qawsedrftg 26.03.08, 15:18 Zdradził tajemnicę państwową!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gekon1979 Wałęsa: Nazwałem Kaczyńskiego "durniem" z rozmy... 26.03.08, 15:20 to byla bardzo trafna diagnoza, przeciez to byla diagnoza postawiona przez prezydenta Walese to nie obraza powiedziec, ze Lech Kaczynski jest idiota, i durniem, bo nim jest, dlaczego stwierdzenie faktu, nawet nie milego, ma byc obraza?? Odpowiedz Link Zgłoś
cmokier_zilberberg przeszczep mózgu potrzebny dla Wałęsy 26.03.08, 15:39 z dwuletniego szympansa będzie jak w sam raz na TW Bolka Odpowiedz Link Zgłoś
10svb Re: przeszczep mózgu potrzebny dla Wałęsy 26.03.08, 15:47 Durniem to możnaby nazwać kogoś, kto np. będąc prezydentem w orędziu straszy mapami z czasów II wojny światowej i nagraniami z gejowskiej ceremoni ślubnej odbywającej się w Kanadzie. Ale nie Kaczyńskiego! Odpowiedz Link Zgłoś
jankbh Re: przeszczep mózgu potrzebny dla Wałęsy 26.03.08, 15:54 Durniem to moznaby nazwac kogos, kto wybrany przez Naród na najwyzszy urzad w panstwie sklada nastepnie sluzalczy meldunek swemu starszemu bratu. Ale nie Kaczynskiego! Odpowiedz Link Zgłoś
kraq Re: Przestępstwo z premedytacją ! 26.03.08, 16:32 duren to z pewnością również ten, co wita biskupa rzyma a podczas negocjacji unijnych z każdą pierdołą dzwoni do brata, bo nie wie co robić i mówić, robi wstyd sobie i Polsce. jedzie umierać za pierwiastek, po czym w ciagu jednego popołudnia akceptuje wszelkie propozycje Niemiec, co nie przeszkadza mu chwalić się twardą polityką wobec sąsiada. odtrąbia sukces a po pół roku go kontestuje. taa.. duren to napewno nie prezio pisu kłamczynski:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Bez zartow! Walesa z rozmyslem? 26.03.08, 17:05 Jesli takie teksty puszcza Bolek, to znaczy, ze chcial aby sedziowie wiedzieli, ze kto, jak kto, ale on "rozmyslu" jakiegokolwiek miec nie moze. Odpowiedz Link Zgłoś
robertw18 Za "lenia Kwaśniewskiego" skazali A "dureń" gorsze 26.03.08, 17:28 Jest jakaś niesprawiedliwość... Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Prezydencie Kaczyński, co z tym wyrokiem ? 26.03.08, 17:35 Prezydent Warszawy Lech Kaczyński nie opublikował jak dotąd przeprosin za zniesławienie Lecha Wałęsy i Mieczysława Wachowskiego, ani nie zapłacił 10 tys. zł na rzecz toruńskiej Fundacji Archiwum Pomorskie Armii Krajowej. Przez prawie rok Kaczyński nie zrealizował prawomocnego wyroku z powództwa cywilnego. wiadomosci.wp.pl/kat,1342,wid,7783186,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
dan3iger Mądry Kisiel pisał... 26.03.08, 18:36 "Gdyby dureń zrozumiał, że jest durniem, automatycznie przestałby być durniem. Z tego wniosek, że durnie rekrutują się jedynie spośród ludzi pewnych, że nie są durniami." S. Kisielewski Odpowiedz Link Zgłoś
mis22 Wałęsa nie bał się Jaruzelskiego, nie boi Kaczyńsk 26.03.08, 19:33 Podoba mi się, że Wałęsa mówi uczciwie co myśli. Kiedyś nie bał się prezydenta Jaruzelskiego, teraz nie boi się prezydenta Kaczyńskiego. Miał kiedyś rację mówiąc, że gdyby Kaczyński był prezydentem w czasach Bieruta to w PRLu byłoby o wiele gorzej, byłby znacznie gorszy zamordyzm. Odpowiedz Link Zgłoś
gocze1 Re: Za "lenia Kwaśniewskiego" skazali A "dureń" g 26.03.08, 21:08 robertw18 napisał: > Jest jakaś niesprawiedliwość... Nie mamy powodów żeby nie wierzyć Wałęsie. Zdaje się że Kaczyńscy terminowali obaj u Wałęsy w pałacu prezydenckim gdy ten był prezydentem - skończyło się to przepędzeniem przez Wałęsę tych jak ich nazwał "popaprańców" z pałacu .... Odpowiedz Link Zgłoś
teraz.k.wy Re: Bez zartow! Walesa z rozmyslem? 26.03.08, 19:09 Wałęsa z rozmysłem na sali sądowej,uściśli swoją wypowiedż i wtedy będzie trudno orzec,bez dowodu strony pozywającej.Napewno! Odpowiedz Link Zgłoś
akodo78 Przykro mi panie Wałęsa ale wygląda jakby to racze 26.03.08, 17:04 j Pan potrzebował konsultacji z dobrym lekarzem. Kmiotek po zawodóce miotający się wyzywając obrażając wykształconych ludzi z powodu własnej bezsilności i porażki. Pacjent bredził jeszcze coś o drugiej Japonii i 100 milionach dla każdego. Leczyć się prostaku a nie wyzywać ludzi tylko dlatego że do pięt im nie dorastasz kmiocie elektryku od siedmiu boleści! Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 A propos " kmiota" .... 26.03.08, 17:25 H., gdy zażądano od niego dokumentów, powiedział m.in.: "Wy, kmioty Kaczyńskiego, czego się k... mnie czepiacie". Później skierował szereg obraźliwych słów pod adresem prezydenta. W ocenie sądu, wypowiedzi oskarżonego nie wpłynęły na efektywność wykonywania zadań przez prezydenta. Nie osłabiły też jego władzy" - mówiła sędzia. Dodała, że bardziej szkodliwy dla wizerunku głowy państwa był rozgłos, jaki ta sprawa zyskała." wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3786844.html Umorzono - i to za Ziobry ! Odpowiedz Link Zgłoś
teraz.k.wy Re: A propos " kmiota" .... 26.03.08, 19:13 a gdyby tak internautom prezydent były i obecny,chcieli wytaczac procesy,ale by się działo hahhhhaha.!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: A propos " kmiota" .... 26.03.08, 20:34 A nie wytoczyli .... ? Pamiętacie sprawę emeryta, który wysłał znajomym e - kartki z kaczymi kuprami ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: Przykro mi panie Wałęsa ale wygląda jakby to 26.03.08, 18:00 akodo78 napisał: > j Pan potrzebował konsultacji z dobrym lekarzem. Kmiotek po zawodóce > miotający się wyzywając obrażając wykształconych ludzi z powodu > własnej bezsilności i porażki. Pacjent bredził jeszcze coś o drugiej > Japonii i 100 milionach dla każdego. Leczyć się prostaku a nie > wyzywać ludzi tylko dlatego że do pięt im nie dorastasz kmiocie > elektryku od siedmiu boleści! Gdyby nie Pna Prezydent Wałęsa to do tej pory by rządziła nami komunistycznba swołocz jak ty, Wassermann, Jasiński, Kryze i inne ścierwa. Kaczyńscy, wielbiciele komunizmu, próbowali co prawda do niego wrócić, ale ich pogonilismy. Teraz tylko ten cham, "wykształcony", tyle że nie umie mówić po polsku i daje kwiaty łodygami do góry itd. itp. hańbiacy urzad przezydenta, może dostawac sr..ki, bo każdy sie z niego za granica i w Polsce śmieje i ma za nic, dokładnie tak, jak na to zasługuje. Ten obszczymur nie dorasta Panu Prezydentowi Wałesie do pięt i dlatego usiłuje sie na nim mscić, z zazdrości, ze jest mniej niż zero przy Panu Wałęsie. Odpowiedz Link Zgłoś
sniperslaststand Jak elektryk obalał komunizm 26.03.08, 19:11 > Gdyby nie Pna Prezydent Wałęsa to do tej pory by rządziła nami > komunistycznba swołocz [...] Wałęsa, Miecio (kto nie z Mieciem tego zmieciem) Wachowski i cała pozostała mafia z ówczesnego rządu tak skutecznie "obalali komunizm", że już w następnych wyborach skrewili wszystko. I komunizm wrócił. pl.wikipedia.org/wiki/Wybory_parlamentarne_w_Polsce_w_1993_roku Sojusz Lewicy Demokratycznej - mandatów: 171 Polskie Stronnictwo Ludowe - mandatów: 132 Unia Demokratyczna - mandatów: 74 Tak to jest, jak zaczęło się od rozkradania mienia państwowego w ramach pokomunistycznego eldorado. Niech żyje Unia Demokratyczna i stado innych złodziei państwa polskiego, między innymi poprzez "prywatyzację". > Kaczyńscy, wielbiciele komunizmu Masz nasrane w tym durnym łbie równo z dechą, że już ci się przelewa. Obydwa kaczory za komuny się wychylały i dostawały po dupie. pl.wikipedia.org/wiki/Jarosław_Kaczyński#Opozycja_demokratyczna_w_PRL pl.wikipedia.org/wiki/Lech_Kaczyński#Opozycja_demokratyczna Są socjalistami, to prawda, ale aby nazywać ich komunistami, trzeba mieć łeb pełen krowiego gówna. Odpowiedz Link Zgłoś
dybko2 Re: przeszczep mózgu potrzebny dla Wałęsy 26.03.08, 19:11 cmokier_zilberberg napisał: > z dwuletniego szympansa będzie jak w sam raz na TW Bolka To dzięki Wałęsie żyjesz gnojku w wolnym kraju . Odpowiedz Link Zgłoś
kotbusio On nie ma mózgu - nie może być durniem 26.03.08, 15:53 Mnie się tam orzeczenie sądu nie podoba. Nie może bowiem być durniem osoba, której śladów mózgu dopiero mają poszukiwać lekarze, jak twierdzi pan prezydent Wałęsa. Więc niestety, gdybym ja był sędzią to by się panu prezydentowi Wałęsie nie upiekło! Ponadto to nie jest szczytem elegancji wytykać komuś durnowatość - z ludzi ułomnych się nie drwi - panie prezydencie Wałęso! Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-hermann Re: Wałęsa: Nazwałem Kaczyńskiego "durniem" z roz 26.03.08, 18:20 Zaden lekarz takiej diagnozy nie postawi,ale co mozna sie spodziewac po takim szmatlawcu,jak Walesa,ktory splynal gnojowa z obory,gdzie pracowal.Takiego durnia,jakim jest Walesa swiat nie widzial od ponad 2000 lat.Niech startuje w wyborach moze dostanie 2% poparcia,jak kiedys.Przez 5 lat kompromitowal Polske,wszedzie,gdzie sie pokazal i swoim rynsztokowym jezykiem splamil sie na cale zycie. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Wałęsa: Nazwałem Kaczyńskiego "durniem" z rozmy... 26.03.08, 15:20 Brawo Lechu! Tak trzymac! Mamy przeciez DURNIA za prezydenta. Kazdy to wie.... Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Wałęsa: Nazwałem Kaczyńskiego "durniem" z roz 26.03.08, 15:34 1zorro napisał: > Brawo Lechu! Tak trzymac! Mamy przeciez DURNIA za prezydenta. Kazdy > to wie.... ********************************** Przydałoby się jednak sprawę doprowadzić do końca i zbadać obu braci Kaczyńskich. Odpowiedz Link Zgłoś
ddb2 Wałęsa: Nazwałem Kaczyńskiego "durniem" z rozmy... 26.03.08, 15:22 No i moze sie wreszcie doczekamy na tak dlugo wygladana diagnoze lekarska! - przekroj.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=3281&Itemid=59 Odpowiedz Link Zgłoś
mlasskacz To będzie afera ciągnąca się przez całą kurduploka 26.03.08, 15:22 denncję. Odpowiedz Link Zgłoś
piobe Wałęsa: Nazwałem Kaczyńskiego "durniem" z rozmy.. 26.03.08, 15:25 to tak jak ja:) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Wałęsa: Nazwałem Kaczyńskiego "durniem" z roz 26.03.08, 15:26 Kto jak kto ale Wałęsa to na durniach się zna... qawsedrftg napisał: > Zdradził tajemnicę państwową!!! Odpowiedz Link Zgłoś
profanum_vulgus Wykształciuchy znalazły sobie idealny aŁtorytet. 26.03.08, 15:35 Elektryk wałęsa pasuje do nich jak ulał. :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
zbignes Wałęsa: Nazwałem Kaczyńskiego "durniem" z rozmy.. 26.03.08, 15:38 Poziom wypowiedzi nie odbiga od stanu krytykowanej osoby. Taką wypowiedzią dokumentuje się własną kulture. Przygarniał kocioł garnkowi... Proszę nie przypisywać mi automatycznie sympatii dla którejkolwiek strony. Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Dobry test IQ rozwiąże problem 26.03.08, 15:39 No nic. Mleko się rozlało. Nie pozostaje nam nic innego niż czekać na wynik ekspertyzy lekarskiej i ewentualnych testów na IQ dureń, znaczenie słownikowe: "znaczenia: rzeczownik, rodzaj męski (1.1) człowiek mało inteligentny " przy wyniku IQ poniżej 100 wałęsa maiłby rację. Poczekamy. Aha, obydwu prezydentom życzę zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
gtx3 Wałęsa: Nazwałem Kaczyńskiego "durniem" z rozmy.. 26.03.08, 15:40 Aj waj jakie to zydowskie: niby obrażanie się a tak naprawdę realizacja tej samej polityki- zrobić dobry interes na gojach, bo co się liczy : Gełd!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kazik_b4 No to bedziemy mieli nowe wybory! 26.03.08, 15:40 Jesli dojdzie do badan durnia, jest oczywiste, ze konsylium bedzie musialo przyznac Walesie racje i uznac rezydenta za uposledzonego! Wybory sa nieuniknione!! Kolejni uposledzeni do badan to brat blizniak, Macierewicz i Fotyga! I powinno ich sie leczyc z urzedu!! Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Uroki demokracji;)))) 26.03.08, 15:48 niestety kazik, prezydenci wybierani są w wolnych i bezpośrednich wyborach, nigdzie w konstytucji ani ustawach nie jest zapisane że urzędu nie może sprawować osoba o np. IQ 85. Uroki demokracji;)))) kazik_b4 napisał: > Jesli dojdzie do badan durnia, jest oczywiste, ze konsylium bedzie > musialo przyznac Walesie racje i uznac rezydenta za uposledzonego! > Wybory sa nieuniknione!! Odpowiedz Link Zgłoś
jankbh Re: Uroki demokracji;)))) 26.03.08, 16:04 chirlider napisał: > niestety kazik, prezydenci wybierani są w wolnych i bezpośrednich > wyborach, nigdzie w konstytucji ani ustawach nie jest zapisane że > urzędu nie może sprawować osoba o np. IQ 85. > Uroki demokracji;)))) Ale o tym zadecydowc moze Trybunal Konstytucyjny na wniosek Marszalka Sejmu (bardzo zyczliwi zreszta panu prezydentowi ludzie, zreszta on tez ich uwielbia, wiec beda bezstronni). A poniewaz IQ to nie jest cos przejsciowego, wiec wybory bedzie mozna oglosic z marszu. Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: Uroki demokracji;)))) 26.03.08, 18:03 Przepraszam bardzo. A co z tymi "milionami" którzy głosowali na durnia ? Ci ludzie chcieli durnia i nie można im go zabrać :) Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-hermann Re: No to bedziemy mieli nowe wybory! 26.03.08, 18:34 a kiedy bedziecie leczyc:padlinozerce Niesiola,Narcyza Tuska,to odmiana paskudna i prowadzi do samobojstwa,wiec nie bedzie mogl byc waszym prezydentem,szczujna Pitere,ktora zgubila raport i ma halucynacje,fantomasa Pawlaka,ktory swidruje oczami po suficie.Te przypadki bez leczenia nadawaja sie na odstawke. Odpowiedz Link Zgłoś
kazik_b4 wytrzyj kurze, albo kaczce... 26.03.08, 18:52 i nie wtracaj sie w uczone rozmowy... garkotluku! prawdziwy-hermann napisała: > a kiedy bedziecie leczyc:padlinozerce Niesiola,Narcyza Tuska,to > odmiana paskudna i prowadzi do samobojstwa,wiec nie bedzie mogl byc > waszym prezydentem,szczujna Pitere,ktora zgubila raport i ma > halucynacje,fantomasa Pawlaka,ktory swidruje oczami po suficie.Te > przypadki bez leczenia nadawaja sie na odstawke. Odpowiedz Link Zgłoś
wawa_wawa_wawa Wałęsa: Nazwałem Kaczyńskiego "durniem" z rozmy.. 26.03.08, 15:46 jakim JEZYKIEM TEN pan mowi........ Odpowiedz Link Zgłoś
grot1 Wałęsa: Nazwałem Kaczyńskiego "durniem" z rozmy.. 26.03.08, 15:52 Rozum to jednak cos innego niz wykształcenie, ilu durni w tym kraju utytułowano jak jakis dowodcow wypraw kosmicznych a oni jak durniami sie urodzili tak i durniami pozostana i na nic tu dyplom dra hab ( tylko za jakie to odkrycia ????? kto zna jakiekolwiek dokonanie naukowe tego człowieka ??)sie zda. Tragedia polega zas na tym ze duren okupuje najwazniejsze stanowisko w kraju i uwłacza codziennie swoja głupota temu urzędowi. Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: Wałęsa: Nazwałem Kaczyńskiego "durniem" z roz 26.03.08, 15:58 forum.dobreprogramy.pl/gallery/image_page.php?album_id=4&image_id=106 grot1 napisała: > Rozum to jednak cos innego niz wykształcenie, ilu durni w tym kraju > utytułowano jak jakis dowodcow wypraw kosmicznych a oni jak durniami > sie urodzili tak i durniami pozostana i na nic tu dyplom dra hab ( > tylko za jakie to odkrycia ????? kto zna jakiekolwiek dokonanie > naukowe tego człowieka ??)sie zda. Tragedia polega zas na tym ze > duren okupuje najwazniejsze stanowisko w kraju i uwłacza codziennie > swoja głupota temu urzędowi. Odpowiedz Link Zgłoś
kwanta29 Wałęsa: Nazwałem Kaczyńskiego "durniem" z rozmy.. 26.03.08, 15:56 Czy pałac prezydencki ma zamiar jeszcze długo ośmieszać urząd prezydencki? Ciągnięcie tej sprawy tylko doprowadzi do dalszych ośmieszających komentarzy. Czy oni tego nie rozumieją? Odpowiedz Link Zgłoś
pinocchio ja tez uwazam ze Lech Kaczynski jest durniem 26.03.08, 15:58 ale nie chodze po ulicy i o tym nie krzyczę, uwazam jest Lech Kaczynski jako czlowiek (nie wazne czy Prezydent RP czy nie , ale jako facet) to gosc ograniczony, ktory zadaje sie z takimi facetami jak Jacek Kurski (zrobil mu orędzie) czy Joachim Brudzinski , a ktos kto ma takich kumpli dla mnie jest durniem. Bo czlowiek inteligentny odciąłby sie od kompromitujacych typow jak Kurski Kuchcinski czy Brudzinski? Jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
rosfita Wałęsa: Nazwałem Kaczyńskiego "durniem" z rozmy.. 26.03.08, 16:09 JA tam Wałęsę rozumię. Bo czy mozna znaleźć inne kulturalniejsze słowo w języku polskim na określenie Pana Prezydenta KAczyńskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
koneser10 Walesa udaje niepoczytalnego - pomrocznosc jasna? 26.03.08, 16:10 to juz sie robi rodzinna przypadlosc - pojdzie Bolek na badania lekarskie i bedzie udawal niepoczytalnego.... zalosny typ. Tchorz i prostak Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Walesa udaje niepoczytalnego - pomrocznosc ja 26.03.08, 16:16 koneser10 napisała: > to juz sie robi rodzinna przypadlosc - pojdzie Bolek na badania lekarskie i > bedzie udawal niepoczytalnego.... > zalosny typ. Tchorz i prostak Znowu tu PiSia tirowo przylazlas ? Tchorz to glupek, ktory za czasu stanu wojennego podpisywal lojalki i mamusi glowe w kroczu trzymal...:DDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kerremit.20 koneserka10..cieczka,czy klimakterium? 26.03.08, 16:27 Już nie robisz jako "tirówka" na szosie pod Toruniem? Odpowiedz Link Zgłoś
abba.15 Re: koneserka10..cieczka,czy klimakterium? 26.03.08, 16:36 kerremit.20 napisał: > Już nie robisz jako "tirówka" na szosie pod Toruniem? teraz daje za darmo... Odpowiedz Link Zgłoś
organmaster grzeszę - z uzasadnieniem 26.03.08, 16:18 nowe czasy - frapująca lekkość bytu; nazywam lecha palantem? - by go wyautowano; tuskowi powiadam: donaldzie - (taka guma) onanizm - lekarstwo na nadciśnienie nadciśnienie - lek na niedokrwistość grzeszę - więc jestem Odpowiedz Link Zgłoś
pw.2221 Wałesa ma racje!..Sąd powoła biegłego? 26.03.08, 16:22 To by był numer!Kaczyńskiego z rozprawy ciupasem do wariatkowa na obserwacje! Odpowiedz Link Zgłoś
kerremit.20 Re: Wałesa ma racje!..Sąd powoła biegłego? 26.03.08, 16:25 pw.2221 napisał: > To by był numer!Kaczyńskiego z rozprawy ciupasem do wariatkowa na > obserwacje! Kaczyński chce rozprawy,to będzie musiał udowodnić,że nie jest durniem Ciężko mu będzie ! Odpowiedz Link Zgłoś
abba.15 Re: L.Wałęsa wyraził tylko myśl 90% Polaków.... 26.03.08, 16:35 co prawda to prawda... Odpowiedz Link Zgłoś
janek344 Re: L.Wałęsa wyraził tylko myśl 90% Polaków.... 26.03.08, 20:18 No, może 85% Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: najwyższy czas aby lekarze powierdzili teze W 26.03.08, 16:30 Bolek, Bolek. Ponoc nosiles Matke Boska w klapie. Powinienes wiec dobrze wiedziec, ze przykazanie milosci zabrania tak mowic. Ale czy ty, donosicielu, to zrozumiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
abba.15 Re: wet3..brudny ,śmierdzący odbyt ubecji... 26.03.08, 16:34 wet3,to odbyt-tuba pdofila... Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: kerremit 26.03.08, 18:49 kerremit napisal: > wet3.. brudny, smierdzacy odbyt ubecji... Glupia lewizno. Prezentujesz nawet nizszy poziom inteligencji niz Bolek. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: najwyższy czas aby lekarze powierdzili teze W 26.03.08, 16:49 wet3 napisał: > Bolek, Bolek. Ponoc nosiles Matke Boska w klapie. Powinienes wiec > dobrze wiedziec, ze przykazanie milosci zabrania tak mowic. Ale czy > ty, donosicielu, to zrozumiesz? Czy ty glupi smieciu nie rozumiesz, ze duren jakim jest kaczynski nie jest obraza, lez okresleniem stanu jego umyslu ??? Czy twoja matka boska pozwala ci na klmaliwe i zawistne oczerianie inego czlowieka ? Odpowiedz Link Zgłoś
a_belka Re: Wałesa ma racje!..Sąd powoła biegłego? 26.03.08, 17:09 Moze jakis naprawde dobry adwokat by Kaczynskiego obronil. Bo w sadzie czasami mozna troche przeinaczyc prawde. Ale latwo nie bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
z_b2 Re: Wałesa ma racje!..Sąd powoła biegłego? 26.03.08, 18:45 A nie na odwrót? Jeszcze nie słyszłem, aby obecnie ktoś musiał udowadniać, że nie jest wielbłądem. Te czasy minęły bezpowrotnie wraz z komuchami - chcesz do nich wrócić? A tak na marginesie meritum ew. rozprawy jest inne nie zauważyłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
dinko11 Wałęsa: Nazwałem Kaczyńskiego "durniem" z rozmy.. 26.03.08, 16:28 półanalfabeta bolek powiedział prawde,wystarczy popatrzec na kaczą pokrake i już zgłosić do psychiatry Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: dinko11 26.03.08, 16:34 dinko11 napisał: > półanalfabeta bolek powiedział prawde,wystarczy popatrzec na kaczą pokrake i ju > ż > zgłosić do psychiatry ... A wyksztalciuch pisze takie glupoty. Powiedziec mozna wszystko. Nasz jezyk jest wystarczajaco bogaty. Ale czy ty to, podobnie jak Bolek, zrozumiesz, zaklamany wyksztalciuchu? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: dinko11 26.03.08, 16:51 Wet, ty Pisi ku...o, bolek jest taka samo ku...a jak ty, ale bolek to nie Walesa, polskie sady tak orzekly, a ty moskiewska ku...o temu zaprzeczasz? Odpowiedz Link Zgłoś
organmaster nobel murowany 26.03.08, 16:32 metoda na walese: zblatowałem staruszkę - niech ję przebadają na pogotowiu (taka blada -za mało żelaza?); zwyobracałem małolatę - za wcześnie na okres; przecwelowałem gościa - co się bedzie borykał z zaparciami; fajnie, prawilnie, kmioty?? Odpowiedz Link Zgłoś
jan3211 ...panie Lechu , niech pan zejdzie z drogi ... 26.03.08, 16:33 Pan jako współwinny tego nieszczęscia jakim dla Polski będzie UE niech pan zejdzie z drogi. Polska Rzeczpospolita będzie Rzeczpospolitą Parobków dzięki pana pośrednictwu w tym nierządnym interesie. Polska której banki w 85 procentach należą do obcego kapitału za parę lat będzie w 100 procentach własnoscią nadludzi, czyli swiatowej oligarchii. Czy pan widział wolnego człowieka bez majątku ? Czy pan widział suwerenny kraj bez kapitału narodowego. Nieszczęsniku któremu Bozia nie dała rozumu odpocznij sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Sugeruję aby pan Wałęsa przebadał się... 26.03.08, 16:37 raczej pod kątem swego analfabetyzmu. Mam tutaj więcej niż podejrzenia. Pewność nawet... __________ Cóż to, zamordowaliście w swoich sumieniach Boga i myślicie że ujdzie to wam bezkarnie? (F.W. Nietzsche) Odpowiedz Link Zgłoś
wawa_wawa_wawa Re: Sugeruję aby pan Wałęsa przebadał się... 26.03.08, 16:45 bydlo_prof_wb napisał: > raczej pod kątem swego analfabetyzmu. Mam tutaj więcej niż podejrzenia. Pewność > nawet... > __________ > > Cóż to, zamordowaliście w swoich sumieniach Boga i myślicie że ujdzie to wam > bezkarnie? (F.W. Nietzsche) popieram CIE Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_rydzyk_rm wawa_wawa_wawa..Popierasz mlaskając wawa_wawa_wawa 26.03.08, 16:52 tak jak Kaczyńscy !..mlask,mlask,wawa,wawa,wawa..... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Sugeruję aby pan Wałęsa przebadał się... 26.03.08, 16:46 bydlo_prof_wb napisał: > raczej pod kątem swego analfabetyzmu. Mam tutaj więcej niż podejrzenia. Pewność > nawet... > __________ > > Cóż to, zamordowaliście w swoich sumieniach Boga i myślicie że ujdzie to wam > bezkarnie? (F.W. Nietzsche) Twoje sugestie, podejrzenia a nawet pewnosc, sa tyle warte co twoj bydlecy nick...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
j.ciecwierz bydlo-bolszewickie..won bydlaku do chlewu! 26.03.08, 16:49 to forum dla ludzi.. Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Wszystko rozumiem przygłupie, tylko... 26.03.08, 20:07 czemu "bolszewickie" akurat, a nie faszystowskie czy antysemickie powiedzmy? Modne... W kwestii merytorycznej, to ja czytałem w oryginale to co nasz prezydent napisał osobiście. Analfabetyzm to mało powiedziane, więc wiem co piszę... __________ Cóż to, zamordowaliście w swoich sumieniach Boga i myślicie że ujdzie to wam bezkarnie? (F.W. Nietzsche) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Sugeruję aby pan Wałęsa przebadał się... 26.03.08, 17:22 Cześć Bydło, Myślisz, że posłucha Ciebie? Wątpię, za "mały susiak" jesteś ale spróbuj, może posłucha. bydlo_prof_wb napisał: > raczej pod kątem swego analfabetyzmu. Mam tutaj więcej niż podejrzenia. Pewność > nawet... > __________ > > Cóż to, zamordowaliście w swoich sumieniach Boga i myślicie że ujdzie to wam > bezkarnie? (F.W. Nietzsche) Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Jeśli chodzi o mnie to nie musi... 26.03.08, 20:11 Gwarantuję że wtórny analfabetyzm jest u niego nawet mocno zaawansowany. Sprawdziłem osobiście. A "susiak" to co takiego jest? Czyżby i u Ciebie się ten problem rozwijał, czy tylko masz kłopot ze znalezieniem odpowiednich rozmiarów kapelusika? __________ Cóż to, zamordowaliście w swoich sumieniach Boga i myślicie że ujdzie to wam bezkarnie? (F.W. Nietzsche) Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Profesor Wyższej Szkoły Gotowania na Niskim Gazie 26.03.08, 20:39 podjął się oceny polskiego bohatera narodowego i obrony narodowego nieudacznika. No ale czegóż można wymagać od bydła? _________________________________________________________ "Religia to narkotyk dla ludu" W.I.Lenin Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Może i bohater, szczególnie doceniony w 1995 roku 26.03.08, 21:25 kiedy nawet nie wspominano jego nazwiska. Dopiero jak dołączył do Salonu i zmienił poglądy to go zaczęto łaskawie dostrzegać. Ale analfabetą to jest na 100% bez dyskusji nawet... __________ Cóż to, zamordowaliście w swoich sumieniach Boga i myślicie że ujdzie to wam bezkarnie? (F.W. Nietzsche) Odpowiedz Link Zgłoś
w28 cokolwiek zrobi Kaczyński... 26.03.08, 20:29 nie zrobi durnia z Wałęsy, ten co by o nim nie mówić, i jakich pomyj by nie wylewać juz na swoja kartę w historii nie tylko Polski. Pan Kaczyński ma kartkę w historii satyry i pirnonsensu, oraz w histori psychopatologii władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
w28 Re: cokolwiek zrobi Kaczyński... 26.03.08, 20:31 w28 napisał: > nie zrobi durnia z Wałęsy, ten co by o nim nie mówić, i jakich pomyj > by nie wylewać juz na swoja kartę w historii nie tylko Polski. Pan > Kaczyński ma kartkę w historii satyry i pirnonsensu, oraz w histori > psychopatologii władzy. ...ma swoją kartę... Odpowiedz Link Zgłoś
edi54 Wałęsa: Nazwałem Kaczyńskiego "durniem" z rozmy.. 26.03.08, 16:40 Podzielam trafnosc opinii Pana Prezydenta Lecha Walesy.Kon jaki jest widac golym okiem.Moze tez w koncu wniosek Pana Prezydenta Lecha Walesy o zbadanie stanu zdrowia Lecha Kaczynskiego pozwoli Narodowi zorientowac sie w stanie zdrowia osobnika na Najwyzszym Urzedzie w Panstwie.Dorozumiewam,ze w sklad konsylium lekarskiego prof.Zigniew Religa - z prostej,ludzkiej przyzwoitosci-wchodzil nie bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś