Dodaj do ulubionych

Tusk o Karnowskim: Sprawa jest oczywista

14.07.08, 17:00
Wlasciwa reakcja
Obserwuj wątek
    • tw_wielgus Re: Z pewną taką nieśmiałością.... 14.07.08, 17:08
      Zajrzałem na ten wątek forum. Spodziewałem się, że będzie aż szaro od moheru, że
      fruwające wokół kłębki wełny będą drażnić nos i powodować reakcje alergiczne...
      i co widzę, nikogutko...
      Jeszcze nie wrócili z Częstochowy czy co?
      • mirmat1 Tusk o Sawickiej: PiS ja skrzywdzil 14.07.08, 17:18
        ... i ta opinie POstKomuch (ze wsparciem Komorowskiego) wyrazil
        jeszcze przed konferencja prasowa CBA
        tw_wielgus napisał:

> Zajrzałem na ten wątek forum. Spodziewałem się, że będzie aż szaro
        od moheru, że fruwające wokół kłębki wełny będą drażnić nos i
        powodować reakcje alergiczne...i co widzę, nikogutko... Jeszcze nie
        wrócili z Częstochowy czy co?
        M; Patriotyzm jest nie obcy tez agnostykom bo POstKomuchy zagrazaja
        Wolnoscio Slowa nie tylko wyznawca religii Katolickiej. Jak
        Eurokolchoz wprowadzi swoja "walke z ksenofobia" skonczy sie
        swobodna dyskusja na internecie i cenzorzy GW nie beda musieli
        wycinac watkow.
        • tw_wielgus Re: Tusk o Sawickiej: PiS ja skrzywdzil 14.07.08, 17:30
          mirmat1 napisał:

> ... i ta opinie POstKomuch (ze wsparciem Komorowskiego) wyrazil
          > jeszcze przed konferencja prasowa CBA

Cześć moherku, a jednak zdążyłeś, byłbym niepocieszony nie mogąc przeczytać
          twojej światłej opinii.

Ad.1 nie możliwe... PIS nie skrzywdził Sawickiej, pis jej dał możliwość poczucia
          się atrakcyjną kobietą i to za pieniądze podatników.
          Twój wpis wynika pewnie z zazdrości, że tobie nikt nie zaproponował tańczenia
          salsy do białego rana.

> M; Patriotyzm jest nie obcy tez agnostykom bo POstKomuchy zagrazaja
          > Wolnoscio Slowa nie tylko wyznawca religii Katolickiej. Jak
          > Eurokolchoz wprowadzi swoja "walke z ksenofobia" skonczy sie
          > swobodna dyskusja na internecie i cenzorzy GW nie beda musieli
          > wycinac watkow.

I tu się z tobą zgadzam, zgadzam się wierz mi co do joty... masz rację. Zobacz
          tylko co się wyprawia na stronie www.radiomaryja.pl lub naszdziennik.pl, tam
          panie już te eurokouchozowe zalecenia wprowadzili i....0 dyskusji..
          • mirmat1 Re: Tusk o Sawickiej: PiS ja skrzywdzil 14.07.08, 17:37
            tw_wielgus napisał:

> mirmat1 napisał:
            >
            > > ... i ta opinie POstKomuch (ze wsparciem Komorowskiego) wyrazil
            > > jeszcze przed konferencja prasowa CBA
            >
            > Cześć moherku, a jednak zdążyłeś, byłbym niepocieszony nie mogąc
            przeczytać twojej światłej opinii.
            M: Hmmm! Moherek agnostyk! To brzmi istotnie "swietlanie"
            > Ad.1 nie możliwe... PIS nie skrzywdził Sawickiej, pis jej dał
            możliwość poczucia się atrakcyjną kobietą i to za pieniądze
            podatników.
            > Twój wpis wynika pewnie z zazdrości, że tobie nikt nie
            zaproponował tańczenia salsy do białego rana.
            M: co coz mam pecha bo wbrew Politycznie Poprawnej indoktrynacji w
            Kanadzie nie "kochan sie inaczej" i agentowi CBA, ktory zaproponowal
            by mi salse strzelil bym w pysk.
            >
            > > M: Patriotyzm jest nie obcy tez agnostykom bo POstKomuchy
            zagrazaja Wolnoscio Slowa nie tylko wyznawca religii Katolickiej.
            Jak Eurokolchoz wprowadzi swoja "walke z ksenofobia" skonczy sie
            > > swobodna dyskusja na internecie i cenzorzy GW nie beda musieli
            > > wycinac watkow.
            >
            > I tu się z tobą zgadzam, zgadzam się wierz mi co do joty... masz
            rację. Zobacz tylko co się wyprawia na stronie www.radiomaryja.pl
            lub naszdziennik.pl, tam panie już te eurokouchozowe zalecenia
            wprowadzili i....0 dyskusji..
            M: Hmm, to Radio Maryja ma swoja Europolicje i EuroGulag gdzie jak
            we Francji, Niemczech, Szwecji, Finlandii czy Austrii skazuje sie i
            zamyka w pace dysydentow?
            >
            • czan-dra Re: Tusk o Sawickiej: PiS ja skrzywdzil 14.07.08, 17:43
              Prosze podaj przykłady że we Francji, Niemczech, Szwecji, Finlandii czy Austrii,
              skazuje sie i zamyka w pace dysydentów?
              • mirmat1 O EuroGestapo z ogromna choc watpliwa przyjenoscia 14.07.08, 17:56
                czan-dra napisał:

> Prosze podaj przykłady że we Francji, Niemczech, Szwecji,
                Finlandii czy Austrii,
                > skazuje sie i zamyka w pace dysydentów?
                M: Dumajac nad losem Patriotycznych dziennikarzy w odrodzajacym sie
                UBekistanie warto spojrzec co nam szykuje Tusk kiedy znormalizuje
                Polske do "europejskich" standardow.
                Jaka "wolnosc", "bezpieczenstwo" i "sprawiedliwosc" przygotowuje
                nam Eurokolchoz opisal Wlodzimierz Bukowski. Jest on jednym z
                najbardziej znanych dysydentow z czasow ZSRR, ktory zaplacil za
                swoje przekonania 12 latami lagrow. Jeden z przykladow juz obecnego
                zastosowania
                takich Orwelowskich "praw" Wlodzimierz Bukowski poznal
                w czasie swego pobytu w Anglii. Jego znajomy zazartowal publicznie,
                ze chcialby miec takie same prawa, jakie ma "czarna lesbijka, i do
                tego samotna matka , niepelnosprawna i uzalezniona od narkotykow" i
                w rezultacie zostal aresztowany.
                Uwiezienie Irvinga, skazanie pastora Ake Greena na wiezienie, czy
                procesy z zarzadzenia prokuratorow Michela Houellebecq, Oriany
                Fallaci czy Brigitte Bardott we Francji sa dopiero poczatkiem.
                W Niemczech hitlerowskich "Volksverhetzung" było przestępstwem, na
                jakie powoływali się naziści przeciwko swoim wrogom.
                Dzis "Volksverhetzung" używane jest we współczesnych Niemczech nie
                tylko przeciwko obroncom zycia poczetych dzieci ale przeciw kazdemu
                kogo nie lubia czerwoni faszysci. Niemieckiego pastora Jana Lerle
                uwięziono po raz trzeci, a zadna Amnezja International się za
                nim nie wstawia. Z tego samego też powodu w 2005 roku Gunter Annen z
                Mannheim odsiedział 50 dni więzienia za wypowiedzenie słów: "Stop
                niesprawiedliwym aborcjom w praktyce medycznej", ponieważ - według
                składu sędziowskiego - wyrażenie niesprawiedliwość kojarzy się
                ludziom z nielegalnością, a aborcje w Niemczech nie są nielegalne.
                To wlasnie dzieki takim "prawom " we Francji Christian
                Vanneste, francuski parlamentarzysta, został skazany za "homofobię"
                A pastor Ake Greene zostal skazany na wiezienie za krytyke
                homoseksualizmu i cytowanie odpowiednich fragmentow biblii.

Niepodporzadkowujacych sie politycznie redaktorow po prostu wyrzuca
                sie z pracy. Tak stalo sie ostatnio z zastepca redaktora
                francuskiego pisma La Croix, Alain Hergothe,
                ktory osmielil sie napisac ksiazke popierajaca polityke Amerykanska
                (La Guerre a Outrances). W ksiazce tej Hergothe wykazal, ze media
                francuskie wykazuja anty-amerykanskie uprzedzenia odnosnie wojny w
                Iraku. To wystarczylo by wyrzucic go z pracy.
                BBC finansowane z haraczu jaki wymusza sie na Brytyjczykach jest
                wzorcem Politycznej Poprawnosc. Eliminuje sie tam ostatnie reduty
                niezaleznych pogladow tak by juz nic nie przeszkadzalo bezmyslnej
                indoktrynacji. W BBC pozbawiono audycji jednego z
                najpopularniejszych Brytyjskich dziennikarzy Roberta Kilroy-Silka.
                Jego "show" zwany "Kilroy" regularnie zbieral przed ekran
                telewizyjny 1,2 miliona widzow.
                Pretekstem do pozbawienia go pracy w BBC byl jego artykol w innym
                pismie Sunday Express, gdzie napisal on oczywista prawde, ze
                islamisci sa "samobojczymi bombami, obcinajacymi konczyny opresorami
                kobiet".
                Co do Finlandi przeczytaj to:
                Wednesday, June 04, 2008
                atlasshrugs2000.typepad.com/atlas_shrugs/2008/06/finnish-blogger.html
                Finnish Blogger Gets Two Years "Insensitivity Against Islam"
                • tw_wielgus Re: O EuroGestapo z ogromna choc watpliwa przyjen 14.07.08, 18:01
                  Trochę Ci się wolność słowa z nadużywaniem owej wolności myli, ale nie szkodzi.
                  Rozumiem, że jesteś zwolennikiem totalnej anarchii z elementami komunizmu (bo
                  np. dlaczego chcesz ograniczać swoją żonę w dążeniu do poznania prawdziwego
                  orgazmu).
                  • mirmat1 Jestem zwolennikiem I-szej poprawki do Konstytucji 14.07.08, 18:11
                    ...USA. A tam anarchii nie ma.
                    tw_wielgus napisał:

> Trochę Ci się wolność słowa z nadużywaniem owej wolności myli, ale
                    nie szkodzi. Rozumiem, że jesteś zwolennikiem totalnej anarchii z
                    elementami komunizmu (bo np. dlaczego chcesz ograniczać swoją żonę w
                    dążeniu do poznania prawdziwego orgazmu).
                    M: Tylko u kochajacych sie inaczej u "zony" orgazm nie wystepuje.
                    Moja urocza malzonka moglaby robic wyklady na temat jak osiagnac
                    orgazm. No ale na wakacje wyjezdzamy do WOLNYCH Stanow Zjednoczonych
                    Ameryki Polnoscnej. Tam klimat do orgazmu jest chroniony Konstytucja.
                    • tw_wielgus Re: Jestem zwolennikiem I-szej poprawki do Konsty 14.07.08, 18:15
                      Tak chyba nie do końca...
                      Takie odnoszę wrażenie po tym co napisałeś.
                      Rozumiem, że chciałeś zanegować "polityczną poprawność" i być może nie
                      koniecznie użyłeś (do poparcia swoich tez) najszczęśliwszych słów i najlepszych
                      przykładów.
                      • mirmat1 Troszeczke jasniej ! 14.07.08, 18:50
                        tw_wielgus napisał:

> Tak chyba nie do końca...
                        > Takie odnoszę wrażenie po tym co napisałeś.
                        > Rozumiem, że chciałeś zanegować "polityczną poprawność" i być
                        może nie koniecznie użyłeś (do poparcia swoich tez)
                        najszczęśliwszych słów i najlepszych przykładów.
                        M: W Ameryce istnieje Swoboda Wypowiedzi, ktora by sie nie podobala
                        zarowno Ojcu Rydzykowi ( sprawa Jerry Falwell przeciw Hustler) jak i
                        Eurokolchozowym zamiordystom. Mi sie ABSOLUTNIE podoba.
                        >
                        • plastelina2005 ^^^^^^^^^^^^^^^^^A tymczasem PiS broni Zbynka Z. 15.07.08, 07:50
                          To są prawdziwi koledzy. Nie to co ten Tusk.
                          • poszeklu ___Stronniczosc prokuratury na zyczenie Tuska!___ 15.07.08, 13:58
                            Premier Donald Tusk: sprawę trzeba wyjaśnić szybko - tak,
                            "by nikt nie miał wątpliwości, że prokuratura nie będzie
                            działała bezstronnie".

P0zero jest chore i zaraza cale panstwo.
                    • czan-dra Re: Jestem zwolennikiem I-szej poprawki do Konsty 14.07.08, 18:17
                      A czymże jest klimat do orgazmu?
                      • carpaccio4 Re: Jestem zwolennikiem I-szej poprawki do Konsty 14.07.08, 18:18
                        czan-dra napisał:

> A czymże jest klimat do orgazmu?

może chodziło o klimakterium?
                    • tw_wielgus Re: Jestem zwolennikiem I-szej poprawki do Konsty 14.07.08, 18:29
                      W USA nie ma anarchii, bo to, że policja strzela do kierowcy, który zdjął ręce z
                      kierownicy jest przykładem wolności ekspresji policjanta.
                      "Jeszcze Wolska nie zginęła..."
                      • mirmat1 Re: Jestem zwolennikiem I-szej poprawki do Konsty 14.07.08, 18:54
                        tw_wielgus napisał:

> W USA nie ma anarchii, bo to, że policja strzela do kierowcy,
                        który zdjął ręce z kierownicy jest przykładem wolności ekspresji
                        policjanta.
                        > "Jeszcze Wolska nie zginęła..."
                        M; Wolska w istocie pobiera wciaz emeretyturke w W. Brytanii za
                        mordownie Polskich Patriotow.
                        Jestem pewien, ze sad w USA wyrazil swoja "ekspresje" na temat tego
                        policjanta. i Kara bedzie conajmniej tak surowa jak ta z ktora
                        spotkal sie Finn krytykujacy islam.
                        • funny5 Re: Jestem zwolennikiem I-szej poprawki do Konsty 14.07.08, 19:02
                          Co ty wypisujesz.Jaka Wolska pobiera emeryture w UK ? Nawet nie
                          rozumiesz sygnaturki tw_wielgusa
                • czan-dra Re: O EuroGestapo z ogromna choc watpliwa przyjen 14.07.08, 18:04
                  I to są dysydenci?
                  A co ma do tego Włodzimierz Bukowski, nijak nie mogę zrozumieć.
                  • tw_wielgus Re: O EuroGestapo z ogromna choc watpliwa przyjen 14.07.08, 18:12
                    To są decydenci, oni zdecydowali o takim a nie innym postrzeganiu świata przez
                    naszego kolegę.
                    W. Bukowski jest ofiarą systemu totalitarnego, i świetnie pasuje do
                    zilustrowania postawionej tezy...:))
                    Chociaż równie dobrym przykładem byłby na ten przykład "Łysek z pokładu idy"
            • tw_wielgus Re: Tusk o Sawickiej: PiS ja skrzywdzil 14.07.08, 17:47
              mirmat1 napisał:

> tw_wielgus napisał:
              >
              > > mirmat1 napisał:
              > >
              > > > ... i ta opinie POstKomuch (ze wsparciem Komorowskiego) wyrazil
              > > > jeszcze przed konferencja prasowa CBA
              > >
              > > Cześć moherku, a jednak zdążyłeś, byłbym niepocieszony nie mogąc
              > przeczytać twojej światłej opinii.
              > M: Hmmm! Moherek agnostyk! To brzmi istotnie "swietlanie"

Zaiste, to świetlana droga rozwoju moheryzmu.
              Ale jeszcze wszystko przed Tobą, wszakże Jarosław K. wyznaczył kierunek dojścia
              do państwa wyznaniowego gdy, pis wróci do władzy.

.
              > M: co coz mam pecha bo wbrew Politycznie Poprawnej indoktrynacji w
              > Kanadzie nie "kochan sie inaczej" i agentowi CBA, ktory zaproponowal
              > by mi salse strzelil bym w pysk.

Cóż Tobie wtedy podstawiliby Ci samice...

> >

> >
              > > I tu się z tobą zgadzam, zgadzam się wierz mi co do joty... masz
              > rację. Zobacz tylko co się wyprawia na stronie www.radiomaryja.pl
              > lub naszdziennik.pl, tam panie już te eurokouchozowe zalecenia
              > wprowadzili i....0 dyskusji..
              > M: Hmm, to Radio Maryja ma swoja Europolicje i EuroGulag gdzie jak
              > we Francji, Niemczech, Szwecji, Finlandii czy Austrii skazuje sie i
              > zamyka w pace dysydentow?

To w takim razie czy mógłbyś mi wskazać przykłady?
              Może żyję w nieświadomości i potężny układ medialny blokuje mi dostęp do
              porażającej prawdy o tłamszeniu wolności słowa i okrutnych prześladowaniach
              politycznych w starej Europie.
              • mirmat1 Re: Tusk o Sawickiej: PiS ja skrzywdzil 14.07.08, 18:06
                tw_wielgus napisał:

> > M: Hmm, to Radio Maryja ma swoja Europolicje i EuroGulag gdzie
                jak we Francji, Niemczech, Szwecji, Finlandii czy Austrii skazuje
                sie i zamyka w pace dysydentow?
                >
                > To w takim razie czy mógłbyś mi wskazać przykłady?
                > Może żyję w nieświadomości i potężny układ medialny blokuje mi
                dostęp do porażającej prawdy o tłamszeniu wolności słowa i okrutnych
                prześladowaniach
                > politycznych w starej Europie.
                M: Bingooooooo! nareszcie myslisz!. Nieświadomośc (chce byc mily)
                byla podstwowym usprawiedliwieniem tych co uwierzyli w "cuda" Tuska
                i glosowali na PO. Czesc glosow Tusk otrzymal od swiadomych realiow
                jakie widzimy dzis mieszkancow Zakladow Penitencjarnych.
                Zeby oswiecic swoj umysl przeczytaj watek powyzej, ktory z chcecia
                uzupelnie dodatkowymi przykladami jak i linkami do potwierdzenia
                faktow.
                • tw_wielgus Re: Tusk o Sawickiej: PiS ja skrzywdzil 14.07.08, 18:08
                  Zatem znowu ci cholerni masoni...
                  • mirmat1 Toast na smierc JPII OK. Krytyka islamu-do paki 14.07.08, 18:27
                    tw_wielgus napisał:

> Zatem znowu ci cholerni masoni...
                    M; Trudno sie dopatrzyc w tym konspiracji skoro eurobolszewiccy
                    zamorduscki nie kryja sie ze swoimi zamiarami wprowadzenia
                    stansardow Hitlera, Stalina i Robespierra. No coz. Kiedy burmistrz
                    stolicy Eurokolchozu - Brukseli Freeddy Thielmans na przyjeciu w
                    restauracji na czesc burmistrza Angoulême (Francja)dowiedzial sie o
                    smierci Papieza Jana Pawla II zamowil szampan dla kazdego w
                    restauracji oznajmujac z radoscia smierc znienawidzonego przez
                    Eurobolszewikow Papieza :
                    Europe's jackboot progressives
                    By Paul Belien
                    August 29, 2007
                    www.washingtontimes.com/article/20070829/EDITORIAL/108290004/1013
                    cisza ignorantow zapanowala nad Wisla.
                    Ale jakakolwiek krytyka islamistow spotyka sie bezwgledna reakcja
                    Brukselkiej bolszewi i zrozumieniem tej walki z Wolnoscia Slowa jako
                    walka z "anarchia".
                    • tw_wielgus Re: Toast na smierc JPII OK. Krytyka islamu-do pa 14.07.08, 18:32
                      Nie rozumiem dlaczego Ciebie jako agnostyka poruszyła ta historia ( o ile jest
                      prawdziwa)
                      • mirmat1 Dzis Katolicy jutro agnostycy. 14.07.08, 20:10
                        tw_wielgus napisał:

> Nie rozumiem dlaczego Ciebie jako agnostyka poruszyła ta historia
                        ( o ile jest prawdziwa)
                        M: widac, ze wiele rzeczy nie rozumiesz. To samo pytanie a pro po
                        zadano ateistce, Orianie Fallaci, Ale brak zrozumienia to normalka
                        wsrod milosnikow "lyberalizmu". A wystarczy zobaczyc jak rozwijaja
                        sie kazde zamordystyczne systemy. Hitler na poczatku po zdobyciu
                        wladzy w przeciez "demokrarycznych" wyborach stosowal metody na
                        poziomie tych ktore stosuja EuroGestapowcy: wyrzucanie z pracy,
                        zabranianie demonstracji no i ewentualnie arezstowania pod
                        pretekstem "siania nienawisci". Wpierw zydzi a potem onni. Podobnie
                        z bolszewikami. Wpierw burzuje a potem wszyscy inni.
                        Kiedy Europa stanie sie EuroArabia wszyscy beda zgodnie walic 5 X
                        dziennie w kierunku Mekki.
      • sympatyklewicy Re: Z pewną taką nieśmiałością.... 14.07.08, 20:08
        tw_wielgus napisał:

> Zajrzałem na ten wątek forum. Spodziewałem się, że będzie aż szaro
        > od moheru, że fruwające wokół kłębki wełny będą drażnić nos
        > i powodować reakcje alergiczne...
        > i co widzę, nikogutko...
        > Jeszcze nie wrócili z Częstochowy czy co?
        ja myślę towarzyszu że już wszyscy wiedzą, że jak z PO to
        niewinny ...
    • jerjar To oczywiste, że polityk to człowiek na ogół 14.07.08, 17:33
      nie potrafiący zarabiać inaczej niż z reprezentowania innych. Wielu z nich poza
      tym przykrym defektem jest chciwych i lubi załatwiać sprawy pod stołem. Żadna
      partia nie jest wolna od takich kanalii.
      Złapać i osądzić. Rozwojem intelektualnym w kierunku zgłębienia istoty
      średniowiecza zajmą się chłopaki pod celą.
    • zeezeetop opaczność czuwa 14.07.08, 17:53
      Ukrainska hucpa odbywała sie w Sopockiej Operze w okresie kulminacyjnym
      obchodów 65 rocznicy rzezi wołyńskiej dokonanej przez ukraińskich nacjonalistów
      na ludności polskiej w latach 1942-1944. Istnieje jednak jakaś opaczność
      czuwająca nad nami pomimo braku prawa i sprawiedliwości oraz po-pisowej obłudy.
      Prezydent Sopotu okazał się być nie tylko chamem nieczułym na uczucia innych ale
      i człowiekiem pozbawionym honoru wykorzystującym stanowisko dla własnych celów,
      za co czeka go niewątpliwie dozgonna infamia.

video.google.pl/videoplay?docid=-809162252231009419
      Requiem dla ukladu sopockiego radny 2006 !!!
      • funny5 Re: opaczność czuwa 14.07.08, 17:55
        "Opacznosc" powiadasz.Hm to znowu wolszczyzna
        • czan-dra Re: opaczność czuwa 14.07.08, 17:57
          A może to od "opacznie" pochodzi?
          • funny5 Re: opaczność czuwa 14.07.08, 17:59
            Calkiem mozliwe bo pissfani wszystko widza opacznie
          • zeezeetop Re: opaczność czuwa 14.07.08, 18:02
            czan-dra napisał:

> A może to od "opacznie" pochodzi?

żebyś wiedział, nieprzychylność jest wam pisana
            • czan-dra Re: opaczność czuwa 14.07.08, 18:05
              Przez kogo, przez Ciebie?
              • zeezeetop Re: opaczność czuwa 14.07.08, 18:07
                czan-dra napisał:

> Przez kogo, przez Ciebie?

ktoś musi pierwszy zacząć :)
                • czan-dra Re: opaczność czuwa 14.07.08, 18:12
                  No i w jaki sposób napiszesz nieprzychylność?
            • tw_wielgus Re: opaczność czuwa 14.07.08, 18:06
              Uprawiasz czarną magię??
              Czy pisząc słowa: "nieprzychylność jest wam pisana" - kułeś laleczkę drewnianymi
              szpilkami??
              • zeezeetop Re: opaczność czuwa 14.07.08, 18:09
                tw_wielgus napisał:

> Uprawiasz czarną magię??
                > Czy pisząc słowa: "nieprzychylność jest wam pisana" - kułeś laleczkę drewnianym
                > i
                > szpilkami??
                >
                >

czy jak odpowiem twierdząco, to cię szlak trafi ?
                • czan-dra Re: opaczność czuwa 14.07.08, 18:13
                  "szlak" to może trafić, ale turystyczny.
                • funny5 Re: opaczność czuwa 14.07.08, 18:15
                  "szlak" powiadasz.Znowu wolszczyzna
                  • zeezeetop Re: opaczność czuwa 14.07.08, 18:18
                    funny5 napisała:

> "szlak" powiadasz.Znowu wolszczyzna

ktoś to jednak czyta, ale ja czekam na ministra Kozłowskiego panowie :)
                • tw_wielgus Re: opaczność czuwa 14.07.08, 18:17
                  Nie, "kaczucha" nie trafi, obojętnie jaki nick sobie na dzisiaj wymyślisz...
                  • funny5 Re: opaczność czuwa 14.07.08, 18:18
                    Nie sadze zeby to byla podwojna kaczka.Nie robil takich bledow
                    • tw_wielgus Re: opaczność czuwa 14.07.08, 18:30
                      Może jego młodszy brat?
                      • funny5 Re: opaczność czuwa 14.07.08, 18:31
                        Zdecydowanie Wolak
                        • tw_wielgus Re: opaczność czuwa 14.07.08, 18:34
                          No wolak, widzę, że wolak i w dodatku jakiegoś pokręconego wyznania
                          "voo-doo" albo coś zbliżonego..
                  • czan-dra Re: opaczność czuwa 14.07.08, 18:20
                    Sądzisz że to gamon0?
                    A taki poważny ;) nick sobie przybrał.
                    • tw_wielgus Re: opaczność czuwa 14.07.08, 18:30
                      Ma wakacje to sobie "zaszalał"...
                      • czan-dra Re: opaczność czuwa 14.07.08, 18:36
                        tw_wielgus napisał:

> Ma wakacje to sobie "zaszalał"...

A ile powagi nabrał, zmężniał, można powiedzieć:))
                        • tw_wielgus Re: opaczność czuwa 14.07.08, 18:44
                          To może być jeszcze wynik radiomarynijnej pielgrzymki.
                          Chłopak był na pierwszej linii walki z TVNowskim szatanem..
                          • czan-dra Re: opaczność czuwa 14.07.08, 18:55
                            Otrzaskany w walce, "kombatant" całą gębą, wyobrażam sobie jego odzianego w
                            komeżkę wyczynową, a pod spodem malutką sutannę czarcioodporną:))
                            • tw_wielgus Re: opaczność czuwa 14.07.08, 19:01
                              Może wystarczyłyby stringi..:))
                              • czan-dra Re: opaczność czuwa 14.07.08, 19:07
                                tw_wielgus napisał:

> Może wystarczyłyby stringi..:))

Ale święcone?
                                • tw_wielgus Re: opaczność czuwa 14.07.08, 19:12
                                  Zgoda.. święcone i obowiązkowo czarne.
                                  W ramach wyróżnienia dwa nieduże "cekienki" z przodu...
                          • pocieszne Re: opaczność czuwa 15.07.08, 07:16
                            tw_wielgus napisał:

> To może być jeszcze wynik radiomarynijnej pielgrzymki.

radiomarynijnej - to od Maryny ?
                • pocieszne dawac wiecej 15.07.08, 07:10
                  opacznosc
                  kułeś
                  szlak

dawac wiecej
    • carpaccio4 no to sobie nakakali 14.07.08, 18:17
      ładnie
      • presentaton1 carpaccio4 ..co ty kakaczesz? 14.07.08, 19:45
        ci też sobie "nakakali"

wyborcza.pl/1,75480,5222851,Fundacja_na_ciezkie_czasy.html
        Fundacjfakty.interia.pl/fakty_dnia/news/news/swiadek-ws-lipca-mowili-ze-to-fundusz-bielana,1128382
        Świadek ws. Lipca: Mówili, że to fundusz Bielana - Fakty w INTERIA.PLa na
        ciężkie czasy
        • carpaccio4 Re: carpaccio4 ..co ty kakaczesz? 14.07.08, 20:05
          każdy ma takich ludzi dookoła siebie na jakich zasługuje.
    • po.niszczyciel Tusk :oczywista oczywistość ,źle gadał... 14.07.08, 19:01
      "- Jeśli chodzi o moralną ocenę wydarzenia, to trudno tu być wyrozumiałym. Nie
      mam zamiaru zastępować prokuratury, ale nie akceptuję takiego postępowania, jaki
      wynika z nagrań. Niezależnie od tego, jak oceniać drugiego "bohatera tej afery,
      oczekiwałbym od prezydentów polskich miast zdecydowanie wyższego poziomu w
      każdej rozmowie, jakiegokolwiek tematu by ona nie dotyczyła - mówił Donald Tusk."

widać pan karnowski nie nadaje sie do platformy, tak się po prostu w łapę nie
      bierze i to donald jako szef wie doskonale. palikotowi też coś zaśmierdziało po
      begerowemu ale na pewno się wywinie. Ćwiąkalski już się śmieje z błahego problemu.
      ja to wszystko wiem choć popsuła mi się komórka i nie dostałem sms-a od pis :]
      niech politycy wreszcie przestaną udawać święte krowy i zaprzestaną się obrażać
      na nazwę złodzieje, wszak na nią pracują czas cały.
      • czan-dra Re: Tusk :oczywista oczywistość ,źle gadał... 14.07.08, 19:06
        Ty to wiesz choć masz popsutą komórkę? A skąd jeśli można spytać.
        Wróżysz z fusów, czy z uśmiechu Kaczyńskiego?
        • tw_wielgus Re: Tusk :oczywista oczywistość ,źle gadał... 14.07.08, 19:13
          Może to następny rydzowy czarownik, szaman z szczypińskiego plemienia
      • tw_wielgus Re: Tusk :oczywista oczywistość ,źle gadał... 14.07.08, 19:10
        To, że popsuła Ci się komórka widać od pierwszego zdania twojego bądź co bądź
        długiego postu.
        To nic, że połowę przykleiłeś z treści artykułu. Ważne, że odważyłeś się na
        własny komentarz. Wierzę, że dzięki takim ludziom jak ty PIS wróci do władzy, i
        zrealizuje marzenia milionów Polaków o jednopartyjnym państwie wyznaniowym.
    • agaj.agaj wyksztalciuch Tusk i stronniczosc prokuratury 14.07.08, 19:26
      Cytuje Tuska wedlug artykulu "by nikt nie miał wątpliwości, że
      prokuratura nie będzie działała bezstronnie".

Logika tego zdania jest taka, ze prokuratura bedzie dzialala
      stronniczo. Na Pomorzu to zreszta dosc powszechne, ze przypomne
      pomrocznosc jawna syna TW Bolka.
      • czan-dra Re: wyksztalciuch Tusk i stronniczosc prokuratury 14.07.08, 19:46
        Skąd wiesz że na Pomorzu to jest dość powszechne? Byłeś kiedyś?
        Z wycieczką z PGRu się nie liczy, musieliście chodzić w parach, i nic nie mogłeś
        zobaczyć powszechnego, a propos, pomroczności jasnej, On chyba został skazany nie?
      • pocieszne Re: wyksztalciuch Tusk i stronniczosc prokuratury 15.07.08, 07:23
        agaj.agaj napisał:

> Cytuje Tuska wedlug artykulu "by nikt nie miał wątpliwości, że
        > prokuratura nie będzie działała bezstronnie".
        >
        > Logika tego zdania jest taka, ze prokuratura bedzie dzialala
        > stronniczo.

czyja logika ?
    • marcowsky Tusk o Karnowskim: jest juz skonczony! 14.07.08, 19:30
      Mam taka nadzieje ze Karnowskiego wywala z PO- po przeczytaniu stenogramu tej
      rozmowy-szok jakie to prymitywne.
      • presentation1 Re: Tusk o Karnowskim: jest juz skonczony! 14.07.08, 19:42
        marcowsky napisał:
        Wyleci z partii a bedzie dalej Prezydentem Sopotu.
        > Mam taka nadzieje ze Karnowskiego wywala z PO- po przeczytaniu stenogramu tej
        > rozmowy-szok jakie to prymitywne.
      • presentaton1 Cóż innego można zrobić,powiedzieć? 14.07.08, 19:43
        Karnowski oszukał kolegów z partii, teraz straci nie tylko dochody,
        ale co njgorsze...TWARZ!
        • presentation1 ..Jego twarz? 14.07.08, 19:47
          To twarz Tuska.
          farm3.static.flickr.com/2041/2663439366_e820d9786e.jpg
          • tw_wielgus Re: ..Jego twarz? 14.07.08, 19:51
            Fajną ma marynarkę, ciekawe gdzie kupił..
            • presentation1 Re: ..Jego twarz? 14.07.08, 19:54
              Mam to gdzies gdzie kupili marynarki.Zawiazala sie liberalno-przestepcza bliskosc.Scisk dloni mafijny.
              • tw_wielgus Re: ..Jego twarz? 14.07.08, 20:02
                A i koszula pasuje do tej marynarki...
                Taaak, Tusk to się potrafi ubrać w przeciwieństwie...
              • rooboy Re: ..Jego twarz? 14.07.08, 20:04
                prese, wybacz moja ignorancje... czy ten drugi to karnowski??? jesli
                tak, to przeciez oczywiste, ze dzialac beda tak, "by nikt nie miał
                wątpliwości, że prokuratura nie będzie działała bezstronnie"...
                • tw_wielgus Re: ..Jego twarz? 14.07.08, 20:06
                  :DDD..... taaak to zdanie w krótkim czasie zrobi forumową karierę...
                  • rooboy Re: ..Jego twarz? 14.07.08, 21:13
                    hi wielgus, chyba sie nie dziwisz??? nawet takiemu lisowi jak tusk
                    czasami wymsknie sie zdanie prawdy...
                • presentation1 Re: ..Jego twarz? 14.07.08, 20:07
                  Ten drugi to Karnowski.Sami swoi.
                  • 1zorro Re: ..Jego twarz? 14.07.08, 20:29
                    presentation, kto kolo ciebie stoi? Moher czy Wolak?
                • pocieszne Re: ..Jego twarz? 15.07.08, 07:30
                  rooboy napisał:

> ...ze dzialac beda tak, "by nikt nie miał
                  > wątpliwości, że prokuratura nie będzie działała bezstronnie"...

nastepny "logik"
                  NIE miec watpliwosci, że prokuratura NIE będzie działała bezstronnie
                  znaczy - miec pewnosc, ze prokuratura bedzie dzialac bezstronnie

az takie to trudne do zrozumienia ?
                  • rooboy Re: ..Jego twarz? 15.07.08, 07:55
                    pocieszne napisał:

> rooboy napisał:
                    >
                    > > ...ze dzialac beda tak, "by nikt nie miał
                    > > wątpliwości, że prokuratura nie będzie działała bezstronnie"...
                    >
                    > nastepny "logik"
                    > NIE miec watpliwosci, że prokuratura NIE będzie działała
                    bezstronnie
                    > znaczy - miec pewnosc, ze prokuratura bedzie dzialac bezstronnie
                    >
                    > az takie to trudne do zrozumienia ?

pocieszny, jestes tak pocieszny, ze az smieszny... zgadzam sie, ze

nie miec watpliwosci = miec pewnosc

ale jak ci wyszlo, ze

prokuratura nie bedzie dzialac bezstronnie = prokuratura bedzie
                    dzialac bezstronnie???

przeciez to jest przeciwstawne, logiku od siedmiu bolesci...

shit-kicker powiedzial, co myslal...
              • pocieszne Re: ..Jego twarz? 15.07.08, 07:26
                presentation1 napisał:

> Scisk dloni mafijny.

a uscisk jaki ?
        • czan-dra Re: Cóż innego można zrobić,powiedzieć? 14.07.08, 19:49
          I co w tym dziwnego esbeku, to chyba jest normalne.
          • funny5 Re: Cóż innego można zrobić,powiedzieć? 14.07.08, 19:50
            Wajdzik tylko pisze z czytaniem ma problemy
    • pakulec PO rozlicza aferzystów, a Pis nie 14.07.08, 20:04
      Najwięki krętacze kręcą Pisem
    • presentation1 Stocznia czy szpitale? 14.07.08, 20:06
      Tusk za jednym rzutem chcial sprzedac caly kraj.Okazuje sie ze Sarkozy obsikal Wyborcza.I nie tylko.Takze TVN,Onet,doslownie wszystkie media polskojezyczne.Sarko przyznal racje Polsce Kaczynskiego a nie zdrajcow polskojezycznych.
      • czan-dra Re: Stocznia czy szpitale? 14.07.08, 20:13
        Kiedy Sarkozy obsikał Wyborczą? Przecież On nie wie że takie coś istnieje, Ty
        już chwytasz się wszystkiego aby pobyć wśród normalnych, niech nawet poniewierają.
      • pakulec chyba nie rozumiesz otaczającego swiata 14.07.08, 20:16
        Sarkozy potraktował Kaczyńskiego jak paranoika - te gadki o tajnym
        układzie itd wiadomo tylko po to aby uspokoić pajaca Kaczyńskiego
        • czan-dra Re: chyba nie rozumiesz otaczającego swiata 14.07.08, 20:23
          A gdyby przesunąć "jak" np. Jak Sarkozy potraktował Kaczyńskiego paranoika, itd.
          • pakulec Re: chyba nie rozumiesz otaczającego swiata 14.07.08, 20:33
            masz racje to by było nawet bliższe prawdy
      • 1zorro presentation, psychiatra czy ksiadz? 14.07.08, 20:25
        bo tobie chlopie to juz nic innego chyba nie pomoze....
    • szczepanik4 Tusk o Karnowskim: Sprawa jest oczywista 14.07.08, 20:07
      'Sprawa jest dla mnie oczywista.Wszyscy którzy wzięli łapówki zawieszają swój
      udział w PO'Następnego dnia nie ma już członków PO.Wszyscy się zawiesili.Szkoda
      że to tylko sen.Taki piękny był
      • czan-dra Re: Tusk o Karnowskim: Sprawa jest oczywista 14.07.08, 20:15
        A co z PiSem?
        • pakulec Re: Tusk o Karnowskim: Sprawa jest oczywista 14.07.08, 20:21
          a co to jest PIs? czy chodzi o tą mała partyjkę oszołmów?
          • czan-dra Re: Tusk o Karnowskim: Sprawa jest oczywista 14.07.08, 20:26
            Ostatnio widziałem cały kierdel jak stał na schodach sejmowych, za baranem
            prowadzącym, ten coś tam bełkotał, reszta owiec kiwała łbami jakby coś rozumieli.
            • tw_wielgus Re: Tusk o Karnowskim: Sprawa jest oczywista 14.07.08, 20:29
              Tak, to pisowski wynalazek, "żywe" obrazy na tle logo....
              I na czele recytująca głowa..
              Mogliby to opatentować, to by nie musieli "prywatyzować" w najlepszych
              nieruchomości w W-wie
              • czan-dra Re: Tusk o Karnowskim: Sprawa jest oczywista 14.07.08, 20:35
                I na czele recytująca głowa.

Przepraszam, a ta głowa to niby czyja? No chyba nie...
                • pakulec Re: Tusk o Karnowskim: Sprawa jest oczywista 14.07.08, 20:38
                  tak prawdę mówiąc to była raczej gadająca głowka ;-)
                  • tw_wielgus Re: Tusk o Karnowskim: Sprawa jest oczywista 14.07.08, 20:44
                    Wiesz co paki... ty masz rację to nawet tłumaczy, dlaczego oni w pisie są takich
                    karykaturalnych rozmiarowzrostów, otóż zeby dysproporcja pomiędzy głową a resztą
                    członka nie raziła.
                    • pakulec Re: Tusk o Karnowskim: Sprawa jest oczywista 14.07.08, 20:48
                      to oczywiste i te ciasno zapięte kołnierzyki aby ukryć napletek
                      • tw_wielgus Re: Tusk o Karnowskim: Sprawa jest oczywista 14.07.08, 20:55
                        Baaa i te moherowe peruki....
                        Jedynie strusich piór w tym show brakuje
                        • pakulec Re: Tusk o Karnowskim: Sprawa jest oczywista 14.07.08, 20:57
                          strusie pióra to Jarek ma w domu jak go tylko Zero odwiedza to się razem stroją
                          • tw_wielgus Re: Tusk o Karnowskim: Sprawa jest oczywista 14.07.08, 21:08
                            Eeee ściemniasz pan.
                            Ja tam panie słyszałem, że oni w takie lateksowe przebierają.
                • tw_wielgus Re: Tusk o Karnowskim: Sprawa jest oczywista 14.07.08, 20:41
                  Zamiennie, ta rola nie jest dedykowana konkretnemu ( przepraszam za wyrażenie)
                  członkowi.
                  Rolę "głowy" pełni ten pisiorek, który się najlepiej wykuł tekstu na blachę...
                  • pocieszne Re: Tusk o Karnowskim: Sprawa jest oczywista 15.07.08, 07:41
                    tw_wielgus napisał:

> ........ który się najlepiej wykuł tekstu na blachę...

łomatko !
                    jak to szlo ? - "Jeszcze Wolska nie zginęła..." ?
              • pakulec Re: Tusk o Karnowskim: Sprawa jest oczywista 14.07.08, 20:35
                nie wierzę aby to wymyślił Pis - pewno Jarek swoim zwyczajem komus
                ukradł pomysł
                • tw_wielgus Re: Tusk o Karnowskim: Sprawa jest oczywista 14.07.08, 20:48
                  Pewnie tak, ale mają na niego haki, więc cicho siedzi...
                  • pakulec Re: Tusk o Karnowskim: Sprawa jest oczywista 14.07.08, 20:58
                    no tak Antek Hakowy trzyma się mocno Lechowego zadka
            • pakulec Re: Tusk o Karnowskim: Sprawa jest oczywista 14.07.08, 20:31
              tak to jest w lecie - do sejmu wchodzą rózne wycieczki to i baca z
              kierdlem poszedł - też to widziałem -ciamkał straszliwie chyba pytał
              o drogę do Poronina albo coś podobnego
      • 1zorro Re: Tusk o Karnowskim: Sprawa jest oczywista 14.07.08, 20:27
        to snij dalej, szczepaniku....
    • gamon0 Sprawa jest oczywista.. Tylko te wilcze oczy Tuska 14.07.08, 20:34
      • pakulec jak zobaczysz białe myszki odstaw kieliszek 14.07.08, 20:36

• czan-dra Re: Sprawa jest oczywista.. Tylko te wilcze oczy 14.07.08, 20:36
        Kaczka i Ty tu, no popatrz jaki ten świat mały.
    • presentation1 ...A na dobranoc?..........;;;;; 14.07.08, 20:35
      Otoz jeden z radnych w Sopocie(z PiS) juz dwa lata temu zarzucil Karnowskiemu przyjmowanie lapowek.I co wyszlo?Dwa lata problemow w Sadach Wybrzeza.Tam nie bylo wolno nikogo ruszac z PO.Mafia dzialala w stosunku do ludzi ktorzy walczyli z patologia sopocka czyli siedliskiem Tuska.
      • pakulec radni z Pisu tylko myślą aby coś ukraść 14.07.08, 20:37
        pewno ten twoj radny chcial wręczyc łapówkę - bo co innego miże
        chcieć Pisdzielec?
        • sympatyklewicy Re: radni z Pisu tylko myślą aby coś ukraść 14.07.08, 20:42
          pakulec napisał:

> pewno ten twoj radny chcial wręczyc łapówkę - bo co innego miże
          > chcieć Pisdzielec?
          napewno tak było, tylko ten z PO nie chciał bo za mało dawali ...
          • tw_wielgus Re: radni z Pisu tylko myślą aby coś ukraść 14.07.08, 20:47
            taki z SLD to by i tym nie pogardził...
          • pakulec nie obrażaj Pisowców 14.07.08, 20:47
            to dziani faceci - ostatnio pięknie się obłowili na dzikiej prywatyzacji w
            Warszawie - to kasę na pewno mają
            • tw_wielgus Re: nie obrażaj Pisowców 14.07.08, 20:51
              a czy można obrazić pisowca? - że tak sobie sparafrazuję pewną złotą myśl
              premiera IV RP
              ...no oczywiście poza prezydentem..
              • pakulec Re: nie obrażaj Pisowców 14.07.08, 20:54
                tak prezydent jest w stanie permanentnego obrażenie co powoduje stałe obstrukcję
                i wypróżnienia w najmniej odpowiednich miejscach
                • tw_wielgus Re: nie obrażaj Pisowców 14.07.08, 20:57
                  To może on w dresach powinien chodzić ( mają gumki w nogawkach)...
        • tw_wielgus Re: radni z Pisu tylko myślą aby coś ukraść 14.07.08, 20:46
          Może jeszcze chcieć wsiąść łapówkę...
          • presentation1 Re: radni z Pisu tylko myślą aby coś ukraść 14.07.08, 20:49
            Napisalem ci kiedys .Zmien ksywe na tw Bolek.Klania sie agent PRL i III RP.
            • pakulec co ty chcesz od Bolka Kaczyńskiego? 14.07.08, 20:52

• tw_wielgus Re: radni z Pisu tylko myślą aby coś ukraść 14.07.08, 20:53
              presentation1 napisał:

> Napisalem ci kiedys .Zmien ksywe na tw Bolek.Klania sie agent PRL i III RP.

Jak ty to pięknie napisałeś...:)))))
              Ja też Ci się kłaniam.
      • czan-dra Re: ...A na dobranoc?..........;;;;; 14.07.08, 20:38
        Już dobrze, zaznaczyłeś swoją obecność, dobry Wajdzik, a teraz do sprzątania
        plaż we Francji przystąp!
      • sympatyklewicy Re: ...A na dobranoc?..........;;;;; 14.07.08, 20:38
        presentation1 napisał:

> Otoz jeden z radnych w Sopocie(z PiS) juz dwa lata temu zarzucil
        > Karnowskiemu przyjmowanie lapowek.I co wyszlo?Dwa lata problemow w
        > Sadach Wybrzeza.Tam nie bylo wolno nikogo ruszac z PO.
        w PO nie ma winnych, trzeba sobie to towarzysze przyswoić ...
        • pakulec Re: ...A na dobranoc?..........;;;;; 14.07.08, 20:41
          towarzysze to tylko w Pisie - podobno beton od Millera ma zostać
          wchłonięty przez partię Kaczyńskich
      • vitiabravo .A na dobranoc? złodzieje z PISkomuny!!!! 14.07.08, 20:39
        wyborcza.pl/1,75480,5222851,Fundacja_na_ciezkie_czasy.html
        Fundacfakty.interia.pl/fakty_dnia/news/news/swiadek-ws-lipca-mowili-ze-to-fundusz-bielana,1128382
        Świadek ws. Lipca: Mówili, że to fundusz Bielana - Fakty w INTERIA.PLja na
        ciężkie czasy
        • presentation1 Re: .A na dobranoc? złodzieje z PISkomuny!!!! 14.07.08, 20:43
          Wyborcza i Interia i Onet wypisali tak wiele bzdur ze az dziwne ze jeszcze egzystuja.Pisali i pisza bzdury ?szczegolnie o PiS.Ale;;;Wszystko padlo.Bo pisali bzdury.
          • vitiabravo presentation1,oczywiście!, tylko wy,SB, cacy ! 14.07.08, 20:48
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=81936063&a=0
            Wiadomości - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl
          • pakulec Re: .A na dobranoc? złodzieje z PISkomuny!!!! 14.07.08, 20:50
            wszystko padło? ale co rozumiesz pod pojęciem "wszystko"? czy chodzi ci o morale
            w Pisie?
            • presentation1 Re: .A na dobranoc? złodzieje z PISkomuny!!!! 14.07.08, 20:53
              Padly klamstwa Wyborczej,TVN czy Polsatu.Bo gdy pisalem o tych mediach mialem na mysli najwiekszych postkomunistow w Polsce.
              • pakulec jakoś tego nie widać 14.07.08, 20:55
                na razie to pada Rzeczpospolita Dziennik i inne Propisowskie szmatławce
              • tw_wielgus Re: .A na dobranoc? złodzieje z PISkomuny!!!! 14.07.08, 21:01
                Największy postkomunista w Polsce? hmmmm..
                Może syn Gierka?
    • profanum_vulgus Mocny wiezienny elektorat PO znów powiększy się. 14.07.08, 20:48
      Brawo. Czy Karnkowski dostanie koedukacyjną celę
      z Sawicką. Ona ma taką słabość do mężczyzn. Może
      ukręci mu loda...
      :DDDD
      • pakulec w katolickim kraju takie bezeceństwa- niemozliwe 14.07.08, 20:52
        co innego taki Zero jak dostanie celę to niezadługo mu dokwaterują Kaczyńskiego
        i będzie po Bożemu
        • czan-dra Re: w katolickim kraju takie bezeceństwa- niemozl 14.07.08, 20:58
          A raz na miesiąc będzie wpadał Brudziński na mokre widzenia, a może nawet
          Gosiewski zawita, co świerzynka to świerzynka.
      • vitiabravo profanum_vulgus..wylazł smierdzący stolec.... 14.07.08, 20:52
        z odbytu rydzyka....
      • tw_wielgus Re: Mocny wiezienny elektorat PO znów powiększy 14.07.08, 20:52
        Hmmm profanum Ty to byś się tam odnalazł chłopie.
        Z całą pewnością mógłbyś spełnić swoje marzenia...
        • presentaton1 J.Kaczynski..Wesz antypolska i tchórzliwa łajza ! 14.07.08, 20:54
          W stanie wojennym był na garnuszku Kiszczaka, bolszewicka go mać !
          • vitiabravo Re: J.Kaczynski..Wesz antypolska i tchórzliwa łaj 14.07.08, 20:56
            presentaton1 napisał:

> W stanie wojennym był na garnuszku Kiszczaka, bolszewicka go mać !

Wajdzik przejrzał na oczy?..o, ku.wa!
          • pakulec cos o tym wiecie Wajdzik? 14.07.08, 20:56
            mieliście wspólny ten garnuszek?
    • gamon0 Admin pytał, czy Kopernik był kobietą. Wie ktoś? 14.07.08, 20:56

• tw_wielgus Re: Admin pytał, czy Kopernik był kobietą. Wie kt 14.07.08, 21:00
        Nie...., chociaż, nie nie wiem.
        Powiedz mu żeby sobie w Wiki sprawdził..
      • czan-dra Re: Admin pytał, czy Kopernik był kobietą. Wie kt 14.07.08, 21:00
        2_x_duck Tyś to?
    • tw_wielgus Re: kopernik niewiadomo 14.07.08, 21:04
      O ile dobrze pamiętam ze szkoły to Kopernik miał długie włosy, więc jest
      możliwe, że jednak był.
      • gamon0 Re: kopernik niewiadomo 14.07.08, 21:06
        No właśnie... i chodził w sukience...
        • tw_wielgus Re: kopernik niewiadomo 14.07.08, 21:09
          O wiedzisz, to już możesz mu odpowiedzieć...
        • presentaton1 gamon0..rydzyk tez, baranie! 14.07.08, 21:15
          Kopernik był KANONIKIEM...idioto!
          • gamon0 Dziękuję za informację... 14.07.08, 21:18
            Dziękuję za informację... Ale nie musisz mnie od razu przezywać.
            • czan-dra Re: Dziękuję za informację... 14.07.08, 21:30
              Zauważ że nie od razu Cię przezwał, trochę odczekał, musisz Go przeprosić za to
              nadużycie.
            • pierot6 Pamiętacie "tasmy Begierowej" ????? 14.07.08, 21:31
              Lipinski, wbrew oczywistym faktom, wskazującym korupcyjne propozycje,
              Kaczynscy i on sam uznali,że IM WOLNO !!!
              • pies_na_prawizne Re: Pamiętacie "tasmy Begierowej" ????? 14.07.08, 22:32
                pierot6 napisał:

> Lipinski, wbrew oczywistym faktom, wskazującym korupcyjne
                propozycje,
                > Kaczynscy i on sam uznali,że IM WOLNO !!!
                ----------------

czesc "pierot6", masz racje, dlatego tak usilnie sie domagaja
                dymisji, bo slodko marza koltuny ze ICH esbecki kandydat wlezie na
                ten stolek, ale zapomnieli ze stolek za wysoki i nikt im drabiny nie
                pozyczy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka