edi54 Samotność Pana Prezydenta 17.05.08, 09:38 Rzady Lecha Kaczynskiego bylyby madrzesjze i lepsze ,gdyby z wieksza uwaga wsluchiwal sie w glos swej Malzonki, miast kierowac sie radami zapyzialych dworakow i prawicowych oszolomow (palme pierwszenstwa dzierzy tu Sakiewicz). Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ..Straszny dwor Lecha Kaczynskiego.............. 17.05.08, 09:40 To publikacja w ziennik.A zaraz pod spodem milosc. Zaczyna się najciekawszy etap podróży premiera do Ameryki Południowej. Dziś Donald Tusk rusza w peruwiańskie góry. Nie będzie to łatwa wyprawa, dlatego wczoraj lekarz odradził mu próbowania na wystawnej kolacji u prezydenta Peru alkoholu i szaszłyków z serca byka . Tylko glupiec nie dostrzeze jawnej manipulacji. Odpowiedz Link Zgłoś
tw.zenek "presentation1" - nieustraszony pogromca 17.05.08, 09:48 manipulacji - szkoda, że nie tych Ziobrowych. Belka w oku? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: "presentation1" - nieustraszony pogromca 17.05.08, 09:50 Od ustalania przestepstw sa sady czy prokuratura.Co do belki.To sa komentarze polityczne.Wiec ocena jest polityczna. Odpowiedz Link Zgłoś
tw.zenek Aaa... rozumiem - jak zarzuty do Ziobry to do sądu 17.05.08, 09:56 A jak do Tuska, to można pluć, bo to się nazywa "komentarz polityczny". Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany "Zażyj tabaaaaa...aaa...ki...." Donaldu - zamiast 17.05.08, 09:48 koki :-)... presentation1 napisał: > To publikacja w ziennik.A zaraz pod spodem milosc. > Zaczyna się najciekawszy etap podróży premiera do Ameryki Południowej. Dziś Don > ald Tusk rusza w peruwiańskie góry. Nie będzie to łatwa wyprawa, dlatego wczora > j lekarz odradził mu próbowania na wystawnej kolacji u prezydenta Peru alkoholu > i szaszłyków z serca byka . > Tylko glupiec nie dostrzeze jawnej manipulacji. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Po TV zajmiecie sie internetem POwce? 17.05.08, 09:50 Nastepna ,,wycieczka''Tusia planowana jest do Chin?Tam sobie zaczynaja radzic z takimi co to w necie ,,nie kochaja wladzy''. Odpowiedz Link Zgłoś
tw.zenek Tak jak PiS się "zajął" telewizją, to nikt - 17.05.08, 09:54 - no chyba, że PZPR Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Spoko...nie odceniasz swoich guru-:))))) 17.05.08, 10:00 Chlopaki wychowani przez ,,kapiowego''TW Bolka...spoko-:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tw.zenek Nie martw się - "odceniam" 17.05.08, 10:07 a tobie z wściekłości już się klawisze mylą. Poza tym g... wiesz o moich "guru". Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Wiem wiecej niz sadzisz....... 17.05.08, 10:11 przeciez mam ,,korzenie w SB''jak twierdzisz wyzej w jednym ze swych ,,wcielen''-:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tw.zenek Znów spiskowa teoria dziejów 17.05.08, 10:14 Ale jak chcesz mogę pisać bez loginu - za to z widocznym IP. Widać ciężko ci zrozumieć, że jest więcej takich, co nie znoszą PiSu Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Nie musisz ,,znosic''... 17.05.08, 10:17 Tylko nie wpadaj w paranioje maniakalna...ze wszysko co PO spieprzy to przez PiS-:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kazimierz111 Samotność Pana Prezydenta 17.05.08, 09:54 Nie głosowałem na Lecha, bo uważam że na prezydenta nie nadawał i nie nadaje. I potwierdziło się. Ale jak czasem jak go oglądam lub słucham to po prostu, po ludzku mi go żal. Jest pogubiony, bezradny, zakompleksiony, nie umie się nigdzie znaleźć. Wyraźnie źle się czuje w roli w której go osadzono.Ale cóż, trzeba czekać aż upłynie kadencja bo on sam nie zrezygnuje (jego dwór też mu nie da mu zrezygnować). Może do następnego prezydenta Polska będzie miała więcej szczęścia Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ...Jedno jest pewne.................. 17.05.08, 09:56 Zaczyna sie atak na demokratyczne struktury wladzy.Dlaczego zaczely media niemieckie?Mozna sie domyslac.Otoz Tusk wyplaci kase i Zydom i Niemcom.Wyplaci i katom.Nie z wlasnej kieszeni ale z podatkow milosciwego narodu.Przeszkoda jest Polak.Jest Prezydentem kraju.Wiec od chwili przejecia wladzy trwa nagonka na Prezydenta.Gdyby udalo sie przejac TVP i radio formalnie mozna by dokonac medialnego przewrotu Prezydenta.Sztuczka nie wyszla.Stad wscieklosc. Odpowiedz Link Zgłoś
tw.zenek No to żyj sobie z tą "pewnością" 17.05.08, 09:58 i dalej się nakręcaj. Byle z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
teraz.k.wy Re: Samotność Pana Prezydenta 17.05.08, 10:02 Inteligentni i uważni widzowie,sami widzą to co,Dziennik potajemnie nam zdradza. Odpowiedz Link Zgłoś
paralela.1 'Dziennik" dokopał ostro PISkomuchom! 17.05.08, 10:09 za tydzień ciąg dalszy... Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Atak na Prezydenta?........... 17.05.08, 10:08 a tymczasem szykuje sie tragedia. Polska bańka zaczyna pękać, jak na razie na rynku funduszy inwestycyjnych. Ze 140 mld zł na jesieni 2007 r. zrobiło się zaledwie 106 mld zł. Ludzie zabrali i zabierają dalej swoje pieniądze. Ceny mieszkań i nieruchomości stanęły i zaczynają spadać. Giełda przeżywa ciężkie chwile, a rząd zapowiada rezygnację ze znaczącej części dochodów budżetowych. Spadają zamówienia eksportowe, produkcja przemysłowa. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Atak na Prezydenta?........... 17.05.08, 10:10 Kryzys polskiej gospodarki zaczyna być coraz bardziej wyczuwalny. Spadają zamówienia w eksporcie, maleje produkcja przemysłowa. Zagraniczne banki komercyjne, praktycznie wszystkie obecne w Polsce stanowiące cześć dużych światowych struktur bankowych są coraz ostrożniejsze w udzielaniu kredytów, dotyczy to już coraz częściej także PKO BP. Kondycja finansową polskiego społeczeństwa niewątpliwie pogorszy się na przełomie jesieni i zimy w wyniku drastycznych podwyżek energii, żywności. Będzie rósł deficyt handlowy z powodu bardzo silnego złotego, znacząco zmniejszą się środki z Unii Europejskiej z powodu przewartościowania złotówki. Trzeba będzie dopłacać do projektów infrastrukturalnych rządowych. Już dziś brakuje na ten cel 2,5 mld euro, czyli blisko 9 mld zł. Odpowiedz Link Zgłoś
tw.zenek Skąd to kopiujesz? Z Radia Maryja? 17.05.08, 10:12 Bo przecież nie wymyślasz sam.... Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Skąd to kopiujesz? Z Radia Maryja? 17.05.08, 10:14 biznes.onet.pl/7,1487445,prasa.html Odpowiedz Link Zgłoś
tw.zenek Rozumiem - bierzemy dowolny artykuł 17.05.08, 10:18 i wklejamy go pod dowolny temat, żeby tylko dokopać przeciwnikom, choć nie ma w nim o nich ani słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Rozumiem - bierzemy dowolny artykuł 17.05.08, 10:25 Powiem ci jedno.Grozi nam wielki kryzys.Ty go odczujesz.Ja ?Jeszcze nie wiem.Potrzebne sa zarzadzenia i ustawy umozliwiajace ingerencje juz dzis w rynek , zeby jutro nie byla druga Argentyna.Wiekszosc funduszy inwestycyjnych przerzucila sie na rolnictwo.Tam plynie kasa.Jest to niebezpieczna ucieczka kapitalu z rynku nieruchomosci.Ucieczka w rynek ktory zamiast stabilizacji bedzie drenazem kieszeni obywateli.Decyzje musza byc polityczne a nie wolnorynkowe.Zreszta , udzial dotacji wyklucza wolnorynkowy charakter tego sektora. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Problem to twoje obsesje.... 17.05.08, 10:28 Wszedzie ten ,,wredny PiS'' ,,Radio Maryja''...Za kazdym rogiem albo Rydzyk albo ,,kaczor''albo Kurski. A dzieki takim ,,pozytywnym idiotom'' PO robi swoje...czyli nic nie robi poza szykowaniem skoku na kase-:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
paralela.1 [...] 17.05.08, 10:11 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ------Prezydent Kaczynski wybitnym patriota------- 17.05.08, 10:27 Panie Prezydencie - tak trzymac !!! Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Samotność prezydęta czy lęki samotnego człowieka? 17.05.08, 10:28 Coraz częściej odnoszę wrażenie, że prezydęt czuje się jak w matni - chciałby spokojnie odejść, ale uważa, że nie jest to (z jemu tylko znanych powodów) możliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
conrad11 Kolejny pismak wyssał brudny paluch 17.05.08, 10:29 Uwielbiam takie artykuły "od idioty dla idiotów". Pisane po tezę, bez śladu jakichkolwiek faktów. W całym tekście nie ma ani jednej wypowiedzi pod nazwiskiem, żadnej informacji źródłowej. Autor wymyśla bzdurę po bzdurze "cytując" same anonimy-widma. A jedyny informator, z którym gadał to kumpel z redakcji na fajce w palarni. Odpowiedz Link Zgłoś
paralela.1 [...] 17.05.08, 10:32 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jj43 uwielbiasz takie artykuły :-) 18.05.08, 23:30 czysty masochizm, prawda? "od idioty dla idioty" znaczy dla ciebie. Ja nie potrzebuję tego czytać, wystarczy posłuchać co pan prezydent mówi. Dobry człowiek który sie na to stanowisko nie nadaje i tyle. Sam przecież o tym wiesz, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ------chybiony atak na glowe panstwa------- 17.05.08, 10:30 ma na celu przykryc fatalne wrazenie, ktore PO-jawilo sie po ujawnieniu,ze Premier Tusk PO-palal marihuane der Dziennik mocno sie PO-staral,ale jak zwykle z duzej chmury wyszedl maly deszcz Odpowiedz Link Zgłoś
paralela.1 [...] 17.05.08, 10:35 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
placebo.99 kon_donek_wermahtowy.. 17.05.08, 10:38 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=78144267&a=78153062 Łabibainfo.pl/pub/213.227.74.12/2007/09/20/030927/5890/rotfl.jpg rotfl.jpg (Obrazek JPEG, 469x408 pikseli)jniak prawie jak winiak! - Wiadomości - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
paralela.1 Re: kon_donek_wermahtowy.. 17.05.08, 10:44 placebo.99 napisał: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=78144267&a=78153062 > Łabibainfo.pl/pub/213.227.74.12/2007/09/20/030927/5890/rotfl.jpg > rotfl.jpg (Obrazek JPEG, 469x408 pikseli)jniak prawie jak winiak! - Wiadomości > - > Forum dyskusyjne | Gazeta.pl dobre!..hi,hi,hi... Odpowiedz Link Zgłoś
placebo.99 [...] 17.05.08, 10:41 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ..A tymczasem.................. 17.05.08, 10:44 reportera TVN zaatakowali bandyci.Dobre sobie.Reportera TVP zaatakowali siepacze Cwiakalskiego.A Wyborcza ani slowa. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ----tam czyli u Herr Thuske i jego PO-ligarchow--- 17.05.08, 10:44 poza jego lenistwem i paleniem trway nie ma czego krytykowac - bo ten najbardziej w historii leniwy premier nic nie robi Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ..Wyznawcy PO............... 17.05.08, 10:58 Spojrzcie na swoje posty.Czy Wy jestescie zboczencami?Bo to ze w wiezieniach glosowano na PO wie nawet przedszkolak.Ale zboczency?Myslalem ze to dzialka SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
