólnie to z tym, że genetyczni patrioci i prawdziwi Polacy ujadą i plują. Zabawny widok. Odpowiedz Link Zgłoś
acorns Re: Polska już nie wetuje Dnia Przeciwko Karze Śm 06.12.07, 20:39 A co mają robić? Patrzeć spokojnie jak Polska jest pod unijnym butem, a naród polski myje gary w angielskich knajpach? Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Polska już nie wetuje Dnia Przeciwko Karze Śm 06.12.07, 20:47 No to skoro UE wchodzi w konszachty z Rosją to chyba nie jest taka zła. Odpowiedz Link Zgłoś
mrrek Ja proponuję Dzień Za Wolną Skrobankę 06.12.07, 19:57 ... gajowych, w szczególności. Oprócz tego tych z zajęczą wargą. Odpowiedz Link Zgłoś
eses2 Re: Ja proponuję Dzień Za Wolną Skrobankę 06.12.07, 20:01 Polska Tuska to juz niestety niczego nie wetuje - bedziemy mieli wreszcie raj: Związek Socjalistycznych Republik Europejskich. Idee Lenina wiecznie żywe - i to bez przelewu krwi. Tylko za pomoca urzedników z Brukseli. Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Haniebna decyzja podjeta przeciwko zdecydowanej 06.12.07, 20:06 wiekszosci Polakow popierajacych kare smierci.Donaldowi kara smierci na nienarodzonych dzieciach w UE najwidoczniej nie przeszkadza tylko utylizacja smieci mordujacych niewinnych ludzi wzbudza u niego niechec. Padanie na kolana przed chorymi lewackimi ideologami i przyjacielami kryminalistow sie zaczelo:( Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post I tyle twojego co sobie pokrzyczysz. 06.12.07, 20:12 Zawsze możesz próbować zorganizować referendum w tej sprawie w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: I tyle twojego co sobie pokrzyczysz. 06.12.07, 20:14 No co ty? Niemiec będzie nam w Polsce referenda uzrądzał? Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: I tyle twojego co sobie pokrzyczysz. 06.12.07, 20:20 Mozesz rozwinac swoja tyle absurdalna, co chybiona mysl?Ja wiem, ze taki lewacki degenerat jak ty ponad wszystko kocha zboczencow i mordercow i jest pelen troski o nich,ale musisz sie z tym pogodzic, ze wiekszosc ludzi ich nie lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: I tyle twojego co sobie pokrzyczysz. 06.12.07, 20:31 Możesz zaprzeczać swojej germanofilskości ale kto się na to nabierze? Wiedz że u Polaków masz przekichane. Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: I tyle twojego co sobie pokrzyczysz. 06.12.07, 20:33 A ty mozesz zaprzeczac, ze lubisz gole 80-latki i sie na ich widok onanizujesz,ale kto by ci uwierzyl?Akceptujemy cie z tym obraza. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: I tyle twojego co sobie pokrzyczysz. 06.12.07, 20:36 Możesz się tylko domyślać. Pozostawię cię w błogiej niepewności. Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: I tyle twojego co sobie pokrzyczysz. 06.12.07, 20:39 Alez nie wstydz sie swoich upodoban.Przeciez dlatego tak pragniesz postepowej UE,gdzie tacy jak ty znajda pelna akceptacje. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: I tyle twojego co sobie pokrzyczysz. 06.12.07, 20:42 Jak to? Przecież podobno w postępowej UE trzeba się wstydzić swojego heteroseksualizmu, co też tutaj czynię. Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: I tyle twojego co sobie pokrzyczysz. 06.12.07, 20:46 Heteroseksualizm to w postepowych sferach UE oczywiscie minus,ale jak odkryjesz swoj pociag do 80-latek, to juz luzik, bo bedziesz mniejszoscia seksualna. Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: I tyle twojego co sobie pokrzyczysz. 06.12.07, 20:34 A do tego ta trauma z korzystania ze znienawidzonego portalu zdrajcy narodu Michnika:))) Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: I tyle twojego co sobie pokrzyczysz. 06.12.07, 20:37 No,no-nazwac Michnika zdrajca to godne do zostania okrzyknietym sluchaczem RM.Gratuluje odwagi.GW twoje poglady sie nie spodobaja:) Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: I tyle twojego co sobie pokrzyczysz. 06.12.07, 20:40 Spodobają się za to poglądy Ziobry, który powiedział że wezwanie go na początku działalności komisji śledczej stawia go poza podejrzeniem, bo podejrzanych wzywa się na koniec. Przypominam że Michnik zeznawał jako pierwszy przed rywinowską komisją. Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: I tyle twojego co sobie pokrzyczysz. 06.12.07, 20:42 A Michnik byl kiedykolwiek podejrzewany o cos w aferze Rywinowskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: I tyle twojego co sobie pokrzyczysz. 06.12.07, 20:40 Tak sobie tłumacz. Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: I tyle twojego co sobie pokrzyczysz. 06.12.07, 20:43 Widze, ze sie wystraszyles wlasnej odwagi i juz Michnika zdrajca nazywac nie chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: I tyle twojego co sobie pokrzyczysz. 06.12.07, 20:48 Ja go za takiego po prostu w przeciwieństwie do genetycznych nie uważam. To jak organizujesz referendum w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: I tyle twojego co sobie pokrzyczysz. 06.12.07, 20:52 Widze, ze juz calkiem cie strach dopadl i zaprzeczasz wlasnym slowom, ktore kazdy moze kilka linijek wyzej przeczytac.Nazwanie Michnika zdrajca rzeczywiscie na tym forum moze cie wiele kosztowac.Zwolennicy Nadredaktora moga ci nie wybaczyc takich oszczerstw. Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: I tyle twojego co sobie pokrzyczysz. 06.12.07, 20:55 magnusg napisał: > Widze, ze juz calkiem cie strach dopadl i zaprzeczasz wlasnym > slowom, ktore kazdy moze kilka linijek wyzej przeczytac.Nazwanie > Michnika zdrajca rzeczywiscie na tym forum moze cie wiele > kosztowac.Zwolennicy Nadredaktora moga ci nie wybaczyc takich > oszczerstw. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=72987758&a=72991200 Tylko, że ja się tu śmieję z retoryki takich jak ty właśnie. Szkoda żeś tego nie dostrzegł. Jak z tym referendum w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: I tyle twojego co sobie pokrzyczysz. 06.12.07, 20:58 Dobra,dobra-twoje slowa sa jasne.Nazwales Michnika zdrajca. Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: I tyle twojego co sobie pokrzyczysz. 06.12.07, 21:03 magnusg napisał: > Dobra,dobra-twoje slowa sa jasne.Nazwales Michnika zdrajca. I pal głupa dalej.Twoje prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: I tyle twojego co sobie pokrzyczysz. 06.12.07, 21:07 Ja??To ty probujesz odkrecac swoje oszczerstwa wobec najwspanielszego redaktora Michnika. Odpowiedz Link Zgłoś
areabis pisowskie katolyky 06.12.07, 20:11 zgodnie z naukom kościoła chcieli zabijać ludzi , chyba Polaków , skoro to było w Wolsce . Dalimy im bobu . Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Nie Polska tylko partia białej flagi... 06.12.07, 20:20 Ten tekst to zapożyczenie od Putina? Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Nie Polska tylko partia białej flagi... 06.12.07, 20:32 Putin coś tam gada o wstawaniu z kolan, zupełnie jak pewien były polski premier. Odpowiedz Link Zgłoś
fields1 Re: Nie Polska tylko partia białej flagi... 06.12.07, 20:39 A niech sobie gada. Tylko ja nie widzę z tym żadnej analogii. Już większą widzę w odrzuceniu przez Holendrów i Francuzów konstytucji europejskiej bo uznali, że jest sprzeczna z ich interesami. Polakom nie wolno jak widać mieć interesów narodowych a gdyby nie daj Bóg coś odrzucili w referendum to Michnik z Geremkiem dostaliby rozwolnienia z oburzenia (Dony być może też). Odpowiedz Link Zgłoś
