wielki_czarownik No co? Wolność słowa. 23.04.08, 11:54 Tylko homo mają prawo prezentować swe poglądy? Odpowiedz Link Zgłoś
toja3003 W Ameryce mamy (w armii) prostą zasadę: 23.04.08, 11:59 W Ameryce mamy (w armii) prostą zasadę: dont tell dont ask czyli: jeśli jesteś już homoseksualistą to nie opowiadaj o tym i nie afiszuj się ze swymi skłonnościami a jeśli należysz do heteroseksualnej większości to nie wypytuj innych o sprawy seksualne. Myślę, że to rozsądny kompromis. Jestem przeciwny homoseksualnej propagandzie. Odpowiedz Link Zgłoś
bf109 Jedni warci drugich 23.04.08, 12:10 Mam gdzieś całą tą zadymę, nie obchodzi mnie kto z kim śpi i co robi w łóżku ale nie dziwię tym którzy mają dosyć tych marszów, w końcu ile można o tym gadać i na to się patrzeć?? Nie spodziewajcie się od ludzi że wszyscy będą na widok gejów radośnie szczebiotać jak prezenterzy TVN. Amen Odpowiedz Link Zgłoś
toja3003 Otóż to, np. w RFN były w Berlinie tzw. parady „mi 23.04.08, 14:25 Otóż to, np. w RFN były w Berlinie tzw. parady „miłości” (Love Parada) ale długo się nie uchowały, bo społeczeństwo niemieckie dało im odpór i my również w Polsce powinniśmy ignorować tą propagandę. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Otóż to, np. w RFN były w Berlinie tzw. parad 23.04.08, 14:29 toja3003 napisał: > Otóż to, np. w RFN były w Berlinie tzw. parady „miłości” (Love > Parada) ale długo się nie uchowały, bo społeczeństwo niemieckie dało > im odpór i my również w Polsce powinniśmy ignorować tą propagandę. Dokładnie tak! Podobnie jak powinniśmy ignorować katolicką propagandę w postaci procesji. Kto to słyszał żeby katolicy w ten sposób manifestowali swoją wiarę. Ja jestem niewierzący i mi to przeszkadza. Co ja dzieciom powiem, że po co ci ludzie tak chodzą na tej procesji :D Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: Otóż to, np. w RFN były w Berlinie tzw. parad 23.04.08, 15:25 unhappy napisał: > Ja jestem niewierzący i mi to przeszkadza. unhappy, to teraz rozumiem twoj nick... sprobuj uwierzyc, przestanie ci to przeszkadzac i wtedy zmienisz nick na "happy". Odpowiedz Link Zgłoś
critto Re: Otóż to, np. w RFN były w Berlinie tzw. parad 23.04.08, 17:11 rooboy napisał: > unhappy napisał: > > Ja jestem niewierzący i mi to przeszkadza. > > unhappy, to teraz rozumiem twoj nick... sprobuj uwierzyc, przestanie > ci to przeszkadzac i wtedy zmienisz nick na "happy". a niby dlaczego miałby spróbować uwierzyć? Wybrał niewiarę, jego sprawa. Ja wierzę, ale też w kogoś zupełnie innego niż Twój Jezus (więcej info w sygnaturce :)) i "nawracać" się nie zamierzam. A może Ty nawrócisz się na neopogaństwo albo ateizm? Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Otóż to, np. w RFN były w Berlinie tzw. parad 23.04.08, 19:11 critto napisał: > a niby dlaczego miałby spróbować uwierzyć? Wybrał niewiarę, jego sprawa. Najśmieszniejsze, że jako niewierzący nie muszę przestrzegać 10 przykazań a nie zachłystuję się nienawiścią tak jak niektóre tłuczki z tego forum. > Ja > wierzę, ale też w kogoś zupełnie innego niż Twój Jezus (więcej info w sygnaturc > e > :)) i "nawracać" się nie zamierzam. A może Ty nawrócisz się na neopogaństwo alb > o > ateizm? Za życzliwie. Stosując metodykę "drugiej strony" należałoby się zaopatrzyć w porządny zapas jadu i żółci i strzykać dookoła :D Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: Otóż to, np. w RFN były w Berlinie tzw. parad 23.04.08, 23:22 unhappy napisal: "Ja jestem niewierzacy i mi to przeszkadza." unhappy, uwierz w cos, nie wiem...jest tyle religii na swiecie... uwierz i be happy. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Otóż to, np. w RFN były w Berlinie tzw. parad 24.04.08, 10:41 rooboy napisał: > unhappy, uwierz w cos, nie wiem...jest tyle religii na swiecie... Religia to nie towar na sklepowej półce. > uwierz i be happy. Ależ ja jestem happy a mój nick to taki kontrapunkt :D No i ostatnia deska ratunku dla tych, którym kończą się argumenty :D Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: Otóż to, np. w RFN były w Berlinie tzw. parad 24.04.08, 13:10 unhappy, nie mozesz byc happy, bo jak sam mowisz, jesles niewierzacy i ci to przeszkadza... masz problem wewnetrzny... uwierz w cos, jak nie w religie to w pieniadze albo cos... i be happy. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Otóż to, np. w RFN były w Berlinie tzw. parad 24.04.08, 13:24 rooboy napisał: > unhappy, nie mozesz byc happy, bo jak sam mowisz, jesles niewierzacy > i ci to przeszkadza... Jestem niewierzący ale skąd wysnułeś, że mi to przeszkadza nie wiem :D Przepraszam - będę pamiętał o tych tagach. > masz problem wewnetrzny... Mam. Wczoraj zjadłem za dużo fasolki. > uwierz w cos, jak > nie w religie to w pieniadze albo cos... i be happy. Cóż - jak brak argumentów to przyjemnie zwekslować rozmowę na rozmowy o niczym :D Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: Otóż to, np. w RFN były w Berlinie tzw. parad 24.04.08, 14:26 unhappy, przeczytaj sobie swoje posty w tym watku: "ja jestem niewierzacy i mi to przeszkadza" - stwierdzil unhappy. wiec sie glupio nie pytaj skad to wysnulem, bo jasniej nie mogles sie wyrazic. jesli zas sie teraz tego wypierasz, to jakakolwiek dyskusja z toba jest chyba strata czasu. milej lektury. znajdz swoj post i przepros. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Otóż to, np. w RFN były w Berlinie tzw. parad 24.04.08, 15:10 rooboy napisał: > unhappy, przeczytaj sobie swoje posty w tym watku: > > "ja jestem niewierzacy i mi to przeszkadza" - stwierdzil unhappy. Oczywiście nad ironią gryzącą w tyłek już nie będę się rozwodził :D Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Otóż to, np. w RFN były w Berlinie tzw. parad 24.04.08, 15:14 rooboy napisał: > milej lektury. znajdz swoj post i przepros. Mam cię przepraszać za to, że masz problemy z rozumieniem słowa pisanego? Mam ci publicznie wytłumaczyć CZEGO nie zrozumiałeś czy dojdziesz sam? Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: Otóż to, np. w RFN były w Berlinie tzw. parad 24.04.08, 16:08 nie tlumacz. przepros. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Otóż to, np. w RFN były w Berlinie tzw. parad 24.04.08, 17:06 rooboy napisał: > nie tlumacz. przepros. Przepraszam cię za to, że masz problemy z językiem polskim :D Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: Otóż to, np. w RFN były w Berlinie tzw. parad 24.04.08, 17:13 unhappy napisał: > rooboy napisał: > > > nie tlumacz. przepros. > > Przepraszam cię za to, że masz problemy z językiem polskim :D unhappy, if this is the best you can do, so be it... and be happy... Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Otóż to, np. w RFN były w Berlinie tzw. parad 24.04.08, 17:19 rooboy napisał: > unhappy, if this is the best you can do, so be it... and be happy... Dzięki :D I na drugi raz zamiast chwalić się swoimi problemami z ironią staraj się trzymać tematu dyskusji :D Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: Otóż to, np. w RFN były w Berlinie tzw. parad 24.04.08, 17:23 be happy Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Otóż to, np. w RFN były w Berlinie tzw. parad 24.04.08, 17:29 rooboy napisał: > be happy Jestem :D Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: Otóż to, np. w RFN były w Berlinie tzw. parad 24.04.08, 17:34 unhappy napisał: > rooboy napisał: > > > be happy > > Jestem :D wiec juz ci twoja niewiara nie przeszkadza??? zmienny jestes... czy to na potrzeby tego watku??? be truly happy... Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Otóż to, np. w RFN były w Berlinie tzw. parad 24.04.08, 17:40 rooboy napisał: > wiec juz ci twoja niewiara nie przeszkadza??? zmienny jestes... czy > to na potrzeby tego watku??? be truly happy... Wracamy do twoich problemów z rozumieniem języka polskiego? Kulturalny człowiek (którym niestety nie jesteś) ZAPYTAŁBY SIĘ zamiast snuć opowieści dziwnej treści. Miałbyś wyjaśnione i nie musiałbyś w wątku o paradzie gejów dyskutować o tym czy UNHAPPY jest UNHAPPY. Ale dla ciebie mogę być unhappy tak jak ty dla mnie jesteś człowiekiem bez zasad. Ludzie mają o swoich pobratymcach bardzo różne zdania i w większości wypadków bezsensowne :D To jest dobry temat zastępczy na twoje problemy z paradami gejów i własnymi dziećmi (o ile je masz) ale dalej tylko temat zastępczy :D Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: Otóż to, np. w RFN były w Berlinie tzw. parad 24.04.08, 17:49 unhappy, ja nie dyskutuje, czy unhappy jest unhappy... czlowiek z problemem wewnetrznym (unhappy: "ja jestem niewierzacy i to mi przeszkadza") nie moze byc truly happy, a happiness ci zycze... a poza tym, bycie bez zasad to tez zasada... be truly happy... Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: Otóż to, np. w RFN były w Berlinie tzw. parad 23.04.08, 23:21 critto, mam nadzieje, ze umiesz logicznie myslec. unhappy napisal, ze mu niewiara przeszkadza... obie sprawy (niewiara i fakt, ze ta niewiara muprzeszkadza) sa zwiazane bezposrednio z nim, dlatego moze to zmienic... uwierzyc i wtedy moze jego nowy swiatopoglad nie bedzie mu juz przeszkadzal... a dlaczego z tego watku wyciagasz jakiekolwiek wnioski nt mojej religii to doprawdy nie wiem... po drugie dlaczego sugerujesz zebym sie na cos nawrocil??? w przeciwienstwie do unhappiego, moja wiara (lub niewiara mi nie przeszkadza)...po prostu staram sie pomoc blizniemu w potrzebie... tyle chyba potrafisz zrozumiec... Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Otóż to, np. w RFN były w Berlinie tzw. parad 23.04.08, 19:09 rooboy napisał: > unhappy napisał: > > Ja jestem niewierzący i mi to przeszkadza. > > unhappy, to teraz rozumiem twoj nick... sprobuj uwierzyc, przestanie > ci to przeszkadzac i wtedy zmienisz nick na "happy". Specjalnie dla ciebie będę używał tagów <ironia> i </ironia> :D Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: Otóż to, np. w RFN były w Berlinie tzw. parad 23.04.08, 23:26 unhappy napisał: > rooboy napisał: > > > unhappy napisał: > > > Ja jestem niewierzący i mi to przeszkadza. > > > > unhappy, to teraz rozumiem twoj nick... sprobuj uwierzyc, przestanie > > ci to przeszkadzac i wtedy zmienisz nick na "happy". > > Specjalnie dla ciebie będę używał tagów <ironia> i </ironia> :D > unhappy, uwierz w cos (jest wiele religii na swiecie) i... be happy. ps. podejrzewam, ze uzywasz wielu nickow dla poparcia swoich pogladow... niczego innego po "unhappim" sie nie spodziewalem...ale coz, jesli ci to pomaga byc happy, to uzywaj sobie ile ci tylko dusza (o ile ja masz skoros niewierzacy) zapragnie i... be happy. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Otóż to, np. w RFN były w Berlinie tzw. parad 24.04.08, 10:40 rooboy napisał: > ps. podejrzewam, ze uzywasz wielu nickow dla poparcia swoich > pogladow... Tak oczywiście. Dla twojej przyjemności :D >niczego innego po "unhappim" sie nie spodziewalem... Nie. Niczego innego nie spodziewałeś się po swoich urojeniach. A to różnica :D Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: Otóż to, np. w RFN były w Berlinie tzw. parad 24.04.08, 13:12 unhappy, do smoething and be happy... Odpowiedz Link Zgłoś
kompost444 Plakaty przeciw Marszom Równości 23.04.08, 12:01 Homoseksualizm, pedofilia, zoofilia, nekrofilia, jedzenie kału itp. to są zboczenia. Oczywiście nie każdy pedał je kał, czy jest pedofilem, ale często a nawet bardzo często homoseksualizm jest wstępem do innych zboczeń. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Plakaty przeciw Marszom Równości 23.04.08, 12:07 kompost444 napisał: > Homoseksualizm, pedofilia, zoofilia, nekrofilia, jedzenie kału Smacznego. Dodaj do tego jeszcze jedzenie kompostu, tarzanie się w kompoście i spanie z kompostem.... Homoseksualizm nie jest ani dewiacją, ani chorobą ani zboczeniem ignorancie :D Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: Plakaty przeciw Marszom Równości 23.04.08, 23:34 unhappy, znajdz kogos, z kim sie zgodzisz, napisz mu/jej to i ... be happy. Odpowiedz Link Zgłoś
milena.rl Wkurzeni są 23.04.08, 12:05 że ktoś wyciąga na światło dzienne ich fantazje. Odpowiedz Link Zgłoś
