kroliklesny Cuba vs. US 19.02.08, 13:15 Teraz bedzie zmiana. Kuba bedzie demokratyczna, a USA zmieni sie w zamordystycznego zandarma. Odpowiedz Link Zgłoś
el_bigos bush niech wypie.. ze swoja demokracją 19.02.08, 13:20 i niech ją sobie umacnia na swoim ranczo Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Nie ma co się denerwować 19.02.08, 13:24 el_bigos napisał: > i niech ją sobie umacnia na swoim ranczo Bush to półkretyn, który bredzi trzy po trzy, zresztą nieważne co on ma do powiedzenia, rok 2008 to Indecision i Busha już nikt nie słucha. A na Kubie nic się nie zmieni, wręcz przeciwnie, bo Raul to o wiele bardziej niebezpieczny facet niż Fidel. Fidel to świr ideowy, Raul to zimnokrwisty bandyta, który trzyma łapę na armii i służbach specjalnych i nie zawacha się wymordować bez żanady wszystkich którzy choćby pisną. Fidel przy nim to łagodny dziadzio. Jeb*ięty, ale tylko dziadzio. ------------------ Forum przeprasza za Palestrinę, Galbę, Poszeklu, wet3 i innych szczekaczy na żołdzie pisiorków Odpowiedz Link Zgłoś
spieprzaj_dziadu_kalwaryjski To na Kubie czerwiec ma 31 dni? A może więcej? 19.02.08, 13:23 Cytat z artykułu: "Raul Castro najprawdopodobniej zastąpi teraz Fidela na jego stanowisku. Młodszy brat "El Comandante" od 31 czerwca 2006 roku tymczasowo sprawujący urząd "prezydenta" kraju." Brak słów. Poziom nie tylko komentarzy, ale i artykułów sięga kloaki. Największy opiniotwórczy dziennik w Polsce. Cenzuro! Wróć! Odpowiedz Link Zgłoś
gdkj Kuba stanie się państwem demokratycznym 19.02.08, 13:26 "Komentując decyzję kubańskiego dyktatora George Bush wyraził nadzieję, że po odejściu Castro Kuba stanie się państwem demokratycznym." czyli de facto następnym stanem USA. bo nie jak Polska co widać po wizowym "wyróżnieniu" Odpowiedz Link Zgłoś
gosciu555 gos 19.02.08, 13:30 demokracja nie demokracja kogo to obchodzi wazna jest polisa. demokracja cie niezbawi, trzeba rozumiec co w trawie piszczy Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz taa.. Kuba ma taką szansę Panie Bush.. 19.02.08, 14:20 a jak nie będzie chciała z tej szansy skorzystać to ty już jej pomożesz trafić na właściwe tory demokracji... Odpowiedz Link Zgłoś
marcin.pera koniec Fidela 19.02.08, 14:42 ale czy na pewno stanie się tak, jak mówi Bush? Odpowiedz Link Zgłoś
khala jestem w szoku 19.02.08, 16:33 kiedyś musiało to nastąpić ale jestem w szoku. myślałam Kuba, myślałam Castro. To będzie inna Kuba. Mam nadzieję, że lepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
klioklio Castro 19.02.08, 19:12 Stypendysta amerykanski,niejaki Radek Sikorski nazwał Fidela tyranem,wobec czego mam pytanie:ilu ludzi zabił tyran Castro,a ilu eksporter demokracji Bush?Np w Iraku? Odpowiedz Link Zgłoś