estazolan 07.04.08, 14:58 A ile wynosiły oplaty jak on był premierem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tfuj_aniou_strusz Re: PiS domaga się zmniejszenia opłat za przejazd 07.04.08, 15:02 nie wynosily, bo nie bylo autostrady ;) PiS wyciagnal nauki od koalicjanta w kwestii blokowania drog. Odpowiedz Link Zgłoś
mejlmi A A4 ? 07.04.08, 16:12 Jakoś Jarek nie protestował, jak za jego rządów kierowcy byli oszukiwani musząc płacic 13 zł za przejazd 70 km kompletnie rozkopana A4 na trasie Katowice-Kraków. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_diesel Lepper też pikietował. I jak skończył.... 07.04.08, 16:38 Jarek uczy się od lepszych... Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Panie pośle Kaczyński! 07.04.08, 17:05 dr_diesel napisał: > Jarek uczy się od lepszych... ****************************** Panie pośle Kaczyński, rozumiem, że przez wszystkie lata w sejmie pierdział pan w stołek, ale o instytucji interpelacji poselskiej chyba pan mimo wszystko słyszał. Co przeszkadza w jej złożeniu? Analfabetyzm? Zapatrzenie się w metody Leppera? Odpowiedz Link Zgłoś
baby1 Moze to czepiactwo, ale jak coś może być 07.04.08, 17:08 zredukowane "do co najmniej" 12 groszy za kilometr. Jak już to "poniżej" Odpowiedz Link Zgłoś
dobrasekta nie było go gdy ta sprawa wyszła za jego rządów 07.04.08, 18:13 żałosny pokurcz który nie potrafi się wysłowić - 10 zł to nadal "co najmniej 12 gr" , smutny dziad. --------------- Wole coś zjeść i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
melee PiS domaga się zmniejszenia opłat za przejazd A1 07.04.08, 15:03 Kaczyński czasami, bardzo sporadycznie, mniej więcej 3 razy w roku powie coś do rzeczy. Pomysł prywatno-państwowego biznesu , czyli zorganizowanego przekrętu na szerszą skalę już mu się przestał podobać. Bo państwo to już nie on. Odpowiedz Link Zgłoś
dobrasekta to kto ma budować? państwo? wolne żarty. 07.04.08, 18:17 Tego się nie da spokojnie czytać. Jakby w polsce państwo chciało płacić za autostrady to do 2107 nie bedziemy mieć więcej niż 500 metrów drogi. --------------- Wole coś zjeść i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
lahdaan 500 metrów 07.04.08, 15:09 Tyle to metrów autostrad rząd dowodzony przez Jarosława Wielkiego oddał do użytku podczas swoich epizodycznych rządów. Teraz, kiedy autostrady powstają, każdy powód do protestu jest dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
jonnek Re: 500 metrów 07.04.08, 15:15 Co nie zmienia faktu, że to partnerstwo publiczno-prywatne w polskim wydaniu to rzeczywiście przekręt. Nie wiem, jakie zasady ustalono na Pomorzu, ale pamiętam, że bodaj pod Poznaniem to bardziej właścicielowi opłaciło się zniechęcać do przejazdu autostradą, niż zachęcać - bo i tak państwo pokrywało ewentualne straty. Odpowiedz Link Zgłoś
4g63 Re: 500 metrów 07.04.08, 16:21 ten kraj to jakaś kpina, a ludzie - niewolnicze bydło... śmieszne tragiczne i przykre zarazem... Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: 500 metrów 07.04.08, 15:16 lahdaan napisał: > Tyle to metrów autostrad rząd dowodzony przez Jarosława Wielkiego oddał do > użytku podczas swoich epizodycznych rządów. Teraz, kiedy autostrady powstają, > każdy powód do protestu jest dobry. >Oddał, ale nie wybudował. Bo te 500 m zostały wybudowane jeszcze za rządów SLD:) Odpowiedz Link Zgłoś
2_x_duck 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 17:07 265,5 km w 2006 i 0,5 km w 2007, bo renegocjowano kontrakty, dlatego budowe wstrzymano. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 17:28 2_x_duck napisał: > 265,5 km w 2006 i 0,5 km w 2007, bo renegocjowano kontrakty, dlatego budowe > wstrzymano. 265,5 km w 2006 roku, to 265,5 km ktore budowe rozpoczeli poprzednicy w latach poprzednich ty nedzny klamco, wynika z tego, ze wszystko co wybudowal socjalista kaczynski to jak sam zauwazasz, zalosne 0,5 km w 2007 roku...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
2_x_duck Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 17:34 > 265,5 km w 2006 roku, to 265,5 km ktore budowe rozpoczeli > poprzednicy w latach poprzednich ty nedzny klamco, wynika z tego, ze > wszystko co wybudowal socjalista kaczynski to jak sam zauwazasz, > zalosne 0,5 km w 2007 roku...:DDDDDDDDDDDDDDDDDD Nic nie rozpoczeli. Poczatek 2006 roku to juz kilka miesiecy rzadow PiS, a w zime nikt nie buduje. To zasluga tego rzadu. PiS oddal 266 km. Z twoja logika to co odda PO w tym roku to bedzie zasluga PiSu, wiec trzeba jeszcze poczekac z osadami :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 17:49 2_x_duck napisał: > > 265,5 km w 2006 roku, to 265,5 km ktore budowe rozpoczeli > > poprzednicy w latach poprzednich ty nedzny klamco, wynika z tego, ze > > wszystko co wybudowal socjalista kaczynski to jak sam zauwazasz, > > zalosne 0,5 km w 2007 roku...:DDDDDDDDDDDDDDDDDD > > Nic nie rozpoczeli. Poczatek 2006 roku to juz kilka miesiecy rzadow PiS, a w > zime nikt nie buduje. To zasluga tego rzadu. PiS oddal 266 km. Z twoja logika t > o > co odda PO w tym roku to bedzie zasluga PiSu, wiec trzeba jeszcze poczekac z > osadami :)) Glupka mozesz robic z samego siebie lub z mamusi, ale nie ze mnie, czy ludzi czytajacych twoje PiSie onanizmy...:DDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
2_x_duck Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 17:53 Glupka mozesz robic z samego siebie lub z mamusi, ale nie ze mnie, > czy ludzi czytajacych twoje PiSie onanizmy...:DDDDDDDDDDDD jestes typową POwską scierą jak nie masz nic do powiedzenia to wyzywasz. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 17:55 2_x_duck napisał: > Glupka mozesz robic z samego siebie lub z mamusi, ale nie ze mnie, > > czy ludzi czytajacych twoje PiSie onanizmy...:DDDDDDDDDDDD > > jestes typową POwską scierą jak nie masz nic do powiedzenia to wyzywasz. Stosując Twoje kryteria, niniejszym przystąpiłeś do zacnego klubu POwskich Ścier... Odpowiedz Link Zgłoś
2_x_duck Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 17:59 > Stosując Twoje kryteria, niniejszym przystąpiłeś do zacnego klubu > POwskich Ścier. Nie bo ja nie zaczalem wyzywac. To byla odpowiedz na jego wyzwiska a to co innego Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 18:02 2_x_duck napisał: > > Stosując Twoje kryteria, niniejszym przystąpiłeś do zacnego klubu > > POwskich Ścier. > > Nie bo ja nie zaczalem wyzywac. To byla odpowiedz na jego wyzwiska a to co innego A zatem podwójną miarę, kaczucha stosujesz. Kali-kaczka z Ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 18:02 2_x_duck napisał: > > Stosując Twoje kryteria, niniejszym przystąpiłeś do zacnego klubu > > POwskich Ścier. > > Nie bo ja nie zaczalem wyzywac. To byla odpowiedz na jego wyzwiska a to co inne > go Juz ci wczesniej napisalem, ze slowo "glupiec" podobnie jak "duren" nie jest obraza, lecz okresleniem stanu umyslu, to podobnie jak Walesa nazwal l.kaczynskiego durniem, i sad mu przyznal racje...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
2_x_duck Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 18:08 > Juz ci wczesniej napisalem, ze slowo "glupiec" podobnie jak "duren" > nie jest obraza, lecz okresleniem stanu umyslu, to podobnie jak > Walesa nazwal l.kaczynskiego durniem, i sad mu przyznal > racje...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Obrazliwym okresleniem stanu umyslu. Gdzies mam wyroki stronniczych sadów i twoje nauki. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 18:17 2_x_duck napisał: > > Juz ci wczesniej napisalem, ze slowo "glupiec" podobnie jak "duren" > > nie jest obraza, lecz okresleniem stanu umyslu, to podobnie jak > > Walesa nazwal l.kaczynskiego durniem, i sad mu przyznal > > racje...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD > > Obrazliwym okresleniem stanu umyslu. Gdzies mam wyroki stronniczych sadów i > twoje nauki. Dales idealny przyklad na to, kim jest i czym sie odznacza glupiec...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 18:03 > Nie bo ja nie zaczalem wyzywac. To byla odpowiedz na jego wyzwiska > a to co inne go Hehehehehehe poziom przedszkola: "Psze Pani to On pierwszy zaczął się przezywać". :PPPPPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 17:58 2_x_duck napisał: > Glupka mozesz robic z samego siebie lub z mamusi, ale nie ze mnie, > > czy ludzi czytajacych twoje PiSie onanizmy...:DDDDDDDDDDDD > > jestes typową POwską scierą jak nie masz nic do powiedzenia to wyzywasz. Nie atakuj mnie personalnie nazywajac tym, na co mamusia cie wychowala, bo dajesz jej bardzo zle swiadectwo...:DDD Widzisz, ja w przeciwienstwie do ciebie mam wiele do powiedzenie, dlatego ty mi ublizasz, bo sam nie masz nic do powiedzenia, a slowo "glupiec" nie jest wyzwiskiem, lecz okresleniem biednego i upodlonego stanu twojego umyslu...:DDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
2_x_duck Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 18:01 > Nie atakuj mnie personalnie nazywajac tym, na co mamusia cie > wychowala, bo dajesz jej bardzo zle swiadectwo...:DDD W przeciwienstwie do ciebie jestem dobrze wychowany > Widzisz, ja w przeciwienstwie do ciebie mam wiele do powiedzenie, > dlatego ty mi ublizasz, bo sam nie masz nic do powiedzenia, a > slowo "glupiec" nie jest wyzwiskiem, lecz okresleniem biednego i > upodlonego stanu twojego umyslu...:DDDDDDDDDDDDDDDDD Nazwanie cie sciera bylo tylko okresleniem nedznego stanu twojego umyslu i charakteru razem wzietych. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 18:06 2_x_duck napisał: > > Nie atakuj mnie personalnie nazywajac tym, na co mamusia cie > > wychowala, bo dajesz jej bardzo zle swiadectwo...:DDD > > W przeciwienstwie do ciebie jestem dobrze wychowany Wlasnie dales tego przyklad nazywaac mnie "szmata", rozumiem przez to, ze to slowo w twoim rodzinnym domu bylo zwrotem grzecznosciowym jakim tatus zwracal sie do mamusi...:DDD > > > Widzisz, ja w przeciwienstwie do ciebie mam wiele do powiedzenie, > > dlatego ty mi ublizasz, bo sam nie masz nic do powiedzenia, a > > slowo "glupiec" nie jest wyzwiskiem, lecz okresleniem biednego i > > upodlonego stanu twojego umyslu...:DDDDDDDDDDDDDDDDD > > Nazwanie cie sciera bylo tylko okresleniem nedznego stanu twojego umyslu i > charakteru razem wzietych. Nazwanie kogos sciera czy szmata nie jest okresleniem nedznego stanu umyslu, bo te slowa nie maja z tym nic wspolnego, natomiast sa to slowa potocznie odbierane jako wulgaryzmy, no ale przeciez tak cie wychowano...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
2_x_duck Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 18:13 > Wlasnie dales tego przyklad nazywaac mnie "szmata", rozumiem przez > to, ze to slowo w twoim rodzinnym domu bylo zwrotem grzecznosciowym > jakim tatus zwracal sie do mamusi...:DD G.owno cie to obchodzi jak jest w moim domu, wiec stul juz ryjj. Ja do twojej rodziny nie robie osobistych wycieczek gnoju. > Nazwanie kogos sciera czy szmata nie jest okresleniem nedznego stanu > umyslu, bo te slowa nie maja z tym nic wspolnego, natomiast sa to > slowa potocznie odbierane jako wulgaryzmy, no ale przeciez tak cie > wychowano...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD Nazwanie glupkiem i durniem tez jest potocznie uznawane za obrazliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 18:29 2_x_duck napisał: > > Wlasnie dales tego przyklad nazywaac mnie "szmata", rozumiem przez > > to, ze to slowo w twoim rodzinnym domu bylo zwrotem grzecznosciowym > > jakim tatus zwracal sie do mamusi...:DD > > G.owno cie to obchodzi jak jest w moim domu, wiec stul juz ryjj. Ja do twojej > rodziny nie robie osobistych wycieczek gnoju. > > > Nazwanie kogos sciera czy szmata nie jest okresleniem nedznego stanu > > umyslu, bo te slowa nie maja z tym nic wspolnego, natomiast sa to > > slowa potocznie odbierane jako wulgaryzmy, no ale przeciez tak cie > > wychowano...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD > > Nazwanie glupkiem i durniem tez jest potocznie uznawane za obrazliwe. Kiedy ty zrozumiesz dziewcze, ze ja do twojej rodziny nic nie mam, to ty glupia dajesz swojej rodzinie swiadectwo, twoje szambo jezykowe jest wynikiem twojego wychowania, no chyba, ze chcesz powiedziec, ze nie rodzice cie wychowywali, tylko kto, dzielnicowy ? DDD Za nazwanie glupkiem czy durniem obrazaja sie ludzie glupi, poniewaz kazdy madry czlowiek, wie, ze na swoj sposob tez jest glupkiem czy durniem, nikt przeciez nie pozjadal wszystkich rozumow...;DDD Kumasz mala ? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
2_x_duck Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 18:31 Nie wiem do kogo piszesz. Nie jestem dziewczyną wiec chyba nie do mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 18:36 2_x_duck napisał: > Nie wiem do kogo piszesz. Nie jestem dziewczyną wiec chyba nie do mnie. Nie jestes dziewczyna? :-O No to zachowuj sie jak mezczyzna. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 18:38 :DDDDDD kralik111 napisał: > 2_x_duck napisał: > > > Nie wiem do kogo piszesz. Nie jestem dziewczyną wiec chyba nie do > mnie. > > Nie jestes dziewczyna? :-O > > No to zachowuj sie jak mezczyzna. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 18:07 2_x_duck napisał: > > Nie atakuj mnie personalnie nazywajac tym, na co mamusia cie > > wychowala, bo dajesz jej bardzo zle swiadectwo...:DDD > > W przeciwienstwie do ciebie jestem dobrze wychowany > Nazwanie cie sciera bylo tylko okresleniem nedznego stanu twojego umyslu i > charakteru razem wzietych. Podelcu, użyłeś określenia "POwska sciera", tym samym upodliłeś i poniżyłeś wszystkich wyborców PO. Ja pomimo, że upłynęło 5 min., nie mogę jeszcze dojść do siebie. Nie Kwaczuszko to nie jest tak jak piszesz.... Żądam przeprosin... Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 18:08 To jeszcze dzieciak. Za młody by w pełni był godzien czynności honorowych. On nie jest w stanie nikogo realnie obrazić. Odpowiedz Link Zgłoś
2_x_duck Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 18:11 Jak cos to nie dzieciak. Nie wtrącaj sie jak nie maz nic lepszego do dodania. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 18:20 2_x_duck napisał: > Jak cos to nie dzieciak. Nie wtrącaj sie jak nie maz nic lepszego do dodania. No, ale przeciez sam udowadniesz, ze jestes dzieciak, na dodatek zle wychowany...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
2_x_duck Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 18:28 > No, ale przeciez sam udowadniesz, ze jestes dzieciak, na dodatek zle > wychowany...;DDD A ty ze jestes stary niewychowany buc. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 18:30 I wyzwiskami, a potem będzie płacz i bieg na skargę do "Pani". A oni mnie przezywają.... :P Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 18:30 2_x_duck napisał: > > No, ale przeciez sam udowadniesz, ze jestes dzieciak, na dodatek zle > > wychowany...;DDD > > A ty ze jestes stary niewychowany buc. To rozumiem jest zwrot jakiego mamusia uzywa wzgledem tatusia...:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 18:13 maaac napisał: > To jeszcze dzieciak. Za młody by w pełni był godzien czynności > honorowych. On nie jest w stanie nikogo realnie obrazić. Ja sądzę, że jest to dziewczyna, ma takie fajne dziewczęce spojrzenie na świat... Odpowiedz Link Zgłoś
2_x_duck Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 18:14 > Ja sądzę, że jest to dziewczyna, ma takie fajne dziewczęce > spojrzenie na świat. To jednak glupi jestes jak tak sadzisz :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 18:17 2_x_duck napisał: > > Ja sądzę, że jest to dziewczyna, ma takie fajne dziewczęce > > spojrzenie na świat. > > To jednak glupi jestes jak tak sadzisz :)))) No wiedziałem, byłem pewien, że nie podnosisz deski w toalecie...;P Odpowiedz Link Zgłoś
2_x_duck Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 18:20 > No wiedziałem, byłem pewien, że nie podnosisz deski w toalecie...;P W nocy zapominam :)) Matka drze sie potem ze decha obsikana Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 18:22 2_x_duck napisał: > > No wiedziałem, byłem pewien, że nie podnosisz deski w toalecie...;P > > W nocy zapominam :)) Matka drze sie potem ze decha obsikana W nocy? masz problemy z prostatą??? Odpowiedz Link Zgłoś
2_x_duck Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 18:26 > W nocy? masz problemy z prostatą?? A ty nigdy nie wstajesz w nocy sikać? Glupie pytania zadajesz. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 18:31 2_x_duck napisał: > > W nocy? masz problemy z prostatą?? > > A ty nigdy nie wstajesz w nocy sikać? Glupie pytania zadajesz. Jeszcze nie.... Odpowiedz Link Zgłoś
2_x_duck Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 18:34 > Jeszcze nie.. A nigdy nie musiales? Lałes w łozko? Pije duzo mleka przed snem i prawie co noc musze wstawac . Widac mamsz twardy sen albo lejesz w lozko Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 18:37 2_x_duck napisał: > > Jeszcze nie.. > > A nigdy nie musiales? Lałes w łozko? Pije duzo mleka przed snem i prawie co noc > musze wstawac . Widac mamsz twardy sen albo lejesz w lozko Nie, po prostu nie piję mleka przed snem... Odpowiedz Link Zgłoś
2_x_duck Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 18:38 > Nie, po prostu nie piję mleka przed snem... No to nie pij i problemu nie bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 18:41 2_x_duck napisał: > > Nie, po prostu nie piję mleka przed snem... > > No to nie pij i problemu nie bedzie Ale ja nie mam problemu, to Ty masz problem z nocnym moczeniem deski... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 18:42 2_x_duck napisał: > > Nie, po prostu nie piję mleka przed snem... > > No to nie pij i problemu nie bedzie No to przeciez ten pan napisal ci, ze mleka przed snem nie pija, nie zrozumialas...? Te jak dorosmiesz, tez nie bedziesz pil juz mleka. :DDD :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 18:41 tw_wielgus napisał: > 2_x_duck napisał: > > > > Jeszcze nie.. > > > > A nigdy nie musiales? Lałes w łozko? Pije duzo mleka przed snem i > prawie co noc > > musze wstawac . Widac mamsz twardy sen albo lejesz w lozko > > Nie, po prostu nie piję mleka przed snem... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Nie zla mamy polewke z tym (ta) wiejska kaczucha...:DDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 18:44 kralik111 napisał: > > Nie zla mamy polewke z tym (ta) wiejska kaczucha...:DDDDDDDDDD Od dłuższego czasu rżę jak pisowski osioł, ...:DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 18:38 tw_wielgus napisał: > 2_x_duck napisał: > > > > No wiedziałem, byłem pewien, że nie podnosisz deski w > toalecie...;P > > > > W nocy zapominam :)) Matka drze sie potem ze decha obsikana > > W nocy? masz problemy z prostatą??? To nie prostata, to wiek szczeniecy...:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 18:40 kralik111 napisał: > tw_wielgus napisał: > > > 2_x_duck napisał: > > > > > > No wiedziałem, byłem pewien, że nie podnosisz deski w > > toalecie...;P > > > > > > W nocy zapominam :)) Matka drze sie potem ze decha obsikana > > > > W nocy? masz problemy z prostatą??? > > > To nie prostata, to wiek szczeniecy...:DDD To było podchwytliwe skierowanie dyskusji na "męski tor",;P Odpowiedz Link Zgłoś
2_x_duck Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 18:10 > Podelcu, użyłeś określenia "POwska sciera", tym samym upodliłeś i > poniżyłeś wszystkich wyborców PO. Ja pomimo, że upłynęło 5 min., nie > mogę jeszcze dojść do siebie. > Nie Kwaczuszko to nie jest tak jak piszesz.... > Żądam przeprosin.. POwską ścierą nazwałem kralika a nie wszystkich wyborcow PO i nie musze cie przepraszac. Ty akurat jestes kulturalny. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 18:12 2_x_duck napisał: > > Podelcu, użyłeś określenia "POwska sciera", tym samym upodliłeś i > > poniżyłeś wszystkich wyborców PO. Ja pomimo, że upłynęło 5 min., nie > > mogę jeszcze dojść do siebie. > > Nie Kwaczuszko to nie jest tak jak piszesz.... > > Żądam przeprosin.. > > POwską ścierą nazwałem kralika a nie wszystkich wyborcow PO i nie musze cie > przepraszac. Ty akurat jestes kulturalny. Zestawienie wyborcy PO ze ścierą jest wystarczającym powodem do żądania satysfakcji... Odpowiedz Link Zgłoś
2_x_duck Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 18:15 > Zestawienie wyborcy PO ze ścierą jest wystarczającym powodem do > żądania satysfakcji... Szkoda ze jak ciagle obrazaja tu PiSowcow to nie jestes taki obronca kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 18:18 2_x_duck napisał: > > Zestawienie wyborcy PO ze ścierą jest wystarczającym powodem do > > żądania satysfakcji... > > Szkoda ze jak ciagle obrazaja tu PiSowcow to nie jestes taki obronca kultury. Nie głosowałem na PIS niech robią to Ci, którzy wierzą w ideały PRL wersja IV. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 18:24 2_x_duck napisał: > > Zestawienie wyborcy PO ze ścierą jest wystarczającym powodem do > > żądania satysfakcji... > > Szkoda ze jak ciagle obrazaja tu PiSowcow to nie jestes taki obronca kultury. Mloda kobieto, PiSowcy sami sie obrazaja, chociazby tym, ze przez 2 lata obrazajac caly narod przegrali wybory i sa na tyle glupi, ze robiac to dalej, pograzaja samych siebie w lajnie ktorym obrzucaja Polakow...:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 18:22 2_x_duck napisał: > > Podelcu, użyłeś określenia "POwska sciera", tym samym upodliłeś i > > poniżyłeś wszystkich wyborców PO. Ja pomimo, że upłynęło 5 min., nie > > mogę jeszcze dojść do siebie. > > Nie Kwaczuszko to nie jest tak jak piszesz.... > > Żądam przeprosin.. > > POwską ścierą nazwałem kralika a nie wszystkich wyborcow PO i nie musze cie > przepraszac. Ty akurat jestes kulturalny. A ty jestes glupi...:DDD Wiesz, od tak mlodej dziewczynki jakty, nie bede domagal sie przeprosin, to nie byloby honorowe...:D Odpowiedz Link Zgłoś
2_x_duck Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 18:29 > A ty jestes glupi...:DDD Sam jesteś glupi. > Wiesz, od tak mlodej dziewczynki jakty, nie bede domagal sie > przeprosin, to nie byloby honorowe...:D Od takiej starej baby jak ty nie chce zadnych przeprosin Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 18:32 2_x_duck napisał: > > A ty jestes glupi...:DDD > > Sam jesteś glupi. > > > Wiesz, od tak mlodej dziewczynki jakty, nie bede domagal sie > > przeprosin, to nie byloby honorowe...:D > > Od takiej starej baby jak ty nie chce zadnych przeprosin No nie mow, ze jestes taka glupia i nie zrozumialas co napisaem ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
2_x_duck Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 18:36 > No nie mow, ze jestes taka glupia i nie zrozumialas co napisaem ;DD Nie wiem do kogo piszesz. Znowu ci sie cos pomyliło. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 18:38 2_x_duck napisał: > > No nie mow, ze jestes taka glupia i nie zrozumialas co napisaem ;DD > > Nie wiem do kogo piszesz. Znowu ci sie cos pomyliło. A niby co mu się miało pomylić ?, laleczko.... Odpowiedz Link Zgłoś
2_x_duck Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 18:42 > A niby co mu się miało pomylić ?, laleczko... Nastepny gej :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 18:46 2_x_duck napisał: > > A niby co mu się miało pomylić ?, laleczko... > > Nastepny gej :))) Gej to "tegóż "... z chłopcami. Ja jestem wielbicielem uroku płci przeciwnej. Odpowiedz Link Zgłoś
2_x_duck Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 18:48 > Gej to "tegóż "... z chłopcami. > Ja jestem wielbicielem uroku płci przeciwnej Wiec jestes kobieta skoro mowisz do mnie laleczko? Albo gejem :)) Jednak jestes gejem. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 18:54 2_x_duck napisał: > > Gej to "tegóż "... z chłopcami. > > Ja jestem wielbicielem uroku płci przeciwnej > > Wiec jestes kobieta skoro mowisz do mnie laleczko? Albo gejem :)) Jednak jestes > gejem. Ależ Kaczuszko! zapewniam Cię, że nie i spora grupa laseczek może to potwierdzić. Odpowiedz Link Zgłoś
2_x_duck Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 18:56 > Ależ Kaczuszko! zapewniam Cię, że nie i spora grupa laseczek może to > potwierdzić Dla ciebie laski to chlopcy, wiec powiedzą to co ja.:P Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 18:33 2_x_duck napisał: > > A ty jestes glupi...:DDD > > Sam jesteś glupi. > > > Wiesz, od tak mlodej dziewczynki jakty, nie bede domagal sie > > przeprosin, to nie byloby honorowe...:D Kaczucha no nie wygłupiaj się, jesteś w męskim towarzystwie, na kilometr zwietrzą laskę ( a już młodą..).... > > Od takiej starej baby jak ty nie chce zadnych przeprosin Odpowiedz Link Zgłoś
2_x_duck Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 18:37 > Kaczucha no nie wygłupiaj się, jesteś w męskim towarzystwie, na > kilometr zwietrzą laskę ( a już młodą..).... W takim razie jestescie gejami jesli jestem dla was laską. Odpowiedz Link Zgłoś
marek99az1 Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 19:20 2_x_duck napisał: > Nic nie rozpoczeli. Poczatek 2006 roku to juz kilka miesiecy rzadow PiS, a w > zime nikt nie buduje. To zasluga tego rzadu. PiS oddal 266 km. Z twoja logika t > o > co odda PO w tym roku to bedzie zasluga PiSu, wiec trzeba jeszcze poczekac z > osadami :)) Nie pleć głupot, wejdź na stronę GDDKiA to się dowiesz kto, co i kiedy zbudował. Sam piszesz, że w zimie nikt nie buduje. W trzy kwartały nigdy w Polsce nie zbudowano od początku do końca 265 km autostrady. Puknij się w głowę! Odpowiedz Link Zgłoś
login-ka pikieta? 07.04.08, 15:12 Hmm... a czytaliście "Lubiewo" Mariusza Witkowskiego? tam też pojawia się pojęcie "pikiety" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mejlmi Re: pikieta? 07.04.08, 16:16 A pamiętacie Andrzeja Leppera? Też zaczynał od protestów, straszenia przeciwnikami politycznymi i obrażania wszystkich. Mam nadzieje, że Jarek na protestach kończy i wkrótce do Andrzeja dołaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Lata rządów tego pana to czas stracony dla 07.04.08, 15:14 budowy dróg i autostrad, więc teraz może przestałby kwakać. Choćby po to żeby zachować resztkę przyzwoitości, o ile coś takiego jeszcze posiada. Odpowiedz Link Zgłoś
dornjuan głupi potwór ciasteczkowy 07.04.08, 15:17 Partnerstwo się nie sprawdziło bo wybudowano wówczas część autostrad.Sprawdza się za to metoda PISowska tzn. nic nie budować a wówczas nie będzie też żadnych opłat. Debile zmarnowali dwa lata. Miało być szybciej i taniej. Skutek rządów potwora jest taki , że nie wybudowano nic a koszt wybudowania 1 km zwiększył się o 70 %. Czy potwór zapłaci za to ze swojej kieszeni ? Tak debilu społeczeństwo postrzega prawdziwe rządy nieudaczników z PIS. Na PO przyjdzie czas za 3,5 roku a teraz trzymaj od nich swoje brudne łapska z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
szcz9 Jarek, przecież ty nie masz prawa jazdy 07.04.08, 15:22 A spacerować z kotem po autostradzie nie wolno, nawet za opłatą. Odpowiedz Link Zgłoś
wicary A to stary kabotyn to "zasługa PiS-dzielców" 07.04.08, 15:30 Stary kabotyn walczy o popularność A tymczasem to PiS-dzielcy zapieprzyli sprawę autostrad Ale każda okazja jest dobra aby pokazać "przyjazną twarz troskliwego obywatela" zamiast butnego ryła PiS-dzielca . PO NAS CHOĆBY POTOP _ALE NIGDY KACZYŃSCY Odpowiedz Link Zgłoś
omcrew tusk mial racje jak pokazywal na kaczynskiego i 07.04.08, 15:41 mowil widze andrzeja leppera. a dlaczego w ramach solidarnego panstwa PiS nie zadecydowal ze autosreada bedzie darmowa tylko teraz pikietuja? Odpowiedz Link Zgłoś
tytan38 PiS domaga się zmniejszenia opłat za przejazd A1 07.04.08, 16:02 Czytając tych co wypowiedzieli się do tej pory,wypowiadając swoje opinie pewnie nie zrozumieli o co chodzi,czasem złość prowadzi do zguby ,do zatopienia wlasnego okrętu ,na którym się płynie,co tu ma Kaczyński ,czy jaki inny polityk,tu chdzi PANOWIE o opłaty za przejazd autostradą, a nie kto jaki jest-Czy nie jest dla was różnicą PANOWIE płacić za przejazd autostradą 50,zł,czy 1000,zł i czy w tym wypadku pan Kaczynski nie ma racji ,pomyślcie PANOWIE,przez wielkie "P". tytan38 Odpowiedz Link Zgłoś
4g63 Re: PiS domaga się zmniejszenia opłat za przejazd 07.04.08, 16:26 oni cierpią na pewną, chyba nieuleczalną chorobę, trzeba im wybaczyć. CO do tematu, to nie rozumiem nadal, dlaczego autostrady wybudowane za pieniądze podatników mają być płatne, a tym bardziej, dlaczego mam płacić za to że jej nie używam?? to jakiś żart? pryma aprilis był już tydzień temu... Odpowiedz Link Zgłoś
teraz.k.wy Re: PiS domaga się zmniejszenia opłat za przejazd 07.04.08, 16:27 za przejazd 22 km.autostrada zapłaciłam 6.70 gr.i tak fajnie,bo pod Poznaniem 3 razy więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
mejlmi Re: PiS domaga się zmniejszenia opłat za przejazd 07.04.08, 16:50 tytan38 napisał: > Czytając tych co wypowiedzieli się do tej pory,wypowiadając swoje opinie pewnie > nie zrozumieli o co chodzi,czasem złość prowadzi do zguby ,do zatopienia wlasn > ego okrętu ,na którym się płynie,co tu ma Kaczyński ,czy jaki inny polityk,tu c > hdzi PANOWIE o opłaty za przejazd autostradą, a nie kto jaki jest- Czy nie jest > dla was różnicą PANOWIE płacić za przejazd autostradą 50,zł,czy 1000,zł i czy w > tym wypadku pan Kaczynski nie ma racji ,pomyślcie PANOWIE,przez wielkie "P". > tytan38 Masz rację, oczywiście, że o to chodzi, ale pozostali forumowicze również mają racje. Chodzi o to, że Kaczyński uprawia czystą demagogię. Równie dobrze mógłby postulowac zniesienie opłat wogóle. Nic go to nie kosztuje, nie on jest za to odpowiedzialny (był natomiast rok temu), więc próbuje siać niepokój. Kaczyński prowadzi do destabilizacji państwa, żeby przejąc władzę. O obniżanie wysokości opłat można skutecznij walczyc w komisjach sejmowych, rozmowach z biznesem itd. A nie drąc ryja do kamery i strasząc Tuskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
irocker kretyni..jak rzadzili to im oplaty nie przeszkadza 07.04.08, 16:12 rządzili 2 lata i jakoś wtedy im opłaty nie przeszkadzały..nagle zaczęli się interesować..teraz mówia, ze państwo powinno sie tym zająac i jest to niedopuszczalne..to w takim razie całe ich rządy były nie dopuszczalne..kolejna kompromitacja pisu... Odpowiedz Link Zgłoś
4g63 Re: kretyni..jak rzadzili to im oplaty nie przesz 07.04.08, 16:24 pisofobia to choroba, chyba wyleczalna, wam przeszkadzali wtedy kiedy rządzili, teraz jak nie rządzą. Zamiast zastanowić się nad tym dlaczego za autostrady wybudowane z pieniędzy podatników (a przynajmniej tak powinno być) trzeba płacić, to wy dalej plujecie, plujecie i plujecie, żeby tylko o właściwych rzeczach nie dyskutować... co mnie obchodzi jakiś pis? bardziej interesuje mnie powyższy problem. Odpowiedz Link Zgłoś
teraz.k.wy Re: kretyni..jak rzadzili to im oplaty nie przesz 07.04.08, 16:31 żeby budować autostrady,musi być kasa.Twoje podatki wystarcza na 1 km.autostrady rocznie...na całym świecie opłaty sa na autostradach . Odpowiedz Link Zgłoś
baby1 Re: kretyni..jak rzadzili to im oplaty nie przesz 07.04.08, 17:12 Mało świata widziałeś. Nawet w Niemczech nie byłeś. > km.autostrady rocznie...na całym świecie opłaty sa na autostradach . Odpowiedz Link Zgłoś
arahat1 to lepsze niz kaczor donald!!!!!!!!!!! 07.04.08, 16:15 ale jajajaaa i to facet ktory byl ponoc premierem RP... Odpowiedz Link Zgłoś
wyksztalciunio PiS domaga się zmniejszenia opłat za przejazd A1 07.04.08, 16:15 Ta kanalia niczego sie nie nauczyla.Z wyjatkiem palenia kukly prezydenta.A wiec do dziela pod Palac Namiestnikowski.On wspolrzadzi. Odpowiedz Link Zgłoś
nieprawomyslny Niech Jarek lepiej się 07.04.08, 16:16 pochwali, jaki % podatków z benzyny przeznaczył w swoim czasie na drogi, a ile na wsparcie moherowego elektoratu i realizację "solidarnego państwa".. Odpowiedz Link Zgłoś
teraz.k.wy PiS domaga się zmniejszenia opłat za przejazd A1 07.04.08, 16:18 O! Lepper też zbił kapitał na blokadch dróg.Ale Jareczkowi sie nie uda,bo jest fałszem,ta jego obrona kierowców.Z ekonomii miał pałę! Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 PiS domaga się zmniejszenia opłat za przejazd A1 07.04.08, 16:20 jak widać były premier jest też genialnym ekonomistą (ekonomem ?) Odpowiedz Link Zgłoś
tomala76 Do conajmniej 12 gr hehe a białe jest czarne 07.04.08, 16:30 Kaczor to wogóle nie wie co mówi. Białe jest czarne. Obecnie opłata wynosi przecież co najmniej 12 gr.. O co chodzi temu facetowi?? Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma poniewaz Kaczyński zaczyna jak Lepper to, 07.04.08, 16:46 mam nadzieję, jak Lepper skonczy ! Odpowiedz Link Zgłoś
kruk51 PiS domaga się zmniejszenia opłat za przejazd A1 07.04.08, 16:47 Prawdą jest, że ceny za autostrady winny być realne. Wybudowano je z fu nduszy publicznych i mają służyć narodowi a nie niegodziwcom z dawnej UW i AWS, których jest aż nazbyt dużo w PO. Ale też prawdą jest, że skoro Pan Jarosław angażuje się w takie imprezy to znaczy, że PiS dogorywa ! Sposób na życie braci Kaczyńskich to mie szać, nieustannie mieszać. O tym dożć jasno mówił Pan Wałęsa ! Odpowiedz Link Zgłoś
internauta2007 Według peło po autostradach mogą jeździć tylko kli 07.04.08, 16:47 Według peło po autostradach mogą jeździć tylko klienci, których stać na stołowanie się w restauracji. Według pana Kozłowskiego z peło - marszałka województwa pomorskiego - klienci barów , fastfoodów wypad na lokalne. Odpowiedz Link Zgłoś
boryska1 Re: Według peło po autostradach mogą jeździć tylk 07.04.08, 17:01 pisowcy dajcie już spokój razem z waszym guru mieliście 2 lata co zrobiliście teraz wam sie przypomniało Odpowiedz Link Zgłoś
jkal Tusk skretyniał zupełnie 27 zł/100 km=6 l 07.04.08, 22:45 chyba tymi drogami będą się ścigać Schetynescu z PaliKotem! Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_najmita Odezwał się popaprany kurdupel! 07.04.08, 16:54 Niech protestuje jeszcze w sprawie obniżki cen art. spożywczych, paliw, energii, gazu i mieszkań! A w szczególności oleju żeby mógł wlać sobie do głupiego łba! Odpowiedz Link Zgłoś
taglinda Re: PiS domaga się zmniejszenia opłat za przejazd 07.04.08, 16:54 ten gnidowaty śmieć zapomniał, że to jego minister zerwał umowę na budowę odcinka autostrady, bo była "za droga". Po czym podpisał ją ponownie - za dwukrotnie większe pieniądze. Nie ma prawa jazdy, niech spieprza do parku - na rowerku z bocznymi kółkami pojeździć wokół klombu. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Solidarnie w buty samoobrony,pamietacie pielęgniar 07.04.08, 17:00 ki. Towarzysz Solidaruch! Dzielimy solidarnie panie i panowie, Ja oraz wy bierzemy po połowie! No, aby nie było w tym oszukaństwa jeszcze połowę wezmę wam dla państwa. No, wiecie posady mam na głowie, podzielę wasze jeszcze po połowie. No jeszcze wasze grzechy pooglądam, to tym lepszym od was z waszego dodam. No jeszcze są modlitewne błagania, im z waszego coś znajdę do dodania. No jeszcze członków wspiera mnie tak wielu, wezmę wam, dam im jak w Pe eR eLu! Władza nad duszą dzielona na troje, a u nas macie dzielenie na dwoje i tym sposobem macie większe swoje! Za resztę Polonia ci kupi napis na plecy – głupi! I zadęła w Zelniewie z „łorganami waltórnia” mamy durnia, mamy durnia, maaaamy durnia! Odpowiedz Link Zgłoś
s3kawka Jarek brony na plecy i gnojowicę we wiadro i na 07.04.08, 19:20 I protestuj , protestuj , na pasach A1, załóż żółtą kurtkę, będzie ci do twarzy Odpowiedz Link Zgłoś
jonwol Najpierw Kurski zrobił idiotę z Lecha 07.04.08, 17:06 i jego "orędzia" do narodu, teraz wyruchał Jarusia wyciągając debila na A1. Kurski, Tak trzymaj! Jak dają się dymać bez mydła to rób to dalej1 Odpowiedz Link Zgłoś