maureen2 13.03.08, 12:47 oszczędżmy sobie bzdur,bredni i pustego patosu uchwał o niebycie i innych tworów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maureen2 Re: Chlebowski: Niech PiS przedstawi uchwałę 13.03.08, 12:51 mozna zaproponować uchwałę-inwokację "Litwo,ojczyzno moja" ? Odpowiedz Link Zgłoś
antyprawak Lech Kaczyński przed Trybunał Stanu? 13.03.08, 12:57 PIS świętował podpisanie traktatu oznajmując że lepszego nie można było wynegocjować, więc skoro ten traktat jest taki idealny to po co do niego jeszcze preambuła? Czyżby Kaczyński negocjując traktat zdradził polskie interesy, że bez preambuły zagraża on niepodległości Polski? Lech Kaczyński przed trybunał stanu? Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Lech Kaczyński przed Trybunał Stanu? 13.03.08, 13:08 po to,żeby przypomnieć,że pan Jarek istnieje ,zrobić wrzawę żądając dopisania czegoniebądż do podpisanego dokumentu,a to przecinka,a to ozdobnika,a to o niepodległości,dziedzictwie, II wojnie światowej i związku radzieckim. Żeby coś się działo,bo tak uchwalić to co podpisano,to za proste,trzeba komplikować,konfliktować i mnożyć byty. Odpowiedz Link Zgłoś
util To warcholstwo w najczystszej postaci. 13.03.08, 13:18 Wielka hucpa, wzniecanie awantur i piętrzenie konfliktów - a wszystko to PUSTE, bo obliczone jedynie na zadowolenie radiomaryjnego środowiska. Żal patrzeć jak PiS przedkłada interes własnej partii nad rację stanu. Tym gorzej dla nich, że cała ta awantura nie generuje dla PiS aboslutnie żadnych korzysci, a tylo straty. Prezydent ośmieszony, Sobecka i Radyjo niechętne, obywatele zniesmaczeni, reszta partii oburzona. Brawo dla głównego stratega. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Dzisiaj wycinają fraszkę za piwa flaszkę! 13.03.08, 13:23 Wycinają fraszkę za piwa flaszkę! Jeden taki podwójny. Jeden w internecie, a drugi w klozecie. Robiona jest zmiana, na forum „Gó_Wniana”, gdy jest wymazana radyjem niepokalana! Jeden był w Lizbonie, drugi przy telefonie. Kombinował z traktatem. Wielki sukces z bratem. Pod wpływem „ojca Pana” ratyfikacja gó_wniana! Dychtatór. Dochtorom, dychtatór. Kazał głową walić w mur. No to wali w marmury. Ten co jest u góry. Inteligent dochtór, vel przedęty profesór. Stąd niepamięć i bełkot. Ja skakałem przez płot. Ja miałem dostać Nobla. Stąd to ciągłe blabla. Przekręcanie historii. Krzywd i bzdurnych teorii. Marzec sześćdziesiąt osiem zamyka, więc przemilczał, pominął Michnika! Odpowiedz Link Zgłoś
jwojnar Nie dawać palca kaczkom!!! 13.03.08, 13:55 Odgryzą, wyplują i niegrzecznie poproszą o więcej. Albo ratyfikacja w Sejmie "as is", albo referendum z Kartą Praw Podstawowych - to nakręci frekwencję. I gonić te kaczory, bo chodniki obsrywają! Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 PiS dzielnie walczy o elektorat LPR i Samoobrony 13.03.08, 13:57 na nikogo więcej już liczyć nie może :)) Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Jak to nie ? 13.03.08, 15:01 www.dziennik.pl/polityka/article134922/Jaroslaw_Kaczynski_liczy_na_glosy_lewicy.html Kaczor zbratałby się nawet ze Stalinem, gdyby to mu zagwarantowało wygraną w wyborach - antykomunista" he he ... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mr_perfekt_2 [...] 13.03.08, 17:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Werwolf i wnuczkowie Werhmachtu w natarciu! 13.03.08, 17:19 mr_perfekt_2 napisał: > Kryptofaszole rudego probuja nalozyc nam kajdany Nie ma to jak na temat i z sensem. A w ogóle to jak Ty się zwracasz do prezesa Kaczyńskiego, kryptofaszole, fuj Ty musisz nie lubić tego całego PiSu, Ja to rozumiem, ale inni raczej nie. Sprawdż co oznacza słowo sarkazm. Odpowiedz Link Zgłoś
wiedmak Jaroslaw "Ciagnacy" i Lechu "Kilak" znowu szaleja? 13.03.08, 21:37 Moze by w koncu oba sku..syny zdechly, ciagnac za soba takich matkojebcow jak przedmowca? Pojac nie moge, dobrzy ludzie umieraja a te dwie zlosliwe, pedalskie, sbeckie wszy zyja i smierdza za zycia. A zdychac scirwojady! Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Jaroslaw "Ciagnacy" i Lechu "Kilak" znowu sza 13.03.08, 22:06 wiedmak napisał: > Moze by w koncu oba sku..syny zdechly, ciagnac za soba takich matkojebcow jak > przedmowca? Pojac nie moge, dobrzy ludzie umieraja a te dwie zlosliwe, > pedalskie, sbeckie wszy zyja i smierdza za zycia. A zdychac scirwojady! Prosiłem sprawdż znaczenie słowa sarkazm. Buraku matkojebcą to jesteś Ty, a mnie nie przypisuj do tej bandy PiSgniętych. Pozdrawiam ćwoku. Odpowiedz Link Zgłoś
uzaz Re: kacze marzenia o Polsce od moża do moża: 13.03.08, 15:48 może w Europie, a może w Azji? Odpowiedz Link Zgłoś
jankbh Re: PiS dzielnie walczy o elektorat LPR i Samoobr 13.03.08, 16:39 Jedyne co PiS potrafi, to walczyc o elektorat - a i to robi z takim skutkiem, ze najpierw obalili wlasny rzad, a teraz poparcie dla Partii spadlo o polowe w ciagu kilku miesiecy. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Byle wiosna nasza Pre i eS! 13.03.08, 13:57 Zima wasza, na wiosnę kaczka, kartofel salat i kasza. Przeszła zima, już ciepłe przedwiośnie, prędzej na dłoni kaktus mi urośnie, niż wiosna będzie Śniadka i wasza. Solidarność Marność się naprasza. eS eM takie Stronnictwo Maryji. Przywracacze monopolu władzy. Sumienia czarniejsze od sadzy. Po czerwonych w imię boga, czarnie. Klerykalnie, partyjnie, bezkarnie. Opluć, dać swoim, w Kuronia, w Michnika. Marzec jest ich, mają przeciwnika. Wymyślili czwartą eRPe paragraf. Powroty, komuny polarograf. „Pstryk i Se” leci z zasługami fotka. I wierzy w to moherowa idiotka, że nieuczone w językach dochtory, naszej przyszłości są semafory. Jak za komuny student chleb i smalec. Tak zaopatrzony poleciał na wiec. Już ma dosyć czarnuchów, Leppera. Obłudy prawa i eS, Millera. Młodzież daje kopa nomenklaturze. Betoniarz w banku, idioci na górze. Kredo czarnego. Gryź w aortę. Szkaluj wroga. Wykorzystuj często Boga. Nie ukryje się on w grobie. Pluj, na płytę siknij sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
apparent Re: To warcholstwo w najczystszej postaci. 13.03.08, 14:25 W ten spopsób prof. J.R. Nowak może "wyślizgać" prof. L. Kaczyńskiego w wyścigu o poparcie rydzykowskie do fotela prezydenckiego. Odpowiedz Link Zgłoś
jankbh Temat zastepczy PiSu 13.03.08, 16:46 util napisał: > Wielka hucpa, wzniecanie awantur i piętrzenie konfliktów - a wszystko to PUSTE, > bo obliczone jedynie na zadowolenie radiomaryjnego środowiska. Najpierw Kaczynscy odniesli "wielki sukces" w negocjacjach nad traktatem, a teraz nie chca skonsumowac tego sukcesu. Natomiast wdaja sie w nieslychane klótnie o preambule do dokumentu, który nie ma praktycznie zadnego znaczenia - po wejsciu w zycie ustawy ratyfikacyjnej jej tresc nie bedzie istotna, a wazny bedzie traktat. Odpowiedz Link Zgłoś
kxx1 Niedobrze mi sie robi jak slysze Gosiewskiego 13.03.08, 13:21 mówiącego "Wszystko dla dobra Polski".. ta banda to najgorsze co moglo spotkac nasz kraj po 89' Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Re: Niedobrze mi sie robi jak slysze Gosiewskiego 13.03.08, 14:25 kxx1 napisał: > mówiącego "Wszystko dla dobra Polski".. ta banda to najgorsze co moglo spotkac > nasz kraj po 89' ________________________________________________ Ulżyj sobie, masz do wyboru ...do koloru... bi.gazeta.pl/im/3/3695/z3695383X.jpg PiSuary czekają....;-)))))) -- Spokojnie braciszku ____ jeszcze tylko 2 lata..... img.interia.pl/wiadomosci/nimg/Dary_premiera_2030337.jpg Słuchaj sie tylko mnie ...a zostaniemy SAMI, tak jak to było na naszym podwórku.........pamiętasz...?????? Odpowiedz Link Zgłoś
gejowy.kaczucha O jakim "kompromisie" toto jeszcze bredzi ? 13.03.08, 14:27 Kompromisem była już rezygnacja z Karty Praw Podstawowych ! Na drzewo patafiany ! :-D Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: O jakim "kompromisie" toto jeszcze bredzi ? 13.03.08, 16:29 gejowy.kaczucha napisał: > Kompromisem była już rezygnacja z Karty Praw Podstawowych ! > > > Na drzewo patafiany ! :-D *********************************** Z drzewa to trzeba ich najpierw spędzić. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Wyrazy calkowitej pogardy dla UE i brukselskich sl 13.03.08, 13:54 Wyrazy calkowitej pogardy dla UE i brukselskich slugusow, ktorych zdaje sie w tym kraju nie brakuje. Dostale pere jewro z brukselskiej kasy i juz galy sie zaswiecily, mentalnosc niewolnikow, pan sypnal kiesa i juz ma wiernych slugusuw ktorzy za nim biegna. I nie kaouja te slugusy ze sami sa te brukselska manne placa. W podatkach pobieranych przez brukselskich darmozjadow. Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo możesz sobie schować tam gdzie lubisz... 13.03.08, 15:11 ...jak cie Jarek dotyka Odpowiedz Link Zgłoś
shithead Re: Wyrazy calkowitej pogardy dla UE i brukselski 13.03.08, 19:31 junkier!!! tycw..u w dupę i mordę ..y. Odpie..j zdrowaśki abym cię nigdy nie spotkał, bo anby single gnat w tobie cały nie będzie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
shithead Re: Wyrazy calkowitej pogardy dla UE i brukselski 13.03.08, 19:32 junkier!!! tycw..u w dupę i mordę ..y. Odpie..j zdrowaśki abym cię nigdy nie spotkał, bo any single gnat w tobie cały nie będzie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: Wyrazy calkowitej pogardy dla UE i brukselski 13.03.08, 20:39 Na twoim miejscu pisuarku liczyłabym się ze słowami, bo nazywasz sługusami ok. 75% Polaków. Bo tak się kształtuje poparcie dla UE w Polsce. Kaczyńscy zaś to Targowica, szlachecka prywata w najgorszym wydaniu. Niedobrze się robi! Odpowiedz Link Zgłoś
bodzanta_pan Re: Lech Kaczyński przed Trybunał Stanu? 13.03.08, 17:33 ścierwa germańskie w natarciu. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Chlebowski: Niech PiS przedstawi uchwałę 13.03.08, 13:01 maureen2 napisała: > mozna zaproponować uchwałę-inwokację "Litwo,ojczyzno moja" ? ****************************** Wobec faktu, że Związek Polaków na Litwie zaczął zajmować się głupotami, byłaby to inwokacja-prowokacja. Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman a kto czytał projekt ustawy ratyfikacyjnej 13.03.08, 18:52 www.wielkarzeczpospolita.net/ Odpowiedz Link Zgłoś
kola Re: Chlebowski: Niech PiS przedstawi uchwałę 13.03.08, 12:51 w tym celu kilku oszołomów należałoby odesłać do Tworek Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelx5 a PO rośnie i rośnie i będzie rosło 13.03.08, 12:55 kiedy zacznie się reanimacja PISU? Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: a PO rośnie i rośnie i będzie rosło 13.03.08, 13:02 obywatelx5 napisał: > kiedy zacznie się reanimacja PISU? ********************************* Po śmierci klinicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika.copyright Re: a PO rośnie i rośnie i będzie rosło 13.03.08, 13:21 maruda.r napisał: > obywatelx5 napisał: > > > kiedy zacznie się reanimacja PISU? > > ********************************* > > Po śmierci klinicznej. > dodajmy dla pewnosci jeszcze dziesiec minut. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: a PO rośnie i rośnie i będzie rosło 13.03.08, 13:46 koham.mihnika.copyright napisał: > maruda.r napisał: > > > obywatelx5 napisał: > > > > > kiedy zacznie się reanimacja PISU? > > > > ********************************* > > > > Po śmierci klinicznej. > > > > dodajmy dla pewnosci jeszcze dziesiec minut. ******************************* i wyłączmy pielęgniarkom telefony. Odpowiedz Link Zgłoś
kola Re: a PO rośnie i rośnie i będzie rosło 13.03.08, 13:07 > kiedy zacznie się reanimacja PISU? oby nigdy - pewne rzeczy należy pozostawić naturalnemu porządkowi rzeczy. poza tym, natura nie lubi próżni - znajdzie się inny przygłup, akurat w tym kraju tego jednego możesz być obywatelu pewien.. Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelx5 " chodzi o to by wyciągnąc z wody spojrzeć prosto 13.03.08, 13:34 w oczy i powiedzieć widzisz, widzisz głupi i taki byłeś mądry" Dunlop Rozmowy przy wycinaniu lasu S. Tym Odpowiedz Link Zgłoś
kola Re: " chodzi o to by wyciągnąc z wody spojrzeć pr 13.03.08, 13:45 o kurde, wuasnie mi przypomniaues, ze nie widziauem tego chyba z eon, zaraz sciagne.. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kain_brat_abla "chrześcijańskie dziedzictwo narodu" ? 13.03.08, 12:55 Co to za brednie ? Odpowiedz Link Zgłoś
asia_25 Postępujaca aberracja umysłowa PiS... 13.03.08, 13:01 pod światłym przywództwem Jarosława K, pisiory tylko robią żenadę w parlamencie Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Chlebowski: Niech PiS przedstawi uchwałę 13.03.08, 13:01 czy bracia maja kontakt z rzeczywistością?czy Polską będzie rządził ojciec malwersant? Odpowiedz Link Zgłoś
pw2221 "wywołał awanturę domagając się przerwy" 13.03.08, 13:01 ha ha ... dobre Gazeta Wyborcza chyba ma ludzi za durniów ! ... od kiedy to domagamie się przerwy znaczy wywołanie awantury ...wy chyba a łeb już tam upadliście w tym Gw-nianym szambie i myślicie że wszyscy są takim półmózgami jak elektorat PO ? Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: "wywołał awanturę domagając się przerwy" 13.03.08, 13:06 pw2221 napisał: od > kiedy to domagamie się przerwy znaczy wywołanie awantury ... *********************************** Na siku można wyjść bez ogłaszania oficjalnej przerwy. A że preambuła niczemu nie służy, to po prostu szkoda czasu na dyrdymały - z przerwą włącznie. Nie potrzeba Gazety Wyborczej, by to stwierdzić. Wystarczy włączyć TVP Info, by zauważyć, że PiS zachowuje się jak banda rozwydrzonych gó..arzy. Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: "wywołał awanturę domagając się przerwy" 13.03.08, 13:07 Sam to wymysliles czy to dzisiejsza piss-instrukcja?Bo na wszystkich forach klepiesz to samo Odpowiedz Link Zgłoś
macpor Niech Sejm przegłosuje uchwałę 13.03.08, 13:08 że PiS to jedyni "Prawdziwi Polscy Patrioci"!!! Ucieszą się i może dadzą spokój w innych głosowaniach. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 PiSdzielstwo dogorywa i brzytwy sie chwyta 13.03.08, 13:20 wlasny traktat neguje Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Chlebowski: Niech PiS przedstawi uchwałę 13.03.08, 13:21 traktat ratyfikować a PiS może zgłosić projekt uchwały "O naturze Polski" zawierający 2 punkty :Polska jest państwem niepodleglym /tu spór od kiedy:))/ oraz 80% obywateli Polski jest wyznania katolickiego /tu spór czy katolicy czy chrześcijanie :)/ I mozna o tym projekcie debatować w sejmie,gdy jest nudno i nie ma innych projektów uchwał do dyskus- ji,i tak debatować do wyborów. Można też poszerzyć dyskusję o rozważania znaczenia słowa niepodle- głość oraz wiara. Odpowiedz Link Zgłoś
bozenna13 Chlebowski: Niech PiS przedstawi uchwałę 13.03.08, 13:21 te kilka dni to niedzielny obiad rodzinny . może wreszcie rodzinka skoczy sobie do oczu. Tylko dlaczego Polacy mają być obserwatorymi tego cyrku ? licze na rozsądek niektórych pisowców. Może jest ich więcej niż trzech dezerterów. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Dzisiaj...Wycinają fraszkę za piwa flaszkę! 13.03.08, 13:21 Wycinają fraszkę za piwa flaszkę! Jeden taki podwójny. Jeden w internecie, a drugi w klozecie. Robiona jest zmiana, na forum „Gó_Wniana”, gdy jest wymazana radyjem niepokalana! Jeden był w Lizbonie, drugi przy telefonie. Kombinował z traktatem. Wielki sukces z bratem. Pod wpływem „ojca Pana” ratyfikacja gó_wniana! Dychtatór. Dochtorom, dychtatór. Kazał głową walić w mur. No to wali w marmury. Ten co jest u góry. Inteligent dochtór, vel przedęty profesór. Stąd niepamięć i bełkot. Ja skakałem przez płot. Ja miałem dostać Nobla. Stąd to ciągłe blabla. Przekręcanie historii. Krzywd i bzdurnych teorii. Marzec sześćdziesiąt osiem zamyka, więc przemilczał, pominął Michnika! Odpowiedz Link Zgłoś
delargo Chlebowski: Niech PiS przedstawi uchwałę 13.03.08, 13:25 na na na panie (p)rezydencie: jak smakowalo wino???? Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt601 Chlebowski: Niech PiS przedstawi uchwałę 13.03.08, 13:28 szlag mnie trafia jak kilkuset baranów z baranem najwazniejszym w imię swoich partyjnych interesów i interesików decyduje w imieniu kilkudziesięciu milionow Polaków,którzy chcą wreszcie czuc się EUROPEJCZYKAMI z pełnią praw INNYCH EUROPEJCZYKÓW Odpowiedz Link Zgłoś
tppiotr A ja chcę wiedzieć ... 13.03.08, 13:31 "Czy prezydent Lech Kaczyński nadużywa alkoholu? "Czy prawdą jest, że jego pobyty w szpitalach mają związek z terapią antyalkoholową?" "Czy ucieczki do Juraty i czerwone wino to nie środki terapeutyczne stosowane przezeń w reakcji na problemy w relacjach rodzinnych z bratem i matką?" Odpowiedz Link Zgłoś
kruder76 Teatrzyk 13.03.08, 13:33 Traktat zostanie przyjęty głosami PO, PSL, LiD i PiS. Ten teatrzyk to zasłona dymna. Rzesza Europejska nadciąga. Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman a kto czytał ustawę ratyfikacyjną ? 13.03.08, 18:54 www.wielkarzeczpospolita.net/ Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma cała nadzieja, że J. Kaczynski nie jest 13.03.08, 13:34 bydlakiem i MUSI tak grac z przyczyn wewnatrzpartyjnego betonu i Rydzyka ! Oby to nie była płonna nadzieja ! Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 I zasada___nie wierz Kaczyńskim i PiSowi 13.03.08, 13:36 www.joemonster.org/mg/albums/prl/plakaty/badz_czujny.jpg Kaczyński kłamie w żywe oczy......będą takie kłody kłaść pod nogi nowemu rządowi aż sami sie na nich wy....lą..... Prezio..."gra"......pod dyktando swego brata..... c.wrzuta.pl/wi13748/9b069334001ed6bd47bb4678/kaczki%20dwie?type=i&key=aNsfX1cjZN&ft=f zwłaszcza jak jego PREZES dostał kopa od Narodu....... Dwa lata do wyborów prezia miną jak "batem strzelił" i ani się obejrzą a będą całkowicie poza burtą statku,któremu nazwa POLSKA... Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Chlebowski: Niech PiS przedstawi uchwałę 13.03.08, 13:44 - Uchwała byłaby jedynie politycznym wypowiedzeniem się, nie miałaby takiego znaczenia jak preambuła - mówił po spotkaniu Przemysław Gosiewski, szef klubu PiS. >>> Ja rozumiem, ze PiS musi zaistniec, a zaistnienie merytoryczne jest dla niego niewykonalne - ale jakie niby znaczenie bedzie miala preambula? I kogo ona wlasciwie obchodzi? Dlaczego PiS w imieniu mniejszosci wyborcow, chce narzucic swoja wole wiekszosci, nie probujac nawet nikogo przekonac do swoich racji, tylko mowiac - ustami JK - "Nie, bo nie". -- f. Odpowiedz Link Zgłoś
maniakon jarek zdejmij ten krawat na gumce 13.03.08, 13:45 zaloz buciki na koturnie i poszalej z chlopakami w nocnym klubie, napewno ci sie poprawi mordo ty moja ;D Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Re: Krawat jest wiązany klasycznie - przez mamuśk 13.03.08, 14:31 img.interia.pl/wiadomosci/nimg/Polska_wyborcza_2052379.jpg Czy ja dobrze zrozumiałem mamusię ......POchrzaniło mi się wszystko i zagłosowałem na PełO...ale to jest tajne i tak nie zobaczy....... -- Spokojnie braciszku ____ jeszcze tylko 2 lata..... img.interia.pl/wiadomosci/nimg/Dary_premiera_2030337.jpg Słuchaj sie tylko mnie ...a zostaniemy SAMI, tak jak to było na naszym podwórku.........pamiętasz...?????? Odpowiedz Link Zgłoś
plus_minus_zero PISdzielec chce kompromisu ? chyba ze jego 13.03.08, 13:55 jest na wierzchu ... Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Chlebowski: Niech PiS przedstawi uchwałę 13.03.08, 13:58 referendum to strata czasu,pieniędzy i wprowadzanie chaosu,nie wiem dlaczego LiD wpadł na taki pomysł,zamiast głosować za uchwale- niem traktatu. Ciekawe o czym należy debatować i co "kompromisować" w podpisanym już traktacie ? I po co zwlekać ? Traktat znany od dawna,podpisa- ny w Lisbonie i co tu jeszcze wymyslać,poprawki ??? Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Re: pisiaki i kaczki na smyczy radyja... 13.03.08, 14:25 www.polityka.pl/_gAllery/52/08/52081.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 Polska jest suwerennym krajem - nie folwarkiem 13.03.08, 14:12 Traktat budzi także niepokój w Wielkiej Brytanii. Konieczny jest zapis o suwerennosci krajów UE i nadrzędnosci Konstytucji krajów członkowskich. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Polska jest suwerennym krajem - nie folwarkie 13.03.08, 14:32 jakie zapisy traktatu są sprzeczne z jakimi zapisami konstytucji ? Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: Polska jest suwerennym krajem - nie folwarkie 13.03.08, 21:45 W Wielkiej Brytanii traktat, a raczej karta budzą sprzeciw z zupełnie innych przyczyn niż majaczenia pisu. Więc nie ściemniaj! Odpowiedz Link Zgłoś