junkier A Belzebuby z Czerskiej? Kiedy ta antychrzescijska 20.03.08, 14:53 A Belzebuby z Czerskiej??? Kiedy ta antychrzescijska sitwa zostanie wreszcie napietnowana o rozliczona? Odpowiedz Link Zgłoś
an59za Re: A Belzebuby z Czerskiej? Kiedy ta antychrzesc 20.03.08, 18:46 Chłopcze pokaż mi stronę w Imperium Medialnym O. T. Rydzyka, na której cokolwiek mógłbyś napisać. NIE ZNAJDZIESZ. Ani nie pochwalisz ani nie zganisz. TO SIĘ NAZYWA KONTAKT Z WIDZAMI I SŁUCHACZAMI. PRZEMYŚL TO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Re: A Belzebuby z Czerskiej? Kiedy ta antychrzesc 20.03.08, 21:38 junkier napisał: > A Belzebuby z Czerskiej??? Kiedy ta antychrzescijska sitwa zostanie > wreszcie napietnowana o rozliczona? Komentarz: Ten Belzebub z Czerskiej, jak pan piszesz, długo siedział w więzieniu po to, żeby Belzebub z Torunia mógł zaistnieć! Kretynie! A wszystko to, co ten z Czerskiej wywalczył, nosi nazwę: demokracja! Odpowiedz Link Zgłoś
kontakt_operacyjny a hochsztapler z torunia to belzebub - wiadomo! 20.03.08, 14:54 Odpowiedz Link Zgłoś
panajotow Re: a hochsztapler z torunia to belzebub - wiadom 20.03.08, 14:57 i komunistyczny figurant! Odpowiedz Link Zgłoś
zwyklak Rydzyk przedmiotem kultu religijnego? 20.03.08, 14:57 Oszolom Orzechowski wali w bebenek pastucha z Torunia. Nietykalnosc kaplana... taaaa.... Deczko sie rozjasnia wyrozumialosc naczalstwa KK dla pedofili w czarnych sukienkach. Pozostaje nadzieja w prokuraturze jako urzedzie (choc po dwukrotnym umorzeniu pobicia, o czym jest w dzisiejszych przekazach, nie byl bym taki optymista), ze spuszcza oszoloma Orzechowskiego (pamietacie jaka mial fuche w PiSuarowym rzadzie?) na szczaw. Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma Rydzyk przedmiotem kultu religijnego? no, jeśli 20.03.08, 15:01 zejdzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 to rydzyk to jest jakas religia? nie wiedzialem... 20.03.08, 14:57 pewnie religia o nazwie "toruńskie złodziejstwo w pytaniach i opowiedziach, czyli jak ukraść miliony i nie siedziec w pierdlu" jesli taką religie miala na mysli ta przerosnieta nutria (Orzechowski) to spoko...:) POlak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
mcsat Re: PO ma posla Paliglupa z Lublina 20.03.08, 14:58 moje uczucia religijne obraża istnienie takich odmóżdżonych przygłupów jak ty poszklu czy junkier. Co do Pana Palikota to i tak oględnie wyraził się o ty arcyłotrze i sowieckim agencie. Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma ale zeby zaraz Rydzyka nazwać "Belzebub" !? 20.03.08, 14:59 Belzebub, bądź, co bądź - to "książe piekieł" a Rydzyk to najzwyklejsza w onym Adzie....ciura obozowa, a i to za wiele.... Odpowiedz Link Zgłoś
finish1 Re: Orzechowski: Palikot obraża moje uczucia reli 20.03.08, 15:00 Nie. Orzechowski to kozioł. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej369 Orzechowski: Palikot obraża moje uczucia religijn 20.03.08, 15:00 Proponuje Orzechowskiego natychmiast umiescic w szpitalu psychiatrycznym, ma bardzo ciezkie objawy urojen. Ta choroba jest mocno zakazna. Dziala na ludzi, jak opium. Odpowiedz Link Zgłoś
halfliner Czyżby Rydzyk był jego Bogiem. To całkiem 20.03.08, 15:01 prawdopodobne, ponieważ jest bogiem Kaczyńskich. Odpowiedz Link Zgłoś
bsc1 "Szambolan" z Ciemnogrodu 20.03.08, 15:03 Poseł Palikot obraził "ojca" Rydzyka ?? 20.03.2008 14:39~wredny Czyżby ten szatan z piekielnych czeluści został ojcem ? A gdzie śluby czystości ? Czyżby diabelskie plemię miało rozlać się na Polskę?? O nie!!! Precz szatanie! Giń maro nieczysta ! AMEN. Odpowiedz Link Zgłoś
refinger Re: Orzechowski: Palikot obraża moje uczucia reli 20.03.08, 15:04 Kozioł mądrzejszy od Orzechowskiego,nie obrażaj zwierzaka... Brawo dla pana Palikota... Odpowiedz Link Zgłoś
agata789 Orzechowski: Palikot obraża moje uczucia religijn 20.03.08, 15:04 Do prokuratury? No to biegli będą musieli sprawdzić, czy Rydzyk jest diabłem, czy nie, bo tylko w tym drugim przypadku Palikota można uznać winnym. Proponuję wrzucić ojca redaktora do wody. Jak nie utonie, to znaczy, że trzyma z szatanem i trzeba go spalić na stosie. Odpowiedz Link Zgłoś
real_mr_pope Orzechowski: Palikot obraża moje uczucia religijn 20.03.08, 15:06 Ot i wyłazi z radiomaryjnych ich wiara. Obiektem uczuć religijnych jest Tadzio R. Nie Chrystus, nie Kościół, nie wiara w Zbawienie. Tylko Tadzio R. Cała nadzieja w powołanym biegłym, który udowodni jak marnym katolikiem jest Orzechowski wyznając Tadzia. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Orzechowski: Palikot obraża moje uczucia reli 20.03.08, 15:10 Nadzieja też w prokuraturze że nie posłucha tego patridioty Orzechowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Orzechowski: Palikot obraża moje uczucia reli 20.03.08, 17:06 obraza.uczuc.religijnych napisał: > Nadzieja też w prokuraturze że nie posłucha tego patridioty > Orzechowskiego. No kto jak kto ale gość podpisujący się takim nickiem jest dla mnie autorytetem w sprawach ochrony uczuć religNo, kto, jak kto ale gość podpisujący się takim nickiem jest dla mnie autorytetem w sprawach ochrony uczuć religijnych.....;-) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej9643 Orzechowski: Palikot obraża moje uczucia religijn 20.03.08, 15:06 Ja tez jestem KATOLIKIEM ale mioch uczuc religijnych to nie obraza poniewaz ja wierze w Jezusa a nie w Ojca Dyktatora zwanego Rydzyk a co do stwierdzenia "dla kapłana, który reprezentuje Kościół katolicki" w zdaniu "dla kapłana, który reprezentuje PIS" bedzie wiecej prawdy... panie Orzechowski. Przypominam ze mowienie prawdy tez jest cnota chrzescijanska. Wesolego JAJKA! Odpowiedz Link Zgłoś
jan3211 O.Rydzyk to polski Dalaj Lama-bohater 20.03.08, 15:11 Oboje , to jest Dalaj Lama i O.Rydzyk bronią suwerennosci własnej ojczyzny. O.Rydzyk broni Polski przed wchłonięciem Polski przez zachłanną Unię Europejską , a Dalaj Lama broni Tybetu przed wchłonięciem go przez Chińskiego kolosa. Oboje też bronią religii. Oba kraje , to jest Polska i Tybet zagrożone są przez ateistyczne potwory jakimi są Unia Europejska I Chiny. Szanujmy bohaterów tych krajów , które są przedmiotem agresji globalnych sąsiadów. Odpowiedz Link Zgłoś
nadgajowy Re: O.Rydzyk to polski Dalaj Lama-bohater 20.03.08, 15:15 Jan !! 32 to rok Twojego urodzenia ?? a 11 to IQ ?? Tybet nie może bronic swojej suwerenności bo już niestety dawno jej nie ma. Dalaj lama nie bierze od swoich wyznawców kasy na swoją gospodarczą działalność. Dalaj Lama broni religi, a jakiej religii i jak broni Rydzyk ?? Odpowiedz Link Zgłoś
lava71 Re: O.Rydzyk to polski Dalaj Lama-bohater 20.03.08, 15:22 jan .. bój sie boga. Głupota ma swoje granice i nie wolno ich przekraczać. Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Re: O.Rydzyk to polski Dalaj Lama-bohater 20.03.08, 21:47 jan3211 napisał: > Oboje , to jest Dalaj Lama i O.Rydzyk bronią suwerennosci własnej > ojczyzny. O.Rydzyk broni Polski przed wchłonięciem Polski przez > zachłanną Unię Europejską , a Dalaj Lama broni Tybetu przed > wchłonięciem go przez Chińskiego kolosa. Oboje też bronią religii. > Oba kraje , to jest Polska i Tybet zagrożone są przez ateistyczne > potwory jakimi są Unia Europejska I Chiny. Szanujmy bohaterów tych > krajów , które są przedmiotem agresji globalnych sąsiadów. Komentarz: Chciałem komentowanie zakończyć, ale niestety nie mogę! Panie autorze postu, błagam, która religia lepsza, czy ta Dalaj Lamy czy Rydzyka? Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Uczucia religijne? 20.03.08, 15:12 Ciekawa sprawa. Nazwanie o. Tadeusza Rydzyka Szatanem naruszyło czyjeś uczucia religijne? Ciekawe jakim cudem? IMHO uważam że jest to możliwe tylko w dwóch wypadkach.: 1. o. Tadeusz Rydzyk jest obiektem kultu i zrównanie go z Szatanem uraziło ten kult. 2. Szatan jest obiektem kultu i zrównanie go z Rydzykiem obraża tego pierwszego. Jakim cudem przy tej okazji miałby być obrażany Kościół Katolicki to już sobie nie mogę wyobrazić. Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Uczucia religijne? 20.03.08, 15:19 (…)Strzeżcie się fałszywych proroków, którzy przychodzą do was w owczej skórze, a wewnątrz są drapieżnymi wilkami (…) (Mt 7, 15) (…)Szatan działa w ukryciu jako podstępny zwodziciel, wślizgujący się do naszego postępowania po to, by wprowadzić doń różne dewiacje, zarówno szkodliwe jak i pozornie zbieżne z naszymi instynktownymi aspiracjami (Jan Paweł II, 24.05.1987). Odpowiedz Link Zgłoś
caius1 Re: Orzechowski: Palikot obraża moje uczucia reli 20.03.08, 15:14 No tak, pan Rydzyk jest niestety kapłanem Kościoła Katolickiego. Przynosci temu Kościołowi niewyobrażalne szkody a pan Orzechowski broniąc go i sugerując że pan Rydzyk jest reprezentantem większości Kościoła szkodzi Kościołowi jeszcze bardziej. Za 10-15 lat będzie wielki płacz że kościoły się zamyka bo nie ma wiernych i nie ma kto ich utrzymywać. Oczywiście, tzw. prawdziwipolacy winić będą żydowsko-gejowsko-niemiecko-rosyjsko-piekielny spisek a nie swojego idola. Nie będą chcieli rozumieć, że ludzie nie chcą powrotu do XIX wieku z jarmarkami jako wyłącznym kanałem komunikacyjnym. NiePis Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Techniki o.Rydzyka... 20.03.08, 15:22 Powoli do naszego kraju przenika nowa moda –nowa muzyka, nowy ruch zwany techno-rydzyka, kreowany przez ludzi nieukrywających swego związku z duchami. Naukowo opracowana technologia wpływu na człowieka rytmiki fal muzycznych, jej głośności, zmian kolorów i natężenia zostaje w całej pełni wykorzystana przez „nowych proroków”. Efekt tego procesu wspomagany jest promieniami laserowymi, lampami stroboskopowymi, kolorowymi światłami i wodą. Muzyka wsparta efektami świetlnymi zakłóca pracę mózgu, bardziej jeszcze zacieśniając pole świadomości i odpowiedzialności. Oszołomiony człowiek zaczyna odczuwać pewien rodzaj nienaturalnego szczęścia, z zakłóconymi ośrodkami woli, świadomości, decyzji i wartościowania moralnego i w ten właśnie sposób przygotowany jest do odbioru nowych treści przekazywanych poprzez uczucia, podświadomość i instynkty. Odpowiedz Link Zgłoś
irma223 Ale jakim sposobem? 20.03.08, 15:58 caius1 napisał: > No tak, pan Rydzyk jest niestety kapłanem Kościoła Katolickiego. Ale jak to możliwe, jeśli Rydzyk zniknął był kiedyś z klasztoru na ileś lat i włóczył się po świecie bez wiedzy (a zatem i zgody) swojego przełożonego zakonnego? Gdzie by jeszcze (w jakim innym kraju czy zakonie) po takiej samowolnej ucieczce przyjęto zakonnika z powrotem i pozwolono mu się szarogęsić do tego stopnia, że i episkopat nie miałby nic do powiedzenia? Każdego innego wywalonoby po czymś takim z zakonu na zbity pysk! Odpowiedz Link Zgłoś
qc Bacterie ktore czuja? 20.03.08, 15:16 co jeszcze, moze mamy uzywac delikatne mydlo? Odpowiedz Link Zgłoś
fpitt Re: PO ma posla Paliglupa z Lublina 20.03.08, 15:18 .. poszeklu. Czy po czyms... Odpowiedz Link Zgłoś
kato28 Orzechowski: Palikot obraża moje uczucia religijn 20.03.08, 15:18 Orzechowski to satanista?? Gdybym ja był to też bym się pewnie obruszył że ktoś taką gnidę jak Rydzyk do szatana porównał. Odpowiedz Link Zgłoś
dokto "Ja na rok u Belzebuba przyjmę za Ciebie .... 20.03.08, 15:18 mieszkanie na ten rok niech moja luba z Tobą jak z mężem ostanie" Adamas Mickievicius Odpowiedz Link Zgłoś
r.maszkowski jak zwykle o. Rydzyk nie obraza tym samym... 20.03.08, 15:19 Palikot obrazil uczucia religijne Orzechowskiego, ktory jest wyznawca o. Rydzyka. Oczywistoscia jest, ze o. Rydzyk bredzacy o diablach, ktorymi sa Klub Rzymski, homoseksualisci, masoneria i wielu innych - nie obraza. Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_najmita Znalazł sobie idiota Nutria-Orzechowski 20.03.08, 15:20 obiekt kultu religijnego. Niech zwróci się do belzebuba toruńskiego o stare gacie jako relikwię i niech buduje popaprańcowi katedrę. Cały Pis się zrzuci! Odpowiedz Link Zgłoś
arkusch Orzechowski: Palikot obraża moje uczucia religijn 20.03.08, 15:20 Słuchajcie i uważajcie co szykują nam "Belzebuby z Torunia" wraz z ich sejmową gwardią przydupasów. Za krytykę "czołowych ideologów' już kiedyś wsadzano. Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Niektóre wypowiedzi Orzechowskiego.. 20.03.08, 15:24 Mirosław Orzechowski (LPR), b. wiceminister edukacji, o premierze Marcinkiewiczu pisał: "W rządzie nie ma wiele do powiedzenia". O PiS: "Wyprzedaje majątek narodowy". O gejach: "Zboczeńcy" Odpowiedz Link Zgłoś
jacek230 A moje uczucia religijne obraża jak nazywaja 20.03.08, 15:21 ks. Rydzyka ojcem. Jesli jest ojcem kogokolwiek to powienien wystapic z zakonu. Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Igraszki z dziabłem... 20.03.08, 15:26 Ojciec Rydzyk przyjął na siebie rolę interreksa, która dawniej przysługiwała prymasom w dobie bezkrólewia. Tak naprawdę w ostatnich miesiącach pełnił on nawet funkcję kingmakera - kreatora władców. (...)Szatan, jako upadły Anioł, wykorzystuje całą swoją wielką inteligencję, aby doprowadzić człowieka na szczyty nienawiści, absolutnej pychy, rozpaczy i ostatecznego zwątpienia. Z bezgraniczną pogardą i nienawiścią traktuje ludzi, którzy przez swą uległość i głupotę, są pod jego wpływem. Odpowiedz Link Zgłoś