gtpress 27.05.08, 14:01 ciekawe, komu na tym pospiechu najbardziej zalezalo, Im , czy tym, ktore podazaly za Nimi ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ququ777 tak trzymac, hehe! 27.05.08, 14:04 Dobre, dobre, musieli miec niezly ubaw, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
servicio tabloid 27.05.08, 14:14 I niech ktos jeszcze próbuje powiedzieć, że GW to nie denny tabloid! Odpowiedz Link Zgłoś
steel_gaar Re: tabloid 27.05.08, 14:18 no już już, uspokuj się..wdech, wydech.. Jako czytelnik gazety, przepraszam Cię za redaktorów, że nie zajeli się śmiertelnie poważnymi sprawami opisując ten cyrk na ulicy..no jak oni mogli! ps..w dobrym tonie jest to, że jak się coś komu nie podoba, to idzie sobie od tego, zostawia, a nie psuje innym nastrój..więc sio jak się nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
zezowaty_cyklop Re: tabloid 27.05.08, 14:30 servicio napisał: > I niech ktos jeszcze próbuje powiedzieć, że GW to nie denny tabloid! To może ja spróbuję... GW to nie denny tabl... GW to nie denny tablid GW to nie denny tabld GW to nie denny tabolid GW to nie denny tbldiid. GW to nie denny tablooo Rzeczywiście! Nie da się! :) Odpowiedz Link Zgłoś
steel_gaar Re: tabloid 27.05.08, 14:35 kolega chciał aby "powiedzieć" a nie napisać.. i tu nas ma, nie da się tutaj tego zrobić :P Odpowiedz Link Zgłoś
armagon Re: tabloid 27.05.08, 18:40 GW to nie denny tabloid, ani nawet denny bolid.. To po prostu zwykly portal internetowy.. Odpowiedz Link Zgłoś
armagon Re: tabloid 27.05.08, 18:41 Znaczy gazeta.pl to portal, a GW to gazeta. :D Odpowiedz Link Zgłoś
abberline Re: tabloid 27.05.08, 18:33 Zgadzam się, niektóre tematy są...khem...dość błahe, by nie rzec inaczej;) I jeszcze te tytuły - od kiedy 4 osoby to już pochód? Odpowiedz Link Zgłoś
ptr0 Ekscytacja golasami... 27.05.08, 14:52 Po zmroku już było, więc dzieci tam nie łaziły. Więc nikogo nie zdemoralizowali. Komuś to przeszkadzało? Dodatkowa atrakcja. Jeszcze powinni za to kasę wziąć. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
drojb Re: Ależ to straszne, co odkryła kamera! 27.05.08, 22:36 odkryła, że faceci mają ptaszki i pupy. Zgroza! Zgorszenie!!! Niech nie mają, bo to Boga obraża! Odpowiedz Link Zgłoś
kwadrat007 Kolejna brawurowa akcja policji :D 27.05.08, 15:34 Chociaz takiego newsa bym sie bardziej po superaku spodziewal z tytulem 100pt: PIJANI ZWYRODNIALCY GORSZYLI WARSZAWIAKOW! Odpowiedz Link Zgłoś
hiacynt33 Nagi pochód ulicami miasta 27.05.08, 15:38 To pewnie byli ekshibicjoniści, a że po balandze nie mieli już siły na odsłanianie płaszcza, to go zdjęli. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond to taka stara, angielska tradycja jest! 27.05.08, 15:48 fajne! ale komu to przeszkadza? o tej porze? TO AKT , nomen omen, DYSKRYMINACJI!!! powinni wziąć kobiety swe i przejść w marszu protestacyjnym, ulicami stolicy w którąś sobotę... przyjdę..poklaskać! ;] Odpowiedz Link Zgłoś
elek21 Re: Nagi pochód ulicami miasta 27.05.08, 16:01 Heh dobra akcja! Szkoda, że sam wczesniej nie wpadłem na to z kumplami, ehh... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ministrant15 Nagi pochód ulicami miasta 27.05.08, 16:08 "skończyło się na pouczeniu"?, czyście zwariowali już całkiem?, a co tu jest do pouczania?, dorośli ludzie a zachowują się jak bezmyślne bydło. Policja powinna lać pałami tych bezmyślnych i nie liczących się z innymi ludżmi rozwydrzonych gnojów tak, żeby się pos...li. Byłaby podwójna korzyść, nie pobrudzili by zdjętych ubrań i zrozumieliby w końcu, że przestreganie prawa jest obowiązkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Nagi pochód ulicami miasta 27.05.08, 16:12 a ksiądz proboszcz już ci oblizał loda ? Odpowiedz Link Zgłoś
ketjow57 Re: Nagi pochód ulicami miasta 27.05.08, 16:20 ministrant15 napisał: . Policja powinna lać pałami tych bezmyślnych i nie liczących > się z innymi ludżmi rozwydrzonych gnojów tak, żeby się pos...li. koles..z jakiego psychiatryka sie urwałes ?? !!!Policja jest od tego by słuzyc obywatelom i pilnowac porzadku. Jesli ci nawaleni kolesie nic nie demolowali ,nie niszczyli samochodów jak kibole tylko sobie szli i spiewali po pijaku -to zadaniem policji w kazdym cywilizowanym kraju jest uniemozliwienie im dalszej defilady na golasa ulicami miasta . Uniemozliwienie nie polega na spałowaniu debilu komuszy.. a na pouczeniu i nakazaniu doprowadzenia sie do porzadku poprzez nałozenie odziezy. Chyba z białorusi nadajesz sadzac po tych tekstach. Idz sie porzadnie rozpedz i strzel pusta dynia o kaloryfer..moze ci 5 klepka zaskoczy tumanie. Odpowiedz Link Zgłoś
repres1 W obronie ministranta 15. 27.05.08, 17:07 Jest takie słowo jak "przekąs" (trudne słowo). Jest takie słowo jak "ironia" (jeszcze trudniejsze słowo). Odpowiedz Link Zgłoś
janci0 Re: W obronie ministranta 15. 27.05.08, 17:27 Od trudnych słów specjalistami są Kaczyńscy. A jeżeli miała to być ironia, to jest niezwykle ukryta. Nie do znalezienia wręcz. Widać różnicę? Odpowiedz Link Zgłoś
symbolique Re: Nagi pochód ulicami miasta 27.05.08, 16:31 faktycznie, za taki wybryk powinni dostać wpier..., potem w kajdany, na dołek tam znowu wpierd..., potem szybka rozprawa, wpierd... publiczna chłosta i do kamieniołomu, tam na poczatek wpierd... i moze po 15 latach wybije im sie z głów takie postepowanie:)))). bo faktycznie narozrabiali:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
lehoo Re: Nagi pochód ulicami miasta 28.05.08, 20:50 Idź trollu do ortopedy. Na psychiatrę już za późno. Odpowiedz Link Zgłoś
symbolique Re: Nagi pochód ulicami miasta 27.05.08, 16:24 wzorowa akcja policji przeciw czterem golasom. brawurowy poscig i efektowne zatrzymanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
wisia551 Nagi pochód ulicami miasta 27.05.08, 16:28 Czy kogoś tym urazili? To takie modne w dzisiejszych czasach powoływać się na obrazę uczuć. Gratuluję panom odwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
jolkak11 takie ciała to powinni ukryć! 27.05.08, 16:42 na ich miejscu schowałąbym sie głęgoko w ubrania bo wyglądali okropnie! Musieli sporo wypić, żeby przy takich "kształtach" rozbierać sie publicznie, nawet w nocy! A swoją drogą współczuje ich damom. Żenujące "widowisko"! Odpowiedz Link Zgłoś
ajah Nagi pochód ulicami miasta 27.05.08, 16:58 Fantazji nigdy nie za wiele. Byle nie przy kościele :) Odpowiedz Link Zgłoś
sznicel4 sprzęty raczej niewielkie wobec czego 27.05.08, 17:02 uważam że to wyborcy PO. Odpowiedz Link Zgłoś
tw.zenek Dla PO nie ma to znaczenia, to w PiS głosuje się 27.05.08, 17:11 TĄ częścią ciała. Odpowiedz Link Zgłoś
sznicel4 Re: Dla PO nie ma to znaczenia, to w PiS głosuje 27.05.08, 17:16 tw.zenek napisał: > TĄ częścią ciała. ciekawe. będę musiał iść jednak na jakieś najbliższe wybory i sprawdzić. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: Dla PO nie ma to znaczenia, to w PiS głosuje 27.05.08, 17:27 Koniecznie! Może wtedy zrozumiesz kogo z takim samozaparciem popierasz:)) Odpowiedz Link Zgłoś
sznicel4 Re: Dla PO nie ma to znaczenia, to w PiS głosuje 27.05.08, 17:36 guru133 napisał: > Koniecznie! Może wtedy zrozumiesz kogo z takim samozaparciem popierasz:)) spokojnie. atakowanie platformy nie oznacza wcale poparcia dla pisu. ba, nie oznacza poparcia dla kogokolwiek. zwykły zbieg okoliczności. gdyby większościową opozycją było np sld moje zachowanie było by takie samo. Odpowiedz Link Zgłoś
damianbsc Re: Dla PO nie ma to znaczenia, to w PiS głosuje 27.05.08, 17:55 Jak dla mnie to jest dno. Odpowiedz Link Zgłoś
d.magdalena Nagi pochód ulicami miasta 27.05.08, 17:05 Ciekawi mnie dlaczego takie zachowanie wywołało tyle niepochlebnych opinii? Czy nie bardziej rażące jest jak przez miasto chodzą niechlujni, bluźniący,agresywni czy też zataczający się od nadmiaru spożytego alkoholu ludzie? Czy rzucający niedopałki i inne śmieci nie powinni być ukarani? Mnie takie zachowanie razi i przeszkadza mi że nikt w tej sprawie nie interweniuje. Zacznijmy od kultury w podstawowych rzeczach, życiu codziennym, na które sami mamy wpływ, a będzie się żyło lepiej i napewno barwniej przy tylko "gołych,nocnych eskapadach" :) Odpowiedz Link Zgłoś
repres1 Czyżby nam kraj normalniał? 27.05.08, 17:11 Ze zdumieniem przeczytałem o zdroworozsądkowej (ale zgodnej z prawem) reakcji policji. Tak trzymać Panowie Policjanci (pełny respekt i szacun za właściwy wymiar kary). Wszystko ma swoją miarę (chłe, chłe, chłe). Odpowiedz Link Zgłoś
teraz.k.wy Re: Czyżby nam kraj normalniał? 27.05.08, 17:17 Znormalnieje wtedy,kiedy w takim marszu nagich facetów, zobacze Pospieszalskiego i jarkowicza od Wolskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
michr Re: Czyżby nam kraj normalniał? 27.05.08, 18:33 Co to za news. Gdyby to było w styczniu albo lutym.. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Ciekaw jestem czy też skończyło by się tylko na 27.05.08, 17:25 pouczeniu ze strony policji, gdyby tak spacerowały prawie nagie panie;) Odpowiedz Link Zgłoś
komuno-wroc-ty-kurwo Re: Ciekaw jestem czy też skończyło by się tylko 27.05.08, 17:52 poznaje ich, to studenci KULu Odpowiedz Link Zgłoś
sznicel4 Re: Ciekaw jestem czy też skończyło by się tylko 27.05.08, 17:59 komuno-wroc-ty-ku.. napisała: > poznaje ich, to studenci KULu to tam też głosowali na PO? Odpowiedz Link Zgłoś
mrkwiatek Nagi pochód ulicami miasta 27.05.08, 17:56 ale chudziny, oprocz tego grubaska. nie ma nawet na co popatrzec. mijajac ich nad ranem pomyslalbym ze to noc zywych trupow. beeee Odpowiedz Link Zgłoś
depresciak Nagi pochód ulicami miasta 27.05.08, 18:15 Czy feministki poczuły się urażone? Odpowiedz Link Zgłoś
kruk51 Nagi pochód ulicami miasta 27.05.08, 18:51 To znaczy że jeszcze są w nas w narodzie odruchy normalności, człowie cze, zgodne z naturą. Komu szkodzi odrobina szaleństwa. Być młodym i wolnym to jest to ! Przynajmniej na kilka godzin mieć w dupie politykę i Kościół. A może to zew natury, ciągnie wilka do lasu ! A może co raz częściej w ten i inny sposób odreagować będziemy. To co nam stworzyli jedynie słuszni politycy i kapłani. Odpowiedz Link Zgłoś
valetudo76 A ja tam jestem za! Jak sie bawić, to się bawić... 27.05.08, 19:11 W końcu nikomu krzywdy nie robili... Odpowiedz Link Zgłoś
xs550 Re: To byli geje kibice (L)egii 28.05.08, 03:02 Nie jestem gejem choc kibicem Legii jestem od dziecka i bardzo fajnie by bylo gdyby srodowiska gejowskie aktywnie wlaczyly sie do kibicowania temu klubowi. Oczywiscie znalazlyby sie glupki ktorym by sie to nie podobalo ale ogolnie rzecz biorac to Legia chyba jest jedynym polskim klubem w ktorym jakos to mogloby funkcjonowac. Choc na pewno i teraz wielu gejow kibicuje mojemu klubowi. Teczowa flaga z elka? Czemu nie! Odpowiedz Link Zgłoś
kola Re: To byli geje kibice (L)egii 28.05.08, 10:01 z elką? to musi jakaś lesbijska.. Odpowiedz Link Zgłoś
lindow1 Nagi pochód ulicami miasta 27.05.08, 19:53 O kurde...! Za nimi pójdą inni... Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Nagi pochód ulicami miasta 27.05.08, 20:12 Szczerze powiedziawszy, coraz bardziej mnie dziwi ta obsesja na tle nagości. W filmach golasy, w teledyskach golasy, na plażach golasy (niekiedy w stringach "dla przyzwoitości"), człowiek każdy pod ubraniem jest golasem, każdy golasa w życiu widział i codziennie każdy się na golasa kąpie Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha75 a ja mysle ze to byli Angole i dlatego skonczylo s 27.05.08, 21:41 a ja mysle ze to byli Angole i dlatego skonczylo sie na pouczeniu. Oni wczoraj mieli dzien wolny wiec pojechali chlopaki na dluzszy weekend poimprezowac do Polski, gdzie piwo tanie i podobno kobiety latwe... :) Odpowiedz Link Zgłoś
madissa Sympatyczne:) 27.05.08, 21:58 czekamy na dalsze relacje - naprawdę fajny pomysł - może takie nocne spacery Panów staną się modne w stolicy tego lata (oczywiście po 22.00) :) Odpowiedz Link Zgłoś