bodo9 Brawo, brawo PIS, -tak trzymać!! 24.02.08, 12:57 Bardzo cieszy mnie wczorajsza konwencja pis-uarów, trudno o lepszy dowód niereformowalności tej partii i na pogłębiającą się paranoję Kaczyńskiego i jego przybocznych.W następnych wyborach maks. -11%. A tak na marginesie, ocenianie rządu po 100 dniach nie ma najmniejszego sensu,zwłaszcza po takich poprzednikach. Podejrzewałem, że będzie potrzeba co najmniej 1/2 roku by połapać się w tym burdelu,który po sobie zostawili i zinwentaryzować go. Poziom agresji jaki prezentują ci czystej wody bolszewicy po swoich kompromitujących rządach jest niespotykany w cywilizowanym świecie,pocieszające jest to nieuchronnie zmierzają w kierunku politycznego marginesu. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Brawo, brawo PIS, -tak trzymać!! 24.02.08, 14:39 wprawdzie to dopiero 100 dni,ale nie słyszałem konkretów,jakie kon- kretnie ustwawy czy rozporządzenia już weszły,a nie są w debacie czy planach,bo w tym zalewie przepychanek i kopania się po kostkach to mi jakoś umknęło,a może niezbyt śledziłem życie poliyczne w kraju Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Brawo, brawo PIS, -tak trzymać!! 24.02.08, 15:04 poza zmianami personalnymi i bla,bla z kosmitami z PiS-u,wizytą w Moskwie,wycofaniem się z Iraku,podwyżkami dla budżetówki,to co jeszcze zrobiono,bo nikt tu na forum nie pisze,tylko bije pianę ??? Odpowiedz Link Zgłoś
kotwkaloszach Platne Pacholki PiSu = PPP 24.02.08, 13:14 Dyskusja z PPP na tym forum nie ma zadnego sensu. Dlaczego? Bo nie sa w stanie uznac, ze rzad Tuska zrobil cokolwiek dobrego. Nawet jesli fakty sa niezaprzeczalne, to oni i tak tylko wyzywac potrafia. W krytykowaniu uzywaja smiesznych i demagogicznych argumentow, jak np wzrost cen zywnosci, ktory teraz wystepuje w wiekszosci krajow (wiem z autopsji) i ktory nie ma nic wspolnego z PO. Ale warto wszystko wykorzystac, zeby dolozyc PO, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ......PO=płatne Pachołki Oligarchów............... 24.02.08, 13:28 marionetki wielkich ryskow Kluczykow i innych typkow spod ciemnej gwiazdy Odpowiedz Link Zgłoś
kotwkaloszach ŁŁŁ 24.02.08, 13:38 Łale łuzyłeś łargumentów hrabia-monte-christo napisał: > marionetki wielkich ryskow Kluczykow i innych typkow spod ciemnej gwiazdy Odpowiedz Link Zgłoś
bodo9 Re: ......PO=płatne Pachołki Oligarchów.......... 24.02.08, 13:42 Czy potrafisz coś jeszcze,poza bluzgami z błędami bolszewiku?? Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo Re: ......PO=płatne Pachołki Oligarchów.......... 24.02.08, 13:49 biore przyklad z maturzysty Bartoszewskiego - zwanego tez profesorem od bydla czy tuskomatolkow Odpowiedz Link Zgłoś
bodo9 Re: ......PO=płatne Pachołki Oligarchów.......... 24.02.08, 13:57 I znowu wszystko Ci się pokręciło(jak zwykle) Prof.Bartoszewski mówił o dyplomatołkach z pis-uaru,bardzo delikatnie zresztą, jak na dżentelmena przystało. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo Re: ......PO=płatne Pachołki Oligarchów.......... 24.02.08, 14:01 czyli jak MATURZYSTA bartoszewski obraza innych - m.ni. nazywajac 5 mln ludzi glosujacych na PIS bydlem - to ok; nie rozumie dlaczego tylko w druga strone jak ktos cos napisze robi sie taki raban cala moralnosc fanow PO jak Kali Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 DONALD____ jesteś gość jakich mało......... 24.02.08, 13:51 Niech...PiSuary..... LŻĄ...... SZYDZĄ.... WYŚMIEWAJĄ....... IDŹMY SWOJĄ DROGĄ .....NIECH WYJĄ JAK KUNDLE PO PRZEGRANYCH WYBORACH ........ i tak jak przed wyborami 21 X 2007 r.. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=70682963&wv.x=2&a=70697602 NIE OGLĄDAJMY SIĘ NA NIC I STAWMY TYM "BYDLAKOM" CZOŁA............ -- www.polityka.pl/_gAllery/72/18/72189/Mleczko.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachiensis Ja i wszystkie moje klony popierają Donalda Tuska. 24.02.08, 13:55 Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz "Drugie" czy ""długie"" lanie wody. 24.02.08, 13:51 Jeżeli będzie takie jak pierwsze to nawet słuchać nie warto. Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Bardzo dobrze Donaldzie __rób swoje....... 24.02.08, 13:54 nie oglądaj sie na innych oraz nie słuchaj połajań tych,którzy mieli swój czas przez dwa lata i zmarnowali go ....i bardzo dobrze bo przynajmniej zobaczyliśmy......zobaczyliśmy jak wygląda ZŁO w najgorszym wydaniu bo podszywającym się pod wiarę katolicką.., do tej pory straszono nas postkomunizmem a jak się okazało, chciało zaistnieć coś gorszego ........RYDZYKOWO-KACZY TOTALITARYZM....... Dwa lata rządów Kaczyńskich przyniosły pożądany efekt..... I jak widać w sondażach.......to nie są lata stracone..... Polsce i Polakom potrzebny był jakiś punkt odniesienia....w wyborze między złem a dobrem.....miedzy fałszem i obłudą...... a otwartością i nadzieją....zrozumieliśmy,że.......można.... www.jezuici.pl/dr/cytat/10-2006.jpg Bardzo dobrze ,że przez dwa lata rządzili ci,którzy już NIGDY nie dojdą do władzy.......bo Naród zobaczył jak może wyglądać twarz kąsającej żmii i jej syczenie...... PiSsssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss.......... Państwo policyjne, z życiem Polaków ,kontrolowanym jak za czasów SBecji, które chcieli stworzyć chorzy na Paranoję i Schizofrenię KACZYŃSCY rozsypało się na drobne kawałki.......... A winni tych dwóch straconych lat zanim sie obejrzą, ujrzą świat zza krat.......i taki będzie koniec bajki pod tytułem....."...o dwóch takich........co chcieli " ...ale nie udało się..... Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ......rzecz w tym, ze Herr Thuske NIC nie robi.... 24.02.08, 13:58 nawet senat odwolal obrady, bo gdzies sie zapodzialy projekty ustaw z szaf Donka-Cudaka - chyba,ze to o tym cudzie mowil przed wyborami buhahaha Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachiensis Rzecz w tym ze twoje durne posty sa nieistotne. 24.02.08, 14:02 Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ...... Herr Thuske to zwykly obibok.... 24.02.08, 14:11 jak przystalo na wyborce Herr Thuske jestes jego wiernym odbiciem nawet wlasnego nicku nie potrafisz wymyslec tylko uzywasz podobnego do zwolennika PISu - jak wielu POpapranych klonow z tego forum tak samo Herr Thuske i PO ma jedyny program to ujadanie na PIS i antyPIS Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachiensis To ten śmieciojad z Rybnika jest zwolennikiem PiS? 24.02.08, 14:20 Gratuluje ci towarzystwa, czwolu. Odpowiedz Link Zgłoś
kotwkaloszach Prawda hrabio 24.02.08, 14:03 Herr Thuske nic nie robi. Za to Donald Tusk robi ale ty nie jesteś w stanie tego zauważyć! hrabia-monte-christo napisał: > nawet senat odwolal obrady, bo gdzies sie zapodzialy projekty ustaw z szaf > Donka-Cudaka - chyba,ze to o tym cudzie mowil przed wyborami buhahaha Odpowiedz Link Zgłoś