polsz Plakaty przeciw Marszom Równości 23.04.08, 12:07 cóż, nasze chrześijaństwo ma mało wspólnego z miłością bliźniego Testy IQ: www.iq-test.pl/?d=5087 Nagrody za darmo: www.look4win.pl/rejestracja.php?polec=fredator Odpowiedz Link Zgłoś
bobel7 Barbarzyńcom trzeba kiedyś powiedzieć-stop 23.04.08, 12:16 chyba ,że chcemy żyć w barbarzyńskim kraju ,w kulturze gejowskiej ,w codziennym widoku wyuzdania Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Kiedy Kościół__ o_d_p_i_e_p_r_z_y__ się od gejów 23.04.08, 13:16 i zajmie moralnym dnem heteroseksualnej większości ? W/g nauk Kościoła czyny homoseksualne są grzechem - TAKIM SAMYM jak małżeńskie rozwody i zdrady, których liczba wciąż rośnie. Pytam : jesteś bez grzechu, że uzurpujesz sobie prawo osądzania innych - świętoszku ? Odpowiedz Link Zgłoś
critto jak KRK atakuje to OK, jak ktoś go to prześladowca 23.04.08, 17:14 Kościół katolicki uwielbia się doczepiać do każdego i uważa, że to jego prawo do swobodnej wypowiedzi i "nauczania".. Za to jak ktoś zacznie krytykować Kościół katolicki i jego hierarchów, to już są "ataki na Kościół", "dążenie do zniszczenia wolności religijnej", "dzialania jak za Stalina i Hitlera", "prześladowania", itd. Oto jednostronna i asymetryczna "tolerancja" Kościoła katolickiego!! Do neopogan (w tym rodzimowierców) też się czepiał, ale już tego nie robi, bo my to mamy gdzieś i ignorujemy. Albo odpłacamy pięknym za nadobne:) Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Episkopat Polski zgnuśniał 23.04.08, 20:40 trzeba będzie wreszcie chyba "ugryżć w dupę tego żubra", bo skala marazmu i aktów arogancji katolickiego hierarchicznego betonu zaczyna mocno irytować wiernych ( włączając w to autora postu ) Odpowiedz Link Zgłoś
tektur myslałem, ze chodzi o księży 23.04.08, 12:26 wśród których roi się od pedałów, a najczęstszym zawodem wybieranym przez homoseksualistę jest właśnie ksiądz katolicki www.religioustolerance.org/hom_rcc.htm Odpowiedz Link Zgłoś
wajdzik_presentation1 Czas wyczyscić Polskę z dewiacji kleru i RM ! 23.04.08, 12:54 Odpowiedz Link Zgłoś
krzysw73 a moze? 23.04.08, 13:12 a moze czas wyczyścic Polske z wajdzik_presentation1? co za durne teksty! Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 N/t 23.04.08, 13:42 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=78662156&a=78672836 Odpowiedz Link Zgłoś
pan_opticum Geje będą prawie spożywać krew na ulicach Krakowa! 23.04.08, 12:39 !! Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Też mi wstyd, a jestem katolikiem 23.04.08, 13:54 Najwyraźniej Kościół przejmuje od polityków strategię ucieczki od poruszania poważnych realnych zagadnień przez wrzucanie zastępczych tematów Odpowiedz Link Zgłoś
pampalini77 Re: Plakaty przeciw Marszom Równości 23.04.08, 12:48 Specjalnie dla tych degeneratów pl.youtube.com/watch?v=8HcAwL1D_Is Po prostu pedały prawda jest taka ze 95% spolecznestwa was nie chce widziec jak sie klep[iecie po tyłkach kolejne 4% Wam by odstrzeliło jaja a ten 1% to wy i reszta barachła Odpowiedz Link Zgłoś
wajdzik_presentation1 pampalini77..to twoja ksywka z bajzlu? 23.04.08, 13:00 czy spod celi,cw..iku? Odpowiedz Link Zgłoś
pampalini77 Re: pampalini77..to twoja ksywka z bajzlu? 23.04.08, 13:05 słuchaj pedale nawet idol zbuntowanych dzieciakow Kazik S spiewa ze dla chłopców duzych i małych "pedał jest pedałem " wiec twoje piski nic nie daja hehe Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: pampalini77..to twoja ksywka z bajzlu? 23.04.08, 13:26 Jesteś ateistą ... ? Bo raczej nie katolikiem - sądząc z tego co i jak piszesz. Dziadek gazował "zboczeńców" w Auschwitz czy też tatuś za komuny zamykał "symptomy zachodniego zepsucia" w więzieniach ? Odpowiedz Link Zgłoś
pampalini77 Re: pampalini77..to twoja ksywka z bajzlu? 24.04.08, 11:17 Dla mnie i brunatni i czerwoni to smiecie ale widze ze skoro uwazam to co 95% ludzi ze pedalstwo to nie jest norma tzn ze jestem juz zaraz fanem jednego z tych kolorów,chyba niestety sie pomyliłes .Jesli ktos juz nawet jest ateista to nawet mozna powiedziec ze natura sama nar stworzyla tak ze do dalszego istnienia gatunku ludzkiego potrzebni sa KOBIETA i MĘŻCZYZNA a nie jakies skręty ktore chca nam wmowic ze to oni sa ok a my nie Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: pampalini77..to twoja ksywka z bajzlu? 24.04.08, 11:47 pampalini77 napisał: > nawet mozna powiedziec ze natura sama nar stworzyla tak ze do dalszego istnieni > a > gatunku ludzkiego potrzebni sa KOBIETA i MĘŻCZYZNA a nie jakies skręty ktore > chca nam wmowic ze to oni sa ok a my nie Ktoś ci chciał wmówić, że homo są ok a hetero nie? Czy to raczej twoje wizje? Może to po skrętach właśnie? Oczywiście słowa "dobór naturalny" nie są ci obce bo zanim rozpocznę tłumaczenie ci bezsensu twojej "argumentacji" chciałbym wiedzieć, że nie rzucam grochem o ścianę :D Odpowiedz Link Zgłoś
alex-alexander Plakaty przeciw Marszom Równości 23.04.08, 13:04 Jezeli juz protestowac, to przeciwko Sredniowiecznemu Stowarzyszeniu Kultury Chrzescijanskiej, o ile pozwola na takie protesty pederasci w sutannach. Odpowiedz Link Zgłoś
jaijez Re: Plakaty przeciw Marszom Równości 23.04.08, 14:00 przykro mi się czyta niektóre wypowiedzi. ciekawi mnie dlaczego wszyscy piszecie o homoseksualistach jak o rzadkich okazach z zoo? od kiedy normalnego człowieka trzeba "tolerować"?! przecież wszyscy jesteśmy tymi samymi ludźmi, nieważne czy kubimy chłopców, dziewczynki, luźne swetry czy idealnie skrojone garnitury. takie rzeczy nie powinny nikogo interesować. ktoś napisał, że nie chce patrzeć na całujące się pary homoseksualne. a ja nie mam ochoty patrzeć na całujące się pary generalnie, laski w różowych kozaczkach i właścicieli szpanerskich bmw, może tego też zabronimy? Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Plakaty przeciw Marszom Równości 23.04.08, 14:16 Z ostatnich badań wynika, iż homoseksualne związki realnie zagrażają tradycyjnej rodzinie - katolickie rodziny podobnież ulegają kompletnemu rozpadowi od samego widoku ( w czasie ok. 2- 3 dni od zarażenia do którego dochodzi drogą kropelkową ) Sama więc widzisz, że sprawa jest bardzo złożona ... Odpowiedz Link Zgłoś
inmarco Plakaty przeciw Marszom Równości 23.04.08, 13:06 Ciekawy jestem reakcji tych "kulturystów chrześcijańskich", gdyby ktoś nazwał to co robią, barbarzyństwem. Ciekawe,że ci powołujący się na chrześcijanizm mają zawsze skojarzenia z seksem i wszystko do seksu odnoszą. Homoseksualiści oprócz tego,że uprawiają seks, jak większość ludzi na tym świecie, to jeszcze uczą się, pracują. Nie jestem homoseksualistą, ale szlag mnie trafia jak na siłę chce się stworzyć z naszej Ojczyzny klechistan pełen klęczonów- oszołomów.Chyba Pan B. stworzył nas wszystkich na swój obraz i podobieństwo? Kto więc dał prawo tym głupkom do poprawiania woli Bożej?Na szczęście kilkanaście lat temu wypisałem się ze wspólnoty chrześcijańskiej, bo taki wk......y przychodziłem z kościoła, gdzie nigdy nie słyszałem słowa o tolerancji,pomocy słabszym, ochronie zwierząt. Jestem wolnym człowiekiem,nikt nie pierze mi mózgu. To jest dopiero życie. Odpowiedz Link Zgłoś
landaverde Re: Plakaty przeciw Marszom Równości 24.04.08, 16:21 > Ciekawy jestem reakcji tych "kulturystów chrześcijańskich", gdyby > ktoś nazwał to co robią, barbarzyństwem. Czyżby ci "kulturyści chrześcijańscy" publicznie się obnażali, jak to ma miejsce na 'gay pride parades'? A może bezczeszczą groby? Te plakaty nazywaja rzeczy po imieniu i bynajmniej nie atakują homoseksualistów tylko protestują przeciwko niegodnym ich zachowaniom. W Polsce nikt nie napada na homoseksualistów, swobodnie działają gejowskie kluby, nie są znane przykłady zwolnienia z pracy za mniejszościową orientację seksualną. W witrynach kiosków piętrzą się stosy homoseksualnych pism. Jeśli tolerancja to znoszenie inności, Polska jest tolerancyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Plakaty przeciw Marszom Równości 24.04.08, 17:12 landaverde napisał: > Czyżby ci "kulturyści chrześcijańscy" publicznie się obnażali, jak > to ma miejsce na 'gay pride parades'? A coś takiego miało miejsce? Ciekawe bo jak fociłem w zeszłym roku to nic takiego nie widziałem. > A może bezczeszczą groby? A ktoś bezcześcił groby? Co ty za bzdury wypisujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
landaverde Re: Plakaty przeciw Marszom Równości 24.04.08, 17:19 unhappy napisał: > landaverde napisał: > > > Czyżby ci "kulturyści chrześcijańscy" publicznie się obnażali, jak > > to ma miejsce na 'gay pride parades'? > > A coś takiego miało miejsce? Ciekawe bo jak fociłem w zeszłym roku to nic > takiego nie widziałem. Obejrzyj sobie na YouTube 'gay pride parades' w NYC lub Toronto. Możesz te znaleźć zdjęcia z tych parad na Necie. > > A może bezczeszczą groby? > > A ktoś bezcześcił groby? Co ty za bzdury wypisujesz? Przyjrzyj się zdjęciom na tych plakatach. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Plakaty przeciw Marszom Równości 24.04.08, 17:22 landaverde napisał: > Obejrzyj sobie na YouTube 'gay pride parades' w NYC lub Toronto. > Możesz te znaleźć zdjęcia z tych parad na Necie. Ale bardziej czy mniej niż na karnawale w Rio? > > > A może bezczeszczą groby? > > > > A ktoś bezcześcił groby? Co ty za bzdury wypisujesz? > > Przyjrzyj się zdjęciom na tych plakatach. No i? Odpowiedz Link Zgłoś
landaverde Re: Plakaty przeciw Marszom Równości 24.04.08, 18:18 > Ale bardziej czy mniej niż na karnawale w Rio? Bardziej. I w przeciwieństwie do Rio budzą odruch wymiotny swoim wyglądem. > > Przyjrzyj się zdjęciom na tych plakatach. > No i? Ślepyś? Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Plakaty przeciw Marszom Równości 24.04.08, 18:20 landaverde napisał: > > Ale bardziej czy mniej niż na karnawale w Rio? > > Bardziej. I w przeciwieństwie do Rio budzą odruch wymiotny swoim > wyglądem. Nie żartuj? Całujące się dziewczyny topless budzą w tobie odruchy wymiotne? > > > Przyjrzyj się zdjęciom na tych plakatach. > > No i? > > Ślepyś? No nie wiem. Całkiem możliwe - o co chodzi z tymi grobami? Odpowiedz Link Zgłoś
landaverde Re: Plakaty przeciw Marszom Równości 24.04.08, 19:15 unhappy napisał: > Nie żartuj? Całujące się dziewczyny topless budzą w tobie odruchy wymiotne? Nie - pomarszczeni faceci po 40-ce oraz stara lampucera Senyszyn z dildo-pejczem w ręku, nawet ubrana. > No nie wiem. Całkiem możliwe - o co chodzi z tymi grobami? Nie mogą sobie demonstrować dumy ze swoich preferencji seksualnych gdzie indziej niż na grobie nieznanego żołnierza i pod papieskim oknem? To właśnie prezentują te plakaty, nic innego. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Plakaty przeciw Marszom Równości 24.04.08, 23:02 landaverde napisał: > unhappy napisał: > > Nie żartuj? Całujące się dziewczyny topless budzą w tobie odruchy > wymiotne? > > Nie - pomarszczeni faceci po 40-ce oraz stara lampucera Senyszyn z > dildo-pejczem w ręku, nawet ubrana. Nie mieszaj więc kwestii estetycznych do światopoglądowych. > > No nie wiem. Całkiem możliwe - o co chodzi z tymi grobami? > > Nie mogą sobie demonstrować dumy ze swoich preferencji seksualnych > gdzie indziej niż na grobie nieznanego żołnierza i pod papieskim > oknem? To właśnie prezentują te plakaty, nic innego. A to obszar pod papieskim oknem jest jakiś specjalny? Jak Jan Paweł II czyta co wypisujesz to ma niezłą polewkę :D Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Plakaty przeciw Marszom Równości 24.04.08, 23:10 Neofaszyści mogą sobie hajlować na miejscach pamięci narodowej : www.wiadomosci24.pl/artykul/sieg_heil_do_krzyza_katynskiego_13969.html Gejom mordowanym w Auschwitz nie wolno nawet przejść ulicami polskich miast. Super :-) Odpowiedz Link Zgłoś
landaverde Porównujesz się do debili? 25.04.08, 00:10 indeed4 napisał: > Neofaszyści mogą sobie hajlować na miejscach pamięci narodowej : Chcesz się zrównać w prawach z faszystami? Dla nich akurat nie ma i nie może byc żadnej tolerancji. Be careful what you wish for... Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Nie - zboczony sodomito ! 25.04.08, 11:43 Porównuję ich z Tobą :-))) Twoje matołectwo to dziedziczna czy nabyta sprawa ? Odpowiedz Link Zgłoś
landaverde Zboczony sodomito to możesz mówic do swgo partnera 25.04.08, 20:23 indeed4 napisał: > Porównuję ich z Tobą :-))) Ty głupiejesz z postu na post - przeczytaj co sam wyżej napisałeś, porównałes ich do homoseksualistów. Własnych słow już nie rozumiesz? > Twoje matołectwo to dziedziczna czy nabyta sprawa ? Spojrzyj w lustro i powtórz to pytanie, zdajesz się bowiem przypisywać mi to co dotyczy ciebie, jak np sodomizm. Psychiatrzy nazywają to projekcją. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Durniejący w postępie geometrycznym pacanku : 25.04.08, 21:34 Przyjmij do wiadomości, że twoje urojenia mijają się z prawdą - nie jestem gejem, idioto :-) Reszty twojego gimanzjalnego bełkotu nie skomentuję, bo mam ciekawsze zajęcia. B/o Odpowiedz Link Zgłoś
landaverde Mogłem się domyslić, gej by się bardziej szanował 25.04.08, 23:26 indeed4 napisał: - nie jestem gejem, A gadasz jak typowy gejowski aktywista. No proszę, dałem się nabrać. :) Mogłem się spodziewać - polscy geje wykazują troche więcej osobistej kultury. Ty zaś jesteś zwykłym prowokatorem. W dodatku chamem. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Dla ciebie mogę być nawet "tempym" 26.04.08, 17:01 chamem :-))) Jeśli to ma spowodować, że skończysz wreszcie jęczeć, powtarzać się i wypisywać głupoty. Pa - pa ! Odpowiedz Link Zgłoś
landaverde Re: Plakaty przeciw Marszom Równości 25.04.08, 00:44 unhappy napisał: > Nie mieszaj więc kwestii estetycznych do światopoglądowych. Nie ja je mieszam, lecz geje. Po cholerę się obnażają i wymachują seks-gadżetami? To ma przekonać ludzi do tolerancji? Niby dlaczego ludzie mają to tolerować? Normalni ludzie się nie obnażają, niezależnie od orientacji seksualnej czy światopoglądu. W jaki sposób ma to 'zwalczać' homofobię? Chyba wręcz przeciwnie - ma ją rozbudzać? To są działania sprzeczne z celami oficjalnie głoszonymi przez homoseksualnych działaczy, a mimo to zdają się oni robić to celowo. Głupota to czy cynizm? > A to obszar pod papieskim oknem jest jakiś specjalny? Owszem, to jest obszar specjalny - ma dla wielu ludzi wartość sentymentalną i demonstrowanie czyichś preferencji seksualnych w tym miejscu jest deprecjonowaniem pamięci o JPII i jest obraźliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Plakaty przeciw Marszom Równości 25.04.08, 00:54 landaverde napisał: > Nie ja je mieszam, lecz geje. Po cholerę się obnażają i wymachują > seks-gadżetami? Bo niektórzy na ich widok dostają wysypki i nerwowego śmiechu. To już samo w sobie jest zabawne :) > To ma przekonać ludzi do tolerancji? Niby dlaczego > ludzie mają to tolerować? Normalni ludzie się nie obnażają, > niezależnie od orientacji seksualnej czy światopoglądu. Czasem jednak zdarza im się obnażać :) Przypominam karnawał w Rio. > W jaki > sposób ma to 'zwalczać' homofobię? Chyba wręcz przeciwnie - ma ją > rozbudzać? To są działania sprzeczne z celami oficjalnie głoszonymi > przez homoseksualnych działaczy, a mimo to zdają się oni robić to > celowo. Głupota to czy cynizm? Akurat homofoby są problemem sami dla siebie. Jeśli nie rozumiesz sensu i celu parady to siedząc przed największą komputerową bazą danych na świecie masz szansę swoją niewiedzę usunąć. > > > A to obszar pod papieskim oknem jest jakiś specjalny? > > Owszem, to jest obszar specjalny - ma dla wielu ludzi wartość > sentymentalną i demonstrowanie czyichś preferencji seksualnych w tym > miejscu jest deprecjonowaniem pamięci o JPII i jest obraźliwe. To masz problem i ci dla których jest obraźliwe. Dla mnie to takie samo miejsce jak inne. Musisz z tym żyć :D Odpowiedz Link Zgłoś
landaverde Re: Plakaty przeciw Marszom Równości 25.04.08, 03:40 unhappy napisał: > Czasem jednak zdarza im się obnażać :) Przypominam karnawał w Rio. Czasem - w Rio. Jeśli tylko wyjątek od reguły może ci posłużyć za argument to słaba jest ta twoja argumentacja. Tancerze w Rio pomimo nagości wygladają schludnie i elegancko i bynajmniej nie obnażają swoich genitaliów. Jakby uczestnicy gej- parady wysilili się by stworzyć takie widowisko jak karnawał w Rio to zapewne zyskali by tym społeczne uznanie. Zamiast tego prezentują ostentacyjne obnoszenie swoich "atrybutów". > Akurat homofoby są problemem sami dla siebie. Och doprawdy? Więc wam nie chodzi wcale o zwalczanie homofobii? > Jeśli nie rozumiesz sensu i celu parady to siedząc przed > największą komputerową bazą danych na świecie masz > szansę swoją niewiedzę usunąć. Właśnie próbuję i im dłużej wertuję tę 'największą komputerową bazą danych na świecie' tym więcej znajduję przykładów na to, że te parady mają na celu wzmocnienie negatywnych stereotypów na temat homoseksualistów. Widz takiej parady może słusznie dojść do przekonania, że homoseksualiści to zboczeńcy, bynajmniej nie dlatego, że preferują tę samą płeć. Nie - postronny obserwator zauważy, że uczestnicy parady to: ekshibicjoniści, fetyszyści, cross- dreserowcy i ludzie skłonni do wyuzdania. > To masz problem i ci dla których jest obraźliwe. Dla mnie to takie > samo miejsce jak inne. Musisz z tym żyć :D Tak jest, mam problem, ale mylisz sie, wcale nie muszę z tym żyć - i to jest twój problem. I nie ma to nic wspólnego z homofobią: jak ktoś nie potrafi się kulturalnie zachować to będzie miał problem, niezależnie od tego czy woli dziewczynki czy chłopców. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Chłopie, przestań odgrzewać stare kotlety 25.04.08, 12:06 ten temat był już omawiany nie raz - strasznie nudzisz ! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=41062069&a=41480184 Odpowiedz Link Zgłoś
landaverde Re: Chłopie, przestań odgrzewać stare kotlety 25.04.08, 19:32 Te 'stare kotlety' będą niedługo znowu paradować ulicami miast, co rzeczywiście zaczyna już być nudne. Ale dopóki bedą to robić, dopóty ten temat będzie powracał. Twoje pretensje są więc nietrafione - skieruje je do gejów, ktorzy się na te 'parady' wybierają. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Bla, bla, bla ..... 25.04.08, 21:35 Marudzisz jak stara baba - n/t proszę, moralisto za dychę :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Plakaty przeciw Marszom Równości 24.04.08, 19:17 Daj sobie z tym cymbałkiem spokój - dyskusje z nim to strata czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
gdkj "Homoseksualiści prawie... jedzą fekalia" 23.04.08, 13:08 "Homoseksualiści prawie konsumują ludzką krew, (...) jedzą fekalia". Homoseksualiści mają porąbane w głowach ale nie w ten sposób. Jak zwykle porąbana GW zajmuje się innymi porąbanymi, tak już jest ,ze w cyrku małpy najgłośniej krzyczą. Ostatnio słyszałem w tvn jak homoseksualista powoływał się na królestwo zwierząt więc może zalegalizujmy prawnie z wszystkimi konsekwencjami zoofilię. Wszystko zalegalizujmy :) a potem bomba atomowa... Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: "Homoseksualiści prawie... jedzą fekalia" 23.04.08, 15:29 > homoseksualista powoływał się na królestwo zwierząt Przed nim robili to konserwatyści, w atakach na gejów przytaczając koronny argument że w świecie natury ( czyli tym rzekomo "normalnym i zdrowym " ) homoseksualizmu nie ma. Otóż jest - okazało się że istnieje, jest codziennym zjawiskiem u wielu gatunków, tylko że nasi szanowni konserwatyści tradycyjnie nie raczyli się doinformować w przedmiotowej sprawie, bo po co - lud wszystko kupi ( jak bajdy Cejrowskiego o Ekwadorze ) Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: "Homoseksualiści prawie... jedzą fekalia" 25.04.08, 09:49 indeed4 napisał: > Otóż jest - okazało się że istnieje, jest codziennym zjawiskiem u > wielu gatunków, tylko że nasi szanowni konserwatyści tradycyjnie > nie raczyli się doinformować w przedmiotowej sprawie, bo po co - > lud wszystko kupi ( jak bajdy Cejrowskiego o Ekwadorze ) oczywiście że istnieje. Tak jak schizofrenia, grypa, rak, czy inne choroby. Co do Cejrowskiego: w jednym ma rację... faktycznie w Ekwadorze nie ma takiego zamordyzmu politpoprawnościowego i biurokratycznego jak w tzw. UE Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
critto Re: "Homoseksualiści prawie... jedzą fekalia" 23.04.08, 17:24 uważasz że nie jesteśmy zwierzętami? Nie twierdzę, że tylko zwierzętami, ale że każdy z nas jest również zwierzęciem, bo ma zwierzęcy organizm?? Odpowiedz Link Zgłoś
jsb44 Deptać groby żołnierskie i szydzić z Ojca Św? 23.04.08, 18:57 Plakaty mnie rozradowały. Ktoś powiedział "król jest nagi". Mogę zrozumieć pederastę czy lesbijkę. Znałem ich. Nie są agresywni, są często bardziej wrażliwi na ludzką krzywdę ale nie szukają rozgłosu! Wiemy też kto organizuje, płaci i podżega do aktualnych "parad gejowskiej dumy". Zawsze tam są dodawane zdania: .... i w obronie wszelkich mniejszości i od razu wiemy o jaką mniejszość chodzi..... Barbarzyństwem jest deptać żołnierskie groby, barbarzyństwem jest defilować przed oknem największego patrioty i bez wątpienia największego wspólczesnego Człowieka jakim jest błogosławiony Sługa Boży Jan Paweł II. Zwracam się do lesbijek i pederastów. Nie pozwólcie się wykorzystywać w barbarzyńskich planach znanych środowisk. Oni was wykorzystują a następnie wykpią i opuszczą. Uszanujcie swoją godność, nie deptajcie ani świętości ani mogił bihaterów! Tolerancja tak. Barbarzyństwo nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Deptać groby żołnierskie i szydzić z Ojca 23.04.08, 19:14 jsb44 napisał: > Wiemy też kto organizuje, płaci i podżega do > aktualnych "parad gejowskiej dumy". > [...] > Barbarzyństwem jest deptać żołnierskie groby, barbarzyństwem > jest defilować przed oknem największego patrioty i bez > wątpienia największego wspólczesnego Człowieka jakim jest > błogosławiony Sługa Boży Jan Paweł II. > [...] > Tolerancja tak. Barbarzyństwo nigdy. Dorwałeś jakieś sprawozdania z narad politbiura? Bo widać wyraźny wpływ lektury :D Odpowiedz Link Zgłoś
jsb44 Ty "unhappy" to jakiś kretyński SBek jesteś ? 23.04.08, 21:54 Jakie politbiuro ? Dlaczego nie cytujesz całości ? Jaka to duma być pederastą lub lesbą? Kto im pozwolił bezcześcić mogiły ? Czy ty UB -ecki kretynku i niewolniku Michnika znasz podstawy prawa Polskiego, Unijnego i jakiegokolwiek? Czy uprawianie seksu z tą samą płcią oznacza uwolnienie tak od 10 przykazań jak i wszelakiego prawa? Tolerancja tak. Propaganda nie !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Ty "unhappy" to jakiś kretyński SBek jes 23.04.08, 22:03 jsb44 napisał: > Jakie politbiuro ? Dlaczego nie cytujesz całości ? Bo te fragmenty były najfajniejsze :) > Jaka to duma być pederastą lub lesbą? Taka sama jak być malarzem, Murzynem, biegaczem, katolikiem. > Kto im pozwolił > bezcześcić mogiły ? A kto im pozwolił ciumkać murkwie? > Czy ty UB -ecki kretynku i niewolniku > Michnika WOW. Pedał. Żyd. Teraz doszło "ubecki kretyn" i "niewolnik Michnika". Kolekcja rośnie - zgromadzona podczas "rozmów" z inteligentami twojego pokroju :D > znasz podstawy prawa Polskiego, Unijnego i > jakiegokolwiek? Znam podstawy prawa Jakiegokolwiek :) > Czy uprawianie seksu z tą samą płcią oznacza > uwolnienie tak od 10 przykazań jak i wszelakiego prawa? Mnie 10 przykazań nie dotyczy. Jak widzę ta magiczna dziesiątka to twój problem - nie mój :D > Tolerancja tak. Propaganda nie !!!!!! Kup sobie dużo czerwonego płótna, pędzel i białą farbę. Zobaczysz jakiego wyrazu nabiorą twoje głupawe hasełka :D Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: Ty "unhappy" to jakiś kretyński SBek jes 23.04.08, 23:32 unhappy, jsb44 tez sie na tobie poznal??? pomysl, cos w tym musi byc...nie zacytowales calosci??? a mnie sie czepiasz, ze ja nie cytuje twoich calosci??? unhappy, przyjmij jakas religie i ... be happy. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 O co chodzi z tymi grobami ? 24.04.08, 19:28 Homoseksualiści " jedzą fekalia i piją ludzką krew " na grobach, czy tak ? No, to może jednak zdecydujcie sie kochani "katoliccy inteligenci" z Wrocławia - chodzi wam o gejów czy też satanistów :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
landaverde Re: O co chodzi z tymi grobami ? 24.04.08, 19:32 indeed4 napisał: > Homoseksualiści " jedzą fekalia i piją ludzką krew " na grobach, czy > tak ? Czy to prezentują te plakaty? Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Cymbałku do potęgi n-tej 24.04.08, 19:39 Kogoś innego zapytałbym, dlaczego wpisuje się bez czytania w danym wątku postów przedpiśćców ( w tym przypadku pierwszego) Tobie mówię krótko : Zmiataj, działa mi na nerwy twoja nachalna tępota. B/o Odpowiedz Link Zgłoś
landaverde Re: Cymbałku do potęgi n-tej 24.04.08, 19:48 indeed4 napisał: > ...dlaczego wpisuje się bez czytania w danym > wątku postów przedpiśćców ( w tym przypadku pierwszego) Najwyraźniej ty tego postu nie przeczytałeś, albo nie zrozumiałeś. Nie dość, że mi ubliżasz, to w dodatku się ośmieszasz. O taką 'tolerancję' wam chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Czy ktoś poza idiotą <landaverde> 24.04.08, 21:30 potrafi wyjaśnić o co chodzi z tymi grobami ? unhappy i ja czekamy niecierpliwie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Czy ktoś poza idiotą <landaverde> 24.04.08, 23:04 indeed4 napisał: > potrafi wyjaśnić o co chodzi z tymi grobami ? > > unhappy i ja czekamy niecierpliwie :-))) Chodziło jak podejrzewam o Grób Nieznanego Żołnierza. Tak to już jest, że słowa oszołomów trzeba rozebrać na czynniki pierwsze bo na pierwszy rzut oka nigdy nie wiadomo o co im chodzi. Bezczeszczenie grobu rozumiane jako Grób Nieznanego Żołnierza na trasie parady - tylko oszołom mógł wymyślić coś takiego :D Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Czy ktoś poza idiotą <landaverde> 24.04.08, 23:12 Aaaaa ... ! Znaczy, że ci zboczeńcy ( tfu ! ) przechodzili obok, tak ? Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Czy ktoś poza idiotą <landaverde> 24.04.08, 23:44 indeed4 napisał: > Aaaaa ... ! Znaczy, że ci zboczeńcy ( tfu ! ) przechodzili obok, > tak ? Znając tendencję oszołomów do wykręcania faktów zgaduję, że tak bo landaverde oszczędził nam szczegółów :D Odpowiedz Link Zgłoś
landaverde Re: Czy ktoś poza idiotą <landaverde> 25.04.08, 00:25 > indeed4 napisał: > > > Aaaaa ... ! Znaczy, że ci zboczeńcy ( tfu ! ) przechodzili obok, > > tak ? Przechodzili nie 'obok' tylko po grobie nieznanego żołnierza - oni ten grób deptali. Wiecie już teraz kogo nazywacie 'oszołomami z tendencjami do wykręcania faktów'? - spojrzyjcie w lustro. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Czy ktoś poza idiotą <landaverde> 25.04.08, 00:41 landaverde napisał: > Przechodzili nie 'obok' tylko po grobie nieznanego żołnierza - oni > ten grób deptali. I to widać na zdjęciu? > Wiecie już teraz kogo nazywacie 'oszołomami z tendencjami do > wykręcania faktów'? - spojrzyjcie w lustro. Nie tak szybko bo twoje oszołomstwo bardzo łatwo dowieść NAWET jeśli uczestniczy ZESZŁOROCZNEJ parady zachowywali się niestosownie. Po prostu określenie "czy chcecie żeby znowu bezcześcili groby" to kalumnia rzucona zarówno logice jak i zwykłej ludzkiej przyzwoitości. Zwykła próba manipulacji ludźmi. A to specjalność oszołomów właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
landaverde Unhappy - indeed... 25.04.08, 02:54 unhappy napisał: > > oni ten grób deptali. > > I to widać na zdjęciu? Owszem, własnie to widać - każdy może to sprawdzić, ty również. > Nie tak szybko bo twoje oszołomstwo bardzo łatwo dowieść ... Próbuj. Wy swoje oszołomstwo sami dowodzicie powyżej. > Po prostu określenie "czy chcecie żeby znowu bezcześcili groby" to kalumnia... A gdzieś ty to wyczytał? Nikt tak nie pisze, te plakaty wskazują po prostu na wasze dotychczasowe "dokonania" i ostrzegają przed ewentualnymi kolejnymi. 'Track record' świadczy przeciwko wam. Chcecie by was traktować poważnie to zachowujcie się przyzwoicie, nikt wam wtedy złego słowa nie powie. Ale wam chyba chodzi o coś przeciwnego, prawda? No bo jak wówczas będziecie mogli wmawiać ludziom homofobię? Musicie sprowokować negatywną reakcję by potem grać rolę pokrzywdzonych. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Czy Barbarzyńcy ze Stowarzyszenia P. Skargi 25.04.08, 11:53 nie wiedzą, jak nasz kościół nakazuje odnosić do osób o orientacji homoseksualnej - nie znają treści Katechizmu Kościoła ? " Pewna liczba mężczyzn i kobiet przejawia głęboko osadzone skłonności homoseksualne. Skłonność taka, obiektywnie nieuporządkowana, dla większości z nich stanowi trudne doświadczenie. Powinno się traktować te osoby z szacunkiem, współczuciem i delikatnością. Powinno się unikać wobec nich jakichkolwiek oznak niesłusznej dyskryminacji. " www.teologia.pl/m_k/kkk1s20.htm Odpowiedz Link Zgłoś
landaverde Czy barbarzyńcy z organizacji Biedronia nie wiedzą 25.04.08, 20:11 jak się zachować? Wydaje ci się, że zalazłeś knebel na krytykę wszelkich zachowań homoseksualistów? Czy homoseksualizm oznacza dyspensę na kulturę osobistą i przyzwoitość? Czy owe homoseksualne skłonności obejmują deptanie grobów i bezczeszczenie pamięci papieża? Takie zachowania są jak najbardziej słusznie dyskryminowane. Trzeba było tego nie robić to nie byłoby potrzeby tego wytykać. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Ciołku, skończ ględzić i słuchaj : 25.04.08, 21:58 WSKAZANIA KATECHIZMU KOŚCIOŁA OBOWIĄZUJĄ KAŻDEGO KATOLIKA; Jesteś nim - to grzecznie i bez dyskusji wykonuj to, co tam napisano. A nie, to dyskutuj n/t z papieżem - NIE ZE MNĄ. Tyle w tej kwestii, gawędziarzu. Odpowiedz Link Zgłoś
landaverde Ciołku, powiedz cos sensownego 25.04.08, 23:18 Nikt cie za twój homoseksualizm nie dyskryminuje ciołku, tylko z chamstwo twoje. Odpowiedz Link Zgłoś
landaverde Re: Zmiataj przygłupie. 26.04.08, 02:17 No proszę - kolejny dowód twojej postępującej tempoty. Już tak zgłupiałeś, że nawet nowych epitetów nie potrafisz wymyśleć. Tempy cham indeed. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Zmiataj przygłupie. 26.04.08, 11:04 landaverde napisał: > No proszę - kolejny dowód twojej postępującej tempoty. Już tak > zgłupiałeś, że nawet nowych epitetów nie potrafisz wymyśleć. Tempy > cham indeed. Ponieważ osobiście interesuje mnie w jaki sposób ludzie zwalczają niewygodne idee przy pomocy nowomowy (polityczna poprawność - politpoprawność, postęp - postemp) to czy twoje przekręcanie słowa "tępy" ma jakiś podtekst czy po prostu się rąbnąłeś? Nie odbierz tego jako czepiania się błędu bo błędy popełnia każdy (czasem odsłaniając poziom swojego zdenerwowania - ale to tak na marginesie). Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 landaverde to UPR - owski świr :-))) 26.04.08, 17:33 > Ku..wa, ty naprawdę jesteś tempy i upierdliwy. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=67423884&a=67446505 > Nie wiem jak trzeba byc tempym by dać się przekonać forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=69168486&a=69180773 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=70176059&a=70211868 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=67423884&a=67446505 Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 . 26.04.08, 17:37 > chasło polski solidarnej forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=70303880&a=70323941 Odpowiedz Link Zgłoś
normalkk Kiedy w końcu ludzie.... 23.04.08, 23:21 Kiedy w końcu ludzie przestaną patrzeć na siebie przez pryzmat tego kto z kim śpi a zaczną patrzeć na to kto kocha? Homoseksualista to normalny człowiek któremu należy się szacunek i zrozumienie, tak zresztą twierdzi nawet katechizm takiej instytucji jak Kościół katolicki. A jak się mają do tego plakaty niby chrześcijańskiej organizacji? Niby, bo Stowarzyszenie Kultury Chrześcijańskiej im. Piotra Skargi jest dalekie od Chrześcijaństwa tak jak ich patron... Pozdrawiam wszystkich i przesyłam wiele ciepła i radości :). Odpowiedz Link Zgłoś
midwesterner O krwi i fekaliach. Pytanie: 24.04.08, 06:27 Skad tow. tow. spod znaku ks Skargi (co on im biedak zrobil) znaja te szczegoly? Z wlasnego Doswiadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
landaverde Re: O krwi i fekaliach. Pytanie: 24.04.08, 06:40 midwesterner napisał: > Skad tow. tow. spod znaku ks Skargi (co on im biedak zrobil) znaja > te szczegoly? Z wlasnego Doswiadczenia? Z broszury Biedronia, rozdawanej dzieciom w szkołach Odpowiedz Link Zgłoś
zbawieni trzeba ostrzegać społeczeństwo 24.04.08, 08:17 przed zagrożeniami...póki to ostrzeganie jest jeszcze legalne homoseks.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Pacanku. 24.04.08, 19:31 A w jakiżże to sposób zagrażają ci, ci straszni geje - słucham :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wuk4 Czy projektując plakaty autorzy mieli erekcję? 24.04.08, 11:37 poniżanie innych ludzi sprawia niektórym satysfakcję seksualną. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_gebert Przeciwko kampani nienawiści w Warszawie 24.04.08, 19:12 Podpisz petycje przeciwko kampani nienawiści w Warszawie znajdujacego się pod adresem internetowym: www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=3130&powiadom=1 Zaprotestuj przeciwko wykorzystywaniu firmy nalezacej do warszawiakow w kampaniinienawisci wymierzonej w naszych przyjaciol i sasiadow nalezacych do mniejszociseksualnych. Prosze podpisz list i przeslij go dalej do swoich znajomych. Janek Gebert Odpowiedz Link Zgłoś
jan_gebert Przeciwko kampani nienawiści w Warszawie 24.04.08, 19:13 Podpisz petycje przeciwko kampani nienawiści w Warszawie znajdującą się pod adresem internetowym: www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=3130&powiadom=1 Zaprotestuj przeciwko wykorzystywaniu firmy nalezacej do warszawiakow w kampanii nienawisci wymierzonej w naszych przyjaciol i sasiadow nalezacych do mniejszoci seksualnych. Prosze podpisz list i przeslij go dalej do swoich znajomych. Janek Gebert Odpowiedz Link Zgłoś
nick3 Rozpowszechnijmy tę petycję. 25.04.08, 01:37 Od społecznego zaangażowania w takie akcje, wbrew pozorom, wiele zależy. Chcesz mieć kraj cywilizowany - zrób coś w tym kierunku. Nie ma procesów automatycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
xs550 Katole przeciwko wszystkim! 25.04.08, 03:24 Jezeli ktos tak aktywnie opluwa innych jak czyni to Stowarzyszenie "Kultury" Chrzescijanskiej to czlowiek zaczyna miec podejrzenia do jego czlonkow, ze moze po prostu probuja kompensowac swoje wlasne ciche pragnienia... Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Plakaty przeciw Marszom Równości 25.04.08, 09:29 bardzo fajny plakat. Popieram akcję, bo jest z sensem. Dość pedalskiego rozwolnienia. Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Plakaty przeciw Marszom Równości 25.04.08, 09:38 maruda.r napisał: > Sprzedaje dewocjonalia, np. "cudowne" medaliki, wysyłało do szkół > hurtowo broszury, w których jest napisane m.in.: "Homoseksualiści > prawie konsumują ludzką krew, (...) jedzą fekalia". no chłopie, a lizanie rowa zaanonsowane w portalu gejowskim to co niby jest? sprawa wylazła podczas pewnej dyskusji w TVN i owego pedałka tak zatkało, ze musiał go bronić sam prowadzący program. Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
wuk4 Re: Plakaty przeciw Marszom Równości 25.04.08, 11:16 losiu4 napisał: > maruda.r napisał: > > > Sprzedaje dewocjonalia, np. "cudowne" medaliki, wysyłało do szkół > > hurtowo broszury, w których jest napisane m.in.: "Homoseksualiści > > prawie konsumują ludzką krew, (...) jedzą fekalia". > > no chłopie, a lizanie rowa zaanonsowane w portalu gejowskim to co > niby jest? sprawa wylazła podczas pewnej dyskusji w TVN i owego > pedałka tak zatkało, ze musiał go bronić sam prowadzący program. No, toś cnotliwy widocznie, bo nie wiesz, że "lizanie rowa" czy "złoty deszcz" znajdziesz równie dobrze na "portalach heteroseksualnych". Pewnie dymasz swoją starą jak Pan Bóg przykazał, ale jak wliziesz na strony facetów, którzy lubią się zabawić z dziwkami, to stwierdzisz, ze to geje, bo tak nieprzyzwoicie się bawią. Przegięcia wśród gejów zdarzają się tak samo jak przegięcia wśród heteryków. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Plakaty przeciw Marszom Równości 25.04.08, 11:59 Taaaa... heteroseksualiści to wszystko niepokalane owieczki - żywcem do nieba nas niedługo wezmą i w aureole przystroją :-))) Santo subito, świętoszki !!! Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Plakaty przeciw Marszom Równości 29.04.08, 20:14 wuk4 napisał: > Przegięcia wśród gejów zdarzają się tak samo jak przegięcia wśród > heteryków. oburzenie bez sensu, bo zarzucodawca w zawoalowanej formi twierdził, że nic takiego nie ma miejsca, więc zarzuty nie do mnie :) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś