iwonka315 Policja ujawnia twarz informatora 17.06.08, 13:23 i właśnie dlatego będę miała moralny dylemat czy jeśli kiedyś zajdzie taka potrzeba (oby nigdy)dzielic się z policją swoją potencjalną wiedzą.Smutno się robi gdy czytam że policja postępuje tak nierozważnie.Dla mnie najważniejsze jest bezpieczeństwo mojego jedynego dziecka bo drugiego nigdy nie będę miała.Postępując w ten sposób policja skutecznie zniechęca do współpracy.Tracę resztki szacunku.... Odpowiedz Link Zgłoś
baba60 Milicyjne trepy, bez inteligencji sa prokuratorami 17.06.08, 13:34 w Polsce. Nic dziwnego, ze sie bandytow wypuszcza. Policja jest od scigania a prawnik-prokurator-nie po wieczorowym uniwersytecie -marksizmu-leninizmu - od oskarzania. No ale tak jest w normalnym kraju. Bulbaaaaa! Odpowiedz Link Zgłoś
bamjozia Policja ujawnia twarz informatora 17.06.08, 13:55 PRZEPRASZAM ZATKAłO MNIE PO TEJ WIADOMOSCI!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kretowski Poznań to kupa kupy 17.06.08, 21:47 Poznań to jedna wielka kupa śmierdzącej kupy. Odpowiedz Link Zgłoś
jkal Ćwjąkalski w służbie POsPOlitych przestępców? 17.06.08, 22:26 Kiedy komisja sejmowa w sprawie wstrzymywania procesu przeciwko Sawickiej i Pichecie?Lumpy POtrafią zrobić aferę o POtworną kwotę 8,62 zł, a tu nic się nie stało. Odpowiedz Link Zgłoś
kornaccy Cwaniaczku, przeczytaj 17.06.08, 23:35 A propos cwaniaczka, który pisał o tym, że w policji pracuja osły. Widziałeś pytania z testu wiedzy z egzaminu do policji???? Zobacz, przeczytaj a potem spójrz w lustro, aby stwierdzić, jaki jesteś głupi. To nie te czasy, gdy do policji łatwo było sie dostać. Daje sobie głowę urwać, że na 20 pytań odpowiedziałbyś poprawnie na 5 !!! poszperaj na stronie KGP i zobacz te pytania. Gały ci wyjdą. I łatwiej jest dostac się na studia, gdzie pytania obejmują wiedzę ze szkoły średniej niż do policji, gdzie pytania dotyczą prawa administracyjnego, pytań z ustawy o policji lub zagadnień z prawoznastwa w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
1-zbyszek Policja ujawnia twarz informatora 18.06.08, 17:59 Jezeli w dalszym ciagu nic w tej materii sie nie zmieni to ludzie ,pomimo ze chcieliby pomoc policji,beda bierni bo sie boja zemsty przestepcow.W krajach np.takich jak Szwecja czy Niemcy ,nikt nie musi sie obawiac ze policja go pokaze palcem. Odpowiedz Link Zgłoś