Dodaj do ulubionych

PiS domaga się zmniejszenia opłat za przejazd A1

07.04.08, 14:58
A ile wynosiły oplaty jak on był premierem?
Obserwuj wątek
    • tfuj_aniou_strusz Re: PiS domaga się zmniejszenia opłat za przejazd 07.04.08, 15:02
      nie wynosily, bo nie bylo autostrady ;)

PiS wyciagnal nauki od koalicjanta w kwestii blokowania drog.
      • soulworm kierowca.... buehehe 07.04.08, 15:44

• mejlmi A A4 ? 07.04.08, 16:12
          Jakoś Jarek nie protestował, jak za jego rządów kierowcy byli
          oszukiwani musząc płacic 13 zł za przejazd 70 km kompletnie
          rozkopana A4 na trasie Katowice-Kraków.
          • dr_diesel Lepper też pikietował. I jak skończył.... 07.04.08, 16:38
            Jarek uczy się od lepszych...
            • maruda.r Panie pośle Kaczyński! 07.04.08, 17:05
              dr_diesel napisał:

> Jarek uczy się od lepszych...

Panie pośle Kaczyński, rozumiem, że przez wszystkie lata w sejmie pierdział pan
              w stołek, ale o instytucji interpelacji poselskiej chyba pan mimo wszystko słyszał.

Co przeszkadza w jej złożeniu? Analfabetyzm? Zapatrzenie się w metody Leppera?

• baby1 Moze to czepiactwo, ale jak coś może być 07.04.08, 17:08
                zredukowane "do co najmniej" 12 groszy za kilometr.
                Jak już to "poniżej"
                • dobrasekta nie było go gdy ta sprawa wyszła za jego rządów 07.04.08, 18:13
                  żałosny pokurcz który nie potrafi się wysłowić - 10 zł to nadal "co najmniej 12
                  gr" , smutny dziad.

---------------
                  Wole coś zjeść i tyle
    • melee PiS domaga się zmniejszenia opłat za przejazd A1 07.04.08, 15:03
      Kaczyński czasami, bardzo sporadycznie, mniej więcej 3 razy w roku
      powie coś do rzeczy. Pomysł prywatno-państwowego biznesu , czyli
      zorganizowanego przekrętu na szerszą skalę już mu się przestał
      podobać. Bo państwo to już nie on.
      • dobrasekta to kto ma budować? państwo? wolne żarty. 07.04.08, 18:17
        Tego się nie da spokojnie czytać.
        Jakby w polsce państwo chciało płacić za autostrady to do 2107 nie bedziemy mieć
        więcej niż 500 metrów drogi.

---------------
        Wole coś zjeść i tyle
    • lahdaan 500 metrów 07.04.08, 15:09
      Tyle to metrów autostrad rząd dowodzony przez Jarosława Wielkiego oddał do
      użytku podczas swoich epizodycznych rządów. Teraz, kiedy autostrady powstają,
      każdy powód do protestu jest dobry.
      • jonnek Re: 500 metrów 07.04.08, 15:15
        Co nie zmienia faktu, że to partnerstwo publiczno-prywatne w polskim wydaniu to
        rzeczywiście przekręt. Nie wiem, jakie zasady ustalono na Pomorzu, ale pamiętam,
        że bodaj pod Poznaniem to bardziej właścicielowi opłaciło się zniechęcać do
        przejazdu autostradą, niż zachęcać - bo i tak państwo pokrywało ewentualne straty.
        • 4g63 Re: 500 metrów 07.04.08, 16:21
          ten kraj to jakaś kpina, a ludzie - niewolnicze bydło... śmieszne tragiczne i
          przykre zarazem...
      • guru133 Re: 500 metrów 07.04.08, 15:16
        lahdaan napisał:

> Tyle to metrów autostrad rząd dowodzony przez Jarosława Wielkiego oddał do
        > użytku podczas swoich epizodycznych rządów. Teraz, kiedy autostrady powstają,
        > każdy powód do protestu jest dobry.
        >Oddał, ale nie wybudował. Bo te 500 m zostały wybudowane jeszcze za rządów SLD:)
      • 2_x_duck 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 17:07
        265,5 km w 2006 i 0,5 km w 2007, bo renegocjowano kontrakty, dlatego budowe
        wstrzymano.
        • kralik111 Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 17:28
          2_x_duck napisał:

> 265,5 km w 2006 i 0,5 km w 2007, bo renegocjowano kontrakty,
          dlatego budowe
          > wstrzymano.

265,5 km w 2006 roku, to 265,5 km ktore budowe rozpoczeli
          poprzednicy w latach poprzednich ty nedzny klamco, wynika z tego, ze
          wszystko co wybudowal socjalista kaczynski to jak sam zauwazasz,
          zalosne 0,5 km w 2007 roku...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
          • 2_x_duck Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 17:34
            > 265,5 km w 2006 roku, to 265,5 km ktore budowe rozpoczeli
            > poprzednicy w latach poprzednich ty nedzny klamco, wynika z tego, ze
            > wszystko co wybudowal socjalista kaczynski to jak sam zauwazasz,
            > zalosne 0,5 km w 2007 roku...:DDDDDDDDDDDDDDDDDD

Nic nie rozpoczeli. Poczatek 2006 roku to juz kilka miesiecy rzadow PiS, a w
            zime nikt nie buduje. To zasluga tego rzadu. PiS oddal 266 km. Z twoja logika to
            co odda PO w tym roku to bedzie zasluga PiSu, wiec trzeba jeszcze poczekac z
            osadami :))
            • kralik111 Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 17:49
              2_x_duck napisał:

> > 265,5 km w 2006 roku, to 265,5 km ktore budowe rozpoczeli
              > > poprzednicy w latach poprzednich ty nedzny klamco, wynika z
              tego, ze
              > > wszystko co wybudowal socjalista kaczynski to jak sam zauwazasz,
              > > zalosne 0,5 km w 2007 roku...:DDDDDDDDDDDDDDDDDD
              >
              > Nic nie rozpoczeli. Poczatek 2006 roku to juz kilka miesiecy
              rzadow PiS, a w
              > zime nikt nie buduje. To zasluga tego rzadu. PiS oddal 266 km. Z
              twoja logika t
              > o
              > co odda PO w tym roku to bedzie zasluga PiSu, wiec trzeba jeszcze
              poczekac z
              > osadami :))

Glupka mozesz robic z samego siebie lub z mamusi, ale nie ze mnie,
              czy ludzi czytajacych twoje PiSie onanizmy...:DDDDDDDDDDDD
              • 2_x_duck Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 17:53
                Glupka mozesz robic z samego siebie lub z mamusi, ale nie ze mnie,
                > czy ludzi czytajacych twoje PiSie onanizmy...:DDDDDDDDDDDD

jestes typową POwską scierą jak nie masz nic do powiedzenia to wyzywasz.
                • tw_wielgus Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 17:55
                  2_x_duck napisał:

> Glupka mozesz robic z samego siebie lub z mamusi, ale nie ze mnie,
                  > > czy ludzi czytajacych twoje PiSie onanizmy...:DDDDDDDDDDDD
                  >
                  > jestes typową POwską scierą jak nie masz nic do powiedzenia to
                  wyzywasz.

Stosując Twoje kryteria, niniejszym przystąpiłeś do zacnego klubu
                  POwskich Ścier...
                  • 2_x_duck Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 17:59
                    > Stosując Twoje kryteria, niniejszym przystąpiłeś do zacnego klubu
                    > POwskich Ścier.

Nie bo ja nie zaczalem wyzywac. To byla odpowiedz na jego wyzwiska a to co innego
                    • tw_wielgus Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 18:02
                      2_x_duck napisał:

> > Stosując Twoje kryteria, niniejszym przystąpiłeś do zacnego klubu
                      > > POwskich Ścier.
                      >
                      > Nie bo ja nie zaczalem wyzywac. To byla odpowiedz na jego wyzwiska
                      a to co innego

A zatem podwójną miarę, kaczucha stosujesz.
                      Kali-kaczka z Ciebie...
                    • kralik111 Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 18:02
                      2_x_duck napisał:

> > Stosując Twoje kryteria, niniejszym przystąpiłeś do zacnego klubu
                      > > POwskich Ścier.
                      >
                      a to co inne
                      > go

Juz ci wczesniej napisalem, ze slowo "glupiec" podobnie jak "duren"
                      nie jest obraza, lecz okresleniem stanu umyslu, to podobnie jak
                      Walesa nazwal l.kaczynskiego durniem, i sad mu przyznal
                      racje...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                      • 2_x_duck Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 18:08
                        > Juz ci wczesniej napisalem, ze slowo "glupiec" podobnie jak "duren"
                        > nie jest obraza, lecz okresleniem stanu umyslu, to podobnie jak
                        > Walesa nazwal l.kaczynskiego durniem, i sad mu przyznal
                        > racje...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Obrazliwym okresleniem stanu umyslu. Gdzies mam wyroki stronniczych sadów i
                        twoje nauki.
                        • kralik111 Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 18:17
                          2_x_duck napisał:

> > Juz ci wczesniej napisalem, ze slowo "glupiec" podobnie
                          jak "duren"
                          > > nie jest obraza, lecz okresleniem stanu umyslu, to podobnie jak
                          > > Walesa nazwal l.kaczynskiego durniem, i sad mu przyznal
                          > > racje...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                          >
                          > Obrazliwym okresleniem stanu umyslu. Gdzies mam wyroki
                          stronniczych sadów i
                          > twoje nauki.

Dales idealny przyklad na to, kim jest i czym sie odznacza
                          glupiec...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                    • maaac Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 18:03
                      > a to co inne go
                      Hehehehehehe poziom przedszkola: "Psze Pani to On pierwszy zaczął
                      się przezywać". :PPPPPPPPPPP
                • kralik111 Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 17:58
                  2_x_duck napisał:

> Glupka mozesz robic z samego siebie lub z mamusi, ale nie ze mnie,
                  > > czy ludzi czytajacych twoje PiSie onanizmy...:DDDDDDDDDDDD
                  >
                  > jestes typową POwską scierą jak nie masz nic do powiedzenia to
                  wyzywasz.

Nie atakuj mnie personalnie nazywajac tym, na co mamusia cie
                  wychowala, bo dajesz jej bardzo zle swiadectwo...:DDD

Widzisz, ja w przeciwienstwie do ciebie mam wiele do powiedzenie,
                  dlatego ty mi ublizasz, bo sam nie masz nic do powiedzenia, a
                  slowo "glupiec" nie jest wyzwiskiem, lecz okresleniem biednego i
                  upodlonego stanu twojego umyslu...:DDDDDDDDDDDDDDDDDD
                  • 2_x_duck Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 18:01
                    > Nie atakuj mnie personalnie nazywajac tym, na co mamusia cie
                    > wychowala, bo dajesz jej bardzo zle swiadectwo...:DDD

W przeciwienstwie do ciebie jestem dobrze wychowany

> Widzisz, ja w przeciwienstwie do ciebie mam wiele do powiedzenie,
                    > dlatego ty mi ublizasz, bo sam nie masz nic do powiedzenia, a
                    > slowo "glupiec" nie jest wyzwiskiem, lecz okresleniem biednego i
                    > upodlonego stanu twojego umyslu...:DDDDDDDDDDDDDDDDD

Nazwanie cie sciera bylo tylko okresleniem nedznego stanu twojego umyslu i
                    charakteru razem wzietych.
                    • kralik111 Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 18:06
                      2_x_duck napisał:

> > Nie atakuj mnie personalnie nazywajac tym, na co mamusia cie
                      > > wychowala, bo dajesz jej bardzo zle swiadectwo...:DDD
                      >
                      > W przeciwienstwie do ciebie jestem dobrze wychowany

Wlasnie dales tego przyklad nazywaac mnie "szmata", rozumiem przez
                      to, ze to slowo w twoim rodzinnym domu bylo zwrotem grzecznosciowym
                      jakim tatus zwracal sie do mamusi...:DDD

>
                      > > Widzisz, ja w przeciwienstwie do ciebie mam wiele do powiedzenie,
                      > > dlatego ty mi ublizasz, bo sam nie masz nic do powiedzenia, a
                      > > slowo "glupiec" nie jest wyzwiskiem, lecz okresleniem biednego i
                      > > upodlonego stanu twojego umyslu...:DDDDDDDDDDDDDDDDD
                      >
                      > Nazwanie cie sciera bylo tylko okresleniem nedznego stanu twojego
                      umyslu i
                      > charakteru razem wzietych.

Nazwanie kogos sciera czy szmata nie jest okresleniem nedznego stanu
                      umyslu, bo te slowa nie maja z tym nic wspolnego, natomiast sa to
                      slowa potocznie odbierane jako wulgaryzmy, no ale przeciez tak cie
                      wychowano...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                      • 2_x_duck Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 18:13
                        > Wlasnie dales tego przyklad nazywaac mnie "szmata", rozumiem przez
                        > to, ze to slowo w twoim rodzinnym domu bylo zwrotem grzecznosciowym
                        > jakim tatus zwracal sie do mamusi...:DD

G.owno cie to obchodzi jak jest w moim domu, wiec stul juz ryjj. Ja do twojej
                        rodziny nie robie osobistych wycieczek gnoju.

> Nazwanie kogos sciera czy szmata nie jest okresleniem nedznego stanu
                        > umyslu, bo te slowa nie maja z tym nic wspolnego, natomiast sa to
                        > slowa potocznie odbierane jako wulgaryzmy, no ale przeciez tak cie
                        > wychowano...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Nazwanie glupkiem i durniem tez jest potocznie uznawane za obrazliwe.
                        • kralik111 Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 18:29
                          2_x_duck napisał:

> > Wlasnie dales tego przyklad nazywaac mnie "szmata", rozumiem
                          przez
                          > > to, ze to slowo w twoim rodzinnym domu bylo zwrotem
                          grzecznosciowym
                          > > jakim tatus zwracal sie do mamusi...:DD
                          >
                          > G.owno cie to obchodzi jak jest w moim domu, wiec stul juz ryjj.
                          Ja do twojej
                          > rodziny nie robie osobistych wycieczek gnoju.
                          >
                          > > Nazwanie kogos sciera czy szmata nie jest okresleniem nedznego
                          stanu
                          > > umyslu, bo te slowa nie maja z tym nic wspolnego, natomiast sa to
                          > > slowa potocznie odbierane jako wulgaryzmy, no ale przeciez tak
                          cie
                          > > wychowano...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                          >
                          > Nazwanie glupkiem i durniem tez jest potocznie uznawane za
                          obrazliwe.

Kiedy ty zrozumiesz dziewcze, ze ja do twojej rodziny nic nie mam,
                          to ty glupia dajesz swojej rodzinie swiadectwo, twoje szambo
                          jezykowe jest wynikiem twojego wychowania, no chyba, ze chcesz
                          powiedziec, ze nie rodzice cie wychowywali, tylko kto, dzielnicowy ?
                          DDD

Za nazwanie glupkiem czy durniem obrazaja sie ludzie glupi, poniewaz
                          kazdy madry czlowiek, wie, ze na swoj sposob tez jest glupkiem czy
                          durniem, nikt przeciez nie pozjadal wszystkich rozumow...;DDD

Kumasz mala ? ;D
                          • 2_x_duck Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 18:31
                            Nie wiem do kogo piszesz. Nie jestem dziewczyną wiec chyba nie do mnie.
                            • kralik111 Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 18:36
                              2_x_duck napisał:

> Nie wiem do kogo piszesz. Nie jestem dziewczyną wiec chyba nie do
                              mnie.

Nie jestes dziewczyna? :-O

No to zachowuj sie jak mezczyzna.
                              • tw_wielgus Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 18:38
                                :DDDDDD

kralik111 napisał:

> 2_x_duck napisał:
                                >
                                > > Nie wiem do kogo piszesz. Nie jestem dziewczyną wiec chyba nie
                                do
                                > mnie.
                                >
                                > Nie jestes dziewczyna? :-O
                                >
                                > No to zachowuj sie jak mezczyzna.

• tw_wielgus Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 18:07
                      2_x_duck napisał:

> > Nie atakuj mnie personalnie nazywajac tym, na co mamusia cie
                      > > wychowala, bo dajesz jej bardzo zle swiadectwo...:DDD
                      >
                      > W przeciwienstwie do ciebie jestem dobrze wychowany
                      > Nazwanie cie sciera bylo tylko okresleniem nedznego stanu twojego
                      umyslu i
                      > charakteru razem wzietych.

Podelcu, użyłeś określenia "POwska sciera", tym samym upodliłeś i
                      poniżyłeś wszystkich wyborców PO. Ja pomimo, że upłynęło 5 min., nie
                      mogę jeszcze dojść do siebie.
                      Nie Kwaczuszko to nie jest tak jak piszesz....
                      Żądam przeprosin...
                      • maaac Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 18:08
                        To jeszcze dzieciak. Za młody by w pełni był godzien czynności
                        honorowych. On nie jest w stanie nikogo realnie obrazić.
                        • 2_x_duck Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 18:11
                          Jak cos to nie dzieciak. Nie wtrącaj sie jak nie maz nic lepszego do dodania.
                          • kralik111 Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 18:20
                            2_x_duck napisał:

> Jak cos to nie dzieciak. Nie wtrącaj sie jak nie maz nic lepszego
                            do dodania.

No, ale przeciez sam udowadniesz, ze jestes dzieciak, na dodatek zle
                            wychowany...;DDD
                            • 2_x_duck Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 18:28
                              > No, ale przeciez sam udowadniesz, ze jestes dzieciak, na dodatek zle
                              > wychowany...;DDD

A ty ze jestes stary niewychowany buc.
                              • maaac Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 18:30
                                I wyzwiskami, a potem będzie płacz i bieg na skargę do "Pani". A oni
                                mnie przezywają.... :P
                              • kralik111 Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 18:30
                                2_x_duck napisał:

> > No, ale przeciez sam udowadniesz, ze jestes dzieciak, na dodatek
                                zle
                                > > wychowany...;DDD
                                >
                                > A ty ze jestes stary niewychowany buc.

To rozumiem jest zwrot jakiego mamusia uzywa wzgledem tatusia...:DDD
                        • tw_wielgus Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 18:13
                          maaac napisał:

> To jeszcze dzieciak. Za młody by w pełni był godzien czynności
                          > honorowych. On nie jest w stanie nikogo realnie obrazić.

Ja sądzę, że jest to dziewczyna, ma takie fajne dziewczęce
                          spojrzenie na świat...
                          • 2_x_duck Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 18:14
                            > Ja sądzę, że jest to dziewczyna, ma takie fajne dziewczęce
                            > spojrzenie na świat.

To jednak glupi jestes jak tak sadzisz :))))
                            • tw_wielgus Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 18:17
                              2_x_duck napisał:

> > Ja sądzę, że jest to dziewczyna, ma takie fajne dziewczęce
                              > > spojrzenie na świat.
                              >
                              > To jednak glupi jestes jak tak sadzisz :))))

No wiedziałem, byłem pewien, że nie podnosisz deski w toalecie...;P
                              • 2_x_duck Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 18:20
                                > No wiedziałem, byłem pewien, że nie podnosisz deski w toalecie...;P

W nocy zapominam :)) Matka drze sie potem ze decha obsikana
                                • tw_wielgus Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 18:22
                                  2_x_duck napisał:

> > No wiedziałem, byłem pewien, że nie podnosisz deski w
                                  toalecie...;P
                                  >
                                  > W nocy zapominam :)) Matka drze sie potem ze decha obsikana

W nocy? masz problemy z prostatą???
                                  • 2_x_duck Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 18:26
                                    > W nocy? masz problemy z prostatą??

A ty nigdy nie wstajesz w nocy sikać? Glupie pytania zadajesz.
                                    • tw_wielgus Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 18:31
                                      2_x_duck napisał:

> > W nocy? masz problemy z prostatą??
                                      >
                                      > A ty nigdy nie wstajesz w nocy sikać? Glupie pytania zadajesz.

Jeszcze nie....
                                      • 2_x_duck Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 18:34
                                        > Jeszcze nie..

A nigdy nie musiales? Lałes w łozko? Pije duzo mleka przed snem i prawie co noc
                                        musze wstawac . Widac mamsz twardy sen albo lejesz w lozko
                                        • tw_wielgus Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 18:37
                                          2_x_duck napisał:

> > Jeszcze nie..
                                          >
                                          > A nigdy nie musiales? Lałes w łozko? Pije duzo mleka przed snem i
                                          prawie co noc
                                          > musze wstawac . Widac mamsz twardy sen albo lejesz w lozko

Nie, po prostu nie piję mleka przed snem...
                                          • 2_x_duck Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 18:38
                                            > Nie, po prostu nie piję mleka przed snem...

No to nie pij i problemu nie bedzie
                                            • tw_wielgus Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 18:41
                                              2_x_duck napisał:

> > Nie, po prostu nie piję mleka przed snem...
                                              >
                                              > No to nie pij i problemu nie bedzie

Ale ja nie mam problemu, to Ty masz problem z nocnym moczeniem
                                              deski...
                                            • kralik111 Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 18:42
                                              2_x_duck napisał:

> > Nie, po prostu nie piję mleka przed snem...
                                              >
                                              > No to nie pij i problemu nie bedzie

No to przeciez ten pan napisal ci, ze mleka przed snem nie pija, nie
                                              zrozumialas...?

Te jak dorosmiesz, tez nie bedziesz pil juz mleka. :DDD

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                                          • kralik111 Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 18:41
                                            tw_wielgus napisał:

> 2_x_duck napisał:
                                            >
                                            > > > Jeszcze nie..
                                            > >
                                            > > A nigdy nie musiales? Lałes w łozko? Pije duzo mleka przed snem
                                            i
                                            > prawie co noc
                                            > > musze wstawac . Widac mamsz twardy sen albo lejesz w lozko
                                            >
                                            > Nie, po prostu nie piję mleka przed snem...

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Nie zla mamy polewke z tym (ta) wiejska kaczucha...:DDDDDDDDDD
                                            • tw_wielgus Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 18:44
                                              kralik111 napisał:
                                              >
                                              > Nie zla mamy polewke z tym (ta) wiejska kaczucha...:DDDDDDDDDD

Od dłuższego czasu rżę jak pisowski osioł, ...:DDDD
                                  • kralik111 Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 18:38
                                    tw_wielgus napisał:

> 2_x_duck napisał:
                                    >
                                    > > > No wiedziałem, byłem pewien, że nie podnosisz deski w
                                    > toalecie...;P
                                    > >
                                    > > W nocy zapominam :)) Matka drze sie potem ze decha obsikana
                                    >
                                    > W nocy? masz problemy z prostatą???

To nie prostata, to wiek szczeniecy...:DDD
                                    • tw_wielgus Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 18:40
                                      kralik111 napisał:

> tw_wielgus napisał:
                                      >
                                      > > 2_x_duck napisał:
                                      > >
                                      > > > > No wiedziałem, byłem pewien, że nie podnosisz deski w
                                      > > toalecie...;P
                                      > > >
                                      > > > W nocy zapominam :)) Matka drze sie potem ze decha obsikana
                                      > >
                                      > > W nocy? masz problemy z prostatą???
                                      >
                                      >
                                      > To nie prostata, to wiek szczeniecy...:DDD

To było podchwytliwe skierowanie dyskusji na "męski tor",;P

• 2_x_duck Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 18:10
                        > Podelcu, użyłeś określenia "POwska sciera", tym samym upodliłeś i
                        > poniżyłeś wszystkich wyborców PO. Ja pomimo, że upłynęło 5 min., nie
                        > mogę jeszcze dojść do siebie.
                        > Nie Kwaczuszko to nie jest tak jak piszesz....
                        > Żądam przeprosin..

POwską ścierą nazwałem kralika a nie wszystkich wyborcow PO i nie musze cie
                        przepraszac. Ty akurat jestes kulturalny.
                        • tw_wielgus Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 18:12
                          2_x_duck napisał:

> > Podelcu, użyłeś określenia "POwska sciera", tym samym upodliłeś i
                          > > poniżyłeś wszystkich wyborców PO. Ja pomimo, że upłynęło 5 min.,
                          nie
                          > > mogę jeszcze dojść do siebie.
                          > > Nie Kwaczuszko to nie jest tak jak piszesz....
                          > > Żądam przeprosin..
                          >
                          > POwską ścierą nazwałem kralika a nie wszystkich wyborcow PO i nie
                          musze cie
                          > przepraszac. Ty akurat jestes kulturalny.

Zestawienie wyborcy PO ze ścierą jest wystarczającym powodem do
                          żądania satysfakcji...

• 2_x_duck Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 18:15
                            > Zestawienie wyborcy PO ze ścierą jest wystarczającym powodem do
                            > żądania satysfakcji...

Szkoda ze jak ciagle obrazaja tu PiSowcow to nie jestes taki obronca kultury.
                            • tw_wielgus Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 18:18
                              2_x_duck napisał:

> > Zestawienie wyborcy PO ze ścierą jest wystarczającym powodem do
                              > > żądania satysfakcji...
                              >
                              > Szkoda ze jak ciagle obrazaja tu PiSowcow to nie jestes taki
                              obronca kultury.

Nie głosowałem na PIS niech robią to Ci, którzy wierzą w ideały PRL
                              wersja IV.
                            • kralik111 Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 18:24
                              2_x_duck napisał:

> > Zestawienie wyborcy PO ze ścierą jest wystarczającym powodem do
                              > > żądania satysfakcji...
                              >
                              > Szkoda ze jak ciagle obrazaja tu PiSowcow to nie jestes taki
                              obronca kultury.

Mloda kobieto, PiSowcy sami sie obrazaja, chociazby tym, ze przez 2
                              lata obrazajac caly narod przegrali wybory i sa na tyle glupi, ze
                              robiac to dalej, pograzaja samych siebie w lajnie ktorym obrzucaja
                              Polakow...:DDD
                        • kralik111 Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 18:22
                          2_x_duck napisał:

> > Podelcu, użyłeś określenia "POwska sciera", tym samym upodliłeś i
                          > > poniżyłeś wszystkich wyborców PO. Ja pomimo, że upłynęło 5 min.,
                          nie
                          > > mogę jeszcze dojść do siebie.
                          > > Nie Kwaczuszko to nie jest tak jak piszesz....
                          > > Żądam przeprosin..
                          >
                          > POwską ścierą nazwałem kralika a nie wszystkich wyborcow PO i nie
                          musze cie
                          > przepraszac. Ty akurat jestes kulturalny.

A ty jestes glupi...:DDD

Wiesz, od tak mlodej dziewczynki jakty, nie bede domagal sie
                          przeprosin, to nie byloby honorowe...:D
                          • 2_x_duck Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 18:29
                            > A ty jestes glupi...:DDD

Sam jesteś glupi.

> Wiesz, od tak mlodej dziewczynki jakty, nie bede domagal sie
                            > przeprosin, to nie byloby honorowe...:D

Od takiej starej baby jak ty nie chce zadnych przeprosin
                            • kralik111 Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 18:32
                              2_x_duck napisał:

> > A ty jestes glupi...:DDD
                              >
                              > Sam jesteś glupi.
                              >
                              > > Wiesz, od tak mlodej dziewczynki jakty, nie bede domagal sie
                              > > przeprosin, to nie byloby honorowe...:D
                              >
                              > Od takiej starej baby jak ty nie chce zadnych przeprosin

No nie mow, ze jestes taka glupia i nie zrozumialas co napisaem ;DDD
                              • 2_x_duck Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 18:36
                                > No nie mow, ze jestes taka glupia i nie zrozumialas co napisaem ;DD

Nie wiem do kogo piszesz. Znowu ci sie cos pomyliło.
                                • tw_wielgus Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 18:38
                                  2_x_duck napisał:

> > No nie mow, ze jestes taka glupia i nie zrozumialas co
                                  napisaem ;DD
                                  >
                                  > Nie wiem do kogo piszesz. Znowu ci sie cos pomyliło.

A niby co mu się miało pomylić ?, laleczko....
                                  • 2_x_duck Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 18:42
                                    > A niby co mu się miało pomylić ?, laleczko...

Nastepny gej :)))
                                    • tw_wielgus Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 18:46
                                      2_x_duck napisał:

> > A niby co mu się miało pomylić ?, laleczko...
                                      >
                                      > Nastepny gej :)))

Gej to "tegóż "... z chłopcami.
                                      Ja jestem wielbicielem uroku płci przeciwnej.
                                      • 2_x_duck Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 18:48
                                        > Gej to "tegóż "... z chłopcami.
                                        > Ja jestem wielbicielem uroku płci przeciwnej

Wiec jestes kobieta skoro mowisz do mnie laleczko? Albo gejem :)) Jednak jestes
                                        gejem.
                                        • tw_wielgus Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 18:54
                                          2_x_duck napisał:

> > Gej to "tegóż "... z chłopcami.
                                          > > Ja jestem wielbicielem uroku płci przeciwnej
                                          >
                                          > Wiec jestes kobieta skoro mowisz do mnie laleczko? Albo gejem :))
                                          Jednak jestes
                                          > gejem.

Ależ Kaczuszko! zapewniam Cię, że nie i spora grupa laseczek może to
                                          potwierdzić.
                                          • 2_x_duck Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 18:56
                                            > Ależ Kaczuszko! zapewniam Cię, że nie i spora grupa laseczek może to
                                            > potwierdzić

Dla ciebie laski to chlopcy, wiec powiedzą to co ja.:P
                            • tw_wielgus Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 18:33
                              2_x_duck napisał:

> > A ty jestes glupi...:DDD
                              >
                              > Sam jesteś glupi.
                              >
                              > > Wiesz, od tak mlodej dziewczynki jakty, nie bede domagal sie
                              > > przeprosin, to nie byloby honorowe...:D

Kaczucha no nie wygłupiaj się, jesteś w męskim towarzystwie, na
                              kilometr zwietrzą laskę ( a już młodą..)....
                              >
                              > Od takiej starej baby jak ty nie chce zadnych przeprosin
                              • 2_x_duck Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 18:37
                                > Kaczucha no nie wygłupiaj się, jesteś w męskim towarzystwie, na
                                > kilometr zwietrzą laskę ( a już młodą..)....

W takim razie jestescie gejami jesli jestem dla was laską.
            • marek99az1 Re: 266 km ty nedzny kłamco 07.04.08, 19:20
              2_x_duck napisał:
              > Nic nie rozpoczeli. Poczatek 2006 roku to juz kilka miesiecy
              rzadow PiS, a w
              > zime nikt nie buduje. To zasluga tego rzadu. PiS oddal 266 km. Z
              twoja logika t
              > o
              > co odda PO w tym roku to bedzie zasluga PiSu, wiec trzeba jeszcze
              poczekac z
              > osadami :))

Nie pleć głupot, wejdź na stronę GDDKiA to się dowiesz kto, co i
              kiedy zbudował. Sam piszesz, że w zimie nikt nie buduje. W trzy
              kwartały nigdy w Polsce nie zbudowano od początku do końca 265 km
              autostrady. Puknij się w głowę!
    • login-ka pikieta? 07.04.08, 15:12
      Hmm... a czytaliście "Lubiewo" Mariusza Witkowskiego? tam też pojawia się pojęcie "pikiety" ;)
      • mejlmi Re: pikieta? 07.04.08, 16:16
        A pamiętacie Andrzeja Leppera? Też zaczynał od protestów, straszenia
        przeciwnikami politycznymi i obrażania wszystkich. Mam nadzieje, że
        Jarek na protestach kończy i wkrótce do Andrzeja dołaczy.
    • guru133 Lata rządów tego pana to czas stracony dla 07.04.08, 15:14
      budowy dróg i autostrad, więc teraz może przestałby kwakać. Choćby po to żeby
      zachować resztkę przyzwoitości, o ile coś takiego jeszcze posiada.
    • dornjuan głupi potwór ciasteczkowy 07.04.08, 15:17
      Partnerstwo się nie sprawdziło bo wybudowano wówczas część
      autostrad.Sprawdza się za to metoda PISowska tzn. nic nie budować a
      wówczas nie będzie też żadnych opłat. Debile zmarnowali dwa lata.
      Miało być szybciej i taniej. Skutek rządów potwora jest taki , że
      nie wybudowano nic a koszt wybudowania 1 km zwiększył się o 70 %.
      Czy potwór zapłaci za to ze swojej kieszeni ? Tak debilu
      społeczeństwo postrzega prawdziwe rządy nieudaczników z PIS. Na PO
      przyjdzie czas za 3,5 roku a teraz trzymaj od nich swoje brudne
      łapska z daleka.
      • dr_schab Ściga się z Mulatem ;) 07.04.08, 16:51
        .
    • szcz9 Jarek, przecież ty nie masz prawa jazdy 07.04.08, 15:22
      A spacerować z kotem po autostradzie nie wolno, nawet za opłatą.
    • wicary A to stary kabotyn to "zasługa PiS-dzielców" 07.04.08, 15:30
      Stary kabotyn walczy o popularność A tymczasem to PiS-dzielcy zapieprzyli
      sprawę autostrad Ale każda okazja jest dobra aby pokazać "przyjazną twarz
      troskliwego obywatela" zamiast butnego ryła PiS-dzielca . PO NAS CHOĆBY POTOP
      _ALE NIGDY KACZYŃSCY
    • omcrew tusk mial racje jak pokazywal na kaczynskiego i 07.04.08, 15:41
      mowil widze andrzeja leppera.

a dlaczego w ramach solidarnego panstwa PiS nie zadecydowal ze autosreada bedzie
      darmowa tylko teraz pikietuja?
    • tytan38 PiS domaga się zmniejszenia opłat za przejazd A1 07.04.08, 16:02
      Czytając tych co wypowiedzieli się do tej pory,wypowiadając swoje opinie pewnie nie zrozumieli o co chodzi,czasem złość prowadzi do zguby ,do zatopienia wlasnego okrętu ,na którym się płynie,co tu ma Kaczyński ,czy jaki inny polityk,tu chdzi PANOWIE o opłaty za przejazd autostradą, a nie kto jaki jest-Czy nie jest dla was różnicą PANOWIE płacić za przejazd autostradą 50,zł,czy 1000,zł i czy w tym wypadku pan Kaczynski nie ma racji ,pomyślcie PANOWIE,przez wielkie "P".
      tytan38
      • 4g63 Re: PiS domaga się zmniejszenia opłat za przejazd 07.04.08, 16:26
        oni cierpią na pewną, chyba nieuleczalną chorobę, trzeba im wybaczyć.

CO do tematu, to nie rozumiem nadal, dlaczego autostrady wybudowane za pieniądze
        podatników mają być płatne, a tym bardziej, dlaczego mam płacić za to że jej nie
        używam?? to jakiś żart? pryma aprilis był już tydzień temu...
      • teraz.k.wy Re: PiS domaga się zmniejszenia opłat za przejazd 07.04.08, 16:27
        za przejazd 22 km.autostrada zapłaciłam 6.70 gr.i tak fajnie,bo pod
        Poznaniem 3 razy więcej.
      • mejlmi Re: PiS domaga się zmniejszenia opłat za przejazd 07.04.08, 16:50
        tytan38 napisał:

> Czytając tych co wypowiedzieli się do tej pory,wypowiadając swoje
        opinie pewnie
        > nie zrozumieli o co chodzi,czasem złość prowadzi do zguby ,do
        zatopienia wlasn
        > ego okrętu ,na którym się płynie,co tu ma Kaczyński ,czy jaki inny
        polityk,tu c
        > hdzi PANOWIE o opłaty za przejazd autostradą, a nie kto jaki jest-
        Czy nie jest
        > dla was różnicą PANOWIE płacić za przejazd autostradą 50,zł,czy
        1000,zł i czy w
        > tym wypadku pan Kaczynski nie ma racji ,pomyślcie PANOWIE,przez
        wielkie "P".
        > tytan38

Masz rację, oczywiście, że o to chodzi, ale pozostali forumowicze
        również mają racje. Chodzi o to, że Kaczyński uprawia czystą
        demagogię. Równie dobrze mógłby postulowac zniesienie opłat wogóle.
        Nic go to nie kosztuje, nie on jest za to odpowiedzialny (był
        natomiast rok temu), więc próbuje siać niepokój. Kaczyński prowadzi
        do destabilizacji państwa, żeby przejąc władzę. O obniżanie
        wysokości opłat można skutecznij walczyc w komisjach sejmowych,
        rozmowach z biznesem itd. A nie drąc ryja do kamery i strasząc
        Tuskiem.
    • irocker kretyni..jak rzadzili to im oplaty nie przeszkadza 07.04.08, 16:12
      rządzili 2 lata i jakoś wtedy im opłaty nie przeszkadzały..nagle zaczęli się
      interesować..teraz mówia, ze państwo powinno sie tym zająac i jest to
      niedopuszczalne..to w takim razie całe ich rządy były nie dopuszczalne..kolejna
      kompromitacja pisu...
      • 4g63 Re: kretyni..jak rzadzili to im oplaty nie przesz 07.04.08, 16:24
        pisofobia to choroba, chyba wyleczalna, wam przeszkadzali wtedy kiedy rządzili,
        teraz jak nie rządzą. Zamiast zastanowić się nad tym dlaczego za autostrady
        wybudowane z pieniędzy podatników (a przynajmniej tak powinno być) trzeba
        płacić, to wy dalej plujecie, plujecie i plujecie, żeby tylko o właściwych
        rzeczach nie dyskutować... co mnie obchodzi jakiś pis? bardziej interesuje mnie
        powyższy problem.
        • teraz.k.wy Re: kretyni..jak rzadzili to im oplaty nie przesz 07.04.08, 16:31
          żeby budować autostrady,musi być kasa.Twoje podatki wystarcza na 1
          km.autostrady rocznie...na całym świecie opłaty sa na autostradach .
          • baby1 Re: kretyni..jak rzadzili to im oplaty nie przesz 07.04.08, 17:12
            Mało świata widziałeś. Nawet w Niemczech nie byłeś.

> km.autostrady rocznie...na całym świecie opłaty sa na
            autostradach .
    • arahat1 to lepsze niz kaczor donald!!!!!!!!!!! 07.04.08, 16:15
      ale jajajaaa i to facet ktory byl ponoc premierem RP...
    • wyksztalciunio PiS domaga się zmniejszenia opłat za przejazd A1 07.04.08, 16:15
      Ta kanalia niczego sie nie nauczyla.Z wyjatkiem palenia kukly
      prezydenta.A wiec do dziela pod Palac Namiestnikowski.On wspolrzadzi.
    • nieprawomyslny Niech Jarek lepiej się 07.04.08, 16:16
      pochwali, jaki % podatków z benzyny przeznaczył w swoim czasie na
      drogi, a ile na wsparcie moherowego elektoratu i
      realizację "solidarnego państwa"..
    • teraz.k.wy PiS domaga się zmniejszenia opłat za przejazd A1 07.04.08, 16:18
      O! Lepper też zbił kapitał na blokadch dróg.Ale Jareczkowi sie nie
      uda,bo jest fałszem,ta jego obrona kierowców.Z ekonomii miał pałę!
    • vomitorium1 PiS domaga się zmniejszenia opłat za przejazd A1 07.04.08, 16:20
      jak widać
      były premier
      jest też genialnym ekonomistą
      (ekonomem ?)
      • 4g63 Re: PiS domaga się zmniejszenia opłat za przejazd 07.04.08, 16:27
        ?
    • tomala76 Do conajmniej 12 gr hehe a białe jest czarne 07.04.08, 16:30
      Kaczor to wogóle nie wie co mówi.
      Białe jest czarne. Obecnie opłata wynosi przecież co najmniej 12 gr..
      O co chodzi temu facetowi??
    • tetradrachma poniewaz Kaczyński zaczyna jak Lepper to, 07.04.08, 16:46
      mam nadzieję, jak Lepper skonczy !
    • kruk51 PiS domaga się zmniejszenia opłat za przejazd A1 07.04.08, 16:47
      Prawdą jest, że ceny za autostrady winny być realne. Wybudowano je z fu
      nduszy publicznych i mają służyć narodowi a nie niegodziwcom z dawnej
      UW i AWS, których jest aż nazbyt dużo w PO.
      Ale też prawdą jest, że skoro Pan Jarosław angażuje się w takie imprezy
      to znaczy, że PiS dogorywa ! Sposób na życie braci Kaczyńskich to mie
      szać, nieustannie mieszać. O tym dożć jasno mówił Pan Wałęsa !
    • internauta2007 Według peło po autostradach mogą jeździć tylko kli 07.04.08, 16:47
      Według peło po autostradach mogą jeździć tylko klienci, których stać na
      stołowanie się w restauracji. Według pana Kozłowskiego z peło - marszałka
      województwa pomorskiego - klienci barów , fastfoodów wypad na lokalne.
      • boryska1 Re: Według peło po autostradach mogą jeździć tylk 07.04.08, 17:01
        pisowcy dajcie już spokój razem z waszym guru mieliście 2 lata co zrobiliście
        teraz wam sie przypomniało
      • jkal Tusk skretyniał zupełnie 27 zł/100 km=6 l 07.04.08, 22:45
        chyba tymi drogami będą się ścigać Schetynescu z PaliKotem!
    • wolny_najmita Odezwał się popaprany kurdupel! 07.04.08, 16:54
      Niech protestuje jeszcze w sprawie obniżki cen art. spożywczych, paliw,
      energii, gazu i mieszkań! A w szczególności oleju żeby mógł wlać sobie do
      głupiego łba!
    • taglinda Re: PiS domaga się zmniejszenia opłat za przejazd 07.04.08, 16:54
      ten gnidowaty śmieć zapomniał, że to jego minister zerwał umowę na budowę
      odcinka autostrady, bo była "za droga".

Po czym podpisał ją ponownie - za dwukrotnie większe pieniądze.

Nie ma prawa jazdy, niech spieprza do parku - na rowerku z bocznymi kółkami
      pojeździć wokół klombu.
    • almagus Solidarnie w buty samoobrony,pamietacie pielęgniar 07.04.08, 17:00
      ki.

Towarzysz Solidaruch!

Dzielimy solidarnie panie i panowie,
      Ja oraz wy bierzemy po połowie!
      No, aby nie było w tym oszukaństwa
      jeszcze połowę wezmę wam dla państwa.
      No, wiecie posady mam na głowie,
      podzielę wasze jeszcze po połowie.
      No jeszcze wasze grzechy pooglądam,
      to tym lepszym od was z waszego dodam.
      No jeszcze są modlitewne błagania,
      im z waszego coś znajdę do dodania.
      No jeszcze członków wspiera mnie tak wielu,
      wezmę wam, dam im jak w Pe eR eLu!
      Władza nad duszą dzielona na troje,
      a u nas macie dzielenie na dwoje
      i tym sposobem macie większe swoje!

Za resztę Polonia ci kupi napis na plecy – głupi!

I zadęła w Zelniewie z „łorganami waltórnia”
      mamy durnia, mamy durnia, maaaamy durnia!
      • s3kawka Jarek brony na plecy i gnojowicę we wiadro i na 07.04.08, 19:20
        I protestuj , protestuj , na pasach A1, załóż żółtą kurtkę, będzie ci do twarzy
    • jonwol Najpierw Kurski zrobił idiotę z Lecha 07.04.08, 17:06
      i jego "orędzia" do narodu, teraz wyruchał Jarusia wyciągając debila na A1.
      Kurski, Tak trzymaj! Jak dają się dymać bez mydła to rób to dalej1

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka