arqus-fall Re: Uczciwy nie powtarza ciagle o swej uczciwosci 01.02.08, 20:28 Wydaje mi sieze pan ziobro mial racje :)/// Odpowiedz Link Zgłoś
gazec.i.arz To nie jest już nawet śmieszne 01.02.08, 15:00 to jest wręcz żenujące i tragiczne, jak ten koleś (specjalnie użyłem tego słowa) robi z nas idiotów i bezczelnie śmieje się nam wszystkim w twarz. Panie Ziobro jest pan przegranym człowiekiem, to tylko kwestia czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
arqus-fall Re: To nie jest już nawet śmieszne 01.02.08, 20:28 Wydaje mi sieze pan ziobro mial racje :)mmm Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Zbigniew C. dostanie wyrok 01.02.08, 15:00 Będzie pozew i były członek PZPR Zbigniew C. będzie musiał przepraszać za pomówienia... chyba że skorumpuje sędziów... Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla.dream Zbigniew Z. dostanie egzekucję komorniczą 01.02.08, 15:04 na dzień dobry. Za niszczenie mienia państwowego o znacznej wartości. Doklepie się też harcerzykowi paragraf za niszczenie dowodów jego przestępczej działalności. palestrina2005 napisał: > Będzie pozew i były członek PZPR Zbigniew C. będzie musiał > przepraszać za pomówienia... chyba że skorumpuje sędziów... > > Odpowiedz Link Zgłoś
arqus-fall Re: Zbigniew Z. dostanie egzekucję komorniczą 01.02.08, 20:27 Wydaje mi sieze pan ziobro mial racje :),,, Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla.dream mozliwe. ale ja go i tak nie lubię 02.02.08, 00:00 to zero. Ćwiąkalski też mnie zaskoczył. Tą sprawą. Dziwne ... arqus-fall napisał: > Wydaje mi sieze pan ziobro mial racje :),,, Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: palestrina2005 01.02.08, 15:08 palestrina2005 napisał: > Zbigniew C. dostanie wyrok > Będzie pozew i były członek PZPR Zbigniew C. będzie musiał > przepraszać za pomówienia... chyba że skorumpuje sędziów... Skorumpowac nawet nie musi! Teraz sedziowie pracuja dla POpaprancow oraz ich antypolskich poplecznikow. Popatrz na decyzje prokuratury w sprawie tasm o.Rydzyka! Brak lustracji sedziow w Polsce odbija sie czkawka! Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla.dream Jeśli Polska to PiS, to się takiej wypieram 01.02.08, 15:12 Uzurpujecie sobie lewackie, neokomunistyczne burki prawo reprezentowania całego Narodu, bełkocząc coś o antypolskości. Stanowicie co najwyżej margines społeczeństwa, bardzo rozkrzyczany w istocie. Wszakże "IV moralna" poszła w zapomnienie :D Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: vanilla.dream 01.02.08, 15:17 vanilla.dream napisal: > Jesli Polska to PiS, to sie jej wypieram To pakuj manele i wyjezdzaj tam dokad nalezysz - do Izraela lub jego lennika USA! W nastepnych wyborach POpaprancy znikna tak samo jak AWS zniknal! Odpowiedz Link Zgłoś
saed Re: vanilla.dream 01.02.08, 15:29 Jasne. I pewnie faszyści dojdą do władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla.dream Re: wet3 01.02.08, 15:32 Ani myślę się ruszać. Tu jest moje miejsce. A PiSowskie popłuczyny postpeerelowskie wymrą śmiercią naturalną przy najbliższych wyborach. :D Precz z lewactwem ! Odpowiedz Link Zgłoś
bob_arctor Re: palestrina2005 01.02.08, 17:34 wet3 napisał: > palestrina2005 napisał: > Zbigniew C. dostanie wyrok > > > Będzie pozew i były członek PZPR Zbigniew C. będzie musiał > > przepraszać za pomówienia... chyba że skorumpuje sędziów... > > Skorumpowac nawet nie musi! Teraz sedziowie pracuja dla POpaprancow > oraz ich antypolskich poplecznikow. Popatrz na decyzje prokuratury w > sprawie tasm o.Rydzyka! Brak lustracji sedziow w Polsce odbija sie > czkawka! Na przykład taki sędzia Kryże, sztandarowa postać IV RP, pisowski bohater, fajny gość, prawda, pisiaczku? Odpowiedz Link Zgłoś
asia_25 Plastelina2005... predzej ty zmadrzejesz niż 01.02.08, 20:09 ziobro pozwie Ministra Ćwiąkalskiego, do tego trzeba miec jaja a tego zbyniowi brak jak mało czego.... Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla.dream Kto komu da prztyczka, czyli żenady ciąg dalszy 01.02.08, 15:01 Sfrustrowani upadkiem kaczyści, wprowadzają niezdrową atmosferę. Krzyk rozpaczy osiągnął granice absurdu. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Ten rząd staje się podobnie żałosny jak poprzedni 01.02.08, 15:05 Ćwiąkalski wyrasta na wielkiego, nieustraszonego obrońcę maltretowanych laptopów. Potężną aferę wyśledził, istny układ (scalony) gawiedź bije brawa na stojąco i prosi o więcej. I więcej na pewno będzie. Wkrótce Cwiąkalski być może wykryje, że Kaczor jako premier sprzeniewierzył i zmaltretował biurową gumkę myszkę oraz złamał na niej ze złości ekierkę. Sadysta jeden. Ten rząd zaczyna być podobnie żałosny i śmieszny jak poprzedni. Różnica tylko taka, że afery, które ściga i wykrywa są tak tycie, że już zupełnie kabaretowe. Walka z tymi ogromnymi aferami, to zapewne nie tylko chęć niszczenia PiS (czy na to PO dostała mandat od wyborców?), ale także chęć odwrócenia uwagi opinii publicznej od miernych wyników pracy rządu (czy na to PO dostała mandat od wyborców?). Hmm, taki Sarkozy też robi cyrk z podobnych powodów, ale przynajmniej jest to cyrk, jeśli nie mądrzejszy to na pewno ładsniejszy. Nie mógłby sobie Tusk znaleźć na boku jakiejś nadwislańskiej blond Bruni i tym zajmować społeczeństwo? Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: Ten rząd staje się podobnie żałosny jak poprz 01.02.08, 15:17 Lepiej bronic laptopow, niz scigac zlodziei krawatow... Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Ten rząd staje się podobnie żałosny jak poprz 01.02.08, 15:24 > Ćwiąkalski wyrasta na wielkiego, nieustraszonego obrońcę > maltretowanych laptopów. Faktycznie, kolejne konferencje prasowe z gadżetami dotyczące tematów, którymi powinien się zajmować dyrektor administracyjny Ministerstwa są troszkę żenujące. > Różnica tylko taka, że afery, które ściga i wykrywa są tak tycie, > że już zupełnie kabaretowe. Tamten z kolei wykrywał głównie afery własnej produkcji - prawdę mówiąc nie wiem co gorsze. O rozliczaniu afer przeszłości nagle zapomniał. Odpowiedz Link Zgłoś
jonwol Może ktoś potrafi wytłumaczyć 01.02.08, 15:06 skąd tylu idiotów znalazło się w PiS-ie? Przecież to w brew fizyce. cząstki o tym samym znaku powinny się odpychać, a nie przyciągać! Odpowiedz Link Zgłoś
midage Ziobro: Ćwiąkalski manipuluje, pozwę go 01.02.08, 15:08 Pan ZZ ( byly min.sprawiedliwosci Zbigniew Z.) ma rodakow za kretynow, ktorzy uwierzą w jego 2-dniowe brednie i bełkot dot zniszczonych laptopów i kart komórek. Na obu konferencjach prasowych ŁŻE JAK PIES i te łgarstwa chce Polakom wcisnąć. Mają tu niektórzy rację to jest wyjątkowe nieszczęscie dla PIS-u, ze mają takiego ultra-gwozdzia w swoich szeregach. Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Panie Ćwiąkalski-mucha sie na mnie patrzy 01.02.08, 15:09 Niech Pan cos z tym zrobi i powolala jakas grupe prokuratorow, bo widac ze sie Panu nudzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kazujaman Ziobro: Ćwiąkalski manipuluje, pozwę go 01.02.08, 15:09 Żaden arcyzbrodniarz,tylko pospolity chuligan.Nawet w takiej sytuacji megalomania każe mu się kreować na kogoś więcej niż jest w istocie. Odpowiedz Link Zgłoś
wujcio-partaczunio Re: Ziobro: Ćwiąkalski manipuluje, pozwę go 01.02.08, 15:13 Zero to juz nie Zero tylko "Mr Minus 3". Kompletny balwan, stad wlasnie wszystkich ma za balwanow. Takimi kretynami otaczal sie pseudpremier. Szkoda wszelkich slow... Odpowiedz Link Zgłoś
brat187 Re: Ziobro: Ćwiąkalski manipuluje, pozwę go 01.02.08, 15:22 Czy to jest z czuba, czy to na poważnie ta cała heca Odpowiedz Link Zgłoś
atomekkk Kłamiesz psie jak ZAWSZE !!! 01.02.08, 15:26 i co gorsza stosujesz ciagle wasza metode...ciemny lud to kupi...NIE, NIE KUPI TEGO...MAM WIELKA NADZIEJĘ, ŻE MOŻE KIEDYŚ ZOBACZYSZ JAK WYGLĄDA WYMIAR SPRAWIEDLIWOŚCI Z CELI WIĘZIENIA ! Odpowiedz Link Zgłoś
galba00 Al Capone udupili za podatki - Ziobro za komputer. 01.02.08, 15:27 Al Capone udupili za podatki - Ziobro za komputer - mile zlego poczatki.... Jak jeszcze troche sie pogrzebie w tym komputerku i odtworzy jego karty telefoniczne to dopiero zobaczymy, ze do porownanie z Al Capone jest obrazliwe, ale dla Al Capone - a i PiSdzielcy to bardzo mali mafiosi.... A ZZ to nie ZERO, jak napisal jeden z internautow ale -3 ... ;-} Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Al Capone udupili za podatki - Ziobro za komp 01.02.08, 15:52 Dobrze prawisz galbo.Al CApone i Ziobro skazani bezprawnie Obaj beda wpisani na liste wiezniow sumienia(oczywiscie zero w przyszlosci). Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Tusk Vision Network zwolni Kolędę-Zalewską? 01.02.08, 15:28 Przecież Ciwiąkalski jej pewnie pokazywał który guzik ma nacisnąć aby komputer się nie włączył. A ona, głupia, pewnie nacisnęła nie ten co trzeba i taka plama. Ćwiąkalski wyszedł na idiotę. Za chwilę zapewne Tusk zadzwoni do TVN (Tusk Visien Network) i zarzada zwolnienia Kolędy-Zalewskiej... Odpowiedz Link Zgłoś
dyletat5 palestrina2005.. ty tepy idioto ! 01.02.08, 15:46 brak przy dupie łyzwinskiego ci dokucza ? Odpowiedz Link Zgłoś
endzu.1 Re: Tusk Vision Network zwolni Kolędę-Zalewską? 01.02.08, 20:27 palestrina2005 napisał: > Przecież Ciwiąkalski jej pewnie pokazywał który guzik ma nacisnąć > aby komputer się nie włączył. > > A ona, głupia, pewnie nacisnęła nie ten co trzeba i taka plama. > > Ćwiąkalski wyszedł na idiotę. > > Za chwilę zapewne Tusk zadzwoni do TVN (Tusk Visien Network) i > zarzada zwolnienia Kolędy-Zalewskiej... Jezu Maryja kto i czym Cię zrobił chyba zasyfionym wibratorem mamusia się onanizowała. > Odpowiedz Link Zgłoś
chudymisio Laptopy 01.02.08, 15:33 Na allegro te sprzęty poszłyby z opisem "100% sprawny, w dobrym stanie wizualnym" :) Odpowiedz Link Zgłoś
qc Element z marna reputacja 01.02.08, 15:33 takiego upadku moralnego, takiej holoty jak te kartoflane szumowiny zycie publiczne chyba od czasow wczesnego PRL nie widzialo. Odpowiedz Link Zgłoś
lahdaan Za pomocą programów... 01.02.08, 15:35 Ziobro ma chyba rzeczywiście ludzi za idiotów, skoro twierdzi, ze dane z HD można w sposób absolutny usunąć za pomocą software-u :) Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Za pomocą programów... 01.02.08, 15:40 Śmiem twierdzić, że do pewnego stopnia jest to bardziej skuteczne narzędzie niż młotek ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
lahdaan Re: Za pomocą programów... 01.02.08, 15:53 Tak, ale wyłącznie fizyczne zniszczenie nośnika [dysku HD] daje pewność absolutnego zniszczenia danych nawet tych pochodzących z s.m.a.r.t. Poza tym na miejscu Ziobry też użył bym argumentacji: "przecież można to i tak zrobić w inny sposób". Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Za pomocą programów... 01.02.08, 16:00 Jasne. Tyle, że użycie jakiegoś programu byłoby o tyle bardziej racjonalne, że po zamazaniu pliku niczego podejrzanego (na pierwszy rzut oka) nie widać. Z kolei gdy dysk oberwie młotkiem jasne jest od razu, że trzeba mu się baaaardzo uważnie przyjrzeć ;o). Oczywiście o ile Ziobro faktycznie świadomie zdewastował sprzęt (co do tego nie jestem przekonany). Odpowiedz Link Zgłoś
13monique_n Re: Ziobro: Ćwiąkalski manipuluje, pozwę go 01.02.08, 15:35 Moja córka jak miała 13 miesięcy, to zrzuciła łyżeczkę z krzesełka do karmienia. I powiedziała "O! Spadło!" Pan Ziobro jakby nieco za dojrzały (rety, co za przypuszczenie karkołomne!) na powiedzenie o laptopie potraktowanym młotkiem... sie zepsuł. Żałosne Odpowiedz Link Zgłoś
jorgus20-to-ja Wystarczy spojrzeć na tę gębę 01.02.08, 15:36 prysczatą,wredną co dzień prowokacja a potem niewypał niedługo pewnie się dowiemy ze Ziobro zjadał małe dzieci.Nie dziwie się częstym wizytom tuska w psychiatryku tam szukał takich przypałów jak Ćwiąkalski,szambousty Niesiołowski,Pitera.Bożę chroń Polskę. Odpowiedz Link Zgłoś
dyletat5 Ziobro, typowy bolszewicki kanciarz i nieuk ! 01.02.08, 15:44 oblał z bratem ehzaminy u Profesora Ćwiąkalskiego! Ziobro, ten nieuk, donosił już na studiach na kolegów! Odpowiedz Link Zgłoś
jama.314 Re: Ziobro, typowy bolszewicki kanciarz i nieuk ! 01.02.08, 15:55 > oblał z bratem ehzaminy u Profesora Ćwiąkalskiego! > Ziobro, ten nieuk, donosił już na studiach na kolegów Ziobro to prawnicze ZERO! Odpowiedz Link Zgłoś
saed Re: ziobro ostatni prawdziwy minister sprawiedliw 01.02.08, 15:45 To prawie jak "ostatni sprawiedliwy", Ziobro the Punisher, anioł zemsty, młot(ek) na czarownice. :) Odpowiedz Link Zgłoś
dyletat5 Ziobro na konferencji prasowej,został ośmieszony! 01.02.08, 15:48 Kręcił ,kłamał i nie mógł niczego udowodnic !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jama.314 Ziobro na konferencji prasowej,został ośmieszony 01.02.08, 15:52 > Kręcił ,kłamał i nie mógł niczego udowodnic !!!! potwierdzam!.. ten kłamca zaplątał sie we własne nogi! Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 Jakieś konkretne zmiany w prawie panie Ćwiąkalski 01.02.08, 15:47 Czy też wzięli pana na ministra propagandy ?? Zdawało mi się że nie tak dawno ów Ćwiąkalski mówił że w przeciwieństwie do byłego ministra zamierza pracować a nie organizować ciągłe konferencje. Zmienił zdanie ? W jego resorcie nie ma nic do roboty ? Odpowiedz Link Zgłoś
dyletat5 adam_127.. A co robił Ziobro? 01.02.08, 15:50 w 2 lata zwołał ponad 200{dwieście!} konferencji prasowych! Odpowiedz Link Zgłoś
jama.314 Re: adam_127.. A co robił Ziobro? 01.02.08, 16:14 > w 2 lata zwołał ponad 200{dwieście!} konferencji prasowych! Chyba więcej! Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 cwiaka powinien dostac Bana................. 01.02.08, 15:51 ... jest Glupszy niz ustawa przewiduje, a sio .. Odpowiedz Link Zgłoś
jama.314 presentation1 vel dyletant5.. ty już masz banana.. 01.02.08, 15:53 w odbycie! Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 skad wiesz ................... 01.02.08, 17:19 jama.314 napisał: > w odbycie! --------------------------------------------------------------------- ... ze ja mam Odbyt.... Odpowiedz Link Zgłoś
tenare Ziobro zniszczył komputer i 01.02.08, 15:54 są podejrzenia, że niszczył dokumenty. A za wszystkim stoi Ćwiąkalski, bo Zero to "uczciwy człowiek". Jak Zera dorwą, to miejmy nadzieję, że dostanie wyrok bez zawiasów. Tam będzie miał tuziny kochanków. Morda Ty Moja. Odpowiedz Link Zgłoś
da.wi581 Ziobro: Ćwiąkalski manipuluje, pozwę go 01.02.08, 15:55 ale tu mendy na tym forum, no ale czemu tu się dziwić przecież to gazwyb, wasze dni są policzone ----------- spalić czerską Odpowiedz Link Zgłoś
da.wi581 Re: Ziobro: Ćwiąkalski manipuluje, pozwę go 01.02.08, 15:56 fraglesi67 napisał: > Nie-szanowny pan Ziobro ma nas za idiotów?? ---------- ciebie nie trzeba mieć za idiotę, ty nim po prostu jesteś!! Odpowiedz Link Zgłoś
macarthur ja myślę że w sprawie laptopa 01.02.08, 15:59 ziobro powinien zapłacić za uszkodzenie, i na tym zakończyć sprawę bo w Polsce obowiązuje zasada domniemania niewinności inaczej niż w GB gdzie Ziobro mógłby dostać podwójne dożywocie, jedno za laptopa drugie za niszczenie danych Odpowiedz Link Zgłoś
fackir Re: Ziobro: Ćwiąkalski manipuluje, pozwę go 01.02.08, 16:01 no pewnie, że ma :) pamiętacie konferencję zera z niszczarką?!? są dokumenty dobrze, nie ma jeszcze lepiej bo mogły być. Odpowiedz Link Zgłoś