mamgotamgo Tusk: Interes PiS nie może mieć orędownika w Pa.. 30.01.08, 15:39 Oj Panie Premierze!!! Najpierw do spowiedzi do oj. Rydzyka, a potem po spełnionej pokucie do prezydenta młodzieży wszechpolskiej. Wszystkie decyzje zapadają najpierw w Toruniu a potem dopiero w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
mark6 Prezydenta w kaftan i do Tworek!! 30.01.08, 15:44 To wstyd aby Polska miała takiego "prezydenta".On i jego brat to paranoicy, którch miejsce we wspomnianej wyżej instytucji. Odpowiedz Link Zgłoś
maderic Wez sie wreszcie do roboty ryza rozlazla dup... 30.01.08, 15:47 Zamiast atatkowac wszystko i wszystkich rob to co obiecales albo spierda.. na komin Odpowiedz Link Zgłoś
organmaster teatrzyk zielo... 30.01.08, 15:49 donald(niewyraźny głos, przez szum wiatru i kwakanie): nie uwierzylibyście ... chór: nie uwierzylibyśmy... kurtyna: o p a d a Odpowiedz Link Zgłoś
finish1 Panie Premierze, P. Posłowie, P. Senatorowie 30.01.08, 15:54 Czy naprawdę nie ma sposobu na usunięcie pana kaczyńskiego z Urzędu Prezydenta. Kiedyś takie coś likwidowało się azotoxem, może warto do tego wrócić???????????????? Jeśli nie ma sposobu to czarno widzę przyszłość Naszej Ojczyzny POLSKI Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Tusk: Interes PiS nie może mieć orędownika w Pa.. 30.01.08, 15:54 Kancelaria Prezydenta ma problem z komunikacją. Nie działają im telefony ( to wiemy) I na razie nie działa im poczta email.. Odpowiedz Link Zgłoś
dzwonniczy Kogo obchodzą konsultacje rządu z Prezydentem???? 30.01.08, 15:56 W polityce wewnętrznej prezydent nie ma praktyczxnie żadnych uprawnień, może najwyżej przecinać wstęgi, w polityce zagranicznej czysto reprezentacyjne. Od rządzenia jest RZĄD! To na rządzie spoczxywa odpowiedzialnośc za kraj. Jakie znaczenie mają te konsultacje?? Wyłącznie medialne, że dzisiaj njusem zamiast strajków będzą konsultacje. Tusk specjalnie podkręca konlikt żeby odwrócić uwagę od spraw istotnych. np. jakie mamy dzisiaj stosunki z Ukrainą?? Może o tym napiszecie a nie o jakiś durnych konsultacjach Odpowiedz Link Zgłoś
organmaster diagnosta 30.01.08, 16:06 finisch - się zna, ja też; takie coś, co masz nieboraczku leczy się rtęcią... r t ę c i ą... i nie ma zmiłuj Odpowiedz Link Zgłoś
majka-12345 Kończ waść, wstydu oszczędź 30.01.08, 16:12 To już stało się nudne. Rządzić, a nie pierdołami się zajmować!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
black_balerina A jak Pie.. nie moze sie zajmowac pie..mi? 30.01.08, 17:57 do tego ryza i klamliwa Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Mozna wiedziec w jakie wierzyłeś? 30.01.08, 16:14 Cos gdzies słyszałeś ale zapewne nie wiesz o co chodzi? Ucz się bos pusty jak beczka po ogórkach. Odpowiedz Link Zgłoś
koma110 Przestac sie wreszcie ciackac z tym Prezydentem !! 30.01.08, 16:36 Prezydent to funkcja REPREZENTACYJNA, cos tak jak Krolowa w Anglii. Jest on (powinien byc) ponadpartyjny i niezaangazowany politycznie. Rzadzi rzad, i jego decyzje sa najwazniejsze. Tymczasem obecny Prezydent RP, nie kryjacy nawet swoich sympatii pro-PiS-owskich (co jest do pewnego stopnia zrozumiale - stamtad sie wywodzi a kim jest brak-blizniak - wiadomo) uznal, ze do czasu odzyskania wladzy przez PiS jego rola jest rzadzenie panstwem i przygotowanie gruntu do jak najszybszego powrotu brata do wladzy. Donald Tusk w swojej naiwnosci, ze "moze jednak sie dogadamy" pozwolil Prezydentowi na spetanie rak swojemu rzadowi. Prowadzi to oczywiscie do ciaglych zadraznien, efektywnosci dzialania rzadu nie ma zadnej ("bo przeciez musimy liczyc sie tu ze stanowiskiem Prezydenta") a brat tylko lapki zaciera z radosci. Donald Tusk ma 2 drogi do wyboru - albo ciagnac dotychczasowa "miekka" polityke wobec torpedujacego wszystkie jego ruchy Prezydenta, co doprowadzic moze do nawet wczesniejszych wyborow, ktorych Tusk juz z pewnoscia przez swoja ustepliwosc by nie wygral, albo przestac sie wreszcie "ciackac" z kims, z kim dodadanie sie i tak nie bedzie mozliwe i zaczac wreszcie samodzielnie rzadzic, probujac wcielic w zycie swoj program wyborczy, ktorych tak wielu poparlo. Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 [...] 30.01.08, 16:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek230 Teraz pan Prezydent bedzie zadal przeprosin. 30.01.08, 16:44 A ja bym mu na miejscu Tuska powiedzial,zeby sie w 4 litery pocalowal. Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 rzygam na szumowinę POlskojęzyczną z nocnej zmiany 30.01.08, 16:44 Awantury i pyskówki robił przez dwa lata ten bydlak będąc w opozycji i robi to nadal, bo nic innego nie umie.Prawdziwy Kononowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
dyletat5 abba15..Brudny,śmierdzący odbyt ubecjii.... 30.01.08, 16:52 Tfu !..co za kurestwo... Odpowiedz Link Zgłoś
presentaton1 Re: abba15..Brudny,śmierdzący odbyt ubecjii.... 30.01.08, 16:56 abba15 to ubecka sciera,który wyrzekł sie własnego narodu,Żydowskiego!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker "W Paryżu najlepsze kasztany są na placu Pigalle". 30.01.08, 19:50 "W Warszawie najgorsze PiStaszki są na placu Krakowskim Przedmieściu", Odpowiedz Link Zgłoś
tppiotr Prezydent IV RPiS czyli ... 30.01.08, 16:45 ... Opinia usunięta ze względu na złamanie regulaminu lub niewłaściwe poglądy polityczne. Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 NOBEL dla Wałęsy......... 30.01.08, 16:45 On jako pierwszy dał kopa bliźniaczym kaczorom......, drugiego kopa dostali 21 X 2007 r______ są i będą kopani po kuprach cały czas bo taka ich rola na tym "kaczym padole"........ Za dwa lata ...a może wcześniej kopa dostanie "głowa" bo szyja już przetrącona...... Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Oj, Tuske, zebys Ty tylko zdazyl przed 30.01.08, 16:46 ================================ sprzedaniem czesci Mazur Jankesom pod budowe 10 wyrzutni rakiet balistycznych niewiadomego przeznaczenia. Reszta to "betka" i nie udawaj "cwanej gapy". Dmuchacie z Kwaczystami w jedna, poetosowa trabe. Medialne pyskowki oba kolezenskie ugrupowania moga sobie wsadzic, gdzie im sie podoba. Kasa w budzecie jest, bo MUSI byc! W bajki o komuszych ukladach juz nikt nie uwierzy. T O WY JESTESCIE UKLADEM!!! Nie po to strajkowali Nasi Rodzice i Dziadkowie, zeby teraz byc zebrakami we wlasnym Kraju. To Oni odbudowali Polske, a nie solidaruchy z POPiSowska banda od Walesy i Pieknego Maniusia Krzaklewskiego. Tuske i Kwaczysci przestancie pieprzyc, albo Narod zrobi wam Wiosne Ludow 2008! Odpowiedz Link Zgłoś
ecicha-3 Tusk: Interes PiS nie może mieć orędownika w Pa.. 30.01.08, 16:51 Wspolpraca z Ukraina,to tylko interes polityczny PISu? zle z na nami mocium panie. Odpowiedz Link Zgłoś
tlss Re: Ci co głosowali na kaczora, teraz sie wstydzą 30.01.08, 17:06 Ja nie głosowałem ostatnio na PiS. Za to zadam 2 pytania. Kiedy podatek liniowy ? Kiedy jednomandatowe okręgi wyborcze ? Odpowiedz Link Zgłoś
estazolan Tusk: Interes PiS nie może mieć orędownika w Pa.. 30.01.08, 17:19 Brawa dla premiera. Odpowiedz Link Zgłoś
karolarat Skórzany płaszcz 30.01.08, 17:30 to ekwipunek hitlerowskich i stalinowskich siepaczy. Co w nim robi Michał Kamiński? Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Tusk: Interes PiS nie może mieć orędownika w Pa.. 30.01.08, 17:42 Przykro to pisać ale ta zgraja jest gorsza nawet od SLD Odpowiedz Link Zgłoś
lanciago Tusk: Interes PiS nie może mieć orędownika w Pa.. 30.01.08, 17:45 SZANOWNI INTERNAUCI Nie ubliżajcie sobie nawzajem.Politycy z tego bardzo się cieszą.Skłócony naród dobrze się uplastycznia.Im wcale o was nie chodzi,tylko o właśne stołki.Dajemy im wskoczyć na urzędy,a potem odwracają się tyłem.Najlepszym sposobem jest nie oglądanie radia i telewizji publicznej,a zwłaszcza dzienników i konferencji.Co mnie obchodzi,że prezydenta boli żołądek,że Sikorski spóżnił się na wizytę,że Tusk jest blady itp.Mnie interesuje moje własne życie w tym kraju,a politycy powinni o to dbać.Gdzie jest ta misja radia,o którą tak zabiegają dziennikarze.Może plotki,pomówienia i czarowanie wyborców teraz nazywa się misją.Mnie osobiście ta misja nie odpowiada i dlatego od zeszłego miesiąca nie płacę abonamentu,chociaż regularnie to robiłam przez 40lat.Zróbcie tak samo to może wreszcie zrozumieją i zaczną myśleć.Dość jest życie stresujące,by sobie głowę zawracać duberelami.Ten abonament raz w miesiącu przeznacznie na winko,a dzień będzie przyjemny i bez stresu.Ja to zrobię choć już jestem emerytką.Życzę Wam wszystkiego dobrego.Jesteśmy jako Polacy bardzo twardzi,a jak się zjednoczymy to pokonamy wszystkie przeciwności.TYLKO ZGODA NAS OBRONI. Odpowiedz Link Zgłoś
black_balerina Macie swojego Kondonka a Polakow zostaw w spokoju 30.01.08, 17:55 . Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: PISkomuna ma prezydenta! A kiedy my Polacy??? 31.01.08, 02:14 Najpóźniej w grudniu 2010. Odpowiedz Link Zgłoś
28plk7b Tusk!Wal w tę kaczą doopę ile wlezie 30.01.08, 17:59 może nabierze rozumu albo się z,esra na zawcze.Amen Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l już było blisko tylko że wynik wyborów był inny 30.01.08, 18:44 a byłaby taka komuna i dobrobyt że musieliby zamknąć granicę żeby jeszcze ktoś normalny został Odpowiedz Link Zgłoś
black_balerina No prosze i okazalo sie ze ryzy jest gejem 30.01.08, 18:04 Dziadek chyba by go zakatrupil? Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1122331 Re: No prosze i okazalo sie ze ryzy jest gejem 30.01.08, 18:05 black_balerina napisała: > Dziadek chyba by go zakatrupil Co robili wtedy z gejami? Odpowiedz Link Zgłoś