adam.2x Prezydent kompromituje siebie nieustannie 23.08.08, 16:28 Śmiech Kaczyńskiego podczas powitania Condi przez Tuska był absolutną kompromitacją Prezydenta. Instynktu nienawiści nie potrafi on opanować nawet gdy jego obraz idzie na cały świat. Wstyd że taki człowiek reprezentuje Polskę. Odpowiedz Link Zgłoś
wicary Coś takiego jak bracia Kaczyńscy nigdy nie powinn. 23.08.08, 16:29 Coś takiego jak bracia Kaczyńscy nigdy nie powinni być politykami a szczególnie Lech ... Małe toto, właściwie kurdupel aparycja knura wygląd głupawy, inteligencja ... może wystarczająca na sołtysa w Malechowie ale nie na głowę państwa, mściwe, zawistne no i kłamie jak bura suka np ,że biegle zna angielski, że pochodzi z dobrego domu ... a wiadomo tatuś Rajmund zaufany wykładowca szkółki PZPR-owskiej Mamuśka rzekomo brała udział w powstaniu dgy tymczasem 14 gó..ara podawała baseny w prowincjonalnym szpitalu daleko od Warszawy. Choć dewotka pozostawała w wieloletniej separacji z mężem Mundkiem Yarosław inteligentniejszy od Lecha więc nim steruje NIGDY NIE BYŁ ZAANGAŻOWANY w czasach pierwszej solidarności - nic nie znaczący bibliotekarz z Białegostoku , dziś pozuje na "rewolucjonistę" na miarę Wałęsy Jednym zdaniem dwa ambitne kurduple Atawistyczna nienawiść do Tuska ? Jasne Tusk wprawdzie podobnie jak kaczorek też anielski zna raczej ze słyszenia ALE MA ZA SOBĄ DZIAŁALNOŚĆ WYDAWNICZĄ - sam sporo opublikował A Kaczorki jeżeli coś piszą to ... donosy Odpowiedz Link Zgłoś
gilan69 Prezydent Kaczyński potwierdza: Śmiałem się pod.. 23.08.08, 16:33 Wiesz dlaczego te dzieci otruwane placa ,i wiesz dlaczego bandyto jebvany jestes winny,to to twoj obowiazek chronic dzieci przed bandytami,bo takie mamisynki jak ty ,widza co rzad i prfewzydentr robia ,i co,chamie ..Y,mamisynku pie..ny,co wy oczekujecie ze dwunastolkatki sie same przed gNGAMI BEDA BRONIC,bandyci,nie moge w to uwierzyc,slepi Odpowiedz Link Zgłoś
po.niszczyciel Prezydent potwierdza - to nie był atak sraczki 23.08.08, 16:51 a w ogóle to gó.. mnie obchodzi ,że politycy łamią jakieś reguły w stosunku do siebie skoro nie dotrzymują słowa w stosunku do ludzi którym zawdzięczają intratne posadki. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ------trafna ocena Prezydenta Kaczynskiego-------- 23.08.08, 17:11 nic dodac nic ujac Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 trafna ocena Prezydenta Kaczynskiego,przez Nowaka 23.08.08, 18:25 www.dziennik.pl/polityka/article227169/Politycy_od_Rydzyka_strasza_Kaczynskich.html Dziennik - Polityka - Politycy od Rydzyka straszą Kaczyńskich Odpowiedz Link Zgłoś
minipolak Chamus Prezydent Kaczyński 23.08.08, 17:24 On jest rzeczywiscie kawalcw..a Odpowiedz Link Zgłoś
nutka57 Prezydent Kaczyński potwierdza: Śmiałem się pod.. 23.08.08, 17:30 Pan kaczyński twierdzi,że jeśli ktos nie potrafi przeżyć porażki, to nie powinien być w polityce. Po półrocznej depresji kaczyńskiego ps. prezydent, kiedy nie wychodził z ukrycia po wyborczej porażce swojej partii, takie słowa w jego ustach brzmią jak chamska,prymitywna demagogia. Potwierdzają to zresztą zachowania d..y państwa (boć przecież nie głowy) na każdym kroku...Myśli o reelekcji? To niech myśli. Ciekawe,co zrobi,kiedy i tym razem przerżnie czego mu z całego serca życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
sobierobie ten chamek poniza ludzi, nie podnosi 23.08.08, 17:31 duren, ktory podcina tych ktorzy wiedza wiecej od niego (on nie zna angielskiego, kartoffel) zamiast popierac postep w uczeniu sie. to "ojciec" narodu. czy KAT narodu, ten maly ^&&^? Odpowiedz Link Zgłoś
hrabina-monte-christo Prezydent PIS-u,"naukowiec" o życiu Lenina... 23.08.08, 17:42 L.Kaczynski,jest wybitnym propagatorem "twórczości" Lenina... Odpowiedz Link Zgłoś
amg53 Wdał się w tatusia,ktoren gorliwie uczył aktyw 23.08.08, 21:02 buraczany w szkole przy KC PZPZR.Za co zresztą był sowicie nagradzany przez komunę.., a te ciagoty urawniłowki dla tlumu a siebie ponad,widać w koncepcjach politycznych brata geniusza. Odpowiedz Link Zgłoś
zmuzbi Prezydent Kaczyński potwierdza: Śmiałem się pod... 23.08.08, 17:41 A wystarczy żeby spojrzał w lustro i już ma powód do śmiechu, a jak otworzy usta , to dopiero ubaw! Odpowiedz Link Zgłoś
danka2007 Re: jedni mają Putina, a inni kretyna 23.08.08, 17:55 Kogo dotyczy to pytanie ? zaczerpnięte z internetu Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: Prezydent Kaczyński potwierdza: Śmiałem się p 23.08.08, 19:23 zmuzbi napisał: > A wystarczy żeby spojrzał w lustro i już ma powód do śmiechu, a jak otworzy > usta , to dopiero ubaw! Nie ci co stokją obok. Cuch straszny z popsutych zębów Kaczńskiego dookoła poraża! Odpowiedz Link Zgłoś
123rbr Prezydent Kaczyński potwierdza: Śmiałem się pod... 23.08.08, 17:43 Przeczytajcie wywiad z Kaczyńskim w Dzienniku ( www.dziennik.pl/opinie/article227128/Prezydent_Tacy_jak_Tusk_nie_powinni_byc_politykami.html.) W wywiadzie tym Kaczyński jeszcze raz potwierdził swoją nijakość. Ten człowiek nie posiada minimum kwalifikacji do sprawowania tak wysokiego urzędu. Odpowiedz Link Zgłoś
muraszka1 Re: Prezydent Kaczyński potwierdza: Śmiałem się p 23.08.08, 17:49 cha,cha,na smutno :( Odpowiedz Link Zgłoś
hrabina-monte-christo L.Kaczynski, to ograniczony ćwok... 23.08.08, 18:00 www.polonica.net/Kim_sa_Kaczynscy.htm Kim są Kaczyńscy... Odpowiedz Link Zgłoś
maxymus1 [...] 23.08.08, 18:15 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 maxymus1..nie bądż pan rura i nie pękaj ! 23.08.08, 18:23 www.dziennik.pl/polityka/article227169/Politycy_od_Rydzyka_strasza_Kaczynskich.html Dziennik - Polityka - Politycy od Rydzyka straszą Kaczyńskich Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachiensis Mamy nową dyscyplinę sportową: Czołganie Karła. 23.08.08, 18:23 Niesiolowski jest w tym mistrzem. Brawo Stefek! Odpowiedz Link Zgłoś
flyb52 Prezydent Kaczyński potwierdza: Śmiałem się pod... 23.08.08, 18:28 A dlaczego ten pigheadednarrowmindedjerk sam nie wymlaskal czegos po angielsku? Bo nie zna zadnego jezyka poza ruskim.Facet swoim chichotem obrazil 38 milionow Polakow, ktorzy mysleli, ze prezydent ma jakis poziom i przynajmniej wstydu nie przyniesie.Kaczynski ma problemy z jezykiem polskim: jaki czlowiek po podstawowce pisze obiat? zamiast obiadu?. To jest zwyczajny cham. Odpowiedz Link Zgłoś
milenah Prezydent Kaczyński potwierdza: Śmiałem się pod.. 23.08.08, 18:29 w jaki sposob mozna prawnie odwolac prezydenta? Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 na co cierpi prezydent PIS-u? 23.08.08, 18:39 bo jeżeli to choroba psychiczna,{na to wygląda} to powinien być w zakładzie,a nie w pałacyku... Odpowiedz Link Zgłoś
amg53 na oko to wygląda na I etap Alzheimera, 23.08.08, 21:04 połaczony z głeboką depresją zapijaną alkoholem... Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachiensis Olej kretyna. To zwierze pewnie glosowalo na Lesia 23.08.08, 18:30 Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Prezydent Kaczyński potwierdza: Śmiałem się pod.. 23.08.08, 18:40 On tylko daje do zrozumienia przez co tez potwierdza ze jego stan psychiczny nie jest w największym porządku. Przed trybunał z nim. Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: Prezydent Kaczyński potwierdza: Śmiałem się p 23.08.08, 18:53 No coz BUCA mamy za prezydenta !!! Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Prezydent Kaczyński potwierdza: Śmiałem się p 23.08.08, 19:07 jacekm22 napisał: > No coz BUCA mamy za prezydenta !!! Żeby jeszcze ten BUC był trochę rozgarnięty, nawet i tym nie tryska za nadto. Odpowiedz Link Zgłoś
homek-is-me Prezydent Kaczyński potwierdza: Śmiałem się pod... 23.08.08, 19:07 O ile pamietam, to obecny papiez raczej slabo zna polski a przy kazdej okazji rwie sie do poffitania fszystkich polakufff. Ciekawe czy Pan Prezydent purysta wtedy tez sie smieje, bo go to bawi? Chyba wystosuje zapytanie do kancelarii prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
q3000 Prezydent Kaczyński słabo mówi po polsku... 23.08.08, 19:23 To dopiero jest zabawa dla słuchaczy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
wicary Re: Prezydent Kaczyński słabo mówi po polsku... 23.08.08, 19:41 q3000 napisał: > To dopiero jest zabawa dla słuchaczy !!! Masz rację przyjacielu Może Tusk słabo mówi po angielsku ALE kurdupel K. w ogóle nie zna tego języka a Tusk się uczy Po drugie Kaczyński raczej nie mówi a mamle ( stąd pseudo mamlaty ) a poza tym ON NIE MÓWI PO POLSKU on mówi po WOLSKU Odpowiedz Link Zgłoś
wicary Prezydent Kaczyński potwierdza: Śmiałem się pod... 23.08.08, 19:36 Ten stary kabotyn twierdzi,że zna biegle angielski ??? Łże jak bura suka ( jak by to powiedział Ludwik Dorn) Wprawdzie Tusk nie błysnął angielszczyzną ale się przynajmniej stara Poza tym Tusk co nieco napisał i wydał Zaś Kaczyński poza cytatami z Lenina w swojej pożal się Boże pracy doktorskiej mógł napisać co najwyżej parę donosów. Poważniejsza sprawa to permanentne kłamstwa dot tego bracia nikczemnego wzrostu STWORZYLI SOLIDARNOŚĆ Tak się składa,że w czasie strajku byłem na sali BHP w stoczni a jedynym osobnikiem nikczemnego wzrostu był pewien fotoreporter gazety z Finlandii Oświadczam KURDUPLI KACZYŃSKICH TAM NIE BYŁO - mogę to bez trudu udowodnić Jednym zadniem zakłamane zawistne karły Amen Odpowiedz Link Zgłoś
presentaton1 Rydzyk i Nowak "dziękują" Kaczynskiemu.... 23.08.08, 19:47 www.dziennik.pl/polityka/article227169/Politycy_od_Rydzyka_strasza_Kaczynskich.html Dziennik - Polityka - Politycy od Rydzyka straszą Kaczyńskich Odpowiedz Link Zgłoś
henyk Prezydent Kaczyński potwierdza: Śmiałem się pod... 23.08.08, 19:52 A ja śmięję się z Kaczyńskiego, "prezydęta" Wolski który nie dość, że nie zna angielskiego to na dodatek ma kłopoty z polskim. Co za buc. Odpowiedz Link Zgłoś
mala20033 Re: Prezydent Kaczyński potwierdza: Śmiałem się p 23.08.08, 20:08 Buc pomylil Stany Zjednoczone z Ameryka Polnocna. Nieuk. Odpowiedz Link Zgłoś
pirs2 Nie jest źle 23.08.08, 19:55 Mogło być gorzej - prezydent mógł opluć Premiera Tuska, a przy okazji zaproszonego gościa, mógł walnąć Premiera w głowę łopatką, to jest mikrofonem. Albo mógł rzucić mikrofonem na ziemię, rozdeptać go, odwrócić się na pięcie i wyjść. A tu tymczasem tylko parsknięcie w mikrofon - małe bobo, jak mówił (chyba) J. Dobrowolski. Odpowiedz Link Zgłoś
mala20033 Re: Prezydent Kaczyński potwierdza: Śmiałem się p 23.08.08, 20:06 Tak mamy..pajaca za Prezydenta. Nieuka! Zamiat Stany Zjednoczone powiedzial..Ameryka Polnocna. Rzal jak kon gdy Premier zwracal sie grzecznosciowo po angielsku do Rice. Cham! Osmieszyl znowu Polske! Odpowiedz Link Zgłoś
chachar1 Prezydent Kacczyński.... 23.08.08, 20:19 To mąż stanu małej Polski...a szczurek liliPutin olany ciepło przez Busha to tępy kagebowski młot ze szczurzą mordką...tow.pakulczik... Odpowiedz Link Zgłoś