organmaster trudna miłość 31.01.08, 12:37 prostactwo - bezkompromisowość?, chamski upór - niezłomność?, podstawowe braki wykształcenia - nonkomformizm?, itd., itp. lechu - durny byłem... lecz nie jestem i, gdy dziś bałakasz o miękkim sercu, dorzucę - wredny staruch jesteś, bo bezkarnie manipulujesz ... za judaszowe srebrniki sprzedałeś m i t i siebie Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Z kaczorami trzeba walczyć tą samą metodą co oni. 31.01.08, 12:38 NIGDY NIE WIERZYĆ KACZYŃSKIM........ c13.wrzuta.pl/wi17730/00a1ec4e001d5b2f470e362e/dwa%20%C5%BCubry%20i%20spok%C3%B3j%2C%20dwie%20kaczki%20i%20burdel?type=i&key=cTjQkqvzjB&ft=f i Wałęsa ma rację ....miękkie serce można mieć w innych sytuacjach a wobec KACZORÓW jedynie porządny kop w kaczy kuper i całkowity brak zaufania do nich jest jedyna metodą aby ich zniszczyć...... Odpowiedz Link Zgłoś
kolomyia PiS ma sztandar 31.01.08, 13:12 www.eastnews.com.pl/news/biuletyn.php?idPozycji=13525&kiedy=2008-01-29 Odpowiedz Link Zgłoś
kolomyia Re: PiS ma sztandar. 31.01.08, 13:15 www.eastnews.com.pl/news/biuletyn.php?idPozycji=13525&kiedy=2008-01-29 Odpowiedz Link Zgłoś
janina1_3 Wałek, ty debilu 31.01.08, 13:21 gdzie byłeś, gdy dziesiątkowano nasze fabryki - "liderze związkowy"? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ...Slowa robotnika........ 31.01.08, 13:28 Radzi Donaldowi Tuskowi, by, jeśli "Solidarność" wyjdzie na ulicę, natychmiast wprowadził stan wyjątkowy. Pomieszanie z poplataniem.Jezeli juz dzis znajdzie sie w psychiatryku jest szansa ze Polska nie wroci do epoki PRL. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ...Slowa robotnika........ 31.01.08, 13:30 Polecam... www.dziennik.pl/polityka/article116750/Walesa_Solidarnosc_dba_tylko_o_swoje_kieszenie.html Odpowiedz Link Zgłoś
teraz.k.wy Re: Wałęsa o Tusku: Miał miękkie serce, musi mieć 31.01.08, 13:28 Prezydent upił winem Tuska w pałacu i ten naiwniak zgodził sie na rozwiązanie Sejmu,zamiast poddać głosowanie o dymisje rządu.Błąd zasadniczy,byłam w szoku,kiedy to zobaczyłam.Naiwniak ten Donald,nie jest politykiem,a kiepskim graczem.Słuchaj Wałęsy,a dobrze na tym wyjdziesz Donaldzie,jeszcze masz szansę! Odpowiedz Link Zgłoś
tomekk46 Re: Wałęsa o Tusku: Miał miękkie serce, musi mieć 31.01.08, 13:33 elektryk a co ty robiles 20 lat temu?caly kraj strajkowal?i co wtedy strat nie bylo?z czego chleb sie robil?ze styropianu? Odpowiedz Link Zgłoś
taxal dlubiac w zebie; to kiedy Tuskowie zleca do W-wy.. 31.01.08, 13:36 Malgoska wie ze lepiej nie ruszac sie bo Dyzma wymieka Odpowiedz Link Zgłoś
bobeniek Nie moge uwierzyc 31.01.08, 14:04 ze taki burak jak Walesa, byl prezydentem RP. Niech juz lepiej nie wyglasza swoich glupich opinii publicznie, lepiej jak podzieli sie nimi ze swoja rodzina, oni moze to strawia. Odpowiedz Link Zgłoś
mrlusiek intuicja Wałęsy jest znakomita 31.01.08, 14:17 dopiero teraz doceniam Prezydenta Wałesę, wpierw nie ufałem w jego wizjonerstwo, coraz częściej sie łapie na tym iż, nie miałem racji Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.ludwik02 Niewiele tu można dodać: mimo ... 31.01.08, 14:27 Niewiele tu można dodać: mimo "antykaczyńskiej" fobii LECHa, ma on w 100% rację! Tyle, że za wcześniejsze wady nie rozliczono ani p.p. Leppera, Giertycha i Millera, ani zwłaszcza prof. Buzka, pod którego rządami AWS narobił najwięcej, i to nieodwracalnych szkód. Ma LECHu i w tym rację, że głosując na PO, nie czyniliśmy tego dla jego czy Donalda Tuska zalet, ale aby pozbyć się koszmarnego rządu PiSu. Czemu jednak p. Tusk nie sporządził i przedstawił rzetelnego bilansu otwarcia, lecz roztrwonił swą energię na 3-godzinne jałowe ekspoze - nie potrafię zrozumieć. Bilansu poprzednich (nie tylko p.p. Kaczyńsich!) zaniedbań w dziedzinie płacowej najgodniejzych zawodów, emerytów i rencistów, na tle realnej sytuacji finansowej kraju i obietnic Premiera Kaczyńskiego i Prezydenta Kaczyńskiego! Odpowiedz Link Zgłoś