amanasunta Cham chamem na wieki wiekow amen... 19.04.08, 18:04 To o ,,Kaziu'', ,,Lechu''(Walesie), Niesiolku i innej swoloczy! Odpowiedz Link Zgłoś
kwaczynsky_pan Whatever, Zorro, nie o to chodzi 19.04.08, 18:05 Panie Zorro, ostatnie czego od Pana, jako od polityka, oczekuję to lojalność wobec przyjaciół. Ma Pan być lojalny wobec wartości. Tym bardziej, iż ima się pan resortu prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Ziobro w zakonie 19.04.08, 18:21 Nieporozumienie. Obecny PiS zatraca większość cech partii politycznej reprezentującej wartości. Ziobro trzyma z Pati Koti, Kaczyńskimi (tu pełni rolę bierną), Kryże, Gilowską, Bulterierem i resztą bratwy (maliny). Stąd lojalność nie wobec wartości, a przyjaciół. ____ Wolę nie mówić o mafii, bo to dobrze zorganizowana struktura, różna w tym, że zdrady są tam rzadkością. Właściwie, z mafii nie odchodzi nikt. Tu lepiej skorzystać ze slangu odesskich rzezimieszków - bo jaki przedmiot, taki język. Ziobro w zakonie, to najwyższy stopień wtajemniczenia w tej hierarchii "prawa i sprawiedliwości". Odpowiedz Link Zgłoś
kwaczynsky_pan Re: A może 20.04.08, 10:16 Znaczy się - Zbigniew Whatever? Taki polski superbohater... kwa, znowu tandeta.:-/ Odpowiedz Link Zgłoś
croco Ziobro: Kaziu, ja nigdy nie zdradzam przyjaciół 19.04.08, 18:17 A bo to ich masz? Odpowiedz Link Zgłoś
silesiusmonachijski111 Brawo ministrze Ziobro! 19.04.08, 18:20 Lepiej nie mozna bylo temu tlumokowi Marcinkiewiczowi odpowiedziec. Sa pewne granice wlazenia do d... To co ostatnio wykonuje Kaziu w odniesieniu do POlszewii te granice dawno przekroczylo Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Polegaj na Ziobrze jak na Zawiszy 19.04.08, 18:26 W połowie ub. roku rozmawiałem ze szczerym entuzjastą PiS. Powiedziałem, że Ziobro plącze się w zeznaniach i kłamie (sypnął go sam Kaczor Większy). odpowiedział mi: – To niemożliwe. Ziobro musiał się pomylić. – Dlaczego? – Bo Ziobro nie kłamie. :)) ___ Czy Ziobro, czy Marcinkiewicz, to jedno i to samo. Tożsamość: 0+0=0*0=0 Odpowiedz Link Zgłoś
eat.pussy Re: Brawo ministrze Ziobro! 19.04.08, 18:28 > Sa pewne > granice wlazenia do d... To Ziobro napewno dobrze zna, tak jak i ty - na "własnej skórze"? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Brawo ministrze Ziobro! 19.04.08, 19:34 silesiusmonachijski111 napisał: > Lepiej nie mozna bylo temu tlumokowi Marcinkiewiczowi odpowiedziec. Sa pewne > granice wlazenia do d... To co ostatnio wykonuje Kaziu w odniesieniu do > POlszewii te granice dawno przekroczylo Kazio byl kiedys PiSim premierem a ty byles kiedys Polakiem...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ...Przeciez.................; 19.04.08, 18:28 Dla GW Ziobro to przestepca.Za co?Bo walczyl z przestepcami. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.pussy Re: ...Przeciez.................; 19.04.08, 18:29 presentation1 napisał: > Dla GW Ziobro to przestepca.Za co?Bo walczyl z przestepcami. A przestępcy międzu sobą nie walczą tumanie? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ...Przeciez.................; 19.04.08, 18:31 Tzn.GW to przestepcy? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ...Przeciez.................; 19.04.08, 18:33 Udaja ze walcza z przestepcami ale ich autorytetami jest Misztal.Krause czy inni.Inna prawidlowosc? Odpowiedz Link Zgłoś
marek99az1 Re: ...Przeciez.................; 19.04.08, 19:03 presentation1 napisał: > Udaja ze walcza z przestepcami ale ich autorytetami jest Misztal.Krause czy inn > i. Krauze, to do niedawna przyjaciel L. Kaczyńskiego. Misztal przed je4szcze rządami PO schował się w USA. W grudniu 2007 wysłano za nim list gończy. Nic to nie da, bo Misztal jest obywatelem USA (pamiętasz sprawę Mazura?). Za milion $ (zł?, nie pamiętam) dostanie list żelazny i stanie przed polskim sądem. Ciągle piszesz głupoty. Nie zapijaj się winem - będziesz miał chłonniejszy umysł. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ...Przeciez.................; 19.04.08, 19:30 presentation1 napisał: > Udaja ze walcza z przestepcami ale ich autorytetami jest Misztal.Krause czy inn > i.Inna prawidlowosc? A powiedz szczeraze, gdyby zi0bro cie ladnie poprosil o dobrowolna ekstradycje, oddal bys sie w jego rece? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
eat.pussy Re: ...Przeciez.................; 19.04.08, 18:35 presentation1 napisał: > Tzn.GW to przestepcy? wszyscy ziobropodobni Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ...Przeciez.................; 19.04.08, 18:50 Ziobropodobi?Bo walcza z plaga?Jestem Ziobropodobny.Nie jestem mafijny Cwiakalski Odpowiedz Link Zgłoś
eat.pussy Re: ...Przeciez.................; 19.04.08, 18:55 Człowieku, ten nieudacznik Ziobro walczy co najwyżej z własnym cieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
marek99az1 Re: ...Przeciez.................; 19.04.08, 19:04 presentation1 napisał: > Ziobropodobi?Bo walcza z plaga?Jestem Ziobropodobny.Nie jestem mafijny Cwiakals > ki Z tego co piszą o tobie, jesteś esbekopodobny. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ...Przeciez.................; 19.04.08, 19:28 presentation1 napisał: > Tzn.GW to przestepcy? Nie, GW to nie przestepcy, lecz ty i zi0bro...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ...Przeciez.................; 19.04.08, 19:26 presentation1 napisał: > Dla GW Ziobro to przestepca.Za co?Bo walczyl z przestepcami. Przestepca jest czlowiek ktory zlamal prawo wajdzik, a ty przeciez nielegalnie bez paszportu uciekles z Polski, na dodatek nielegalnie posiadasz bron palna, sztuk dwie...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Wynika z tego, ze zi0bro jest twoim glownym wrogiem...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
cyberbatat Re: Ziobro: Kaziu, ja nigdy nie zdradzam przyjaci 19.04.08, 18:30 boże chroń mnie od takich przyjaciół jak ziobro!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachiensis Zierro? To nieudacznik i pusty laluś. Tfu! 19.04.08, 18:35 Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 [...] 19.04.08, 18:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt601 Re: Ziobro: Kaziu, ja nigdy nie zdradzam przyjaci 19.04.08, 18:37 no patrz jaka łajza i kłamca,a Kaczmarek to nasz,czy twój przyjaciel Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Ziobro: Kaziu, ja nigdy nie zdradzam przyjaciół 19.04.08, 18:57 Zobaaaaczymyyy..... Odpowiedz Link Zgłoś
estazolan Ziobro: Kaziu, ja nigdy nie zdradzam przyjaciół 19.04.08, 19:04 Ziobro jest falszywy. Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Re: Ziobro: Kaziu, ja nigdy nie zdradzam przyjaci 19.04.08, 19:14 A propos tego, że się nie zdradza przyjaciół. To pan zero właśnie zakapował swojego kolegę ze studiów. Dziwny ten język wolski, raz jedno słowo oznacza TO, innym razem TAMTO. Jak wiatr zawieje tak wolak staje. Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: Ziobro: Kaziu, ja nigdy nie zdradzam przyjaci 19.04.08, 20:01 33qq, nie bronie ziobry i nie znam sprawy "kolegi ze studiow", ale mam nadzieje, ze zauwazasz fakt, ze "kolega ze studiow" niekoniecznie musi byc przyjacielem... wiec twoj przyklad raczej nie neguje stwierdzenia ziobry, choc zgadzam sie z toba, ze maja plynna interpretacje wielu slow... Odpowiedz Link Zgłoś
marek99az1 Narcyz 19.04.08, 19:18 Ziobro jest klasycznym przykładem narcyza. Pamiętacie jego długie i obfite słowotoki? Zdania i wątki powtarzały się ale na jego twarzy widać było samouwielbienie i upajanie się swoimi słowami. Odpowiedz Link Zgłoś
caius1 Ziobro: Kaziu, ja nigdy nie zdradzam przyjaciół 19.04.08, 19:22 Prawda. Ziobro tylko doprowadza kobiety do samobójstwa a to przecież nie dyshonor. A na pewno nie w knajackim kodeksie honorowym PiSdzielcow. NiePis Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ------Ziobro to ostatni sprawiedliwy-------------- 19.04.08, 19:22 mocno nadepnal kumplom Pacholkow Oligarchow na odcisk - nie szanujac m.in. wielkiego Ryska - klienta Cwiakalskiego teraz POligarchowie sa juz bezpieczni - ale wola dmuchac na zimne - stad taka akcja p-ko Ziobrze Poligarchia wie, ze jak PIS wroci do wladzy to skoncza sie czasy ich bezkarnosci - dlatego tak zajadle zwlaczaja PIS, a w szczegolnosci Ziobre Odpowiedz Link Zgłoś
caius1 Re: ------Ziobro to ostatni sprawiedliwy--------- 19.04.08, 19:30 hrabia-monte-christo napisał: > mocno nadepnal kumplom Pacholkow Oligarchow na odcisk - nie szanujac > m.in. wielkiego Ryska - klienta Cwiakalskiego > > teraz POligarchowie sa juz bezpieczni - ale wola dmuchac na zimne - > stad taka akcja p-ko Ziobrze > > Poligarchia wie, ze jak PIS wroci do wladzy to skoncza sie czasy ich > bezkarnosci - dlatego tak zajadle zwlaczaja PIS, a w szczegolnosci > Ziobre Masz typowe objawy przedawkowania moheroiny. Nie słuchaj radia Ryj przez pare dni a może się poprawi. NiePis Odpowiedz Link Zgłoś
barnaba444 Ziobro ostatni sprawiedliwy,nie Kaczyńscy????? 19.04.08, 20:33 coś nowego... Odpowiedz Link Zgłoś
eat.pussy Re: ------Ziobro to ostatni sprawiedliwy--------- 19.04.08, 19:54 hrabia-monte-christo napisał: > Poligarchia wie, ze jak PIS wroci do wladzy... Za jakies 75 lat może "wróci"... Odpowiedz Link Zgłoś
wajdzik_presentation1 hrabia-monte-christo ..Ziobro to komuszy klocek ! 19.04.08, 19:58 cham,kłamca,sprzedawczyk... Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 zero! ty byś swą matkę spalił za fotel premiera 19.04.08, 19:32 nie pier_dol o lojalnosci, bo sie ludzie w majtki pozesrywają ze smiechu ci ludzie, którzy znają takie mendy jak ty mendy idące do przodu kosztem innych, za wszelką cenę :) POlak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
figofago.0 Ziobro: Kaziu, ja nigdy nie zdradzam przyjaciół 19.04.08, 19:36 Niech żyje Pan Zbigniew Ziobro - j e d y n y sprawiedliwy MINISTER SPRAWIEDLIWOŚCI RP. PRECZ z TUSKIEM !!! PRECZ Z PLATFORMĄ OSZUSTÓW !!!! NIECH ŻYJE PiS !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
eat.pussy A ty skąd sie urwał, zakład otworzyli? 19.04.08, 19:56 Wracaj z powrotem do Tworek Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec powinieneś nam tu jeszcze zatańczyć 19.04.08, 20:43 masz duże zadatki na pajaca Odpowiedz Link Zgłoś
piotrpsp Ziobro nigdy nie zdradza przyjaciół 19.04.08, 19:46 co to za przyjaciele co maj chama i durnia za przyjaciela. No bo jak nazwac takiego co po smierci Blidy ze "targnelo nia sumienie" a potem, kiedy byly podejrzenia ze wywieral naciski na prokuratorow w spawie sledztwa dotyczacego jego ojca - to sie obrazal ze jego zmarlego ojce ktos wciaga do polityki. Zeby jeszcze przy okazji dokpac muchomorkowi to srobil Ziobro to swoje swinstwo na antenie RM za zgoda muchomorka. Durnie mowia o sobie ze nie zdradzaja przyjaciol bo tego dostrezc nie porafia gdy to zrobia. To byl minister ktory smiesznie wykorZystywal prawa o tajemnicy panstwowej a nioe dbal o sciganie przestepcow. Odpowiedz Link Zgłoś
wajdzik_presentation1 Ziobro..Zakłamany syn komucha z PZPR !!!! 19.04.08, 19:49 Tak był wychowany przez ojca,kacyka PZPR w Krynicy G. ! Odpowiedz Link Zgłoś
krawiec6661 Kim jest ten Pan? 19.04.08, 20:24 To ten nabzdyczony drobny cwaniaczek co nawet niczego zepsuć nie potrafi jak trzeba? Odpowiedz Link Zgłoś
barnaba444 Ziobro nie zdradza? A Lepper,Kaczmarek,Dorn ???? 19.04.08, 20:31 Do niedawna serdeczni kumple!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec czyżby Kaziu chciał do Pisu wrócić? 19.04.08, 20:42 fucha w Anglii się kończy a Kaziu taki zdolniacha że do szkoły przeciez nie wróci uczyć Odpowiedz Link Zgłoś
neiden Ziobro: Kaziu, ja nigdy nie zdradzam przyjaciół 19.04.08, 20:49 marcinkiewicz jest za mieki .co mnie zaskoczylo to jego przedwczesne przeprosiny skierowane do muzulmanow polskich.przynosil wstyd polsce.zachowywal sie jak "cykor"jestem zadowolony ze nie jest w polskiej polityce. Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Ziobro na prezydenta!!! 19.04.08, 21:02 Wszystko prawda, ale w niczym nie zmienia to oceny Ziobry. Kwalifikacje na prezydenta PRL(pis) to on ma. Odpowiedz Link Zgłoś
antidotunazalganiewubekistanie Ziobro to wróg nr 1 Ubekistanu! 19.04.08, 21:18 Łże-UBowcy strasznie są sfrustrowane te czerwone i różowe świnie załgane a różnej maści rachele mośki i icki mają przesrane - srają w swoje mycki szczekają na Polskę te szuje i gnidy bo to nie są Polacy lecz michnikoidy III pokolenie UB Polskę znów atakuje bo to potomki KPP - UBgnidy i UBszuje Polska musi oczyścić się z tego gnoju nim to badziewie nie rozkradnie kraju Odpowiedz Link Zgłoś