nurowska 14.08.08, 23:28 CHCIAŁAM PRZYPOMNIEĆ ŻE BOMBY ATOMOWEJ UŻYLI AMERYKANIE, NIE ROSJANIE. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koperczak5 Re: TARCZA NIEEE 15.08.08, 06:36 Ale amerykańskie bomby były słuszne, a ruskie bomby są głęboko niesłuszne. Wujek Bush wie najlepiej, komu spuścić takie coś na głowę. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: TARCZA NIEEE 15.08.08, 08:05 I miejmy nadzieję, że wreszcie spuści. Komu się nie podobają wojska USA w Polsce, niech spada na Białoruś. Tam wojsk USA nie ma. Chwilowo. Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Rosjanie za to "zrobili nam " Katyń 15.08.08, 09:05 nurowska napisała: > CHCIAŁAM PRZYPOMNIEĆ ŻE BOMBY ATOMOWEJ UŻYLI AMERYKANIE, NIE > ROSJANIE. Boisz się USA a nie boisz sie Rosji? Znasz naszą historię? Słyszałaś coś o rozbiorach , o zsyłkach na Syberię, o ataku 17.IX 1939 na Polske, o działałności KGB, NKWD, o Katyniu wreszcie? Jakoś nie przypominam sobie , aby USA zrobiła Polsce coś w tym stylu. Brawo Tusk , Sikorski , brawo Kaczyńscy. Serdeczne dzięki , również w imieniu naszych dzieci i wnuków za tarczę. To historyczny moment dla Polski, moim zdaniem porównywalny z Unią Lubelska. Odpowiedz Link Zgłoś
fanpanajurka moje oświadczenie 15.08.08, 14:26 w sprawie tarczy i oświadczenia pewnego ruskiego generała: www.youtube.com/watch?v=nWYfcOi7cpM Odpowiedz Link Zgłoś
blanzeflor Re: TARCZA NIEEE 15.08.08, 14:43 ja też nie chcę tego złomu!!! i tak się na nic nie przyda, a szkód może przynieść wiele szukanie sojusznika i obrońcy na drugiej półkuli to chora polityka ale niestety myślę sobie, że po tym, co ten palant Waszczykowski nagadał, oni musieli to podpisać, bo inaczej piss by ich zjadł, zajazgotał na śmierć, ciągał po trybunałach stanu i co tam jeszcze więc przynajmniej jako tarcza chroniąca przed piss się już sprawdziło zresztą dalej mam nadzieję, że do niczego nie dojdzie, podpisać zawsze można, ale za kilka lat wszystko się zmieni, Ameryka w kryzysie może nie mieć do tego potem głowy OBY Odpowiedz Link Zgłoś
zdzislaw_1 Re: TARCZA NIEEE 15.08.08, 17:30 A ja chcę przypomnić że w 20 wieku kiedy ameryka użyła bomby atomowej Rosjanie zgładzili swojich obywateli od 5 do 15 mil. obywateli (różne żródła) Więc jak cos chce się przedstwić to trzeba głęboko się zastanowić czy akurat mam rację Odpowiedz Link Zgłoś