tom1003 Jedziemy do Indii... eee, nie - Iranu 27.06.08, 17:35 Polskie specsłużby mają zajmowac się legalną demonstracją w Paryżu. Każdy rozdmuchany temat dobry żeby zakryć sprawę Michnika - Maleszki oraz inne krętactwa Gazety Wyborczej. pl.youtube.com/watch?v=s-v8JvVg_7w specsłużby niech sie zajmują tym, czym powinny www.naszdziennik.pl/index.php?typ=po&dat=20080626&id=po05.txt Prokuratura wszczyna postępowanie w sprawie Michała Nowickiego, syna aborcyjnej bojówkarki Wandy Nowickiej. Zarzuty są poważne: publiczne nawoływanie do popełnienia przestępstwa lub pochwalanie go, propagowanie totalitarnego ustroju państwa oraz publicznego znieważania grupy ludności z powodu jej przynależności narodowej, etnicznej, rasowej, wyznaniowej. Nowicki lżył m.in. oficerów pomordowanych w Katyniu i nawoływał do atakowania polskich żołnierzy w Afganistanie Odpowiedz Link Zgłoś
bigda Przywrócić wizy wyjazdowe !!!!! 27.06.08, 17:38 Tylko by jeździli i jeździli. Za robotę by się wzięli. Wywrotowcy! To jest woda na młyn odwetowców z Bagdadu! Odpowiedz Link Zgłoś
kylax Nawet amerykanscy zolnierze nic im nie robia. 27.06.08, 17:39 Na zdjeciach widze tam woz opancerzony Bradley, spokojnie stojacy obok czlonka Ludowych Mudzahedinow, a na innym amerykanscy zolnierze z nimi gadaja. Jest to w koncu organizacja terrorystyczna czy nie???? Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: Nawet amerykanscy zolnierze nic im nie robia. 27.06.08, 17:45 kylax napisał: > Na zdjeciach widze tam woz opancerzony Bradley, spokojnie stojacy obok czlonka > Ludowych Mudzahedinow, a na innym amerykanscy zolnierze z nimi gadaja. Jest to > w > koncu organizacja terrorystyczna czy nie???? ============================================= No, to po jaka cholere sa tam obce wojska? Dlatego, ze islamskie oszolomstwo chce przestrzegac Prawa Czlowieka i zgodnej kooperacji ze swiatem, czy wprost odwrotnie? Odpowiedz Link Zgłoś
kylax Co innego mnie denerwuje. 27.06.08, 17:49 Zdenerwowal mnie nie fakt nazwania islamskich bandytow, islamskimi bandytami, ale fakt, ze Polacy maja przestrzegac amerykanskiego prawa, jak probuje insynuowac GW. Tak jak pisalem, iSSlamu nie znosze, ale nie chce tez zeby GW wmawiala Polakom do glow, ze to co mowi Departament Stanu to polskie prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
atusz Re: Co innego mnie denerwuje. 27.06.08, 19:32 No i Co z tego, jeśli mają racje (Amerykanie)to mam z zasady ich olać? Jeśli amerykanie powiedzą że 2+2=4 to mam im nie wierzyć? Cos ci sie miesza we łbie od lewackich ulotek... Odpowiedz Link Zgłoś
greg0.75 Re: Co innego mnie denerwuje. 27.06.08, 19:41 Nieee "Impreza" odbywać się będzie na terytorium francuskim - i wszystko wskazuje na to, że z ichniejszego punktu widzenia będzie najzupełniej legalna. A co mają w tej kwestii do powiedzenia "czynniki oficjalne" Vanuatu czy Birmy (i innych "strony trzeciej" jest kwestią dalece drugorzędną... Odpowiedz Link Zgłoś
kylax Buahahah, ja i lewactwo???????? 27.06.08, 20:29 Cos Ci sie w glowie pochrzanilo, lewactwa to ja nie znosze. Stwierdzilem tylko fakt, ze szanujace sie panstwa SAMODZIELNIE decyduja jaka polityke prowadzic. Polska daje dupy wszystkim dokola. Odpowiedz Link Zgłoś
tom1003 Jedziemy do Indii... eee, nie - Iranu 27.06.08, 17:50 Sponsorowany wyjazd nad Rospudę nie oburzał gazetki. Nawet sezonowy ekolog Wajrak aktywnie działał. Teraz pewnie Gazetka by się oburzała, bo rządzi Tusk a nie PiS, a autostrady budowane w zawrotnym tempie zbliżają nas do Europy. Odpowiedz Link Zgłoś
tom1003 Jedziemy do Indii... eee, nie - Iranu 27.06.08, 18:09 Mając za grosze wycieczkę musisz pójśc na wiec U nas gorzej. Kupujesz tanio książkę lub płytkę, ale razem z ubeckim szmatławcem Michniki, Maleszki, pomyślcie lepiej o lustracji dziennikarzy Gazetki Wybiórczej Odpowiedz Link Zgłoś
munkela Na terenie krajow nalezacych do UE , 27.06.08, 18:36 od roku 2006,omawiana w artykule organizacja NIE znajduje sie na liscie organizacji terrorystycznych. Jak to jest mozliwe, ze nie wie o tym ktos, kto podaje sie za SPECJALISTE centrum badan nad terroryzmem ? Amerykanie twierdza, ze jest to organizacja terrorystyczna, ale po zaatakowaniu Iraku nie aresztowali znajdujacych sie na jego terenie czlonkow tej organizacji bo uwazali, ze jej czlonkowie moga sie przydac w walce z przywodcami religijnymi w Iranie. Amerykanscy zas senatorowie, ktorzy boja sie ze Iran zaatakuje Izrael, chetnie rozmawiaja z przywodcami Ludowych Mudzahedinow. Mimo, ze w USA ta organizacja jest na liscie organizacji terrorystycznych Departamentu Stanu. Nasza Agencja Bezpieczenstwa Wewnetrznego nie ma tu nic do roboty. Kazdy obywatel, kazdego wolnego kraju MA PRAWO jechac gdzie chce i brac udzial w konferencjach lub manifestacjach w jakich sobie zyczy. Warunkiem jest, aby ta manifestacja lub konferencja byly legalne czyli mialy pozwolenie na odbycie sie na terenie danego kraju, od jego wladz. Odpowiedz Link Zgłoś
333a3 Po co ściągają nieświadomych ludzi z Polski? 27.06.08, 18:41 Czy po to, żeby później chwalić się w tv czy internecie jakie to mają poparcie na wiecach? Odpowiedz Link Zgłoś
arahat1 zawadzki tez jest terrorytsa gdyz maci nam zwoje 27.06.08, 18:44 mozgowe bredniami wyssnymi z pomiedzy nog... Odpowiedz Link Zgłoś
pani_stenia_z_kleparza sprytne małolaty .. załatwią se dożywotnie wizy 27.06.08, 19:04 wyjazdowe ze Stanów .. tylko z wjazdowymi będzie trochę gorzej .. Odpowiedz Link Zgłoś
xolaptop Trochę honoru by się przydało. 27.06.08, 19:31 Po co do USA, które robią nam łaskę z tym swoimi wizami. Trzeba mieć swój honor i nie pchać się tam, gdzie nas nie chcą. Kraje arabskie są ciekawe. Poza tym, propaganda głosząca, że wszyscy Arabowie są źli, myli się tak samo, jak propaganda głosząca, że wszyscy Żydzi są źli. Odpowiedz Link Zgłoś
ferkelll wczesniej CIA wspieralo ta iranska organizacje 27.06.08, 19:21 wczesniej CIA wspieralo ta iranska organizacje i zabijanie ludzi amerykanskiej administracji nie przeszkadzalo.Teraz kiedy Iran nie chce tej parszywej demokracji w wydaniu USA to stal sie wrogiem bo do tego ma rope... Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: wczesniej CIA wspieralo ta iranska organizacj 27.06.08, 23:06 Parszywi to jesteście wy, moskale. Odpowiedz Link Zgłoś
tom1003 Jedziemy do Indii... eee, nie - Iranu 27.06.08, 19:22 każda brednia dobra, żeby zamulić i odwócić uwage od konkretów. a mamy lustracyjne problemy w gazetce wybiórczej "Michnik jest manipulatorem. To jest człowiek złej woli. Kłamca. Oszust intelektualny." Zbigniew Herbert pl.youtube.com/watch?v=7zNEbvYKSxI Odpowiedz Link Zgłoś
maupa13 Re: Jedziemy do Indii... eee, nie - Iranu 28.06.08, 17:59 kończ gościu, bo się powtarzasz, i do tego nie na temat... Odpowiedz Link Zgłoś
xolaptop Czy ktoś jeszcze wierzy w złych terrorystów? 27.06.08, 19:26 Najwięcej terrorystów widzą ci, którzy chcą w ten sposób umożliwić sobie kontrolę nad coraz większymi obszarami prywatności złykłych ludzi. Terrorysta i tak ma to gdzieś, bo jak zechce to się wysadzi. I co? Kto mu zabroni? Redaktorzy z GW? Odpowiedz Link Zgłoś
atusz Re: Czy ktoś jeszcze wierzy w złych terrorystów? 27.06.08, 19:35 xolaptop napisał: > Najwięcej terrorystów widzą ci, którzy chcą w ten sposób umożliwić sobie > kontrolę nad coraz większymi obszarami prywatności złykłych ludzi. Terrorysta i > tak ma to gdzieś, bo jak zechce to się wysadzi. I co? Kto mu zabroni? Redaktorz > y > z GW? tja, a ziemia jest płaska i na księżycu nikt nie wylądował... Odpowiedz Link Zgłoś
xolaptop Re: Czy ktoś jeszcze wierzy w złych terrorystów? 27.06.08, 19:38 tja - to z niemieckiego, więc napisz mi niemcu, które moje stwierdzenie jest fałszywe? Odpowiedz Link Zgłoś
atusz Re: Czy ktoś jeszcze wierzy w złych terrorystów? 27.06.08, 19:40 xolaptop napisał: > tja - to z niemieckiego, więc napisz mi niemcu, które moje stwierdzenie jest > fałszywe? hihihi i poco mi to było, no debil no... Odpowiedz Link Zgłoś
xolaptop Re: Czy ktoś jeszcze wierzy w złych terrorystów? 27.06.08, 19:41 Nie smuć się. Dzisiaj piątek. Odpowiedz Link Zgłoś
eliot2008 Jedziemy do Indii... eee, nie - Iranu 27.06.08, 19:38 No dobra, aż się zarejestrowałem żeby coś napisać. Po pierwsze jeśli służby powinny się kimś zainteresować to w tym wypadku dziennikarzami, którzy wiedzieli że przyejdzie tam masa Polaków i wiedzieli po co - wyjeżdząjący nie wiedzieli tak dużo jak dziennikarze. Kolejna sprawa - organizacja jest uznawana przez USA za terrorystyczną. A ja sie pytam od kiedy to USA stanowią prawo międzynarodowe - dziennikarz który to napisał niech sobie przeczyta, że wiele organizacji jest uznawanych za terrorystyczne przez USA a przez np. ONZ nie - aha i Czeczeni to też terroryści, no i jeszcze wiele innych możnaby tu dodać. Kolejna sprawa mudżahedżini walczyli o wolnośc Afganistanu w 1979 roku. Teraz są talibowie i terroryści. I czym ma się ABW zajmować - szukaniem łączników ze sponsorami, zbadac ewentualnie czy wiedzieli co to za organizacja. I jeszcze jedno na koniec - sam sie troche tym interesuje, miłem jechać na tą konferencję i jeszcze bardziej żałuje, że mi się nie udało - przecież tam można nawiązać bardzo ciekawą konwersację odnośnie islamu terroryzmu itp, która byłaby pożyteczniejsza. Zresztą jeżeli już taka konferencja ma miejsce to nie wierze, że zabraknie tam przedstawicieli służb wywiadowczych. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Jedziemy do Indii... eee, nie - Iranu 27.06.08, 23:17 Od kiedy USA stanowią prawo międzynarodowe? A od roku 1945, kiedy to ocaliły Europę, Azję a nawet CCCP (zresztą to ostatnie niepotrzebnie). Odpowiedz Link Zgłoś
sselrats Jedziemy do Indii... eee, nie - Iranu 27.06.08, 19:59 USA najwiekszym terrorysta swiata. Umozliwily wejscie Al Kaidy do Iraku. Odpowiedz Link Zgłoś
aykro Re: Jedziemy do Indii... eee, nie - Iranu 27.06.08, 20:03 Wielkie halo, a jak co roku 30 tysięcy Polaków jeździ na półdarmową wycieczkę po europejskich metropoliach i udają, że się modlą na spotkaniu Taize, to jest ok? Byłem na Spotkaniu Taize trzy razy i może 10% Polaków traktuje to poważnie, reszta jeździ zwiedzac i chlać. A wśród innych nacji proporcje są dokładnie odwrotne. Dlatego taka wycieczka w ogóle mnie nie dziwi, pewnie w części to ci sami ludzie co w sylwestra modlą się nad butelką o pokój na świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
champagne_fr oto prawda o francji........ 27.06.08, 20:05 BYLEM I JESTEM ZASTRASZANY I POWIEDZIELI ZE JAK SIE NIE ZAMKNE TO MNIE I MOJA RODZINE WYKONCZA.... TO TYLKO MALY PROMIL WYCINEK PRZESTEPSTW RASISTOW KRYMINALISTOW KTORZY TO ZE STRASZNYM OKRUCIENSTWEM I PREMEDYTACJA ZADAJAC STRASZNE CIERPIENIE DYSKRYMINUJA WYKANCZAJA ZABIJAJA I.T.P. ZA TO ZE SIE JEST POLAKIEM KATOLIKIEM INWALIDA KOBIETA DZIECIA... JEST ICH CALY LANCUCH I JEDEN Z POSLOW DO SEJMU FRANCUSKIEGO KTORY JUZ PONAD 3 LATA UKRYWA PRZESTEPSTWA PRZEKRETY I ZABIJAJA NAS I NIE TYLKO W BIALYCH REKAWICZKACH PONIEWAZ NIE UDALO IM SIE NAS NASTRASZYC TO SA TERAZ W STANIE ZABIC I ZABIJAJA MYSLAC ZE MAJA DO TEGO PRAWO.. TO JEST GORSZE OD EUTANAZJI..... JESTESMY NA SKRAJU WYTRZYMAKOSCI ZE WZGLEDUNA CHOROBE I CIERPIENIE KTORE MUSIMY JUZ OD WIELU LAT ZNOSIC PONIEWAZ CALY LANCUCH CHCE UKRYC SPRAWY KRYMINALNE.... POSEL DO SEJMU FRANCUSKIEGO I MAIRE W MIEJSCOWOSCI W KTOREJ MIESZKAM I KAZDY INNY MA OBOWIAZEK SCIGANIA RASIZM DYSKRYMINACJE KRYMINALISTOW I OTRZYMAL TAKI LIST Z ZAWIADOMIENIEM I BYL TOLIST POLECONY Z POTWIERDZENIEM ODBIORU KTORY OTRZYMAL...... MOZNA DLUGO PISAC ALE STRASZNE CIERPIENIE NIE POZWALA JUZ MI PISAC I PISZE NIESKLADNIE PONIEWAZ JEST TAKI OGROMNY BOL I NAWET MORFINA NIE STEPIA GO NIERAZ NIE LAGODZI A JAK TAK TO NIEDLUGO DZIALA..... OTO MALY PROMIL WYCINEK ZA CO NAS WYKANCZAJA ZADAJA CIERPIENIE I W KAZDEJ CHWILI MOZE NASTAPIC ZGON.....ZA CO SA TE ADMINISTRACJE I WSPOLPRACUJACY PRZESTEPCY ODPOWIEDZIALINII........ RASIZM TORRTURY ZABIJANIE POLAKOW INWALIDOW KOBIETY DZIECI ZE STRASZLIWYM OKRUCIENSTWEM I PREMEDYTACJA PRZEZ NIEKTORE ADMINISTRACJE FRANCUSKIE .... BRAK DEMOKRACJI I NIE PRZESTRZEGANE PRAWA CZLOWIEKA WE FRANCJI...... RATUNKU RATUNKU RATUNKU .... TORTURY RASIZM....WE FRANCJI > > >> WE FRANCJI .......MIESZKAMY JUZ OKOLO 25 LAT JA JESTEM INWALIDA 80% >> UTRATY ZDROWI >> > ZDROWIE UTRACILEM ZA TO ZE JESTEM POLAKIEM > ZONA PRACOWALA W SZPITALU JAKO OPIEKUNKA DO CHORYCH A Z > >> ZAWODU JEST KINEZYKOTERAPEUTA TO DYREKCJA ZMUSZALA JA TEZ DO TEJ PRACY >> MUSIALA PRACOWAC JEDNOCZESNIE JESZCZE JAKO SPRZATACZKA I.T.P. NIE >> PLACILI JEJ NADGODZIN WARUNKI BYLY TAKIE BASEN BYL W PIWNICY OKNA >> POZABIJANE MUSIALA NOSIC PACJENTOW 80-90 kg MARTWEJ WAGI(bezwladnych) >> WENTYLACJA ZLA I NIESPRAWNA PO PRAWIE 12 LATACH STRACILA ZDROWIE I ZLOZYLA DEKLARACJE >> CHOROBY ZAWODOWEJ I OD TEJ PORY DYREKCJA ZE SWOIMI PRZYDUPASAMI ROWNIEZ >> Z POLSKI Z KASAMI -CPAM- -CAF- I.T.D...ZACZELA WSZYSTKO ROBIC ZEBY SIE SAMA ZWOLNILA I CORAZ WIECEJ >> DOKUCZALA ALE NIE UDALO IM SIE ZASTRASZYC WYMUSIC NICZEGO I DOPROWADZILI >> JA DO TAKIEGO STANU ZDROWIA ZE MOGLA UMRZEC NA STANOWISKU PRACY WIDZAC >> ZE NIE UDA IM SIE POZBYC JEJ A STALO SIE TO GROZNE DLA NICH POSTANOWILI >> ZWOLNIC JA DYSCYPLINARNIE ZA OPUSZCZENIE NIBY STANOWISKA PRACY DUZO >> MOZNA BY BYLO PISAC O TYM.. JAK PRACOWALA TO OSTATNIO NIE PLACILI JEJ >> CHOROBOWEGO JAK DO TEGO CZASU A CHORUJE JUZ PRAWIE TRZY LATA KASA >> CHORYCH-CPAM- A KASA RODZINNA- CAF - PRZESTALA PLACIC NAM POMOCY NA >> MIESZKANIE-APL- ZEBY NAS NASTRASZYC WYSYLALI POLICE- BEZ ZADNYCH POWODOW >> KTORA BEZ ZADNEGO POWODU NAKAZU WLAMALA SIE DO MOJEGO DOMU POWYKRECALI >> MI RECE ZALOZYLI KAJDANKI DO TYLU ZEBY MNIE JESZCZE WIECEJ BOLALO(jestem >> inwalida 80% utraty zdrowia )JESTEM PO OPERACJINA SERCE MUSZE BRAC MORFINE BOL JEST NIE DO WYTRZYMANIA ALE TO JUZ INNA CHOROBA LUDZIE DZIWIA SIE ZE JESZCZE ZYJE PO TYM WSZYSTKIM CO CI PRZESTEPCY WYPRAWIAJA NIE POZWOLILI >> WZJAZC MI LEKARSTWA NA SERCE Z NIKIM SIE SKATAKTOWAC ZACHOWALI SIE JAK >> BYM BYL TERORYSTA A JESTEM BARDZO CHORYM CZLOWIEKIEM TO ONI ZROBILI >> GORZEJ OD TERORYSTOW ASYSTENTKI SOCJALNE NIE INTERWENIUJA A JESZCZE >> DEZIMFORMUJA... MAIRE GDZIE MIESZKAM TEZ UDAJE ZE O NICZYM NIE WIE >> ADMINISTRACJE PANSTWOWE NIE WYPLACAJA NALEZNYCH PRESTACJI I BLOKUJA >> SPECJALNIE ...ZEBY ZABIC CZLOWIEKA NIE TRZEBA STRZELIC KULKI W GLOWE ANI >> WLOZYC NOZ W PLECY A MOZNA ZABIC TORTURAMI MORALNYMI PSYCHICZNYMI >> FIZYCZNYMI.... A ROBIA TO Z PREMEDYTACJA KOMORNIKA WYSLALI PROBOWALI WYRZUCIC >> NAS Z MIESZKANIA ZA TO ZE KASA -(CAF) NIE PLACILA MI NALEZNEGO DODATKU-APL- DO BATIGER A >> TEN SFALSZOWAL KONTRAKT ..TAK SOBIE WSZYSTKO CALY LANCUCH USTALIL PONIEWAZ NAROBIL PRZEKRETOW I >> MYSLELI ZE NAS NASTRASZA A POPROSTU STRACILISMY ZDROWIE STAN ZDROWIA >> POWAZNIE SIE POGORSZYL Z MOZLIWOSCIA ZGONU W KAZDEJ CHWILI.... JEST TO >> RASIZM NIE PRZESTRZEGANIE PRAW CZLOWIEKA SPRAWY KRYMINALNE NADAJACE SIE >> DO PROKURATURY ALE OSOBY KTORE POWINNY TO ZROBIC UKRYWAJA WSZYSTKO CZYM >> STAJA SIE TAK SAMO PRZESTEPCAMI...ROBIA TO ZEBY ZABIC..MOZNA DLUGO PISAC TAKA JEST CZESC >> FRANCUZOW TAKIE TU JEST LIBERTE EGALITE FRATERNITE......... >> TAK PRZESTRZEGAJA PRAWA CZLOWIEKA W UNII EUROPEJSKIEJ W TYM WYPADKU >> CHODZI O FRANCJE.... >> BRAK DEMOKRACJI ISA NIE PRZESTRZEGANE PRAWA CZLOWIEKA WE FRANCJI PRZEZ NIEKTORE ADMINISTRACJE FRANCUSKIE TO GORZEJ NIZ MAFIA... TORRTURUJA I ZABIJAJA ZA TO ZE SIE JEST POLAKIEM INWALIDA TORRTURUJA KOBIETY DZIECI I.T.PO. ZEBY UKRYC SWOJE PRZEKRENTY I SPRAWY KRYMINALNE ZEBY NIE WYSZLY NA JAW WYMYSLAJA SPRAWY SADOWE O KTORYCH NIE POWIADAMIAJA I POZNIEJ WYDAJA WYROKI BEZ PRAWA OBRONY I W JEDNYM WYROKU SA DWA SKAZANIA 1 ZA NIE STAWIENIE SIE NA SPRAWIE I 2 KARA WYROK WYSSANY Z PALCA ... TEN NIBY WYROK NIE PRZYSYLAJA DO NIBY SKAZANEGO CO JEST NIE PRZESTRZEGANE PRAWO DO OBRONY... NASTEMPNY PRZYKLAD SAD PRACY POWINIENL PRZRESLAC WSZYSTKIE DOWODY DO PROKURATURY PONIEWAZA ZOSTALO POPELNIONE PRZESTEMPSTWO ALE KOMBINUJA Z DYREKCJA SZPITALA KTORY POPELNIL PRZESTEMPSTWO ZE SWOJA SWITA KTORA ZASIADA W DYREKCJI A DYREKTORKA JEST ZWYKLA PIELEGNIARKA DYREKTOREM NORMALNY PRZESTEMPCA WYSZKOLONY W SPECJALNEJ SZKOLE M......KTORZY RAZEM Z SADEM PRACY I OBRONCAMI POSZKODOWANEGO KRENCA I TO JUZ PONAD 2 LATA A WYDANIE WYROKOW JUZ BYLO WIELE RAZY DO KTORYCH NIGDY NIE DOSZLO NIE PRZESYLALI POWIADOMIENIA ZE WYDANIE WYROKU NIE ODBEDZIE SIE I NIE PODAWALI POWODU..... DZISIAJ MIAL SAD PRACY MIAL KOLEJNY RAZ WYDAC WYROK I PO STAWIENIU SIE W SADZIE SPRAWY NIE BYLO NAWET NA WOKANDZIE A POINFORMOWALI ZE WYROK BEDZIE WYSTAWIONY ZAOCZNIE I PRZESLANY DO DOMU.... WYROKU SADOW SA WYDAWANE W PANSTWACH DEMOKRATYCZNYCH PUBLUCZNIE I W IMIENIU REPUBLIKI FRANCUSKIEJ ....JEST TO NIE PRZESTRZEGANIE PROCEDURY BRAK DEMOKRACJI I METODY MAFIJNE KRYMINALNE LAMANE JEST PRAWO CZLOWIEKA I.T.P........... MAJA SIE CZEGO BAC PONIEWAZ NAROBILI TYLE PRZESTEMPSTW SJEST W TYM DUZO SPRAW KRYMINALNYCH TORRTURUJA ZABIJAJA ZE STRASZLIWYM OKRUCIENSTWEM I PREMEDYTACJA POLAKOW INWALIDOW KOBIET DZIECI ZWYKLI ZBRODNIARZE KTORZY POWINLI BYC SCIGANIE PRZEZ PROKURATURE I TO Z URZEDU .... W TYM TEZ SA UMACZANE SADY SEDZIOWIE URZEDNICY PAN STWOWI NIERAZ NA WYSOKIM STANOWISKU I MYSLA ZE IM WOLNO TORRTUROWAC FIZYCZNIE PSYCHICZNIE MORALNIE....POMYLILI SIE A TO POPROSTU NAZYWA SIE MAFIA..... OTO LIBERTE FRATERNITE EGALITE NIEKTORYCH ADMINISTRACJI FRANCUSKICH I ICH PRACOWNIKOW..... SWIAT SIE MUSI DOWIEDZIEC O TYM CI LUDZIE I ADMINISTRACJE PRZYNOSZA WSTYD FRANCJI ............. ESZCZE JEDEN MALY WYCINEK... JAK SIE DOMAGA SWOJEGO PRAWA TO ADMINISTRACJE I ICH PRACOWNICY WYSYLAJA POLICJE KTORA BEZ NAKAZU WYLAMUJE DZWI WYKRECA RECE ZAKLADA KAJDANKI I TO INWALIDZIE Z UTRATA 80% ZDROWIA ZADAJAC TORRTURY Z MIESZKANIA ZNIKA PIEC TYSIECY EURO 2 BUTELKI WODKI DOKUMENTY POLSKIE KTORE PO KILKU MIESIACACH PODRZUCAJA DO SKRZYNKI NA LISTY ....POLICJANT W CYWILU JEST PIJANY ZE LEDWO STOI NA NOGACH BYLI NASLANI ZEBY ZABIC I TE NIEKTORE ADMINISTRACJE ROBIA ZEBY ZABIC PONIEWAZ MYSLA ZE UDA IM SIE UKRYC SPRAWY KRYMINALNE PRZEK Odpowiedz Link Zgłoś
champagne_fr oto prawda o francji........ 27.06.08, 20:06 cd............. ESZCZE JEDEN MALY WYCINEK... JAK SIE DOMAGA SWOJEGO PRAWA TO ADMINISTRACJE I ICH PRACOWNICY WYSYLAJA POLICJE KTORA BEZ NAKAZU WYLAMUJE DZWI WYKRECA RECE ZAKLADA KAJDANKI I TO INWALIDZIE Z UTRATA 80% ZDROWIA ZADAJAC TORRTURY Z MIESZKANIA ZNIKA PIEC TYSIECY EURO 2 BUTELKI WODKI DOKUMENTY POLSKIE KTORE PO KILKU MIESIACACH PODRZUCAJA DO SKRZYNKI NA LISTY ....POLICJANT W CYWILU JEST PIJANY ZE LEDWO STOI NA NOGACH BYLI NASLANI ZEBY ZABIC I TE NIEKTORE ADMINISTRACJE ROBIA ZEBY ZABIC PONIEWAZ MYSLA ZE UDA IM SIE UKRYC SPRAWY KRYMINALNE PRZEKRENTY RASIZM.... JESTESMY MORALNIE FIZYCZNIE PSYCHICZNIE WYKONCZENI Z MOZLIWOSCIA NAGLEGO I W KAZDEJ CHWILI ZGONU.... Odpowiedz Link Zgłoś
bigda Na pielgrzymkę też radzicie nie iść? 27.06.08, 20:07 Na pielgrzymkę też radzicie nie iść? Przecież IRA też powołuje się na hasła religijne. Czy w związku z tym wszystkie organizacje katolickie i ich imprezy mają być złe??? Jeśli uznajecie islam sam w sobie za zło, to nie mudżahedini są fundamentalistami, ale wy. Jeśli nie, tzn. że wśród islamistów również są organizacje hołdujące dobru i złu. Gdyby ta jedna organizacja byłą na liście terrorystów, nikt nie pozwoliłby jej organizować niczego. Skoro nie jest, to czy popierania przestrzegania praw człowieka ma być dobre tylko wtedy, kiedy robią to Europejczycy czy Amerykanie? Odpowiedz Link Zgłoś
leon9910 Jedziemy do Indii... eee, nie - Iranu 27.06.08, 20:16 Studenci jadą bo mają dość faszystów i rasistów z GÓWNO-WYMIOTNEJ i terorystów z TVN,POLSATU no i występów ciągle zapłakanego donaldinio!!i jego matołów z partii POpieprzonych!!!Niech żyje jedyna słuszna Partia i jej głos dla ludu GÓWNO-WYMIOTNA i reszta ścierw z mediów polskojezycznych!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agent30264 Terroryzm?? 27.06.08, 20:51 Prawda jest taka, że imperialiści różnej maści decydują kto jest, a kto nie dobry a kto zły. Jeszcze dwadzieścia lat temu talibowie byli ok. kiedy walczyli z Rosjanami w Afganistanie, teraz to są terroryści. Jednym słowem wszelkie organizacje, które sprzeciwiają się różnej maści imperialistą uznawane są za terrorystów. Moi drodzy Piłsudski dla Rosjan też był terrorystą; dla nas zaś był i jest bohaterem narodowym. AK była dla hitlerowców też organizacją terrorystyczną. Przykłady można mnożyć. A prawda jest taka, że terrorystami byli zaborcy, hitlerowcy etc. tylko, że uporawiali oni terroryzm państwowy. Dziś terroryzm państwowy zaś uprawia USA i jakoś żadna służba państwowa nie zamierza inwigilować ludzi związanych z tym reżimem Odpowiedz Link Zgłoś
lepszawina Spóźniona reakcja !!! 27.06.08, 21:07 Trzeba było pierwszemu zorganizować konkurencyjny wiec poparcia dla mosadu na pięćset autobusów ! CIA-Polska zaspała ! a teraz ryczą ! Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit_2006a Jak red GW jezdza na krzywy ryj to dobrze jak my 27.06.08, 21:48 to jestesmy terorysci. Poza tym Mudżahedini to kumple Radka sik_orskiego, zapomnieliscie juz ? Jak my stracilismy tysiace dobrze platnych miejsc pracy bo GW nie lubi Rosji to OK A wezcie sie i od.... od nas a "ekspertami" wszelkiej masci to sobie kibel wytapetujcie. Odpowiedz Link Zgłoś