hummer Całe szczęście, że ta miernota już nie rządzi 25.02.08, 15:18 Widzi dwóch premierów. Toż to zagadnienie dla psychiatrów. Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Jarosław Kaczyński: Władza państwowa znajduje s.. 25.02.08, 15:19 Moj Boze, alez ten facet pieprzy... W dodatku jest ich dwoch, wartych siebie. -- f. Odpowiedz Link Zgłoś
organmaster donald?... 25.02.08, 15:22 erudyta? sodomita?... t r o g l o d y t a Odpowiedz Link Zgłoś
jawu Bolszewicki PIS 25.02.08, 15:22 Wciąż nie mogę się nadziwić ile w PISie i jego prezesie jest bolszewickiej mentalności. Dzieci winne za rodziców... A tak dla przypomnienie to KPP została rozwiązana z nakazu bolszewików. Odpowiedz Link Zgłoś
elpublika Jarosław Kaczyński: Władza państwowa znajduje s.. 25.02.08, 15:23 oto prawdziwy obraz Polski, Tusku, Kaczyński i inne pokemony jak chcecie budować przyszłość swojego kraju..tak:elpublika.pl/Nasze-lodzkie-absurdy/Czy-sie-stoi-czy-sie-lezytajemnice-lodzkich-remontow/ Odpowiedz Link Zgłoś
jacoladaco Jarosław Kaczyński: Władza państwowa znajduje s.. 25.02.08, 15:23 ...a ten burak dalej swoje, proponuję go odstrzelić! Odpowiedz Link Zgłoś
kotwkaloszach Apel do zwolennikow PiSu 25.02.08, 15:23 Ludziska! Nie wpisujta sie juz na forach GW bo w ten sposob rosnie jej sila a przeciez nie o to wam chodzi!!! Wpisujta sie gdzie indziej! Odpowiedz Link Zgłoś
wujcio44 Re: Apel do zwolennikow PiSu 25.02.08, 15:25 kotwkaloszach napisał: > Ludziska! Nie wpisujta sie juz na forach GW bo w ten sposob rosnie > jej sila a przeciez nie o to wam chodzi!!! > Wpisujta sie gdzie indziej! Na przykład na ścianie w kiblu. Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Apel do zwolennikow PiSu 25.02.08, 17:22 > Na przykład na ścianie w kiblu. wlasnie po to mamy foruma, zeby junkier nie pisal w damskim kiblu "gupi kaowiec". Odpowiedz Link Zgłoś
barej Jarosław Kaczyński: Władza państwowa znajduje s.. 25.02.08, 15:24 Oj jak rudno sie pogodzic z utrata wladzuni oj trudno!! Daj se chlopie spokoj z polityka.Wez sie gosciu za baby,ulzyj se to ci sperma nie bedzie o lba walila.Gichnij se kolka numerkow miesiecznie to zobaczysz jaki swiat jest piekny! Tylko sie spiesz bo czas goni a i latek przybywa ale tez trzeba powiedziec,ze Belmondo to ty w mlodosci nie byles wiec ruchy,ruchy.Ponawiam prosbe:strzel se farfocla to bedziesz gosciu,ze az brat ci pozazdrosci!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kato28 Cechy osobowości paranoicznej: 25.02.08, 15:26 1.nieufność, 2.podejrzliwość, 3.czujność, 4.cynizm 5.rywalizacyjność (porównywanie się z innymi), 6.poczucie krzywdy, 7.zazdrość, 8.nadwrażliwość na krytykę, 9.przepełnienie złością, 10.mściwość, 11.ostrożność, 12.niezachwiane przekonania, 13.zazwyczaj brak poczucia humoru, 14.dychotomiczne myślenie, 15.samowystarczalność, 16.zadufanie, 17.przekonanie o własnej wyższości, 18.usprawiedliwienie samego siebie. Znaczna część pasuje mi do Gejowego jak ulał. Odpowiedz Link Zgłoś
jonnek Włączam telewizję, a tam Kaczyński 25.02.08, 15:29 otwieram gazetę - tam też Kaczyński ze swoimi pierdołami. Ja rozumiem, ze pokazywanie takiego zapiekłego nienawiścią gamonia jest ciekawe i medialne, tak jak kiedyś Kononowicza. Ale znajcie umiar i nie psujcie mi każdego dnia! Kononowicz przynajmniej był zabawny, a ten napuszony maniak nie jest zabawny ani trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
curtis2 Jarosław Kaczyński: Władza państwowa znajduje s.. 25.02.08, 15:30 Ludzie !!! zadzwońcie ktoś wreszcie po karetkę z psychiatryka żebyśmy tego jadowitego kurdupla nie musieli więcej oglądać. !!! a drugą po jego brata , jaśnie oświeconego tfu. ! "prezydenta" . To przecież jest koszmar , ileż można słuchać tego bałwana !! Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 GW jeszcze cenzuruje wiadomosc...... 25.02.08, 15:33 ...i oglupia malo-intelektualna mlodziez, mani obiecankami , konfliktuje a to blad nie do wybaczenia, zobaczcie tez inne fora i czytajcie inna prase, aby miec wlasne zdanie i nie narzucone... Odpowiedz Link Zgłoś
kato28 Re: GW jeszcze cenzuruje wiadomosc...... 25.02.08, 15:36 Najlepsze by było forum na stronach Naszego Dziennika ale niestety ludzie Boga z Torunia jeszcze na to nie wpadli. Odpowiedz Link Zgłoś
herbapol Re: GW jeszcze cenzuruje wiadomosc...... 25.02.08, 16:59 kato28 napisał: > Najlepsze by było forum na stronach Naszego Dziennika ale niestety > ludzie Boga z Torunia jeszcze na to nie wpadli. Nie bój sie bracie!Nigdy na to nie wpadną!!!Bo u nich panuje DEMOKRACJA tzn.wszyscy mają prawo m i l c z e ć !!! Odpowiedz Link Zgłoś
stefan-50 Re: GW jeszcze cenzuruje wiadomosc...... 25.02.08, 15:46 dyletant5 napisał: > ...i oglupia malo-intelektualna mlodziez, mani obiecankami , > konfliktuje a to blad nie do wybaczenia, zobaczcie tez inne fora i > czytajcie inna prase, aby miec wlasne zdanie i nie narzucone... dyletantowi radzę aby czytał 3 razy dziennie GW i POLITYKĘ przeplatając lekturę TYGODNIKIEM POWSZECHNYM i książkami R. Kapuścińskiego. Może przestanie być dyletantem. Ja się cieszę z tych wypowiedzi Pana Kaczyńskiego w dwóch osobach, na pewno nie przysporzą tym Panom elektoratu. Kiedy do pisowskich głąbów dojdzie że Donald Tusk jest PREMIEREM ? Nie spotkałem się z wypowiedzią w której użyliby tytułu premier w stosunku do Donalda Tuska. Gdyby to ktoś inny zrobił wobec np. Lecha obraza byłaby totalna. Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 Re: GW jeszcze cenzuruje wiadomosc...... 25.02.08, 16:05 ... a jak bylo przez dwa lata i ciagle trwa, skleroza nie boli , ale trzeba sie nalatac chlopcze....tusk to dyktator, w europie nie ma miejsca na radykalizm liberalny.... Odpowiedz Link Zgłoś
areabis Tow. Szmaciak redivivus . Niech sam spojrzy 25.02.08, 15:32 w lustro - oczy ma bazyliszka , nos krogulca , pistolecik - myszy . Niekończonce sie tyrady , przemówienia , wywiady , są hańbą przegranego polityka . Czy musimy znosić jego bełkot o oczach Pana Premiera Tuska ? Akurat ten ma błękitne oczy , a nie kaprawe , jak wy , towarzyszu Szmaciak . Chcę wam przypomnieć , że wszystko już było , taką propagnadę pamiętam z 1968 roku , 1981 roku , 1989 roku . Jesteście , towarzyszu bladym odbiciem tej schizofrenii . Przegrywać też trzeba umieć . O honorze nie wspomnę bo trzeba go mieć . Odpowiedz Link Zgłoś
q_vw Kacze fiksacje... 25.02.08, 15:39 Ten dziad czuje sie coraz gorzej... naprawdę w tym PiS nie maja dla niego litości i nie zaprowadzą go do lekarza ?! Przecież trzeba być psychicznym lub nawalonym by takie kretynizmy wygadywać ! Elektorat PiS to klienci wariatkowa ?! Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Schizofrenia wyznawcow "michnikowszczyzny" 25.02.08, 15:47 Do szpitala, i to z objawami ostrej schozofrenii, powinni trafic raczej wyznawcy michnikowszczyzny, ktorych calkowity uwiad logiczno- umyslowy udowodnil juz Rafal Ziemkiewicz w najwazniejszej ksiazce dekady "Michnikowszczyzna. Zapis choroby". Odpowiedz Link Zgłoś
leo.benhauer Ziemkiewicz - ten diler z Piaseczna? 25.02.08, 16:01 Gratuluje ci "autorytetu". Ziemkiewicz jest znany w podwarszawskim półświatku - swego czasu miał agencję towarzyską i handlował "pracownicami", a i teraz - jak widać po twoim przykładzie, herr junkier - dostarcza towarek do noska dla najbardziej obrzydliwych klakierów PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
mk72 Jarosław Kaczyński: Władza państwowa znajduje s.. 25.02.08, 15:40 Kaczor jest nieuleczalny w swoim opętaniu i obrzucaniu przeciwników politycznych epitetami. Nie potrafi zrozumieć, że swym językiem, zaciętością, agresywnością, zniechęca coraz więcej osób. Na tle Kaczora Tusk to zupełnie normalny facet i tą normalnością już zdobywa wiele punktów. Odpowiedz Link Zgłoś
eddynz Jarosław Kaczyński: Władza państwowa znajduje s.. 25.02.08, 15:42 Oco temu człowiekowi chodzi.Czy nie zdaje sobie sprawy że swoimi wypowiedziami narusza godność osobistą wielu ludzi.Tego cwaniactwa nie można znieść.Trzeba sobie po wsze czasy zapamiętać:: To se newrati to dla pisu koniec..... Odpowiedz Link Zgłoś
ddb2 Re: Jarosław Kaczyński: Władza państwowa znajduje 25.02.08, 15:45 Ten pan to moze raka i nie ma, ale w glowke to na pewno kon go kopnal. Odpowiedz Link Zgłoś
ddb2 Re: Jarosław Kaczyński: Władza państwowa znajduje 25.02.08, 15:47 ddb2 napisała: > Ten pan to moze raka i nie ma, ale w glowke to na pewno kon go > kopnal. przekroj.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=3281&Itemid=59 Odpowiedz Link Zgłoś
tomeu Re: Jarosław Kaczyński: Władza państwowa znajduje 25.02.08, 15:46 Jasnym jest już nie od dziś, że... Jarosław to zdecydowanie najmniejszy polityk w historii wszystkich RP. Trzeba się nad nim pochylić, bo jako człowiek potrzebuje pomocy. Specjalisty. Odpowiedz Link Zgłoś
ddb2 To sie nazywa psychoza 25.02.08, 15:50 maniakalna www.ngf.waw.pl/thumb.php?pic=galeria%2Fcausari%2FS_jak_ssspiepsylem.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
halfliner Gdy widzę kurdupla lub jego braciszka to oczy 25.02.08, 15:50 robią mi się jakieś dzikie, a moja noga zaczyna wykonywać dziwne ruchy tak jak gdyby chciała wymierzyć solidnego kopa. Odpowiedz Link Zgłoś
johann3 Jarosław Kaczyński: Władza państwowa znajduje s.. 25.02.08, 15:50 dobrze jarus, ze nie masz dzieci, jest szansa, ze twoje geny wezmiesz ze soba do piachu... Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod piaskownica jest moja, a nie brata :) 25.02.08, 15:50 rtoip.ovh.org/trash/ktl.swf Odpowiedz Link Zgłoś
akcreh Jarosław Kaczyński: Władza państwowa znajduje s.. 25.02.08, 15:52 Coraz częściej widać psychozę Kaczyńskiego. Polański mógłby nakręcić nowy horror Odpowiedz Link Zgłoś
mlaszczacy.kaczor Re: Jarosław Kaczyński: Władza państwowa znajduje 25.02.08, 16:01 mracek widze ze jestes rydzykowo pisuarowym przyglupem jesli nawet tak bylo to co z tego dzieci nieodpowiedaja za to kimm byli rodzice a rodzice nieodpowiadaja za czyny pelnoletnich dzieci puknij sie w lepetyne nazokatolu z radia Ryja Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 POmatolki do roboty.................. 25.02.08, 16:10 ... obiecaliscie cuda, a nie na forum po calych dniach.... Odpowiedz Link Zgłoś
kerrnit20 Re: POmatolki do roboty.................. 25.02.08, 16:19 Dyletant, skończ już z tym onanizmem nad zdjęciami prezesa, bo ci mózg zgąbczeje i włosy na rękach wyrosną. Odpowiedz Link Zgłoś
sarkissian Jarosław Kaczyński: Władza państwowa znajduje s.. 25.02.08, 16:04 Psychole i Socjopaci. Właściwie mam tylko jedno pytanie. Do mediów. Na jaką cholerę media robią nam codzienny briefing z zakładu psychiatrycznego "PiS"? Swoją drogą, jak widać, PiS robi statystykę ludzi z odchyłkami od normy. Tylu świrów na raz w jednej partii... Odpowiedz Link Zgłoś
agnostic5 Re: Jarosław Kaczyński: Władza państwowa znajduje 25.02.08, 16:08 Czy Wyborcza musi cytować osoby z problemami psychicznymi? Odpowiedz Link Zgłoś
wujek_eustachy Re: Jarosław Kaczyński: Władza państwowa znajduje 25.02.08, 16:10 moze ja sprobuje odpowiedziec, choc z mediow nie jestem otoz cyrk w oraz wokol PiS to swietny temat zastepczy, na tle przebojow serwowanych przez Jarka nawet najgrubsze pomylki nowego rzadu utona w tym slinotoku temat ten juz poruszyl jeden z gosci na niniejszym forum (niestety nick zapomnialem) i zgadzam sie z nim: Tusk toleruje wyglupy PiSu dokladnie na tyle, zeby bylo ich dosc w mediach ale nie wiecej, zeby czasem nie Tusk zostal chlopcem do bicia dla spojnosci: jestem ozieblym przeciwnikiem PiS i Jarka a zwolennikiem PO jestem tylko z braku laku Odpowiedz Link Zgłoś