e-skin 08.06.08, 20:38 ale się podniecacie niezdrowo. Tak dostaniemy w dupe i tak Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alex-alexander "Polska, do boju!" - zobacz, jak kibicują Polacy 08.06.08, 21:04 Pilka nozna jest namiastka narkotyku dla ludzi z nizszych warstw spolecznych. Odpowiedz Link Zgłoś
dwiesukipodjednymdachem Re: "Polska, do boju!" - zobacz, jak kibicują Pol 08.06.08, 21:25 Mój patriotyzm nie biega w okolicach 11+ spoconych ,przepłaconych za moje podatki , średnio nieinteligentnych osobników.W klubach niech im płacą ile tam chcą .Mam w głębokim niepoważaniu ten idiotyczny spektakl reklamowy. Kur...zapiał- zawsze wolałam hokej.I też bez zadęcia flagowo- orzełkowego.Kopy w kości podpięte pod "tu szwabska kula,a tutaj blizna". Odpowiedz Link Zgłoś
artificial.intelligence Re: "Polska, do boju!" - zobacz, jak kibicują Pol 08.06.08, 22:40 W niedzielę wolę kibicować Kubicy. On umie. Odpowiedz Link Zgłoś
kretowski A komu kibicuje Michnik? 08.06.08, 21:36 Pewnie szyderczo mówi: "piłka nożna to dla proletariacki a nie inteligencki sport". Odpowiedz Link Zgłoś
enfer Cholerny POLSAT!!! 08.06.08, 21:37 Obejrzałem pierwszą połowę: we wszystkich szerokich planach obraz jest nieostry, a oni nic! Cholera! Odpowiedz Link Zgłoś
laska_dorna A TVP ma Naród w dupie i wolą taniec na lodzie 08.06.08, 21:37 precz z abonamentem! Odpowiedz Link Zgłoś
dixxi to tylko pilka, nie podniecac sie 08.06.08, 21:39 to nie żaden bój, zwykly sport. Odpowiedz Link Zgłoś
jkszczepan "Polska, do boju!" - zobacz, jak kibicują Polacy 08.06.08, 21:46 Wrazenia po pierwszej polowie fatalne. Wyszlismy jednak przestraszeni ze to jednak niemcy,a takie byly bunczuczne zapowiedzi.Fakt ze gramy lepiej niz 2lata temu w niemczech,ale nasze akcje sie nie zazebiaja tak jak powinny za duzo nerwowosci,natomiast ich kazde wyjscie to alarm pod nasza bramka. Zawodza tradycyjnie Ci ktorzy mieli ciagnac ta reprezentacje Krzynowek,Zurwski,mile zaskoczenie na plus ze strony Łobodzinskiego. Ale wierze dobra zaczynamy druga polowke i do boju.POLSKA Odpowiedz Link Zgłoś
krzyszmal Go,wno prawda 08.06.08, 22:26 To nie jest pilkarskie swieto, z tego co widzialem w ogrodkach piwnych i po spacerujacych 'kibicach', to swieto piwa i alkoholu. Kto nie pije, nie krzyczy, nie 'spiewa', to nie 'kibicuje'. Zalosne! Polacy doja browary, a browary doja 'polakow', a swieto pilki to piekna i legalna okacja to nawalenia sie. Odpowiedz Link Zgłoś
dixxi merdia i politycy odwracaja uwagę Polaków 08.06.08, 22:36 od prawdziwych problemow - od nedzy, ponizenia i zniewolenia Polski przez globalne mafie. Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: merdia i politycy odwracaja uwagę Polaków 08.06.08, 22:48 dixxi napisała: > od prawdziwych problemow - od nedzy, ponizenia i zniewolenia Polski > przez globalne mafie. no ty już chyba powinieneś przestać pić... Odpowiedz Link Zgłoś
dixxi igrzyska zawsze sluzyly rezomom do kontroli mas 08.06.08, 23:23 I tak jest teraz. Coraz wiecej Polakow zyje w nedzy i traci grunt pod nogami, i to probuja maskowac politycy podsycajac sztuczne emocje durnych meczow. Jest bez znaczenia kto lepiej kopie pilke. Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj "Polska, do gnoju! 08.06.08, 22:42 ================================ Po meczu: tylko 2:0 dla Szkopow to i tak szczescie dla polskich graczy. Polska druzyna grala tylko dla wynagrodzenia za to show, (i to kiepskiego), a nie po to, zeby wygrac. Odpowiedz Link Zgłoś
claudio1 taki wstydt 08.06.08, 22:56 pracuje w norymberdze wywiesilem tu polska flage, krzynowek to oldtaimer, gdzie byl kuba koniec swiata , zawsze musimy przegrac ze szwabamiß Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej BRAWO!!! 08.06.08, 22:47 HIP HIP HURRA! Przegraliśmy! Cieszę się bardzo! Dziękujemy! Nasi pseudo-piłkarze mogą się zacząć pakować. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: BRAWO!!! 08.06.08, 22:57 stara_twojej_starej napisał: > HIP HIP HURRA! > Przegraliśmy! Cieszę się bardzo! > Dziękujemy! Nasi pseudo-piłkarze mogą się zacząć pakować. ********************************** Zgadza się. Polska piłka nożna, skorumpowana do takiego stopnia, że PZPN wciąż jeszcze ustala skład poszczególnych lig, nie zasługuje na nic więcej, niż na gwizdy. Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: BRAWO!!! 08.06.08, 23:02 maruda.r napisał: > ********************************** > > Zgadza się. Polska piłka nożna, skorumpowana do takiego stopnia, że PZPN wciąż > jeszcze ustala skład poszczególnych lig, nie zasługuje na nic więcej, niż na gw > izdy. > To coś trudno nazwać piłką nożną... Nasi tzw. piłkarze są gorsi niż początkujące kobiety. Chcieliby, ale się boją. A może, boją się, boby chcieli? Wiedziałem, że na naszych piłkarzykach można polegać. Wygrałem zakład o obiad. Dziękuję wam, cudaki :) Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: BRAWO!!! 08.06.08, 23:18 stara_twojej_starej napisał: Wygrałem zakład o obiad. ********************************** Ja się nie zakładałem, ale obstawiałem taki wynik. PS. W tym samym kraju siatkówka i piłka ręczna to zupełnie normalne dyscypliny, a postawa reprezentacji (raz lepsza, raz gorsza, ale w czubie) to efekt kilkunastu lat pracy w klubach i zaistnienia całego przemysłu z tym związanego. Piłka nożna to taki postpeerelowski PGR, którym wciąż rządzą reguły pokazane na filmie "Piłkarski poker". Odpowiedz Link Zgłoś
ciaxp nie pomogły chorągiewki !! 09.06.08, 08:10 Może trzeba było zapalić znicze w kazdym oknie. Odpowiedz Link Zgłoś
ciaxp nie wystarczą zaklęcia ! 09.06.08, 08:11 jak ma się słabą reprezentację wyłonioną ze słabej skorumpowanej Ligii. Odpowiedz Link Zgłoś