niedouczony_2 Prezydent: Myślę, że Sikorski nauczył się czego... 13.08.08, 22:57 Wstyd, że ten zakompleksiony z wieczną sraczką domagający się szacunku a nie szanujący nikogo nie jest wart tego by stanąć przy Sikorskim. I niech nie ośmiesza narodu polskiego. W tym towarzystwie wyglądał jakby był co najmniej w amoku. Wstyd, wstyd i hańba. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne czy widzieliscie wczoraj na wiecu..... 13.08.08, 23:00 mine prezydenta Juszczenki???z przerazenia i wstydu malo w scene sie nie wpasowal, biedny, a ten przyglup pierdaczyl jakby do szlachcicow torunskich przemawial, pomylil JGore z Gruzja..je...y Odpowiedz Link Zgłoś
o.beyzyma Re: czy widzieliscie wczoraj na wiecu..... 13.08.08, 23:41 W pierwszej chwili myślałam, że wzruszenie na jego twarzy, to może wspomnienie "pomarańczowej rewolucji", a poruszanie wargami, to modlitwa, ale wnet zorientowałam się, że prezydent Ukrainy jest wkurzony i że zapewne mełł w ustach przekleństwa i wkrótce też się wycofał z tego towarzystwa. Przynajmniej miał najbliżej, bo na Krym... Odpowiedz Link Zgłoś
drugi-misiek Re: Prezydent: Myślę, że Sikorski nauczył się cze 13.08.08, 23:09 No taak.... Po prostu jesteś niedouczony..... Odpowiedz Link Zgłoś
ikey Przypilnujemy 13.08.08, 22:58 Mylisz się Szanowny Panie Prezydencie... my cię jeszcze przypilnujemy... przy najbliższych wyborach Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec czemu Kaczyński musiał występować pijany? 13.08.08, 23:01 cały ten jego żałosny bełkot, te niezborne ruchy i błędny wzrok wyraźnie wskazuja na to że nie jedną falaszke musiał wysączyć Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: czemu Kaczyński musiał występować pijany? 13.08.08, 23:04 pakulec napisał: > cały ten jego żałosny bełkot, te niezborne ruchy i błędny wzrok > wyraźnie wskazuja na to że nie jedną falaszke musiał wysączyć ------------- dziwisz sie???12 godzin jechal na wiec zeby przemowic, a jak gebe otworzyl to ....NIC nie powiedzial madrego Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: czemu Kaczyński musiał występować pijany? 13.08.08, 23:07 ja myslę że on był pewien że jest na Helu na wczasach - poprostu nawalił się jak zwykle przed podróżą samolotem i wszystko mu się popieprzyło - tak prawdę mówiąc to ja nie wiem o czym on tam bełkotał - chyba chciał aby ktoś mu skoczył po flaszkę do spiżarki a potem deklamował jakiś wierszyk, albo coś podobnego Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: czemu Kaczyński musiał występować pijany? 13.08.08, 23:13 pakulec napisał: > ja myslę że on był pewien że jest na Helu na wczasach - poprostu > nawalił się jak zwykle przed podróżą samolotem i wszystko mu się > popieprzyło - tak prawdę mówiąc to ja nie wiem o czym on tam > bełkotał - chyba chciał aby ktoś mu skoczył po flaszkę do spiżarki a > potem deklamował jakiś wierszyk, albo coś podobnego -------------------------- a tak na serio: czy nie uwazasz, ze on juz jest tak niebezpieczny dla naszego kraju, ze natychmiast trzeba tego kulfona odsunac od wladzy?? bo ja tak uwazam i mozesz mi wierzyc ze nigdy nie bylem tak powazny jak w tej sprawie, zniszczyl conajmniej 10 lat pracy polskiej dyplomacji w normalizacji jako takich stosunkow z Rosja i jeszcze podpiera sie na drugim idiocie z zespolem Downa - Debelju, wykonujac za niego brudna robote, Debelju rece zaciera, a nam moze lez zabraknie od placzu, bo ze Rosja sie zemsci to jak w szwajcarskim banku Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: czemu Kaczyński musiał występować pijany? 13.08.08, 23:17 pies_na_prawizne napisał: > > a tak na serio: > czy nie uwazasz, ze on juz jest tak niebezpieczny dla naszego kraju, > ze natychmiast trzeba tego kulfona odsunac od wladzy?? bo ja tak > uwazam i mozesz mi wierzyc ze nigdy nie bylem tak powazny jak w tej > sprawie, zniszczyl conajmniej 10 lat pracy polskiej dyplomacji w > normalizacji jako takich stosunkow z Rosja i jeszcze podpiera sie na > drugim idiocie z zespolem Downa - Debelju, wykonujac za niego brudna > robote, Debelju rece zaciera, a nam moze lez zabraknie od placzu, bo > ze Rosja sie zemsci to jak w szwajcarskim banku To jest osoba nieobliczalna i nieodpowiedzialna za własne czyny. Kara, przyjdzie nie tylko z wschodniej strony ale i Unia wyciągnie swoje wnioski, George go pogłaszcze i wyciśnie go jak cytrynę "oczywista oczywistość" dla własnej korzyści Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: czemu Kaczyński musiał występować pijany? 13.08.08, 23:19 pies_na_prawizne napisał: > > a tak na serio: > czy nie uwazasz, ze on juz jest tak niebezpieczny dla naszego kraju, > ze natychmiast trzeba tego kulfona odsunac od wladzy?? bo ja tak > uwazam i mozesz mi wierzyc ze nigdy nie bylem tak powazny jak w tej > sprawie, zniszczyl conajmniej 10 lat pracy polskiej dyplomacji w > normalizacji jako takich stosunkow z Rosja i jeszcze podpiera sie na > drugim idiocie z zespolem Downa - Debelju, wykonujac za niego brudna > robote, Debelju rece zaciera, a nam moze lez zabraknie od placzu, bo > ze Rosja sie zemsci to jak w szwajcarskim banku > uważam dokladnie tak samo - to co on wyprawia to jest już kompletna klęska, żenada i wstyd. Ale powiem ci że należy nam się taki prezydent - sami jesteśmy sobie winni - a własciwie nie my ale te 60% baranów które nie poszło na wybory. Uważam (z wielkim bolem)że ta tragiczna lekcja demokracji jest nam jako Narodowi potrzebna Odpowiedz Link Zgłoś
kiks4 Miał chłop swoje pięć minut 13.08.08, 23:08 Gdzie w Polsce będzie miał taki show? 100 tysięcy luda skandujących z uznaniem dla jego wystąpienia??? Nie odbierajcie mu radości z tego powodu, tak mało ma jej na co dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: Miał chłop swoje pięć minut 13.08.08, 23:15 kiks4 napisał: > Gdzie w Polsce będzie miał taki show? 100 tysięcy luda skandujących z uznaniem > dla jego wystąpienia??? > Nie odbierajcie mu radości z tego powodu, tak mało ma jej na co dzień. ---------------- tez prawda, tylko moze w Czestochowie 15 sierpnia wraz z rodzina maryjna, ale to tylko raz w roku Odpowiedz Link Zgłoś
mlusca Prezydent: Myślę, że Sikorski nauczył się czego... 13.08.08, 23:02 Kaczorku ,o mało z krzesła nie spadłem jak usłyszałem twoje bredzenie o nietęgiej minie Sikorskiego.Ty ''bohaterze narodowy''masz tęgą minę,az tak tęgą,że Naród już się nie śmieje z ciebie,Naród twoimi wyczynami jest przerażony.Sikorski jako młody człowiek,bez ochrony BORu przemierzał sam ścieszki pogrążonego w wojnie Afganistanu.Kończ waść,wstydu oszczędź sobie,ale przede wszystkim Polsce,którą kompromitujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec a taki Kaczyński to się naćpa w pałacu 13.08.08, 23:13 ostatnio zwolnił dillera bo mu za mało działek przynosił Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: a taki Kaczyński to się naćpa w pałacu 13.08.08, 23:28 pakulec napisał: > ostatnio zwolnił dillera bo mu za mało działek przynosił gererl-imprevu.hautetfort.com/files/humour_animal_072.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
halfliner A ja myślę, ze ten kurdupli prezydent nie 13.08.08, 23:10 nauczy się już niczego, i szkoda, ze jeszcze przez tak długi czas będzie ośmieszał Polskę. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: A ja myślę, ze ten kurdupli prezydent nie 13.08.08, 23:13 halfliner napisał: > nauczy się już niczego, i szkoda, ze jeszcze przez tak długi czas będzie > ośmieszał Polskę. Bo Polacy gromadnie wybiorą go na prezydenta znowu. Boże strzeż Europe przed tym zidiociałym człowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: A ja myślę, ze ten kurdupli prezydent nie 13.08.08, 23:21 nie-tak napisała: > Bo Polacy gromadnie wybiorą go na prezydenta znowu. > Boże strzeż Europe przed tym zidiociałym człowiekiem. Nie strasz - jesteśmy rzeczywiście nie specjalnie mądrzy jako Naród, ale nie jesteśmy też az tak głupi Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: A ja myślę, ze ten kurdupli prezydent nie 13.08.08, 23:31 To nie leży w stanie psychicznym to leży w tym czy pójdziecie na wybory. On znowu was otumani tak jak już raz zrobił. Zobacz ostatnie wybory do parlamentu, jak długo PiS miał przewagę nad PO i ile jeszcze głosów otrzymał. Zadziwiające ze w Polsce jest jeszcze tyle ciemnoty. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: A ja myślę, ze ten kurdupli prezydent nie 13.08.08, 23:37 mnie to też martwi - dla tego uważam że taki prezydent jak Kaczyński jest potrzebny - musi tak zaleźć za skórę tym baranom co nie poszli na wybory, a teraz marudzą, że na następne wybory pobiegną z ochotą. co do mnie -ja zawsze chodzę na wybory nawet jak moi kandydaci przegrywają Odpowiedz Link Zgłoś
kosmosiki nie-tak 13.08.08, 23:38 > To nie leży w stanie psychicznym to leży w tym > czy pójdziecie na wybory. Pójdziemy, pójdziemy. Szczególnie młodsi. W ostatnich PiS ładnie wyrugowaliśmy? Czy nie? :) > On znowu was otumani tak jak już raz zrobił. On już nikogo nie otumani bo pokazał kim jest. Przed wyborami prezydenckimi mało kto wiedział co to jest za człowiek. Prawda też jest taka, że przed tymi wyborami ludzie byli zniechęceni do polityki. To, że to ostatnia kadencja mamlatego to każdy (nawet jego dwór, który niedługo poucieka jak szczury) wie. Ja jestem skłonny się o to zakładać (tzn. nie hazardowo bo nie popieram, ale np. o butelkę dobrego alkoholu). > Zobacz ostatnie wybory do parlamentu, jak długo > PiS miał przewagę nad PO i ile jeszcze głosów otrzymał. PiS otrzymał głos swojego elektoratu czyli ludzi, którzy są niespełnieni, nie odnaleźli się w transformacji (niekoniecznie z własnej winy), nie są wykształceni, mało zarabiają i generalnie są niezadowoleni. Po przyłączeniu Polski do EU jest znacznie lepiej. W Polsce mimo wszystko (polityka) wcale nie jest tak źle, a w zasadzie jest coraz lepiej. A im jest lepiej tym mniej osób jest skłonnych głosować na opcję, którą prezentuje PiS. > Zadziwiające ze w Polsce jest jeszcze tyle ciemnoty. Niestety. Ale ja jestem dobrej myśli. Wymiana pokoleń, wpływy europejskie i coś z nas jeszcze będzie. Ja nie narzekam. Żyje mi się dobrze w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: nie-tak 13.08.08, 23:57 O, o z tym się nie zgodzę ze tylko niewykształceni ludzie popierają PiS. Mnie nie jedna rzecz już w Polsce zdziwiła ale żeby ludzie z akademickim wykształceniem popierali PiS to już mi było trochę za wiele. Co do poprzedniej kampanii wyborczej prezydenta a zarazem w tym samym roku do parlamentu, przecież było to widoczne ze są to ludzie nie poważni i nie normalni i mimo to wybieraliście go na prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmosiki Re: nie-tak 14.08.08, 00:10 > O, o z tym się nie zgodzę ze tylko niewykształceni > ludzie popierają PiS. To nie jest do końca tak. To mogą być ludzie wykształceni. Lech Kaczyński też teoretycznie jest wykształcony, nawet doktorem jest. Tyle, że papier tak naprawdę nic nie znaczy. Miałem na myśli bardziej to, że są to ludzie niespełnieni. Mają o coś żal do życia i dlatego głosują na PiS ufając, że to w jakikolwiek sposób zmieni ich życie. A to przecież bzdura, trzeba brać się za siebie, brać się za robotę i żyć. A nie zakręcać wąsiwo i potrząsać szabelkami czy się modlić. > Mnie nie jedna rzecz już w Polsce zdziwiła ale > żeby ludzie z akademickim wykształceniem popierali > PiS to już mi było trochę za wiele. Właśnie w tym rzecz - w czasie przeszłym, sporo *popierało* bo nie wiedzieli z czym mają do czynienia. Teraz już sporo z tego elektoratu się wykruszyło i zagłosuje na cokolwiek byle nie PiS. Oczywiście trzon betonu zostanie i nie zmieni poglądów. Ale to jest naturalne i naturalne jest, że wymrą. > Co do poprzedniej kampanii wyborczej prezydenta > a zarazem w tym samym roku do parlamentu, przecież > było to widoczne ze są to ludzie nie poważni i > nie normalni Było ale nie tak jawnie jak obecnie. > i mimo to wybieraliście go na prezydenta. Ja ich nie wybrałem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
oda_nobunaga Prezydent: Myślę, że Sikorski nauczył się czego.. 13.08.08, 23:14 Sikorskiego już nikt i nic nie nauczy. Pachołek amerykanski lamentował aby jak najszybciej uznać niepodległość handlarzy żywym towareem i przemytników narkotyków - teraz precedens Kosowa jest bardzo mocno podkreslany przez Rosjan. Od kilku miesięcy prowadzi negocjacje w sprawie tarczy z których nic nie wynika, Amerykanie nie ustapili na krok, skuteczność zerowa. Pielęgnuje swoje wielkie ego, nie odpowiada na pytania prezydenta po czym lamentuje 2 tygodnie jak żle go traktują. Do samolotu wsiada gdy cała podróż jest już zaplanowana przez prezydenta a na miejscu trzyma się blisko schronu - parodia. Jest tchórzem i miernotą, nic z niego nie będzie niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Prezydent: Myślę, że Sikorski nauczył się cze 13.08.08, 23:21 Sikorski nie jest lepszy od Kaczek, w Polsce nie ma przyzwoitych polityków. Gdyby ten człowiek był na poziomie nie poleciał by z głupkiem do Gruzji Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Kaczyński jest pachołkiem Busha 13.08.08, 23:23 chciał przehandlować nasze bezpieczeństwo narodowe za uścisk dłoni Busha Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Kaczyński jest pachołkiem Busha 13.08.08, 23:27 Bush tracąc twarz i zaufanie na świecie używa takich pachołków jak Kaczyńscy i Saakaszwili by porachować się z innymi i kto tu wyszedł z tego zwycięsko? Naturalnie Putin. Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr Re: Kaczyński jest pachołkiem Busha 13.08.08, 23:31 > Bush tracąc twarz i zaufanie na świecie używa takich pachołków jak Kaczyńscy i > Saakaszwili by porachować się z innymi i kto tu wyszedł z tego zwycięsko? > Naturalnie Putin. Bush nigdy nie miął twarzy ani zaufania - jest zbrodniarzem i kretynem i nic dziwnego, ze poziom jego przydupasów wyższy być nie może. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Kaczyński jest pachołkiem Busha 13.08.08, 23:32 Putin i tak by wygrał - wystarczy popatrzeć na mapę - co by nie mówic o Rosji to jednak jest wielki i silny przeciwnik a takie prężenie muskułow przez Kaczyńskiego i 4 pozostałych miniaturowych prezydentów może zrobić wrażenie na 150 tyś Gruzinów i tyle. Z Rosją można wygrać tylko w jeden sposób- budować elektrownie jądrowe i uniezależniać się od jej surowców - to walka długotrwała ale jedyna skuteczna Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Kaczyński jest pachołkiem Busha 13.08.08, 23:43 Tu chodzi nie o przewagę siły, o prestiż w świecie. Co możne Gruzja z pięcioma wojskowymi samolotami przeciw paru dziesiątkom tys, ruskich myśliwców albo czołgów. Pchla przeciw goliatowi. Ruscy w ostatnich latach zmodernizowali wojsko i się porządnie po zęby uzbroili, dzięki komu? Oczywiście dzięki Georgowi. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Kaczyński jest pachołkiem Busha 13.08.08, 23:46 szkoda mi tych Gruzinów- nie wiem co oni chcieli osiagnąc pakując się w ten konflikt- no chyba że nasz "Napoleon" podburzył Saakaszfilego obiecując mu jakieś mityczne poparcie UE a skończyło się - wysłaniem 5 osobowego kontyngentu Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Kaczyński jest pachołkiem Busha 13.08.08, 23:58 Ucierpiał i cierpieć musi tylko niewinny naród a tyran, dyktator został. Odpowiedz Link Zgłoś
lelontm2 Re: Kaczyński jest pachołkiem Busha 14.08.08, 00:05 > Ruscy w ostatnich latach zmodernizowali wojsko i się porządnie po zęby uzbroili No nie tak do konca. Do Gruzji jak podawaly media jechaly rowniez czolgi t-64, a to bardzo stara konstrukcja. Co nie zmienia faktu, ze i tak nikt z Rosja w bezposrednim starciu mierzyc sie nie moze. Bo jednak z atomem nikt jeszcze nie wygral. Co do elektrowni atomowych , jak ktos napisal wyzej, to pomysl niezly, ale paliwa to tylko czesc zastosowan ropy naftowej. Niestety nie da sie uniezaleznic od jej dostaw. Caly przemysl chemiczny to ropa (guma, plastiki, asfalt), samolotow pasazerskich na prad tez na razie nikt nie wymyslil, chba, ze wrocimy do balonow. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Kaczyński jest pachołkiem Busha 14.08.08, 19:39 Media, wierzysz w nie? Chyba widziałeś manipulacje zdjęć, na innych międzynarodowych forach pojawiały się zdjęcia inne, za parę minut znikały i fora były przez wuja sama blokowane. Od wolność słowa w pojęciu wuja sama. Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: Prezydent: Myślę, że Sikorski nauczył się cze 13.08.08, 23:33 oda_nobunaga napisał: Jest tchórzem i miernotą, nic z niego nie będzie niestety. raczej: stety. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Prezydent: Myślę, że Sikorski nauczył się cze 14.08.08, 00:00 rooboy napisał: > oda_nobunaga napisał: > > Jest tchórzem i miernotą, nic z niego nie będzie niestety. > > > raczej: stety. Szkoda, ze tak malo masz w tej PiSiej glowce, bo moglibysmy porozmawiac, a tak to sam z siebie glupa zrobiles i uniemozliwiles rozmowe i szacunek do siebie :D Odpowiedz Link Zgłoś
gburiaifuria Prezydent: Myślę, że Sikorski nauczył się czego... 13.08.08, 23:16 jasne, ze mial nietega, kazdy przytomny czlowiek mial nietega mine widzac jak prezydent pisu pcha Polske w konflikt i guzik go wlasny narod obchodzi. To zenujace miec za prezydenta osobnika o mentalnosci kibola. Ale czego moglismy sie spodziewac po kims, kto palil w przeszlosci kukle urzedujacego prezydenta tylko dlatego, ze ten nie chcial podzielic sie z nim wladza, a raczej robic za marionetke w jego niezbornych lapkach. Odpowiedz Link Zgłoś
rusek_z_moskwy Prezydent: Myślę, że Sikorski nauczył się czego.. 13.08.08, 23:16 Gruzini to trzorzowie. One biegna od rosyjskich wojsk jak zajace. Wystarczy obejrzec zwariowane oczy sakaszwiliego, oraz wideo, gdzie on biegl od jak wyjasnilo sie, swojej ze artillerji, to wszystko stanie jasne. To u nich szeregowy placze, to jeszcze coz. Ale za to sa bardzo smiali co do okrucienstw oraz zabicia cywili. Jak najpierw bombardowali miasto, to nikt nie plakal. Jak dostali w odpowiedzi w ryj, to placza oraz biegaja jak zajace. Rzucajac caly sprzet bojowy i uciekajac samochdami, bo tak jest szybczej. Tej agresji juz potepili Gorbaczew, Walesa i Szwarnadze, stwierdzajac ze Sjakaszwili jest pelnym idiota. Jednak Kaczynski to chyba wiekszy. Jeszcze slynny poeta rosyjski, Michal Lermontow, pisal w 18 wieku "znow biegl gruzin trzozliwy". Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: "rusek" pisalem ci juz wyzej 13.08.08, 23:34 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=83369422&a=83372748 Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Prezydent: Myślę, że Sikorski nauczył się cze 14.08.08, 00:37 rusek_z_moskwy napisał: > Gruzini to trzorzowie. One biegna od rosyjskich wojsk jak zajace. > Wystarczy obejrzec zwariowane oczy sakaszwiliego, oraz wideo, gdzie on biegl od > jak wyjasnilo sie, swojej ze artillerji, to > wszystko stanie jasne. > To u nich szeregowy placze, to jeszcze coz. Ale za to sa bardzo smiali co do ok > rucienstw oraz zabicia cywili. Jak najpierw > bombardowali miasto, to nikt nie plakal. Jak dostali w odpowiedzi w ryj, to pla > cza oraz biegaja jak zajace. Rzucajac caly sprzet bojowy i uciekajac samochdami > , bo tak jest szybczej. Tej agresji juz > potepili Gorbaczew, Walesa i Szwarnadze, stwierdzajac ze Sjakaszwili jest pelny > m idiota. Jednak Kaczynski to chyba wiekszy. > Jeszcze slynny poeta rosyjski, Michal Lermontow, pisal w 18 wieku "znow biegl g > ruzin trzozliwy". Rusek my Polacy o tym wiemy, jestesmy nacja o wiele iteligetniejsza od was, wiec nie musisz swojej moskiewskie propagandy tutaj siac,wystarczy, ze zaczniesz rzeczowo rozmawiac nie obrazajac nikogo ;D Odpowiedz Link Zgłoś
krog7 Ile ten karzełek widział wojen? To jego pierwsza i 13.08.08, 23:19 to z bezpiecznej odległości. Sikorski spedził kawał czasu na wojnie z ruskimi w Afganistanie, więc niech ten "prezydencik 5 polaków" przestanie pleść bzdury, ośmieszać siebie i nasz Naród. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmosiki Guano tam widział we własnej muszli 13.08.08, 23:31 > to z bezpiecznej odległości. Mamlaty nie widział żadnej wojny. Wylądowali w Azerbejdżan, tam wsiedli sobie w luksusowe jeepy (czy pewnie nawet limuzyny) i pojechali do Tbilisi. Nie przejeżdżali przez rejony objęte konfliktem zbrojnym. Mamlaty mógł zobaczyć z samochodu jakiś konwój czy zgrupowanie ale to w żadnym wypadku nie była wojna. Ten kretyn taką wycieczkę określił jako "ciężką" no jak ciężko przejechać samochodem kilkaset kilometrów to ja nie wiem... Mamlaty w życiu nie widział wojny takiej jaką widział Sikorski. > Sikorski spedził kawał czasu na wojnie z ruskimi w > Afganistanie, więc niech ten "prezydencik 5 polaków" > przestanie pleść bzdury, ośmieszać siebie i nasz Naród. To jest charakterystyka PiS, że tam po prostu się ceni ludzi, którzy są bierni ale wierni. Czyli nie są profesjonalistami w dziedzinie, ale są partyjni. Nasz prezydent cham i idiota (jak się okazuje) to mógłby się wiele od Sikorskiego nauczyć. Stary a głupi. Przykre. Odpowiedz Link Zgłoś
123rbr Prezydent: Myślę, że Sikorski nauczył się czego.. 13.08.08, 23:20 Polecam dzisiejszą "Politykę" ( artykuł dotyczący medycznej autolustracji Pana Prezydenta ). Cytuję za "Polityką". W tecze IPN są wyniki badania krwi obwodowej, wydruk kardiogramu z opinią lekarza " wymaga częstego monitorowania", a także recepta wystawiona 8 sierpnia 1982 r., na której Lechowi Kaczyńskiemu przepisano m.in. spasmophen duplex i thioridazin. Jeśli nazwy tych leków wpiszemy do internetowej przeglądarki, to z medycznego portalu Przychodnia.pl dowiemy się, że spasmophen stosuje się między innymi przy chorobie wrzodowej żołądka i dwunastnicy, stanach skurczowych jelit i nadmiernym wydzielaniu soku żołądkowego. Natomiast thioridazin "Łagodzi w mniejszych dawkach niepokój i lęk ( objawy neurotyczne ), w większych dawkach natomiast poprawia stan w chorobach dających zmienione odczucia rzeczywistości ( shizofrenia, psychoza maniakalna)" . Jego zastosowanie to: " Zmieniona interpretacja rzeczywistości z ideami prześladowczymi, urojeniami i halucynacjami. niepokój, przygnębienie. Zmiany osobowości z napadami agresji. Splątanie u osób starszych. Niepokój i nadaktywność w alkoholiźmie" …. Odpowiedz Link Zgłoś
areabis Boże , jakiego mamy chorego Prezydenta !!! 13.08.08, 23:20 POLITYKA opublikowała diagnozę lekarską . Trzeba się leczyć natychniast ! Wg opublikowanego komunikatu , mamy na razie : wzdęcia i wrzody , nadciśnienie , palpitacje , a i coś z główką nie za bardzo ? Panie pośle Palkot - oszukał Pan nas . Jest dużo gorzej niż Pansugerował , a objawy nasilają się !!! Odpowiedz Link Zgłoś
erst14 Prezydent: Myślę, że Sikorski nauczył się czego... 13.08.08, 23:26 Bo Sikorski, z własnego doświadczenia wie co to wojna (Afganistan!). A Kaczyński naczytał się "Kamieni na szaniec", naoglądał "Kanału" - i chce przejść do historii jako męczennik wilności i demokracji. Wyobraża sobie Siebie (może razem z Większym Bratem) na pomniku poległych "Za wolność na Zakaukaziu" !!! Taka podwójna "Statua Wolności" !!! (szczerze mówiąc ja jestam za!) Odpowiedz Link Zgłoś
baba64 Pełna mobilizacja oficerów frontu ideologicznego 13.08.08, 23:29 Kaczyński jest niekwestionowanym liderem politycznym regionu o tym śnił Wałęsa i marzył Kwaśniewski ale to Kaczyński zjednoczył Litwę, Łotwę , Estonię i Ukrainę i przemawiają jednym głosem mówiąc nie dominacji Rosji. Ten głos slychać na świecie i politycy już wiedza że nie da się łatwo poświęcić jednego z tych krajów w imię chwilowego spokoju. Krajów z dawnej strefy wplywów Rosji jest 21, razem maja więcej ludności niż Rosja. Nic dziwnego że cala agentura rzuca sie do klawiatur,bo jeśli Kaczynskiemu uda sie rozszerzyć porozumienie 5 krajów na 21 krajów to będzie spory klopot dla Rosji i jej partnerów. Kaczyński zorganizował pakt energetyczny, Gruzja była w nim ważnym partnerem. To tam są rurociągi ktore są alternatywą dla dostaw z Rosji, a Rosja musi sprzedawać bo to jedyne źródlo jej dochodów. Jesli Europa zrezygnuje z dostaw Rosji (energia atomowa, dywersyfikacja dostaw) Rosja będzie biedna jak 10 lat temu. Pisanie obraźliwych postów dla innych internautów i obrazanie Prezydenta nic nie da, upajacie się wlasnym głosem, a ludzie i tak myślą samodzielnie, tyle ze nie chce im się pisac w takiej atmosferze. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Kaczyński poniosł wielka klęskę 13.08.08, 23:43 cała jago strategia mająca na celu zrobienie paktu mały państewek przeciwko Rosji legła w gruzach, a tzw. "pakt energetyczny" Putin zdusił w niecałe 3 dni Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne o czym ty piszesz glupia, durna babo????? 13.08.08, 23:46 Kaczyński starał się stworzyć układ polityczno – biznesowy, który miał po pierwsze, wyciągnąć Gruzję i Ukrainę ze sfery wpływów Rosji, pod drugie – stworzyć alternatywne drogi zaopatrzenia Polski i Europy w źródła energii. Wszystko to było robione przy cichym przyzwoleniu Stanów Zjednoczonych – i niestety, obojętności krajów „starej”Europy. Kiedy my pchaliśmy się w rozgrywki na Kaukazie i Zakaukaziu – inne kraje dogadywały się z Rosją. I stąd zarówno Nord Stream, South Stream – gazowe nitki surowcowe na północ i południe Europy, plus stacje magazynowe na Węgrzech, w Austrii i Niemczech są już faktem – my jesteśmy z ręką w nocniku. Kiedy Rosjanie, w reakcji na polskie działania w Azerbejdżanie, Kazachstanie, oraz na próby uruchomienia niezależnych ropociągów, idących przez Gruzję i Ukrainę do Polski, zwiększyli naciski na te państwa i praktycznie zniweczyli polskie plany wojną gruzińską – Polacy zostali w sytuacji bez wyjścia. To co się obecnie dzieje i to, co Lech Kaczyński zamierza dalej czynić w sprawie konfliktu gruzińskiego – może tylko Polsce zaszkodzić. Może podważyć nie tylko bezpieczeństwo energetyczne – ale również bezpieczeństwo państwa jako całości. Kaczyński od soboty prowadzi własną politykę zagraniczną. Własną i po raz kolejny realizuje zadania zlecone przez Amerykanów.I TO SA FAKTY I REALIA , te twoje wypociny nie warte sa pieczonej wszy Odpowiedz Link Zgłoś
baba64 agresja slowna nie zastapi argumentów 14.08.08, 00:18 do pies na prawiznę: Widzę że nie umiesz opanować emocji, inwektywy nie przesłonią prawdy. Poczytaj CNN i BCC to dowiesz się że w zdanie Kaczyśkiego na temat Rosji podzielają politycy Europy i Świata. W stronę Gruzji USA wysłała okręty wojenne bo mediacja Sarkozego była nieskuteczna. Masz rację Kaczynski prowadzi wlasna polityke zagraniczną zgodną z Polską racja stanu i racja stanu innych krajów z dawnej sowieckiej strefy wpływów. Rosja musi sprzedawać ropę i gaz bo to jedyne źródło jej dochodów. Jeśli Europa zrezygnuje z dostaw Rosji (energia atomowa, dywersyfikacja dostaw, alternatywne źródła energii) Rosja będzie biedna jak przed Putinem. Rosja nie ma zaplecza innego niż surowce, wczoraj Busha zaapelowal o izolację gospodarcza Rosji. Nie badx naiwny swiat poradzi sobie bez Rosji ale Rosja bez handlu z resztą świata nie. jesli nie jesteś Maleszką czy innym funkcjonariuszem to lewicowe poglądy (sadzac po nicku) nie powinny Cię zaslepiać, poczytaj coś na CNN lub BBC tam sa rzeczowe informacje oddzielone od redakcyjnych komentarzy. Pamiętaj, że w polityce liczą się Ci którzy umieją dbac o swoje interesy. 5 krajów mówiacych jednym głosem to bardzo dobry początek, wszystkich 21 (dawna Rosyjska strefa wpływów) to naprawdę coś. Kaczyński bardzo dobrze dba o Polskę. Poczytaj coś poza GW na pewno to zrozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
nick1111 Re: agresja slowna nie zastapi argumentów 14.08.08, 00:27 baba64 napisała: > Poczytaj CNN i BCC to dowiesz się że w zdanie Kaczyśkiego na temat Rosji > podzielają politycy Europy i Świata. Czytam zagraniczne serwisy, ale ani CNN, ani BBC nie napisały nic konkretnego o Kaczyńskim. Podały tylko, że szefowie państw bałtyckich przyjechali wesprzeć Saakaszwilego na wiecu (informacja ta zajmuje mniej więcej jedną linijkę tekstu). Z ważniejszych mediów zachodnich tylko International Herald Tribune poświęcił wystąpieniu Kaczyńskiego małego newsa, ale bez analiz i komentarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
baba64 Re: agresja slowna nie zastapi argumentów 14.08.08, 00:42 Napisały, tyle, ze zwyczajem tych serwisów im wiecej godzin upływa od wydarzenia tym notatka krótsza, wyjątkiem są wydarzenia w ich kraju lub wystąpienia ich polityków. Wczoraj były komentarze o mocnym i zorganizowanym przez Kaczyńskiego poparciu dla Gruzji,oraz wynikającej z miedzy innymi z tego konieczności zrewidowania polityki w stosunku do Rosji, miedzyinnymi bo już było wiadomo że misja pokojowa Sarkozego nie dała zawieszenia broni. Tam update jest co kilkanaście minut i wiadomości wchodzą na takie miejsca, że trudno je czasem odszukać. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: agresja slowna nie zastapi argumentów 14.08.08, 00:49 podaj linka na potwierdzenie twych glupich argumentow Odpowiedz Link Zgłoś
baba64 Re: agresja slowna nie zastapi argumentów 14.08.08, 01:09 Już Ci pisałam że agresja słowna nie zastąpi argumentów. Może spowodować tylko jedno zostaniesz zignorowany. W serwisach BCC i CNN informacje są starannie oddzielone od komentarzy. Rzecz dla nas niezwykła choć powszechna na świecie. Tam w jednym miejscu serwisu są podawane fakty i ewentualne wypowiedzi polityków (zawsze cytaty w cudzysłowie) w zupełnie innym komentarze i analizy. Dlatego czytając w miejscu gdzie są informacje znajdujesz jedno zdanie: 5 Prezydentów przyjechało poprzeć Gruzję. Tak w ogóle to nawet do GW dotarła już informacja o całkowitym fiasku mediacji Sarkozego. Rosjanie nadawali z Gori, nie dotrzymali obietnic, nie wycofali wojsk. Amerykanie mają przejąć porty morskie i lotnicze ich flota wojenna dopływa do Gruzji. To tak ku rozwadze tych osób które wierzyły, że uległość wobec Rosji daje rezultaty. Jeśli dziś Rosja zajmie Gruzję to co powstrzyma ją przed aneksją innych państw? Jest takie łacińskie przysłowie "Chcesz pokoju przygotuj wojnę" Obrzucanie epitetami Kaczyńskiego jest krótkowzroczne i bezcelowe. W ciagu 24 h godzin okazało się, że przewidział rozwój wydarzeń trafniej niż Sarkozy. Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: agresja slowna nie zastapi argumentów 14.08.08, 01:00 baba64 napisała: > Napisały, tyle, ze zwyczajem tych serwisów im wiecej godzin upływa od wydarzeni > a > tym notatka krótsza, wyjątkiem są wydarzenia w ich kraju lub wystąpienia ich > polityków. > > Wczoraj były komentarze o mocnym i zorganizowanym przez Kaczyńskiego poparciu > dla Gruzji,oraz wynikającej z miedzy innymi z tego konieczności zrewidowania > polityki w stosunku do Rosji, miedzyinnymi bo już było wiadomo że misja pokojow > a > Sarkozego nie dała zawieszenia broni. Tam update jest co kilkanaście minut i > wiadomości wchodzą na takie miejsca, że trudno je czasem odszukać. > baba, nie przejmuj sie inwektywami, posluguja sie nimi zwykle ludzie, ktorzy nie maja innych argumentow... zgadzam sie z toba, ze koalicja panstw "zagrozonych" rpsyjskim imperializmem (ktory byl, jest i bedzie), to jedna z lepszych gwarancji bezpieczenstwa polski... gruzja miala swoich zolnierzy w iraku, pomagajac amerykanom, i jaka byla pomoc amerykanska dla gruzji w chwili potrzeby, wszyscy widzielismy... jednak jesli chodzi o tarcze, to sie z kaczynskim nie zgadzam... tarcza do niczego nie jest nam potrzebna, jest potrzebna tylko amerykanom... niech sobie innego jelenia znajda... Odpowiedz Link Zgłoś
baba64 Re: agresja slowna nie zastapi argumentów 14.08.08, 01:35 Rooboy napisał: jednak jesli chodzi o tarcze, to sie z kaczynskim nie zgadzam... > tarcza do niczego nie jest nam potrzebna, jest potrzebna tylko > amerykanom... niech sobie innego jelenia znajda... Masz do tego pełne prawo. Mnie sią wydaje, że tarcza niesie ze sobą dwustronny pakt militarny Polska-USA. Dowiemy się tego wkrótce. Jeśli to prawda to w obecnej sytuacji dodatkowe gwarancje naszego bezpieczeństwa wydają się bardzo cenne i potrzebne. Na Niemcy i Francję chyba nie możemy liczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: agresja slowna nie zastapi argumentów 14.08.08, 01:43 baba64 napisała: > Rooboy napisał: > jednak jesli chodzi o tarcze, to sie z kaczynskim nie zgadzam... > > tarcza do niczego nie jest nam potrzebna, jest potrzebna tylko > > amerykanom... niech sobie innego jelenia znajda... > > Masz do tego pełne prawo. > Mnie sią wydaje, że tarcza niesie ze sobą dwustronny pakt militarny Polska-USA. > Dowiemy się tego wkrótce. > Jeśli to prawda to w obecnej sytuacji dodatkowe gwarancje naszego bezpieczeństw > a > wydają się bardzo cenne i potrzebne. > Na Niemcy i Francję chyba nie możemy liczyć? -------------------------- Niemcy i Francja olewaja idiotow i dwoja sie i troja jak swemu narodowi zapewnic w miare konfortowa i bezpieczna przyszlosc, nie oddaja KK majatku narodowego oraz nie zyja w zasciankowej przeszlosci Odpowiedz niekonieczna, zwisa mi to i powiewa czy ty mnie ignorujesz czy nie Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: agresja slowna nie zastapi argumentów 14.08.08, 01:54 ie, baba, na niemcy i francje to raczej moze liczyc putin, a nie my... pakt jak na razie to jest jednostronny, polscy zolnierze do iraku i afganistanu, a w zamian odmowa wiz, niespelnione obietnice kontraktow w iraku, f16 z demobilu i niespelniony offset... tarcza tego nie zmieni... polska nie jest krajem zywotnych interesow usa, z tarcza czy bez... buszmeni nie beda ryzykowac all-out-war z rosja, jesli np rosja zniszczy tarcze (powiedzmy $20 mld) razem z 200 amerykanskimi zolnierzami... ich roczny budzet wojen w iraku i afganie to ponad $160 mld, a zginelo tam ponad 4000 zolnierzy... prosty rachunek, jesli stac ich na te straty w azji, przezyja znacznie mniejsza strate w polsce, a tarcze odbuduja sobie u kogos innego... Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: agresja slowna nie zastapi argumentów 14.08.08, 00:46 nick1111 napisał: > baba64 napisała: > > > Poczytaj CNN i BCC to dowiesz się że w zdanie Kaczyśkiego na temat > Rosji > > podzielają politycy Europy i Świata. > > Czytam zagraniczne serwisy, ale ani CNN, ani BBC nie napisały nic > konkretnego o Kaczyńskim. Podały tylko, że szefowie państw > bałtyckich przyjechali wesprzeć Saakaszwilego na wiecu (informacja > ta zajmuje mniej więcej jedną linijkę tekstu). Z ważniejszych mediów > zachodnich tylko International Herald Tribune poświęcił wystąpieniu > Kaczyńskiego małego newsa, ale bez analiz i komentarzy. nick, nie przesadzaj... jest duzo wpisow i innych komentarzy na swiecie... np. www.alertnet.org/thenews/pictures/GAR06.htm Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: agresja slowna nie zastapi argumentów 14.08.08, 00:53 rooboy napisał: > nick1111 napisał: > baba64 napisała: > Poczytaj CNN i BCC to dowiesz się że w zdanie Kaczyśkiego na > temat > > Rosji > > > podzielają politycy Europy i Świata. > > > > Czytam zagraniczne serwisy, ale ani CNN, ani BBC nie napisały nic > > konkretnego o Kaczyńskim. Podały tylko, że szefowie państw > > bałtyckich przyjechali wesprzeć Saakaszwilego na wiecu (informacja > > ta zajmuje mniej więcej jedną linijkę tekstu). Z ważniejszych > mediów > > zachodnich tylko International Herald Tribune poświęcił > wystąpieniu > > Kaczyńskiego małego newsa, ale bez analiz i komentarzy. > > nick, nie przesadzaj... jest duzo wpisow i innych komentarzy na > swiecie... np. > > www.alertnet.org/thenews/pictures/GAR06.htm Moge rowniez dodac, ze BBC nie dosc, ze calkowicie zlekcewazyla prezydenta wielkojajecznego, to przeprowadzila wywiad z Sikorskim jako wyslannikiem Polski, co nie przeszkodzilo im zadac pytania innym prezydentom...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
titerlitury Panie Prezydencie! Nie tylko Sikorski... 13.08.08, 23:31 Cały naród miał (no, powiedzmy większość, która zdrowo patrzy na świat)... Cały naród zamilkł słuchając tych bzdur, które raczył Pan wygłaszać do przerażonej tłuszczy. Na szczęście tylko wygadywał Pan bzdury, z których i tak nic nie wynika (miejmy nadzieję). Sikorski i ja, i wiele innych osób było w osłupieniu. Trudno powiedzieć jaki cel miała Pańska wizyta, bo przecież nie zaprowadzenie pokoju pomiędzy dwiema zwaśnionymi stronami (tak jak to było w przypadku Prezydenta Sarkozy'ego, który rozmawiał z obiema stronami i udało mu sie wypracować porozumienie). Niejasne jest też kogo Pan pojechał tam reprezentować, bo przecież za francuskiej prezydencji to Sarko był wysłannikiem Wspólnoty Europejskiej. Czy Sikorski nauczył sie czegoś? Ja sądze, że wszytcy sie nauczyliśmy, i niech mnie kule biją, jesli Polacy kolejny raz wybiora na najwyższy urząd w państwie osobę całkowicie pozbawioną kompetencji, predyspozycji osobowościowych, intelektualnych, doświadczenia dyplomatycznego, prezencji, oraz zdrowego rozsądku. Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: Panie Prezydencie! Nie tylko Sikorski... 13.08.08, 23:38 titerlitury, nie pisz: "niech mnie kule biją, jesli Polacy kolejny raz wybiora na najwyższy urzad", bo moze sie zdarzyc, ze wybiora "osobę całkowicie pozbawioną kompetencji, predyspozycji osobowościowych, intelektualnych, doświadczenia dyplomatycznego, ..., oraz zdrowego rozsądku", czyli tuska... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Panie Prezydencie! Nie tylko Sikorski... 13.08.08, 23:49 rooboy napisał: > titerlitury, nie pisz: "niech mnie kule biją, jesli Polacy kolejny > raz wybiora na najwyższy urzad", bo moze sie zdarzyc, ze > wybiora "osobę całkowicie pozbawioną kompetencji, predyspozycji > osobowościowych, intelektualnych, doświadczenia > dyplomatycznego, ..., oraz zdrowego rozsądku", czyli tuska... > Delej bedziesz twierdzil, ze ty neutralny estes rooboy, no popatrz na siebie PiSi slugo i zobacz jak glupio wygladasz, jezeli bedziesz sie tak tanio sprzedawal to niedlugo aborygeni zaczna cie uzywac do celow rekreacyjno fizjologicznych...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Wytlumacz mi roboy, co takiego osiagnial ten twoj prezydent i dlaczego twierdzisz, ze Tusk moze byc glupszy od niego? rooboy, chyba nie chcesz powiedziec, ze obszczekanie i obeszczanie jak to robi kaczynski jest madrzejsze od pragmatyzmu Tuska?:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Rooboy, kiedys zaklinales sie na smierc swojej matki, ze ty hrabia-monte-christo napisał: > czy Tusio sprawdzil juz aktualne sondaze o tarczy ??? > > zenada dla Herr Thuske ie jego ferajny PR jest wazniejszy od bezpieczenstwa > panstwa - to kpina,zeby ktos taki byl płemiełemiSu nie lubisz, ze ty taki strasznie nautralnyjestes, a powiedz sam PiSi slugusie, jak teraz glupio wygadasz? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Panie Prezydencie! Nie tylko Sikorski... 13.08.08, 23:50 prędzej wybiorą uczciwego spokojnego Tuska niż tchórzliwego krętacza Cimoszewicza - nie mówiąc już o innych egzotycznych kandydatach Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: Panie Prezydencie! Nie tylko Sikorski... 14.08.08, 00:14 pakulec napisał: > prędzej wybiorą uczciwego spokojnego Tuska niż tchórzliwego krętacza > Cimoszewicza - nie mówiąc już o innych egzotycznych kandydatach to sie zgadza, pakulec, jego wybiora predzej... tylko nie nazywaj go uczciwym... spokojny a i owszem, ludzie bez jaj z reguly charakteryzuja sie spokojem... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Panie Prezydencie! Nie tylko Sikorski... 14.08.08, 00:25 rooboy napisał: > pakulec napisał: > > > prędzej wybiorą uczciwego spokojnego Tuska niż tchórzliwego > krętacza > > Cimoszewicza - nie mówiąc już o innych egzotycznych kandydatach > > > to sie zgadza, pakulec, jego wybiora predzej... tylko nie nazywaj go > uczciwym... spokojny a i owszem, ludzie bez jaj z reguly > charakteryzuja sie spokojem... Udowodnij rooboy, ze nie robisz z wlasnej geby trampka i udowodnij Tuskowi nieuczciwosc, to znaczy, uzasadnij na czym ta nieuczciwosc polega i jak ma sie ona do nieuczciwosci twojego prezydenta eksybicjoniste pokazujacego jaja :D Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: Panie Prezydencie! Nie tylko Sikorski... 14.08.08, 00:34 pakulec, jesli tam jeszcze jestes, powiedz z laski swojej kralikowi, zeby sie nie wysilal, komentuje dzisiaj (i jak zwykle zreszta) wiele postow, ale nikt mu nawet na jeden nie odpisal, kazdy go olewa, a do niego dalej nie dotarlo, ze troche kultury i klasy musi nabrac, a wtedy ludzie sie zastanowia, czy warto z nim znowu dyskutowac... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Panie Prezydencie! Nie tylko Sikorski... 14.08.08, 00:40 rooboy napisał: > pakulec, jesli tam jeszcze jestes, powiedz z laski swojej kralikowi, > zeby sie nie wysilal, komentuje dzisiaj (i jak zwykle zreszta) wiele > postow, ale nikt mu nawet na jeden nie odpisal, kazdy go olewa, a do > niego dalej nie dotarlo, ze troche kultury i klasy musi nabrac, a > wtedy ludzie sie zastanowia, czy warto z nim znowu dyskutowac... Widzisz zalgany PiSi mozczku, ja dzisiaj odpisuje tylko na twoje zalgane posty, wiec piszac "nikt" nie chce z nim rozmawiac, piszesz o sobie jako o tym "nikt" i tutaj rooboy nie moge sie z toba nie zgodziec, jestes takie male zalgane, prymitywne i glupie PiSie NIKT...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Panie Prezydencie! Nie tylko Sikorski... 14.08.08, 00:42 Ale co tam rooboy, przyznaj sie, ze nie potrafisz odpowiedziec na moje pytania, widocznie zbyt malo inteligetnym klamca jestes...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Panie Prezydencie! Nie tylko Sikorski... 14.08.08, 00:46 rooboy napisał: > pakulec, jesli tam jeszcze jestes, powiedz z laski swojej kralikowi, > zeby sie nie wysilal, komentuje dzisiaj (i jak zwykle zreszta) wiele > postow, ale nikt mu nawet na jeden nie odpisal, kazdy go olewa, a do > niego dalej nie dotarlo, ze troche kultury i klasy musi nabrac, a > wtedy ludzie sie zastanowia, czy warto z nim znowu dyskutowac... Rooboy, do twojej kultury i klasy aborygena nie mozna dorosnac, do niej mozna sie tylko znizyc, a to dlatego, ze facet kulturalny z klasa po pierwsze, nie klamie, po drugie zawsze potrafi odpowiedziec na zadawane pytanie, nawet gdy sa one niewygodne, a ty rooboy postanowiles sie obrazic, bo za glupi jestes zeby na nie rzeczowo czy nierzeczowo odpowiedziec ty zalosny PiSi mieczaku...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne ja odpowiem kralikowi!!!!!!!!!!! 14.08.08, 00:54 rooboy napisał: > pakulec, jesli tam jeszcze jestes, powiedz z laski swojej kralikowi, > zeby sie nie wysilal, komentuje dzisiaj (i jak zwykle zreszta) wiele > postow, ale nikt mu nawet na jeden nie odpisal, kazdy go olewa, a do > niego dalej nie dotarlo, ze troche kultury i klasy musi nabrac, a > wtedy ludzie sie zastanowia, czy warto z nim znowu dyskutowac... ---------------------- zwisa mi i powiewa jakiego jezyka uzywa, zaden mnie juz nie zdziwi po rzadach Kaczynskich, ja sam przeklinam jak nigdy dotad, a Kralik pisze rzeczowo i prawde, prawde ktorej ta slepa szlachta torunska nie chce ani slyszec ani widziec, i na pohybel im kralik - ja zawsze czytam z przyjemnoscia twoje wpisy pies Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ja odpowiem kralikowi!!!!!!!!!!! 14.08.08, 01:00 pies_na_prawizne napisał: > rooboy napisał: > > > pakulec, jesli tam jeszcze jestes, powiedz z laski swojej > kralikowi, > > zeby sie nie wysilal, komentuje dzisiaj (i jak zwykle zreszta) > wiele > > postow, ale nikt mu nawet na jeden nie odpisal, kazdy go olewa, a > do > > niego dalej nie dotarlo, ze troche kultury i klasy musi nabrac, a > > wtedy ludzie sie zastanowia, czy warto z nim znowu dyskutowac... > ---------------------- > > zwisa mi i powiewa jakiego jezyka uzywa, zaden mnie juz nie zdziwi > po rzadach Kaczynskich, ja sam przeklinam jak nigdy dotad, a Kralik > pisze rzeczowo i prawde, prawde ktorej ta slepa szlachta torunska > nie chce ani slyszec ani widziec, i na pohybel im > kralik - ja zawsze czytam z przyjemnoscia twoje wpisy > pies > Dziekue, prawda rowniez jest fakt, ze w zyciu prywatnym, czyli na co dzien w domu czy ze znajomymi nigdy nie uzywam takiego jezyka, jak zaczynalem pisac na tym forum kilka dobrych lat temu, taki jezyk mnie draznil, ale pozniej przyszlo PiS i to sie zmienio, nie mozna rozmawiac z chamem poslugiwac sie salonowym jezykiem z prostej przyczyny, cham cie pozre, wiec jedynym ratunkiem jest przyjac pozycje chama i mowiac jego jezykiem wybijac mu zalganie i chamstwo z PiSiej glowy :DDDD Serdecznie pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: ja odpowiem kralikowi!!!!!!!!!!! 14.08.08, 01:07 kralik111 napisał: > pies_na_prawizne napisał: > > > > > zwisa mi i powiewa jakiego jezyka uzywa, zaden mnie juz nie zdziwi > > po rzadach Kaczynskich, ja sam przeklinam jak nigdy dotad, a Kralik > > pisze rzeczowo i prawde, prawde ktorej ta slepa szlachta torunska > > nie chce ani slyszec ani widziec, i na pohybel im > > kralik - ja zawsze czytam z przyjemnoscia twoje wpisy > > pies > > > > Dziekue, prawda rowniez jest fakt, ze w zyciu prywatnym, czyli na co dzien w > domu czy ze znajomymi nigdy nie uzywam takiego jezyka, jak zaczynalem pisac na > tym forum kilka dobrych lat temu, taki jezyk mnie draznil, ale pozniej przyszlo > PiS i to sie zmienio, nie mozna rozmawiac z chamem poslugiwac sie salonowym > jezykiem z prostej przyczyny, cham cie pozre, wiec jedynym ratunkiem jest > przyjac pozycje chama i mowiac jego jezykiem wybijac mu zalganie i chamstwo z > PiSiej glowy :DDDD > > Serdecznie pozdrawiam :) ------------------ dzieki za pozdrowienia, ja rowniez jak ty na codzien uzywam jezyka cywilizowanego, ale im dluzej jestem na forach (politycznych) tym trudniej mi trzymac jezor na wodzy, podziwiam np "ise.stern" czy "pakulca" ze im sie to udaje, no ale widzisz jak sie dyskutuje z ludzmi normalnymi to nawet sie nie mysli o "bluzgach" czy inwektywach, ale tych wsiarzy oplacanych przez krotkoPiSy jest coraz wiecej,z racji spadania w sondazach i niedlugo moze ta oczekiwana normalnosc nastanie, oby Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: ja odpowiem kralikowi!!!!!!!!!!! 14.08.08, 01:17 no widzisz, pies, juz sobie z kralikiem pogadales, martwi mnie tylko, ze forum tak na was zle wplywa, rozsadny czlowiek z reguly rozstaje sie z tym, co mu szkodzi... addicted to gw forum??? Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: ja odpowiem kralikowi!!!!!!!!!!! 14.08.08, 01:09 pies, mnie odpowiedziales, a nie kralikowi... teraz poszukaj jego postow i faktycznie mu odpowiedz, bo sie facet produkuje na overdrive, a wszystko pozostaje bez echa... to, ze twoj jezyk podobny do kralikowego to tez nietrudno zauwazyc... typowy elektorat po??? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: ja odpowiem kralikowi!!!!!!!!!!! 14.08.08, 01:47 rooboy napisał: > pies, mnie odpowiedziales, a nie kralikowi... teraz poszukaj jego > postow i faktycznie mu odpowiedz, bo sie facet produkuje na > overdrive, a wszystko pozostaje bez echa... to, ze twoj jezyk > podobny do kralikowego to tez nietrudno zauwazyc... typowy elektorat > po??? --------------- ty juz sie o niego nie martw da sobie rade bez ciebie, ty to jestes jak Kaczynszczyzna, albo jestes za albo wrog smiertelny, cuchnie od ciebie PiSem, nie jestem "elektoratem PO", nie widze innej alternatywy dla Polski jak PO, ty widzisz?? dlatego moj kredyt zaufania podkladam w Tusku, nie masz zadnego obowiazku zeby myslec jak ja, nie mam zadnego zamiaru do tego kogokolwiek namawiac, a "kralik" jest u mnie zaznaczony na zielono, jak isa, pakulec i wielu innych dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
hiennaa Re: Panie Prezydencie! Nie tylko Sikorski... 14.08.08, 00:55 pakulec napisał: > prędzej wybiorą uczciwego spokojnego Tuska niż tchórzliwego krętacza > Cimoszewicza - nie mówiąc już o innych egzotycznych kandydatach hahahahaha..... uczciwy Tusk, wiesz co pakulec to ja już wolę Ciebie, kandydat nr1 GW hahahaha.... będę głosoawć na Ciebie to mniejsze zło niż Tusk. Odpowiedz Link Zgłoś
titerlitury Re: Panie Prezydencie! Nie tylko Sikorski... 14.08.08, 00:03 Tusk może nie jest kandydatem moich marzeń, ale jestem głeboko przekonana, ze w analogicznej sytuacji nie pojechałby na misje nienawiści siać populistyczne hasła nacjonalistyczne, ryzykując bezpieczeństwo własnego kraju. To juz czyni z niego zdecydowanie lepszego kandydata o większym kompetencjach, predyzpozycjach itd. Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: Panie Prezydencie! Nie tylko Sikorski... 14.08.08, 00:21 titerlitury napisała: > Tusk może nie jest kandydatem moich marzeń, ale jestem głeboko > przekonana, ze w analogicznej sytuacji nie pojechałby na misje > nienawiści siać populistyczne hasła nacjonalistyczne, ryzykując > bezpieczeństwo własnego kraju. To juz czyni z niego zdecydowanie > lepszego kandydata o większym kompetencjach, predyzpozycjach itd. titerlitury, wiec po co wyslal tam sick-orskiego??? zeby, jak mawiaja anglosasi: to have a bet each way??? jak bedzie kleska, to tuska tam nie bylo, a jak bedzie sukces, to ktos od tuska byl??? wiec pomysl jeszcze raz o swoich przekonaniach, bo tusk to obecnie jest ubezwlasnowolniony blazen, ktory ma juz pewnie nocne mary, czy mu popularnosc w sondazach nie spada... kaczynski glupoty robi, nie da sie ukryc, ale przynajmniej w swoich dzialaniach jest w miare konsekwentny... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Panie Prezydencie! Nie tylko Sikorski... 14.08.08, 00:30 rooboy napisał: > titerlitury napisała: > > > Tusk może nie jest kandydatem moich marzeń, ale jestem głeboko > > przekonana, ze w analogicznej sytuacji nie pojechałby na misje > > nienawiści siać populistyczne hasła nacjonalistyczne, ryzykując > > bezpieczeństwo własnego kraju. To juz czyni z niego zdecydowanie > > lepszego kandydata o większym kompetencjach, predyzpozycjach itd. > > titerlitury, wiec po co wyslal tam sick-orskiego??? zeby, jak > mawiaja anglosasi: to have a bet each way??? jak bedzie kleska, to > tuska tam nie bylo, a jak bedzie sukces, to ktos od tuska byl??? > wiec pomysl jeszcze raz o swoich przekonaniach, bo tusk to obecnie > jest ubezwlasnowolniony blazen, ktory ma juz pewnie nocne mary, czy > mu popularnosc w sondazach nie spada... kaczynski glupoty robi, nie > da sie ukryc, ale przynajmniej w swoich dzialaniach jest w miare > konsekwentny... Rooboy widze, ze aborygeni wykozystuac cie do celow niecnych spowodowali, ze twja psychika sie zachwiala i mozg ci oPiSdzial, Sikorski przypominam ci jest ministrem spraw zagranicznych i jego obowiazkiem bylo tam pojechac, wiec nie staraj sie glupio manipulowac, bo idiote robisz nie ze swjego rozmowcy, lecz z samego siebie, poza tym, po tym jak twoj wielkojajeczny prezydent neszczekal i narobil totalnego syfu Polsce na arenie miedzynarodowej rzad musial ratowac sytuacje, jezeli ogladlabys dzisiaj BBC to moze zrozumialbys biedny PiSi myslicielu o czym mowa :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Panie Prezydencie! Nie tylko Sikorski... 14.08.08, 00:33 Rooboy, a moze tak dla odmiany zamiast chwalic sie znajomscia aborygenskiego narzecza wytlumaczysz nam co takiego wlasciwie osiagnal twoj wielkojajeczny prezydent, opowiedz nam o jego sukcesie gruzinkim...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD BUA HA HA H A H AH A H A H A H AH A HAHAHAHAHAH Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Panie Prezydencie! Nie tylko Sikorski... 14.08.08, 00:34 Widze rooboy, ze cie PiSia zlosc ogarnela i nie odpowiadasz, a moze po prostu nie masz nic rzeczowego do powiedzenia ? ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr Re: Panie Prezydencie! Nie tylko Sikorski... 13.08.08, 23:41 Cały naród zamilkł słuchając tych bzdur, które raczył Pan > wygłaszać do przerażonej tłuszczy. Na szczęście tylko wygadywał Pan > bzdury, z których i tak nic nie wynika (miejmy nadzieję). Sikorski i > ja, i wiele innych osób było w osłupieniu. Zamiast załagodzić konflikt, to ******* wywrzaskiwało do nacjonalistycznego motłochu prowokacyjne brednie, wypocone pseudoprzemyślenia i ordynarne obelgi pod adresem Rosji. Europa i Sarkozy musieli to odebrać z niemałym zażenowaniem, łagodnie mówiąc. Pokraczne Quasimodo wspierając gruzińskiego zbrodniarza i mordercę Osetyńców robiło wszystko, aby UNIEMOŻLIWIĆ zakończenie konfliktu! A cel jasny - już dziś naciska, by szybko i na kolanach zaklepać tzw. "tarczę". Dotychczas był tylko nikim, co go bardzo bolało, teraz jest aktywnym pomagierem zbrodniarza i groteskowym podjudzaczem. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarus25 A nasz Prezydent jak RAMBO 13.08.08, 23:32 wymachiwal Kalachem nad glowa i krzyczal "NA KOWNO" bij zabij bolszewika !! A tymczasem Prezydent Francji pomalutku sliniac glowke,po paluszku urabial Prezydenta Moskala. Odpowiedz Link Zgłoś
kato28 Prezydent: Myślę, że Sikorski nauczył się czego.. 13.08.08, 23:35 Żenujący megaloman. Ciekawe kiedy nam się słowa tego pajaca czkawką odbiją. Ruskie z pewnością nie zapomną a przy okazji przytka solidnego nam dadzą. Ten chłop chyba nigdy nie zstanawia się nad interesem własnego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Prezydent: Myślę, że Sikorski nauczył się cze 13.08.08, 23:49 Nie tylko Ruskie ale i Unia was pogłaszcze tak jak wuj sam z za oceanu. Kaczyński dal obraz najgorszego prymitywizmu, szkodnika i niewolnika. Odpowiedz Link Zgłoś
cz27 Re: Prezydent: Myślę, że Sikorski nauczył się cze 13.08.08, 23:36 jonwol napisał: > Na pewno się nauczył! Przynajmniej to, żeby omijać psychicznego "przywódcę".Panie Palikot, działaj Pan coś bo Prezydent całkowicie zbzikował. Odpowiedz Link Zgłoś
miroo Prezydent: powinien się czegoś nauczyć 13.08.08, 23:39 bo oczywiste fakty przeciwko niemu nawet jeszcze wzmacniają jego przekonanie o tym, że ma rację... to się nazywa choroba psychiczna... Odpowiedz Link Zgłoś
cz27 Re: ile wam płacą w tym PO za utrzymywanie sondaż 13.08.08, 23:40 akodo78 napisał: > wiadomosci.wp.pl/kat,48996,title,Wszyscy-to-robia-a-PO- wpadla,wid,10190898,wiad > omosc.html > > Dziennikarze ?Faktu? donieśli o tym, jak młodzieżówka Platformy Obywatelskiej > stara się wpływać na wizerunek partii w > internecie. Dziennik dotarł do tajnej instrukcji, z której wynika że młodzi > działacze PO mają na forach internetowych, w tym > m.in. w Wirtualnej Polsce, dodawać same pozytywne opinie o ugrupowaniu Tuska. > Styl rozsyłanego listu był zły, ale intencje > mieliśmy dobre ? komentuje całą sprawę przewodniczący młodzieżówki PO. - To > haniebne - ocenia założyciel młodzieżówki PiS. > > To już druga wpadka Platformy w ostatnim czasie. Kilka tygodni temu media > donosiły o tym, jak PO szkoli swoich > parlamentarzystów. Członkowie partii dostawali wskazówki co mówić w rozmowach z > dziennikarzami. > > > > 30 minut dziennie na wpisy > > Tym razem wyszło na jaw, że Młodzi Demokraci wysyłają swoim kolegom instrukcję, > jak działać w internecie. Dziennik podaje, że > ?praca grupy miałaby polegać na dodawaniu na kilkunastu największych polskich > portalach (WP, Onet, Gazeta, Dziennik, Interia) > komentarzy życzliwych PO?. Sympatycy PO mieli poświęcać pół godziny dziennie na > dodawanie opinii. > > Co ciekawe, dokument ? jak pisze ?Fakt? - miał być sygnowany nazwiskiem szefa > MSWiA Grzegorza Schetyny. Polityk odciął się > jednak od tych rewelacji komentując jedynie, że wyciągnie konsekwencje wobec > osób, które użyły jego nazwiska. Dariusz > Dolczewski, Przewodniczącego Stowarzyszenia ?Młodzi Demokraci? mówi w rozmowie > z > Wirtualną Polską, że wykorzystanie w instrukcji > nazwiska Schetyny było błędem. ? To był nasz indywidualny pomysł i nikt z > polityków PO nie zwracał się do nas z taką prośbą. > Wiemy, że zrobiliśmy tę akcję w złym stylu, bo wykorzystaliśmy autorytet pana > Grzegorza bez jego zgody ? mówi Dolczewski. > > "Chcieliśmy pobudzić tych, którzy nie wyjechali na wakacje" > > Dlaczego Młodzi Demokraci namawiali członków stowarzyszenia do wpisywania > komentarzy ?życzliwych PO?? - To wynikało z naszej > nadgorliwości. Nie chcieliśmy nikomu zaszkodzić, bo nie kierowały nami złe > intencje. Założenie było proste - pobudzić do > działania tych członków, którzy nie wyjechali na wakacje. Wpadliśmy na pomysł, > że fajnie by było zamanifestować nasze poglądy i > wartości na zewnątrz. Myślę, że taka akcja byłaby bardzo ciekawa, bo nie > chodziło o wykorzystanie internetu w sposób > propagandowy, ale komunikacyjny. To jest subtelna różnica. Każdej partii zależy > , > aby jej głos był silnie reprezentowany we > wszystkich mediach ? tłumaczy zamieszanie Dolczewski. > > Jak zaznacza, instrukcja nie miała formy nakazu, a jedynie prośby. ? Do naszego > stowarzyszenia przystępuje się dobrowolnie. Nie > ma mowy o przymusie, namawianiu kogoś do umieszczania postów. Używaliśmy tylko > zwrotów: ?Prosimy o...?. Nie było żadnych kar za > to, że ktoś nie poświęca 30 minut dziennie na wpisy. Nie kazaliśmy też niczego > raportować ? wyjaśnia Dolczewski. akodo,pieprzysz jak niezdrowa dupa. Odpowiedz Link Zgłoś
dingdong I to jest Prezydent? 13.08.08, 23:53 Ktory takie rzeczy opowiada o Ministrze? To sie w glowie nie miesci... Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne ciekawe czy wiedzial o operacji Sakaszwilego? 13.08.08, 23:56 dingdong napisał: > Ktory takie rzeczy opowiada o Ministrze? To sie w glowie nie miesci... ----------------- jezeli wiedzial to jest wspolwinny smierci kilku tysiecy Osatyncow, a wtedy Trybunal w Hadze wsadzi go do jednej celi z Karadzicem, lobuz Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: ciekawe czy wiedzial o operacji Sakaszwilego? 13.08.08, 23:57 pies_na_prawizne napisał: > dingdong napisał: > > > Ktory takie rzeczy opowiada o Ministrze? To sie w glowie nie > miesci... > > ----------------- > > > jezeli wiedzial to jest wspolwinny smierci kilku tysiecy Osatyncow, > a wtedy Trybunal w Hadze wsadzi go do jednej celi z Karadzicem, lobuz ----- dodam ze w Polsce jeszcze o tym gazety sie nie rozpisaly, we Francji juz sie na ten temat mowi......... Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: ciekawe czy wiedzial o operacji Sakaszwilego? 14.08.08, 00:05 Właśnie, czytałam o tym, u nas dyktator z Gruzji nie otrzymał poparcia. Skoro ścigał trybunał Karacica wiec dlaczego ma pozostać na wolności Saakaszwili? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Prezydent: kaczynski pajacował 13.08.08, 23:57 i pajacuje uprawiając na kanwie polityki zagranicznej oraz gruzinskich dramatów promocje swojego przerośnietego "ego" i partyjna propagande ,to pajacowanie szkodzi polsce a gruzinom i tak w niczym nie pomoże .pomóc i może i moga powazne kraje uni a nie opretkowo groteskowy pseudonapoleon powoli już obśmiewany i izolowany na prawdziwych europejskich salonach .kończ waśc kaczynski i wstydu polsce oszczędz.he he. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne naprawde sensacja !!!!!!!!!!! 14.08.08, 00:01 engelgard.salon24.pl/88509,index.html Odpowiedz Link Zgłoś
rejestr06 Re: Prezydent: Myślę, że Sikorski nauczył się cze 14.08.08, 00:06 Kurdupel nie przedstawił wyników badań lekarskich, więc nie wiemy, czy jest zdrów na umyśle. A może nawet ćpa i boi się ujawnienia. Flaszki, to tam się przewalają. Odpowiedz Link Zgłoś
age.kruger Kaczyński, badanie lekarskie, opinia psychiatry 14.08.08, 00:17 Kaczyński jest zbyt chory, by dalej pełnić urząd. Usunąć go! Odpowiedz Link Zgłoś
swiniopas6 Re: Kaczyński, badanie lekarskie, opinia psychiat 14.08.08, 00:24 A ja prosze o wyjasnienie mi od kiedy Gruzja jest strategicznym sojusznikiem Polski? Co Gruzja dla nas zrobila poza tym, ze zrodzila potwora ktory nad Polska przez te pare lat po wojnie sie znecal? Co sie stanie, jesli Putin zlapie za gardlo amerykanska rurke z Baku do portow tureckich? Czy Polska ma tam jakies udzialy? Odpowiedz Link Zgłoś
baba64 Gruzja to alternatywne źródło ropy dla nas 14.08.08, 01:29 Tak właśnie jest. Kaczyński stworzył pakt energetyczny: Litwa buduje elektrownie atomową - bedzie dostarczać nam prąd Gruzja miała być alternatywnym dostawcą ropy, Norwegia - tez ma byc naszym alternatywnym dostawcą Pakt energetyczny obejmuje także państwa pozostałych Prezydentów którzy pojawili się z Kaczyńskim w Gruzji. Powstał po doświadczeniach różnych Państw z odcinaniem dostaw ropy i gazu przez Rosję wtedy gdy Rosja starała sie wymusić decyzje polityczne czy gospodarcze tych Panstw. Dlatego gruzja jest tak ważna. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: pisowski przygłupie 14.08.08, 00:07 gerhart_fon_ruskiszajs napisał: > Prezydent Polaków Lech Kaczyński: > > Cieszę się, że Sikorek pojechał. Myślę, że się czegoś nauczył. > Zobaczył na własne oczy i nie miał szczególnie tęgiej miny. > > Zobaczył, że jeżeli chcemy ten mechanizm zmienić, to musimy > działać tak jak ja, a nie tak jak sądził. > ................................................................ > > Obawiam się, że Pan Prezydent może po raz pierwszy > w tej wyjątkowej materii nie mieć racji :( > > ponieważ ten zajęczowargi jołop, zdrajca > i agenciak, schronowy tchórz :) > jest po prostu odporny na wszelkie nauczanie :( > twój kurdupel z drugim kurduplem pod mamusiną spódnica siedzieli jak pan sikorski walczył w afganistanie z ruskimi pisowsko szmato! już nie spomne że prezydent kaczynski postkomunistyczny pseudoprofesor nie nie zna żadnego jezyka łacznie z polskim (he he ) i takiemu sikorskiemu absolwnetowi oxsfordu moze tylko buty czyscić , he he Odpowiedz Link Zgłoś