diplomatic 12.03.08, 10:27 widziałem program - oceniam jako dętą wydmuszkę. Nic ciekawego. Już więcej nie mam ochoty tego bufona oglądać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dobiczek Program Lisa popularniejszy niż "Na Wspólnej" i... 12.03.08, 10:27 a ja go nie ogladam z wyboru. bo lis nie odpowiada mi jako czlowiek Odpowiedz Link Zgłoś
diplomatic Re: Program Lisa jest nudny. 12.03.08, 10:29 dobiczek napisał: > a ja go nie ogladam z wyboru. bo lis nie odpowiada mi jako czlowiek Podpisuję się także pod twoim zdaniem. Lis to coś w rodzaju Dody Odpowiedz Link Zgłoś
marek99az1 Re: Leci ogladalność w dół ale GW pieje z zachwyt 12.03.08, 14:45 kerrmit20 napisał: Leci ogladalność w dół ale GW pieje z zachwyt Pomyliłeś, jak zwyle wątki i piszesz nie na temat. Wzrusza twoje zmatrwienie z powodu spadku sprzedaży GW o 12%. Rzepie spadło wtedy o 15%. Odpowiedz Link Zgłoś
galba00 macie racje, wole ogladac Forum.... 12.03.08, 14:52 macie racje, wole ogladac Forum.... albo o tym warto rozmawiac... najbardziej obietktywne programy, najbardziej wartosciowe, najciekawsze.... Odpowiedz Link Zgłoś
teraz.k.wy Re: Program Lisa jest nudny. 12.03.08, 12:34 Poprostu oglądaja,aby poszukac tego "hitu" głosnego zapowiadanego,a tu nic nowego...czyli bufonada Lisa,rozdęta scenografia i nic więcej.nie oglądam już więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
oko_1 Re: Program Lisa popularniejszy niż "Na Wspólnej" 12.03.08, 11:09 dobiczek napisał: > a ja go nie ogladam z wyboru. bo lis nie odpowiada mi jako czlowiek Równiez podpisuje się pod Twoja wypowiedzią. Odpowiedz Link Zgłoś
viornisko Program Lisa popularniejszy niż "Na Wspólnej" i... 12.03.08, 10:32 Program Lisa jest po prostu żałosny, niby trochę na poważnie, niby trochę smiesznie, a wychodzi po prostu lipa. Zupełnie inaczej patrzę na program Majewskiego, który nie uciekł jak jego redakcyjni koledzy z TVN przed krytyką władz. Tak jak kiedyś, nikogo nie oszczędza w swoich prześmiewczych numerach. I o to właśnie chodzi.... PS. Pierwszy program Lisa rzeczywiscie spotal sie z duzym zainteresowaniem, ale coz z tego skoro juz po tygodniu, dwóch liczba widzow zmalala o bliso 20 procent. Nie wróżę programowi wielkiej kariery. Daję mu góra pół orku i się skończy. Wolę już od niego program Cejrowskiego na TVN Style... Odpowiedz Link Zgłoś
dobiczek cejrowski jest uczciwy w tym co robi a lis nie 12.03.08, 11:39 artyul ma uzasadnic rozdente apanaze dla smoktuno-lisow Odpowiedz Link Zgłoś
czarek1 Re: cejrowski jest uczciwy w tym co robi a lis ni 12.03.08, 12:25 Ciekawe, ze jak tylko na forum pokazuja sie przeciwnicy PO )(co latwo wnioskowac po wyrazanych pogladach) nie potrafia pisac poprawnie po polsku. Widac, jest jakas korelacja pomiedzy tymi pogladami a wyksztalceniem... Odpowiedz Link Zgłoś
viornisko Re: cejrowski jest uczciwy w tym co robi a lis ni 12.03.08, 12:49 Cóż, niektórzy robią błędy - literówki, ponieważ spieszą się, aby dodać posta... W Twoim przypadku jest inaczej, napisałeś tak jak umiałeś najlepiej, a wyszło jak wyszło, czyli marnie. Bez pozdrowień. Odpowiedz Link Zgłoś
marek99az1 Re: Program Lisa popularniejszy niż "Na Wspólnej" 12.03.08, 14:59 viornisko napisał: > Program Lisa jest po prostu żałosny, niby trochę na poważnie, niby trochę > smiesznie, a wychodzi po prostu lipa. Zupełnie inaczej patrzę na program > Majewskiego, który nie uciekł jak jego redakcyjni koledzy z TVN przed krytyką > władz..... Miałem podobne wrażenia. Pierwszy program oglądałem z zainteresowaniem, nawet z pewnym zaskoczeniem in plus. Drugi serdecznie mnie znudził i wtedy zauważyłem "zadęcie" scenograficzne. Odpowiedz Link Zgłoś
kulag Program Lisa popularniejszy niż "Na Wspólnej" i.. 12.03.08, 10:37 ... NO I BARDZO DOBRZE!... Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Ludzie lubia nowosci no i nudzą się. 12.03.08, 11:21 Jeszcze nie zdazyłem tego obejrzeć i kto wie czy obejrzę? Wydaje mi się tak na logikę że "Na Wspólnej" oraz program Majewskiego to inne style niz program Lisa? Ludziska musza sie cholernie nudzić skoro to wszystko ogladają?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wieza_babel1 bije go na glowę każdy poniedziałkowy Teatr TV 12.03.08, 11:25 Przepłacony został ten Lis okrutnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kvakva Program Lisa popularniejszy niż "Na Wspólnej" i.. 12.03.08, 11:41 A cóż to za konkurencja ta "Wspólna" i Majewski? Chyba tylko w oczach wyznawców disco polo i muzyki biesiadnej. Odpowiedz Link Zgłoś
pw2221 i Lis i TVN to jeden propagandowy kit ...! 12.03.08, 11:56 jedna hucpa dla baraniej publiczności Odpowiedz Link Zgłoś
gdkj Ktoś tu kłamie, najpewniej z TVP. 12.03.08, 12:02 Z kim nie gadam to każdy mówi ,że kaszana i już nie ogląda. Jeszcze w Polsacie się oglądało ale teraz? To już nudne. Coś mi się zdaje ,że "Presserwis" robi tu wodę z mózgu na zamówienie żeby wytłumaczyć nienaturalnie wysoką gażę dla tego cwaniaka. Za pieniądze ręka rękę myje. Chyba przestanę płacić abonament. Odpowiedz Link Zgłoś
total_immersion Program Lisa popularniejszy niż "Na Wspólnej" i.. 12.03.08, 12:02 Program Lisa byl zywy jak zapraszal Giertycha , Leppera i innych narwancow z LPR i Samoobrony. Przy nich ciezki intelekt Lisa nie razil , bo oni sami sie nakrecali podczas dyskusji. Z ludzmi typu Komorowski , Schetyna , Chlebowski itp. potrzeba inteligentnego dziennikarza zeby rozmowa byla ciekawa i sie kleila. Ale Lis to tylko kawal chlopa z czupryna , co najwyzej moze podobac sie kobietom i to raczej tym kolo 40-tki . Odpowiedz Link Zgłoś
mrlusiek kryzys polityczny jest przez kryzys dziennikarstwa 12.03.08, 12:03 konkurencja na rynku, walka o widza najpospolitszego, wpływy elit finansowych i politycznych i itp. sprawy wykoślawiły informacje i oszołomiły odbiorcę. Lis jak też znakomita większość dziennikarstwa poszła "tą drogą" gdzie oglądalność jest ważniejsza od uczciwej informacji, gwiazdorstwo dziennikarskie stało się celem. Dziś wszystkie telewizje są napstrzone gwiazdami jak droga mleczna. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Program Lisa popularniejszy niż "Na Wspólnej" i.. 12.03.08, 12:20 to welki sukces prezesa Urbańskiego i redaktora Lisa Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ...Czyli?........... 12.03.08, 12:25 wskazana inwestycja Urbanskiego?. Odpowiedz Link Zgłoś
z_jak_zwirz ja juz tego typa nie ogladam 12.03.08, 12:32 po tym jak rozegral sprawe z prpgramem w sieci, to mam go gleboko w... Odpowiedz Link Zgłoś
pluskacz1 Re: Program Lisa popularniejszy niż "Na Wspólnej" 12.03.08, 12:33 26 lutego byla zapewne powtorka ktoregos z odcinkow SMShow wiec wynik ogladalnosci nie jest zly. Odpowiedz Link Zgłoś
polsz kosmiczny spadek 12.03.08, 12:41 pierwszy program 4,6 mln widzów, klejne niecałe 3 mln....to spadek o ponad 30%.... Testy IQ: www.iq-test.pl/?d=5087 Odpowiedz Link Zgłoś
haritka Ten wynik to wielka lipa 12.03.08, 13:04 kto oglada tego kłamce i sprzedwaczyka? Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Ten wynik to wielka lipa 12.03.08, 13:59 Nieprawdziwy sondaż!!! Program TVN nie jest odbierany na terenie całej Polski! Odpowiedz Link Zgłoś
kati1973 Program Lisa popularniejszy niż "Na Wspólnej" i.. 12.03.08, 13:27 ciekawe ile zapłacili za tę reklamę?;) Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 TVN ma mniejszy zasięg.. 12.03.08, 14:03 TVN ma mniejszy zasięg! Mimo próśb KRRiT postanowiła przydzielić kanał w Nowym Sączu oraz w Katowicach-Bytkowie stacji TV Puls , a kanał w Lesznie TV4 . Kanał w Katowicach będzie wykorzystywany wyłącznie do czasu rozpoczęcia emisji w cyfrowym standardzie DVB-T ze stacji Opole, czytamy w komunikacie Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji. W połowie stycznia TV Puls otrzymała nowe częstotliwości we Wrocławiu i w Szczecinie. Z takiego obrotu sparwy nie jest zadowolna telewizja TVN , która będzie domagać się wyjaśnień. Jak mówi Rzeczpospolitej rzecznik TVN: "To skandaliczna decyzja. TVN ma wciąż mniejszy zasięg niż konkurencja i nie otrzymał ani jednego nadajnika". Odpowiedz Link Zgłoś
lexgm Jeszcze w tym roku, spadnie 12.03.08, 13:32 oglądalność do 1 miliona. List to zgrana karta. Co zarobi jednak, to jego. A i nowa żonka też coś przyniesie do chaty. Do pierwszego starczy. Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Jeszcze w tym roku, spadnie 12.03.08, 13:56 Jeszcze się załapie na akcje z prywatyzacji TVP... Jeden program TVP pod młotek, drugi - bez reklam. TVP Info znika, a w jego miejsce nadawane będą programy lokalne. Taki pomysł rewolucji w telewizji publicznej ma Platforma Obywatelska. "Ten scenariusz jest omawiany" - przyznaje w rozmowie z dziennikiem.pl minister w kancelarii premiera Rafał Grupiński. www.dziennik.pl/polityka/article137257/PO_sprzeda_jeden_kanal_TVP.html Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 PO sprzeda jeden kanał TVP- afera II Rywin... 12.03.08, 13:58 Politycy PO chcą sprzedać jeden kanał TVP przez giełdę. Jedynka ma wypełniać "misję" TVP - czyli zajmować się edukacją, kulturą czy nauką. "Misja" nie będzie przerywana reklamami, za to, według zapowiedzi polityków PO, w jej ramówce znajdzie się wszystko co jest misyjne (czytaj kościelne)!!! Dwójka będzie miała 51 proc. udziałów skarbu państwa, kolejne mają należeć do tz. patronów medialnych PO czyli ITI i Agory…. Wiadomo za to, że zniknąć ma TVP Info, całodobowy kanał informacyjny. Według dziennika.pl, należące do niego pasma regionalne przejmą ośrodki lokalne. Ośrodki mają podlegać marszałkom województw którzy są z nadania politycznego… Odpowiedz Link Zgłoś
marek99az1 Re: PO sprzeda jeden kanał TVP- afera II Rywin... 12.03.08, 14:55 czyzyk331 napisał: PO sprzeda jeden kanał TVP- afera II Rywin... >Politycy PO chcą sprzedać jeden kanał TVP przez giełdę... Mądry inaczej człowieku, czy nie zauważyłeś w swoim zaślepieniu, że w przypadku afery Rywina, była propozycja wielomilionowej łapówki, fałszowanie dokumentów, niszczenie innych itp. Teraz mamy do czynienia działaniem zgodnym z prawem, z działaniem związanym z legislacją parlamentarną. Czy ta inicjatywa legislacyjna będzie korzystna dla mediów publiczny i komercyjnych, a przede wszystkim czy będzie korzystna dla społeczeństwa i demokracji w Polsce, nie wiem. Za mało jeszcze wiemy o tym zamierzeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
figi.gov.pl czy może dlatego, w ramach misji… 12.03.08, 14:34 (specjalnej) zazębia się w ramówce z Teatrem Telewizji? Odpowiedz Link Zgłoś
galba00 program nudny, lis nieciekawy, goscie do du.... 12.03.08, 14:58 ... ale ogladalnosc i wplyw z reklam zajebisty....no ale wina ciemnego narodu, ktory wlacza tlewizory i oglada lisa. obrzydliwosc.... juz wole ogladac pierwszego kowboja rzeczypospolitej w programie Warto Rozmawiac...... szkoda, ze go tak rzadko zapraszaja... Jak pospieszalkiemu uda sie go jeszcze zaprosic ze dwa, trzy razy, to ogladalnosc tego wartosciowego programu spadnie do zera, w przeciwienstwie do cienkiego programu lisa.... ;-} Odpowiedz Link Zgłoś