nikka00 Re: Samotność Pana Prezydenta 17.05.08, 11:05 Jakbym czytała "Cesarza" Kapuścińskiego.... straszno..śmieszno.. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Ten sam Dziennik donosi.......... 17.05.08, 11:11 Dziennik" donosi, że w trakcie trwającej wizyty w Peru, premier Donald Tusk nie zawsze może cieszyć się urokami miejscowych potraw i trunków. Na wczorajszej imprezie z okazji szczytu UE i Ameryki Południowej premier zjadł tylko lekką sałatkę. Nie smakuje mu kuchnia Peru?. Okazuje się, że lekarz szefa polskiego rządu stanowczo zabronił mu jedzenia ciężkich potraw oraz picia mocnego alkoholu. Ma to zabezpieczyć Tuska przed ewentualnymi dolegliwościami w trakcie dzisiejszej wyprawy jedną z najwyżej położonych kolejek górskich. Wagonik z premierem i jego małżonką bardzo szybko wjedzie na wysokość prawie 5 tys. metrów. Wydaje mi sie ze zyje jeszcze albo znowu w czasach PRL. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Ten sam Dziennik donosi.......... 17.05.08, 11:12 cala Polska ma kibicowac urlopowi Tuska.Biedak sie przeje lub rozpieje,a jak rozpije znowu zdemoluje swoje babsko. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Ten sam Dziennik donosi.......... 17.05.08, 11:15 Jak czytamy w "Dzienniku", peruwiańskie służby dyplomatyczne zostały poinformowane o menu premiera. Mamy nadzieję, że pomimo tego drobnego kulinarnego incydentu Donald Tusk ma okazję dobrze zjeść - musi przecież mieć siłę na zwiedzanie zabytków... Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Ten sam Dziennik donosi.......... 17.05.08, 11:17 Tusk musi miec sile na zwiedzanie zabytkow... Czy to nie komedia?W ciagu pol roku dwa urlopy na koszt podatnika?Pierwszy raz w Alpy teraz w Andy? Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ------Lech Kaczynski - Odnowicielem RP------------ 17.05.08, 11:12 Panie Prezydencie historia doceni Pana starania !!! reformatorow z czasow Konstytucji 3 Maja tez bezprecedensowo atakowali oligarchowie - tak jak Pana PO-ligarchowie niech Pan tak trzyma - brawo !!! Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_gamonia Tak trzymac, Lesiu, w dennym nieudacznictwie! Ura! 17.05.08, 11:18 Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo Re: Tak trzymac, Donek, w dennym nieudacznictwie! 17.05.08, 11:39 pogromca_gamonia napisała: > Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: Tak trzymac, Donek, w dennym nieudacznictwie! 18.05.08, 21:04 hrabia-monte-christo napisał: > pogromca_gamonia napisała: > > > Panie hrabio, pani hrabina strasznie się gniewa że pan znów uciekł z pokoju o wyściełanych ścianach! Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ..A teraz news.................... 17.05.08, 11:24 Tusk jest narkomanem.Twierdzi to klubowy kolega Palikot. Premierowi Tuskowi doradzałbym, by przeprowadził również badanie na obecność narkotyków. Jestem pewien, że młodzieńcze przygody nie wywołały żadnych zmian w organizmie, ale byłoby wskazane przedstawić wiarygodny raport medyczny w tej sprawie - mówi DZIENNIKOWI Janusz Palikot, poseł Platformy Obywatelskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ..A teraz news.................... 17.05.08, 11:27 Nie niepokoją pana doniesienia o zażywaniu narkotyków przez premiera? Przede wszystkim dziwią. Rozumiem, że uprzedził tym jakąś akcję, ale nie mogę zrozumieć, po co ktoś sięga po takie używki, bo sam nigdy nie paliłem ani papierosów, ani marihuany, ani książek, ani flag, niczego… Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ..A teraz news.................... 17.05.08, 11:28 "Czy prawdą jest, że 10 maja pobił pan i zgwałcił swojego asystenta Jana K.?” Gdybym zadawał panu takie pytania, to nie odpowiadałby mi pan na nie, ale podał mnie do sądu. Nikogo nie pobiłem i nie zgwałciłem, ale jeśli miałby pan choćby jakieś poszlaki, to mógłby takie pytanie zadać. Ja powoływałem się na artykuł w gazecie i plotki krążące po Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ..A teraz news.................... 17.05.08, 11:30 To prawda, Tuska się pan boi. Nie boję się. Przypominam, że kiedy Donald Tusk powiedział, że "każda partia ma swojego Palikota”, odpowiedziałem, iż na niektórych dworach błazen bywał mądrzejszy od króla. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ..A teraz news.................... 17.05.08, 11:33 Plan zajęć Janusza Palikota na dziś: był pan rano na głosowaniach w Sejmie? Nie, od rana byłem na tych badaniach… Z udziałem kamer i fotoreporterów. Prosto stamtąd na wywiad dla "Dziennika”. Już 19.00, a na pana czeka "Playboy”. Co potem? Potem jeszcze idę do telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ..A teraz news.................... 17.05.08, 11:34 Jest pan gwiazdą reklamy? Tylko raz reklamowałem własną firmę. Kazał pan wypłacić sobie honorarium i to takie, jakiego nikt w Polsce nie dostał. Być może, nie pamiętam już. Nie pamięta pan, ile wziął? Naprawdę wyleciało mi z głowy. Proszę mi przypomnieć. Mówiono o 1,7 milionie złotych. Linda bierze mniej. Co zrobić? Dałem twarz do filmu reklamującego emisję akcji firmy produkującej alkohol, to ryzykowna rzecz. A co by było, gdyby emisja akcji się nie udała? Cały mój wizerunek zostałby nadszarpnięty. To była uczciwa cena? Jak najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ..A teraz news.................... 17.05.08, 11:35 Koncze i polecam. www.dziennik.pl/opinie/article174972/Palikot_do_Tuska_Blazen_bywal_madrzejszy_od_krola.html Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Jedno na pol roku.......................... 17.05.08, 11:39 Z 2 tys. boisk obiecanych przez Tuska wybudowano jedno W ramach programu rządu "Boisko w każdej gminie" powstał dopiero jeden obiekt z sześciuset planowanych na ten rok - informuje dziennik "Polska". Do 2012 roku premier Donald Tusk deklarował w expose wybudowanie 2 tysięcy boisk. "Polska" podkreśla, że większość gmin, które zgłosiły udział w programie, nie ma szans na wykorzystanie do końca roku obiecanych przez rząd dotacji na budowę. A to oznacza jej utratę. Zdaniem samorządowców, z którymi rozmawiała gazeta, opóźnienia w realizacji projektu Tuska to wina rządu. Według nich, Ministerstwo Sportu i Turystyki o dwa miesiące spóźniło się z przesłaniem projektu wzorcowego obiektu, który każda gmina miała adaptować na własne potrzeby. Z wyliczeń gazety wynika, że budowa boiska trwa średnio 90 dni a przetarg na jego wykonanie 50 dni. A do końca roku zostało 169 dni. (IA Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Jedno na pol roku.......................... 17.05.08, 11:44 Czyli? Za 1000 lat bedziemy miec 2 tys. boisk. Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Samotność Pana Prezydenta 17.05.08, 11:31 ciekawe co pacynka powie o artykule? Odpowiedz Link Zgłoś
tw.zenek Oczywiście - ty tam co rano jesteś i nocnik 17.05.08, 11:40 przed śniadaniem przynosisz. Odpowiedz Link Zgłoś
tom1003 Samotność Pana Prezydenta 17.05.08, 11:44 Za piosenkę , do której link zamieszczam poniżej , jej autor Ryszard Makowski został zwolniony z pracy w podlegającym działaczom PO, Domu Kultury w Warszawnie. pl.youtube.com/watch?v=SjBglgerApk.. podaj dalej! Odpowiedz Link Zgłoś