bodo9 Re: Bardzo dobrze Donaldzie __rób swoje....... 24.02.08, 14:04 >A winni tych dwóch straconych lat zanim sie obejrzą, ujrzą świat zza >krat.......i taki będzie koniec bajki pod tytułem....."...o dwóch >takich........co chcieli " ...ale nie udało się..... I wtedy zaśpiewamy za Jasiem Kaczmarkiem: Warto było czekać na te piękne czasy.......... Odpowiedz Link Zgłoś
kotwkaloszach Zapomnieliśmy o zdalnie sterowanym LECHU!!! 24.02.08, 14:01 Przecież tyle pomagał i pomagał a to PO i tak wszystko POpaprało i nie wykonało wszystkich obietnic przedwyborczych w 100 dni! Na pohybel im! Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ....Herr Thuske jest sterowany przez oligarchow... 24.02.08, 14:05 ciekawe kiedy Cwiaklski wypusci Stoklose z aresztu - kolejnego poszkodowanego przez PIS swojego klienta wielki rysiek juz jest bardzo zadowolony - bo Cwiakalski ledwo co objal urzad to juz kazal uchylic nakaz zatrzymania swojego klienta czekamy na kolejne cuda POparanych - kolejni wyborcy z Zakladow Karnych oczekuja na amnestie Herr Thuske Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachiensis A kurduple przez Beger, Lipca, Kaczmarka, Lepiora. 24.02.08, 14:07 Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo .......obronce mafii w rzadzie PO nic nie przebije 24.02.08, 14:18 kolejne sukcesy rzadu PO: zakup mieszkania przez Prezydenta Szczecina z PO za bezcen - co robi Cwokalski i Thuske - nic - w PO to normalne - przeciez Piteraz tez kupowala za poldarmo wypuszczenie z aresztow gangu obcinaczy palcow slkandaliczne ujawnienie przez prokuratora z Bialegostoku danych kobiet gwalconych przez prezydenta Olsztyna - co robi Cwokalski - mowi,ze wszystko jest zgodnie z prawem; co ta kanalia z SLD jeszcze robi na wolnosci ? za Ziobro juz siedzialby w areszcie a ten prokurator wylecialby na zbity pysk z roboty zamiast tego Cwiakalski zajmuje sie takimi zbrodniami jak utopienie laptopa Odpowiedz Link Zgłoś
senny Hrabia Dupo Krysto 24.02.08, 15:15 Z dużą pzyjemnościa czytam twoje posty. Każda wypowiedź zwolennika PiSiu pogrąża tą formację. Dalej nie jesteście w stanie zrozumieć, że to już koniec. Siedzicie po szyję w bagnie, a jeszcze wierzgacie. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachiensis Owszem, dawniej jego posty byly mniej debilne... 24.02.08, 15:22 Odpowiedz Link Zgłoś
senny Re: Owszem, dawniej jego posty byly mniej debilne 24.02.08, 15:27 Po prostu nerwy im już puszczają. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachiensis Re: Owszem, dawniej jego posty byly mniej debilne 24.02.08, 15:28 Niektorym nerwy, innym odbyt (jak na przyklad niejasnie niepanujacemu zakompleksiencowi o lacznej dlugosci 1450 mm) Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Donaldzie.........to jest____ oczywiste...... 24.02.08, 14:01 Tak jak zapowiedział JP II aby zstąpił Duch Święty i odmienił oblicze Tej Ziemi.....tak też się stało 21 X 2007 r ....zstąpił i odmienił oblicze naszej Ojczyzny..... Opatrzność ma jeszcze w opiece nasz kraj i normalnych ludzi w nim żyjących,którzy przez dwa lata KACZYZMU doświadczyli więcej obelg i zniewagi niż przez cały okres tzw."komunizmu"..... Został pokonany FASZYZM...pokonaliśmy KOMUNIZM...pokonaliśmy KACZYZM.. Pycha i buta PiSuarowych "elit" została srogo skarcona..... Oni nie mogąc sie z tym pogodzić...... WYJĄ JAK ZBITE PSY...ale niech WYJĄ ...bo tylko to im pozostało ...do władzy NARÓD już nigdy ich nie dopuści........ Odpowiedz Link Zgłoś
