llawrynowicz 11.02.08, 09:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jwojnar Przywódca PiS to humanitarny władca 11.02.08, 10:01 Mógł przecież kazć wymordować tę swołocz. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Re: Przywódca PiS to humanitarny władca 11.02.08, 10:06 Jarek chciał innych zagłuszać już od czasów zabawy na podwórku. Odpowiedz Link Zgłoś
mis22 W PRLu też zagłuszano, po co te pretensje? 11.02.08, 10:12 W PRLu też zagłuszano. Kaczyńscy próbowali odbudować II PRL nazywając go IV RP. Więc skąd te pretensje o zagłuszanie telefonów? Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Re: W PRLu też zagłuszano, po co te pretensje? 11.02.08, 10:22 Rzeczywiście, jeśli tak na to spojrzeć to faktycznie zamiłowanie do zagłuszania mogli wynieść z domu rodzinnego. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Szatański PiSiORkowiec. 11.02.08, 11:37 Szatański PiSiORkowiec. Paciorkowy PiSiORkowiec, choroba baranków i owiec, nacji co tylko się pasie, za to rozumki ma ptasie. Główny nosiciel paciorka popatrzy wam do rozporka. Podnieca go brak napletka i forsy pełna kasetka. Robi pieniędzy zbiórkę, z owczarni obciąga skórkę! PiSiORkowiec = Pooczyszczanie i Spluwanie, i Ograniczony Rozwój! Tak jak Prawie i Sprawiedliwie, i Ojwściec Redyk! Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Oczywiscie że IV RP to pochodna PRL-u 11.02.08, 10:40 Niby skad mieliby czerpac wzorce? Ich wzorcem jest rewolucja bolszewicka, kazdy kto zna historię łatwo to sobie porówna Odpowiedz Link Zgłoś
rtg Re: Oczywiscie że IV RP to pochodna PRL-u 11.02.08, 11:24 a.k.traper napisał: > Niby skad mieliby czerpac wzorce? Ich wzorcem jest rewolucja > bolszewicka, kazdy kto zna historię łatwo to sobie porówna Nie ma co porównywac, w każdym społeczeństwie znajdą się jacyś hitlerkowie czy małe stalinki. Dziwi mnie tylko to, że sa tacy ludzie zaślepieni w nierealne wizje, że tego nie sa w stanie zobaczyć. BTW w Niemczech w latach trzydziestych też tacy byli. Porównaj sobie hasła i programy NSDAP i PiS. Niwełaściwe akcentowania tematów w nauczaniu, zwłaszcza w nauczaniu historii prowadzi do tego typu zacierania wiedzy o losach społeczeństw w Europie XXw i prowadzi po powstaniu hitleryzmu i stalinizmu powstanie kaczyzmu czyli innego podobnego sposobu na władzę absolutną opartego na podobnych hasłach odnowy i tworzenia nowej wizji państwa ( IV RP identycznie jak III Rzeszy; wiki > III Rzesza (niem. Das Dritte Reich) - nieoficjalna nazwa państwa niemieckiego pod rządami NSDAP w latach 1933–1945 - oficjalnie państwo nosiło nazwę Rzesza Niemiecka (Deutsches Reich), używano także nazwy Wielka Rzesza Niemiecka (Großdeutsches Reich).) Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Tam gdzie stało ZOMO, dziś stoją Kaczyńscy 11.02.08, 11:26 mis22 napisał: > W PRLu też zagłuszano. Kaczyńscy próbowali odbudować II PRL > nazywając go IV RP. Więc skąd te pretensje o zagłuszanie telefonów? *********************************** W istocie, jest to nieuchronna konsekwencja odbudowy PRL przez Jarosława Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
rtg Re: Tam gdzie stało ZOMO, dziś stoją Kaczyńscy 11.02.08, 11:41 maruda.r napisał: > mis22 napisał: > > > W PRLu też zagłuszano. Kaczyńscy próbowali odbudować II PRL > > nazywając go IV RP. Więc skąd te pretensje o zagłuszanie telefonów? > > *********************************** > > W istocie, jest to nieuchronna konsekwencja odbudowy PRL przez Jarosława > Kaczyńskiego. > dokładnie tak jak piszesz, z tym że hasła i sposoby identyczne jak w III Rzeszy nie w PRL, W PRL nie dominowały hasła narodowe a internscjinalistyczne wzorem stalinizmu. Jarosław Kaczyński jako I Nieudacznik IV RP w swojej chorej ideologii nie dorasta do pięt Hitlerowi i Stalinowi w działaniach i strategi czego dowodem sa np przegrane wybory z racji oderwania się od rzeczywistości. Ja dziwię się ze nikt nie czyta konstytucji RP zwłaszcza paragrafu 13 i nie realizuje paragrafu 256 KK. Kaczyński powinien siedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_maliniak Re: Tam gdzie stało ZOMO, dziś stoją Kaczyńscy 11.02.08, 12:29 rtg napisał: >Jarosław Kaczyński jako I > Nieudacznik IV RP w swojej chorej ideologii nie dorasta do pięt > Hitlerowi i Stalinowi w działaniach i strategi czego dowodem sa np > przegrane wybory z racji oderwania się od rzeczywistości. I dziękujmy Bogu i wszystkim siłom wyższym mającym pływ na to, że Jarek z Lechem przypominają postaci z czeskiej bajki "Sąsiedzi" a nie prawdziwych zbrodniarzy! Aż strach pomyśleć co mogło by się dziać! Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Ja stałem naprzeciw ZOMO, czekam na Kaczyńskiego 11.02.08, 12:04 Wątpię czy ma taką odwagę i jego pomagierzy także? Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Chyba stales na przeciw lustra jak byles w ZOMO 11.02.08, 15:56 a.k.traper napisał: > Ja stałem naprzeciw ZOMO, czekam na Kaczyński Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Podaj namiar, pokaże ci jak to było 11.02.08, 16:59 Takich "bohaterów" jak ty było sporo. Z pisowni wynika, że w szkole miałes od górkę. Odpowiedz Link Zgłoś
teraz.k.wy Re: Przywódca PiS to humanitarny władca 11.02.08, 12:52 To okazuje sie,że nie tylko zagłuszali,ale i podsłuchiwali...czytali pielęgniarek SMs-y. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Przywódca PiS to humanitarny władca 11.02.08, 12:56 Twoje SMS i tak czytaja pomimo ze nie jestes pielegniarka.Nastepny madry inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
donald-rudy Donek jak zwykle żałosny... 11.02.08, 10:07 kwa, kwa, emigranci wracajcie, kwa, kwa.... Odpowiedz Link Zgłoś
norbertrabarbar Gdzie argumenty? 11.02.08, 10:11 A gdzie argumenty popleczników Kałczyńskiego?? Teraz gdy wiadomo, że to jego decyzja dlaczego na forach internetowych nie krzyczą, że miał rację zagłuszając kilka pielęgniarek chcących powrotu władzy oligarchów?? ŚMIECH NA SALI... Odpowiedz Link Zgłoś
lwowiak5 Re: Jaruś jak zwykle żałosny... 11.02.08, 14:04 Szczyinska,kiedy powiemże ty jestaś starą śmierdzącą panną,to ty powesz że to jet atak na prezydenta.Jestes bardzo głupia i śmiesna jak ten podobny do pingwina,nie obrażając te4 piękne stworzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
plastelina2005 ^^^^^^^^Dobry pan, bo nie kazał do nich strzelać. 11.02.08, 09:51 Odpowiedz Link Zgłoś
atibalo Re: Wolna Europa 11.02.08, 11:42 No tak - to teraz wiem dlaczego tyle lat nie mogłem słuchać WOLNEJ EUROPY . Odpowiedz Link Zgłoś
grisza14 Napiszcie cos o raporcie Julii Pitery, bo robi sie 11.02.08, 09:52 nudno. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 grisza14..to sprawa prokuratury,poczekaj! 11.02.08, 10:08 może aneks psychopaty Macierewicza?..nappisz cos, bo nudno... Odpowiedz Link Zgłoś
mr_pope Re: Napiszcie cos o raporcie Julii Pitery, bo rob 11.02.08, 11:31 Ja was nie rozumiem, brunatni. Jak Pitera miała opublikować raport to źle, bo niewiarygodny itd. A jak nic z tego nie wyszło to też narzekacie. Zdecydujcie się wreszcie na coś sensownego, bo mądrzy to już nie będziecie. Odpowiedz Link Zgłoś
pannatulipanna80 RMF: J. Kaczyński podpisał zgodę na zagłuszanie.. 11.02.08, 09:54 nie pamietam komuny i takich akcji sb ub czy jakkolwiek ich nazywac, ale takie zachowanie przypomina mi wlasnie akcje tamtych sluzb.. kaczynscy powinni odejsc OBYDWAJ!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 No i co z tego? GW nie ma ważniejszych newsów? 11.02.08, 09:57 No i co z tego? GW nie ma ważniejszych newsów na pierwszą stronę? Typowe odwracanie uwagi od rzeczywistów problemów Tuska i braku realizacji jego "cudów"... Premier miał prawo wywalić pielęgniarki nielegalnie blokujące jezdnię i robiące korki jak również te które blokowały pracę okupując kancelarię. Rzeczywistym problemem są niskie pensje pielęgniarek. Ale o tym Gazeta jakoś nie pisze. GW nie pisze również o braku ustaw dla służby zdrowia, o których dużo się mówi ale nikt ich nie widział. GW "zapomniała" kto obecnie jest przy władzy i kogo należy teraz recenzować. Niech GW zajemie sie działaniami obecnego rzadów i nieróbstwem oraz niekompetencją Minister Kopacz... Odpowiedz Link Zgłoś
jwojnar Czy prognoza pogody też jest odwracaniem uwagi? 11.02.08, 10:05 Bycie zwolennikiem PiSu okalecza umysł. Jarosław "Żenada" Kaczyński każdego swego niezłomnego zwolennika przeistroczy w politycznego debila - na swoje podobieństwo. W tym sensie jest w nim coś boskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
donald-rudy Re: No i co z tego? GW nie ma ważniejszych newsów 11.02.08, 10:05 strajki: górników nauczycieli kierowców celników pielęgniarek lekarzy a co jest najważniejsze dla GW- to , że telefony pielęgniarek, które zajmowały budynek rządowy nielegalnie, zostały zagłuszane, hihi Odpowiedz Link Zgłoś
frank.west Re: No i co z tego? GW nie ma ważniejszych newsów 11.02.08, 10:06 Kacza putinada wypływa z pisuaru. Słabą macie tam koordynacje, plastelina już napisał, a playstation1 jeszcze nie widać. Gosiu musi szybciej wbijać wytyczne w te smsy. Odpowiedz Link Zgłoś
malpa-z-paryza Palestrina2005 11.02.08, 10:11 no wlasnie Ty odwracasz kota ogonem!Bo postawa bylego premiera zasluguje pod Trybunal! To, ze pielegniarki okupowaly kancelarie premiera swiadczy o slabej wladzy naszej, brak reform i brak dialogu z spoleczenstwem! pielegniaki i inni maja prawo do protestu i opominanie sie swoich praw! To jest zapisane w Konstytucji! Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 bzdury. Związki zawodowe też muszą szanować prawo 11.02.08, 10:20 Jaki trybunał? Lepper za wywalanie zboża i blokowanie dróg dostał wyrok. Prawo jest takie: Pielęgniarki zgłosiły jednodniową demonstrację. Do tego miały prawo. Ale nie miały prawa przez wiele dni blokowac ulicy i robic korki i utrudniać życie Warszawiakom. To złamanie prawa i zakłócanie porzadku publiczneog przez pielęgniarki. Sam stałem wtedy w korku - związek zawodowy pielęgniarek powinien zwrócić mi pieniędze za stracony czas. I Kaczyński słusznie zrobił że usunął pielęgniarki z ulicy. Bo zakłócały porządek i łamały prawo. Co do kancelari - także utrudniały tam pracę. Więc Kaczyński miał prawo podjać takie a nie inne działania. W innych krajach mniej się cackają ze związkami. Np. w USA sąd nałozył na związek zawodowy 1 mln dol kary za każdy dzień strajku w czasie strajku komunikacji NY. Szybko przestali strajkować... U nas też takie rozwiązania przydały by się... Odpowiedz Link Zgłoś
