katolik_polski1 11.01.08, 20:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abhaod znowu zapomniałeć wziąć lekarstwo "katoliku" 11.01.08, 20:39 video.i123.pl/filmy/248/Majewski_szow___Ojciec_Rydzyk Odpowiedz Link Zgłoś
doris9914 a palikot wibrator :) 11.01.08, 20:45 ...te dwa elementy pasuja do szenszyl i do palikota :) Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: a palikot wibrator :) 11.01.08, 20:49 morientes.wrzuta.pl/audio/plz4fmDE4z/defekt_mozgu-pisiory_na_wybory Odpowiedz Link Zgłoś
doris9914 Re: a palikot wibrator :) 11.01.08, 20:51 abhaod napisał: > > morientes.wrzuta.pl/audio/plz4fmDE4z/defekt_mozgu-pisiory_na_wybory ...to cos dla kld/po,... Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: a palikot wibrator :) 11.01.08, 20:52 a to dla swędzących w kroku pl.youtube.com/watch?v=7Pmx8sHOPA0&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
doris9914 Re: a palikot wibrator :) 11.01.08, 20:56 abhaod napisał: > > a to dla swędzących w kroku > pl.youtube.com/watch?v=7Pmx8sHOPA0&feature=related ...a skieruj te propozycje do juli pitery albo sawickiej... one az sikaja na widok tego przedmiotu.... Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: a palikot wibrator :) 11.01.08, 20:57 mniemam, że byłaś przy tym, głodnemu chleb na myśli... Odpowiedz Link Zgłoś
doris9914 Re: a palikot wibrator :) 11.01.08, 20:59 abhaod napisał: > mniemam, że byłaś przy tym, głodnemu chleb na myśli... .. nie masz co mniemac , palikot lata z wibratorem po miescie Lublin, a te akcesoria trzyma na biurku ..:) Odpowiedz Link Zgłoś
miranda333 Re: a palikot wibrator :) 11.01.08, 23:18 My nie mamy Strachu,ale juz mamy Grossa.Prokurator. Odpowiedz Link Zgłoś
dalti Normalnie wiadomość dnia. 12.01.08, 01:09 Normalnie k. wiadomość dnia. W dupie mam jej pejcz. Odpowiedz Link Zgłoś
miranda333 Re: a palikot wibrator :) 11.01.08, 23:16 jestem dumna z posłanki prof.Joanny Senyszyn, za jej wybitna inteligencję i piękne poczucie humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
misiak_spasiony Re: a palikot wibrator :) 11.01.08, 23:23 miranda333 napisała: > jestem dumna z posłanki prof.Joanny Senyszyn, za jej wybitna > inteligencję i piękne poczucie humoru. Jesli byłaś studentką Pani Profesor, to moze wiesz co piszesz.... To najbardziej "zajebisty" wykładowca. Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
skubi6 Nawet folklor nam się poprawił 11.01.08, 20:57 Dziś Senyszyn, Rokicina i Kempa, to szczyty folkloru sejmowego. To jest dużo mniejszy obciach, niż Lepper z Giertychem. W każdym razie ja wolę skrzekliwą starszą panią z pejczem od szefa partii gwałcicieli. Wybory pomogły. www.skubi.net/macierewicz.html www.skubi.net/bank.html www.skubi.net/wojnarowscy.html Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Na pejczu sa jeszcze odchody Biedronia ! 11.01.08, 21:08 Srodowiska homo wydadza miliony na zakup relikwi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Jak tylko o Gejach to katolik polski 11.01.08, 21:40 Już na forum,jesteś ukrytą ciotą katoliku polski,to wiem od dawna!! Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Cwaniaczku w damskich majtkach :) 11.01.08, 21:57 ergo12 napisał: > Już na forum,jesteś ukrytą ciotą katoliku polski,to wiem od dawna!! ------------------------------------------------------------ Na AIDS dla takich jak ty ,Polak grosza nie wylozy ! Odpowiedz Link Zgłoś
misiak_spasiony Re: Na pejczu sa jeszcze odchody Biedronia ! 11.01.08, 23:18 WON z forum pederasto! Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 WOSP=Degrengolada polskiej mlodziezy !!! 11.01.08, 23:27 Sped bydla nazywany polskim woodstokiem jest kulminacja i glownym odbiorca skladek tysiecy Polakow na "cele dobroczynne" ! Alkoholizm i narkotyki pozywieniem dla mlodego polskiego pokolenia !!! Dlaczego na Zachodzie nie ma takich bzdurnych zbiorek ??? Bo tam panstwo dba o zdrowie obywateli i nie pozostawia miejsca dla szarlatanow !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: WOSP=Degrengolada polskiej mlodziezy !!! 12.01.08, 01:46 > Dlaczego na Zachodzie nie ma takich bzdurnych zbiorek ??? dream on, kretynie Odpowiedz Link Zgłoś
misiak_spasiony Re: Na pejczu sa jeszcze odchody Biedronia ! 11.01.08, 23:20 Na takich jak ty był"specjalny" blok w Dachau... Nie jestem katolem Odpowiedz Link Zgłoś
miranda333 Re: Nawet folklor nam się poprawił 11.01.08, 23:21 skubi6 Ona nie jest starszą Panią..chyba,ze Ty masz 15 lat? Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 WOSP-Kto daje im prawo decydowania o rozdziale ??? 11.01.08, 20:57 Kto i na jakiej podstawie decyduje ,ze dzieci w wojewodztwie wybranym przez "guru" "zasluguja" na sprzet ratujacy zycie , a inne dzieci skazywane sa na smierc ??? Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Gdzie trafi ta pompa insulinowa dla dzieci ???? 11.01.08, 21:26 Kto sobie na nia zasluzyl ? Gdzie dzieci byly grzeczne ,ze beda mogly przezyc ? Pytania,pytania !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Pogońcie tego katolika z forum! 11.01.08, 21:42 To rąbnięta ukryta ciota! Odpowiedz Link Zgłoś
chilum Re: WOSP-Kto daje im prawo decydowania o rozdzial 11.01.08, 22:46 > Kto i na jakiej podstawie decyduje ,ze dzieci > w wojewodztwie wybranym przez "guru" "zasluguja" > na sprzet ratujacy zycie , a inne dzieci skazywane > sa na smierc ??? Ja. Podstawą prawno-medyczną się nie interesuj,bo i tak ja decyduje. Odpowiedz Link Zgłoś
misiak_spasiony Re: WOSP-Kto daje im prawo decydowania o rozdzial 11.01.08, 23:30 Kto i na jakiej podstawie decyduje ,ze dzieci > w wojewodztwie wybranym przez "guru" "zasluguja" > na sprzet ratujacy zycie , a inne dzieci skazywane > sa na smierc ??? Decyduja bydlętą powołujace się na katolicki sposób myślenia.... a Dokładnie, kto zapłaci, ten "niby' otrzyma..... jak walnie do kieszeni, ma szansę Odpowiedz Link Zgłoś
kinio101 Re: Brzydze się tą babą 11.01.08, 21:18 Więcej szacunku proszę. Przecież to Pani "Profesor"! Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz czego ta kretynka nie zrobi by zaistnieć w mediach 11.01.08, 21:21 przecież ona kompromituje nie tylko samą siebie ale i przy okazji również WOŚP... Ciekawe jaki teraz mają wyraz twarzy ludzie którzu ją poparli w wyborach.. Odpowiedz Link Zgłoś
unamatita Żałosna,skrzecząca kobieta bez twarzy wyjściowej, 11.01.08, 21:40 dała to co miała najlepszego. To prawie jak historia z "wdowim groszem". u. Odpowiedz Link Zgłoś
landaverde Pejcz Senyszyn 11.01.08, 22:03 "Posłanka LiD Joanna Senyszyn oddała na aukcję Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy pejcz, który dostała od uczestników Parady Równości w 2006 r." To interesujące, że głównymi promotorami homoseksualizmu są komuniści. A największymi, dosłownie i w przenośni, zwolennikami gejów, którzy brali udział w tej paradzie byli właśnie Senyszyn i Kalisz. Szczerze mówiąc dziwię się, że homosie godzą się na taką reprezentację swoich 'interesów'. Całe ich szczęście, że ani Kalisz ani Senyszyn nie 'paradowali' nago w skórzanej uporzęży. Obawiam się, że ten pejczyk by dupy Senyszyn nie zasłonił, nie mówiąc już o dupie Kalisza. Ja przepraszam tych forumowiczów, którzy w tym momencie zwymiotowali, spodziewam sie zresztą, że gdyby ta dwójka wystąpiła na paradzie w takim rynsztunku, to 'pawie' latałyby tam gęsto i organizatorów parady trzeba by było ukarać grzywną za zanieczyszczanie miasta. A wracając do pejcza Senyszyn - myślę, że to świetny pomysł i uważam, że informację na ten temat, razem z ową parafrazą słów papieża, należałoby rozkolportować wszędzie tam gdzie sprzedawane są serduszka, szczególnie w okolicch kościołów, gdzie WOŚP zbiera nawięcej pieniędzy. Taka reklama jest Owsiakowi najbardziej potrzebna. Odpowiedz Link Zgłoś
bromba_bez_glusia Re: Drzyj kłaki Senyszyn ze swojej wyleniałej p.i 11.01.08, 22:32 Pomijajac ewidentne chamstwo przedmowcy, to zastanawia mnie fakt skad w was, katolach, takie przekonanie ze kazdy ateista, w obliczu smierci robi ze strachu pod siebie i wzywa boga wszechmogacego? Jakos ja nie znam takich przypadkow...Za to znam przypadki, jak zidiociala rodzina, mimo wyraznych zyczen zmarlego ze nie chce pogrzebu katolickiego, wola ksiedza i odstawia religijna szopke na cmenatarzu. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: Drzyj kłaki Senyszyn ze swojej wyleniałej p.i 11.01.08, 22:42 bromba_bez_glusia napisała: > Pomijajac ewidentne chamstwo przedmowcy, to zastanawia mnie fakt skad w was, > katolach, takie przekonanie ze kazdy ateista, w obliczu smierci robi ze strachu > pod siebie i wzywa boga wszechmogacego? Jakos ja nie znam takich przypadkow...Z > a > to znam przypadki, jak zidiociala rodzina, mimo wyraznych zyczen zmarlego ze ni > e > chce pogrzebu katolickiego, wola ksiedza i odstawia religijna szopke na cmenata > rzu. ----------------------------------------------------------------- Jakos ma sie to dziwnie do twojego komentarza, kiedy zydzi urzadzili szopke na grobie zyda Kuronia i krzyz brzozowy mu postawili :))) Odpowiedz Link Zgłoś
morte_macabre Re: Drzyj kłaki Senyszyn ze swojej wyleniałej p.i 12.01.08, 00:06 Taki sam krzyż do którego przybili żyda Jezusa C. twojego pana? Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: Drzyj kłaki Senyszyn ze swojej wyleniałej p.i 12.01.08, 00:15 morte_macabre napisał: > Taki sam krzyż do którego przybili żyda Jezusa C. twojego pana? ----------------------------------------------------------------- GW powinna zaereagowac ,kiedy te same chamy wpisuja sie pod roznymi nickami ! To przekracza granice dobrego smaku !!! Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla.dream cham jesteś i prostak 12.01.08, 01:18 gnoju zakłamany, o czym ty bredzisz? o wyczuciu smaku? w ryja rozmodlonego ci plombę strzelić - to może byś zrozumiał. poczytaj wcześniejsze swoje wypierdziny o obsranym pejczu, zniesmaczony kołtunie Odpowiedz Link Zgłoś
t-1984 To wstyd przekazać tylko pejcz 11.01.08, 23:07 POsłanka,znana z działalności społecznej nie przekaże od siebie gotówki tylko pejcz, który dostała by sie biczowała.Wstyd.Cały kraj daje hajc a ona tylko bicz? Odpowiedz Link Zgłoś
euro67 Z czym do krow? 11.01.08, 23:09 Mnie ta Pani moze co najwyzej zniechecic.... A pejcz? Wlasciwy przedmiot we wlasciwych rekach, moze Owsiak ja wychlosta, a przydaloby sie, tylko czym Senyszyn bedzie teraz poganiac krowy? Odpowiedz Link Zgłoś
misiak_spasiony LiD Joanna Senyszyn oddała na aukcję Wielkiej Orki 11.01.08, 23:16 Brawo Pani Profesor! Niech nim sie bija po pustych łbach katole wyznania rydzykowego!!! Popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
landaverde Re: LiD Joanna Senyszyn oddała na aukcję Wielkiej 11.01.08, 23:55 misiak_spasiony napisał: > Popieram. Ja też, taka reklama jest Owsiakowi najbardziej potrzebna. Będzie licytował pejcz-dildo, które Senyszyn dostała od pedałów i wymachiwała nim na paradzie bluźniąc i przedrzeźniając papieża. Myślę że to świetny pomysł i uważam, że informację na ten temat, razem z ową parafrazą słów papieża, należałoby rozkolportować wszędzie tam gdzie sprzedawane są serduszka, szczególnie w okolicch kościołów, gdzie WOŚP zbiera nawięcej pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: LiD Joanna Senyszyn oddała na aukcję Wielkiej 12.01.08, 01:27 > Popieram. a dlaczego ją popierasz? I co z tą historią ma wspólnego kościół którego jak widzę nienawidzisz? Wiesz, że ty zwyczajnym idiotą jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla.dream Nietolerancja=stop patologiom i dewiantom 11.01.08, 23:45 Bezgraniczna tolerancja to zielone światło dla wszelkiego ohydztwa, które stanowi wykwit fermentu umysłowego wszelkiej maści zboczeńcom. I czemu lewactwo tak ochoczo przyklaskuje. Polska tej kloace mówi stanowcze NIE !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tango9 Tak głupiej baby jeszcze nie widziałem 12.01.08, 06:25 a napatrzyłem się i nasłuchałem wiele. Skrzeczący głos, gęba, której powstydziłaby się przysłowiowa "babka klozetowa". Jej wypowiedzi, jak stara ścierka rzucona przypadkowo do pralki razem z białą koszulą. Odpowiedz Link Zgłoś
krakus24a Kto na nią głosował? 12.01.08, 07:37 chyba takie same karykatury człowieka jak ona. Odpowiedz Link Zgłoś
lestek35 Joanna Senyszyn przekazała pejcz na WOŚP 12.01.08, 12:33 A czy ta pięknolica i pięknobrzmiąca pani nie zechce zlicytować swojego wibratora? Może być bez baterii. Jak znam życie chętnych na takowe utensylia znajdzie na na tysiąc procent. I dlaczego będą to jej wielbiciele z niejakiej LiDki, SLD czy innej komuszej kanapowej partyjki. Zatem komuchy do dzieła! Onegdaj było; niech żyje przyjaźń polsko- radziecka, obecnie możecie krzyczeć; niech żyje przyjaźń polsko- ewropejska" zgodnie z zasadą; eurooszołomy z całej komunoeuropy łączcie się. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Joanna Senyszyn przekazała pejcz na WOŚP 12.01.08, 12:37 www.spieprzajdziadu.com/2007/10/17/iv-rp-reaktywacja/ Odpowiedz Link Zgłoś