lesteer Niech Radio Maryja się wpierw wyspowiada, co... 13.12.07, 18:40 ..zrobiło z pieniędzmi przekazanymi na Stocznię Gdańską i co wiąże ich z Kobylańśkim, szmalcownikiem z czasów wojny oraz dlaczego jest rozglośnią jednej partii....Gdyby byli fair w stosunku do obecnie rządzących, mogliby być spokojni..Za wszystkie pomyje wylewane na PO niech nie liczą na przychylność.. Sobecka pierwsza do spowiedzi..:) Amen :) Odpowiedz Link Zgłoś
bobbie2 Demokracja weglug RM 13.12.07, 18:44 Senator i Poslaka Sobecka, mowia o demokracji i obronie RM, ma to byc kpina? czy Oni uwazaja, ze narod jest taki glupi ze nie wie ze pan Rydzyk ze swoim Radiem, wykorzystuje nasz narod nie placac podadkow, jemu sa potrzebni tacy trybuni, ktorzy wrzeszcza, ze RM idzie ku zagladzie.Takie perfidne i pelne zaklamania postepowanie powinno byc scigane i to jak najsurowiej, przeciez oni okradaja swoj kraj swoj narod, to sa Polacy!!!! wsyd i hanba dla tych trybunow. Odpowiedz Link Zgłoś
j.an Re: Demokracja weglug RM 13.12.07, 19:04 Wszyscy posłowie którzy popierają radio i tv trwam powinni solidarnie do końca kadencji przekazać swoje diety poselskie na tak szczytny cel jak to oni określają,a nie wyciągać łapę po państwowe to znaczy wszystkich Polaków,bardzo łatwo wydaje się nie swoje.Jeżeli poprzedni rząd dał dotacje to tak jak wszystkie podmioty powinien być rozliczony do ostatniego grosika,przez obecną ekipę. Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Re: Balsam na moją duszę 13.12.07, 19:02 pistolet13 napisał: > TY, placowy chłopcu : TY NIE TYLKO ZRZYGASZ SIĘ, TY JESTEŚ JUŻ ZARZYGANY. > WŁASNYMI CUCHNĄCYMI WYMIOCINAMI... O, to jest ten czołowy niereformowalny beton postkomuny. Czyta dokładnie wszystko co napiszę ale bloga się boi jak diabeł święconej wody, bo wie, że może go nawrócić na drogę prawości. Dlatego zawsze będzie ścierwoliberałem zamiast umoralnionym prawym człowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
eptesicus ścierwoliberałowie niezdolni są do argumentacji... 13.12.07, 19:08 ...więc opluwają prawych ludzi swoimi plwocinami, jakie powkładano im w głowy podczas kursów na WUML-u ;-)) ścierwoliberał ubecki TW "pistolet13" napisał do wielkiego PiSarza "placebo": > TY, placowy chłopcu : TY NIE TYLKO ZRZYGASZ SIĘ, TY JESTEŚ JUŻ ZARZYGANY. > WŁASNYMI CUCHNĄCYMI WYMIOCINAMI... pozdrawiam i życzę kontynuacji dobrej zabawy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Rośniemy w siłę. Dziękuję. 13.12.07, 19:17 eptesicus napisał: > ...więc opluwają prawych ludzi swoimi plwocinami, jakie powkładano > im w głowy podczas kursów na WUML-u ;-)) Bardzo dobry argument. Odpowiedz Link Zgłoś
ne_01 placebo99 13.12.07, 19:11 o to jego wizytowka...: O mnie: Jestem osobą z natury skromną. Kieruję się dobrem społecznym i chętnie udzielam swoich wybitnych rad na forach dyskusyjnych. Redaguję też blog polityczny (placebo99.blox.pl), na którym umieszczam wiele pożytecznych tematów - takich jak lekcje elokwencji. Pragnę pouczać forumowych dyskutantów jak unikać inwektyw i odpierać wściekłe ataki zawszawiałych ścierwoliberałów zbratanych z najgorszą ekstremą reakcyjnych wywrotowców. Zawsze stawiam na siłę argumentów a nie na libero-pyskówkę. Myślę, że wiele osób dzięki mojej skromnej osobie ma wspaniałą szansę zwalczyć w sobie wpływy sowietyzacji i wyplenić z umysłu zarazę załganego liberalizmu. CZLOWIEKU POCZYTAJ SWOJ BLOG I ZMIEN WIZYTOWKE!! Ty nazywasz si8e prawym, elokwnetnym, Pragniesz pouczać forumowych dyskutantów jak unikać inwektyw i odpierać wściekłe ataki zawszawiałych ścierwoliberałów zbratanych z najgorszą ekstremą reakcyjnych wywrotowców... smieszny jestes... Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: placebo99 13.12.07, 19:43 ========================================= nie udawaj, ze nie poznales osobistego sekretarza Mikke'go. Przeciez drugiego takiego idioty na wschod od Renu, az po Dniepr, nie znajdziesz! Odpowiedz Link Zgłoś
eptesicus ne_01, ścierwoliberalnoubekomason atakuje... 13.12.07, 19:52 ...wybitnego PiSarza, pierwszego katolickiego blogera, placebo666. Widocznie nie może znieść jego elokwencji, argumentów i żarliwej wiary. Waszego jadu ścierwoliberalnego uczyli pewnie na WUML-u, co ne_01? pamiętaj, Pan Prezes jeszcze wróci na białym rumaku na czele swoich oddziałów i wszystkich ścierwoliberałów pogromi, a Polska nasza, pod sztandarem Matki Naszej Przenajświętszej Sobeckiej, rozciągać się będzie od morza do morza! A wasze nadęte michnikowszczyzną żydomasońskie uśmiechy znikną z waszych mord różowo-KORowsko- geremkowskich. Jeszcze IV Rzeczpospolita nie zginęła - póki my prawdziwi patrioci żyjemy! Odpowiedz Link Zgłoś
aldona1949 Po co ten apel o ratowanie RM? 13.12.07, 19:15 Dlatego,że ma być traktowane na równi z innymi? Dość świętych krów, zwłaszcza tych, idących w imię Boże.Panie Tadeuszu Rydzyk, bój się Boga, zawróć z tej drogi, nie mąć i nie rób ludziom wody z mózgu. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Sobecka - stara makrelo 13.12.07, 19:17 nie martw sie, kiedy Rydzol zbankrutuje i pujdzie siedziec juz namascil swego nastepce, nie na darmo jest agentem KGB Oto nowy, przyszly ojciec dyrektor RM: www.ojciec-dyrektor.de/ministrowie/kaczynscy.gif Odpowiedz Link Zgłoś
roblaz Już nieługo !!!!!!!!! 13.12.07, 19:26 z każdą chwilą bliżej , Radyjko zdechnie śmiercią naturalną razem z sekciarzami którzy wspieraja największy przekręt w historii polski i największego Judasza w dziejach świata Alleluja i do przodu coraz bliżej końca:))) Odpowiedz Link Zgłoś
eptesicus wyszedłem na chwilę z psem, już jestem! 13.12.07, 19:28 Jak tam sytuacja na forum? czy ścierwoliberalno-homoseksualny atak ubeckich łżeforumowiczów na naszej najświętsze wartości zelżał nieco? Odpowiedz Link Zgłoś
wymiatator1 Re: wyszedłem na chwilę z psem, już jestem! 13.12.07, 21:17 Pedało-liberalne żydo-komunistyczne wykształciucho-dyplomiuchy rodem z układu oligarchów i SB-ków przegrupowują się właśnie :D Odpowiedz Link Zgłoś
kaczkawrydzykach Gdyby głupota miała skrzydła, to Sobecka unosiłaby 13.12.07, 19:36 się jak zorza polarna Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: zamknijcie oczy i wyobraźcie sobie seks z Sob 13.12.07, 20:45 Fuuuuj, tak okrutnie potraktować innych ludzi,proponować takie bezeceństwa,nie godzi się, nie godzi.;)))) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Spójrzmy na sprawę tak. 13.12.07, 20:06 Radio Maryja jest reprezentantem poglądów tych Polaków, których przemiany w Polsce odrzuciły na boczny tor. Ludzi któzy przyzwyczaili się za komuny że to co pisała prasa lub podawała telewizja jest prawdziwe, sprawdzone , niepodważalne. I dobrze niech oni też mają coś z życia. RM nie stanowiło większego problemu dopóki było taką sobie niszową rozgłośnią głoszącą poglądy Maciarewicza, Bendera, Nowaka i paru innych sław naukowych. Nie było problemem do momentu aż urosło w siłe na tyle że wystawiło swoją reprezentację do sejmu RP. Pierwsza drużyna RM w sejmie występowała pod nazwa ZCHN jeżeli dobrze pamiętacie i poprzez radykalne oszołomstwo dostała kopa w D.. przy pierwszych wyborach jakie nastąpiły po tym objawieniu. Drugim i co gorsza potężniejszym "wejściem smoka" było pojawienie się tych ludzi wzmocnionych poparciem kolegów z PC. Także próżne nasze nadzieje że problem zniknie wraz w słuchaczami, pojawią się nowi z całą pewnością. Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: Gdyby głupota miała skrzydła, to Sobecka unos 13.12.07, 20:35 Od kiedy to australopiteki lataja? Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Gdyby głupota miała skrzydła, to Sobecka unos 13.12.07, 20:48 imie_jaszczomp napisała: > Od kiedy to australopiteki lataja Dlaczego obrażasz te niewinne australopiteki? ;))))) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: Gdyby głupota miała skrzydła, to Sobecka unos 13.12.07, 20:51 >Dlaczego obrażasz te niewinne australopiteki? ;)))))< hehehehehe, obrazam bez strachu, bo juz sie nie moga bronic i mnie nie pozwa. No ale sam popatrz na te facjate na zdjeciu... Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Gdyby głupota miała skrzydła, to Sobecka unos 13.12.07, 21:07 To na tym zdjęciu to nie jest Jabba the Hutt, z gwiezdnych wojen? A byłem pewien.;)))) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
priller Re: Gdyby głupota miała skrzydła, to Sobecka unos 13.12.07, 21:00 imie_jaszczomp napisała: > Od kiedy to australopiteki lataja? australopiteki to gusla i mity i wymysl darwina. Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: Gdyby głupota miała skrzydła, to Sobecka unos 13.12.07, 21:07 >australopiteki to gusla i mity i wymysl darwina< I homo...za przeproszeniem...erectus... tez. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Po stanie przed półbogiem! 13.12.07, 20:01 Po stanie przed półbogiem! Stanem wojennym coś narobił „Jaruzelu”? Przegrało państwo świeckie, mamy rządy kleru. Przy stole klerykałom wyrzekłeś się „Polszy”. Nie pomyślałeś, że wojsko będzie służyć do mszy. Twe OPeZetZety, eSDeeRPe komuniści, zawarliście pakt z czarną misją nienawiści. Zamiast wyzwolić Polskę z ciemnoty agresji. inteligencję poddałeś kościoła presji. Teraz „dyplomiuchy”, z nauk rozwoju teologia. Tak zgubna okazała się komusza ideologia. W miejsce socjalizmu mamy wieczne zbawienie. Zamiast Lenina hierarchii uwielbienie. Bez pensji, lata bez premii i bezrobocie, za to taki „Redyk” zaczął opływać w złocie. Przed półbogiem bohaterzy ubrani w kiece. Ojczulku „Redyk” Solidarność miej w opiece. Ukradł składki biznesmen „Redyk”, stocznia marność. Pozwoliła na to już nie ta Solidarność. Jak nie złodziej, to pacynka z „Redyka” wzięta. Rząd sponsorów z budżetu, takiegoż „prezydęta”. Składki bezzębnych, zasiłek, ubrania w łaty. Rosną kościoły, Maybachy, luksus i szaty. Gorzej jest w rodzinie, nie ma pracy przy kielni. Mamy program rodzinny, młodzi bądźcie dzielni! Panoszy się religia, konkordat z aborcją. Rośnie majątek, władza, dzieci z głodu porcją. Mamy ideologię, będzie religia na maturze? Kraj Radiomaryjów, religijne przedmurze? Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Wojsko Polskie na urodzinach RM?!?!?!!?! 13.12.07, 20:08 A z jakiej paki Wojsko Polskie miałoby uczestniczyć w obchodach urodzin jakiegoś tam radyjka? Odpowiedz Link Zgłoś
linfan Re: Wojsko Polskie na urodzinach RM?!?!?!!?! 13.12.07, 20:13 tetlian napisał: > A z jakiej paki Wojsko Polskie miałoby uczestniczyć w obchodach urodzin jakiego > ś > tam radyjka? hehe. dokladnie o tym samym pomyslalem. dodam jeszcze, ze skoro zoladki moga przyjezdzac (za _panstwowa_ kase) na spotkanie berecikow, to do mnie na urodziny tez powinni! wykosztuje sie i flaszke im jeszcze kupie, a nie jak pozal sie derektor! chamstwo i prostactwo sluchaczy rm nie zna granic... Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Orkiestry im się zachciewa 13.12.07, 20:33 Niech sobie Rydzyk z Sobecką i Benderem na grzebieniach zagrają. Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: Orkiestry im się zachciewa 13.12.07, 20:53 Nie mam nic przeciwko temu, zeby im orkiestra WP zagrala. Marsza żalobnego. Odpowiedz Link Zgłoś
mapi7 Re: Orkiestry im się zachciewa 13.12.07, 21:38 Bardzo dobrze, że tym razem rząd nie"posłał " Orkiestry Wojska Polskiego. Nie ma najmniejszego powodu, aby żołnierze byli obecni na obchodach kościelnego radia. A słuchacze niech sobie radio ratują. Mam nadzieję, że bez skutku! Odpowiedz Link Zgłoś
eptesicus dlaczego? To świetny pomysł z tym wojskiem! 13.12.07, 23:11 Na rozkaz - ognia! do moherów > A z jakiej paki Wojsko Polskie miałoby uczestniczyć w obchodach urodzin jakiego > ś > tam radyjka? Odpowiedz Link Zgłoś
pistolet13 [...] 13.12.07, 20:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jkdino49 Wierne pieski OjDyra szczekają... 13.12.07, 23:00 ...tak, jak im ich pan każe. Odpowiedz Link Zgłoś
jkdino49 A jak przyjadą manifestacyjnie do Warszawy... 13.12.07, 23:02 ...to Warszawiacy powinni im dobitnie pokazać, że nie życzą sobie moherowych beretów w ich mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
adria231 obchody rocznicy 14.12.07, 06:29 Zamiast orkiestry WP na takiej uroczystości religijnej powinny wystapić chóry kościelne,zakonne,oazowe i td.Orkiestra WP bardziej odpowiednia jest do uroczystosci państwowych. Odpowiedz Link Zgłoś