norbertrabarbar Re: bzdury. Związki zawodowe też muszą szanować p 11.02.08, 10:26 Jesteś człowiekiem, który najchętniej wpakowałby pielęgniarki do karceru bo musiałeś postać trochę w warszawskim korku (swoją droga nie dziwię się bo oglądać to miasto to żadna przyjemność). Jesteś takim samym miłośnikiem totalitaryzmu jak Kałczyńscy. Jeżeli chcesz wiedzieć to społeczeństwo zachodnie jest dużo bardziej wyrozumiałe dla strajkujących i na ulicy nikt złego słowa nie powie o ludziach, którzy walczą o swoje - w przeciwieństwie do ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Wolność kończy się tam gdzie szkodzisz innym 11.02.08, 10:34 Mamy w prawie ciszę nocną i brak możliwości zakłócania porzadku publicznego. Kraje które doprowadziły do dyktatu zwiazków zawodowych poprzez pozwalanie im na blokady i inne ekscesy teraz mają problemy ze wzrostem gospodarczym (takim mięczakiem był Chirac we Francji). Takie kraje jak W. Brytania ukróciły związkowców i teraz mają z tego korzyści. A co do totalitaryzmu - rozumiem że wg Ciebie Pani Thatcher była totalitarnym przywódcą - przecież wobec związkowców stosowała dużo drastyczniejsze środki niż Kaczynski. Tyle tylko ze po latach wszyscy podziwiają Panią Thatcher i uważają ją za jednego z najwybitniejszych premierów w historii W. Brytanii. Ale wg Ciebie to totalitarystka i powinna odpowiedać przed Trybunałem... Odpowiedz Link Zgłoś
mr_pope Re: Wolność kończy się tam gdzie szkodzisz innym 11.02.08, 11:35 > A co do totalitaryzmu - rozumiem że wg Ciebie Pani Thatcher była > totalitarnym przywódcą - przecież wobec związkowców stosowała dużo > drastyczniejsze środki niż Kaczynski. Dziwne, że te związki zawodowe nie przeszkadzały Ci gdy Kaczyński zawierał z nimi porozumienia przedwyborcze. Nie zauważyłem też, żeby przeszkadzały Ci strajki lekarzy, pielęgniarek, górników i celników, tych, które wydarzyły się za rządów Tuska. Może się mylę, ale mam dziwne wrażenie, że sympatycy PiS robią się liberalni, gdy nie są u władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: Wolność kończy się tam gdzie szkodzisz innym 11.02.08, 11:51 Zawsze byłem w kwestiach gospodarczych liberalny. A na PiS własnie dlatego głosuję bo uważam że Kaczyński jest twardszy od Tuska w trzymaniu kasy i w walce z korupcją. Jak PO będzie twarde wobec związków - to będę się śmiał że nie realizują obietnic ale będę popierał taką postawą. Choć obecne protesty to wina Tuska - po co obiecywał gruszki na wierzbie jak wiedział ze nie da się tego zrobić. przez nieodpowiedzialne obietnice tylko nakręcił spiralę żądań płacowych jak jeszcze nikt w historii po 1989r. Odpowiedz Link Zgłoś
mr_pope Re: Wolność kończy się tam gdzie szkodzisz innym 11.02.08, 11:59 > Zawsze byłem w kwestiach gospodarczych liberalny. I jak to godzisz z lewicowym programem gospodarczym PiS? > A na PiS własnie dlatego głosuję bo uważam że Kaczyński jest > twardszy od Tuska w trzymaniu kasy i w walce z korupcją. Ja dlatego na PiS nie głosuję, ponieważ wg mnie Kaczyński nie potrafi walczyć z korupcją. Autorytarne metody, powoływanie superurzędów, rozbudowa prawa karnego, etc., to jedyne co potrafił prezes PiS i jego świta. W ten sposób nie zlikwidują korupcji, podniosą tylko stawki. > Choć obecne protesty to wina Tuska - po co obiecywał gruszki na > wierzbie jak wiedział ze nie da się tego zrobić. Żeby odsunąć Kaczyńskiego od władzy. Gdyby nie populizm Tuska, zwyciężyłby populizm Kaczyńskiego. Nie wiem który gorszy. Ale Tusk mnie przynajmniej nie obraził. Odpowiedz Link Zgłoś
norbertrabarbar Re: Wolność kończy się tam gdzie szkodzisz innym 11.02.08, 12:03 Chciałbym zauważyć, że te protesty nie zaczęły się wraz z tym rządem. Trwają one od kiedy Kałczyński był premierem. Po prostu ludzie widząc małość jego decyzji wyszli na ulice i do tej pory tam zostali (co jakiś czas przyłączają się nowe grupy zawodowe). A porównywanie tej sytuacji do Wielkiej Brytanii za czasów Pani Tacher jak to lubisz robić to po prostu śmiech na sali. Utrzymaj rodzinę za wynagrodzenie pielęgniarki, tak, tak, ja wiem, ty zarabiasz jeszcze mniej, ale jesteś twardy i jeszcze dokarmiasz zwierzęta. Odpowiedz Link Zgłoś
akami Re: bzdury. Związki zawodowe też muszą szanować p 11.02.08, 14:46 Jak nie podoba się stanie w korku to proponuję: spierd.laj z powrotem do Polski D (ew. E) gdzie takie moherki się rozmnażają. Nie musiisz mieszkać w W-wie. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: malpa-z-paryza 11.02.08, 15:19 malpa-z-paryza napisała: > no wlasnie Ty odwracasz kota ogonem!Bo postawa bylego premiera > zasluguje pod Trybunal! To, ze pielegniarki okupowaly kancelarie > premiera swiadczy o slabej wladzy naszej, brak reform i brak dialogu z > spoleczenstwem! pielegniaki i inni maja prawo do protestu i opominanie > sie swoich praw! To jest zapisane w Konstytucji! Ty, jak zwykle, g...o wiesz i pleciesz besnadziejne glupoty! Maja prawo do protestu, ale nie maja prawa blokowania ruchu! Odpowiedz Link Zgłoś
uzaz Re: No i co z tego? GW nie ma ważniejszych newsów 11.02.08, 10:12 GW jest duża i zmieści dużo ważnych i ważniejszych wiadomości na dobrze widocznych miejscach. Jeżeli ówczesny premier miał prawo do wywalania, to komicznie o nim świadczy, że bał się to swoje prawo ujawnić. Czyżby wątpił w swoją legitymację do sprawowania władzy? W każdym razie dał powód do podejrzeń o nielegalności przedsięwzięcia i zadaniem mediów jest wyjaśnienie sprawy. Wychowałeś się zapewne wśród informacji o I Sekretarzu PZPR, na przemian z czynem 1-Majowym i wszystko ponadto przeraża Cię. To zrozumiałe. Poczekaj parę lat, przyzwyczaisz się. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 palestrina2005..gdyby to dotyczyło PO,co ? 11.02.08, 10:13 ty zakłamana świnio! Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 gdyby to PO -powiedziałbym że dobrze zrobili 11.02.08, 10:23 gdyby to dotyczyło PO śmiałbym się że nie realizują swoich wyborczych obietnic i podwyżek. Ale powiedziałbym że dobrze zrobili - bo ze związkami trzeba twardo - jak Thatcher czy Reagan. Ale Tusk to mieczak. Jeszcze rok i będzie bezradny po fali strajków... Za dużo i zbyt nieodpowiedzialnie naobiecywał... Odpowiedz Link Zgłoś
norbertrabarbar Re: gdyby to PO -powiedziałbym że dobrze zrobili 11.02.08, 10:58 Hej palestrina2005, znalazłem kilka twoich wypowiedzi na innych forach internetowych :D ale jesteś żałosny, a oto cytaty: PROGNOZY BY PAŁASTRINA1234: "Rządy Kaczyńskiego będą jeszcze dłuuuuuugie. Jak nie on to będzie rządziłą jakaś inna partia - może koserwatywno-liberalna Płazyńskiego lub Marcinkiewicza ale na pewno nie lewaki od Tuska i Olejniczaka…" Palestrina2005 styczeń 15, 2007 DZIEŚ SIĘ TO ŚWIETNIE CZYTA WIEDZĄC CO ZROBIŁO PIS: "Idealnie nie jest ale chyba już zapomnieliście jak było za III RP. Stołeczki, korupcja, ręczne strerowanie TV było codzienną praktyką." Palestrina2005 17 maja 2007 LOL :D ROZUMIEM, ŻE PISZESZ O CECHACH, KTÓRYCH NIE MASZ: "Ja też mam fajne CV co nie znaczy że wszędzie mnie przyjmą. Trzeba jeszcze mieć odpowiednie cechy charakteru, spodobać się pracodawcy, pokazać swoje prawdziwe doświadczenie praktyczne, dokonania itd." 22 maja 2007 ZNAKOMITE GRY PARLAMENTARNE Z PEWNOŚCIĄ ZAPEWNIĄ DŁUGIE RZĄDY PISu :D "Kaczyńskim inteligencji odmówić nie można - świetni doradcy od PR, dobry marketing polityczny, znakomite gry parlamentarne..." Palestrina2005 24 maja 2007 NIECH NAM ŻYJE TOWARZYSZ STALIN!!! "Korzystając z jubileuszu - minął rok od kiedy Jarosław Kaczyński został Premierem naszego pięknego kraju, chciałbym naszemu Premierowi złożyć najserdeczniejsze życzenia: Życzę Panu kolejnych co najmniej 6 lat na stanowisku Premiera oraz życzę aby, tak jak Pan planował, stworzył Pan silną i trwałą centro-prawicową partię na wiele lat..." Palestrina2005 19 lipca 2007 Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Widzę że na temat pisać nie potrafisz... 11.02.08, 11:09 Nie umiejąc odnieść się do merytorycznej krytyki zmieniasz temat... Co do Kaczyńskich - Lech dalej jest Prezydentem, a PiS najsilniejszą partią opozycjyjną i głównym kandydatem do wygrania wyborów w 2011 gdy ludzie zobaczą że "cudu" nie ma i "znaczących podwyżek" także nie ma. Rzad Millera też miał 50% poparcia na początku. I jak skończył? A afery w PO-PSL już się zaczynają - choćby Pawlak mi J&S, próba zawłaszczenia mediów, uwalnianie mafisów obcinających palce na które pozwolił Ćwiąkalski, śmieszny raport Pitery o CBA, czy też ustawy których nikt nie widział Pani Kopacz... Nie mówiąc już o nieudacznictwie Hanny Gronkiewicz-Waltz w Warszawie i zatrudnianiu tam ludzi po znajomości... Już się nieźle zebrało... Odpowiedz Link Zgłoś
mr_pope Re: Widzę że na temat pisać nie potrafisz... 11.02.08, 11:43 > próba zawłaszczenia mediów Czyli powtórka z l. 2005-2007 > uwalnianie mafisów obcinających palce A pisowiec Grzelczyk podpisał się pod apelem do prezydenta o ułaskawienie niedoszłego mordercy. Niedoszłego, bo ofiara przeżyła atak. > na które pozwolił Ćwiąkalski Uwolnić może sąd, a nie prokurator. Nie jesteś ćwierćinteligentem, więc chyba zdajesz sobie sprawę z tego, że prokurator generalny nie ma żadnego wpływu na działania sądów. Nie może pozwalać albo zakazać. > czy też ustawy których nikt nie widział Pani Kopacz... Zupełnie jak ustawy całego poprzedniego rządu. 2 lata i w kwestii ustawodawstwa podobne efekty co obecnego rządu. > Nie mówiąc już o nieudacznictwie Hanny Gronkiewicz-Waltz w > Warszawie i zatrudnianiu tam ludzi po znajomości... Sądzisz, że tam gdzie rządzą ludzie PiS nie ma zatrudniania ludzi bez znajomości? Panuje jakaś kultura zatrudniania? Fachowy dobór? Widać zapomniałeś jak wyglądała łapanka do spółek sp i agencji państwowych. Nie chcę powiedzieć, że PO jest lepsze niż PiS. W kwestii zdolności do rządzenia państwem są mniej wiecej tak samo śmieszni, zabawni i żałośni. Ale trudno sobie wyobrazić koalicję PO z SO lub LPR tylko dla zachowania władzy. I Tusk jeszcze nie obraził przeciwników politycznych tylko za to, ze się z nim nie zgadzają. Odpowiedz Link Zgłoś
q_vw Palestrina ! 11.02.08, 11:02 Nie zmieniaj tematu. Najpierw rozliczy sie rząd PiS z nielegalnych i bezprawnych działań, z łamania Konstytucji i praw obywatelskich. Przecież głośno wrzeszczycie, że chcecie prawa i sprawiedliwości... będzie więc wam to dane. Zgnijecie wszyscy w pierdlu za gnojenie polskiej demokracji ! PiS jak PZPR, stosowaliście esbeckie metody. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 prawa się kończą tam gdzie szkodzisz innym 11.02.08, 11:13 Sam stałem w korku spowodowanym przez pielęgniarki. Zgłosiły demostrację na jeden dzień. Później nie miały prawa tamować ruchu zwyklym obywatelom. Tak samo nie miały prawa dezorganizować pracy w kancelarii premiera. W innych krajach - W. Brytania czy USA jakoś też się ze związkami nie cackają (są dużo twardsi niż Kaczyński) i jakoś to nie łamie praw obywatelskich i demokracji. Bo swoboda praw obywatelskich nie oznacza terroru związków zawodowych. Bycie mieczakiem wobec związków i protestów źle się kończy - poznał to na własnej skórze mięczak Chirac we Francji którą doprowadził do kryzysu. Z kolei w W. Brytanii Thatcher byął ostra (dużo ostrzejsza niż Kaczyński) i bardzo jej teraz Brytyjczycy są za to wdzieczni... Odpowiedz Link Zgłoś
q_vw Re: prawa się kończą tam gdzie szkodzisz innym 11.02.08, 11:16 No to będziecie siedzieć za łamanie prawa ! Dobrze, że jesteś tego świadom. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: prawa się kończą tam gdzie szkodzisz innym 11.02.08, 11:29 Jakoś Thatcher w UK nie siedzi a stosowała dużo ostrzejsze środki niz Kaczyński...a w UK demokracja i prawa obywatelskie są znacznie lepiej chronione niż w Polsce. Nie pisz więc bzdur.... bo się tylko ośmieszasz... Odpowiedz Link Zgłoś
q_vw Re: prawa się kończą tam gdzie szkodzisz innym 11.02.08, 11:31 palestrina2005 napisał: > Jakoś Thatcher w UK nie siedzi a stosowała dużo ostrzejsze środki > niz Kaczyński...a w UK demokracja i prawa obywatelskie są znacznie > lepiej chronione niż w Polsce. > > Nie pisz więc bzdur.... bo się tylko ośmieszasz... Zrozum, śmieszny propagandysto, że polskie prawo na takie hucpy nie zezwala. W Anglii chodziło o cos innego i stosowano prawo ! > > > Odpowiedz Link Zgłoś
mr_pope Re: prawa się kończą tam gdzie szkodzisz innym 11.02.08, 11:57 Ty nie pisz bzdur i przestań powoływać się na Thatcher. Rozwiazania jakich podjęła się była premier Wlk.Brytanii to nie zarządzenia i decyzje o podsłuchach czy spychanie pielęgniarek z ulicy, wręcz przeciwnie, policja miała zakaz pacyfikowania strajków. Idąc dalej,Thatcher gospodarczo była liberałem. Kaczyński i s-ka gospodarczo są socjalistami. W przeciwieństwie do b. premier Wlk.Brytanii PiS nie olał związków zawodowych, wszak podniósł pensję minimalną (choćby to), po prostu Jarek czuł się mocny. Odpowiedz Link Zgłoś
mientki2000 Re: prawa się kończą tam gdzie szkodzisz innym 11.02.08, 12:32 a juz mialem nie pisac, odkad kartofle zostaly wyokpane a dokladniej jeden ten wazniejszy jakos mi ulzylo, ale nie moge patrzec na te gupoty wpypisywane przez tych aparatczykow, Ty koles wyluzuj on jest u wladzy od pazdziernika co ma wypijac, sam sie napij piwa spojrz w lustro i powiedz przepraszam i sp..... lam, to jest co najmniej zenujace, ale mam w tym miejscu apel do wszystkich ktorzy maja rozum, zeby nie bylo tak jak z grunwaldem, to ze wygralismy jedna bitwe z trolem nie znaczy ze wygralismy wojne, i idac za mysla kaczki wrog ciagle jest na terenie naszego kraju wiec jak przyjda wybory prezydenckie wykopmy drugiego krzywego krasnala raz na zawsze, a Ty sie zamknij i idz do pracy, i pracuj bo praca cie wyzwoli, jak ja nie lubie takiego pie..nia i obracania kota ogonem zreszta nie chce wiedziec poco go obracacie :) zboczency :) co dobrego sie zmienilo od pazdzirnika ? - nie ma nienawisci tyle dookola to chyba najwazniejsze - moje dziecko nie musi nosic mundurka - ukrucili tego zwyrola z torunia, jak dla mnie wystarczy wole tak niz opowiesci kaczki o tym czego on nie zrobi i ze cytuje za debata w ktorej tak naprawde pokazal swoje chore oblicze w tym jednym krotki momencie ktory raz na zawsze mnie utwierdzil w przekonaniu ze to maniak " oni wreszcie zaczeli sie nas bac" smiesznie to brzmi jak wypowiada to gosc o postorze krasnala z oczami wsciekle wpatrzonymi w obiektyw kamery, ale to nie bylo smieszne bo to chory czlowiek, pozdrawiam nie bede dyskutowal to jest moje zdanie i mozesz je olac jak Ci sie nie podoba ja Odpowiedz Link Zgłoś
starod Re: prawa się kończą tam gdzie szkodzisz innym 11.02.08, 11:18 palestrina2005 napisał: >> Później nie miały prawa tamować ruchu zwyklym obywatelom. Nie przesadzaj, nie jesteś zwykłym obywatelem tylko niedouczonym przygłupem z PiSuarowego szamba. Odpowiedz Link Zgłoś
springbok Re: Palestrina ! 11.02.08, 11:31 q_vw napisał: > Nie zmieniaj tematu. Najpierw rozliczy sie rząd PiS z nielegalnych i bezprawnyc > h > działań, z łamania Konstytucji i praw obywatelskich. Przecież głośno > wrzeszczycie, że chcecie prawa i sprawiedliwości... będzie więc wam to dane. > Zgnijecie wszyscy w pierdlu za gnojenie polskiej demokracji ! PiS jak PZPR, > stosowaliście esbeckie metody. Poki co, mimo usilnych staran, nie udalo sie ujawnic, zadnych przypadkow lamania prawa. jak PZPR dziala niedawna opozycja, dzisiaj koalicja, do spolki z Wybiorcza, robiac nagonke i wymyslajac historie niestworzone. po pierwsze, pomyslcie, po drugie uzywajcie jezyka mniej wulgarnego niz ten do ktorego juz zdazyliscie nas przywyczaic. O dziwo "pisuary" takiego jezyka nie uzywaja, w przeciwienstwie do dobrze wychowanych liberalow. Odpowiedz Link Zgłoś
q_vw Re: Palestrina ! 11.02.08, 11:33 Ależ to język PiS. Rozumiem, że zasada Kalego was obowiązuje. Cóż, tak to zwykle bywa... Odpowiedz Link Zgłoś
springbok Re: Palestrina ! 11.02.08, 12:00 q_vw napisał: > Ależ to język PiS. Rozumiem, że zasada Kalego was obowiązuje. Cóż, tak to zwykl > e > bywa... > Masz cos wiecej do powiedzenia ? Nigdzie i nigdy nie uslyszalem oraz nie przeczytalem tylu obelzywych slow z ust ? POwcow. Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 pier_dolina, przestan pie_rdolić! 11.02.08, 11:31 jesli kaczynski kazał tak robic to powinien za to beknać a sprawa nie jest tematem zastepczym, to jest po prostu sukinsyństwo czystej wody! twoj kaczy fuehrer to zwykła ludzka menda, pogódź sie z tym, jełopie! teraz całe pisdzielstwo ma tylko jedną spiewkę... "temat zastepczy i odwracanie uwagi" :) ehhe jasne.. nalezy was zostawic w spokoju.. nawet jesli kacze pisdzielstwo prawo łamało co za gnoj... POlak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
bardu Re: No i co z tego? GW nie ma ważniejszych newsów 11.02.08, 14:15 palestrina2005 napisał: > No i co z tego? GW nie ma ważniejszych newsów na pierwszą stronę? A co może być ważniejszego od złamania prawa przez rząd? To bardzo poważna sprawa i trzeba o tym głośno mówić - nie da się tym razem zamieść draństwa pod dywan. Mam nadzieję, że winni staną przed sądem. Odpowiedz Link Zgłoś
keeslaff Re: No i co z tego? GW nie ma ważniejszych newsów 11.02.08, 19:48 Nie mówiąc już o tym, że kaczyński znowu łże jak pies. "Zasady zobowiązują", nie wiadomo czy się śmiać czy płakać Odpowiedz Link Zgłoś
qawsedrftg i słusznie, dlaczego miał przestrzegać prawa IIIRP 11.02.08, 10:03 Nastanie prawa i sprawiedliwości przewidziano dopiero w IV RP, ten cel jakkolwiek dość odległy musi być na horyzoncie. Przywódcy radzieccy też zapowiadali dobrobyt "za życia dzisiejszego pokolenia". Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski RMF: J. Kaczyński podpisał zgodę na zagłuszanie.. 11.02.08, 10:04 A to peerelowska łachudra. Są to skutki doktoratów pisanych w tamtych czasach. "Nauka" nie poszła w las!! No i Arcywodzuś kocha waaadzę, więc wszystkie środki traktuje jako dozwolone. Tak jak w peerelu! Co na to powie, tatko Muchomorek Jadowity i Pazerny (bardzo)? Odpowiedz Link Zgłoś
szasza7 To prawda:"inni szatani byli tam czynni".Belzebub 11.02.08, 10:06 kaczychistów-premier,szeh otchłani piekielnych gowodził tym szatańskim zastępem.Zastęp zamontował diabelskie zagłuszrki,żeby ludzkie istoty-pielęgniarki nie mogły się porozumiewać.Istna wieża Babel.No i co urynowe nasienie?Chwalcie swego wodza ciemności.Niechaj znów weżmie swoje panowanie na naszej Polskiej ziemi.Niech diabelskie pisuary biją przed nim czołem.Aż przydzie św.Jerzy i rozpirzy to szatańskie towarzystwo. Odpowiedz Link Zgłoś
bodora73 RMF: J. Kaczyński podpisał zgodę na zagłuszanie.. 11.02.08, 10:06 Jeżeli Polska ma być państwem prawa, a o tym zapewniała nas poprzednia ekipa rządząca, to ten kto wydał takie polecenie i ten kto je akceptował musza ponieść karę za to, iż wyadali polecenie zagłuszania telefonów i za kłamanie opinii publicznej. Polityce kłamią na całym świecie; jednak gdy prawda wyjdzie na jaw, ponoszą konsekwencje za nieuczciwe postępowanie. Chcę wierzyć, iż w Polsce obowiązują te same zasady. Odpowiedz Link Zgłoś
springbok Re: RMF: J. Kaczyński podpisał zgodę na zagłuszan 11.02.08, 11:35 bodora73 napisał: > Jeżeli Polska ma być państwem prawa, a o tym zapewniała nas > poprzednia ekipa rządząca, to ten kto wydał takie polecenie i ten > kto je akceptował musza ponieść karę za to, iż wyadali polecenie > zagłuszania telefonów i za kłamanie opinii publicznej. Polityce > kłamią na całym świecie; jednak gdy prawda wyjdzie na jaw, ponoszą > konsekwencje za nieuczciwe postępowanie. Chcę wierzyć, iż w Polsce > obowiązują te same zasady. > Tez bedziesz rzadal sprawiedliwosci po rzadach PO ? A zbiera sie... Odpowiedz Link Zgłoś
norbertrabarbar trzeba mieć JAJA!!! 11.02.08, 10:07 Jak widać TRZEBA MIEĆ JAJA żeby pogadać z pielęgniarkami. Najwyraźniej Nasz Na Szczęście Były Premier Kałczyński nie ma jaj i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Zobaczymy jak Tusk będzie "rozmawiał" 11.02.08, 10:13 jak w czerwcu przyjdą pielęgniarki i inni i będą domagać się realizacji obiecanych "cudów". "znacząco podniesiemy pensje w budzetówce" - taka była obietnica PO... główne obietnice już zniknęły ze strony internetowej PO... Ale ludzie je pamietają, a jak zapomną PiS o nich Tuskowi i ludziom przypomni. Te drobne które teraz dostają nauczyciele czy pielęgnairki to nie jest obiecana "znacząca podwyżka". I pielęgniarki o tym wiedzą. I "miłość" Tuska nie wystarczy. Będą potrzebne konkrety... A JAJA to trzeba mieć aby ODMÓWIĆ związkom (tak jak Thatcher, Reagan czy Sarkozy)... Tusk tych JAJ nie ma.... Odpowiedz Link Zgłoś
norbertrabarbar Re: Zobaczymy jak Tusk będzie "rozmawiał" 11.02.08, 10:21 Z pewnością Tusk się naburmuszy, obrazi, będzie miał wzdęcia a na pielęgniarki wyprowadzi służby specjalne, które zagłuszą ich wypowiedzi. Do tego założę się, że te biedne panie miały swoje teczki na wzór ubeckich tylko w popłochu je Zioberek spalił gdy zobaczył ile g*wna narobił. PS. Jak chcesz dyskutować to pisz o tym co było a nie o tym co będzie bo za wysokie progi dla ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: Zobaczymy jak Tusk będzie "rozmawiał" 11.02.08, 10:30 Hahahaha... To właśnie świadczy o Twoim "merytorycznym" podejściu. Najważniejsza sprawa - czy się naburmuszy czy nie. Typo wykształciuch zmanipulowany przez media z Ciebie. Sedno sprawy to czy Tusk da opór związkom zawodowym - czy zahamuje spiralę żądań płacowych która wynikła z jego nieodpowiedzialnych wyborczych, rozdawniczych, socjalistycznych obietnic. Czy bedzie naburmuszony czy nie - nieważne. Ważne jaki efekt osiagnie. Naburmuszony Kaczyński jakoś trzymał żądania płacowe w krabach dzięki czemu infalacja była niska, a Polska notowała najwyższy wzrost PKB od wielu lat. "Miły" Tusk jak będzie dalej dawał każdemu kto przyjdzie pod Sejm albo będzie coś blokował roztrwoni całą kasę w budżecie. Spirala żądań będzie trwała i nawet Skrzypek nie pomoże. Przez Tusk inflacja wzrośnie. Tusk nie będzie miał kasy w budżecie i nie obniży podatków (PiS obniżył składkę rentową i przygotował grunt pod obniżkę podatków w 2009 zobaczymy czy Tusk zrealizuje tą obniżkę). A więc obecne rozdawanie pieniędzy przez Tuska zahamuje nasz wzrost gospodarczy (jużwyhamował) i zwiększy infalcję (już się zwiększa). Wolałbym naburmuszonego ale twardszego premiera niż Tusk... Odpowiedz Link Zgłoś
norbertrabarbar Re: Zobaczymy jak Tusk będzie "rozmawiał" 11.02.08, 11:03 Dalej mówisz o czymś co jeszcze nie miało miejsca "Tusk jak będzie dalej dawał każdemu kto przyjdzie pod Sejm"... Nie zrozumiałeś?? A naburmuszenie Kałczyńskiego świadczy dobitnie o tym, że jest człowiekiem, który nie kieruje się logiką i rozsądkiem tylko działa pod wpływem emocji i zemściło się to na nim okrutnie. Przeszedł do historii jako premier, który przez kłótnie i wieczne wzdęcie nie potrafił utrzymać władzy... Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: Zobaczymy jak Tusk będzie "rozmawiał" 11.02.08, 11:25 > Dalej mówisz o czymś co jeszcze nie miało miejsca "Tusk jak będzie dalej dawał > każdemu kto przyjdzie pod Sejm"... To już się dzieje. To tyeraźnieszosć. Już Tusk obiecywał "znacząca podwyżkę płac w budżetówce" - toz to populizm większy niz u Leppera. Już mamy konsekwencje jego nieodpowiedzialnych obietnic i nieodpowiedzialnego paplania w kampanii - tak dużych strajków jak za Tuska już dawno nie było... Pielęgniarki - przyszły - dostały, celnicy - dostali, górnicy - dostali, KRUS - nie zlikwidowany itd. Już mamy rozdawnictwo. A więc Tusk to mięczak. I już przez niego spowalnia nam wzrost gospodarczy i zwiększa sie inflacja (przez rozdawnictwo i nieodpowiedzialne obietnice zwiększyła się presja inflacyjna). I to się liczy - gospodarka głupcze. trzymanie w ryzach związków i żadań płacowych aby spirala tych zadań nie napędziwł inflacji i nie zablokowała wzrostu. Bo wtedy stracą wszyscy Polacy. Ale wykształciuch takie jak Ty dają się karmić tematami zastępczymi w mediach. Dla nich najważniejsze jest że "Tusk to dobry człowiek" niż co robi. Że "jest sympatycznie" niż czy mamy wyższy czy niższy wzrost gospodarczy. Że "prezydent był naburmuszony" niż że ustaw reformujących służbę zdrowia Kopacz nikt jeszcze nie widział. Nie obchodzą mnie kłótnie. Chcę abyśmy dalej szybko się rozwijali. Wolę mieć premiera - totalnego gbura ale sprawnego i twardego niż miłego i grzecznego nieudacznika który spowolni wzrost gospodarczy i zwiększy inflację. Ale wy wykształciuch dajecie się złapać przez Tusk Vision Network czy Wybiórczą na tematy zastępcze... Odpowiedz Link Zgłoś
norbertrabarbar Re: Zobaczymy jak Tusk będzie "rozmawiał" 11.02.08, 11:48 Po pierwsze obrażasz mnie pisząc do mnie "głupcze", "Ale wykształciuch takie jak Ty" więc ja też sobie poużywam :D Ile twoja matka zeżarła śniegu że urodziła takiego bałwana jak ty?? Po drugie, nie wiem skąd masz dane, że dzięki Kałczyńskiemu spadła inflacja i przyspieszyła gospodarka? Przecież oni w tym kierunku nie zrobili NIC!!! A dobre wyniki zawdzięczamy temu, że były dobre już wcześniej... Po trzecie pochwal się kim jesteś, specjalisto od gospodarki i finansów. Może skończyłeś szkołę świątobliwego Ojca Tadeusza bo jestem 100% pewien, że pielęgniarkom zabrałbyś pieniądze by dać je na budową świątyni opaczności bożej. Po czwarte twardych władców w historii można wymienić jednym tchem i zazwyczaj nie mówi się o nich dobrze (wiem, wiem, dla ciebie Hitler to koleś, który potrafił twardo trzymać naród w ryzach). Na szczęście imć jaśnie wielmożny Kałczyński nawet do nich nie należy. Odpowiedz Link Zgłoś
starod Re: Zobaczymy jak Tusk będzie "rozmawiał" 11.02.08, 11:14 palestrina2005 napisał: > Hahahaha... > > > Wolałbym naburmuszonego ale twardszego premiera niż Tusk... > Przyznaje ci rację, Tusk powinien rozmawiać ze zwiazkami twardo, co najmniej jak mlaskacz ze Sniadkiem lub Ojdyrem tzn na kolanach. Odpowiedz Link Zgłoś
grisza14 Robicie sie nudni, laptopy fale elektromagnetyczne 11.02.08, 10:08 Klewki dla debili.Prosimy o sukcesach PO. Reforma panstwa, ochrona zdrowia, finanse,poprawa bezpieczenstwa.Zamiast tego mamy Cwiakalskiego, Pitere, sluzby, Dukaczewskiego, Sikorskiego i nade wszystko arcywspanialego premiera Tuska.A ze sepleni i nic nie robi, to nie skodzi, w piaskownicy tak ma byc. A Pawlakom pozwala sie odbudowac sadelko po dlugiej zimie, wiec nie dziwota, ze przykucneli gdzies pod miedza i kapuche swiezutka chrupia. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Grisza14..nudzą cie przestępstwa PISkomuny? 11.02.08, 10:12 Ba, gdyby to dotyczyło PO,to co innego! Wtedy miałbyś duuużo do pieprzenia ! Odpowiedz Link Zgłoś
tukot co się czepiasz ;) tych przestepstw jest tyle 11.02.08, 10:20 że mnie też to już zaczyna nudzić. to czego można oczekiwać od prostego wyznawcy piSSuaru? Odpowiedz Link Zgłoś
jacek2235 A zgoda na okupowanie pokoju??? 11.02.08, 10:13 A czy są jakieś przepisy na okupowanie pomieszczeń w gmachu rady ministrów??? Dobrze że J.Kaczyński przynajmniej nie podpisywał zgody na okupacje pokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Jarek....Jarek....Jarek....Jarek. ...Jarek.... 11.02.08, 10:13 pamiętaj......,że...... bi.gazeta.pl/im/6/3670/z3670506X.jpg a PiSuarowe "MORDY WASZE", zapamiętajcie co powiedział SENEKA..... ...Dość jednej chwili na to,by wprost z tronu znaleźć się na kolanach u cudzych stóp.Musisz pamiętać,że wszelki los jest zmienny i że cokolwiek się zdarza komu innemu,może sie i tobie przydarzyć...... Odpowiedz Link Zgłoś
nie-naiwniak RMF: J. Kaczyński podpisał zgodę na zagłuszanie.. 11.02.08, 10:14 palestrina-ileś tam , nie martw się . Kiedy będą wychodzić na jaw kolejne działania PiS-uarowego wodza - będą nowe artykuły w Gazecie Wyborczej . Ten smrodek się teraz zaczyna . Nad PiS-uarami wisi jeszcze dużo brudów - a spaść - muszą wszystkie . A obecnym Rządem i Premierem Tuskiem się nie martw - dają sobie radę , pomimo mącenia PiS-uarów i ich wodza . Odpowiedz Link Zgłoś
jakietamkonto RMF: J. Kaczyński podpisał zgodę na zagłuszanie.. 11.02.08, 10:15 "Gardias dodała, że urzędnicy kancelarii nie pozwalali także na ładowanie telefonów komórkowych, nie udostępniając im gniazdek elektrycznych." teraz to sikam po nogach ze śmiechu. zdecydownaie najlepszy kawałek w gazecie!!! tak 3 mać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Donaldzie ...to jest____ oczywiste...... 11.02.08, 10:20 Tak jak zapowiedział JP II aby zstąpił Duch Święty i odmienił oblicze Tej Ziemi.....tak też się stało 21 X 2007 r ....zstąpił i odmienia oblicze naszej Ojczyzny..... Opatrzność ma jeszcze w opiece nasz kraj i normalnych ludzi w nim żyjących,którzy przez dwa lata KACZYZMU doświadczyli więcej obelg i zniewagi niż przez cały okres tzw."komunizmu"..... Został pokonany FASZYZM...pokonaliśmy KOMUNIZM...zmieciemy KACZYZM.. Pycha i buta PiSuarowych "elit" zostanie srogo skarcona..... A póki co...... Za 4 lata...PO-52%,PSL-28%,LiD-20%.... ..... No i oczywiście już będzie rok po zmianie prezydenta.......uffffff... PiSuary..."trzepcie " tak dalej.....jak najwięcej ....jak najczęściej..... dwa lata wystarczyły abyśmy odsunęli was od władzy a za następne cztery..zostaniecie wykopani poza burtę wyborczą..... Z PREZIEM prezesa wytrzymamy___to już niecałe 3 lata a jak tak dalej pójdzie to Lechu długo nie wytrzyma takiego "ciśnienia" Jarka....... podpisali: LUMPENINTELIGENT, "CIEMNY LUD", WYKSZTAŁCIUCH, BURA SUKA, KAMASZ, ŁŻE ELITA, DZIAD,który SPIEPRZA MAŁPA W CZERWONYM, "ZOMOWIEC" z SOLIDARNOŚCI..... INTER-LIBERAŁOWIE ( tego określenia PiSuarowe BYDŁO nie znało bo nie wiedzieli ,że istnieje coś takiego jak INTERNET......") _______________________________ Spokojnie braciszku ____ jeszcze tylko 3 lata....... img.interia.pl/wiadomosci/nimg/Dary_premiera_2030337.jpg wytrzymasz,tylko tak jak mówiłem...... więcej nie "kwacz" głupot bo przynosisz mi wstyd....... Odpowiedz Link Zgłoś
tepetoja kaczki okłamywały wszystkich bezwstydnie 11.02.08, 10:23 i robią to nadal. Oby życie wystawiło im rachunki a pisiorstwo z kurduplami nigdy już nie wróciło Odpowiedz Link Zgłoś
mark6 Przykurcza paranoika do Tworek. 11.02.08, 10:23 Tam jego miejsce z braciszkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
fury11 Re: smieszy was jego wyraz gęby? 11.02.08, 10:27 pis dwa lata s...ł w Polsce, a teraz kwacze, że smród dokoła. Co za hipokryzja Odpowiedz Link Zgłoś
cloclo80 RMF: J. Kaczyński podpisał zgodę na zagłuszanie.. 11.02.08, 10:23 Przecież to najgorszego sortu stalinowiec i faszysta. Odpowiedz Link Zgłoś
qc Obrzydzenie 11.02.08, 10:24 byly calowane po rekach przez ta ohydna oslizla kreature. Odpowiedz Link Zgłoś
puma-2008 RMF: J. Kaczyński podpisał zgodę na zagłuszanie.. 11.02.08, 10:29 Tu nie chodzi o to czy ktoś (Tusk) obiecał tyle a tyle. Każdy w wyborach obiecuje, gdzie te miliony mieszkań które PiS obiecał? Najbardziej wkurzające jest że PiS grał i nadal gra rolę...świętoszka a ma diabła za skórą. Wyobraźmy sobie że Kaczyński wyrzuca pielęgniarki...w wyborach po czymś takim by spadł PiS jeszcze niżej. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 zagłuszli?a cóż w tym dziwnego 11.02.08, 10:34 wszak panie nielegalnie okupowali gabinet premiera ,powinni siłą je z gabinetu usunąć,cóż to za państwo,w którym jakieś baby włażą do budynków rządowych ,zostają tam i mają pretensje ,że źle je karmiono Odpowiedz Link Zgłoś
qc Re: zagłuszli?a cóż w tym dziwnego 11.02.08, 10:39 tow Kartofel to jednak klasa wyzej niz Kiszczak i Jaruzelski. On tylko zagluszal, tamci wjechali czolgami do nielegalnie okupowanej stoczni. Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Re: zagłuszli?a cóż w tym dziwnego 11.02.08, 10:57 Najwyraźniej m15 tego właśnie żałuje. Prawdopodobnie tow. Kartofel bał się oddać tyle władzy w ręce wojska; sam generałem nie zostanie (trochę tak jak z Guciem z "Pszczółki Mai" w stanie wojennym - nie ma takiego małego mundurka), to i wojska nie użyje. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: zagłuszli?a cóż w tym dziwnego 11.02.08, 11:11 zgadza się i na miejscu mediów skupiłbym się na tym właśnie zagadnieniu - co robić z ludźmi pracy łamiącymi prawo, przecie znów przyjdą do kancelarii Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: m15 11.02.08, 15:27 m15 napisał: > wszak panie nielegalnie okupowali gabinet premiera ,powinni siłą je > z gabinetu usunąć,cóż to za państwo,w którym jakieś baby włażą do > budynków rządowych ,zostają tam i mają pretensje ,że źle je karmiono Te babsztyle-wodzireje okupujace kancelarie startowaly w wyborach z listy SLD. Ich strajk mial podloze czysto polityczne. Otwarcie stwierdzily, ze nie chodzi tu o pieniadze, tylko o pozbycie sie Kaczynskich! Odpowiedz Link Zgłoś
grisza14 W 2007 siostry mialy zgode Tuska na okupacje URM 11.02.08, 10:35 a w czerwcu 2008 takiej zgody Tusk im nie da i zagluszanie telefonow komorkowych bedzie racja stanu sepleniacego dresiarza.Gazeta Wyborcza i inne sluzby specjalne wytlumacza spoleczenstwu te subtelna roznice. Odpowiedz Link Zgłoś