kato28 Palikot: Powiedziałem to, co myśli cała Polska 23.07.08, 17:01 Zgadzam się z Palikotem. Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 a skąd on wie co myśli cała polska? 23.07.08, 17:03 od swojej kobiety? buahahahahahahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
manfred211 Cała Polska nie tylko mysli, ale wie , ... 23.07.08, 17:07 że CHAMEM i to KWADRATOWYM jest Janusz (przepraszam za wyrażenie) Palikot (jeszcze raz uprzejmie przepraszam za wyrażenie). Facet jest po prostu głupszy od IMADŁA!!! Cała ta obłąkana PO to banda CHAMÓW (niestety), którzy tupetem, bezczelnością, cynizmem, pychą, arogancją i jeszcze wielu innymi koszmarnymi cechami, terroryzują umęczone społeczeństwo. Szczytem CHAMSTWA było wystąpienie niejakiego Adama Michnika (sympatyka PO) na pogrzebie Geremka. Facet prawie zapluł się jadem nienawiści, pomówień i obelg!!! Biedaczek nie potrafił nawet uszanować powagi takiej uroczystości jak pogrzeb! - Wstyd i żenada!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jacoladaco Re: Cała Polska nie tylko mysli, ale wie , ... 23.07.08, 17:29 ...a ty jesteś zwykłem pis-dzi przygłupem Odpowiedz Link Zgłoś
jacoladaco Palikot: Powiedziałem to, co myśli cała Polska 23.07.08, 17:24 głupki z pis-sekty powinny złożyć zawiadomienia na cały naród, bo przecież wszyscy uważamy naszego prezia za CHAMA I DEBILA Z PIS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ten_jeden_raz ja nie myślę tak jak Pan 23.07.08, 17:25 Ja nie myślę tak jak Pan. Więc zamiast głosić populistycznych tekstów weź Pan się do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
linnvv Palikot: Powiedziałem to, co myśli cała Polska 23.07.08, 17:25 Prezydenta mamy takiego jakiego naród chamstwa wybrał. Cham chamów reprezentuje. :D Odpowiedz Link Zgłoś
mari2501 Palikot: Powiedziałem to, co myśli cała Polska 23.07.08, 17:27 jak nazwac czlowieka ktory pozwala na to by jego dom gnizado rodzinne nazwac szambem a towazyszke zycia matke wspolnych dzieci najlepsa przyjaciolke , zone czarownica i sugerowac jej eutanazje czlowieka o tak wielkich wplywach jak prezydent kraju ? Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Palikot: Powiedziałem to, co myśli cała Polsk 23.07.08, 17:34 mari2501 napisał: > czlowieka o tak wielkich wplywach jak prezydent kraju ? --- To jest piss-prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
grubymisiek1 Palikot: Powiedziałem to, co myśli cała Polska 23.07.08, 17:36 Od kiedy to Kaczyński jest organem państwowym? Palikot nie mówił,że chamem jest organ... Odpowiedz Link Zgłoś
przytomny2 Palikot: Powiedziałem to, co myśli cała Polska 23.07.08, 17:39 Taaaaak, a sprawy znieważenia prezydentowej przez o. dyrektora to żadna prokuratura nawet nie podjęła ... czy to nie dziwne ??? Odpowiedz Link Zgłoś
pawana1 Kocie, nie pal tyle. Na cudzych plecach 23.07.08, 17:39 miernoto chcesz na pierwsze strony brukowców sie windować. Pobaw sie p....em. To coś dla ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
tow.stalin "wibrator", lepiej się przymknij 23.07.08, 17:47 narawdę nie warto otwierac paszczy jak się nie nic sensownego do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Palikot: Powiedziałem to, co myśli cała Polska 23.07.08, 17:52 słyszałam wypowiedź Palikota, ten cytat chyba nie jest zbyt wierny... btw - jestem ciekawa co na to prokurator, bo w polskim prawie nie można karać kogoś za wyrażanie własnej opinii, można zatem powiedzieć, ze moim zdaniem ktoś jest głupi czy jest chamem, nie mozna tylko kogoś bezkarnie nazywać np. złodziejem, to trzeba udowodnić....;) :p Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: Palikot: Powiedziałem to, co myśli cała Polsk 23.07.08, 18:05 A dlaczego nie trzeba udawadniać, że ktoś jest głupi czy chamem? Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Palikot: Powiedziałem to, co myśli cała Polsk 23.07.08, 18:10 gamoń, masz dysleksję czy nie wiedziałeś jak zagaić rozmowę wystarczyło napisać cześc, pogadalibyśmy o pogodzie...;)))) :p Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Palikot: Powiedziałem to, co myśli cała Polsk 23.07.08, 18:15 :)) witaj, jak się uśmiechniesz to będzie więcej słońca...;) :P Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Palikot: Powiedziałem to, co myśli cała Polsk 23.07.08, 18:22 isa.stern napisała: > :)) > witaj, > jak się uśmiechniesz to będzie więcej słońca...;) Uśmiechałem się od rana ale niebo spochmurniało. :-( Uśmiecham się do Cibie. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Palikot: Powiedziałem to, co myśli cała Polsk 23.07.08, 18:35 :))) od jutra poprawa pogody....;) Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Palikot: Powiedziałem to, co myśli cała Polsk 23.07.08, 18:37 isa.stern napisała: > :))) > od jutra poprawa pogody....;) Ciągły wyż. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Palikot: Powiedziałem to, co myśli cała Polsk 23.07.08, 18:48 si, do końca wakacji, z małymi przerwami na opady...;)) :P Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: Palikot: Powiedziałem to, co myśli cała Polsk 23.07.08, 18:13 No widzisz, rozmowa i tak się nawiązała... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Palikot: Powiedziałem to, co myśli cała Polsk 23.07.08, 18:18 niom, niezły jesteś... jak mi powiesz, o co chodzi janinie, która wpisała mi się pod postem, to uznam Cię za najmądrzejszego forumowego pisowca!...;)) :P Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Palikot: Powiedziałem to, co myśli cała Polsk 23.07.08, 18:25 isa.stern napisała: > niom, niezły jesteś... jak mi powiesz, o co chodzi janinie, która wpisała mi si > ę > pod postem, to uznam Cię za najmądrzejszego forumowego pisowca!...;)) Czegoś takiego nie ma w przyrodzie. A jest to tionkaja aluzja do masonerii. > Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Palikot: Powiedziałem to, co myśli cała Polsk 23.07.08, 18:38 najwyraźniej....;) nikt z tytułami nie chce się przyznać do sympatyzowania z PiS, a sam Pis moze się pochwalić takimi prawnikami jak Ziobro albo Kempa...;)) :P Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Palikot: Powiedziałem to, co myśli cała Polsk 23.07.08, 18:45 isa.stern napisała: > najwyraźniej....;) > nikt z tytułami nie chce się przyznać do sympatyzowania z PiS, a sam Pis moze > się pochwalić takimi prawnikami jak Ziobro albo Kempa...;)) B. Kempa nie jest prawnikiem. Jest magistrem administracji. Czyli - D(yplomowany) U(rzędnik) P(aństwowej) A(dministracji). A aplikant "Niszczarka" - szkoda słów. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Palikot: Powiedziałem to, co myśli cała Polsk 23.07.08, 18:49 wiem, ale pisiory przedstawiały ją jako prawnika, to taki przykład, że pisior prawdy nie powie, chyba że się pomyli...;)) a przecież ta sprawa z immunitetem Ziobry, czy Ci ludzie nie mają za grosz honoru...?! Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Palikot: Powiedziałem to, co myśli cała Polsk 23.07.08, 19:01 isa.stern napisała: ) > a przecież ta sprawa z immunitetem Ziobry, czy Ci ludzie nie mają za grosz > honoru...?! Czy człowiek, który z maniakalnym uporem przez 10 lat ścigał kolegę z akademika, może mieć choc blade pojęcie o honorzez? A ich guru czyli Jarosław K.? A jego klon? Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Palikot: Powiedziałem to, co myśli cała Polsk 23.07.08, 19:12 > Czy człowiek, który z maniakalnym uporem moim zdaniem, jedyne co łączy pisowców poza zakłamaniem, mitomanią, warcholstwem to schiza...;) Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: Palikot: Powiedziałem to, co myśli cała Polsk 23.07.08, 19:16 Odosobnione zdanie wprawdzie... no ale zawsze też jakieś zdane... Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Palikot: Powiedziałem to, co myśli cała Polsk 23.07.08, 19:22 > Odosobnione zdanie wprawdzie chciałbyś...;)) :P Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: Palikot: Powiedziałem to, co myśli cała Polsk 23.07.08, 19:13 Wiem, żem niezły... niekonwencjonalne metody nawiazywania rozmowy są skuteczniejsze... no dobra, small talk o pogodzie na początek może być, jeśli już musi... Ale nie moge się zdradzać, że jestem najmądrzejszym forumowiczem, jestem tutaj incognito... :) Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Palikot: Powiedziałem to, co myśli cała Polsk 23.07.08, 19:23 o, ale tylko wśród pisowców...;)) :P Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Gazeta nagłaśnia doniosłą wypowiedź męża stan 23.07.08, 17:55 bez przesadyzmu, tylko tvn24 niezdrowo podnieca się tą sprawą...;) :P Odpowiedz Link Zgłoś
daghome Palikot: Powiedziałem to, co myśli cała Polska 23.07.08, 17:55 PALIKOT na prezydenta, kaczki do szamba :) Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Palikot powiedział to, co myśli jego penis! 23.07.08, 17:59 Gumowy penis, który prawdopodobnie jest mądrzejszy niż Palikot. Odpowiedz Link Zgłoś
waldi1953 Palikot: Powiedziałem to, co myśli cała Polska 23.07.08, 17:58 Ciekawe czy poseł Palikot jest mniej ważny od o. dyrektora, który jak wiadomo nazwał nam miłosciwie panującego "OSZUSTEM" Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Gumowy penis powiedział, co myśli 23.07.08, 18:01 Nowy ałtorytet Gazety Wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 re: waldi 23.07.08, 18:02 Tusk jest wyjatkowo niebezpiecznym czerwonym oszustem. Bral udzial w nocnej zmianie i nie ma mowy aby spelnil ktorakolwiek ze swych obietnic. Nie rozumiem glupoty tych, ktorzy na niego glosowali. Odpowiedz Link Zgłoś
janina1_3 Re: wielbiciel Kempy się odezwał 23.07.08, 18:15 Mała, biedna kielenka skrobana cyrkielkiem pod fartuszkiem Paliknota. Odpowiedz Link Zgłoś
janina1_3 Obciąć wreszcie tego 23.07.08, 18:08 plastikowego qtasa, ewentualnie uwięzić w kaburze jego pistoleciku ("wołał Wojtuś na Agatkę: choć, pokażę ci armatkę, lecz Agatka wciąż wolała pistolecik generała"). Odpowiedz Link Zgłoś
tbotox Z daleka 23.07.08, 18:13 Mieszkam poza krajem od wielu, wielu lat. Staram sie jednak odwiedzac go regularnie. Nie znam ani pana Palikota i nie jestem tez pewien jak dobrym lub zlym prezydentem jest pan Kaczynski. Mam jednak pare spostrzezen. Po pierwsze Lech Kaczynski jest DEMOKRATYCZNIE wybrana glowa panstwa i juz z tego tytulu nalezy sie mu szacunek. Pamietaj Polaku ze jest to TWOJ prezydent nawet jesli na niego nie glosowales. Po drugie Kaczynski nie ma za soba kompromitujacej przeszlosci, a taka ma Kwasniewski. Tzw. magister Kwach klamal cale swoje zycie, a teraz stara sie przepoczwarzyc w liberala i bierze udzial w tajnych pozarzadowych obradach na ktorych waza sie twoje i moje losy. Byl on na ostatniej konferencji grupy Bilderberg, jak wielu z was o tym wie? Po trzecie cale to zamieszamie z Palikotem kompromituje Polske na arenie miedzynarodowej. Jest to robione celowo. Po czwarte mysle ze wielu z was tak naprawde nie wie co Kaczynski ma do powiedzenia poniewaz media sa jego wrogiem i to one posrednicza miedzy nim a spoleczenstwem pokazujac tylko to co moze prezydenta osmieszyc oraz przekrecajac jego wypowiedzi. Mysle ze to byl wielki blad tak pospiesznie i radosnie rzucic sie w ramiona UE. Oni wam troszke zaoferuja na poczatek, a pozniej to sami zobaczycie... Dobrobytu sie nie spodziewajcie. Odpowiedz Link Zgłoś
janina1_3 Re: Z daleka 23.07.08, 18:17 Masz rację, ale PO-wskie wypierdki tego do końca i tak nie przeczytają. Za wielki wysiłek intelektualny dla tych masońskich bojówek. Odpowiedz Link Zgłoś
bromba_bez_glusia Re: Z daleka 23.07.08, 18:27 Z calym szacunkiem, ale opinie kogos kto wyjechal z Polski, jak sam mowi wiele lat temu, malo mnie interesuja. Tyle wiesz o sytuacji w Polsce, co ja o polityce zagranicznej Konga. Nie znosze jak zasiedziala Polonia majaca kontakt z Polska przez radio maryja, polonie1 i kielbasy slane przez rodzine, naucza ciemny, polski narod z perspektywy otrzaskanego za granica zrywacza azbestu. Moim skomnym zdaniem po, powiedzmy, 10 latach emigracji powinny byc zabierane prawa wyborcze, bo jak widze nie mowiacych po polsku polonusow wybierajacych mi prezydenta, to mam drgawki. Odpowiedz Link Zgłoś
janina1_3 Re: :-)) n/t 23.07.08, 18:48 Nadzwyczaj śmieszne - ale się wysiliło to coś podpisane syfowym nickiem. Odpowiedz Link Zgłoś
tbotox A to... 23.07.08, 18:31 A to robta co chceta............. my idym rwac azbest........ Odpowiedz Link Zgłoś
rs_gazeta_forum Re: Z daleka 23.07.08, 19:31 tbotox napisał: > Po pierwsze Lech Kaczynski jest DEMOKRATYCZNIE wybrana glowa > panstwa i juz z tego tytulu nalezy sie mu szacunek. Z tego tytułu to mu się należy urząd, nie szacunek, ktoś ci nieźle namieszał w głowie. > Pamietaj Polaku ze jest to TWOJ prezydent > nawet jesli na niego nie glosowales. Nie trzeba pamiętać, sam Kaczyński nie daje nam o tym zapomnieć. Gdy robi głupoty, nie idzie to przecież na jego rachunek, czy tylko tych, którzy go wybrali. > Mieszkam poza krajem od wielu, wielu lat. To już Twój problem. Odpowiedz Link Zgłoś
tbotox Re: Z daleka 23.07.08, 20:15 Taki urzad wymaga szacunku.... to po pierwsze. A po drugie to jakich on glupot narobil? Moze to wcale nie sa glupoty. No prosze oswiec mnie "zrywacza azbestu dla Zydow w Nowym Jorku". Odpowiedz Link Zgłoś
rs_gazeta_forum Re: Z daleka 23.07.08, 22:06 tbotox napisał: > Taki urzad wymaga szacunku.... to po pierwsze. Po pierwsze i jedyne, taki urząd wymaga osoby, którą można darzyć szacunkiem. Przywiązywanie szacunku do urzędu to stary wymysł ludzi, którzy sami szacunku zdobyć nie mogli, a mogli wymusić służalczość. I Ty też mylisz służalczość z szacunkiem, tak Ci ktoś kiedyś w głowie namieszał. A co do głupot Kaczyńskiego, jeśli ich nie widzisz sam, to ja już Ci nie pomogę. I nie sądzę, by nawet za granicą były odpowiednie lekarstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
fotoamator13 gumowy palikutasik, nie mów za mnie 23.07.08, 18:18 ta wasza "cala Polska" to gromadka szulerow z Parady Oszustow i klakierow-przyglupow, ksztalconych na GW i TVN Odpowiedz Link Zgłoś
maciejgniewek Palikot: Powiedziałem to, co myśli cała Polska 23.07.08, 18:20 Januszek! Piąteczka Brachu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
opg42 Re: Palikot: Powiedziałem to, co myśli cała Polsk 23.07.08, 18:32 też się przyłaczam i przybijam piąteczkę Odpowiedz Link Zgłoś
janina1_3 Re: Palikot: Powiedziałem to, co myśli cała Polsk 23.07.08, 18:51 maciejgniewek napisał: > Januszek! Piąteczka Brachu :)) Januszek, piąteczka brachu, ale do odsiadki na Białołece lub w Wołowie! Odpowiedz Link Zgłoś
jan.ulanowski Palikot: Powiedziałem to, co myśli cała Polska 23.07.08, 18:40 dla debila milo 1- zadzwoń do swojego chorego umysłowo-kuzyna orangutana, poznasz swego sobowtóra!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
danz5 Ty PO-mylencu 23.07.08, 18:44 mnie do tego nie mieszaj. Co dla ciebie znaczy cala Polska??? Ano wlasnie wg PO-magierow struktur mafijnych Polska i demokracja to Tuskin i tylko ON... Do kultu typu stalinowskiego juz jeden krok... Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Ty PO-mylencu 23.07.08, 18:47 danz5 napisał: > Do kultu typu stalinowskiego juz jeden krok... W PiS ten krok został juz zrobiony. Odpowiedz Link Zgłoś
danz5 Re: Ty PO-mylencu 23.07.08, 18:50 remez2 napisał: > W PiS ten krok został juz zrobiony. PIS nie wyznaje kultu Tuskina... Przynaleznosc do obozu PO-magiero struktur mafijnych nie pozwala na przyzwoitosc,ale sa pewne granice... Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Ty PO-mylencu 23.07.08, 18:58 danz5 napisał: > PIS nie wyznaje kultu Tuskina... Mówisz serio? To może wyznaje kult Jarosława K.? Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Ty PO-mylencu 23.07.08, 19:02 > Przynaleznosc do obozu PiS-magiero struktur mafijnych nie pozwala na > przyzwoitosc,ale sa pewne granice... np. ministrowi Lipcowi udało się je przekroczyć...;)) :P Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Ty PO-mylencu 23.07.08, 19:04 isa.stern napisała: > np. ministrowi Lipcowi udało się je przekroczyć...;)) W końcu chodziarz. Odpowiedz Link Zgłoś
kiczkis "dzieci neostrady" i Onetu w ataku :)) 24.07.08, 04:16 remez2 napisał: > danz5 napisał: > > > > Do kultu typu stalinowskiego juz jeden krok... > W PiS ten krok został juz zrobiony. =========================================== Jeszcze jeden dzielny polglowek z Onetu, z obsesja maniakalna na tlle PiS-u :)) - Wpårawdzie masz tylko cwierc mozgu, ale nawet z ta cwiartka, trudno nie zauwazyc ze PiS juz NIE RZADZI! - PiSu juz NIE MA!! - Zostaly tylko obsesje i uczulenia na PiS wsrod zaprogramowanych durniow.. PiS odszedl tak jak i SLDe.. Samoobrona czy LPR, a polglowki Onetowe nawet tego nie zauwazyly i dalej piane tocza z buzi na samo wspomnienie PiSu.. Az tak sie boicie tego "pisa" ze szczerzy on na was polglowki kly zza kazdego rogu? - Spod lozka sie do was durnie wykrzywia strasznie i przychodzi do was w snach jak strzyga wypijajaca krew??? - Masz tu podobnego sobie maniaka z obsesja na tle PiSu :)) - Z tym dzieckiem z Onetu o nicku "cerambyx", sobie "podyskutuj" jaki to ten wasz PiS straszny.. faszystowski.. stalinowski.. dyktatorski.. glupi.. straszny.. grozny... zly.. etc.itd. - "Aj waj.. - ta PiS to wredna przestepca!" - polamentujcie wspolnie troszke :)) Odpowiedz Link Zgłoś