bodo9 Do Kaczora -kartofla 24.02.08, 14:16 Kartofel Fredro Aleksander Kartofla w gorzelni, a w świecie człowieka - Jedna kolej życia, jeden koniec czeka: Na cztery epoki byt ich się rozkłada, W pierwszej warzy się, smaży i gotuje, W drugiej fermentuje, W trzeciej opada, A w czwartej - jakby nożem spruł: Spirytus w górę, wywar idzie w dół. Odpowiedz Link Zgłoś
marecki1963 Rudy Oszut -Wielki Cudak postradał zmysły? 24.02.08, 14:34 Organizowanie fety po 100 dniach rządów? O co tu chodzi? Takiego żenującego spektaklu jeszcze chyba nie grali na świecie. Polska staje sie błaznem Europy. Odpowiedz Link Zgłoś
kotwkaloszach Co, nie ten kanał ci się włączył? 24.02.08, 15:05 Weź pilota i ustaw ten co trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Dziś Tusk podsumuje sto dni swojego rządu 24.02.08, 14:49 Słucham z przyjemnościa i z zainteresowaniem wystąpienie premiera. Jest bardzo dobre i optymistyczne. Jeszcze raz cieszę sie z tego, ze rządy PiS-u mamy 'z głowy' i z tego,że juz 100 dni żyję w normalnym państwie. Odpowiedz Link Zgłoś
internauta2007 Kolejne tuskowe ble ble ble. Facet Ty nam nie powt 24.02.08, 14:54 Kolejne tuskowe ble ble ble. Facet Ty nam nie powtarzaj po raz tysięczny co trzeba zrobić - tylko rób!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fation Re: Dziś Tusk podsumuje sto dni swojego rządu 24.02.08, 15:24 ja jestem ciekawy czy będzie wieczorem wystąpienie telewizyjne :D już się nie mogę doczekać :D Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1122331 Re: Dziś Tusk podsumuje sto dni swojego rządu 24.02.08, 15:28 fation napisał: > ja jestem ciekawy czy będzie wieczorem wystąpienie telewizyjne :D już się nie > mogę doczekać :D A co miales nadzieje ze nie bedzie?Bedzie specjalne wydanie z tuskowa propaganda sukcesu,juz mu sie udalo ale nie calkiem.W 2015 bedzie wszystko gotowe. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachiensis To ty jeszcze zipiesz, zakompleksiona emigrancino? 24.02.08, 15:34 Odpowiedz Link Zgłoś
fation Re: To ty jeszcze zipiesz, zakompleksiona emigran 24.02.08, 15:37 no właśnie miałem nadzieję że będzie :d cieszę się ;D Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachiensis Masz racje, ten marcin211221321 to jest nikt. 24.02.08, 15:52 Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachiensis Pamietamy twoje szczurze wynurzenia, petaku. 24.02.08, 15:39 Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachiensis Hej, duraku, jak tam na emigracji, smieciu? 24.02.08, 15:51 Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachiensis Co rano dziekuje Bogu ze wyemigrowaliscie. Buuhaha 24.02.08, 16:04 Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachiensis To znaczy twoja Magdusia dziekuje. I ja tez, hihi! 24.02.08, 16:05 Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1122331 Silencjus wybacz ale ja wam juz nie pomoge, 24.02.08, 16:06 ja mam to wszystko w d.. ciebie i Polske. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachiensis Buuuhaha, tredowaty emigranciku-nieudaczniku! 24.02.08, 16:24 Odpowiedz Link Zgłoś