acorns Re: Nie Polska tylko partia białej flagi... 06.12.07, 20:35 > Ten tekst to zapożyczenie od Putina? Jeśli nawet, to Putin jest wzorem prezydenta, a Rosja jest najpotężniejszym państwem na Ziemi. Nawet USA nie podskoczy Rosji. Unia też nie podskoczy. A nasi zamiast zacieśniać współpracę z Rosją i razem z Ukrainą tworzyć silny blok wschodni stanowiący przeciwwagę dla Unii Europejskiej to kolanami wycierają dywaniki u unijnych komisarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Nie Polska tylko partia białej flagi... 06.12.07, 20:38 O cholera. A ja słyszałem że UE spiskuje za plecami Polski z Rosją. i to słyszałem to od prawdziwych Polaków! Odpowiedz Link Zgłoś
acorns Re: Nie Polska tylko partia białej flagi... 06.12.07, 20:51 > O cholera. A ja słyszałem że UE spiskuje za plecami Polski z > Rosją. Nie spiskuje tylko nasi kombinują zamiast się dogadać jak należy i do tego stosunki polsko - rosyjskie zostały skutecznie popsute przez wypominanie zbrodni stalinowskich i licytowaniem się liczbami ofiar. Niektórzy zapomnieli że współczesna Rosja to nie ZSRR. Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Polska już nie wetuje Dnia Przeciwko Karze Śmierc 06.12.07, 20:23 Po pierwsze ty jestes lewakiem, po drugie sam najpierw zasugerowales, ze twoj oponent ma wyjechac.Problemy z logika? Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Polska już nie wetuje Dnia Przeciwko Karze Śm 06.12.07, 20:34 To chyba do mnie. Po pierwsze ja mu zasugerowałem, on mi pogroził. Po drugie piszę w poetyce forumowego arona2004, który każdemu radzi wyjazd skoro mu się w Polsce nie podoba. Ty zdaje się już go posłuchałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Powinni jeszcze opisac jak trzeba swietowac .... 06.12.07, 20:39 ... taki dzien. Moze zapalona swieczka przed obrazem jakiegos wielokrotnego mordercy. Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Powinni jeszcze opisac jak trzeba swietowac . 06.12.07, 20:42 adalberto3 napisał: > ... taki dzien. Moze zapalona swieczka przed obrazem jakiegos > wielokrotnego mordercy. Jeżeli taki sposób będzie właśnie ci odpowiadać, to tak zrób. Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: Powinni jeszcze opisac jak trzeba swietowac . 06.12.07, 20:48 A ty jak zamierzasz swietowac? Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Powinni jeszcze opisac jak trzeba swietowac . 06.12.07, 20:49 magnusg napisał: > A ty jak zamierzasz swietowac? Ja wogóle nie zamierzam świętować tego dnia ale dobrze, że jest. Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: Powinni jeszcze opisac jak trzeba swietowac . 06.12.07, 20:53 Ale dlaczego nie odwiedzisz kilku mordercow w wiezieniu skoro ich los jest ci tak bliski.Moze zaprosisz jakiegos do domu jak bedzie na przepustce? Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Powinni jeszcze opisac jak trzeba swietowac . 06.12.07, 20:56 magnusg napisał: > Ale dlaczego nie odwiedzisz kilku mordercow w wiezieniu skoro ich > los jest ci tak bliski.Moze zaprosisz jakiegos do domu jak bedzie na > przepustce? Pozostawiam takie działania tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: Powinni jeszcze opisac jak trzeba swietowac . 06.12.07, 21:00 Ja ich nie bronie -w przeciwienstwie do ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Powinni jeszcze opisac jak trzeba swietowac . 06.12.07, 21:02 magnusg napisał: > Ja ich nie bronie -w przeciwienstwie do ciebie. Kłamiesz, uważam po prostu, że dożywocie jest dużo gorszą karą dla skazanego niż kara śmierci, która daje mu wybawienie od cierpienia i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: Powinni jeszcze opisac jak trzeba swietowac . 06.12.07, 21:10 To moze pozostawmy decyzje rodzinom ofiar.Jak beda dla niego tak okrutni jak ty to dozywocie, jak poprostu beda chcieli mu ulzyc to ks.Sprawiedliwe-co? Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Powinni jeszcze opisac jak trzeba swietowac . 06.12.07, 23:52 magnusg napisał: > To moze pozostawmy decyzje rodzinom ofiar.Jak beda dla niego tak > okrutni jak ty to dozywocie, jak poprostu beda chcieli mu ulzyc to > ks.Sprawiedliwe-co? Nierealne i bardzo dobrze o tym wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
acorns Re: Powinni jeszcze opisac jak trzeba swietowac . 06.12.07, 20:57 > Moze zaprosisz jakiegos do domu jak bedzie na przepustce? A najlepiej tego co garuje za gwałt i zabicie tej ośmioletniej Grażynki co to parę miesięcy temu głośno o tym było. Jak ma córkę to niech ją puści z nim na spacer nad Wisłę od praskiej strony. Tam takie miłe zarośla, możliwość bliskiego kontaktu z naturą... Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Powinni jeszcze opisac jak trzeba swietowac . 06.12.07, 21:01 acorns napisał: > > Moze zaprosisz jakiegos do domu jak bedzie na przepustce? > > A najlepiej tego co garuje za gwałt i zabicie tej ośmioletniej > Grażynki co to parę miesięcy temu głośno o tym było. Jak ma córkę to > niech ją puści z nim na spacer nad Wisłę od praskiej strony. Tam > takie miłe zarośla, możliwość bliskiego kontaktu z naturą... > Masz jeszcze jakieś inne przesiąknięte geniuszem pomysły? Odpowiedz Link Zgłoś
mlody-inwestor Re: Powinni jeszcze opisac jak trzeba swietowac . 06.12.07, 21:04 trzymilionowy.post napisał: > acorns napisał: > > > > Moze zaprosisz jakiegos do domu jak bedzie na przepustce? > > > > A najlepiej tego co garuje za gwałt i zabicie tej ośmioletniej > > Grażynki co to parę miesięcy temu głośno o tym było. Jak ma córkę > to > > niech ją puści z nim na spacer nad Wisłę od praskiej strony. Tam > > takie miłe zarośla, możliwość bliskiego kontaktu z naturą... > > > Masz jeszcze jakieś inne przesiąknięte geniuszem pomysły? Moze zamiast drwic - to ustosunkujesz sie ? Moim zdaniem argument acornsu jest bardzo trafny. Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Powinni jeszcze opisac jak trzeba swietowac . 06.12.07, 21:06 > > > > > > A najlepiej tego co garuje za gwałt i zabicie tej ośmioletniej > > > Grażynki co to parę miesięcy temu głośno o tym było. Jak ma córkę > > to > > > niech ją puści z nim na spacer nad Wisłę od praskiej strony. Tam > > > takie miłe zarośla, możliwość bliskiego kontaktu z naturą... > > > > > Masz jeszcze jakieś inne przesiąknięte geniuszem pomysły? > > Moze zamiast drwic - to ustosunkujesz sie ? Moim zdaniem argument acornsu jest > bardzo trafny. > Ja nic trafnego tu nie widzę poza personalną insynuacją. Odpowiedz Link Zgłoś
mlody-inwestor Re: Powinni jeszcze opisac jak trzeba swietowac . 06.12.07, 21:03 acorns - dobrze ze sa jeszcze inteligentni i prawi ludzie w tym kraju. Tak trzymaj. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Powinni jeszcze opisac jak trzeba swietowac . 06.12.07, 21:56 > acorns - dobrze ze sa jeszcze inteligentni i prawi ludzie w tym > kraju. Masz specyficzne rozumienie obu tych cech. Odpowiedz Link Zgłoś
gniewomierz Re: Powinni jeszcze opisac jak trzeba swietowac . 06.12.07, 22:34 Inteligentni inaczej, mieniący się sprawiedliwymi... Odpowiedz Link Zgłoś
gniewomierz Re: Powinni jeszcze opisac jak trzeba swietowac . 06.12.07, 22:39 Ci "prawi" są najgorsi. Wszak wiadomo, iż najwięcej do powiedzenia o moralności ma z reguły największa k***a. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gniewomierz Re: Powinni jeszcze opisac jak trzeba swietowac . 06.12.07, 22:31 Należysz do grona osób, które ciągle jeszcze żyją tą sprawą? Odpowiedz Link Zgłoś
moped26 Polska już nie wetuje Dnia Przeciwko Karze Śmierc 06.12.07, 20:46 Opóźniony zapłon. Gdzie jest karta praw?. Anglii nie da się porównać do Polski w żaden sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Polska już nie wetuje Dnia Przeciwko Karze Śm 06.12.07, 22:19 Ladnie. A teraz czekamy na wprowadzenie przez UE dnia aborcji i dnia eutanazji!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Karać zwyrodnialców!!!!!!!!!! 06.12.07, 22:48 Te kreatury moralne które są gotowe poddać się eutanazji należy surowo karać. Najlepiej by odstraszyć inne osoby najwyższym wymiarem czyli karą śmierci. Podobnie należy postępować wobec osób które próbowały pozbawić siebie samych największej świętości czyli życia w próbach samobójczych. Nie pozwólmy by tacy zwyrodnialcy żyli między nami!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: maaac 06.12.07, 23:04 maaac napisał: > Karac zwyrodnialcow!!! > Te kreatury moralne które są gotowe poddać się eutanazji należy > surowo karać. Najlepiej by odstraszyć inne osoby najwyższym wymiarem > czyli karą śmierci. Podobnie należy postępować wobec osób które > próbowały pozbawić siebie samych największej świętości czyli życia w > próbach samobójczych. Nie pozwólmy by tacy zwyrodnialcy żyli między nami!!! Nie wiedzialem zes az taki dowcidupny! Powiedziales nam kawal, a zapomniales powiedziec w ktorym miejscu nalezy sie smiac. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: maaac 06.12.07, 23:26 Kawał? Nie sądze. Nie wiem co Ty widzisz w tym śmiesznego? Za to z Twojego tekstu śmiałem się do rozpuku. No udał ci się wic... zaskoczyłeś mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
rs_gazeta_forum Re: maaac 06.12.07, 23:28 Pyta o wskazówki co do śmiechu, a powinien śmiać się bez przerwy. Takie zachowanie najbardziej pasuje do jego rozumienia kawałów. Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Polska już nie wetuje Dnia Przeciwko Karze Śm 07.12.07, 00:25 Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Ci mieli ogromne szczęście. 23.12.07, 10:51 Niedawno w USA 208 wieloletnich więźniów odzyskało wolność. Każdy z nich przebywał w zakładzie karnym przeciętnie 12 lat, a 15 z nich opuściło cele śmierci. Wolność przyniosły tym ludziom badania DNA. 90 proc. z nich zostało skazanych za gwałt. Badania dowiodły, że szczególnie łatwo daje się dowieść właśnie to przestępstwo na podstawie najdrobniejszej nawet molekuły spermy. Ten sukces to fragment obszernego programu badawczego (pod nazwą „Innocenty”), zmierzającego do uniknięcia skutków niesprawiedliwych wyroków. www.rp.pl/artykul/78866.html Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Ci mieli ogromne szczęście. 23.12.07, 11:02 > Niedawno w USA 208 wieloletnich więźniów odzyskało wolność. Każdy z > nich przebywał w zakładzie karnym przeciętnie 12 lat, a 15 z nich > opuściło cele śmierci. Wolność przyniosły tym ludziom badania DNA. > 90 proc. z nich zostało skazanych za gwałt. Badania dowiodły, że > szczególnie łatwo daje się dowieść właśnie to przestępstwo na > podstawie najdrobniejszej nawet molekuły spermy. Ten sukces to > fragment obszernego programu badawczego (pod nazwą „Innocenty”), > zmierzającego do uniknięcia skutków niesprawiedliwych wyroków. > www.rp.pl/artykul/78866.html Jak widać przy dzisiejszej nauce osoba niewinna skazana na karę główną się nie zdarzy. Odpowiedz Link Zgłoś