pogromca_lewakow =========== __ ================ 21.06.08, 17:36 ciekawe www.niezalezna.pl/index.php/article/show/id/3710 Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 mówią, że św. magdalena była kurwą 21.06.08, 17:38 na temat bolka się nie wypowiadam Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: mówią, że św. magdalena była kurwą 21.06.08, 17:58 carpaccio4 napisał: > na temat bolka się nie wypowiadam nie rusza was? Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec tylko SBcy atakują Wałęsę 21.06.08, 17:39 oni najwięcej przez niego stracili Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_lewakow SBcy najwiecej skorzystali dzieki Walesie 21.06.08, 17:48 pakulec , pokaz mi bylego funkcjonariusza SB, ktory klepie dzis biede. Ogromna wiekszosc bylych SBkow to dzis przedsiebioryc, wlasiciele firm, albo ludzie we wladzach, wiec nie opowiadaj bzdur Odpowiedz Link Zgłoś
amicus_europae Jedenaste przykazanie 21.06.08, 17:50 Nie mów prawdy o Lechu Wałęsie. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Jedenaste przykazanie 21.06.08, 17:55 niem masz Boga innego prócz Rydzyka i jego przydupasów z Pisu Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_lewakow Re: Jedenaste przykazanie 21.06.08, 18:05 pakulec, a co masz do powiedzenia o ksiedzu Jankowskim, wieloletnim kapelanie Walesy ? Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Jedenaste przykazanie 21.06.08, 18:20 o co mam o nim mówić? biznesmen Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: SBcy najwiecej skorzystali dzieki Walesie 21.06.08, 17:54 masz racje tacy SBcy jak Kaczyńscy wyrośli na legendzie Wałęsy Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_lewakow Re: SBcy najwiecej skorzystali dzieki Walesie 21.06.08, 18:04 legenda Walesy - dobrze to ujales, chyba znasz metody pracy SB, bo teminam "legenda" nazywano nieprawdziwa historie roztaczana wokol TW by uniknac jego zdekonspirowania. wiec ta "legenda" Walesy .... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: SBcy najwiecej skorzystali dzieki Walesie 21.06.08, 18:19 wtajemniczasz mnie w wasze SBckie metody? mnie wasze legendy ie interesują Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 gdyby niw wałęsa to 21.06.08, 18:10 było by jak w raju. jak w jakimś innym dowolnie wybranym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_lewakow dla Wałęsy w Polsce jest jak w raju 21.06.08, 18:18 zobacz jakie imieniny wyprawia. a inni stoczniowcy co strajkowali w Sierpniu 1980 ... ? I wg Walesy to tylko on obalil komunizm... Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Gdyby Walesa ciebie zaprosil... 21.06.08, 19:01 myslal bys inaczej.Komunizm obalony, obal wiec pollitra, poczatkujacy kapitalisto. Odpowiedz Link Zgłoś
matusm Gocłowski:11 przykazanie 21.06.08, 18:23 11.Kto mowi prawde o Bolku ten czyni grzech Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Gocłowski:11 przykazanie 21.06.08, 20:07 Kościół rzymskokatolicki – organizacja o jak najdalszym od demokracji systemie wewnętrznym, dobrze przystosowana do środowiska autokracji politycznej – zwalcza podstawowe zasady demokracji, stąd jwrogość KRK wobec liberalnych idei obyczajowych i wrogość wobec lewicowego modelu życia społecznego! Dlatego nie dziwi mnie wystąpienie abp Gocłowskiego. Kolejnym grzechem będzie mówienie o aferze Stela Maris. Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 ile zarabia pakulec za bytność na forach? 21.06.08, 18:26 z 500 na miesiąc? PS może odbytność? Odpowiedz Link Zgłoś
amicus_europae Re: ile zarabia pakulec za bytność na forach? 21.06.08, 19:14 Nie wiem ile zarabia fuckulec ale jego idol Bolek brał 1000 misięcznie za donosy. W ramach uznania jego gorliwości dostał nawet mieszkanie na Stogach mimo że miał 5letni staż pracy a praktyką było oczekiwanie 15letnie. Jakżeż typowe i zabawne jest to desperackie wywijanie moherami i Rydzykami. Zupełnie jak zepsuta płyta Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec dobre pytanie 21.06.08, 19:23 za małego mohera mam 2 zł, za takiego bardziej wypasionego 5 zł a za kompletnego kretyna dodatkową premie 10 zł Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec co to jest odbytność? 21.06.08, 19:25 jarek daje wam takie specjalne premie? Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: pakulec 21.06.08, 19:47 pakulec napisal: > co to jest odbytnosc? To jest twoj sposob pisania obytem. Ty zawsze robisz to doskonale! Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Apel! Pakulec.... 21.06.08, 19:57 Warto zainteresować się dokumentami nt. Wałęsy i Solidarności, które znajdują się w archiwum CIA. Jeżeli rosjanie mają akta "Bolka", to dlaczego tych akt nie posiada CIA? <Kiedyś, w latach 80. CIA zainwestowała w poparcie „Solidarności” 50 mln dolarów i była to udana operacja – Polska spełniała po 1989 roku wszystkie życzenia nowego Wielkiego Brata.> www.myslpolska.org/?article=942 Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 A po co wam ta prawda o Bolku ?... 21.06.08, 18:51 Na co ciulowi wiedza,KTOREJ I TAK NIE MOZE POJAC SWYM KACZYM MOZDZKIEM ?... Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Mowienie, ze Walesa byl Nolkiem to grzech 21.06.08, 19:52 Dzieki ci, jasnie oswiecony arcybiskupie, za nowa kategorie grzechu: bolkowanie. Przestancie ludziska bolkowac. Mowcie tylko, ze Walesa to esbecki szpion. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Mowienie, ze Walesa byl Nolkiem to grzech 21.06.08, 19:54 Oczywisie powinno byc "Bolkiem". Przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Mowienie, ze Walesa byl Nolkiem to grzech 21.06.08, 20:00 Czy CIA posiada akta "Bolka"? Jeżeli rosjanie mają takie akta, to amerykanie także!!! <Kiedyś, w latach 80. CIA zainwestowała w poparcie „Solidarności” 50 mln dolarów i była to udana operacja – Polska spełniała po 1989 roku wszystkie życzenia nowego Wielkiego Brata.> www.myslpolska.org/?article=942 Odpowiedz Link Zgłoś
roman337 czyzyk331..E, ty Zacharski !.. coś masz w du...? 21.06.08, 20:25 wibrator Palikota cie uwiera, ruro?! Odpowiedz Link Zgłoś
gamon.0 Re: czyzyk331..E, ty Zacharski !.. coś masz w du. 21.06.08, 20:26 roman337 napisał: > wibrator Palikota cie uwiera, ruro?! bezpieka SB-PIS na forum.. Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: czyzyk331..E, ty Zacharski !.. coś masz w du. 22.06.08, 10:38 A może właśnie gen. Zacharski (nominacja prezydenta Wałęsy)wyjaśni sprawę agenta "Bolka" w ten sam sposób jak rozpracowano agenta "Olina". I tylko tyle...jaki sen ma sięganie po słowa związane z anatomią człowieka? Czyżby na tyle było Ciebie stać? Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: roman337 22.06.08, 13:38 roman337 napisał: > wet3..SB-ek z odbytem zamiast ryja! > kurestwo ! Uderz w stol, a "odbytowcy" sie odezwa! Tym razem rowniez piszacy tylko odbytem POpaprancowy Romus dal glos. Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: A po co wam ta prawda o Bolku ?... 21.06.08, 19:53 Bolek, bolkiem ale interesujące mogą być dokumenty CIA!!! <Kiedyś, w latach 80. CIA zainwestowała w poparcie „Solidarności” 50 mln dolarów i była to udana operacja – Polska spełniała po 1989 roku wszystkie życzenia nowego Wielkiego Brata.> www.myslpolska.org/?article=942 Odpowiedz Link Zgłoś
roman337 Kaczynscy..para "Bolków" łajdaków... 21.06.08, 20:22 Bezpieka ich wychowała... Odpowiedz Link Zgłoś
gamon.0 Re: Kaczynscy..para "Bolków" łajdaków... 21.06.08, 20:28 roman337 napisał: > Bezpieka ich wychowała. bękarty komuny.. Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Biskupie ! Ty byś musiał dostać po d.... 22.06.08, 00:41 Widać, ze zaraziłeś się prałaciną Jankowskim . Trzeba spadać z tego ko ścioła. Mam nadzieje ze Bóg zauważy jakiego ma sługe w osobie Gocłosia. Odpowiedz Link Zgłoś
heraldek Caly Episkopat byl pelen "Bolkow"..... 22.06.08, 02:13 .....niewiarygodna Solidarnosc SB-ekow..... Odpowiedz Link Zgłoś
omidas Gocłowski: Mówienie, że Wałęsa był "Bolkiem" to... 22.06.08, 08:06 Oczywiście, zgadzam sie z abp. Gocłowskim. Tak własnie jest. Prawdziwi Polacy nigdy nie będą paszkwili pisać i żle mówić o Wałęsie, bo wiedzą co on zrobił dla Ojczyzny. Gdyby nie on bylibyśmy dalej niewolnikami wielkiego brata ze wschodu, a nie demokratycznym, suwe- rwnnym krajem. Niestety są u nas ludzie, którzy uwierzyli esbekom i ich fałszywkom i teraz na tym się opierając chcą zniszczyć największego Polaka po Janie Pawle II. I esbecy teraz się cieszą, że ich praca nie poszła na marne. Nikt ich też nie rusza, tylko tego, z ktorym walczyli. To skandal na skalę światową. Placze nasz kochany Ojciec Święty Jan Paweł II, gdy na to patrzy przez okno Ojca na swoją Ojczyznę. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: omidas 22.06.08, 13:34 Bredzisz! Prawdziwi Polacy to ludzie ktorzy bardzo dobrze wiedza, ze ich swietym obowiazkiem jest dochodzenie do prawdy a nie zamiatanie klamstw pod dywan i falszowanie historii. Dlatego wlasnie mamy IPN, ktory jest sola w oku czerwonych przestepcow oraz ich klakierow - takich jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
tenare Goc bełkocze jak zawsze. 22.06.08, 09:26 A jak tam oszustwa w "Stella Maris"? Odpowiedz Link Zgłoś
pomian_57 Gocłowski: Mówienie, że Wałęsa był "Bolkiem" to... 22.06.08, 14:45 no cóż przysłuchuje się tym debatom na temat "czy był czy może nie...." i skora cierpnie mi na plecach. Jak można tak ubliżać ludziom którzy napisali tą książkę i jak można używać tylu obraźliwych inwektyw. Uważam że nie ma znaczenia czy ktoś jest wielki i ma zasługi czy ich nie ma...prawda natomiast w każdym wypadku ma wielkie znaczenie. Pan prezydent (były) sam sobie jest winien bo miał czas aby spojrzeć nam wszystkim ludziom w twarz i powiedziec to moj młodzieńczy błąd przepraszam, a nie jak pewne zwierzatko chować głowę w piach a teraz jedynie co potrafi to ubliżać wszystkim którzy chcą dociec prawdy. Panie prezydencie czy pańskie motto to kto nie jest z nami jest przeciw nam??? Pan prezydent jest symbolem niepodleglosci i nikt tego mu nie odbiera, wystarczylo dać szansę rządowi Pana Olszewskiego przeprowadzić lustrację a nie wprowadzać rewolty...czyżby jakieś obawy?????Co do wypowiedzi arcybiskupa no cóż każdy ma swoje zdanie i ja je szanuje natomiast nie czuje na sobie grzechu uznając treść tej książki za zgodną z prawdą...i tak na marginesie wydaje mi sie ze lepszy uczynek zrobilby Pan prezydent gdyby te smakowitości ze swojego imieninowego stołu oddał biednym i głodnym dzieciom przecież sam pochodził z biednej rodziny i chyba wie co to głód......zapomniał? Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Gocłowski: Mówienie, że Wałęsa był "Bolkiem" 22.06.08, 17:54 Myślę, że gdyby media w Polsce były rzetelne, a elity dziennikarskie i naukowe na poziomie, to by ta publikacja wstrząsnęła NARODEM. Ale w obecnej sytuacji rozlany zostanie tankowiec z olejem gęstej warstwy zakłamania i hipokryzji. Słyszę walenie w bęben rzekomego patriotyzmu i fałszywej dumy narodowej. To, czy nastąpi trzęsienie ziemi, oczyszczenie polskiej duszy czy też może pojawią się kolejne oszczerstwa, szykany, manipulacje, będzie zależne od tego, jak się zachowa wielu dziennikarzy, jak się zachowa wielu profesorów, jak zachowają się właściciele mediów. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.antonina Gocłowski: Mówienie, że Wałęsa był "Bolkiem" to... 22.06.08, 17:57 pewnie grzech,ale P.Wałęsa ma też wiele grzechów za które może sobie urządzać imieniny na kilkaset osób,a ludzie którym jego przeskoczenie płotu zabrało wszystko co mieli mają z radości podskakiwać,że ktoś ich tak urządził. Odpowiedz Link Zgłoś
chipsof64 Kosciol i Panstwo 23.06.08, 22:33 Rano jeszcze slyszalem, jak Ewa Kopacz zostala ekskomunikowana ze wzgledu na jej "role" w sprawie aborcji 14-latki. Moja reakcja : to ja tez chce byc ekskomunikowany ! Pani Kopacz nie miala innego wyboru. Prawo bylo tu najwazniejsze. Alternatywa byla dymisja, ale to bylby blad. Ma przed soba jeszcze duzo pracy. Jak teraz czytam, ze kolejny "czarny" sie wypowiada w podobnym stylu, ale tym razem dla tych, ktorzy uwazaja Lecha Walese za Bolka, to znowu mi jest niedobrze. Goclowski niech powie, ze jego zdaniem Walesa nie byl Bolkiem i tyle. Mialby racje. Ale po co w to mieszac jeszcze Kosciol i system wartosci Kosciola. Panowie w sutanach - nie tedy droga. Koscioly sie robia puste. A to Wasza wina. Odpowiedz Link Zgłoś