dan3iger 10.01.08, 13:07 Lewicujący Celiński jest człowiekiem godnym większego szacunku niż te niby prawicowe szczekające ryje z PiS, w większości oportuniści i ludzie bez twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
funny5 Re: Celiński: Przed Komisją Etyki rozbiorę się i 10.01.08, 13:21 A co takiego spotkalo Gorskiego (rocznik 1970)? Odpowiedz Link Zgłoś
zibiwrocek Znamienne, że Celiński nie z Płocka tylko 10.01.08, 13:25 "z listy Lewicy i Demokratów w okręgu katowickim." Odpowiedz Link Zgłoś
skubi6 Piszcie, kto z polkityków powinien się rozebrać 10.01.08, 13:45 Jakoś nie bardzo lecę na rozbierany występ Celińskiego przed komisją sejmową (pewnie będzie w Szkle Kontaktowym). Może raczej inne osoby z Sejmu powinny się rozebrać? Proponujcie! www.skubi.net/macierewicz.html www.skubi.net/bank.html Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Piszcie, kto z polkityków powinien się rozebrać 10.01.08, 14:26 Kempa... I Szczypińska... ... tylko po co ?? Odpowiedz Link Zgłoś
krisdar sclavus litości. Klempa i Cipińska robiące 10.01.08, 14:39 streaptease? Czy jesteś masochistą? Odpowiedz Link Zgłoś
katecheta Jako Antykomunista też bym strzelił w pysk palanta 10.01.08, 15:10 Wydaje mi się, że idąc za sposobem publicznego wyrażania myśli przez pana Górskiego równie dobrze można wyjść na mówicę sejmową i używać takich słów jak pisuardessy, pisiory albo pisdzielczyki powszechnie stosowane na internetowych forach w stosunku do Członków pewnego ugrupowania politycznego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Celinski sie podnieca swoja sytuacja, czy mowa? 10.01.08, 19:13 Jesli nie czuje sie komfortowo, ze przyszlo mu wyrazac opinie grona okreslanego przez innych jako postkomuna, to niech sie zastanowi, czy druga strona nie ma slusznosci. Wyzwiska nie poprawia sytuacji, a wrecz powtorzy sie zdarzenie jak z TW Bolkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Piszcie, kto z polkityków powinien się rozebr 10.01.08, 14:27 www.mlodziezkontra.pl/img/vp_194.jpg oraz, choć to nie polityk www.biznespolska.pl/pictures/persons/57976.jpg :))) Odpowiedz Link Zgłoś
krisdar Re: Piszcie, kto z polkityków powinien się rozebr 10.01.08, 14:39 koneser Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Piszcie, kto z polkityków powinien się rozebr 10.01.08, 17:47 Wolałbym być kiperem;) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Celiński: Przed Komisją Etyki rozbiorę się i 10.01.08, 13:26 funny5 napisała: > A co takiego spotkalo Gorskiego (rocznik 1970)? W 1973 - syn czerwonego barona zabrał mu łopatkę w piaskownicy. Górski w bohaterskim zrywie odbił ją z rąk sowieckiego pomiotu. :} Odpowiedz Link Zgłoś
agaj.agaj Re: Celiński: Przed Komisją Etyki rozbiorę się i 10.01.08, 14:31 Mozecie sobie drwic koledzy i kolezanki z tego sporu, niemniej jednak jest on bardzo charakterystyczny dla Polski. Celinski byl oczywiscie super obrazliwy w swej wypowiedzi. Jeszcze jeden gosc ktory chce przez cale zycie odcinac kupony z dawnej dzialanosci. Inny przyklad to oczywiscie Walesa, ktory tez przypomina wszystkim i przy kazdej okazji jak to w pojedynke pokonal komunizm. Ludziom tym nalezy sie szacunek, ale nie mozna sie zgodzic na szantaz w stylu rozbierania sie przed komisja etyki. Nie mozna tez przystac na szantaz w stylu - ja walczylem z komunizmem, kiedy ty jeszcze sie nie urodziles. Jest to niegodne i prymitywne. Celinskiego to przeciez towarzysz z rozowej piaskownicy. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper O czym tu rozmawiac z takimi szczylami? 10.01.08, 15:47 Nawet nie wiedza że większość człomnków "KOR", "Solidarności" byli członkami PZPR, albo tez dziećmi prominentnych członków PZPR, także Kaczyńscy swe ostrogi walki o prawde zdobywali w KOR w otoczeniu członków partii komunistycznej, m.in. Macierewiczem."Solidarność" miała hasło: Socjalizm tak wypaczenia nie, w ten sposób zaczęła sie ewolucja mentalna społeczeństwa, bo komunizm obaliła ekonomia a nie Polska i "Solidarność", to że ewolucja nie wszystkich objęła świadczy nadal wysokie poparcie dla PiS, który cynicznie żeruje na sentymencie do PRL-u, mimo że załozyciele z nim walczyli. Chcieli reformy słuzby zdrowia, szkolnictwa, restrukturyzacji przemysłu, wolności słowa i wyznania. Co z tego jest w ich programie? Tylko chorobliwa ambicja sprawowania władzy i zero umiejętności w zakresie zarządzania Odpowiedz Link Zgłoś
starod Re: O czym tu rozmawiac z takimi szczylami? 10.01.08, 20:02 a.k.traper napisał: > Nawet nie wiedza że większość człomnków "KOR", "Solidarności" byli > członkami PZPR, albo tez dziećmi prominentnych członków PZPR, także > Kaczyńscy swe ostrogi walki o prawde zdobywali w KOR w otoczeniu > członków partii komunistycznej, m.in. Macierewiczem."Solidarność" > miała hasło: Socjalizm tak wypaczenia nie, Nie do końca z tobą się zgodzę. Chodzi mi o kaczynskich, o ile lech mógł czasami być na jakimś spotkaniu KOR to jarkacz poltyką zaczął się interesować gtdy było już bezpiecznie i gdy można było coś w ten sposób ugrać. Większość forumowych antykomunistów to dzieci byłych członków pzpr,akto wie czy nie współpracowników sb. Zresztą gdyby w czasach Gierka podczas wyjazdu za granicę ktos mnie poprosił o wykonanie jakichś zadań dla sb, nie jesyem pewien czy nie podpisałbym papierka. W charakterze każdego Polaka jest olewanie pisanego nawet przez siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
bombay_saphire Karol Karski w PRON a Celinski w KORze - 10.01.08, 13:25 i to tyle na na ten temat. taki przyklad pierwszy z brzegu..centralnym strumieniem traktuje te formacje oportunistow i zalganych fajansiarzy jaka jest tzw. PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
bombay_saphire czyli swinia jest swinia a czlowiek -czlowiekiem 10.01.08, 13:35 - tatusiu , czy to prawda ze byles w PiSie ? - synku, ja tylko wykonywalem rozkazy... Odpowiedz Link Zgłoś
feurig59 Re: Karski w PISie a Celiński postkomunista eto f 10.01.08, 14:08 lepszy każdy postkomunista niż półanalfabeta z obozu narodowego Odpowiedz Link Zgłoś
krisdar Myślisz bydlaku że jesteś anonimowy i możesz 10.01.08, 14:37 bezkarnie pluć na ludzi? twój IP już mamy , namierzenie cię nie będzie trudne Odpowiedz Link Zgłoś
gundyslaw no to dam ci spracowaną ręką w czerwony pysk 10.01.08, 15:12 i to mi przyniesie ulgę kurduplu. Odpowiedz Link Zgłoś
maj47 oho,ORMO czuwa...Pamiętacie hymn ORMO? 10.01.08, 17:38 A nasz "krisdar" to chwat, który służby dla ORMA nie traktuje proforma nie żałuje swych nóóg. Abyś w czasie gdy on czuwa z dłonią przy uchu ty paskudny leniuchu w łózku byczyć się móóógł. Odpowiedz Link Zgłoś
util Górski, nie ośmieszaj się. 10.01.08, 13:27 Zamilcz biedny człowieku, bo tylko zażenowanie budzisz. I z szacunkiem do tych, którzy walczyli o twoją normalną przyszłość. Nie stać cię na wdzięczność z racji polityczego dogamtyzmu, to po prostu siedź cicho. Odpowiedz Link Zgłoś
zenonbombalina69 Re: Górski, nie ośmieszaj się. 10.01.08, 13:46 Tak Celiński ma piękny życiorys.... ale ostatnie lata w polityce ma wstrętne...co kierowało człowiekiem Solidarności aby wstąpić do partii komuchów, ubeków , drani i bandytów?.Lsd nigdy nie potępiło jaruzelskiego, kiszczaka i innych ..wręcz przeciwnie cieszą się oni poparciem członków lsd.... co spowodowało że Celiński odszedł z mumii wolności i wstąpił do komuchów??? stanowisko? Przecież jego nowa partia lsd czy obecnie socjaldemokracja to siedlisko wszelkiej maści były aparatczyków..Kwaśniewski, kiedyś Miller, Borowski, Szmajdziński,Jaskiernia, to byli zwierzchnicy tych co internowali Celińskiego, tych co go przesłuchiwali.... jak można razem z nimi robić politykę.... jak panu ufać panie Andrzeju Celiński? Odpowiedz Link Zgłoś
awuuu Re: Górski, nie ośmieszaj się. 10.01.08, 14:13 moze dla niektorych przyszlosc narodu jest wazniejsza niz przeszlosczwlaszcza ze wspominaja ja bolesnie ? w przeciwneistwie do co poniektorych robiacych kariere Shirleyki w komunistycznej telewizji ;> Odpowiedz Link Zgłoś
util Nie podajesz żadnego przykładu. 10.01.08, 14:14 zenonbombalina69 napisał: > Tak Celiński ma piękny życiorys.... ale ostatnie lata w polityce ma > wstrętne... Ale co - gorsze niż Ziobro, Kaczyński, Kurski, Giertych, Miller, Lepper, Gosiewski, Szczygło? > co kierowało człowiekiem Solidarności aby wstąpić do partii > komuchów, ubeków , drani i bandytów? Uogólniasz, tak sie nie da prowadzić dyskusji. Byli członkowie PZPR, osoby wspierające PRL są w każdej partii - od prawej do lewej. Uważasz że kilka milionów ludzi, b. członków PZPR to dranie? Że całe SLD to komuniści? Tak sobie wygodnie uporządkowałeś świat? Bandyci to siedzą w kryminale, miarkuj się odrobinę z tymi epitetami. Nie oceniaj człowieka po legitymacji partyjnej, tylko po czynach. Celiński to porządny człowiek i miał prawo zareagować emocjonalnie, gdy 30latek nazywa go komunistą. Jak nazwac wtedy takiego 30latka? Odpowiedz Link Zgłoś
zenonbombalina69 Re: Nie podajesz żadnego przykładu. 10.01.08, 18:20 Tak uważam że w Sld jest wielu podłych ludzi którzy w innym kraju siedzieli by w wiezieniach..a co do bandytów to dla mnie Jaruzelski i Kiszczak to bandyci... bandytą jest dla mnie każdy kto wysyła czołgi przeciwko własnemu narodowi.... Odpowiedz Link Zgłoś
starod Re: Nie podajesz żadnego przykładu. 10.01.08, 20:12 zenonbombalina69 napisał: > Tak uważam że w Sld jest wielu podłych ludzi którzy w innym kraju siedzieli b > y > w wiezieniach..a co do bandytów to dla mnie Jaruzelski i Kiszczak to bandyci... > bandytą jest dla mnie każdy kto wysyła czołgi przeciwko własnemu narodowi.... Lub policję dla spacyfikowania pielęgniarek, przecież to najgorszy element, nie kochają słońca Żoliborza!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zenonbombalina69 Re: Nie podajesz żadnego przykładu. 10.01.08, 20:31 starod... głupoty które wypisujesz mnie przerażają.... ale czytając twoje wcześniejsze wypociny nie spodziewałem sie niczego wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
lwowiak5 Re: Górski, nie ośmieszaj się. 10.01.08, 14:40 zenonbombalina69 napisał: > Tak Celiński ma piękny życiorys.... ale ostatnie lata w polityce ma > wstrętne...co kierowało człowiekiem Solidarności aby wstąpić do partii komuchów > , > ubeków , drani i bandytów?.Lsd nigdy nie potępiło jaruzelskiego, kiszczaka i > innych ..wręcz przeciwnie cieszą się oni poparciem członków lsd.... co Powiedz mi durniu skończony,kto tam jest komuchem,pom > spowodowało że Celiński odszedł z mumii wolności i wstąpił do komuchów??? > stanowisko? Przecież jego nowa partia lsd czy obecnie socjaldemokracja to > siedlisko wszelkiej maści były aparatczyków..Kwaśniewski, kiedyś Miller, > Borowski, Szmajdziński,Jaskiernia, to byli zwierzchnicy tych co internowali > Celińskiego, tych co go przesłuchiwali.... jak można razem z nimi robić > politykę.... jak panu ufać panie Andrzeju Celiński? Odpowiedz Link Zgłoś
lwowiak5 Re: Górski, nie ośmieszaj się. 10.01.08, 14:44 zenonbombalina69 napisał: > Tak Celiński ma piękny życiorys.... ale ostatnie lata w polityce ma > wstrętne...co kierowało człowiekiem Solidarności aby wstąpić do partii komuchów > , > ubeków , drani i bandytów?.Lsd nigdy nie potępiło jaruzelskiego, kiszczaka i > innych ..wręcz przeciwnie cieszą się oni poparciem członków lsd.... co > spowodowało że Celiński odszedł z mumii wolności i wstąpił do komuchów??? > stanowisko? Przecież jego nowa partia lsd czy obecnie socjaldemokracja to > siedlisko wszelkiej maści były aparatczyków..Kwaśniewski, kiedyś Miller, > Borowski, Szmajdziński,Jaskiernia, to byli zwierzchnicy tych co internowali > Celińskiego, tych co go przesłuchiwali.... jak można razem z nimi robić > politykę.... jak panu ufać panie Andrzeju Celiński? Powiedz mi kundlu pisowski,kto tam jest komunistą,pomyliło ci się z kaczynskimi,ty przygłupie jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
zenonbombalina69 Re: Górski, nie ośmieszaj się. 10.01.08, 18:16 Lwowiak5 nie obraziłem Cię ani Celińskiego zapytałem tylko co co kierowało człowiekiem aby służyć swoim dawnym prześladowcą... ale widać odpowiedzieć na moje pytanie nie jest łatwo... łatwiej obrażać i nazywać wszystkich pisowskimi kundlami....panie lwowiak... zastanów się czy chce pan dyskutować czy się wygłupiać Odpowiedz Link Zgłoś
inv28 Re: Górski, nie ośmieszaj się. 10.01.08, 18:02 Wyczuwam w Twojej wypowiedzi pewien rodzaj solidadarności z p. Górskim.To chyba soldarność pokoleniowa (czyżby rocznik69?). Ja nie piętnowałbym z góry współpracy człowieka z jego niedawnymi oprawcami (choć nie widzę bezpośredniego związku jego ugrupowania z dawwnymi oprawcami). Najpierw zastanowiłbym się czego dotyczy ta współpraca. Czy jest ona kontynuacją represji dawnych oprawców, czy może wręcz przeciwnie.Ponadto postawienie w jednym szeregu Borowskiego z Kiszczakiem jest albo celowym nadużyciem, albo kompletnym brakiem zrozumienia biegu wydażeń w naszym kraju. Nie podoba mi się również celowe zniekształcanie nazw partii (LSD, Mumia Wolności, pisanych celowo z małych liter). Rodzaj dyskusji, który urawiasz kojarzy mi się z postawą kompletnie zidiociałego, ale za to mocno ideowego komunisty.Przepraszam za szczerość. Odpowiedz Link Zgłoś
zenonbombalina69 Re: Górski, nie ośmieszaj się. 10.01.08, 20:29 No rzeczywiści swietnie rozszyfrowałeś mój rok urodzenia.... co do reszty to każdy ma prawo mieć swoje zdanie na temat A. Celińskiego.... tak jak pisałem życiorys ma piękny... ale nie zgadzam się z jego przekonaniami i poglądami na Polskę po 89 roku, nie podoba mi sie jego zdanie o lustracji, obrona Boniego i przystąpienie do SLD.... co do zarzucania mi moralności komunisty ideowego to nie wypowiem się bo musiałbym Cię obrazić.... myślę że w twarz nie odważyłbyś się mi tego powiedzieć.... zresztą jeśli twój nick i jego koncówka 28 to wiek...cóż możesz wiedzieć o komunistach...prawdy w tvn i gazecie wyborczej się nie dowiesz a na inne źródła wiedzy pewnie nie masz czasu oglądając szkło kontaktowe i czytając artykuły Czecha i Wielowiejskiej... Odpowiedz Link Zgłoś
zbychuk Re: Górski, nie ośmieszaj się. 10.01.08, 22:40 Widzisz jest smiesznie, bo p. Celinskiego akurat nie lubie a musze go bronic. Po pierwsze upraszczasz tamte czasy, przed 1989 nie bylo czarno- bialo - zli komunisci i szlachetny narod (zreszta nigdy tak nie jest) Byli wsrod komunistow ludzie uczciwi i byly kanalie wsrod przeciwnikow komunizmu. Ale to szczegol w tej dyskusji. Gorski powiedzial posrednio o Celinskim, ze ten jest postkomunista a to rzeczywsicie jest obelga. Jakbys zareagowal na stwierdzenie, ze Romaszewski jest postkomunista? A to sa w sensie historii podobne postaci, choc ich poglady dzis sa diametralnie rozne. W stanie wojennym miales 12-13 lat, ja mialem 24-25 - to kolosalna roznica doswiadczen. Do Ciebie ZOMO nie strzelalo gazem, nie musiales ukrywac sie przed palowaniem itd, ja tak i chyba mam wieksze osobiste powody by nienawidziec komunizmu (zreszta przecztaj co ja o tym mysle na zbychuk.blox.pl/html) Odpowiedz Link Zgłoś
zenonbombalina69 Re: Górski, nie ośmieszaj się. 11.01.08, 08:23 Zbychuk.... nie wiem czy dokładnie przeczytałeś co napisałem?.. nigdy nie powiedziałem że Celiński to post komunista... czasów nie upraszczam i wielokrotnie pisałem na forach że podli ludzie są po różnych stronach naszej polityki... np. Karski, Kwaśniewski, Boni... nie obraziłem Celińskiego zapytałem tylko co kierowało nim kiedy przenosił się z UW do Sld? stołek ministerialny?W Sld zostało jeszcze wielu ludzi którzy byli zapiekłymi komunistami i obrońcami tamtego systemu a A. Celiński do nich dołączył i zastanawian się dlaczego?Rzeczywiście miałem w 81 roku 12 lat... ale pamiętam powrót mojego ojca z internowania... pamiętam jak we Wrocku gdzie mieszkam strzelali do nas gazem pod kościołem na Alei Pracy...stan wojenny pamiętam i nie tylko z książek... Odpowiedz Link Zgłoś
starod Re: Górski, nie ośmieszaj się. 10.01.08, 20:09 zenonbombalina69 napisał: > Tak Celiński ma piękny życiorys.... ale ostatnie lata w polityce ma > wstrętne...co kierowało człowiekiem Solidarności aby wstąpić do partii komuchów > , > ubeków , drani i bandytów?. Miałbyś rację gdybyś sam nie wstąpił do partii o ciągotach faszystowskich. Z dwojga złego wolę komuszków, przy nich można pożyć, przy nazistach nie. Odpowiedz Link Zgłoś
zenonbombalina69 Re: Górski, nie ośmieszaj się. 10.01.08, 20:36 starod i tu się mylisz nigdy w życiu nie należałem do żadnej partii a jedyne zwiazki do jakich na należę to związek małżeński .. ale cóz nie masz argumentów na obronę niektórych czynów Celińskiego więc obrażasz wszystkich mających inne zdanie..... cóż takie twoje bandyckie prawo... Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw "Bohaterowie" stanu wojennego pis-u.... 10.01.08, 20:41 1. Jarek Kaczynski - przywital i spedzil stan wojenny w domciu razem z kotem. 2. Przemysław Edgar Gosiewski - syn PZPR-owca, w ramach walki z komuna rozpoczal studia w czasach Jaruzela w roku 1984, ale za to ukonczyl je juz w wolnej Polsce w roku 1997 :) 3. Lech Kaczynski - wybitny przedstawiciel walki z jaruzelem; walczyl z nim bardzo mocno bedac pracownikiem katedry prawa na UG w latach 1971- 1997 :))), z 10-cio miesieczna przerwa na internowanie. Pisac dalej ??? I wlasnie wychowanek tych "bohaterow", sam byc moze pezetperowski synalek, dzis pluje na ludzi, ktorzy rzeczywiscie walczyli o wolna Polske. Odpowiedz Link Zgłoś
kitikitik Godny Człowiek 10.01.08, 13:29 Godniejszy 100 razy od braci k... i innych Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Celiński: Przed Komisją Etyki rozbiorę się i 10.01.08, 14:23 Drugi forumowicz w tym wątku nie ma racji. Przecież niem lewicy powstałej w czasach Nowej Polski. Mając przekonania lewicowe Celiński miał tworzyć lewicę III RP? Co by to dało? Szlag trafia kaczorów, prawicowców i katolików na to , że porządni ludzie są na lewicy. I to jest powód tych głupich ataków na kryształowego działacza opozycji niepodległościowej, a takim niewątpliwie jest p. Celiński. Odpowiedz Link Zgłoś
maxymus1 Celiński: Przed Komisją Etyki rozbiorę się i po... 10.01.08, 14:23 To że Pan kiedyś siedział, to co z tego? Ja też siedziałem! Dużo ludzi siedziało kiedyś zwłaszcza w okupację! A potem zdradzali! Ale ich tłumaczy nie wytrzymanie bólu, a Pan, i nie tylko Pan, z własnej woli dla zaspokojenia niskich pobudek do tej bandy złodzieji, i bandziorów! Się przyłączył! Jakieś mroczne typy, Jaskiernie, Millery, Kiszczaki, i inna swołocz! A z rozbieraniem, to dobry pomysł, dla członków LiD! Przynajmniej części! Tylko że nie torsy pokazywać, a fiuty! Czy tam coś czasami nie podcięto kiedyś jak malutcy byliście! Odpowiedz Link Zgłoś
jago gdyby glupota byla lzejsza od powietrza antagonis 10.01.08, 14:42 ci Celinskiego fruwaliby pod sufitem... manowce intelektu, czarne dziury rozumu. Co upowaznia infantylne PiSowe pomioty do obrazania ludzi w ktorych cieniu nie sa godni nawet stanac? Biada, biada, biada, Babilon pada :-) Odpowiedz Link Zgłoś
anbowi Re: Celiński: Przed Komisją Etyki rozbiorę się i 10.01.08, 14:45 A co z tego, że Romaszewski też siedział? Dziś najważniejsze są dla niego pozorne honory, gabinet i samochód z kierowcą. To chyba nie są wysokie pobudki. Odpowiedz Link Zgłoś
zenonbombalina69 Re: Celiński: Przed Komisją Etyki rozbiorę się i 10.01.08, 18:22 a dla Celińskiego nie? był w kanapowej Mumii wolności i dla stanowiska ministra uciekł do sld. Odpowiedz Link Zgłoś
hoyacarnosa Re: Celiński: Przed Komisją Etyki rozbiorę się i 10.01.08, 15:16 Tylko że nie torsy pokazywać, a fiuty skoro to tak ciebie interesuje to znaczy, ze siedziales za gwalt czy za pedofilie? Odpowiedz Link Zgłoś
grisza14 Wolnego Celinski, przejdz pan pod Uniwersytet 10.01.08, 14:36 i spojrz w oczy ofiarom panskich politycznych pobratymcow.A swoj tors to pokaz pan na komisji lekarskiej, jak zdecydujesz sie pan zlozyc doniesienie o kryminalne pobicie przez aparat represji PRL.Wybaczyles pan ? To wybaczaj we wlasnym imieniu, w moim nie, bo ja tez mialbym, co pokazywac.Nalezaloby dac komus w morde, ale nie poslowi Gorskiemu. Odpowiedz Link Zgłoś
brynio5 Brawo Andrzej Celiński! 10.01.08, 14:53 Nie tylko temu młodemu matołkowi z prawicy należy dać w ryja ale wszystkim tym,którzy tak lekko sobie słowami operują nazywając wszystkich komunistami! To jedyny sposób dobry i przećwiczony! Rozbierać się zatem nie trzeba tylko w ryło walić by z nóg padali.Drugi raz już nie powie tak dokładnie tylko będzie seplenił! A z mostkiem w ryju to już inaczej brzmi! Odpowiedz Link Zgłoś
majajekukubzdziongvamajaje Co z PiS za "prawica"? Narodowi, bo narodowi, ale 10.01.08, 14:37 socjaliści! Odpowiedz Link Zgłoś
starod Re: Co z PiS za "prawica"? Narodowi, bo narodowi, 10.01.08, 20:25 majajekukubzdziongvamajaje napisał: > socjaliści! Narodowi socjaliści, z czymś mi się to kojarzy, czy w historii Europy czegoś takiego już nie było??????? Odpowiedz Link Zgłoś
lwowiak5 Re: Celiński: Przed Komisją Etyki rozbiorę się i 10.01.08, 14:37 Panie Celinski,proszę na tego gudłaja się nie denerwować,szkoda na tego kundla bolszewickiego nerwów. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Roznica miedzy PiS a SLD (LiD) 10.01.08, 14:40 Wiecie jaka jest roznica pomiedzy PiS a SLD a obecnie LiD ? A taka, ze w LiD znjduja sie elity PZPR i Solidarnosci a w PiS motloch PZPR i Solidarnosci...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Zabawny ten komuch, Jacek Kurski to jest patr 10.01.08, 14:58 klonie zadadam ci pytanie, gdybym zapisal sie do PiS i legitymacja partyjna machnal ci przed ryjkiem, ukleknalbys z rozdziabiona mordka gotowa na wszystko ??? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma Celiński, podobnie jak M. Borowski, wsród 10.01.08, 14:59 polskich polityków - gwiazda pierwszej jasności. Taki p. Górski, czy Dorn, przy Celińskim to śmieci ! Odpowiedz Link Zgłoś
wjb4 Rodzina Celińskich. 10.01.08, 15:01 Wychowywałem się razem braćmi Celińskimi w Warszawie. Andrzej jest ode mnie młodszy, ale jego brat był moim rówiesnikiem. Rodzice to niezwykle przyzwoici ludzie i synów tez wychowali na wykształconych, przyzwoitych ludzi. Zaliczanie Andrzeja do grona komuchów to "piramidalna bzdura". Ja sam, prawdopodobnie liberał (nigdy, nigdzie nie zrzeszony, czyli bierny), staram sie zrozumieć i tych, którzy maja lewicowe poglądy, tym bardziej jeśli wiem, że w rodzinie były takie tradycje (znany dysydent, Jan Józef Lipski to, o ile wiem, brat Mamy Andrzeja). Pan poseł nie musi okazywac swoich ran ludziom normalnym, którzy przeżyli te kilkadziesiat lat i cokolwiek pamietają. Tymi skołowanymi przez PISowska i Radimaryjną propagandę politycznymi dzieciakami lepiej sie w ogóle nie przejmować i nie obnażać sie przed nimi, bo może ogladanie takiego bezeceństwa będzie zaliczone im jako grzech? A my im przecież dobrze życzymy. W kwestii wybrania pana Celińskiego w Katowicach; przy takiej ordynacji wyborczej jaka jest tak było, jest i będzie. Andrzej Celiński, wychowany i mieszkajacy w Warszawie, mający do dzisiaj związki rodzinne z Wyszogrodem na pewno czuł sie zwiazany z województwem płockim. Teraz tego województwa nie ma, a w szanse na jego wejście do Sejmu partia SDPL uwierzyła w Katowicach. I to jest cała filozofia ordynacji proporcjonalnej. Liderzy startuja tam gdzie maja największe szanse. Ja, członek elektoratu PO, serdecznie pozdrawiam pana Andrzeja, choc nie ze wszystkimi jego pogladami musze sie zgadzać. Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma Re: Rodzina Celińskich. 10.01.08, 15:20 czytając Twój post, chylę czoła, nie za jego treść, ale za to, że w obronie człowieka, chciało Ci się poświęcić czas, aby dobre słowa napisać. Odpowiedz Link Zgłoś
farscapefan Re: Rodzina Celińskich. 10.01.08, 15:30 Normalni i przyzwoici ludzie po prostu tacy są :) Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne "idiota", "czlowiek zlej woli", "lajdak"__________ 10.01.08, 15:08 LiDowe Nowiny podaly: > [Andrzej Celinski (LiD):] - Powiedziałem, że w pysk należałoby go > strzelić, tego kogoś, nie podałem nazwiska. W pysk należałoby go > strzelić, trzykrotnie, bo należałoby i dzisiaj to powtarzam - w > pysk należałoby go strzelić. Ale nie można. Nie jest zgodna etyka > i Komisja Etyki. Ze względu na to, że jeśli ktoś ma trzy komórki > pod czaszką, a nawet mniej i jeszcze się one ze sobą kłócą, to nie > wie co robi. Górski ma wykształcenie historyczne. Albo jest > idiotą - nie obrażając idiotów, ludzi chorych - albo jest > człowiekiem bardzo złej woli i trzeba to wreszcie powiedzieć. Nie > wolno takich rzeczy zostawiać. Nie on jest ofiarą, ja jestem > ofiarą. Jeśli ktoś ma czelność człowiekowi takiemu jak ja, który > nieprzytomny był wywożony z więzienia, mówić tego rodzaju rzeczy - > za komunę, a nie za bycie komunistą - to po prostu jest łajdakiem. celinski powtorzyl poza sala Sejmowa (w kuluarach Sejmu), ze Gorskiego by trzeba "w pysk strzelic" gdyby nie to, ze to jest niezgodne z etyka poselska. A potem juz z grubej rury, nie ogladajac sie na etyke poselska, dorzucil, ze Gorski - ma "trzy komorki pod czaszka, ktore sie kloca" - "jest idiotą albo jest człowiekiem bardzo złej woli" - "jest łajdakiem" To jest nie tylko sprawa dla Komisji Etyki Poselskiej, to sa podstawy do pozwu sadowego o naruszenie dobr osobistych i zadania wysokiego odszkodowania. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold a jeśli sąd sprawdzi te komórki ?? I faktycznie be 10.01.08, 15:11 bedą trzy??to jest prawdopodobne pies_na_lewizne napisał: > - ma "trzy komorki pod czaszka, ktore sie kloca" > - "jest idiotą albo jest człowiekiem bardzo złej woli" > - "jest łajdakiem" > > To jest nie tylko sprawa dla Komisji Etyki Poselskiej, to sa > podstawy do pozwu sadowego o naruszenie dobr osobistych i zadania > wysokiego odszkodowania. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: "idiota", "czlowiek zlej woli", "lajdak"_____ 10.01.08, 16:08 pies_na_lewizne napisał: > celinski powtorzyl poza sala Sejmowa (w kuluarach Sejmu), ze > Gorskiego by trzeba "w pysk strzelic" gdyby nie to, ze to jest > niezgodne z etyka poselska. > > A potem juz z grubej rury, nie ogladajac sie na etyke poselska, > dorzucil, ze Gorski > - ma "trzy komorki pod czaszka, ktore sie kloca" > - "jest idiotą albo jest człowiekiem bardzo złej woli" > - "jest łajdakiem" Co najdziwniejsze, pod kazdym wzgledem Celinski ma racje :DDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
lehoo Celiński: Przed Komisją Etyki rozbiorę się i po.. 10.01.08, 15:12 Brawo Panie Andrzeju ! Tak po prawdzie, to jedyną rzeczą, jaką można zrobić z Górskim, to dać mu w pysk. Szkoda tylko, że jest nietykalny jako poseł. Odpowiedz Link Zgłoś
kartoflisko Re: Celiński: Przed Komisją Etyki rozbiorę się i 10.01.08, 15:18 lehoo napisała: Szkoda tylko, że jest nietykalny jako poseł. Ty, blondynka. Jesteś normalna? Posła w ryj nie wolno bo nietykalny? Tzn. każdego innego wolno? No to podaj adres. Odpowiedz Link Zgłoś
presentaton1 Brawo Celiński !.Lać po ryju bolszewie z PISkomuny 10.01.08, 15:24 Pamiętam jak był szykanowany Celiński przez Kiszczaka i wcześniej! Kaczyńscy wtedy popijali winko w ciepełku... Odpowiedz Link Zgłoś
jasmin.11 Re: Brawo Celiński !.Lać po ryju bolszewie z PISk 10.01.08, 15:27 co do joty! Odpowiedz Link Zgłoś
kartoflisko Re: Brawo Celiński !.Lać po ryju bolszewie z PISk 10.01.08, 15:40 presentaton1 napisał: > Pamiętam jak był szykanowany Celiński przez Kiszczaka i wcześniej! > Kaczyńscy wtedy popijali winko w ciepełku... I co z tego, sku..ił się później. ...bany klonie. Odpowiedz Link Zgłoś
kartoflisko Re: kartoflisko..kaczory nigdy sie nieodku...li.. 10.01.08, 15:45 Jamo zgłoś się do mangolda to ci zapoda. Odpowiedz Link Zgłoś
lehoo Re: Celiński: Przed Komisją Etyki rozbiorę się i 10.01.08, 16:19 A cóż ja na to poradzę na to, że Górski nadaje się tylko do tego, żeby mu strzelić w pysk ? Odpowiedz Link Zgłoś
czytelniko Poseł PiSu historycznym durniem 10.01.08, 15:34 No cóż jak się jest otoczonym towarzyszami z PZPR jak Wasserman, Kryże, Jasiński i synami takich jak bliźniacy i zero to jest się debilem. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Rodzina Celińskich. 10.01.08, 15:35 kartoflisko napisała: > I co z tego, że bardzo porządna rodzina? W każdej rodzinie może się > trafić czarna owca, a Andrzejek sk..wił się ewidentnie. Nie wart > nawet splunięcia w pysk. Myslisz, ze bracia kaczynscy tez tak sie sku...ili? Nie moj drogi, oni pochodza juz z tak sku...onej rodziny...:DDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
norton2 Celiński: Przed Komisją Etyki rozbiorę się i po.. 10.01.08, 15:36 Andrzeju masz całkowitą rację - ja bym powiedział "przypie..ć kijem bejsbolowym w ten krzywy ryj" tego tępaka górskiego.To jest właśnie pis! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 "Idiota albo człowiek bardzo złej woli". 10.01.08, 15:39 Dwa w jednym! Odpowiedz Link Zgłoś
jama.314 m15..znany ubecki pies !!! 10.01.08, 15:40 geny kurestwa po starych ...ubekach ! Odpowiedz Link Zgłoś
robert9998 Celiński: Przed Komisją Etyki rozbiorę się i po.. 10.01.08, 15:54 Pan poseł Andrzej Celiński, powiedział PiSowskiemu sługusowi to co większość rodaków ma ochotęe powiedzieć. PiSowscy kombatanci walki z komuną to min. towarzysz Jasiński z Płocka, lub jemu podobni oraz inna kategoria tzw. koco- szafowi walczący o wolność(czyli- pod kocem i w szafie, a tam do woli precz z komuną). PiS tak naprawdę ma śladowe ilości odważnych ludzi(Romaszewski i jaszcze dwóch)a reszta to działacze koco- szafowi. Panie Andrzeju mażę że pan jeszcze powróci do Płocka Odpowiedz Link Zgłoś
pw2221 pokaż co masz w majtkach to dopiero bedzie śmiech 10.01.08, 15:57 pod nieobecność Leppera ujawniają się kolejne wykolejone debilki Odpowiedz Link Zgłoś
priller sprostowanie 10.01.08, 16:00 Re: kartoflisko.. zawsze ubecka ideologia,świnio? to nie ideologia, to jest metoda i sposob. poza tym przyznaje, typowo ubecka. kartoflisko to z pewnoscia miejsce, skad osoba ta wyniosla obycie. Odpowiedz Link Zgłoś
priller - do redakcji - 10.01.08, 16:04 bardzo prosze nie usuwac wpisow powyzszego uzytkownika. z pewnoscia kwalifikuja sie na postawienie przed sadem z oskarzenia publicznego, a na pewno z prywatnego. zyczylbym sobie, redakcji i calemu forum, by tak sie stalo. nienajwyzszy poziom forum i calego portalu z pewnoscia zyskalby na jakosci i - przede wszystkim - wiarygodnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 tak,tak, jak za komuny naślij na ludzi prokuratora 10.01.08, 16:26 a jak się nie uda to chociaż cenzora,ale prawdy i tak nie zdusisz,wszyscy członkowie sld to postkomusze sukinsyny,to członkowie następcy prawnego zbrodniczej organizacji,która sprzedała polskę i polaków sowieckiemu zaborcy,której funkcjonariusze wymordowali z zimną krwią tysiące polskich patriotów ,tak,jednym z nich jest niejaki celinski-wstyd mi,że razem z nim byłem w jednej wielkiej niepodległościowej organizacji SOLIDARNOŚĆ,wstyd mi,że w porę nie poznaliśmy sę na tej szui,wstyd mi,że nie naplułem temu sprzedawczykowi w pysk Odpowiedz Link Zgłoś
priller sugestia 10.01.08, 16:39 prosze pisac do mnie po polsku i o faktach, ewentualnie rozsadnie. plugawe niechlujnie napisane, a co najgorsze pelne bledow zarowno jezykowych, jak i rzeczowych projekcje to za malo, by zaobsorbowac moja uwage. generalnie, prosze nauczyc sie skladnie upinac w slowa logiczne mysli i wowczas podjac kolejna probe obcowania z forumowiczami. skad - jesli wolno zapytac - wiesz, ze moj post odnosil sie do twojego wpisu? widze, ze najbardziej obelzywy z twoich postow zostal wygodnie usuniety, a moj komentarz przesuniety w drzewku tak, by nie wiadomo bylo, kogo dotyczy. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: sugestia 10.01.08, 16:52 ależ zabawna jest twa poza intelektualisty ,pozdrowienia:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś