loppe 19.08.08, 09:03 A to stuknięte medyja właśnie! - Wydawało mi się, że jestem w Matrixie, że tworzy się problem, którego nie ma - tak Grzegorz Schetyna skomentował rzekomy spór o miejsce podpisania umowy ws. tarczy antyrakietowej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bugmenot2008_2 Przemówienie kacze musi być. W tej smutnej chwili 19.08.08, 09:10 podpisywania aktu obrzydliwego wazeliniarstwa, należy nam się jakieś akcent kabaretowo-humorystyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
lewar121 Nie mogę już patrzyć na zakłamane gęby z PO !!!! 19.08.08, 09:57 Nie mogę już patrzyć na te zakłamane gęby z PO. Czy tow. Schetyna wydał już dzisiaj instrukcję swojej młodzieżówce jak ma komentować na internetowych forach marne decyzje tego rządu? Zamiast za skłócanie ludzi lepiej byście się wzięli za solidną pracę bo gospodarka zaczyna tonąć a żadna z waszych obietnic przedwyborczych dotyczących tego tematu nie została spełniona. Jest tylko drożej i drożej. Odpowiedz Link Zgłoś
fidelxxx Re: Rządy PO wielka żenada i wstyd... 19.08.08, 11:55 Widocznie wzorują się na bezpośrednich poprzednikach. Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: Rządy PO wielka żenada i wstyd... 19.08.08, 12:18 Wzorują się na swoich poprzednikach, UD i KLD, mówisz... Chyba masz racje - ta sama ekipa, podobne metody. Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo masz prawo być gamoniem... 19.08.08, 18:30 ...i bezkrytycznie (ale chyba nie bez gratyfikacji) wciskać propagandowe kity dla zmęczonych myśleniem amatorów tanich win (no, chyba, że mówimy o lokatorze pałacu - jego stać na drogie wina, bo chleje za pieniądze podatników). A ja mam prawo śmiać sie z ciebie i tobie podobnych do rozpuku, bo stroicie się w szatki zupełnie jak ten król z bajki Andersena. Odpowiedz Link Zgłoś
zmuzbi Re: Nie mogę już patrzyć na zakłamane gęby z PO ! 19.08.08, 12:13 To patrz w gęby zachwycone swoim guru.Pytasz o młodzieżówkę PO a sam jesteś z Toruńskiej rozgłośni - przyganiał kocioł garnkowi a sam itd. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Przepraszam, a co to za uroczystość? 19.08.08, 09:16 Gdybyśmy podpisywali umowe o modernizacji polskiego przemysłu albo coś podobnego to rozumiem ale ten fakt akurat nie wywołuje u mnie euforii. Wyrzutnię Patriot najlepiej postawic przy pałacu prezydenckim by lokator mógł codziennie pogłaskać on lubi te zabawki. Sam fakt współpracy z USA mnie cieszy ale wiecej dla społeczeństwa zrobiła UE, wystarczy pojeździć po Polsce i popatrzec ile się dzieje ze wsparciem UE, to jest własciwa droga. Element tarczy ważny, ale to tylko element, wazniejszy jest radar.Niue ma się czym podniecać, bo nie wiadomo jeszcze czy ten sukces nie okaze się porazką. Odpowiedz Link Zgłoś
qreator Prezydencie PIS-u !!! Siedż na Helu, nie mieszaj! 19.08.08, 09:18 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=82812113&a=82821356 Ktoś, kiedyś powiedział powiedział : - Wiadomości - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lewar121 Młodzieżówka PO znów dostała instrukcje ???? 19.08.08, 09:59 Młodzieżówka PO znów dostała instrukcje od swego Scetyny jak mają komentować na internetowych forach? Lepiej powiedzcie swojemu premierowi żeby wziął się do roboty a nie tylko kombinował jak wskrzesić przestępczą WSI. Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo Nie sądź innych podług siebie samego 19.08.08, 13:26 Z faktu, że jesteś gnidą ujadającą za srebrniki toruńskiego belzebuba nie wynika bynajmniej, że wszyscy piszący na tym forum dostają swoje instrukcje. Wręcz przeciwnie, coraz większa liczba zamieszczanych tutaj rozsąnych i rozumnych opinii wskazuje, że czasy sterowanych smsami hunwejbinów kaczej propagandy odchodzą już do historii. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur do a.k. trapera: 19.08.08, 10:16 UE istotnie zrobiła i robi bardzo wiele. Ale UE istnieje tylko dlatego, że jest broniona przez wojskową potęgę USA. Gdyby nie było wojsk USA w Europie, to Rosja i Niemcy zdążyłyby zrobić ze trzy wojny światowe, np. w latach 1968, 1982 i 2003. Czy zdajesz sobie sprawę, jak by Europa wyglądała? Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Zdaje sobie sprawe i jestem za współpracą 19.08.08, 10:36 Tylko po co te szopki wyczyniają? Najlepsza współpraca to wykonywanie zadań a nie robienie defilad. Osobiście to prezydent moze to połączyć z uroczysta mszą, ale bez publicznej szopki, to sa poważne sprawy a niektórych az swędzi jęzor by chlapnąć cokolwiek, nie wiem czemu to ma słuzyć? Niemcy i Francuzi od dawna współpracuja z Rosją, bardzo dużo prywatnych inwestorów tam siedzi. Byłem i jestem za współpracą z USA w mądry sposób, także chciałbym abyśmy niektóre wzorce u nas wprowadzili, niestety, niektórzy politycy tak "kochający" amerykę w Polsce chcieliby znowu socjalizm budować. Napisałem to bo wnerwia mnie mielenie ozorem przez prezydenta, chociazby w orędziu noworocznym które chyba mu brat z rydzykiem pisali bo groził polskim "oligarchom" i mrugał okiem do wyborców. Ten obóz nie ma żadnej koncepcji w żadnym temacie. Zgoda USA na lokalizację baterii Patriot świadczy o bardzo poważnym potraktowaniu polskiego sojusznika, wszak to najnowocześniejsza technika. Chciałbym bysmy nie robili cyrku tylko wzięli się za robotę, wtedy czeka nas sukces, jak to mówił Tusk przed wyborami, to nie cuda tylko mozolna praca da nam sukces, korzystajmy więc ze wsparcia i nie głosyujmy na głupich ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ---Herr Thuske podpina sie pod sukces Prezydenta-- 19.08.08, 09:19 as jeszcze niedawno - majac na uwadze sondaze - nie chcial tarczy buhahaha Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec to klęska polityki Kaczyńskiego 19.08.08, 09:26 nie udało mu się nic oddać za darmo Bushowi Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo -----to sulces sondazy Herr Thuske---------------- 19.08.08, 09:36 przeczytal,ze poparcie dla tarczy wzroslo i zmienil zdanie dla tego pajaca sondaze wazniejsze od be zpieczenstwa panstwa Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: -----to sulces sondazy Herr Thuske----------- 19.08.08, 09:40 pajac to siedzie w pałacu prezydenckim i trenuje śpiewanie hymnu, a premier Tusk jako prawdziwy polski patriota załatwił cos dla naszej obronnosci Odpowiedz Link Zgłoś
sokolasty Re: -----to sulces sondazy Herr Thuske----------- 19.08.08, 09:43 i żadne krzyki i płacze nie przekonają nas, że białe jest białe, a czarne jest czarne Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo Re: -----to sulces sondazy Herr Thuske----------- 19.08.08, 09:44 to raczej nowy sondaz zalatwil gdyby sie nie zmienil to Tusio nie ryzykowalby postawienia na szali popularnosci w sondazach na rzecz bezpieczenstwa panstwa - on jest chory na wladze, a najgorsze jest to, ze to nie on rzadzi, tylko sondaze Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec dla Kaczyńskiego trzeba przygotować miejsce w WC 19.08.08, 09:56 tam czuje się najlepiej Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo Re: dla Kaczyńskiego trzeba przygotować miejsce 19.08.08, 09:59 pakulec napisał: > tam czuje się najlepiej bedzie zajete przez pewnego narkomana, ktory bedzie tam w ukryciu popalal trawe w oczekiwaniu na kolejne wizje cudow ... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec sugerujesz że przybędzie tam też Jarek? 19.08.08, 10:03 Jarek strategicznie zamknie się w kiblu aby zmusić leniwego Lecha do wystepwania ku chwale Pisu? hm... to dosyć prawdopodobne Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo Re: sugerujesz że przybędzie tam też Jarek? 19.08.08, 10:10 pakulec napisał: > Jarek strategicznie zamknie się w kiblu aby zmusić leniwego Lecha do > wystepwania ku chwale Pisu? > hm... to dosyć prawdopodobne bedzie tam pewien sepleniacy kaczor - donald - popalajacy trawe, od ktorej ma rozne wizje cudow -np irlandzkich, ktorymi meczy spoleczenstwo Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec myślisz że Kaczyńskich jest trzech???? 19.08.08, 10:15 Kaczor Donald rzeczywiście by pasował do tej rodziny - ma podobną dykcję, wygląd i inteligencje - może masz racje że to jakis trzeci bliźniak ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: myślisz że Kaczyńskich jest trzech???? 19.08.08, 10:20 Trzecim bratem Kaczyńskim jest Lepper. Tu jest znacznie więcej podobieństw. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: myślisz że Kaczyńskich jest trzech???? 19.08.08, 10:23 Ja myślę jednak że Rajmund Kaczyński tworząc Lecha z Jarosławem był zapatrzony w Kaczora Donalda - aż dziwne że Disney nie oskarżył go o plagiat Odpowiedz Link Zgłoś
qreator hrabio-idioto, memlesz, jak stara Biernacka... 19.08.08, 09:42 www.polonica.net/Kim_sa_Kaczynscy.htm Kim są Kaczyńscy... Odpowiedz Link Zgłoś
reegulator Re: hrabio-idioto, memlesz, jak stara Biernacka. 19.08.08, 09:53 hrabia, to psia kupa ! uwazaj bo upaprzesz buty... www.polonica.net/Kim_sa_Kaczynscy.htmwww.polonica.net/Kim_sa_Kaczynscy.htm Odpowiedz Link Zgłoś
stolat3 Re: to klęska polityki Kaczyńskiego 19.08.08, 10:36 pakulec napisał: > nie udało mu się nic oddać za darmo Bushowi to może chociaż poliże tyłek Condolezie. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: to klęska polityki Kaczyńskiego 19.08.08, 10:37 Lech Kaczyński jako prawdziwy wolski patriota nie dotyka Murzynów Odpowiedz Link Zgłoś
tajlerdarden no to USA ma kolejną bazę... 19.08.08, 09:21 środkowy wschód mają opanowany, teraz europa wschodnia, wygląda to tak, jakby szykowali się na chiny albo środkową azję... Odpowiedz Link Zgłoś
mista_onanista a ja myślałem że to śmieci - że to gó.. z nieba 19.08.08, 10:59 a ja myślałem że to śmieci - że to gó.. z nieba leci - a to sowieci, sowieci, sowieci Odpowiedz Link Zgłoś
ja-polak Trzeba mówic jednym glosem... 19.08.08, 09:21 W sprawach tak waznych jak polityka zagraniczna Polska musi mówic jednym glosem. Tak bylo w sprawie przystapienia Polski do UE i tak tez musi byc w sprawie tarczy. Jesli nie uda sie tego dokonac, to nalezy powaznie przemyslec role prezydenta w Polsce (i zupelnie nie chodzi tu o Kaczynskiego). Byc moze trzeba mu dac taka role jaka ma prezydent w Niemczech lub królowa w Danii (czyli reprezentacyjna ...i nic poza tym). Obecna sytuacja w Polsce, gdzie sa "dwa osrodki wladzy" nie sluzy Polsce lecz tym, ktorzy wykorzystuja ta sytuacje dla wlasnych celów (patrz: m.in. rosyjskie sluzby specjalne). Patrzac na ta sytuacje z drugiej strony to nie mozna ograniczyc roli sejmu/rzadu bo byloby to ograniczeniem demokracji. Natomiast ogranicznenie roli prezydenta przyczyniloby sie do ustabilizowania polskiej polityki zagraniczenj i wewnetrznej. Prezydent mialby zawsze prawo glosu i wypowiadania sie lecz nie mialby prawa podejmowania sprzecznych decyzji. Rzad jest po to aby rzadzil. Jesli bedzie rzadzil zle to mamy procedury na skrócenie kadencji. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec po co Kaczyński? jeszcze zacznie im śpiewać hymn 19.08.08, 09:25 a jak nie zaspiewa hymnu to zepsuje powietrze Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ..Szukanie problemu.......... 19.08.08, 09:26 Dla palacu prezydenckiego , nie bylo zadnego problemu.Te problemy wychodza z ust dzialaczy PO , ktore podchwytuje przychylna im prasa.Jak zwykle-jatrzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
qreator presentation1.Bronisz kumpla ludobójcy?! 19.08.08, 09:29 Kaczynski,to koles Saakaszwilego, którego ty nazywasz ludobójcą! funny.coven.vmh.net/jokes/erewan.html Pytania do Radia Erewań Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: presentation1.Bronisz kumpla ludobójcy?! 19.08.08, 09:31 Pewnie ze nazywam.Ja zdania nie zmieniam.Sa jednak inne dziedziny gdzie Kaczynski ma moje wsparcie.Jestem realista. Odpowiedz Link Zgłoś
qreator presentation1..Kaczynski jest mocny w dziedzinie.. 19.08.08, 09:34 pieprzenia głupot , o sorry! jest specem od życiorysu Lenina, fakt! video.google.com/videoplay?docid=7724022955149009992 Georgia Saakashvili eats neck-tie Odpowiedz Link Zgłoś
reegulator presentation1, jesteś zakłamany sukinsyn! 19.08.08, 09:47 Gdyby to dotyczyło Tuska, to byś grzmiał na całe forum,że Tusk wspomaga ludobójce itd.. Gdy robią to Kaczynscy, to jest O.K..tfu! bolszewickie kurestwo. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: presentation1, jesteś zakłamany sukinsyn! 19.08.08, 09:49 Wejdz na moj blog to ocenisz co sadze o Gruzji. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ..10 sierpnia pisalem.......... 19.08.08, 09:51 Dzien wybrany z premedytacja.Dzien otwarcia Igrzysk Olimpijskich.Lekkomyslnosc i glupota.Z powietrza i ladu Gruzja atakuje Osetie.Rozpoczyna konflikt zbrojny.Georgia i George -jak chwalil sie swego czasu Prezydent Gruzji Saakaszwili.Czy przyjazn ze swiatowym mocarstwem uchroni przed Haga?Bo tam jest miejsce tego nieodpowiedzialnego Prezydenta Gruzji.Zadziwia mnie stanowisko wladz polskich, ktore probuja poprzestawiac fakty, zaczynajac ten konflikt od ataku Rosjan.Fakty sa inne-Panie Kaczynski i Panie Tusk.Gdyby rzad Polski ,nie uznal Kosowa-sytuacja bylaby inna.Czysta hipokryzja naszych politykow.I glupota, podobna do glupoty Saakaszwilego. Odpowiedz Link Zgłoś
reegulator presentation1.mam w du... twój blog.... 19.08.08, 09:51 nie o Gruzji mówie, tylko o twoim ku..kim "ego" ! Odpowiedz Link Zgłoś
somatico Hej, reegulator ! Jakiś zakompleksiony jesteś bo 19.08.08, 10:27 w k...rwowaniu starasz się być lepszy od Lindy. Może po prostu idź dlo lekarza - dadzą tabletki i się poprawi. Odpowiedz Link Zgłoś
2107x Re: presentation1, jesteś zakłamany sukinsyn! 19.08.08, 10:43 prezent a kogo to obchodzi ptasi mózdzku co ty o czymkolwiek sądzisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec to Kamiński wywołał problem 19.08.08, 09:30 od paru dni wszędzie płacze że Kaczyński chce wygłaszać jakies przemówienia a Tusk mu nie pozwala Odpowiedz Link Zgłoś
mozart Nigdy nie oddam zadnego glosu na PiS ani PO 19.08.08, 09:29 Donek! Masz u mnie przerabane! Za tarcze! Odpowiedz Link Zgłoś
qreator mozart, nie gadaj,nie oddawaj, milcz! 19.08.08, 09:32 w innym wypadku, skonczysz w izolatce! funny.coven.vmh.net/jokes/erewan.html Pytania do Radia Erewań Odpowiedz Link Zgłoś
mozart Zaglosuje na partie, ktora bedzie miala 19.08.08, 09:42 najmniejsze szanse na dostanie sie do parlamentu. To samo dotyczy kandydata na prezydenta :lol: PS. PiS i PO powinni sobie postawic te patrioty na lbach, zeby ruskie rakiety roz...ly ich w proch! Odpowiedz Link Zgłoś
qreator mozart..a kogo to obchodzi? 19.08.08, 09:44 www.youtube.com/watch?v=XfCwLfmLf5E YouTube - Coca-Cola - Football on the cokeside of life - Claymation Odpowiedz Link Zgłoś
reegulator mozart.życze ci,by nawet psy cie nie chciały... 19.08.08, 09:50 je..ć!..A Polskę nie tykaj ,zdziro. Odpowiedz Link Zgłoś
servicio A ja własnie zagłosuję - z powodu tarczy 19.08.08, 09:45 Na Tuska i tych, którzy popierają... Odpowiedz Link Zgłoś
xenative Schetyna: Nie było kłótni, zaprosimy prezydenta 19.08.08, 09:49 a Polska dostanie swych $ 20 mlrd? czy zamiast tego używanych 100 czołgow abrams wartych mniej 450 mln? Fajne targi XD. Odpowiedz Link Zgłoś
old.european Wyizolowano baze USA w Europie Srodkowej 19.08.08, 09:52 No coz, gazociagiem pod Baltykiem uda sie ja ominac. To wazne, na wypadek W chociazby, moglby kto jeszcze uszkodzic rury biegnace blisko tej bazy. Podobnie ominie sie ta baze transportem kolejowo-wodnym po Baltyku (tu nawet protestow brak przeciwko temu projektowi.... ). Dziwi tylko, jak latwo pozwolono sie zdegradowac do roli administratora terenow otaczajacych baze. Cos w rodzaju ogrodnika... Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Znacznie większą bazą USA są Niemcy 19.08.08, 11:06 Tam jest znacznie więcej amerykańskich obiektów wojskowych niż w Polsce. I tak też będzie. To znaczy, rozbuduje się amerykańską obecność w Polsce nie zmniejszając obecności w Niemczech. Odpowiedz Link Zgłoś
directoreone Schetyna: Nie było kłótni, zaprosimy prezydenta 19.08.08, 09:53 Dla tych co czytają po angielsku polecam lovely piece "The US missile defence system is the magic pudding that will never run out" in today's Guardian. Wystarczy wprowadzić tytuł go Google. Punkt widzenia - uznanie dla talentów tych co Polskę tak ślicznie wrobili w tarczę. Read and weep! Odpowiedz Link Zgłoś
tw52 Re: Schetyna: Nie było kłótni, zaprosimy prezyden 19.08.08, 10:16 widzenie swiata przez Guardian jest zblizone do wizju Komsomolskiej Prawdy. tyle, ze jest to odziane w szaty "obiektywnosci" popierane przez lewackie elity UK. Odpowiedz Link Zgłoś
ann_alice Re: Schetyna: Nie było kłótni, zaprosimy prezyden 19.08.08, 11:10 Thx za artykul:) Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ...News-Schetyna klamie............... 19.08.08, 09:57 Michał Kamiński uznał, że zamieszanie w sprawie miejsca podpisania umowy o tarczy antyrakietowej pokazuje, jak krótkowzroczną politykę prowadzi obecny rząd. Minister w Kancelarii Prezydenta dodał, że Lech Kaczyński nie otrzymał jeszcze zaproszenia na uroczystość podpisania umowy. Podpisanie umowy między Polską i Stanami Zjednoczonymi o rozmieszczeniu na terytorium naszego kraju elementów amerykańskiej tarczy antyrakietowej ma sie odbyć w Kancelarii Premiera jutro o 11.30. Podpisy złożą minister spraw zagranicznych Radosław Sikorski i amerykańska Sekretarz Stanu Condoleezza Rice, która przyleci do Polski dziś wieczorem. Jutro rano zje śniadanie z prezydentem Lechem Kaczyńskim, a lunch z szefem rządu Donaldem Tuskiem. Odwet na prezydencie? Minister w Kancelarii Prezydenta Michał Kamiński oskarżył dziś rząd, że kieruje się interesem partyjnym, odrzucając wszystkie inicjatywy prezydenta. Kamiński przypomniał, że trzy tygodnie temu Sejm odrzucił inicjatywę Lecha Kaczyńskiego o ustawie o funduszu klęsk żywiołowych. Wczoraj wicepremier Waldemar Pawlak wyraził chęć powołania takiej instytucji. Michał Kamiński argumentował, że gdyby prezydencka ustawa została przyjęta, dziś dużo łatwiej byłoby udzielić pomocy ofiarom huraganów, które ostatnio spustoszyły Polskę. Jak zaznaczył prezydencki minister, umożliwiłaby ona natychmiastowe udzielenie pomocy ofiarom klęsk żywiołowych. Odpowiedz Link Zgłoś
reegulator presentation1.Kaminski, to krynica prawdomówności? 19.08.08, 10:06 ech,ty baranie.... www.bohosiewicz.pl/art.php?art=co.html Strona Andrzeja Bohosiewicza Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec czemu Rice zje z Kaczyńskim sniadanie? 19.08.08, 10:07 poprostu w póżniejszych godzinach Leń Kaczyński nie funkcjonuje prawidłowo Odpowiedz Link Zgłoś
reegulator No, to Maryska da popalic prezydentowi PIS-u.... 19.08.08, 10:10 śniadanka z obca kobita?! www.youtube.com/watch?v=XfCwLfmLf5E YouTube - Coca-Cola - Football on the cokeside of life - Claymation Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: No, to Maryska da popalic prezydentowi PIS-u. 19.08.08, 10:17 sniadanie będzie bezpieczne - zjedzą w osobnych pokojach bo Lech z Murzynami nie jada Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo -----na razie to Donaldu PO-pala maryske---------- 19.08.08, 10:46 ciekawe ile dziur w mozgu mu sie od tego swinstwa narobilo pewnie sporo - bo wciaz bredzie o cudach, ktorych nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
roman337 hrabio-idioto.. tobie została tylko dziura odbytu. 19.08.08, 11:03 którą masz w miejscu gęby ! www.polonica.net/Kim_sa_Kaczynscy.htm Kim są Kaczyńscy... Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo Re: Tobie nawet tyle nie zostalo buhahaha 19.08.08, 11:06 ot po-kraczny przyglup blysnal chamstwem buhaha Odpowiedz Link Zgłoś
staryduster hrabio-idioto..obesrało cie, obliż sie ! 19.08.08, 11:14 www.polonica.net/Kim_sa_Kaczynscy.htm Kim są Kaczyńscy... Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo PIS powinien Ci placic debilu za dywersje wobec PO 19.08.08, 11:41 rob tak dalej, a PO skonczy jak jej protoplasta - Kongres Lewych Dochodow Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec o którym Kaczyńskim mówisz? 19.08.08, 11:15 o Lechu który utrzymywał w pałacu dillera, o Jarosławie który Lecha popycha czy może o Kaczorze Donaldzie który jest dla nich wzorem? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: o którym Kaczyńskim mówisz? 19.08.08, 11:20 Przekroczyles trzydziesci minut krytykowania PiS,teraz masz chwalic PO. Grzegorz Schetyna.Oto bumaszka i rozporzadzenie. farm4.static.flickr.com/3083/2699625163_5b67016859.jpg Na drugi raz zachowaj sie zgodnie z zaleceniami. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: o którym Kaczyńskim mówisz? 19.08.08, 11:39 PO broni się samo - nie potrzebuje moich pochwał co innego Pis - tych gamoni nie można na chwile spuścić z oka bo zaraz cos głupiego zrobią Odpowiedz Link Zgłoś
souljazz Re: ...News-Schetyna klamie............... 19.08.08, 10:09 Straszny z ciebie poparciuch prezydenta. No dobrze, ale co to ma za znaczenie gdzie cos sie odbedzie? Odbedzie sie i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
stachu44 Jak dlugo Plazynski trzymal w szufladzie projekt 19.08.08, 11:13 Kwasniewskiego "O zwalczaniu skutkow klesk zywiolowych"? Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Konflikt prez - prem jest na rękę mediom... 19.08.08, 09:59 W dużej mierze środowisko dziennikarskie odpowiada za bałagan w tym kraju. W momencie kiedy mamy premiera populistę kierującego się tylko sondażami i opiniami medialnymi a nie interesem narodowym, rola medów niepomiernie wzrasta. A konflikt jest samym dobrem dla prasy i tv bo napędza sprzedaż prasy czy podnosi oglądalność. To jak z meczami piłkarskimi. Nie wystarczy zaanonsować meczu jako piłki na wysokim poziomie, trzeba podkreślić KONFRONTACJĘ (święta wojna, bitwa, batalia, walka na noże itp. itd.). Wtedy takie wydażenie nabiera kolorytu i lepiej się sprzedaje. Odpowiedz Link Zgłoś
reegulator sharn1.Jedynie media sekty Rydzyka są cacy !!! 19.08.08, 10:09 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=71635053&a=71696065 Kto powiedzial kasjer dupa - W.Mlynarski..... - Wiadomości - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Schetyna: Nie było kłótni, zaprosimy prezydenta 19.08.08, 10:09 Przesyłam całkiem za darmo informację na temat: JAK UZYSKAĆ W POLSCE NARESZCIE ŚWIĘTY SPOKÓJ I PORZĄDEK? ODPOWIEDŹ: USUNĄĆ JAROSŁAWA KACZYŃSKEGO!! KAŻDY SPOSÓB BĘDZIE DOBRY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Schetyna: Nie było kłótni, zaprosimy prezyden 19.08.08, 10:19 O ile wiem, to Jarosław Kaczyński nie sprawuje żadnej funkcji państwowej. Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Re: Schetyna: Nie było kłótni, zaprosimy prezyden 19.08.08, 10:28 zigzaur napisał: > O ile wiem, to Jarosław Kaczyński nie sprawuje żadnej funkcji państwowej. Tyle że użytkownik "michalparadowski" objawia tęsknotę za minioną epoką kiedy można było usunąć każdego kto sprzeciwia się jedynej słusznej władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur A czy nie lepiej podpisać umowę o Tarczę dnia 19.08.08, 10:12 23 sierpnia? Zaś uroczyste otwarcie budowy zorganizować 17 września? Odpowiedz Link Zgłoś
carramba7 Schetyna: Nie było kłótni, zaprosimy prezydenta 19.08.08, 10:16 Dyżurna razwiedka jak codzień zaklina rzeczywistość i rzuca kłamstwami i inwektywami tyle wam zostało przegrani politrucy... Pgadajcie sobie...jak dziad do obrazu.. Ku uciesze gawiedzi..w kacapii.. Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Re: Schetyna: Nie było kłótni, zaprosimy prezyden 19.08.08, 10:24 carramba7 napisał: > Dyżurna razwiedka jak codzień zaklina > rzeczywistość i rzuca kłamstwami i inwektywami > tyle wam zostało przegrani politrucy... > Pgadajcie sobie...jak dziad do obrazu.. > Ku uciesze gawiedzi..w kacapii.. Odpowiedź: Mój ty dobry i poczciwy patrioto! Kto nie czci Kaczora, ten bolszewik, kacap, agent. Oj durny, kretyński ten narodek. Na szczęście to niecałe 25%!! Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec wczoraj wystepowałeś jako kosa 19.08.08, 10:28 czy zwiększając liczbę nicków tworzysz sobie nowych kolegów? Odpowiedz Link Zgłoś
carramba7 Re: wczoraj wystepowałeś jako kosa 19.08.08, 10:38 A nawt gdyby to co ci do tego,myślisz że tylko tobie wolno kraliku? Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: wczoraj wystepowałeś jako kosa 19.08.08, 10:40 ja tam lubie swoj nick i go nie zmieniam a tak na marginesie czy dzisiaj sie też wysmarowałeś kupalem? Odpowiedz Link Zgłoś
carramba7 Re: wczoraj wystepowałeś jako kosa 19.08.08, 10:48 Tak wogóle to usmarowany jest Liliputinek i cucnie na cały swiat...co widać,słychać i czuć w całym świecie...ha ha ha ha ha Czuj się dobrze kał-muku.... Odpowiedz Link Zgłoś
roman337 carramba7 jak hrabia-idiota; psia kupa ! 19.08.08, 11:02 zalegające chodniki polskich miast... www.bohosiewicz.pl/art.php?art=co.html Strona Andrzeja Bohosiewicza Odpowiedz Link Zgłoś
staryduster Re: carramba7 jak hrabia-idiota; psia kupa ! 19.08.08, 11:05 roman337 napisał: > zalegające chodniki polskich miast. jaki kundel wys.rał carrambe7? Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo Re: ilu userow jeszcze utworzysz debilu ??? 19.08.08, 11:07 lubisz pisac sam do siebie kretynie ? Odpowiedz Link Zgłoś
staryduster hrabio-idiot.. nie męcz durnego łba! 19.08.08, 11:13 www.polonica.net/Kim_sa_Kaczynscy.htm Kim są Kaczyńscy... Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo Re: PO-dziwiam Twoja ynteligencje i twoj savoir-vi 19.08.08, 11:15 vre od razu widac, ze jestes z PO buhahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
reegulator hrabio-idioto..wracaj do szpitala.. 19.08.08, 11:28 funny.coven.vmh.net/jokes/erewan.html Pytania do Radia Erewań Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo Re: hrabio-idioto..wracaj do szpitala.. 19.08.08, 11:40 z uwagi na Twoj skrajnie ciezki przypadek zamkneli caly szpital w Tworkach - nie pamietasz juz ? Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: wczoraj wystepowałeś jako kosa 19.08.08, 11:12 hehehe "kał- muk" co za piekne okreslenie widze że w twoim stanie wszystko ci się z tym kałem kojarzy - ciekawe czy to wpływ Rydzyka? Odpowiedz Link Zgłoś
carramba7 Re: wczoraj wystepowałeś jako kosa 19.08.08, 11:22 Celnie określasz swoje upodabania kałmuku, czego symbolem jest chośby twój nick zboczku.. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: wczoraj wystepowałeś jako kosa 19.08.08, 11:31 a moze tworzysz tyle nicków bo w KUPIE ci raźniej ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
carramba7 Re: wczoraj wystepowałeś jako kosa 19.08.08, 11:41 Już ci napisałem że kupa ci do tego kałmuku.. Jak widać nie dotarło do zakutego łba.. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: wczoraj wystepowałeś jako kosa 19.08.08, 11:56 a ty wkółko tylko o jednym - szukasz tu kogoś o podobnych upodobaniach? Odpowiedz Link Zgłoś
stachu44 Kiedy ten czlowiek zajmie sie swoja robota? 19.08.08, 11:10 Brud smrod, urzednicy nic nie robia a Schetyna bez przerwy o wielkiej polityce. Inspekcja pracy nie widzi miliony pracujacych na czarno, Inspekcja nie widzi dzieci na koloniach, ktore nie powinny byc koloniami, w miescie pana Schetyny brniemy po kolana w brudzie, a tu bez przerwy slysze o tarczy. Kandydat na przyszlego premiera powinien wykazac sie w zwyklej codziennej pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
a.barbarus Tracza? A z czego się tu cieszyc... 19.08.08, 11:10 Ameryka pomaga swym sojusznikom na trzy sposoby: wietnamski, iracki i gruziński. Czy już wiemy, który w razie czego (właściwie czego?) wybierzemy? Hipotetyczny atak Rosji na UE to rozpętanie wojny nuklearnej. I to niezależnie od tego czy mamy tarczę czy nie. Czy naprawdę wszyscy zdajemy sobie z tego sprawę? Czy wiemy, co w ogóle rozważamy? Odpowiedz Link Zgłoś
carramba7 Re: Tracza? A z czego się tu cieszyc... 19.08.08, 11:19 Zapomniałeś o wariancie niemieckim po IIWS dzięki którem mamy Europę w obecnym kształcie.. Wybiórczą masz tą pamięc... Odpowiedz Link Zgłoś
liztooney Schetyna: Nie było kłótni, zaprosimy prezydenta 19.08.08, 11:46 Nie jest ważne kto pojawi sie na podpisaniu "paktu z diabłem", ważne dlaczego rząd nie zrobił referendum i nie zapytał polaków czy tego chcą!!! Gromy z nieba za to! Odpowiedz Link Zgłoś
zmuzbi Schetyna: Nie było kłótni, zaprosimy prezydenta 19.08.08, 12:04 Odnoszę takie wrażenie, że tak Telewizja jak i Radio oraz część prasy,zaognia atmosferę na styku Prezydent - Rząd.Według mnie, sprawę "Tarczy" prowadził Rząd, więc ją teraz kończy. Prezydent potrzebuje jakiś dobrych wyników i próbuje podpiąć się /Fotyga/ pod nią /naturalnie Tarczę a nie Fotygę/. A do przemówienia Prezydenta nie należy dopuszczać bo może znów "palnąć" jakąś gafę. Odpowiedz Link Zgłoś
carramba7 Re: Schetyna: Nie było kłótni, zaprosimy prezyden 19.08.08, 12:11 Bredzisz aktywisto schetyny to po wizycie LK i prezydentów krajów bałtyckich Busz błyskawicznie podjął decyzję o budowie tarczy i bardzo dobrze zresztą...A gdzie był był wtedy ten ryży wytrzeszcz?W ostatniej chwili wcisnął Sikorka? Nie fanzol człowieczku... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec kosa nie mów o rzeczach naktórych się nie znasz 19.08.08, 12:26 opowiedz nam tu lepiej o swojej pasji - czy do wieczornego paciorka też się smarujesz g....? Odpowiedz Link Zgłoś
carramba7 Re: kosa nie mów o rzeczach naktórych się nie zna 19.08.08, 12:30 No to pa pa fekalna cioto..Przyjemnych marzeń i skojarzeń ...wymyśl coś jeszcze debilny zboczku... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: kosa nie mów o rzeczach naktórych się nie zna 19.08.08, 12:34 wiesz, ciekawisz mnie jako obiekt do badań nad wartościami fekalnymi w katolickiej prozie narodowo-socjalistycznej. Może zanim uciekniesz odpowiedz mi czy zamiłowanie do koprolitów pojawiło się u ciebie w czasie czytania prozy Dmowskiego czy może wczesniej? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachiensis Fajnie poniewierasz tego rektalnego filozofa, hehe 19.08.08, 18:12 Odpowiedz Link Zgłoś