extrafresh 26.02.08, 20:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bebe3 GfK Polonia: Partia Marcinkiewicza może liczyć ... 26.02.08, 20:45 Trochę mała ta liczba przebadanych...i telefonicznie? :( Odpowiedz Link Zgłoś
skubi6 Jak Marek Jurek... 26.02.08, 20:57 Marek Jurek (Anastazja P. mówiła do niego "Panie Jerzy") miał tyle samo zanim założył partię. A jak założył, to się rozłożył. Niech Jurek z Marcinkiewiczem połączą siły, a dowiemy się, że 11 + 11 = 0.3. A jak wezmą do siebie Gretkowską, to będzie 11 + 11 + 0.3 = 0.1 Więcej o Genialnym Kaziu: www.skubi.net/komisarz.html Odpowiedz Link Zgłoś
bushevik Marek Jurek + 2 czlonki partyjne: Korwin Mikke 26.02.08, 21:03 a dokladke Marcinkewicz Odpowiedz Link Zgłoś
teraz.k.wy Re: Marek Jurek + 2 czlonki partyjne: Korwin Mikk 26.02.08, 21:43 A gdzie za chwile znajdzie sie łgarz IV RP Ziobro? łamie nawet własnie w tej chwili w TVN24.Ja Go widze w kryminale tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
srpnov Super. A czym to się będzie różniło od PO? 26.02.08, 22:09 Wcześniej mi się podobał. Myślałem, że założy cywilizowaną wersję PiS. Ale jego zachwyt Platformą rozczarowuje. Odpowiedz Link Zgłoś
marek99az1 Re: Super. A czym to się będzie różniło od PO? 27.02.08, 00:27 srpnov napisał: > Wcześniej mi się podobał. Myślałem, że założy cywilizowaną wersję PiS. Ale jego > zachwyt Platformą rozczarowuje. Przedtem musiałby wystrzelić na Księżyc Jarka. Odpowiedz Link Zgłoś
lefigaro.fr Cytata z Kazia M. : "Co zrobić?" 27.02.08, 16:41 "Dziś w rozmowie z RMF FM Marcinkiewicz przewidywał, że jeśli zostanie odwołany z funkcji przedstawiciela Polski w EBOiR, to założy własną formację. - Będę musiał wrócić i zakładać partię i odbierać głosy PiS-owi i trochę też Platformie Obywatelskiej. Co zrobić? - mówił w RMF Marcinkiewicz." Hehe, "nie chcem ale muszem" BIS sie znalazl. Ja Ci powiem co zrobic : Jak Cie wykopia z intratnej posadki, londynczyku od siedmiu bolesci, a do zadnej uczciwej roboty nie przyjma - bos glab do szescianu - to moze bys wrocil do Gorzowa fizyki uczyc, a nie lody krecic (ah pardon, "partie zakladac") Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Dajcie spokoj! 11% to beda odsetki 26.02.08, 20:57 Moja partia bedzie nazywala Partia Europejskiego Banku Odbudowy i Rozwoju. A pieniadze pozyczam na 11% Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: Dajcie spokoj! 11% to beda odsetki 26.02.08, 21:24 poszeklu napisał: > Moja partia bedzie nazywala Partia Europejskiego > Banku Odbudowy i Rozwoju. A pieniadze pozyczam na > 11% ================================== No, chyba ze tak, to wyjasnia cala ta zcieme. Odpowiedz Link Zgłoś
oreganoboy GfK Polonia: Partia Marcinkiewicza może liczyć ... 26.02.08, 20:45 Jak się nie ma pomysłu na życie, to się zakłada partie polityczną. Mierny polityk, mierna partyjka czyli klasyka polskiej miernoty. Kaziu jedź ty chłopie do tego Gorzowa i zajmij się fizyką. Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid GfK Polonia: Partia Marcinkiewicza może liczyć ... 26.02.08, 20:45 oto polska. a tak poważnie,łojezuniu,co za kretynizm. Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 dostal kopa w dupe od PelO........ 26.02.08, 20:48 ... Jozin nie pozwoli na start Kazia w PelO, ma ladniejsze oczy i kulturalniejszy, a i troche doswiadczenia nabyl przez ta popychanie, moze cos obiecal emigrantom,kto wie... Odpowiedz Link Zgłoś
akodo78 hehe czy tak samo ponad 50% popracie dla PO? 26.02.08, 20:49 to pokazuje użyteczność tych sondaży Odpowiedz Link Zgłoś
bushevik PO 70 %, Marcinkiwicz 10 %, PIS 10 %, reszta 10 % 26.02.08, 21:01 i byloby fajnie jak dla mnie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Użyteczność czy rzetelność? 26.02.08, 21:57 akodo78 napisał: > to pokazuje użyteczność tych sondaży że te sondaże są bezużyteczne dla Ciebie i wodzunia-kurdupla, to rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
akodo78 myślenie nie boli 26.02.08, 23:15 rzetelne to pewno one są pod względem merytorycznym przygotowane na reprezentatywnej grupie (na pewno da się to w jakiś sposób udowodnić) ja pisałem o ich "użyteczności" czy może raczej stopniu obrazowania rzeczywistej sytuacji. Odruchowe obrażanie innych wyssałeś czy nabyłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
waldam Re: UWAGA! UWAGA! 26.02.08, 23:20 obecnie zlaicyzowanym zliberalizowany, zde..... Odpowiedz Link Zgłoś
r1111111 GfK Polonia: Partia Marcinkiewicza może liczyć .. 26.02.08, 20:56 No cóż, widać Pan Marcinkiewicz tak PO jak i PiS chce szachować: odwołacie mnie, to założę partię i głosy Wam poodbieram. Odpowiedz Link Zgłoś
waldam Re: GfK Polonia: Partia Marcinkiewicza może liczy 26.02.08, 23:37 razem z swoim nowobogackim bratem Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head Żałosny mały pajac 26.02.08, 21:02 Nie przedłużycie mi kontraktu. ciepłej posadki w Londynie, Pisiory, to Wam założę konkurencję i odbiorę głosy, a jak !? Sama "praca" Marcinkiewicz w Londynie kompromituje jego jak i całą polską politykę, Angole widzą że Polska wysyła tam na polityczne emerytury. Pierw był Jan Krzysztof Bielecki, który w nagrodę za "Wielką wyprzedaż Narodową" dostał posadkę, potem Hania "Bufetowa" teraz ten Pajac Kazio. Kazio większą część swojej "pracy" spędza w Warszawie, ciekawe czy ktoś mu podbija delegacje ? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: sam jestes tez zalosny 26.02.08, 21:06 talking_head napisał: > Nie przedłużycie mi kontraktu. ciepłej posadki w Londynie, > Pisiory, to Wam założę konkurencję i odbiorę głosy, a jak !? > Sama "praca" Marcinkiewicz w Londynie kompromituje jego jak > i całą polską politykę, Angole widzą że Polska wysyła tam > na polityczne emerytury. Pierw był Jan Krzysztof Bielecki, > który w nagrodę za "Wielką wyprzedaż Narodową" dostał posadkę, > potem Hania "Bufetowa" teraz ten Pajac Kazio. > Kazio większą część swojej "pracy" spędza w Warszawie, ciekawe > czy ktoś mu podbija delegacje ? ---------------------------- jedno pytanie: kto jest dla ciebie autorytetem np.w polityce, przyznam ze na 99% odpowiedz znam, ale chcialbym abys to sam napisal please Odpowiedz Link Zgłoś
jakeww GfK Polonia: Partia Marcinkiewicza może liczyć .. 26.02.08, 21:07 doskoczy Rokita i będzie 15 Odpowiedz Link Zgłoś
kazikus9988 GfK Polonia: Partia Marcinkiewicza może liczyć .. 26.02.08, 21:11 Ciekawe jak w Rzepie to policzyli??? wyborców chętnych głosować - 11% z czego 40% nie głosowało w poprzednich wyborach, czyli 4,4% Czyli pozostaje 6,6% Rzepa napisała: "Z naszych badań wynika, że nowa partia Marcinkiewicza odebrałaby 26 proc. głosów Platformie Obywatelskiej oraz 21 proc. głosów Prawu i Sprawiedliwości." - to zdanie pozostawiam bez komentarza. Popatrzę sobie na wieczorne dzienniki i popatrzę jak tam u nich z logicznym myśleniem. Na moje gdyby to powyższe zdanie było prawdziwe, to poparcie tej wirtualnej partii wynosiłoby ok. 24 %. Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj 11procent poparcia? Chyba na Ksiezycu 26.02.08, 21:18 ============================= Marionetkowicz "przebojem" wraca na salony, a media juz rozpoczely kampanie przedwyborcza. Za friko (albo i nie). Z ta partia to zciema. On sie nadaje na takiego samego lidera, jakim byl Premierem. Malowanych politykierow "ci u nas dostatek". Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Czy ten Pan juz zdeklarowal swoja opinie 26.02.08, 21:21 ========================== w sprawie aneksji Kosowa i oddania kawalka polskiej ziemi na amerykanskie bazy? Czy po staremu "rznie glupa"? Odpowiedz Link Zgłoś
lefigaro.fr Kaziu to kupa wdzieku ... 27.02.08, 16:57 ... niestety z przewaga kupy. On nigdy nie mial "wizji" politycznej ani pogladow na kluczowe sprawy - jedynie skutecznie pchal sie na wizje zeby przecinac wstegi. No i odszedl w atmosferze "odwolano mnie, bo bylem za dobry". Oto jak zbudowano mit Kazia Pajacynkiewicza. ... wiec nie ma co zadawac pytan natury merytorycznej. On bedzie sie ino slizgal po konkretach, a na koniec wyszczerzy zeby do kamery. Odpowiedz Link Zgłoś
dokitu porąbało Kazia 26.02.08, 21:25 Niech pomyśli kto go wyforował,to tak jak pies który gryzie swego pana ,tonie PO mu się podoba tylko koryto którego skosztował.Żałosny facet,niech powróci do fizyki tam są lepsze i stałe prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
dokitu porąbało Kazia 26.02.08, 21:28 Niech pomyśli kto go wyforował,to tak jak pies który gryzie swego pana ,tonie PO mu się podoba tylko koryto którego skosztował.Żałosny facet,niech powróci do fizyki tam są lepsze i stałe prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 No to załatwił sobie kolejną kadencję w EBOiR :) 26.02.08, 21:33 przewidywał, że jeśli zostanie odwołany z funkcji przedstawiciela Polski w Europejskim Banku Odbudowy i Rozwoju, to założy własną formację Donald będzie wolał nie mieć konkurencji buhahah Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Nie masz pojęcia, o czym piszesz 26.02.08, 22:02 adam_l27 napisał: > przewidywał, że jeśli zostanie odwołany z funkcji przedstawiciela Polski w > Europejskim Banku Odbudowy i Rozwoju, to założy własną formację > > Donald będzie wolał nie mieć konkurencji buhahah To nie Donald decyduje w tej sprawie, lecz szanowny prezes Skrzypek, czyli Jarek rękoma Skrzypka, swojego człowieka Odpowiedz Link Zgłoś
dokitu [...] 26.02.08, 21:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
rtd5rtd Czy wierzycie w wolnosc slowa w PRL'u? 26.02.08, 21:53 Czy ktos z was wierzy ze w obecnym PRLu jest wolnosc slowa? Ze macie niezalezne media? pozdrawiam naiwnych, Wg. wielu polakow dobre stosunki miedzynarodowe to znaczy zawsze zgadzac sie z tymi z ktorymi chcemy miec dobre stosunki. Wg. tej def Kaszub jest super w stos miedzynarodowych. Wg mnie to powninien zrobic Ksiestwo Kaszubskie na wzor Monaco ze strefa Tax free, jak uwaza sie za liberala. Odpowiedz Link Zgłoś
waldam Re:masz Facet, Tworki czekają! 26.02.08, 22:19 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/9,80269,4963952.html gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
rtd5rtd Ciekawa polemika i argumetacja. 26.02.08, 22:30 lubie twoj poziom dyskusji. Widac ze z sekty Michnika. pozdr, Odpowiedz Link Zgłoś
patriota21wieku Czy wierzycie w wolnosc slowa w PRL'u? - odpowiedz 27.02.08, 04:03 rtd5rtd napisała: > Czy ktos z was wierzy ze w obecnym PRLu jest wolnosc slowa? > Ze macie niezalezne media? > pozdrawiam naiwnych, > Najpierw komentarz: albo nie jestes Polakiem, albo uzywasz "was" bo sie nim nie czujesz i mieszkasz za granica. > Wg. wielu polakow dobre stosunki miedzynarodowe to znaczy zawsze zgadzac sie z > tymi z ktorymi chcemy miec dobre stosunki. Wg. tej def Kaszub jest super w stos > miedzynarodowych. > Wg mnie to powninien zrobic Ksiestwo Kaszubskie na wzor Monaco ze strefa Tax fr > ee, jak uwaza sie za liberala. Odpowiedz na twoje idiotyczne wywody: 1. Stosunki miedzynarodowe nie polegaja na tym zeby albo wlazic komus w d... bez wazeliny (Kaczynski vs. USA) albo sie obrazac i obrazac slownie inne panstwa (Kacznynski vs. Niemcy, Rosja). Polegaja na tym zeby miec swoj poglad i przedstawiac go w sposob spokojny, bez podnietow ale z twardoscia (Sikorski i tarcza). 2. Jesli chodzi o liberalow, to stworzenie strefy wolnoclowej ma sie do tego jak g... do wiatraka. Wprowadzenie prawodawstwa sprzyjajacego pracodawcom i jednoczesnie ochrona praw pracowniczych, liberalizacja rynku pracy (czytaj: prywatyzacja CALEJ gospodarki i TVP), wprowadzenie sensownej ustawy o zwiazkach zawodowych (tak zeby byl jeden zwiazek reprezentujacy jedna grupe zawodowa, a nie 8 jak jest np. w Kopalni Budryk), podatek liniowy, przejrzystosc wlasnosci firm (zeby bogaci nie zapisywali firm na zony i pociotkow ktorych sa wlascicielami), silne i niezalezne sadownictwo (tu sie nie zgadzam z Cwiakalskim, egzaminy na np. adwokatow powinny byc dostepne dla wszystkich, zdajacy powinni je zdawac anonimowo i jesli zdaja to zostaja adwokatami). To jest liberalizacja. A co do wolnosci slowa, jak widzisz istnieje, bo za PRLu nie bylbys w stanie swoich wypocin napisac na tym Forum, bo by go nie bylo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Wystarczyłyby dwie osoby. 26.02.08, 21:54 Badanie telefoniczne przeprowadzono dziś na grupie 540 dorosłych Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
waldam Re: Wystarczyłyby dwie osoby z Kosowa 26.02.08, 22:31 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/9,80269,4963952.html Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Wystarczyłyby dwie osoby z Kosowa 26.02.08, 22:36 Jestem w trzeciej grupie. Odpowiedz Link Zgłoś
waldam Re: Wystarczyłyby dwie osoby z Kosowa 26.02.08, 22:41 włsnego gniazda nie wolno kalać. Tak naprawdę 2 i 3 to jedno i to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Wystarczyłyby dwie osoby z Kosowa 26.02.08, 22:43 waldam napisał: > włsnego gniazda nie wolno kalać. Tak naprawdę 2 i 3 to jedno i to samo. Co tu ma do rzeczy "własne gniazdo"? Co masz na myśli? Odpowiedz Link Zgłoś
waldam Re: Wystarczyłyby dwie osoby z Kosowa 26.02.08, 23:00 wytapisz przeciw ojcu czy bratu? Odpowiedz Link Zgłoś
ukos PUTiN? 26.02.08, 22:09 jan3211 napisał: > Nowa partia konieczna Polska(?) Unia Towarzyszy i Najemników? Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Kaczynscy sa zalamani i przerazeni:)))))) 26.02.08, 21:59 Albo dostali sraczki( juz widze te wypieki na mordkach (p) owieczek!)...ze `smiechu :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
waldam A Klich POmroczności? 26.02.08, 22:13 fakty.interia.pl/prasa/news/kupcie-mu-wille-bedzie-taniej,1065259,16 Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan pis out? 26.02.08, 22:01 No to Jarusiowi wyczyści partyjkę z "członków", a resztę sam Jaruś rozpieprzy. Tak więc pora na zamach pałacowy albo pisiornia za kwartał zniknie z powierzchni. Wcale mnie to nie martwi, zresztą. Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Komiczny wrzask PiSiorów o sfałszowanych sondażach 26.02.08, 22:05 Nie ma chyba niczego bardziej zabawnego. No, biegnijcie do wodzusia Jarusia,na pewno jeszcze nie wie, że wygrał wybory. Przecież wyniki nie mogły być zgodne z tymi sondażami, które zdemaskował jako sfałszowane przez Układ! Odpowiedz Link Zgłoś
waldam jakich sfałszowanych, tych ukrytych wstydliwie 26.02.08, 23:10 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/9,80269,4963952.html Odpowiedz Link Zgłoś
fation GfK Polonia: Partia Marcinkiewicza może liczyć ... 26.02.08, 22:10 eee i co potem by KM oddał władze JK nie wierzę w przemianę :P Odpowiedz Link Zgłoś
waldam Re: GfK Polonia: Partia Marcinkiewicza może liczy 26.02.08, 23:30 nie, by stworzyc gabinet cieniasów Odpowiedz Link Zgłoś