tonieja10 14.08.08, 22:14 skazuja Polakow na nuklearny holokaust. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tonieja10 III wojna swiatowa Rosji z mafiami z USA 14.08.08, 22:17 zacznie sie wkrotce w Polsce i zostanie tu tylko kamien na kamieniu. Podziekujcie zdrajcom Kaczorowi, Tuskowi i Sikorskiemu za zaglade Polakow. Odpowiedz Link Zgłoś
charioteer Re: III wojna swiatowa Rosji z mafiami z USA 14.08.08, 22:24 Sam jestes zdrajca. III wojne zaczelo osetynskie dzialo ostrzeliwujace gruzinskie wioski za kagebowskie pieniadze. Odpowiedz Link Zgłoś
tonieja10 niewazne kto zaczal, wazne kto zginie 14.08.08, 23:29 zgina wszyscy Polacy i ty tego widac chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
charioteer Spojrz na dzisiejsza date 15.08.08, 00:19 i uwierz w cud nad Wisla kagiebisto Odpowiedz Link Zgłoś
tonieja10 polityk, ktory naraza swoj narod na zaglade 15.08.08, 00:25 jest zdrajca. Kaczor, Tusk, Sikorski zamieniaja Polske w poligon wojny miedzy Rosja i USA. Sa zdrajcami i przyszlymi mordercami Polakow. Przjrzyjcie im sie dobrze, Rodacy. Demokracja, ktora wam zaistalowali to demokracja zdrady i zaglady. Odpowiedz Link Zgłoś
charioteer Narod, ktory nie pamieta swojej historii 15.08.08, 00:27 nie jest godzien istniec. Odpowiedz Link Zgłoś
tonieja10 ty jako ludobijca nie jestes godzien istniec 15.08.08, 00:58 wlasnie ujawniles swa bastialska nature i wygadales sie, ze planujesz zaglade Polakow. Odpowiedz Link Zgłoś
charioteer Ty sie polskiego lepiej poducz 15.08.08, 01:23 bijcy to nie z tego nadwislanskiego kraju pochodza Odpowiedz Link Zgłoś
makabrapolska a co sie przejmowac 15.08.08, 00:24 a co sie przejmowac,wyginie cala polska zaraza i wszystkie polskie gnidy.Europa oczysci sie z wasali i zdrajcow. Odpowiedz Link Zgłoś
charioteer WY zaczeliscie - убийцы 15.08.08, 01:40 Spie..j i przestan ludzi straszyc rusku. Odpowiedz Link Zgłoś
123i321 syjonisci sa ubijcami Palestynczykow 15.08.08, 02:17 teraz planuja ubic Polakow, masz racje. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: niewazne kto zaczal, wazne kto zginie 15.08.08, 08:23 Zginą wszyscy moskale. Niekoniecznie od bomb jądrowych (prawdopodobnie własnych). Zginą od alkoholizmu, AIDS, gruźlicy i syfilisu. Odpowiedz Link Zgłoś
rccc Re: No to juz po Polsce, zdrajcy z rzadu z Bushem 15.08.08, 01:08 Kaczynski i Tusk przestali udawac - pokazali syjonistyczne oblicze ze szkoda dla Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
tonieja10 Re: No to juz po Polsce, zdrajcy z rzadu z Bushem 15.08.08, 01:10 tak wlasnie jest, nie moge tylko zrozumiec biernosci Polakow i braku protestow przeciw wlasnej zagladzie przez ten rzad. Odpowiedz Link Zgłoś
rccc Re: No to juz po Polsce, zdrajcy z rzadu z Bushem 15.08.08, 01:13 Od dawna syjonisci przygotowywali sie do tego co sie teraz dzieje. W przyszlym roku bedziemy mieli Nowy Porzadek Swiata. Odpowiedz Link Zgłoś
tonieja10 Re: No to juz po Polsce, zdrajcy z rzadu z Bushem 15.08.08, 01:16 z wypowiedzi niektorych na tym forum jest oczywiste, ze planuja oni zaglade Polakow systematycznie i z premedytacja. Odpowiedz Link Zgłoś
rccc Re: No to juz po Polsce, zdrajcy z rzadu z Bushem 15.08.08, 01:20 nie tylko Polakow! Marzy im sie 500 milionowa populacja Ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
zona.pojebiona Re: No to juz po Polsce, zdrajcy z rzadu z Bushem 15.08.08, 01:19 tonieja10 napisał: > skazuja Polakow na nuklearny holokaust. Wolę nuklearny holokaust niż internetowych debili. A umrzemy wszyscy - zdrajcy i debile - tylko niektórzy z honorem. Odpowiedz Link Zgłoś
tonieja10 „Kapitalizm szokowy” autor – Nami Klein. 15.08.08, 01:31 Kazdy polski polityk powinien przeczytac te bardzo wazna ksiazke Naomi Klein. Obawiam sie jednak, ze wiekszosc polskich politykow to analfabeci w obcych jezykach, ale mam nadzieje, ze ktores wydawnictwo ja wyda po polsku. W skrocie ta ksiazka opisuje narodziny kapitalizmu szokowego (inaczej zwanego neoliberalizmem) w oparciu o idee najwiekszego gangstera ekonomicznego wszechczasow - Miltona Fredmana. System ten polega na promowaniu brutalnej grabiezy na calym swiecie calego majatku publicznego przez zwiazane z rzadem mafie (z definicji jest to system faszystowski). Poniewaz w normalnych warunkach spoleczenstwa nie chca pozwolic na taki rozboj zlodziejskie rezimy czekaja lub same wywoluja sytuacje szokowe. Moga to byc naturalne kleski, wojny, rewolucje czy tez ataki na wlasne kraje (jak 911). 90% kasy z tych rozbojow idzie do lap globalnych korporacyjnych i bankierskich zlodziei, a 10% do rak lokalnych przekupionych kacykow, ktorzy wcielaja w zycie te plany. Polska w 1989 r. stala sie ofiara takiego rozbojuu (jego wykonawcami na zlecenie globmafii byli Walesa, Balcerowicz, Mazowiecki, Suchocka, Lewandowski, Kwasniewski, Miller, Kaczynski, Tusk i reszta). Teraz ofiara tego planu stala sie Gruzja, a jego wykonawca byl przekupiony wasal mafii, Saakaszwili. Rosja tez byla kiedys jego ofiara, gdzie wykonawca planu mafii byl pijak i zdrajca Jelcyn. Rosja otrzasnela sie z tej tragedii, ktora pochlonela miliony zyc niewinnych Rosjan (pomarli z glodu i nedzy, kiedy globalni zlodzieje rekami oligarchow spustuszyli ich kraj). Polska i Gruzja nadal sa ofiarami tego gigantycznego zlodziejstwa (ktore czesto jest nazywane przez globalne mafie demokracja i wolnoscia) poniewaz nadal maja rzady zdrajcow, ktorzy wylasnie podpisali wyrok smierci na wszystkich Polakow. Odpowiedz Link Zgłoś
charioteer KGB 15.08.08, 01:34 Swolocz, ile ci placa za straszenie Polakow w internecie? Kagiebowski ubijca sie znalazl! Znam rosyjski szpionie. Odpowiedz Link Zgłoś
charioteer Ty tez znasz rosyjski? 15.08.08, 02:23 Dalej, popisz jeszcze troche. Czekam na jakies smieszne bledy. Polska jezyk trudna. Odpowiedz Link Zgłoś
tonieja10 w przeciwienstwie do ciebie, niektorzy ludzie 15.08.08, 02:47 chodzili do szkoly. tys sie pewnie ksztalcil na kursach przyspieszonych KGB w Izraelu? ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
charioteer Re: w przeciwienstwie do ciebie, niektorzy ludzie 15.08.08, 02:50 Ty chodziles do szkoly rosyjskojezycznej ludobijco. W przeciwienstwie do ciebie i twoich kolezkow niektorzy na tym forum szkoly konczyli w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
rccc myslisz, ze Polacy nie widza koszernej roboty? 15.08.08, 03:03 Niedlugo cuda Tuska i Kaczynskiego zostana przez Polakow rozliczone! Odpowiedz Link Zgłoś
charioteer Re: myslisz, ze Polacy nie widza koszernej roboty 15.08.08, 03:06 Oby przez Polakow, a nie przez kagiebowskie wtyki. Was jest wielu, czy jeden wielonikowy? Odpowiedz Link Zgłoś
rccc powiedz syjonisto - naprawde myslisz, ze my POLACY 15.08.08, 03:10 nie widzimy waszej szytej grubymi nicmi intrygi? Odpowiedz Link Zgłoś
charioteer Wy Polacy???? hahahahahaha! 15.08.08, 03:14 Tacy z was polacy jak ze mnie chinczyk z tajwanu. Spac chlopaki, bo rano do roboty wstac musicie i konta nowe trzeba bedzie zalozyc, bo te juz spalone. Ubijcy! Odpowiedz Link Zgłoś
rccc drogi syjonistyczny Tajwanczyku 15.08.08, 03:31 charioteer napisał: > Tacy z was polacy jak ze mnie chinczyk z tajwanu Polacy pisze sie duza litera. Sam niedlugo zNICKniesz :))) Odpowiedz Link Zgłoś
charioteer Re: drogi syjonistyczny Tajwanczyku 15.08.08, 03:59 rccc napisał: > Polacy pisze sie duza litera. Zależy, o jakich Polakach mowa. A może poćwiczymy używanie polskich czcionek? Bo polskie czcionki mam na klawiaturze, w odróżnieniu od cyrylicy. Odpowiedz Link Zgłoś
rccc Re: drogi syjonistyczny Tajwanczyku 15.08.08, 04:13 A dlaczego tak bardzo zalezy ci na polskich czcionkach? Ciężko ci się czyta bez ąćęśżłńźó? Polak (wyksztalcony) nigdy nie będzie pisac o innych Polakach mala literą. Chyba tego nie zrozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
charioteer Re: drogi syjonistyczny Tajwanczyku 15.08.08, 04:19 rccc napisał: > A dlaczego tak bardzo zalezy ci na polskich czcionkach? > Ciężko ci się czyta bez ąćęśżłńźó? > Polak (wyksztalcony) nigdy nie będzie pisac o innych Polakach mala > literą. Chyba tego nie zrozumiesz. Przeczytaj uważnie ten wątek od początku. Myślę, że jednak nie wszyscy dyskutanci w tym wątku są Polakami i nie wszyscy potrafiliby napisać biegle więcej niż jedno zdanie używając polskich czcionek. Pewnych błędów językowych Polak by nie popełnił, nawet jeżeli nie ma matury. Też chyba czegoś w tej dyskusji nie zrozumiałeś. BTW. Zazwyczaj nie używam polskich czcionek na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
rccc Re: drogi syjonistyczny Tajwanczyku 15.08.08, 04:34 Nie przeszkadzaja mi ludzie uczacy sie jezyka polskiego. Sam uczylem sie paru innych jezykow, wiec jestem pzez to bardziej wyrozumialy wobec bledow innych. Wole precyzje wypowiedzi niz jej forme. A pieknie klamiacych wykwintna polszczyzna mam juz serdecznie dosyc. Wracajac do tematu watku - trudno mi jest nie przyznac racji autorowi. Tzw "tarcza antyrakietowa" jest nie tylko niezgodna z polska racja stanu, jest dla Polski wrecz smiertelnym zagrozeniem! Nie mam zludzen - jesli USA zechce to Rosja w te tarcze trafi. A Amerykanie nam pomoga tak jak "pomogli" Gruzinom, Irakijczykom i wielu innym. Odpowiedz Link Zgłoś
123i321 amerykanska pomoc to zaglada 15.08.08, 05:19 vide Irak, Afganistan, kraje Ameryki Lacinskiej. O to to wlasnie biega tutejszemu syjoniscie - o zaglade Polakow. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: amerykanska pomoc to zaglada 15.08.08, 08:30 A słowo "syjoniści" to wyświechtany slogan z czasów Moczara i Gomuły (1968). Odpowiedz Link Zgłoś
charioteer Polska racja stanu 15.08.08, 12:05 rccc napisał: > Nie przeszkadzaja mi ludzie uczacy sie jezyka polskiego. Mnie nie przeszkadzaja ani ludzie uczacy sie jezyka polskiego, ani ludzie majacy najbardziej odjechane poglady. Mnie przeszkadza, kiedy agent wrogiego mocarstwa na publicznym forum: - krytykuje demokratycznie wybrane, najwyzsze wladze mojego panstwa oraz - usiluje siac panike w spoleczenstwie, jako "polak" ksztaltujac opinie publiczna. To jest sprawa Polakow, co mysla o swoim premierze i prezydencie i prowadzonej przez nich polityce, ale obcym od tego wara. Dlatego nie zamierzam ciagnac rozmowy o polskiej racji stanu z rosyjskimi prowokatorami. Polska racja stanu wymaga przede wszystkim tego, by nie dac sie sprowokowac piatej kolumnie. A ty sie sam zastanow, kim jestes i z kim i o czym rozmawiasz. Odpowiedz Link Zgłoś
rccc Re: Polska racja stanu 15.08.08, 15:00 charioteer napisał: > To jest sprawa Polakow, co mysla o swoim premierze i prezydencie i prowadzonej > przez nich polityce, ale obcym od tego wara. Dlatego nie zamierzam ciagnac > rozmowy o polskiej racji stanu z rosyjskimi prowokatorami. Polska racja stanu > wymaga przede wszystkim tego, by nie dac sie sprowokowac piatej kolumnie. Mnie tez przeszkadzaja inne piate kolumny - syjonistyczne i rosyjskie. Obie sa wielce szkodliwe dla Polski! > A ty sie sam zastanow, kim jestes i z kim i o czym rozmawiasz. Nie musze sie zastanawiac kim jestem. Zawsze bylem, jestem i bede Polakiem wyznania rzymskokatolickiego. Moi przodkowie gineli w powstaniach, byli zsylani na Syberie a ich majatki przejeli Zydzi. Dzisiaj rzadzacy polscy syjonisci dzialaja przeciw polskiej racji stanu! > Mnie przeszkadza, kiedy agent wrogiego mocarstwa na publicznym forum: > - krytykuje demokratycznie wybrane, najwyzsze wladze mojego panstwa oraz > - usiluje siac panike w spoleczenstwie, jako "polak" ksztaltujac opinie publicz > na. Polskojezyczne media Zydow Waltera, Urbana, Michnika i Urbanskiego maja monopol na prawde? Sa jeszcze gorsze bo nie dbaja o Polske a o ich waskie interesy. Cos w tradycyjnym stylu: "wasze ulice, nasze kamienice" Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Wy Polacy???? hahahahahaha! 15.08.08, 08:29 Gdybyś był rosjaninem, też byś się tego wstydził. Nie dziw im się. Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy do: tonieja10, rccc, charioteer, 123i321 15.08.08, 03:17 po co sie klocic, umowcie sie pod palacem kultury, na ground zero, na jakim moskiewskim prospekcie albo pod sciana placzu (gdzie wam blizej), wszyscy z oryginalnymi paszportami i sprawy sie szybko wyjasnia... Odpowiedz Link Zgłoś
rccc Re: do: tonieja10, rccc, charioteer, 123i321 15.08.08, 03:25 rooboy napisał: > po co sie klocic Masz racje. Prawda sie sama obroni. Wiedzialem, ze kabalisci nie przepuszcza 08-08-08 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=82375777&a=82445449 Sadzilem, ze Izrael zaatakuje Iran a Izrael wykorzystal podlegla mu Gruzje do ataku na sojusznika Iranu - Rosje. Odpowiedz Link Zgłoś
tonieja10 KGB teraz przeniosla sie do Izraela i do USA 15.08.08, 03:41 naczelny KGBista USA nazywa sie Chertoff, co znaczy syn diabla. en.wikipedia.org/wiki/Michael_Chertoff Odpowiedz Link Zgłoś
charioteer Re: KGB teraz przeniosla sie do Izraela i do USA 15.08.08, 03:57 Drogi ubijco. Ciesze sie, ze znasz angielski, ale nad polskim jeszcze musisz popracowac. Odpowiedz Link Zgłoś
123i321 poczytaj analfaeto moze cos do ciebie dotrze 15.08.08, 05:25 choc watpie, zebys znal jakikolwiek obcy jezyk poza ydisz i hebrajskim. twoje chamskie forumowe wrzaski znacza dla mnie tyle, co snieg na Marsie. www.inclusivedemocracy.org/journal/newsletter/descent_USA_totalitarian.htm Odpowiedz Link Zgłoś
123i321 totalitarny rezim Busha 15.08.08, 05:28 zagraza ludzkosci. www.cnn.com/video/#/video/us/2008/08/14/griffin.watch.list.cnn Odpowiedz Link Zgłoś