abstracto 17.07.08, 22:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ergo12 J. Kaczyński: ludzie tacy jak Kutz powinni być ... 17.07.08, 22:54 Skandal Panie Kaczyński Odpowiedz Link Zgłoś
burakpl4 [...] 17.07.08, 22:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
krasnov LOL i BOL 17.07.08, 23:15 Rozumiem, że eliminowanie ludzi nie jest wcale dyktatorskie? No jasne. BTW: Jestem ciekaw, czy pan prezes dał radę powiedzieć "wyeliminować" bez jąkania się? __________ Ogród Jane Austen - łagodniejszy, kobiecy świat. Takie tam - wypociny dalekiego znajomego. Odpowiedz Link Zgłoś
dornjuan skoro kłamczyński..... 17.07.08, 23:41 Skoro Kłamczyński dopuścił do rządu kryminalistów i wspomagał w latach 90-tych L.Wałęsę to stosując jego retorykę jest kryminalistą i współpracował z SB. Brawo , tylko tak dalej a pójdziecie jak Titanic ! Pierwszy krok zrobiony . TVN oczyszczona z debili. Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo jego gadka o eliminowaniu Kutza... 17.07.08, 23:49 ...to jak opowieść pacjenta, któremu się wydaje, że jest Bonapartem Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ------Brawo Premier Kaczynski--------------------- 18.07.08, 08:53 Odpowiedz Link Zgłoś
areabis Re: ------Brawo Premier Kaczynski---------------- 18.07.08, 09:41 Hrabia co psy obrabia . Ostatnio u nasz we Włoszczowej sumsiad Monte Hristo szczotkował kundla . Boże , ile pcheł i wszów wybrał !!! Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re:Taki poradziecki, taki antyniemiecki. 18.07.08, 10:11 Taki poradziecki, taki antyniemiecki. Taki jadowity, wiecznie niedopity. Bolek IV, taki gie… warty! Słucha brata, jeden i drugi szszs mata! Mamlak Plątomowy, pachołek rydzykowy! Do czego on chciał doprowadzić z tym dziadkiem i z tym obywatelem polskojęzycznym? wyborcza.pl/1,75480,5293174,Mlyn_do_mielenia_ludzi.html Odpowiedz Link Zgłoś
katecheta Ta mina zarażonego kundla który się wściekl 18.07.08, 11:54 kojarzy mi się z nieprzychylnymi portalami! Podobno tylko Onet zasłużył sobie na to zaszczytne miano. Odpowiedz Link Zgłoś
czerwoneszmaciarstwo Myslalem ze Kuc jest juz skonczony. POco go ozywia 18.07.08, 13:16 Ten maly kucowaty Kutz, marnie zakonczyl kariere filmowa i doszedl, ze teraz finansowac moga go Niemcy. Szukanie w ten sposob latwego chleba to zdrada Polski, gdyby Kutz byl Polakiem, albo swoista prostytucja. Odpowiedz Link Zgłoś
szklo_rynsztokowe_z_tvn AK_Dawno_By_Powiesiła_Folksa_Za_J aja__:))))))))))) 18.07.08, 20:51 GWno kabluje: Premier Jarosław Kaczyński po skandalicznej wypowiedzi folksa na temat przyszłości Śląsk powiedział: Na tego rodzaju słowa trzeba powiedzieć bardzo zdecydowane "nie". Tego rodzaju ludzi trzeba z polskiego życia publicznego eliminować, stawiać ich na marginesie, bo tylko na marginesie polskiego życia publicznego mogą być ci, którzy łamią konstytucję, którzy podważają terytorialną integralność Polski, którzy są także - bo i tak można to interpretować - w konflikcie z tym wszystkim, co stanowi polskie prawo karne. Ponieważ Her Tusk nie zareagował na słowa folksa, można założyć, że się z nimi zgadza, "w każdym razie nie ma nic przeciwko". ............................................................................................................ Po to żeby żyć spokojnie w obecnych granicach Polacy ponieśli 6,5 milionowe ofiary i 1000 miliardowe straty majątku narodowego w walce z bandyckim szwabskim agresorem. A teraz taka szwabska agenturalna gnida śmie podważać terytorialną integralność Polski !!!! Takie skandaliczne wypowiedzi folksów są może możliwe tylko w warunkanach panoszenia się agenturalnej PO-Komuny i łże-medialnej szwabsko-ubekistańskiej propagandy. Odpowiedz Link Zgłoś
solidarni_bolka Re: Kutz ma w d. Polske, POpaprnace takich uwielb 19.07.08, 00:50 iaja !!! Odpowiedz Link Zgłoś
fackir fuhrer 0,5 Kaczyński wskazuje swoją walkę 18.07.08, 16:47 - eliminacja - dyskryminacja - kasacja kto nie jest z nami ten jest przeciw nam. może ktoś wyeliminuje Kaczyńskich? Odpowiedz Link Zgłoś
mlasskacz [...] 17.07.08, 23:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
sklis Eliminować to się powinno takich jak Kaczyński 17.07.08, 23:59 ...i jego pisowscy zausznicy. Swoją drogą, powoli sami się eliminują... Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs [...] 18.07.08, 04:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
colage Re: skoro kłamczyński..... 18.07.08, 07:39 Masz racje: kaczory, olszewski, macierewicz - oni juz rzadzili w pieknych latach 90-tych i ludzie zapamietali te twarze. Polacy to nie ciemny lud, ktory kupi wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
gem58 Re: skoro kłamczyński..... 18.07.08, 09:33 > Pierwszy krok zrobiony . TVN oczyszczona z debili. Nie lubię Kaczyńskiego (żadnego) i zwykle śmieszą mnie jego wywody... Ale TVN nie będzie nigdy oczyszczona z debili bo to JEST programowo telewizja dla debili. ------------------------------ Odwiedź www.upr.org.pl Odpowiedz Link Zgłoś
fidelxxx Re: skoro kłamczyński..... 18.07.08, 10:06 Nie może być. Debila Kirwina Mikke nie zapraszają, więc nie tak całkiem TV dla debili. Odpowiedz Link Zgłoś
gem58 Re: skoro kłamczyński..... 18.07.08, 11:20 Pisząc "telewizja dla debili" miałem na myśli audytorium, a nie "aktorów" Korwina nie zapraszają, a jak juz prezentuja jakies jego wypowiedzi to albo w czyjejs interpretacji, albo wyrwane z kontekstu. Zaiste, aż dziwne że tak oświecona telewizja tak bardzo sie boi dopuścic do zdania "debila" Korwin-Mikkego. Czy może to z obawy, że zgromadzeni licznie przed telewizorami wierni miłośnicy TVN mogliby popekac ze śmiechu? Czy moze raczej sam Walter, ze wstydu za swoje grzeszki? ------------------------------ Odwiedź www.upr.org.pl Odpowiedz Link Zgłoś
teraz.k.wy Nie mówcie jak tafiac 17.07.08, 23:41 do ludzi młodych.Mówcie jak do mądrego narodu,do ludzi wykształconych,bo jak narazie,to brednie i kłamstwa pokrętne płyna i bluzgi na normalnych.uczciwych ludzi. Opanuj sie jarosławie,bo jestes gdzies w oblędzie psychicznym,i chyba nie wrócisz na własciwą droge.Przeproś Pana Kutza,bo Pan Go wogóle nie zrozumiał! Odpowiedz Link Zgłoś
gupek70 Jeszcze tylko 3 lata 17.07.08, 23:50 lechu z jarusiem - dzieci w podstawowce beda sie z was nabijac . O komuchach beda sie uczyc , z was beda sie smiac . Scierwo Odpowiedz Link Zgłoś
taka_jest_prawda Przeprosić tego nadetego buca ?? 18.07.08, 00:12 za co ???????????????? to nie pierwsza kontrowersyjna wypowiedz tego slaskiego bubka !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hvannadalshnukur Re: Przeprosić tego nadetego buca ?? 18.07.08, 00:16 taka_jest_prawda napisał: > za co ???????????????? > to nie pierwsza kontrowersyjna wypowiedz tego slaskiego > bubka !!!!!!!! a co w niej kontrowersyjnego? przecież nie powiedział tego co Kaczyński sugeruje. Odpowiedz Link Zgłoś
rtg Re: Nie mówcie jak tafiac 18.07.08, 00:23 teraz.k.wy napisała: > do ludzi młodych.Mówcie jak do mądrego narodu,do ludzi > wykształconych,bo jak narazie,to brednie i kłamstwa pokrętne płyna > i bluzgi na normalnych.uczciwych ludzi. Opanuj sie jarosławie,bo > jestes gdzies w oblędzie psychicznym,i chyba nie wrócisz na > własciwą droge.Przeproś Pana Kutza,bo Pan Go wogóle nie zrozumiał! Jarosław Rajmudowicz Kaczyński idzie w ślady Tow. Dzierżynskiego "Chce poszarpać wróg naszą zwartość. Zwalić to, co jak ciało bliskie. Przyszedł w słowach Sekretarza Partii na hutę - Towarzysz Dierżyński." Odpowiedz Link Zgłoś
marysia57 [...] 18.07.08, 06:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
2lkad1 Re: Nie mówcie tak marysia57 18.07.08, 06:20 bo nie dość, ze polskiego zapomnieliście, to jeszcze z historii - niedostatecznie. Marszałek takich jak PiS gnębił w Berezie. To było niedemokratyczne, ale... uzasadnione. To widać teraz, po tym, na co PiS sobie pozwala. Odpowiedz Link Zgłoś
nexxon Do marysia57... rozpoznalem cie Kurski, wychodz.. 18.07.08, 09:21 "Chce poszarpać wróg naszą zwartość. Zwalić to, co jak ciało bliskie. Przyszedł w słowach 'Marysi57'-Kurskiego na forum - Jaroslaw Kaczynski." Odpowiedz Link Zgłoś
marysia57 Re: Nie mówcie tak marysia57 21.07.08, 05:34 Nie martw sie moj drogi o "moj polski"czy wiadomosci z historii.Marszalka i PiS laczy jedno, najwazniejsze -POLSKA - w calym slowa znaczeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
zgryzliwy1 [...] 18.07.08, 07:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: Nie mówcie jak tafiac 18.07.08, 07:12 Problem polega na tym ze PIS nie rozumie interesu Polski. Nie Rozumie w ogóle otaczającego nas nowoczesnego świata. Jego Pomysły dobre by były na początku XX a nie w XXI w. I Akurat kłótnia, zamieszanie i dezorientacja to ulubiony sposób rządzenia Jarosława. Mieliśmy tego przykład przez 2 lata jego rządów. Polski nikt nie chce zniszczyć, jesli ktos ja zniszczy to zrobia to Polacy, i nie dlatego ze chcą tylko dlatego ze nie pozwola się jej rozwijać i Swiat nam ucieknie a my zostaniemy mentalnym skansenem. Tak jak skansenem został J.Kaczyński. Odpowiedz Link Zgłoś
rs_gazeta_forum Re: Nie mówcie jak tafiac 18.07.08, 09:09 michalng napisał: > Problem polega na tym ze PIS nie rozumie interesu Polski. > Nie Rozumie w ogóle otaczającego nas nowoczesnego świata. > Jego Pomysły dobre by były na początku XX To nie tak, chodzi mi o słowa. Jego pomysły i mentalność pochodzą z początku XX w., ale nigdy nie były dobre. W ciągu ostatnich 100 lat doprowadziły do dwóch apokaliptycznych wojen w Europie. Odpowiedz Link Zgłoś
nexxon A jak umiejetnie umial Jarek dobrac sojusznikow!! 18.07.08, 09:24 Co za finezja... genialna strategia!!! Teraz chce sie wcielic w Berlusconiego i powrocic jak tamten pajac... juz nawet przemawial z Jasnej Gory Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: Nie mówcie jak tafiac 18.07.08, 14:19 Ale jednoczesnie doprowadziły do odzyskania przez Polskę niepodległości. Dalej utrzymuje ze były dobre :) ale nie w dobie UE i NATO :) Zresztą to dyskusja raczej historyczna. :) Co do meritum sie chyba zgadzamy ze w czasach obecnych są do bani :) Odpowiedz Link Zgłoś
dzodzyk Re: J. Kaczyński: ludzie tacy jak Kutz powinni by 18.07.08, 11:14 Ludzie tacy jak Kaczynscy powinni byc wyeliminowani z zycia publicznego, a moze lepiej sie nie odzywam bo zaraz mi kaczka zagrozi, ze nie ratyfikuje traktatu, zalosc Odpowiedz Link Zgłoś
burakpl4 J. Kaczyński: ludzie tacy jak Kutz powinni być ... 17.07.08, 22:55 kacz, przesadza, że reaguje ba słowa tego stetryczałego kutza,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
amoremio Re: J. Kaczyński: ludzie tacy jak Kutz powinni by 17.07.08, 23:47 dziadem jes kwakwa Odpowiedz Link Zgłoś
mcov Ludzie tacy jak Kaczynski sa na marginesie 17.07.08, 22:55 Ludzie tacy jak Kaczynski sa juz na marginesie, tylko jeszcze tego nie wiedza! Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Pan może jedynie swego kota wyeliminować z zycia 17.07.08, 22:56 Panie Kaczynski Odpowiedz Link Zgłoś
teraz.k.wy Re: Pan może jedynie swego kota wyeliminować z zy 17.07.08, 23:46 ..a chyba i kota,bezkarnie nie może wyeliminować! Język nie Gomułki juz,ale chyba Hitlera.Cos sie dzieje z tym facetkiem,może by Go tak odesłac do lekarza.?Ten dziki wzrok,świadczy o albo o nadczynnosci tarczycy,albo schozofrenii paranoidalnej. Odpowiedz Link Zgłoś
jr68 i wzorem CSU 17.07.08, 22:57 wzorem CSU partia braci K., powinna dostać 7,5 % Odpowiedz Link Zgłoś
jankbh Re: i wzorem CSU 17.07.08, 23:22 wzorem dla PiS nie jest CSU, ale NSDAP i WKPb - chyba panu prezesowi sie cos popieprzylo, albo nie przeczytal dokladnie. Ale najwyrazniej plany ma coraz skromniejsze, mimo, ze wizje przeogromne. Odpowiedz Link Zgłoś
mo25 Re: pis jest ugrupowaniem o zapedach frajerskich 18.07.08, 01:29 bycie w takim miejscu z tymi pajacami to obciach Odpowiedz Link Zgłoś
klod1 J. Kaczyński: ludzie tacy jak Kutz powinni być ... 17.07.08, 22:58 Jestem zatym zeby bracia Kaczynscy zostli nastepnymi polskimi kosmonaltami i zeby wyslac ich na ich ukochany ksiezyc z biletem w jedna strone. AMEN Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 [...] 17.07.08, 22:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
burakpl4 kutz bredzi 17.07.08, 23:00 ale co do autonomii Ślaska to jestem za - Śląsk z tym w większości azjatyckim syfem z warszawką na czele - nic nie zyskuje tylko traci od kilkudiesięciu lat. Odpowiedz Link Zgłoś
roberciunio Re: mam już dość kaczyńskiego w mediach 17.07.08, 23:10 Rzygać mi się już chce. Kaczyński to, Kaczyński tamto. Dziś cały dzień w śród głównych informacji w mediach są brednie tego "biednego" i chorego człowieka. Dajcie już spokój z tym nic nie znaczącym dziś politykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
burakpl4 Re: mam już dość kaczyńskiego w mediach 17.07.08, 23:20 w tej kwestii bredzi, niestety. Ąlak powinien mieć autonomię, bo ta stepowa mazowiecka dzicz wszystko przewala, a tak nie moze być. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: mam już dość kaczyńskiego w mediach 17.07.08, 23:31 burakpl4 napisał: > w tej kwestii bredzi, niestety. > Ąlak powinien mieć autonomię, bo ta stepowa mazowiecka dzicz > wszystko przewala, a tak nie moze być. Cóż tu komentować PiSiOR w akcji, to się pieprzy. pl.youtube.com/watch?v=u6BdpzkepJ4&NR=1 Jak ja nie lubię tych znawców od Prawa i Sprawiedliwości na własne potrzeby! Ojciec deerektor i PISiOR to właściwy prokreator. Twierdzi, że urodzeni analnie, kopulują nienormalnie! Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re:co w tym tekście i muzyce takiego jest? 18.07.08, 08:21 pl.youtube.com/user/sandro2004 El ECO Od: sandro2004 To do tej melodii. Babcia Niemka, dziadek Polak. Współczesna „Bandoska”. Czy, czyżby ja tylko tak mam? Jak ja stanę u nieba bram? Język polski ja tylko znam? Z babcią nawet nie pogadam? Dziadek to Polak, a babcia Niemka. Dziadek to Polak, a babcia Niemka. Dziadek to Polak, a babcia Niemka. Oglądnijcie na nowo babci stare zdjęcia. Oglądnijcie na nowo babci stare zdjęcia. Czyżby ja tylko tak mam? Jak ja stanę u nieba bram? Język polski ja tylko znam? Czy ja ze swą babcią nawet nie pogadam? Czy ja ze swą babcią nawet nie pogadam? Nie tak prosta jest prawda, bo moja babcia język ten zna. Bo moja babcia język ten zna. Oglądnijcie na nowo babci stare zdjęcia. Oglądnijcie na nowo babci stare zdjęcia. Czyżby ja tylko tak mam? Jak ja stanę u nieba bram? Język polski ja tylko znam? Odczytuję ten przekaz od babci do wzięcia. Miłość, życzliwość płynie z babcinego zdjęcia. Odczytuję ten przekaz od babci do wzięcia. Miłość, życzliwość płynie z babcinego zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: mam już dość kaczyńskiego w mediach 18.07.08, 09:36 W podobnym tonie wypowiadali się napaleni PiSowcy, którzy nawoływali do dania spokoju z przegranym Tuskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
sraczynski Re: kutz bredzi 18.07.08, 00:21 Tak jest, tylko co piarunie będziecie jeść skoro u was same huty i kopalnie? Wodzionka szybko zbrzydnie, a i czosnek trzeba skundś sprowadzać! Odpowiedz Link Zgłoś
burakpl4 Re: kutz bredzi 18.07.08, 07:00 huty i kopalnie przynoszą teraz zyski, a czosnek rośnie i tutaj - cały Śląsk Cieszyński, południe Górnego - pow. pszczyński - to rolnictwo. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: kutz bredzi 18.07.08, 09:37 > kopalnie przynoszą teraz zyski TERAZ, słusznie! A przez ostatnie naście lat? > cały Śląsk Cieszyński, południe Górnego - pow. pszczyński - to > rolnictwo. A Wrocław i Opole to nie Śląsk? Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: kutz bredzi 18.07.08, 09:35 Nic a nic: miliardowe wydatki na odprawy/emerytury dla górników, dwie autostrady, droga ekspresowa S1 do lotniska (ostatnio jak jechałem to nie uświadczyłem żadnego samochodu), modernizacja sieci kolejowej, trzy specjalistyczne szpitale z krajowej czołówki. Na co się ściepuje TAKŻE Poznań, Wrocław, Łódź, Gdańsk i Warszawka. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: kutz bredzi 18.07.08, 12:01 adas313 napisał: > Nic a nic: miliardowe wydatki na odprawy/emerytury dla górników, dwie > autostrady, droga ekspresowa S1 do lotniska (ostatnio jak jechałem to nie > uświadczyłem żadnego samochodu), modernizacja sieci kolejowej, trzy > specjalistyczne szpitale z krajowej czołówki. > > Na co się ściepuje TAKŻE Poznań, Wrocław, Łódź, Gdańsk i Warszawka. Taki stan rzeczy byłby na Śląsku 60 lat wcześniej gdybyśmy nie musieli budować warszawki i na siłe rozwijać innych województw. Jak Śląsk był autonomiczny to powstawały tu m.in. największe gmachy w Polsce, a Skarb Państwa zaciągał pożyczki w Skarbie Śląskim. Tylko mała część tego co Śląsk wpłaca do budżetu wraca nazot. I to Śląsk ściepuje się na resztę kraju kosztem własnej degradacji, a nie odwrotnie!! Odpowiedz Link Zgłoś
s3kawka Po jakie licho media biorą przygłupa Jarka na woka 17.07.08, 23:02 Paranoików takich jak Jarek powinno się izolować, a nie cytować.Przecież on nic mądrego nie wymyśli! Odpowiedz Link Zgłoś
qawsedrftg Jaruś jest jak Doda - ma szokować a nie wymyślać 17.07.08, 23:16 Jaruś jest jak Doda - ma szokować a nie wymyślać coś mądrego... Odpowiedz Link Zgłoś
jankbh A moze tak tydzien bez pissu w prasie? 17.07.08, 23:28 Czlowiek by odpoczal troche, a i ludzie zobaczyliby, ze jednak swiat bez Kaczynskich i Gosiewskich moze istniec. Skoro PiS bojkotuje dziennikarzy, to niech dziennikarze pokaza partii, czym jest totalna cisza medialna. Odpowiedz Link Zgłoś
kwanta29 Re: Jaruś jest jak Doda - ma szokować a nie wymyś 18.07.08, 12:41 Nie obrażaj Dody takimi porównaniami! Głupia bo głupia, ale przynajmniej z przyjemnością można na niąą popatrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
teraz.k.wy Re: Po jakie licho media biorą przygłupa Jarka na 17.07.08, 23:49 On nie jest od myslenia,tylko od paplania sie i bablania. Odpowiedz Link Zgłoś
papcio.chmiel Pa, pa, bolszewio! 17.07.08, 23:03 Z polskiego życia publicznego należałoby wyeliminować przy okazji następnych wyborów pana Kaczyńskiego. Jednym słowem - spieprzaj, dziadu! Czy Polska doczeka się w końcu partii konserwatywnej z prawdziwego zdarzenia, czy nadal będziemy skazani na PP Kaczyńskich et consortes? Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Pa, pa, bolszewio! 18.07.08, 09:38 Nie doczeka, bo konserwatyści to intelektualni nudziarze. Zamiast wałkować z takim Rokitą zawiłości działania państwa lepiej poszczuć w mediach Niesiołowskiego na Kurskiego i na odwrót - od razu coś się będzie działo, a jak któryś z nich powie jedno słowo za dużo to i temat na trzy dni będzie! Odpowiedz Link Zgłoś
profanum_vulgus Dziękuje za te słowa Panie Kaczyński. Ma pan mój 17.07.08, 23:03 głos w następnych wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Aż mi się żal zrobiło CSU... 17.07.08, 23:06 że ta bądź co bądź zasłużona partia została porównana do takiego g.... jak partia furiata :) Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 [...] 17.07.08, 23:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
socca Jarek Wyklucznik po wyborach na zielonej trawce... 17.07.08, 23:08 poaprcie spada to się zaczyna rozrabiać. Odpowiedz Link Zgłoś
haryjesion Idiota i Nacjonalista 17.07.08, 23:08 Czy Ślązacy chcą się odłączyć od Polski? Bzdura jakaś. Po prostu szanują swoją kulturę i tradycję, być może chcą jakiejś tam autonomii co w cywilizowanej Europie jest jak najbardziej normalne - vide: Hiszpania, Belgia, Niemcy. Kaczyński jednak ma się tak do normalnej Europy jak wróbel do orła ( taaa, tego Białego w koronie ). Patriotyzm nie polega na dławieniu dążeń innych mniejszości. Takie postępowanie to Totalitaryzm i skrajny nacjonalizm. Gość się zatrzymał gdzieś w XIX wieku. Powstań śląskich nie pamięta? Kaj, dyć to gupi gorol i warszowiok. Podpisany niżej gorol Podbeskidzianin co Hanysów miłością wielką nie darzy a w ślunskim województwie spokojnie se mieszko. Odpowiedz Link Zgłoś
teraz.k.wy Re: Idiota i Nacjonalista 17.07.08, 23:53 Który jeżdzi do biedoty niewykształconej i wciska,jak onegdaj hitler,ciemnote i butę...biedny ten nasz kraj!Tylko jest jedna nadzieja,że nasze społeczeństwo nie jest tak zdyscyplinowane,jak niemiecki naród. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Idiota i Nacjonalista 18.07.08, 03:07 Odwal się od Warszawiaków. Akurat Warszawiaków dużo obchodzi, co Sląsk chce zrobić ze swoją autonomią. Wasza wolna wola. Pan Kaczyński to nie jest Warszawiak, to jest chorobliwa narośl na tylnej części tego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Idiota i Nacjonalista 18.07.08, 16:47 photos102.nasza-klasa.pl/dev175/0/306/560/0306560711.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
silesiade J. Kaczyński: ludzie tacy jak Kutz powinni być ... 17.07.08, 23:10 W porównaniu z p. Senatorem Kutzem, Pan Prezes Kaczyński jest najzwyklejszym smarkaczem. I to pod wieloma względami. Jego powyższa wypowiedź dowodzi jego niedojrzałości emocjonalnej. Ale lepiej samoderstrukcję Prezesa pozostwić biegowi rzeczy. Pan Prezes jest politycznym ignorantem. Dowiódł też wielekroć, że historia nie jest jego mocnym punktem - podobnie zresztą jaki prawo. I tak taki dyletant pozwala sobie na plucie poważnego, zasłużonego obywatela. Jak długo trzeba będzie tego rodzaju sytuację znosić. Czas, by resztki uczciwych ludzi w PiSie postarały się o to by och Prezes odszedł do rezerwy. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 J. Kaczyński: ludzie tacy jak Kutz powinni być eli 17.07.08, 23:11 J. Kaczyński: ludzie tacy jak Kutz powinni być eliminowani? Strzał w potylicę radykalnie zbliży to do marzeń Kaczyńskich? Dzięki Bogu, że ten kaczy dy-dek został w wyborach odsunięty od władzy. A jemu się ciągle mzi, że rządzi. Eliminować przeciwników politycznych? Tego w Polsce jeszcze nie przerabiano? Kaczyński! Historii nie znasz? Odpowiedz Link Zgłoś
hera9 wczesniej eliminowal Hitler,Stalin 17.07.08, 23:11 a teraz 1szy sekretarz partii Odpowiedz Link Zgłoś
old.european A coz to za wartosci, panie K.? 17.07.08, 23:16 "...bo znów podważa się wartości narodowe.." A coz warte sa takie wartosci, ktore wciska sie komus sila? Dla mnie nic. Odpowiedz Link Zgłoś
bartlomiej06 J. Kaczyński: ludzie tacy jak Kutz powinni być ... 17.07.08, 23:16 p.Kaczyński wygląda na tym zdjęciu jak głodna władzy hiena, natomiast p. Kutz jak mąż stanu. Ten drugi wie co mówi, bo to naturalne, że kraj podzielony jest na regiony (landy, prowincje...). Ten podział to coś więcej, niż podział administracyjny. To również kultura, lokalne społeczności, lokalne władze, uwarunkowania historyczne, etc. Ostatecznie kto będzie płakał za IV RP... może rzesze emigrantów? Odpowiedz Link Zgłoś
mondokane Re: J. Kaczyński: ludzie tacy jak Kutz powinni by 17.07.08, 23:48 No wlasnie, az dziw ze mu nie dorobili Photoshopem babelkow sliny w kacikach ust. Ale to jest standard Gazety, jak kogos nie lubia, to daja jakies jego najpaskudniejsze zdjecie. Taka wizualna odmiana "obiektywizmu" a la GW. Odpowiedz Link Zgłoś
teraz.k.wy Re: J. Kaczyński: ludzie tacy jak Kutz powinni by 17.07.08, 23:58 GW tego zdjęcia nie wymysliła,On tak wygląda zawsze,kiedy wrzeszczy na ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
marysia57 Re: J. Kaczyński: ludzie tacy jak Kutz powinni by 21.07.08, 05:29 bartlomiej06 napisal:Kaczyński wygląda na tym zdjęciu jak głodna władzy hiena, natomiast p. Kutz jak mąż stanu.------------------------------------- -------Modelka wystepujaca w pokazie wyglada jak Syrena , smukla, piekna, umalowana. Oglada ja kobieta skromnie ubrana, rozmiar 12, zaniedbana troche, za reke trzymajaca dzieci. Coz, co niektorzy wola patrzec na pusta modelke, narabana narkotykami ktorej jedynym celem jest zadbac o swoj wyglad, w porzeciwienstwie do matki ktora caly swoj czas poswieca swojej rodzine.NIE OSADZAJ LUDZI PO ICH WYGLADZIE.Ponizanie kogos za wyglad jest chamskim chwytem imbecyli. Odpowiedz Link Zgłoś
gburiaifuria J. Kaczyński: ludzie tacy jak Kutz powinni być ... 17.07.08, 23:16 a mozeby tak wyeliminowac kaczynskiego, bo to co wygaduje od dawna jest juz niestrawne. Polowania na czarownice w wykonaniu pis cd..... Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Sam się, kurduplu, postawiłeś na marginesie. 18.07.08, 05:01 Co, może Kutza do komory gazowej, czy na razie "tylko" do kacetu, ty kurduplowata gnido? Choroba psychiczna karła postępuje w coraz bardziej zastraszającym tempie. Kaftan bezpieczeństwa proszę nałożyć temu wypierdkowi. Odpowiedz Link Zgłoś
observer_01 PiS powinien przynajmniej udawac, 18.07.08, 10:43 ze jest partia demokratyczna. Nadety prezes bojkotuje tvn i namawia do eliminacji Kutza. Jak on rozumie to slowo? Czy podobnie jak Chomeini? A jak ktos wpadnie na pomysl wyeliminowania prezesa Jaroslawa? Polityk musi zdawac sobie sprawe z tego co mowi. A co do Slaska. Mnie sie pomysl Kutza nie podoba, ale czy Belgia i Kosowo nie naleza do Europy? Odpowiedz Link Zgłoś
szishajer J. Kaczyński: ludzie tacy jak Kutz powinni być ... 17.07.08, 23:17 Takich jak pan panie Kaczyński powinno się eliminowac z życia publicznego i nie tylko.... Odpowiedz Link Zgłoś
kain_brat_abla J. Kaczyński powinien być wyeliminowany... 17.07.08, 23:17 z życia publicznego. Dosłownie. Dla dobra Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
mlotek_na_kaczki kaczynski wyeliminuj sie PLEASE 17.07.08, 23:18 narod bedzie ci wdzieczny Odpowiedz Link Zgłoś