analnacunta Najbardziej zabawne jest to, że ta PiS-trzoda 21.01.08, 21:50 wspominająca tu z łezką w oku Arcyłgarza Kaczyskiego i ziejąca nieudawaną, zwierzęcą nienawiścią do Tuska, swoje PiSie smuteczki może wylać i wyskamlać tylko tu, na forum znienawidzonej GW. Gdzie indziej PieS z kulawą noga olałby ich "przemyślenia". Banda połamańców :D:DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
lookas7 a tutaj znajdziesz PO_dsumowanie 40 dni Tusku:)) 21.01.08, 21:50 www.tuskwatch.pl/ Efekty rządów platfusów jak na dłoni...w skrócie. Odpowiedz Link Zgłoś
analnacunta Re: a tutaj znajdziesz PO_dsumowanie 40 dni Tusku 21.01.08, 21:55 to jakiś klon redwatch, tego faszystowskiego szamba? przyzwoici ludzie nie zbliżają się do takich miejsc. dla pisuarów szambo to naturalne środowisko. lookas7 napisał: > <a href="www.tuskwatch.pl/" Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Tusk: Nie mówiłem, że w 40 dni zbawię kraj 21.01.08, 22:00 Nasz szeryf od sejmu został nazwany przez Rywińskiego per gBór Komorowski.Całkiem trafnie Odpowiedz Link Zgłoś
analnacunta Re: Tusk: Nie mówiłem, że w 40 dni zbawię kraj 21.01.08, 22:05 pewnie, też mógłbym całkiem trafnie napisać że co niektórzy aktorzy 7 kategorii robia z siebie przed szkiełkiem tanie dziwki, ale nie napiszę bo mi kindersztuba nie pozwala. ambl napisała: > Nasz szeryf od sejmu został nazwany przez Rywińskiego per gBór > Komorowski.Całkiem trafnie Odpowiedz Link Zgłoś
niekandydujacy_niepolityk W dyskusji nad ochroną zdrowia znamienne jest... 21.01.08, 22:02 MILCZENIE NA TEMAT OKRADANIA PŁATNIKÓW PIT poprzez tolerowanie kilku milionów ubezpieczonych w KRUS, którzy koszty leczenia pokrywane mają ze składek tych pierwszych. W rezultacie w systemie brakuje ok 10 mld PLN. I tu jest cały pies pogrzebany... Odpowiedz Link Zgłoś
lookas7 Jak mgr historii może się brać za rządzenie skoro 21.01.08, 22:03 nie ma POjęcia o historii swojego rodu???? O zarządzaniu, w tym służbą zdrowia, czy wiedzy o gospodarce nie wspominam! Down Łoldi & Donio Pinokio to duet przy którym nawet Endrju Mulat & Romuś Giertychu wysiadają:)))) "Mój dziadek nigdy nie był w Wehrmachcie!" D.Tusk na konf.prasowej, październik 2005r. Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Nie było to, jak ekspert gospodarczy J. Kaczyński! 21.01.08, 22:09 i służba zdrowia działała jak należy i 3 mln mieszkań i autostrady... Odpowiedz Link Zgłoś
mentorlevicy a psychiatra ministrem obrony , już nie dziwi ? 21.01.08, 22:14 nie mogę uwierzyć w XXI wieku..codziennie szczypię się czy to Q. nie sen jakiś ... Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Odpieprz sie od ministra obrony, gnoju 21.01.08, 22:24 Ten człowiek w 1982 r. był internowany w Załężu k. Rzeszowa i i próbowano jego i kilku moich znajomych wsadzić za kilka lat do esbeckiego więzienia. A ty, czymżeś to się zasłużył dla Polski? Odpowiedz Link Zgłoś
skiin-pl Tusk: Nie mówiłem, że w 40 dni zbawię kraj 21.01.08, 22:03 jużsię wycofuje blager jeden Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal A kiedy mówił, że w 40 dni zbawi kraj? 21.01.08, 22:25 skiin-pl napisał: > jużsię wycofuje blager jeden Odpowiedz Link Zgłoś
krakus24a Tusk ty szmato odejdź!! 21.01.08, 22:07 "Już wkrótce Polacy zaczną wracać z emigracji, bo praca tu będzie się opłacać. Będą nas leczyć dobrze zarabiający lekarze i pielęgniarki, dobrze zarabiający nauczyciele będą uczyć nasze dzieci, dobrze zarabiający policjanci będą dbać o nasze bezpieczeństwo. Przy polskich drogach wyrosną nowoczesne stadiony i pływalnie. Czy to możliwe? Udało się w Irlandii, dlaczego ma nie udać się w Polsce? Przecież Polacy to wielki i mądry naród. Polskę też stać na swój cud gospodarczy. Musimy TYLKO wygrać te wybory" Odpowiedz Link Zgłoś
kap0 Tusk: Nie mówiłem, że w 40 dni zbawię kraj 21.01.08, 22:07 a ci co na POsrancow glosowali to teraz kierunek Wielka Brytania na pare lat na zmywak w nagrode a POtem moze sie stanie cud .POwodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek TW fromwindsor! Mowilem nie gadac, tylko robic! 21.01.08, 22:14 Za szmate i odczyscic ladnie wszystkie PiSuary i sedesy. Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkoi Nie daj sie Donald !!! 21.01.08, 22:18 Brudzinski juz przed wigilia z naiwna mina pytal sie o cud, a jaroslaw bezczelnie obarcza pis za niskie place w sluzbie zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
fromwindsor Glodna jestes, czy tylko spragniona ? 21.01.08, 22:23 pisubek napisała: > Za szmate i odczyscic ladnie wszystkie PiSuary i sedesy. > Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek Jako matka-Polka martwie sie o rodakow na 21.01.08, 22:27 wygnaniu. Nie chce, zeby prace stracili. Odpowiedz Link Zgłoś
kap0 Re: TW fromwindsor! Mowilem nie gadac, tylko robi 21.01.08, 22:36 pisubek napisal pis zdechl Raj Tuska sie urodzil Taki sam duren jestes jak twoj premier Odpowiedz Link Zgłoś
analnacunta Re: Tusk: Nie mówiłem, że w 40 dni zbawię kraj 21.01.08, 22:15 a mi się tu za Tuska POdoba. i będzie bardziej POdobało. ze zmywaka to pewnie nadajesz ty, łajzo, co mozna poznać po braku polskich znaków diakrytycznych. jak już nie pracujesz na czarno, to płacisz podatki na angielskich emerytów i uprzątanie z ulicy zapitych ciderami rodaków, którzy nie poradzili sobie z rzeczywistością ani tu ani tam. nie wracaj. kap0 napisał: > a ci co na POsrancow glosowali to teraz kierunek Wielka Brytania na pare lat na > zmywak w nagrode a POtem moze sie stanie cud .POwodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
organmaster Tusk: Nie mówiłem, że w 40 dni zbawię kraj 21.01.08, 22:15 nie mówił - w 40 dni zbawię kraj, nie mówi - 40 dzień b a w i ę kraj; jak nie mówił - tak nie mówi... Odpowiedz Link Zgłoś
langston Tusio przestan juz przestan podstawiona miernoto!! 21.01.08, 22:15 Dlaczego zawsze panstwa niezbyt nam przychylne kochaja rzadzace u nas miernoty a opluwaja troche bardziej zdolnych politykow? Odpowiedzcie sobie sami... Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Bua ha ha!!!!! Zdolni Kłamczyńscy??!! 21.01.08, 22:19 langston napisał: > Dlaczego zawsze panstwa niezbyt nam przychylne kochaja rzadzace u > nas miernoty a opluwaja troche bardziej zdolnych politykow? > > Odpowiedzcie sobie sami... Odpowiedz Link Zgłoś
analnacunta Re: Bua ha ha!!!!! Zdolni Kłamczyńscy??!! 21.01.08, 22:22 ktoś kto tak kłamie jak langston musi byc wyzuty z szacunku dla siebie. smutny przypadek. pantanal napisał: > langston napisał: > > > Dlaczego zawsze panstwa niezbyt nam przychylne kochaja rzadzace u > > nas miernoty a opluwaja troche bardziej zdolnych politykow? > > > > Odpowiedzcie sobie sami... Odpowiedz Link Zgłoś
analnacunta Re: ...a gdziez ja sklamalem dziecko ? 21.01.08, 22:52 sprawdź ile postów, napisałeś langston na tym forum. będziesz miał ilość i lokalizację. langston napisał: > . Odpowiedz Link Zgłoś
fromwindsor Tusk przyznaje, ze nie jest Chrystusem 21.01.08, 22:16 bo POpaprancy jeszcze nie zdazyli zburzyc tej swiatyni- Polski. Do prezydenckich wyborow moga tez z tym nie zdazyc. Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek Towarszysze pisowcy. Towarzysz prezes 21.01.08, 22:20 organizuje emigracyjny rzad na Bialorusi. Wszyscy do Ambasady Bialorusi marsz po wizy. Zwyciezymy z bratnia pomoca Lukaszenki. Urraaa i do przodu. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo .....Tusk przyznaje: klamalem - cudow nie bedzie.. 21.01.08, 22:18 fircyku nie za pozno na takie szczere wyznania ? miala byc II Irlandia, wiec czekamy na te cuda Odpowiedz Link Zgłoś
analnacunta nieroby czekają na cud 21.01.08, 22:23 hrabia-monte-christo napisał: > miala byc II Irlandia, wiec czekamy na te cuda zabierz się do roboty, jeb..y nierobie. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo Re: nieroby czekają na cud 21.01.08, 22:26 jeb.. to se w domu mozesz stara jak zupa bedzie za slona frajerze sloma ci z butow wystaje na 2 kilometry POlglowku Odpowiedz Link Zgłoś
analnacunta Re: nieroby czekają na cud 21.01.08, 22:31 trzeba być pasożytem, żeby czekać na cuda, kase z nieba albo inny socjal. do roboty, hrabiczyku!! hrabia-monte-christo napisał: zebździł sie jak zwykle. Odpowiedz Link Zgłoś
organmaster Tusk: Nie mówiłem, że w 40 dni zbawię kraj 21.01.08, 22:21 nasz b a w i c i e l premier pan Odpowiedz Link Zgłoś
tupkal Tusk: Nie mówiłem, że w 40 dni zbawię kraj 21.01.08, 22:22 Życie jest trudne. Najpierw rzeczywistość pogięła Kaczora, a teraz dokopie Donaldowi! tupkal Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_zoska Tusk: Nie mówiłem, że w 40 dni zbawię kraj 21.01.08, 22:23 Trzymam kciuki za Premiera Tuska! Odpowiedz Link Zgłoś
fromwindsor Przedtem jednak koniecznie spusc ...portki 21.01.08, 22:27 czarna_zoska napisała: > Trzymam kciuki za Premiera Tuska! Odpowiedz Link Zgłoś
katczerwonychszmat Doda-ld to twarz czy POtwarz Polski? 21.01.08, 22:27 Ten korytowy, niepoczytalny chamek o podejrzanych korzeniach i poglądach jest zagrożeniem dla POLSKI i nie powinien nigdy zostać premierem RP !!! Bo czym jest Polska dla tej korytowej kreatury her Thuske ? Odpowiedź można znaleźć w miesięczniku Znak, nr 11–12, 1987: Thuske o Polskości, Polsce i Polskiej Historii: Co pozostanie z polskości, gdy odejmiemy od niej cały ten wzniosło – ponuro – śmieszny teatr niespełnionych marzeń i nieuzasadnionych urojeń? Polskość to nienormalność – takie skojarzenie nasuwa mi się z bolesną uporczywością, kiedy tylko dotykam tego niechcianego tematu. Polskość wywołuje u mnie niezmiennie odruch buntu: historia, geografia, pech dziejowy i Bóg wie co jeszcze, wrzuciły na moje barki brzemię, którego nie mam specjalnie ochoty dźwigać, a zrzucić nie potrafię (nie chcę mimo wszystko?), wypaliły znamię i każą je z dumą obnosić. Więc staję się nienormalny, wypełniony do granic polskością. Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal PoPiSuj się chamstwem i głupotą, poPiSuj 21.01.08, 22:30 może jeszcze coś o Żydach wypocisz? Odpowiedz Link Zgłoś
katczerwonychszmat Minął kolejny dzień rządów Tuska, a cudów brak 21.01.08, 22:37 Minął kolejny dzień rządów Tuska, a cudów brak. Jest natomiast zapowiedź antycudów. Tusk! Zapewniłeś przed wyborami , że ze swoją szemraną ferajną z PO zamiast Polski, będziemy mieli II IRLANDIĘ, ze stolicą w Warszawie. Budowie II Irlandii mają towarzyszyć cuda, na które w napięciu czeka cała Polska, a w szczególności twoje tuskomatołki. ( Definicja tuskomatołka: - osobnik nie potrafiący samodzielnie logicznie myśleć - wychowany na przygłupawych programach TVN i Polsatu w stylu Big Brother - wierzący w cuda Tuska, choć sam Tusk w nie - nie wierzy - podatny jak plastelina na manipulacje medialną TVN-u, Polsatu i Michnika – łyka każde g.ó.w.n.o podrzucone przez nich - nie rozróżniający efektywności od efekciarstwa - osobnik pełen kompleksów o różnym podłożu i nasileniu, wierzący w to, że jak zagłosuje na PO to od razu stanie się inteligentem i słoma przestanie mu z butów wyłazić -mentalnie zawodowy prymityw, amator, często nosi okulary przeciwsłoneczne na czole przez cały rok. Tusk! Dałeś słowo, że: zbudujesz 6000 km autostrad ( 4,15 km dziennie przez 4 lata swoich rządów) - zmodernizujesz 11 lotnisk - wybudujesz 9 nowych lotnisk - powstanie szybka kolej łącząca największe miasta Polski - już wkrótce wrócą Polacy z emigracji, bo praca w Polsce zacznie się opłacać - będą nas leczyć dobrze zarabiający lekarze i pielęgniarki - dobrze zarabiający nauczyciele będą uczyć nasze dzieci - dobrze zarabiający policjanci będą dbać o nasze bezpieczeństwo - przy bezpiecznych drogach wyrosną nowoczesne stadiony i pływalnie - nie za trzydzieści lat, ale teraz jak PO wygra wybory - będą jednomandatowe okręgi wyborcze Odpowiedz Link Zgłoś
analnacunta Re: Minął kolejny dzień rządów Tuska, a cudów bra 21.01.08, 22:40 zabierz sie do roboty, pasozycie. to będzie prawdziwy cud. katczerwonychszmat napisała: > Minął kolejny dzień rządów Tuska, a cudów brak. Odpowiedz Link Zgłoś
fromwindsor A to skubaniec jeden ten her Tusk- takie mysli ? 21.01.08, 22:35 katczerwonychszmat napisała: > Bo czym jest Polska dla tej > korytowej kreatury her Thuske ? > > Odpowiedź można znaleźć > w miesięczniku Znak, nr 11–12, 1987: > > Thuske o Polskości, Polsce i Polskiej Historii: > > Co pozostanie z polskości, gdy odejmiemy od niej cały ten > wzniosło – ponuro – śmieszny teatr niespełnionych marzeń > i nieuzasadnionych urojeń? > Polskość to nienormalność – > takie skojarzenie nasuwa mi się z bolesną uporczywością, > kiedy tylko dotykam tego niechcianego tematu. > Polskość wywołuje u mnie niezmiennie odruch buntu: > historia, geografia, pech dziejowy i Bóg > wie co jeszcze, wrzuciły na moje barki brzemię, którego nie mam > specjalnie ochoty dźwigać, a zrzucić nie potrafię (nie chcę mimo > wszystko?), wypaliły znamię i każą je z dumą obnosić. Więc staję się > nienormalny, wypełniony do granic polskością. I to proroczo wypowiedziane az 20 lat przedtem, zanim wybrali go premierem ? Az strach sie bac, co to bedzie jak zostanie...prezydentem. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek20074 [...] 21.01.08, 22:29 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
gasior1st oni spyneli tam, skad juz nigdy nie wyplyna 21.01.08, 22:41 mi sie wydaje,ze nie nalezy sie denerwowac, wdawac w polemike,probowac tlumaczyc. oni mnie kiedys ( trwalo to dwa dlugie lata)faktycznie denerwowali, teraz juz nie, wrecz przeciwnie .... Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Re: oni spyneli tam, skad juz nigdy nie wyplyna 21.01.08, 22:43 Wiesz, stary już jestem i głupi, gorączkuję się z powodu kretynów. Chyba pójdę Twoim śladem. Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: nikos, nikos, nikos, nikos dyzma:)))))))))))) 21.01.08, 22:34 langston napisał: > . Cieszę się, że się przedstawiłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
analnacunta po dwóch latach Polacy podziekowali Kalksztainowi 21.01.08, 22:39 Dyzma przynajmniej otaczał się w miare trzeźwymi doradcami. Kalksztain idzie na dno razem ze swoja trzodą. langston napisał: > . Odpowiedz Link Zgłoś
fromwindsor Re: po dwóch latach Polacy podziekowali Kalksztain 21.01.08, 22:42 i wybrali Bermana, Nesselbauma, Applebauma i Bartelsmana powiadasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
analnacunta Re: po dwóch latach Polacy podziekowali Kalksztai 21.01.08, 22:45 jesteś antysemitą? fromwindsor napisał: > i wybrali Bermana, Nesselbauma, Applebauma i Bartelsmana powiadasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne moze on nie wie ze Kaczynski to Kalksztein??? 21.01.08, 22:47 analnacunta napisała: > > > i wybrali Bermana, Nesselbauma, Applebauma i Bartelsmana > powiadasz ? ---------------------------- wtedy by o nich nie pisal????? Odpowiedz Link Zgłoś
fromwindsor A co, zbieracie sie dzisiaj na narade ? 21.01.08, 22:48 analnacunta napisała: > jesteś antysemitą? > > fromwindsor napisał: > > > i wybrali Bermana, Nesselbauma, Applebauma i Bartelsmana > powiadasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: nikos, nikos, nikos, nikos dyzma:)))))))))))) 21.01.08, 22:41 langston napisał: > .www.psychoterapeuci.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
trzy.zyczenia Piosenka o wyborcach Tuska podbija Holandię!!!!!!! 21.01.08, 22:41 Karnawałowe listy przebojów w Holandii podbija właśnie piosenka wyśmiewająca Polaków a właściwie polskich robotników. Polscy internauci się podzielili: - Śmieszne - cieszą się jedni, ale niektórzy nie zostawiają na Holendrach suchej nitki: - Gandzia i halucynogenne grzyby rzuciły im się na mózgi - piszą na forach. Skoczna piosenka, opowiada o pracownikach z znad Wisły, którzy przyjeżdżają do Holandii w poszukiwaniu zajęcia, za "parę groszy i puszkę piwa". Uzupełnia ją klip, a w nim członkowie zespołu Vlemmix & Roos przebrani za polskich robotników piją wódkę z gwinta i hektolitry piwa, jeżdżą zdezelowanym busem, sikają gdzie popadnie i nie są w stanie poradzić sobie z najprostszym zadaniem. Piosenka i teledysk utwierdzają stereotyp Polaka – jako słabo wykwalifikowanego robotnika, któremu wszystko jedno gdzie pracuje "na polu czy na budowie" a najważniejsze, żeby się napić. Autorzy piosenki nie żałują jednak i "ciepłych słów" pod adresem Polaków i z lekkim przekąsem śpiewają: "są moimi idolami. zawsze im macham". Opinie polskich internautów są podzielone - części piosenka się podoba i świadczy, według nich, o poczuciu humoru Holendrów. źródło wiadomosci.onet.pl/1677443,69,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek Prezes rzadu PiS na emigracji wzywa was.Towarzysze 21.01.08, 22:42 PiSowcy. Do Minska, tam sie zbieramy. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: co ma glupia piosenka do wyborcow Tuska 21.01.08, 22:45 jakos nie widze powiazania? Odpowiedz Link Zgłoś
analnacunta Re: co ma glupia piosenka do wyborcow Tuska 21.01.08, 22:49 nie próbuj zrozumiec kazdego pisowskiego kretyna. oni żyja w intelektualnej czarnej dziurze - miejscu gdzie załamują się zasady przyzwoitości i logiki. pies_na_prawizne napisał: > jakos nie widze powiazania? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: co ma glupia piosenka do wyborcow Tuska 21.01.08, 22:57 analnacunta napisała: > nie próbuj zrozumiec kazdego pisowskiego kretyna. oni żyja w > intelektualnej czarnej dziurze - miejscu gdzie załamują się zasady > przyzwoitości i logiki. > > pies_na_prawizne napisał: > > > jakos nie widze powiazania? ---------------------------------- dlatego pytam, bo wiem ze odpowiedzi nie bedzie, w zardzewialym mozgu nie ma zadnej reakcji Odpowiedz Link Zgłoś
katczerwonychszmat Re: o lumpen-liberalach ???? 21.01.08, 22:51 Lumpenliberał to sprytny komuch który okradł POlaków i teraz ze szmalem chce liberalizmu zamieniając internacjonalizm na kosmopolizm z platynową kartą bankową mentalnie pozostając hołotą Szmaciakiem. Chce aby liberalnie POtraktować jego morderstwa, ograbienie sPOłeczeństwa POLSKIEGO. To ktoś opóźniony w rozwoju, głoszący dla swych prywatnych interesów starą ideologię, skompromitowaną juz w 19-tym wieku. To niedouczony cwaniaczek, prący do władzy po trupach, socjotechnik opowiadajacy o babcinych beretach, obywatelsko nieposłuszny i błekitnie maszerujacy. Wieczny działacz, który nie spedził jednej godziny na zarzadzaniu czymkolwiek, intrygant, który skutecznie przez 17-cie lat eliminował konkurentów, choćby przecietnych. Specyficzny spryt pierwotniaków, to zjawisko stare jak świat. Lumenliberał to wierny słuchacz stacji 'TW'N24 oraz programu szkła kontaktowego gdzie uczą go POprawności POlitycznej i narzeka, że cierpi na jakąś chorobę oczu. To wierny czytelnik GównaWybuchowego wydającego objawy choroby jak nieprzerwane krążące po głowie wybiórcze i obsesyjne myśli i pochwala grzebanie w spodniach czasami sięgające samego DNA. Lumpenliberał-Wykształciuch to głąb, który przez kilkanaście lat znajdował się w rękach niedouczonych członków skomunizowanego ZNP, gdzie oduczono go skutecznie jakiegokolwiek myślenia, a nauczono bezkrytycznego powtarzania tekstów po tzw. autorytetach. Wykształciuch jest ofiarą swoich rodziców, którzy go nie kochali i podrzucili tzw. państwu na wychowanie. Najczęściej ma wadę zgryzu i wadę wymowy, bo matka nie chciała karmić go piersią i odrzuciła emocjonalnie, oddając do żłoba, babci lub "babie do dziecka". Wykształciuch jest najczęściej dzieckiem wykształciuchów lub półinteligentów mówiący,że sprawa była prosta jak budowa cepa. Lumpenliberał powstrzymujący się od odróżniania dobra od zła, w którym wszystko jest jednakowo sensowne i bezsensowne, w którym wszystko jest jednakowo dobre, tylko "inaczej", zabijanie to ochrona życia „inaczej”, narkomania to wolność "inaczej", kradzież to zarabianie "inaczej",kłamstwo to prawda "inaczej", seks to inaczej "antykoncepcja", zarobić to inaczej ukraść pierwszy milion, zabawa to inaczej "róbta co chceta", opieka nad starszymi to inaczej "biologiczne utylizowanie", nikogo i niczego nie bierze na serio, głoszacy, że kiedy kiedy Bóg nie istnieje wszystko jest dozwolone, czyli Wolność bez prawdy Liberał to kijanka przemieniona w żabę,jednak wywodzi się ona z tego samego skrzeku. Lumpenliberał to wród katolicyzmu Liberał żąda POprawności POlitycznej Lumpenliberał to POprawny POlitycznie marksita Liberał to intrnacjonalista usiłowujący obecnie przekształcić się w "kosmopolitę" Liberał, który chodzi w trampkach Liberał to inaczej POpapraniec Lumpenliberał to "sensowny inaczej" Lumpenliberał, który cierpi na kaczofobię, pisofobię, moherofobię, heterofobię głosząc jednocześnie tolerancję. Odpowiedz Link Zgłoś
gasior1st czytales biblie, encykliki rerum novarum 21.01.08, 22:57 centessimus annus ? "katoliku" ? pisssssssssssssssssssssss Odpowiedz Link Zgłoś
analnacunta Re: czytales biblie, encykliki rerum novarum 21.01.08, 23:00 on czytał encyklike lelum polelum, jak prezes kvaczyński. gasior1st napisał: > centessimus annus ? "katoliku" ? pisssssssssssssssssssssss Odpowiedz Link Zgłoś
katczerwonychszmat a znasz bajkę o żmiji 21.01.08, 23:04 a znasz bajkę o żmiji to ssssssssssssssssssssssssspiepszaj Odpowiedz Link Zgłoś
gasior1st odpowiadanie pytaniem na pytanie 21.01.08, 23:09 jest w stylu pissssssssss polecam tez ksiazke " un liberal nomme jesus" charles gave Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 Ile to jest "wkrótce" ?? 21.01.08, 22:49 Ile to dni. Proponuję jakąś ankietę. "Już wkrótce w naszych szpitalach będą nas leczyć... Polacy wrócą z emigracji..." Odpowiedz Link Zgłoś
fromwindsor Lista Cudow mniemanych Tuska 21.01.08, 22:53 adam_l27 napisał: > Ile to dni. Proponuję jakąś ankietę. > > "Już wkrótce w naszych szpitalach będą nas leczyć... > Polacy wrócą z emigracji..." > > NA PEWNO NIE 40 dni ! Stawiam na...73 lata, no bo tak dluga byla "lista CUDOW MNIEMANYCH" Odpowiedz Link Zgłoś
katczerwonychszmat rządzą łgarze cuda ogłaszają rosną im sondaże 21.01.08, 23:11 Cudotwórca Pierwszy tydzień rządów Donalda Tuska Poniedziałek Donald Tusk wyczarterował 10.000 jumbo-jetów. 3 miliony Polaków wraca do kraju. Wtorek Zarządzeniem premiera Donalda Tuska zlikwidowano wypadki samochodowe. Środa Donald Tusk obniżył podatki - Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne wkrotce Lech sie zachla,Jarkowi prawa reka 21.01.08, 22:59 adam_l27 napisał: > Ile to dni. Proponuję jakąś ankietę. > > "Już wkrótce w naszych szpitalach będą nas leczyć... > Polacy wrócą z emigracji..." > ------------------------ uschnie od branz...nia > Odpowiedz Link Zgłoś
dexv Tusk: Nie mówiłem, że w 40 dni zbawię kraj 21.01.08, 22:54 Za rok Typ powie " Nie mówiłem podczas kampanii wyborczej o tym, że w 400 dni zbawię kraj" :) Odpowiedz Link Zgłoś
fromwindsor Re: Tusk: Nie mówiłem, że w 40 dni zbawię kraj ??? 21.01.08, 22:57 Oj mowilem, mowilem, mowilem...ze trzy godziny o tym w ...Sejmie ! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne ja Jarkacz duzo rzeczy mowilem 21.01.08, 23:06 fromwindsor napisał: > Oj mowilem, mowilem, mowilem...ze trzy godziny o tym w ...Sejmie ! 1. Nie będę premierem gdy mój brat będzie prezydentem 2. Nie będzie koalicji z Samoobroną. 3. Nie zmienia się ordynacji wyborczej przed wyborami 4 Nie podniesiemy akcyzy na paliwo. 5. Trzy miliony mieszkań 6. Niższe podatki 7. Tanie państwo i redukcja administracji 8. Marcinkiewicz - premier na całą kadencję. 9. Afera bilboardowa. 10. Chcemy koalicji z PO. 11. PO jest w koalicji z SLD. 12. Nie bedzie TKMu. 13. moja teczka jest sfałszowana. 14. w rządzie nie będzie przestępców! 15. byli szefowie dyplomacji byli na usługach KGB. 16. wycofamy wojsko polskie z Iraku. 17. Kler nie ma wpływu na politykę PiS 18. Prowadzimy politykę zagraniczną dla dobra Polski. 19. Obniżymy ZUS. 20. I największe kłamstwo - Jesteśmy partią prawicową 21. Nie wyciągamy ludzi z innych partii. 22. nie było korupcji w sprawie Beger. 23. Rokita ingwilował prawicę. • Porażające • z ziemi polskiej do wolski panie prezydencie pogoda sprzyja niech cię prowadzi dziewica Maryja Odpowiedz Link Zgłoś
dexv Re: Tusk: Nie mówiłem, że w 40 dni zbawię kraj 21.01.08, 23:04 Za 10 lat Typ powie " Nie mówiłem podczas kampanii wyborczej o tym, że > w 4000 dni zbawię kraj" :) Odpowiedz Link Zgłoś
dexv Re: Tusk: Nie mówiłem, że w 40 dni zbawię kraj 21.01.08, 23:09 dexv napisał: > Za 10 lat Typ powie " Nie mówiłem podczas kampanii wyborczej o tym, > że > > w 4000 dni zbawię kraj" :) > Za 100 lat Typ będzie trupem i nic już nie powie. Typie proszę - sprężaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 cudow tez nie obiecywalem 21.01.08, 23:01 bo ja myslalem, ze srodowisko medyczne z milosci do mnie upomni sie o obiecane podwyzki na koniec kadencji... A to lobuzy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dexv Tusk: Nie mówiłem, że w 40 dni zbawię kraj 21.01.08, 23:02 Co można kupić za 1,50 zł ? - Gazetę wyborczą i srajtaśmę i na jedno wychodzi . Odpowiedz Link Zgłoś
analnacunta Re: Tusk: Nie mówiłem, że w 40 dni zbawię kraj 21.01.08, 23:05 obudź sie morfeusz. cos ci sie przyśniło. morfeusz_1 napisał: > > mówiłeś Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 a mowiles za ile dni ma wrocic brytyjski zmywak do 21.01.08, 23:08 kraju? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne zmywak pracuje, ty jestes darmozjadem szmaciarzu 21.01.08, 23:14 mamoniowa303 napisała: > kraju? Odpowiedz Link Zgłoś