sun_of_the_beach Re: Agata ma już dość 11.06.08, 15:30 Przeczytałem ten SMS i jestem wstrząśnięty! Gdyby chociaż napisali: Ty stara ku.., jak sie wyskrobiesz, to cię zajebiemy" - to jeszcze bym zrozumiał. A oni takie podłości jej wypisywali. Szok!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mln79 Gwałt? 11.06.08, 15:33 Skoro rzekomo została zgwałcona, to czemu nie zgłosiła tego od razu na policję, nim dowiedziała się o ciąży? A czemu matka rzekomo zgwałconej, gdy się o wszystkim dowiedziała, zadzwoniła do rodziców rzekomego gwałciciela, a nie na policję? Skoro rzekomo był gwałt, to czemu chłopak spokojnie chodzi sobie do innej szkoły, zamiast być aresztowanym? Przecież 4 gimnazjalistów z Gdańska, którzy napastowali koleżankę doprowadzając ją do samobójstwa, było trzymanych miesiącami pod kluczem, choć w ich przypadku do stosunku nie doszło. Coś mi sie widzi, że to gadanie o gwałcie to jedna wielka manipulacja, żeby dziewczyna mogła przerwać ciążę. Mogę się założyć, że jak tylko pozbędzie się dziecka, to zarzut gwałtu wycofa. Ale "Gazeta" pewnie już o tym nie napisze. Odpowiedz Link Zgłoś
giles stop katochjenom!!! 11.06.08, 15:34 jak mozna namawiac zgwalcone 14-letnie dziecko do donoszenia ciazy???? aborcja dotyczy PLODU. nazywanie plodu dzieckiem jest bezczelna manipulacja. brak mi slow... Odpowiedz Link Zgłoś
swojski_fr_1 Re: stop katochjenom!!! 11.06.08, 15:38 Agatka ma dosyć - woli wodne żabki, i seksik z nieletnim z gimnazjalnej ławki, więc dalej lekarze - szczypcami czy zssawką w końcu taki zabieg jest czystą zabawką! Dziennikarz - nie lekarz - rączek nie pobrudzi, psychologia też zbytnio nigdy sie nie trudził, liczy sie pierwsza strona, i nakład w miliony, szacuneczek szefa, no i kult MAMONY. Swojski PS Sprostuj swoja manipulacje - Agatka nie zostala zgwalcona. Odpowiedz Link Zgłoś
mln79 Agata ma już dość 11.06.08, 15:35 Skoro rzekomo została zgwałcona, to czemu nie zgłosiła tego od razu na policję, nim dowiedziała się o ciąży? A czemu matka rzekomo zgwałconej, gdy się o wszystkim dowiedziała, zadzwoniła do rodziców rzekomego gwałciciela, a nie na policję? Skoro rzekomo był gwałt, to czemu chłopak spokojnie chodzi sobie do innej szkoły, zamiast być aresztowanym? Przecież 4 gimnazjalistów z Gdańska, którzy napastowali koleżankę doprowadzając ją do samobójstwa, było trzymanych miesiącami pod kluczem, choć w ich przypadku do stosunku nie doszło. Coś mi sie widzi, że to gadanie o gwałcie to jedna wielka manipulacja, żeby dziewczyna mogła przerwać ciążę. Mogę się założyć, że jak tylko pozbędzie się dziecka, to zarzut gwałtu wycofa. Ale "Gazeta" pewnie już o tym nie napisze. Odpowiedz Link Zgłoś
n0e2008 Re: Agata ma już dość 11.06.08, 15:51 gwałt tu nie ma nic do rzeczy! czytać ze zrozumieniem! Odpowiedz Link Zgłoś
cherokee77 Agata ma już dość 11.06.08, 15:38 Ta dziewczyna ma byc w szkole, a nie na sztandarach obroncow zycia. Ona jest skrzywdzonym dzieckiem , ktoremu nalezy sie pomoc, na Boga to jest zaledwie 14-latka !!! Odpowiedz Link Zgłoś
rosfita Agata ma już dość 11.06.08, 15:39 Ah Ci wspaniali obrońcy życia. Dawajcie kasę na utrzymanie i wychowanie dziecka a nie przesyłajcie wasze sms. Tylko tutaj niestety nie będzie mozna na was liczyć bo wy jesteście miłującymi życie wyłącznie werbalnie. Najpóźniej pół roku po porodzie choć podejrzewam, że będzie tak po dwóch tygodniach Agata nie zobaczy juz żadnego wspomagajacego ją obrońcę życia. Bo to śa obrońcy werbalni, miłośnicy życia wtedy kiedy nie muszą nic dać od siebie i się poświęcić. Banda hipokrytów, ztetryczałych klerykałów. Odpowiedz Link Zgłoś
tom1003 Agata ma już dość 11.06.08, 15:42 Jak to się stało, że michnikowi PR-owcy organizując całą propagandową kampanię zapomniały o gwałcicielu? Skoro wiadomo kto nim jest, dlaczego chodzi po ulicy i stwarza zagrożenie dla innych dziewczynek? Gazetka milczy o tej sprawie? Michnikowa szmato dość manipuacji!!!!! Kiedy trzeba, zwykły grafoman Gross to "historyk i literat". Kiedy trzeba, zbrodnie stalinowksiej kanalii (Stefan Michnik) to "błędy młodości, wyolbrzymiane przez przeciwników Adama Michnika". Kiedy trzeba, wpadka nastolatków przy bzykaniu się to "gwałt". Co jeszcze wymyślą hieny z michnikowej szmaty? Odpowiedz Link Zgłoś
rosfita Re: Agata ma już dość 11.06.08, 15:50 Zjeżdżaj moherowa ciemnoto z tego forum skoro Ci nie pasuje. Zabierz te swoje chore teksty chrześcijaninie od siedmiu boleści. radiomaryjna plugawa zakłamana kreaturo. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonka55 poziom dna 11.06.08, 15:54 jestem po prostu w szoku jak czytam wypowiedzi takie jak twoja rosfita ! czy tom nie napisal prawdy? czy naprawde nie dostrzegasz ze GW manipuluje? Dlaczego napadasz go z taka agresja i wulgarnoscia?? jesli sie z nim nie zgadzasz, to udowodnij ze jest inaczej, a nie pisz takiego steku plugastw ! szok... Odpowiedz Link Zgłoś
rosfita Re: poziom dna 11.06.08, 15:58 Przeczytaj sobie najpierw jego wypowiedzi i poziom uzywanego słownictwa. Bo mam wrażenie, ze jesteś ostro wybiórcza. ale mohery już tak mają. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonka55 Re: poziom dna 11.06.08, 16:07 przeczytalam i uwazam ze sa w nich konkrety, w przeciwienstwie do twoich wypowiedzi ! mnie tez teraz obdarzasz epitetami, chociaz mnie nie znasz.. udowodnij, ze GazWyb nie manipuluje ? tylko same konkrety prosze Odpowiedz Link Zgłoś
rosfita Re: poziom dna 11.06.08, 16:16 Konkrety o plugawcach i hienach itd. Trzeba byc wyjątkowo zmocherzałą istota żeby tak przekręcać to co gośc napisał. Śmieszna jesteś i zakłamana wyjątkowo. Idź na forum frondy tak takich hipokrytek jak ty cała rzesza. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonka55 Re: poziom dna 11.06.08, 16:36 nie warto z toba dyskutowac, to ty wszystko przekrecasz, proponuje zakonczyc te jalowa dyskusje, a szkoda, myslalam ze cos konkretnego jednak od ciebie uslysze Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej369 Re: poziom dna 11.06.08, 18:50 iwonka55 napisała: > przeczytalam i uwazam ze sa w nich konkrety, w przeciwienstwie do > twoich wypowiedzi ! > mnie tez teraz obdarzasz epitetami, chociaz mnie nie znasz.. > udowodnij, ze GazWyb nie manipuluje ? tylko same konkrety prosze Ten kto twierdzi, ze jest manipulacja ma udowodnic. Twoj rozmowca nie stwirdzil, ze GW manipuluje w sprawie Agaty. Iwonko, to Ty stwierdzilas, ze GW manipuluje, a wiec udowodnij. Czekam niecierpliwie ? Jezeli tego nie uczynisz, stwierdze doslownie, co o Tobie mysle. Odpowiedz Link Zgłoś
rosfita Re: poziom dna 11.06.08, 16:04 I dodam jescze, ze już mam dosyć Waszych radiomaryjnych manipulacji. Przekraczacie granice wytrzymałości normalnych ludzi. Uważacie, ze skoro jesteście bandą staruchów i kilku młodych popleczników klerykarnej dyktatury i złodziejstwa to wszystko Wam wolno. ale cierpliwość się kończy. Odpowiedz Link Zgłoś
swojski_fr_1 Re: poziom dna 11.06.08, 16:08 ale czy ja cie obrazam, za to ze masz inne poglady ? NIE ! uzywam swojego dowcipu do przedstawiania mojego puntu widzenia. A ty w zamian chcesz mnie zepchnac do grup wiekowych i zachowan do ktorych mi daleko. mam 34 lata, mowie w kilku jezykach, mieszkam i pracuje w Paryzu, bzykam wszystko, co mi w lapy w padnie - i UWAGA - nie jestem ksiedzem. Wylecz sie ze swoich kompleksow, zanim bedzie za pozno! Swojski Odpowiedz Link Zgłoś
swojski_fr_1 Re: Agata ma już dość 11.06.08, 16:04 a ty czego sluchasz ??? bo jezyk - to masz iscie radiomaRYJNY... nie chodze do kosciola, mieszkam w Paryzu, i wiesz - nijak nie pasuje do twoich wyobrazen. Po prostu uwazam, ze lewaki wspieraja tylko te grupy, ktore sa zdolne zorganizowac barwne parady i maja kase ( pedaly, lesby i wyzwolone finansowo ludzkie smiecie ). Mordowane dzieci nie zorganizuja szol - wiec dlatego dostaja w czape od feministek, GW i wszelkiego intelektualnie watpliwego gowniarza. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonka55 Re: Agata ma już dość 11.06.08, 16:09 pozdrawiam rowniez z Paryza, ciesze sie ze jest tu ktos kto podziela moje poglady :) i nie daje sie ulepic przez manipulacje GW... Odpowiedz Link Zgłoś
rosfita Re: Agata ma już dość 11.06.08, 16:14 Siedź sobie w Paryżu i nie wtrącaj sie do polskich spraw. Wybrałaś sobie życie w wolnym kraju bez moherowej manipulacji to daj żyć normalnie ludziom równeiz tutaj. Howgh Ps. Wyjazd do Paryża nie zmienia moherowej mentalności. Ona się wzmacnia pod wpływem frustracji. Odpowiedz Link Zgłoś
swojski_fr_1 Re: Agata ma już dość 11.06.08, 16:18 Ale, ja facet jestem, nie kobitka. Frustracja u mnie = 0, chlopie, o czym ty piszesz ??? Myslisz, ze to dla mnie istotne, gdzie mieszkam ??? Chciale jedynie udupic twoje falszywe o mnie wyobrazenie Odpowiedz Link Zgłoś
rosfita Re: Agata ma już dość 11.06.08, 16:26 Facet Twoje wierszyki stosowane co 3 sekundy świadczą o dramatycznej frustarcji. Dodakowo jakbyś chciał zauważyć mój odpis był do monki55 a nie do Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
n0e2008 Re: Agata ma już dość 11.06.08, 15:50 gwałt czy nie gwałt - aborcja nie jest dozwolona jedynie w przypadku gwałtu. dozwolona jest także w przypadku "czynu zabronionego" a takim jest seks z nieletnią. proste. Odpowiedz Link Zgłoś
kakens Re: Agata ma już dość 11.06.08, 15:53 No zaraz, to dwójka nieletnich może się bzykać czy nie? Jeśli nie, to przestępcą jest również dziewczynka, bo uprawiała sex z nieletnim. Odpowiedz Link Zgłoś
rosfita Re: Agata ma już dość 11.06.08, 16:00 To nie jest czyn przestępczy bo poniżej 17 lat nie podlega się karaniu. Nie zmienia to faktu, ze jest to czyn zabroniony. Odpowiedz Link Zgłoś
n0e2008 Re: Agata ma już dość 11.06.08, 16:01 zgodnie z polskim prawem - jest dokładnie tak jak mówisz. aczkolwiek jako nieletni nie podlegają takiej samej odpowiedzialności prawnej. Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Re: Agata ma już dość 11.06.08, 17:17 Bo to, idioto, jest artykuł o zgwałconej dziewczynce, nie o ojcu Michnika, nie o gwałcicielu ani nie uprawie pszenicy w Wenezueli. Inna rzecz, że też bym chętnie się dowiedział o działaniach wymiaru niesprawiedliwości w sprawie tego chłopaka. Odpowiedz Link Zgłoś
rosfita Re: Mam pytanie do wszystkich zaszczuwaczy 11.06.08, 15:45 Spadaj mocherze zakłamany ze swoimi radiomaryjnymi wierszykami. Odpowiedz Link Zgłoś
swojski_fr_1 Re: Mam pytanie do wszystkich zaszczuwaczy 11.06.08, 15:53 nie jestem moherkiem, i nigdy nie bylem; robie sobie jajka, a ze dyskusja na forum jalowa, to bedac po obiadku i szklaneczce winka pisze, co mi slina na jezyk przyniesie - tak jak Gazeta Wyborcza Odpowiedz Link Zgłoś
tinakon Re: Mam pytanie do wszystkich zaszczuwaczy 11.06.08, 18:22 Napisz coś, jak wytrzeźwiejesz! Odpowiedz Link Zgłoś
n0e2008 Re: Mam pytanie do wszystkich zaszczuwaczy 11.06.08, 15:45 jak nie ma argumentów to zostają wierszyki... Odpowiedz Link Zgłoś
swojski_fr_1 Re: Mam pytanie do wszystkich zaszczuwaczy 11.06.08, 15:52 ale argumentow nie ma tu zadnych od samego poczatku. Obie strony graja dziewczyna, a GW manipuluje informacjami. Jesli przeczytales tekst GW, to zrozumiesz, co ze soba zestawilem, i ze kpie z dziennikarzy. Nie z tematu, bo temat jest nie do smiechu. Agatka ma dosyć - woli wodne żabki, i seksik z nieletnim z gimnazjalnej ławki, więc dalej lekarze - szczypcami czy zssawką w końcu taki zabieg jest czystą zabawką! Dziennikarz - nie lekarz - rączek nie pobrudzi, psychologia też zbytnio nigdy sie nie trudził, liczy sie pierwsza strona, i nakład w miliony, szacuneczek szefa, no i kult MAMONY. Swojski Odpowiedz Link Zgłoś
n0e2008 Re: Agata ma już dość 11.06.08, 15:52 żenada te spamowanie, postaraj się trochę bardziej Odpowiedz Link Zgłoś
gracha10 Agata ma już dość 11.06.08, 15:53 Jakim prawem księża wtrącają się tam gdzie nie powinni!!!!!!!!! Kościół jest od nauczania a nie od ZMUSZANIA!!!!!!!! Kiedy Księża zaczną zajmować się KOŚCIOŁEM a nie d... kobiet i dzieci, które zostały zgwałcone!!!!!!!!!!! To dziecko ma matkę i babcię, więc one i tylko one mogą wraz z Agatą decydować co ma zrobić!!!!!!!! Jakim prawem lekarz (ordynator!!!!!!) poinformowała KLECHĘ !!!!!!!!!!!!!!!! Gdzie tajemnica lekarska!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
swojski_fr_1 Re: Agata ma już dość 11.06.08, 16:00 Agatka ma dosyć - woli wodne żabki, i seksik z nieletnim z gimnazjalnej ławki, więc dalej lekarze - szczypcami czy zssawką w końcu taki zabieg jest czystą zabawką! Dziennikarz - nie lekarz - rączek nie pobrudzi, psychologia też zbytnio nigdy sie nie trudził, liczy sie pierwsza strona, i nakład w miliony, szacuneczek szefa, no i kult MAMONY. Swojski Odpowiedz Link Zgłoś
rosfita Re: Agata ma już dość 11.06.08, 16:23 Ty siedzisz w Paryżu. To kolejna wizja wariata? Odpowiedz Link Zgłoś
swojski_fr_1 Re: Agata ma już dość 11.06.08, 16:36 rosfita napisał: > Ty siedzisz w Paryżu. To kolejna wizja wariata? chcesz pogadac - zadzwon na moj stacjonarny ( direct ): +33141367025 ale do 17H30, bo mam umowione jeszcze wieczorkiem dobre rabanko i nie moge sie spoznic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gruzlica Re: Agata ma już dość 11.06.08, 17:03 czy tego swojskiego nie mozna jakos wyeliminowac? To juz przechodzi granice idiotyzmu Odpowiedz Link Zgłoś
swojski_fr_1 Re: Agata ma już dość 11.06.08, 17:14 no, masz pecha, gruzlica: ja sie juz URODZILEM i mnie nie zaciupiecie... no chyba ze Talib-Wyborcza przeprowadzi udana akcje takiej zmiany ustawy aborcyjnej, ze przeciwnikow aborcji tez bedziecie mogli zabijac legalnie ( np. w lodzkim pogotowiu ) gruzlica napisała: > czy tego swojskiego nie mozna jakos wyeliminowac? To juz przechodzi > granice idiotyzmu Odpowiedz Link Zgłoś
advokatus_diaboli Re: Agata ma już dość 12.06.08, 09:05 Posłuchaj grafomanie - od tych twoich wierszyków chce się już rzygać. Nie potrafisz nic innego napisać, tylko wklejać żałosną rymowankę??? Poeta z ciebie, jak z koziej d...y trąba. I to ciągłe podkreślanie zamieszkiwania w Paryżu i cyt. "rąbanka wszystkiego co ci w łapy wpadnie". Leczysz jakieś kompleksy czy co? Twój "mały" jest aż tak mały, że każdy podbój erotyczny musisz ogłaszać światu na forum? Partnerka nie pochwaliła sprytnego misia, to może ktoś na forum doceni? Wow, jaki macho i do tego mieszka w Paryżu...,wow!!! Już sikam po nogach z wrażenia... Krótko mówiąc, jesteś dla mnie zwykłym spamerem i chamem, który nie ma pojęcia o netykiecie. Każdy twój wpis, na forum będę zgłaszał do skasowania. I nie sil się na odpowiedź - nie mam najmniejszego zamiaru z tobą dyskutować w myśl zasady "nie dyskutuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię co swojego poziomu, a potem pobije Cię doświadczeniem". Odpowiedz Link Zgłoś
swojski_fr_1 Re: Agata ma już dość 12.06.08, 09:58 ha ha ha... no, well uwielbiam takich jak Ty... Macie stereotypy, wiec trzeba je przelamac. I tyle w tej tresci. Skup sie na tym, ze jestes oklamywany/a przez dziennikarzy Gazety Wyborczej. A dyrdymaly typu 'martwi sie o zabki wodne', ale swoje dziecko powinna zlikwidowac az sie prosza o odpowiedni komantarz. Nie widzisz, ze GW nie zalezy na dziewczynie, lecz na rozglosie ??? Policz ile razy zmieniali wersje i koloryt tej opowiesci. ale to, ze klamia nie wazne - mowia w desen w jakim jestes wychowany. Wiec sie nie wysilasz by pomyslec. zglaszaj moje wpisy - prosze bardzo. W koncu ta gazeta dba o pieczolowicie wypielegnowane klamstwa; prosta prawda boli i trzeba ja zaciupac. Pozdraiam serdecznie Swojski Odpowiedz Link Zgłoś
rosfita Agata ma już dość 11.06.08, 15:57 Czas najwyższy skończyć bezprawne panoszenei się kleru w Polsce. Wysysanie miliardów z budżetu Państwa. Niech żyje Polska wolna od czarnych kłamców i ich popleczników. Odpowiedz Link Zgłoś
iza3009 Jak się czują wodne żabki?!!! 11.06.08, 15:57 a jak się czuje ten biedny malec, co go chcą wyskrobać?! Odpowiedz Link Zgłoś
tom1003 Agata ma już dość 11.06.08, 15:57 Mam swoje zdanie o moralności koscielnej, a tymbardziej daleko mi do babć z Radyja. Ale to, co wyrabia Wyborcza w ramach swoich propagandowych kampanii po prostu wzbudza moje obrzydzenie. Najpierw wmawia się dzieciakom “róbta co chceta”, przedstawia się im wizję radosnego seksu bez zobowiązań i konsekwencji (kto myśli inaczej, ten jest “zacofany”). Kiedy konsekwencje przychodzą, bagle przypomina się o “czynach zabronionych prawem” (bzykajace się dzieciaki, które robią, “co chceta”) i tym razem wmawia się, że aborcja to bezstresowy, normalny “zabieg” “dla dobra” ciężarnej dziewczyny (kto twierdzi inaczej, ten jest “nieudzki” i “osacza”). Następne konsekwencje, tym razem konsekwencje aborcji dla młodej dziewczyny (psychologiczne, medyczne) to oczywiście, jak twierdzą postepowcy, “wymysł księży”. Tfu, a kiedyś wierzyłem gazecie wyborczej...... Odpowiedz Link Zgłoś
rosfita Re: Agata ma już dość 11.06.08, 16:21 Tu nie chodzi o to czy powinna wykonać zabieg. Tu chodzi o to, że stado oszołomów uzurpuje sobie prawo do jeżdźenia za nią i nagabywania. Że księzulo z dewotkami i oszołaomami ma czelność wysyąlć do kogoś SMS-y i go molestować. A to oni zacżeli całą awanturę. Chodzi o wolonośc ludzi od natrętów i ideologicznych oszołomów a nie o sama aborcję. Niech dziewczyna podejmie decyzję sama a nie pod włływem zwolenników czy przeciwników. Tylko, ze Ci przeciwnicy buciorami nachalnie i po chamsku wtryniają sę w cudze życie. Stop tej obrzydliwej hołocie. Odpowiedz Link Zgłoś
swojski_fr_1 Re: Agata ma już dość 11.06.08, 16:32 dziennikarka wyborczej ma prawo za nia lazic, bo jej poglady sa zbiezne z Twoimi, a osoba o innych pogladach ma siedziec cicho :) gdzie byla jej slodka mamusia ??? gdzie tatko i babcia ??? jak zasrali nastolatce edukacje, to sie nie dziw, ze inni ludzie chca jej pomoc w uniknieciu bledu. That's it. Odpowiedz Link Zgłoś
gracha10 Agata ma już dość 11.06.08, 15:59 "Ksiądz z Lublina wysłał do dziewczynki SMS-a: "Agata, od rana działam w twojej sprawie. Ludzie z Krakowa, Poznania i Warszawy pracują nad tym, aby ci pomóc. I tę pomoc deklarują. Bądź odważna. Uratuj siebie". SMS z innego numeru: "Obrońcy życia pomogą ci we wszystkim. Ratuj swoje maleństwo"." PERFIDNE KANALIE - już wiem jak będzie to wyglądało. Przeciągnąć sprawę do 12 tygodnia ciąży, żeby nie można było już przeprowadzić aborcji a potem radź sobie Agatko sama ... tak by wyglądała ta deklarowana pomoc ... W TYM JEST DUŻO RACJI, POTEM NIKT JEJ NIE POMOŻE : - KLER się wypnie!!!!!!!!! - organizacja "OBROŃCY ŻYCIA" też się wypną!!!!!!!!! CHAMSTWO TYCH "INSTYTUCJI" NIE ZNA GRANIC - KLERU I OBROŃCÓW ŻYCIA... I TAK BĘDZIE WYGLĄDAŁA WSZYSTKICH POMOC TEMU DZIECKU I JEJ RODZINIE!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
swojski_fr_1 Re: Agata ma już dość 11.06.08, 16:05 Agatka ma dosyć - woli wodne żabki, i seksik z nieletnim z gimnazjalnej ławki, więc dalej lekarze - szczypcami czy zssawką w końcu taki zabieg jest czystą zabawką! Dziennikarz - nie lekarz - rączek nie pobrudzi, psychologia też zbytnio nigdy sie nie trudził, liczy sie pierwsza strona, i nakład w miliony, szacuneczek szefa, no i kult MAMONY. Swojski Odpowiedz Link Zgłoś
rosfita Re: Agata ma już dość 11.06.08, 16:07 Święta prawda. Niech otworzą te pałace w których kryją się przed społeczeństwem i pławią w luksusie. Owszem są skorzy otwierać je na elitarne szkoły i przedszkola dla bogatych zdewocialców z czesnym za 1200 miesięcznie. Odpowiedz Link Zgłoś
antonioni1 Agata ma już dość 11.06.08, 16:05 o co wam do córwy nędzy chodzi? Chcecie zniszczyć życie dla dwójki dzieci? Bo przecież czternastolatka to też dziecko. Jeśli za waszą radą d0okona aborcji zostanie to jej na całe życie. Puó A jej dziecko to przecież też dziecko i Człowiek. Co za korynckie córwy do tego się mieszają???? Puściłbym w tej chwili moją szewską wiązankę na kilka stron, ale nawet mnie ręce opadają. Biedne dzieci. Z jednej strony gonią za nimi aborcjoniści, z drugiej antyaborcjoniści. Pewien buddysta przekonał mnie, że nie wolno zabijać żadnego życia. Od tej chwili przeganiam nawet muchę ręcznikiem, ale jej nie zabijam. Zycie to największa świętość. Odpowiedz Link Zgłoś
tom1003 Agata ma już dość 11.06.08, 16:09 Czy gazeta wyborcza, która upowszechniała seks nastolatków jako "bezstresową, przyjemną zabawę bez konsekwencji" (a nawet popierała spotkania z "mniejszościami seksualnymi" w szkołach) nie ponosi odpowiedzialności za powszechność "czynów zabronione przez prawo"? Bardzo łatwo bagatelizować konsekwencje pewnych zachowań a następnie zamiatać poczęte dzieci - śmieci pod dywan. Dziwne, że nachalnie propagując aborcję (gazetka dąży przecież do aborcji na życzenie, czego nie ukrywa) wybiórcza milczy na temat medycznych i psychologicznych skutków aborcji, które bynajmniej nie są "bezstresowe", jak głoszą tzw. feministki. Czy ingerencja w organizm nastolatki prowadząca do uśmiercenia trzymiesięcznego dziecka jest czyms kompletnie neutranym dla jej zdrowia? Odpowiedz Link Zgłoś
tom1003 Agata ma już dość 11.06.08, 16:50 dość tych kłamstw, michnikowe hieny prawda jest trochę inna w rzeczywistości cała manipulacja z "gwałtem" i wmawianie dziewczynie że aborcja to "najlepsze rozwiązanie" jest wynikiem działań znanych pań aborcjonistek. I kto tu manipuluje, szczuje i osacza??? info.wiara.pl/index.php?grupa=6&cr=1&kolej=0&art=1213192519&dzi=1113237520&katg= Dwa na trzy zabiegi to wynik presji osób trzecich, ale przymuszanie do aborcji to nadal temat tabu. 14-letnia Agata na razie uniknęła najgorszego. Ludzie dobrej woli pomogli jej wyrwać się od fanatycznej aborcjonistki. W placówce wychowawczej podstawową opiekę ma. Z całej Polski spływają oferty pomocy od ludzi dobrej woli, poruszonych losem dziewczyny. Co najważniejsze, Agata jest bezpieczna – poza zasięgiem fanatycznych aborcjonistów. Odpowiedz Link Zgłoś
journalistin co za głupia dziewczyna 11.06.08, 16:50 chce zabić własne dziecko żeby zająć się żabkami i mieć ładne ocenki Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Jej życie - jej sprawa. 11.06.08, 17:13 To ona będzie rozliczała się ze swego postępowania przed Bogiem, nie ty - ty Bogiem nie jesteś, więc zamiast sądzić innych pilnuj swego nosa. Odpowiedz Link Zgłoś
swojski_fr_1 Re: Jej życie - jej sprawa. 11.06.08, 17:19 tia - niech sie zlo dzieje - lepiej siedziec cicho... tylko, ze jak Niemcy likwidowali getto w Warszawie, i czesc Warszawiakow siedziala cicho, to sie lament podniosl... ciezko tez Sowietom przepuscic bezczynne przygladanie sie losom powstania warszawskiego ( juz Polakow ) ... dzieje sie zlo - staraj sie mu przeciwstawic i nie siedz cicho. Juz lepsze sa tu posty zwolennikow aborcji, niz ludzka obojetnosc na zabijanie. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Jej życie - jej sprawa. 11.06.08, 17:31 Skończcie z tymi pierniczeniem o dupie Maryni - Bóg w różnej formie dokonuje dziennie SETEK TYSIĘCY aborcji i jakoś żaden działacz prolife nie rwie się do niego z bombką, tudzież sympatyczną przesyłką z wąglikiem. Załatwcie Boga, tak jak w 1994 Paul Hill Brittona - co ty na to, my darling ? Odpowiedz Link Zgłoś
dejzidejzi Chyba trzeba przeprowadzić ogólnokrajowe refendum 11.06.08, 17:06 czy dziewczyna ma urodzić czy nie! Odpowiedz Link Zgłoś
swojski_fr_1 Re: Chyba trzeba przeprowadzić ogólnokrajowe refe 11.06.08, 17:14 dobry pomysl ... musisz teraz tylko zebrac 500 000 podpisow Odpowiedz Link Zgłoś
gruzlica Re: Chyba trzeba przeprowadzić ogólnokrajowe refe 11.06.08, 17:24 ale ty nie jestes "ogolnokrajowy" Siedz w Paryzu i pisz poezje, moze cie jeszcze raz natchnienie najdzie, oby tylko madrzejsze Odpowiedz Link Zgłoś
swojski_fr_1 Re: Chyba trzeba przeprowadzić ogólnokrajowe refe 11.06.08, 17:34 lepsze wychodza mi biznes-plany. Z tych co tutaj przekonan, wole np. nowy biznes ulokowac w Europie Smrodkowo-Wschodniej, czy w Afryce niz np. w Chinach ... gruzlica napisała: > ale ty nie jestes "ogolnokrajowy" Siedz w Paryzu i pisz poezje, moze > cie jeszcze raz natchnienie najdzie, oby tylko madrzejsze Odpowiedz Link Zgłoś
gruzlica Re: Chyba trzeba przeprowadzić ogólnokrajowe refe 11.06.08, 17:41 Akurat w Chinach masz pole do popisu, wiele plodow mozesz uratowac, tam nawet chciane sie nie licza, jesli zrobisz dobry biznes-plan, to pojdziesz zywcem do nieba, mam nadzieje, ze masz przynajmniej 8 dzieci i wszystkie stworzyles swiadomie, zreszta nie interesuje mnie to zupelnie, nie wciskaj tylko tych prymitywnych wierszykow co chwile bo sie tym juz rzygac chce, nie jestes jedynym, ktory mieszka w Paryzu albo gdzies tam na zachodzie, wiec nie rob z siebie idioty Odpowiedz Link Zgłoś
swojski_fr_1 Do wszystkich Zabek Wodnych 11.06.08, 17:51 Dobranoc Zabki Wodne - spijcie slodko, spadam, ale sie nie bojcie - NAS juz lewaki nie wyskrobia... ( niezaleznie od pogladow i okolicznosci w jakich zaczelo sie zycie kazdego z nas ) ;) gruzlica napisała: Odpowiedz Link Zgłoś
abrahadabra sam jesteś żałosny smutasie 11.06.08, 17:24 brak słów na takiego śmiecia jak ty, palancie Przeczytaj trzy razy swoje wypociny zanim klikniesz "wyślij" Odpowiedz Link Zgłoś
tom1003 Agata ma już dość 11.06.08, 17:24 Wychodzą na jaw coraz to nowe fakty. Ciekawe czy p. Nowicka odpowie, nie tylko za nakłanianie do aborcji, ale także do namawianie do składania fałszywych zeznań o gwałcie. info.wiara.pl/index.php?grupa=6&art=1213192519&dzi=1113237520 . Zaszła w ciążę z rówieśnikiem. W domu nie spotkała się z oparciem i pomocą. Nie marzyła o aborcji, myślała, że musi zabić dziecko. Innego wyjścia nie ma. Przerażona i zagubiona, lawirowała na granicy depresji. Zawodowa aborcjonistka podsunęła matce Agaty paragraf – polskie prawo nie karze za aborcję, gdy ciąża jest wynikiem przestępstwa. Dziewczynka powie, że została zgwałcona, a potem trzeba tylko znaleźć szpital. W rodzimym mieście się nie udało, przywieźli Agatę do Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
abrahadabra Tracę szacunek dla RP, co to za kraina? 11.06.08, 17:29 Neutralność światopoglądowa organów państwa okazuje sie pustym hasłem. Zero szacunku dla prawa. Kościół przejedzie sie na takiej polityce. Odpowiedz Link Zgłoś
aruba11 Re: Agata ma już dość 11.06.08, 17:36 Agata to dziecko- emocjonalnie dojrzewa.Wtłoczona w chybiony system szkolnictwa, gdzie okres gimnazjum to czas nieposkromionego wybuchu hormonów, została siłą zapłodniona. Ocenianie dziewczyny nie jest na miejscu. Ona nie powinna być matką,nie powinna wydać na świat dziecka.Postanowiły z mamą przerwać to ,co na siłę w niej rośnie.Dziku tłum usiłuje coś demonstrować,larum woła...ZOSTAWCIE WOLNY WYBóR MATCE I CóRCE!oDCZEPCIE SIE OD NICH, DAJCIE SPOKóJ!!! Odpowiedz Link Zgłoś