gamon0 Wodogłowi na odwykówkę... :) 29.08.08, 11:26 Wodogłowi - ci, którym Tusk zrobił wodę z mózgu. Odpowiedz Link Zgłoś
premier_von_tux Wodogłowi na odwykówkę... :) 29.08.08, 11:34 Ja dzisiaj jestem w tym miejscu i mówię do Państwa dlatego, bo ponad 16 milionów Polaków 21 października zdecydowało się zagłosować i dało Polsce, dało naszej Ojczyźnie szansę na dobrą zmianę. Odpowiedz Link Zgłoś
herr_tusk_kupfer_kartell Wodogłowi na odwykówkę... :) 29.08.08, 11:36 W grę mogą też wchodzić dostawy rud miedzi z Chile i Peru do hut należących do KGHM w takiej ilości, aby dopełniły ich możliwości wytwórcze. Nie można też wykluczyć zakupu przez polski koncern złóż miedzi w Ameryce Południowej. W ocenie analityków, takie działania byłyby w pełni pożądane, zwłaszcza gdyby surowiec był łatwy do wydobycia. Odpowiedz Link Zgłoś
szasza7 Ta kancelaria tzw.prezydenta to matecznik głupoty 29.08.08, 10:54 i niekompetencji.Jak słucham wypowiedzi jej pracowników to dostaję skrętu kiszek.Tak się upadlać.Tak kompromitować kraj potrafią te przygłupy z ciemnogrodu prezydenckiego.A czemu to ten "mąż stanu"nie chce współpracować w ramach Trójkąta Wajmarskiego/z Francją i Niemcami/tylko w czworokącie bałtyckim.Bo w Trójkącie jest mały a w czworokącie duży.Jednym słowem rozpacz.A co do tej kancelarii prezydenckiej,tego ciemnogrodu,miejsca spadów kadrowych to cóż...jaki pan taki kram. Kaczory won z polityki!!!! Nigdy kaczka nie będzie łabędziem ani orłem.Kaczka sraczka. Odpowiedz Link Zgłoś
sik_rad Ta kancelaria tzw.prezydenta to matecznik głupoty 29.08.08, 11:03 Premier Donald Tusk chce porozumienia pomiędzy Polską, Chile i Peru w zakresie przetwórstwa i wydobycia miedzi. W tej sprawie rozmawiał z prezydentami obu południowoamerykańskich krajów. Strony liczą, że wspólnie mogą wpływać w wymiarze globalnym na handel i produkcję tego surowca. Odpowiedz Link Zgłoś
ambl "Kancelaria Prezydenta dobijała się o zaproszen... 29.08.08, 10:54 Nie wierze w to za cholere bo Prezydent ma za duzo kultury osobistej zeby sie >dobijac< nie wiem PO co kilka dni temu donek sie do niego dobijal ale to pewnie c.d.afery:zniszczyc Kaczora.O ile wiem zaprosil go Sarkozy no i ostatecznie ktos musi patrzec wam na rece zebyscie nie przehandlowali Polski jak jakis POstaw sukna Odpowiedz Link Zgłoś
majdan_r "Kancelaria Prezydenta dobijała się o zaproszen... 29.08.08, 10:56 Donalda Tuska nie stać na prywatną wycieczkę w Andy? To jakieś 7 tysięcy złotych. Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Polityka zagraniczna Kaczńskiego jest skuteczna... 29.08.08, 10:55 a Tusk pęka z zazdrości :))) Odpowiedz Link Zgłoś
el.presidente.tusk Bezprawie i Niesprawiedliwość-odchodzi. 29.08.08, 11:01 W dziedzinie mediów publicznych nasz rząd zagwarantuje dwie podstawowe sprawy realizację precyzyjnie zdefiniowanej misji publicznej oraz odpolitycznienie nadzoru i bezpośredniego zarządzania mediami publicznymi. Odpowiedz Link Zgłoś
akurach1981 to raczej Nowak jest chamem 29.08.08, 11:17 Zakończyło się spotkanie premiera z prezydentem. Donald Tusk opuszczając Pałac Prezydencki nie rozmawiał z dziennikarzami. Nie wiadomo więc, kto stanie na czele polskiej delegacji do Brukseli. - To jest w Europie niespotykana sytuacja, w której ktoś się dobija, ktoś podskakuje na scenie politycznej i krzyczy: mnie weźcie, mnie wybierzcie na wyjazd do Brukseli. Tak jak w SHREKU - komentował wcześniej spór Sławomir Nowak z PO. Odpowiedz Link Zgłoś
el.presidente.001 Bezprawie i Niesprawiedliwość-odchodzi. 29.08.08, 11:06 Ja dzisiaj jestem w tym miejscu i mówię do Państwa dlatego, bo ponad 16 milionów Polaków 21 października zdecydowało się zagłosować i dało Polsce, dało naszej Ojczyźnie szansę na dobrą zmianę. Odpowiedz Link Zgłoś
bzykajaca_w_sianie Bezprawie i Niesprawiedliwość-odchodzi. 29.08.08, 11:09 Chciałbym podzielić się z Państwem, tu na tej sali, ale także ze wszystkimi naszymi rodakami, wielkim poczuciem dumy i satysfakcji, że po raz kolejny Polacy, tym razem 21 października, pokazali, że chcą i potrafią wziąć na siebie odpowiedzialność za losy Ojczyzny. Odpowiedz Link Zgłoś
evident ten żałosny mlaskający człowieczek chory 29.08.08, 10:56 i potrzebujący pomocy jest sterowany przez brata , to jest niedopuszczalne i powinien zostać odwołany natychmiast ! Odpowiedz Link Zgłoś
cochabamba ten żałosny mlaskający człowieczek chory 29.08.08, 10:57 Szczególną wagę przywiązujemy do zapewnienia powszechnego dostępu do Internetu szerokopasmowego. To także wymóg nowoczesnego patriotyzmu. Stworzymy mechanizmy, dzięki którym wszędzie w Polsce, także w małych miejscowościach i na polskiej wsi ludzie będą mogli skorzystać z dobrodziejstwa globalnej sieci Odpowiedz Link Zgłoś
premier_z.kaszub ten żałosny mlaskający człowieczek chory 29.08.08, 10:58 Tusk dodał, że zwróci się też do MON z prośbą o sprawdzenie kto jest odpowiedzialny za to, że do Afganistanu często trafiają rzeczy zbędne, a nie trafiają najbardziej potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
sikajacy_do_zupy_kelner ten żałosny mlaskający człowieczek chory 29.08.08, 11:03 Według autorów publikacji, Lech Wałęsa w początkach lat 70. był agentem SB o kryptonimie "Bolek"; akta świadczące o tym b. prezydent zabrał w latach 90.; a w 2000 r. Sąd Lustracyjny wadliwie ocenił dowody nt. Wałęsy i pominął ich część. Lech Wałęsa zaprzecza współpracy z SB. Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Anuszko... wyjaśnienie jest proste 29.08.08, 10:58 Otóż wśród pisiorków obowiązuje zasada bezwzględnego posłuszeństwa wobec wodza i jego braciszka. Tam nie ma miejsca na własne zdanie, nie ma też możliwości, aby przedstawić Kłamczyńskiemu jakiekolwiek inne zdanie niż to wyrażone przez niego samego. Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: Anuszko... wyjaśnienie jest proste 29.08.08, 11:14 To o czym piszesz, to efekt fascynacji postacią Lenina, prezentowaną w pracy doktorskiej pana prezydenta - mają takie metody, jak ich idole! Odpowiedz Link Zgłoś
rece_ktore_lecza Re: Anuszko... wyjaśnienie jest proste 29.08.08, 11:25 Nisko kłaniając się Polakom chcę powiedzieć, serdeczne dzięki za to, że sobie nawzajem daliśmy tę wielką szansę. Ja wierzę, że przed nami jest wielka szansa na dobrą zmianę. Odpowiedz Link Zgłoś
ssbn815 Re: Anuszko... wyjaśnienie jest proste 29.08.08, 11:31 Chciałbym Państwu ogłosić, że powołuję zespół, który opracuje program pod wszystko mówiącym hasłem - "Dostęp do komputera dla każdego ucznia". Tak jak każdy polski uczeń ma prawo do ciepłego posiłku, tak powinien mieć też dostęp do komputera, oprogramowania edukacyjnego i internetu. Odpowiedz Link Zgłoś
ministerprasident_tusk Miał rację Wałęsa wariata mamy 29.08.08, 11:05 Z dużym zainteresowaniem przyjęto moją sugestię, aby Polska, Peru i Chile, zacieśniły współpracę i stworzyły coś na kształt miedziowego porozumienia - powiedział premier Tusk. - Gdyby te trzy kraje ze sobą współpracowały, miałyby szansę w wymiarze globalnym wpływać na handel i produkcję miedzi i wytworów z tego surowca - dodał. Odpowiedz Link Zgłoś
eichenlaub_mit_schwerten Re: 29.08.08, 10:59 Według najnowszego sondażu CBOS, liderami rankingu zaufania do polityków są: premier Donald Tusk i b. prezydent Lech Wałęsa. Trzecie miejsce zajmują wicepremierowie G. Schetyna i W. Pawlak. Listę polityków najczęściej budzących nieufność otwiera oczywiście prezes PiS Jarosław Kaczyński Odpowiedz Link Zgłoś
prezes_banku_zbozowego z premierem cudokiem dzis umowili sie zwiaskowcy 29.08.08, 11:04 Premier [Tusk] odrzuca projekt dotyczący bezpieczeństwa państwa i relacji z głównym sojusznikiem w polityce międzynarodowej, bo "mogłoby to zostać odebrane przez opinię publiczną jako sukces prezydenta"! Odpowiedz Link Zgłoś
kalisz_ryszard_s.stefana dobiczek..ty poparany "zwiąSkowcu" !!! 29.08.08, 11:18 I chcę państwu powiedzieć, że tanie państwo dzięki tej ekipie i tej koalicji stanie się faktem szybciej niż ktokolwiek może się spodziewać. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,4701279.html Odpowiedz Link Zgłoś
ssbn815 dobiczek..ty poparany "zwiąSkowcu" !!! 29.08.08, 11:26 Koalicja Platformy Obywatelskiej i Polskiego Stronnictwa Ludowego i mój rząd będziemy gwarantami wzrostu wynagrodzeń w ochronie zdrowia. Przekształcimy publiczne placówki ochrony zdrowia, które w przeważającej większości dzisiaj należą do samorządów, w spółki prawa handlowego. Odpowiedz Link Zgłoś
kruder76 Nowak ośmiesza Polskę 29.08.08, 11:02 Takie wypowiedzi szkodzą i ośmieszają Polskę. Proszę tego pana, żeby jednak się zastanowił zanim coś powie następnym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
edgar_ii Re: 29.08.08, 11:03 Kiedy jednak okazało się, że wśród polityków wskazanych przez ministra Macierewicza znajduje się również prezydent Lech Wałęsa, ten złożył w Sejmie wniosek o natychmiastowe odwołanie rządu premiera Olszewskiego Odpowiedz Link Zgłoś
pw2221 wielki sukces premiera ! nie dał przemówić 29.08.08, 11:04 prezydentowi .. ha ha i oto cały ten rudy debil !!!!??? ręce opadają Odpowiedz Link Zgłoś
uul wielki sukces premiera ! nie dał przemówić 29.08.08, 11:06 Według najnowszego sondażu CBOS, liderami rankingu zaufania do polityków są: premier Donald Tusk i b. prezydent Lech Wałęsa. Trzecie miejsce zajmują wicepremierowie G. Schetyna i W. Pawlak. Listę polityków najczęściej budzących nieufność otwiera oczywiście prezes PiS Jarosław Kaczyński Odpowiedz Link Zgłoś
parch_jabloni wielki sukces premiera ! nie dał przemówić 29.08.08, 11:07 Chciałbym Państwu ogłosić, że powołuję zespół, który opracuje program pod wszystko mówiącym hasłem - "Dostęp do komputera dla każdego ucznia". Tak jak każdy polski uczeń ma prawo do ciepłego posiłku, tak powinien mieć też dostęp do komputera, oprogramowania edukacyjnego i internetu. Odpowiedz Link Zgłoś
staryduster Konstytucja wyrażnie mówi,kto rządzi !!!! 29.08.08, 11:08 Nie prezydent! Prezydent PIS-u, może sobie rządzić w pałacyku... Odpowiedz Link Zgłoś
mucho.picu Re: 29.08.08, 11:06 Stworzenie "miedziowego porozumienia" zaproponował prezydentom Peru i Chile podczas swojej wizyty w Ameryce Południowej Donald Tusk. Jego zdaniem trzy kraje, które są dużymi producentami miedzi, mogłyby wpływać na światowy handel tym surowcem. Odpowiedz Link Zgłoś
edgar_ii 1 przydypas cudoka tlumaczy swiat 29.08.08, 11:10 Koalicja Platformy Obywatelskiej i Polskiego Stronnictwa Ludowego i mój rząd będziemy gwarantami wzrostu wynagrodzeń w ochronie zdrowia. Przekształcimy publiczne placówki ochrony zdrowia, które w przeważającej większości dzisiaj należą do samorządów, w spółki prawa handlowego. Odpowiedz Link Zgłoś
bzykajaca_w_zbozu Panie Kaczyński, Pana czas już minął.! 29.08.08, 11:22 Życzę Państwu w tych dniach spokojnego, radosnego świętowania, spacerów i pięknej pogody. www.rp.pl/artykul/129003.html Odpowiedz Link Zgłoś
staryduster dobiczek..ćwok z odbytem w miejscu gęby.... 29.08.08, 11:14 www.polonica.net/Kim_sa_Kaczynscy.htm Odpowiedz Link Zgłoś
dobiczek po 09.12 z cudokiem umowia sie stoczniowcy ciekawe 29.08.08, 11:21 gdzie czmychnie i jak 1 przydupas rudego bedzie tlumaczyl swiat Odpowiedz Link Zgłoś
naga_prawda_0 po 09.12 z cudokiem umowia sie stoczniowcy ciekawe 29.08.08, 11:32 Życzę Państwu w tych dniach spokojnego, radosnego świętowania, spacerów i pięknej pogody. www.rp.pl/artykul/129003.html Odpowiedz Link Zgłoś
ministerpraesident_tusk po 09.12 z cudokiem umowia sie stoczniowcy ciekawe 29.08.08, 11:33 Stworzenie "miedziowego porozumienia" zaproponował prezydentom Peru i Chile podczas swojej wizyty w Ameryce Południowej Donald Tusk. Jego zdaniem trzy kraje, które są dużymi producentami miedzi, mogłyby wpływać na światowy handel tym surowcem. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus ____________A_L_E_____W_S_T_Y_D!! !!______________ 29.08.08, 11:10 Jak ja się wstydzę za waszego pisowskiego prezydenta. Oj joj joj jak ja się teraz na osiedlu pokażę. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: A_L_E_____P_O_R_U_T_A!!!! 29.08.08, 11:32 Taką plamę dać.... To okropne jestem poruszony... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: HO_HO ale poczucie humoru!!!!--))) 29.08.08, 11:46 Równie żałosne, jak próby zagłuszania wolnego głosu forumowiczów stosowane przez spamerskich bojówkarzy PIS, którzy nie mając nic do powiedzenia wklejają fragmenty z orędzia premiera tysiąclecia... Tak gamoń jesteście żałośni wy i wasz prezydent... Odpowiedz Link Zgłoś
wielki.inseminator Premiera tysiąclecia? Bijesz mnie dowcipem :)))))) 29.08.08, 11:54 Szczególną wagę przywiązujemy do zapewnienia powszechnego dostępu do Internetu szerokopasmowego. To także wymóg nowoczesnego patriotyzmu. Stworzymy mechanizmy, dzięki którym wszędzie w Polsce, także w małych miejscowościach i na polskiej wsi ludzie będą mogli skorzystać z dobrodziejstwa globalnej sieci Odpowiedz Link Zgłoś
min_bez_teki Premiera tysiąclecia? Bijesz mnie dowcipem :)))))) 29.08.08, 11:55 W dziedzinie mediów publicznych nasz rząd zagwarantuje dwie podstawowe sprawy realizację precyzyjnie zdefiniowanej misji publicznej oraz odpolitycznienie nadzoru i bezpośredniego zarządzania mediami publicznymi. Odpowiedz Link Zgłoś
d_tux Premiera tysiąclecia? Bijesz mnie dowcipem :)))))) 29.08.08, 12:17 Chyba nie masz racji Odpowiedz Link Zgłoś
ryba_pi1a Re: HO_HO ale poczucie humoru!!!!--))) 29.08.08, 11:53 Macierewicz dostarczył do Sejmu informacje, kto z posłów, senatorów, ministrów i wojewodów był odnotowany w dokumentach MSW jako konfident. Odpowiedz Link Zgłoś
cyce_jak_donice_oo Re: HO_HO ale poczucie humoru!!!!--))) 29.08.08, 12:14 Machu Picchu to nie była nasza fanaberia, tylko radość Peruwiańczyków z tego, że mogą pokazać takie miejsce. Oni nas tam serdecznie zapraszali, tak samo jak szefa Komisji Europejskiej czy innych premierów, czy prezydentów. Część z nich skorzystała z tego wyjazdu, część pojechała gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
omulek2 Re: 29.08.08, 11:11 To wielka satysfakcja móc z tego miejsca nisko pokłonić się Polakom, ale też wielka satysfakcja odczuwać dumę. Jestem dumny będąc członkiem naszej narodowej wspólnoty. Odpowiedz Link Zgłoś
parch_na_jabloni tak sie płąci za upartyjnienie 29.08.08, 11:26 Pasażerowie mają prawo do czystych dworców, punktualnych szybkich pociągów, a kolejowy transport towarowy musi mieć warunki do konkurowania z innymi formami przewozu. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ------Nowak to Urban PO=PZPR---------------------- 29.08.08, 11:20 Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: ----Oj, joj joj... TAKA ŻENADA---------------- 29.08.08, 11:24 Jak mały chłopczyk podrabiający legitymacje, bo go nie chcą wpuścić do kina na film od lat 16 .... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: ----Oj, joj joj... TAKA UJMA------------:-))) 29.08.08, 11:29 Teraz to już nie wiem , może jedynie abdykacja, zmazałaby tą ujmę na honorze Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus oj, joj joj... jaka musiała być Konsternacja 29.08.08, 11:35 w kancelarii prezydenta Francji, oczywiście później pewnie ryknęli śmiechem... Odpowiedz Link Zgłoś
gruss_aus_machu_picchu Re: Oj, joj joj... TAKA UJMA mieć takiego premiera 29.08.08, 11:37 W dziedzinie mediów publicznych nasz rząd zagwarantuje dwie podstawowe sprawy realizację precyzyjnie zdefiniowanej misji publicznej oraz odpolitycznienie nadzoru i bezpośredniego zarządzania mediami publicznymi. Odpowiedz Link Zgłoś
cyce_jak_donice_oo Re: Oj, joj joj... TAKA UJMA mieć takiego premiera 29.08.08, 11:39 Chyba nie masz racji Odpowiedz Link Zgłoś
u2345p2 Re: Oj, joj joj... TAKA UJMA mieć takiego premiera 29.08.08, 11:39 Koalicja Platformy Obywatelskiej i Polskiego Stronnictwa Ludowego i mój rząd będziemy gwarantami wzrostu wynagrodzeń w ochronie zdrowia. Przekształcimy publiczne placówki ochrony zdrowia, które w przeważającej większości dzisiaj należą do samorządów, w spółki prawa handlowego. Odpowiedz Link Zgłoś
parch_w_gazecie Re: ----Oj, joj joj... TAKA UJMA------------:-))) 29.08.08, 11:45 Chciałbym podzielić się z Państwem, tu na tej sali, ale także ze wszystkimi naszymi rodakami, wielkim poczuciem dumy i satysfakcji, że po raz kolejny Polacy, tym razem 21 października, pokazali, że chcą i potrafią wziąć na siebie odpowiedzialność za losy Ojczyzny. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo Re: ---zenada tro premier cpunek i TCHORZ--------- 29.08.08, 11:29 Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: No wybacz prosić????? 29.08.08, 11:41 Żeby go zaproszono na spotkanie premierów. A co on tam będzie robił, kieliszki roznosił? Odpowiedz Link Zgłoś
flak88 Re: To przecież oczywiste!!! 29.08.08, 12:07 Pierwsze kilkaset boisk powstanie już w tym roku. Sztuczna murawa do piłki nożnej, dobra nawierzchnia do koszykówki, oświetlenie, ogrodzenie, prysznice, a ponadto odpowiedzialni i profesjonalni opiekunowie i trenerzy. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: To przecież oczywiste!!! 29.08.08, 12:11 flak88 napisała: Piszesz caly czas spamy.Jestes zalosny. > Pierwsze kilkaset boisk powstanie już w tym roku. > Sztuczna murawa do piłki nożnej, dobra nawierzchnia do koszykówki, > oświetlenie, ogrodzenie, prysznice, a ponadto odpowiedzialni > i profesjonalni opiekunowie i trenerzy. > > Odpowiedz Link Zgłoś
nowak_slawomir Skąd wiesz że prosił? Bo Nowak od Tuska powiedział 29.08.08, 12:01 Chciałbym Państwu ogłosić, że powołuję zespół, który opracuje program pod wszystko mówiącym hasłem - "Dostęp do komputera dla każdego ucznia". Tak jak każdy polski uczeń ma prawo do ciepłego posiłku, tak powinien mieć też dostęp do komputera, oprogramowania edukacyjnego i internetu. Odpowiedz Link Zgłoś
boruc_artur Re: No wybacz prosić????? 29.08.08, 11:52 Nie będziemy tego publikować. Odechciało mi się. Po analizie rządowych kart kredytowych obraz jest tak żałosny i straszny, że nie chcę nim straszyć. Na tej publikacji straciłby w oczach Polaków wizerunek wszelkiej władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
kuter.noga.pl Re: No wybacz prosić????? 29.08.08, 11:56 I chcę państwu powiedzieć, że tanie państwo dzięki tej ekipie i tej koalicji stanie się faktem szybciej niż ktokolwiek może się spodziewać. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,4701279.html Odpowiedz Link Zgłoś
golden_urinal Re: No wybacz prosić????? 29.08.08, 12:11 Tu, w tej Izbie przedstawiciele mojego rządu każdego miesiąca, powtarzam, każdego miesiąca będą informowali Wysoką Izbę i polską opinię publiczną o kolejnych decyzjach likwidujących przywileje władzy, przywileje prawne i materialne. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,4701279.html Odpowiedz Link Zgłoś
wielki.inseminator Masz rację... Tusk bije na głowę w obciachach 29.08.08, 11:46 To wielka satysfakcja móc z tego miejsca nisko pokłonić się Polakom, ale też wielka satysfakcja odczuwać dumę. Jestem dumny będąc członkiem naszej narodowej wspólnoty. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: A czy ja pisałem o Tusku!!!???? 29.08.08, 11:50 Wklejać umiesz, a czytać??? Odpowiedz Link Zgłoś
golden_urinal Re: A czy ja pisałem o Tusku!!!???? 29.08.08, 11:55 W grę mogą też wchodzić dostawy rud miedzi z Chile i Peru do hut należących do KGHM w takiej ilości, aby dopełniły ich możliwości wytwórcze. Nie można też wykluczyć zakupu przez polski koncern złóż miedzi w Ameryce Południowej. W ocenie analityków, takie działania byłyby w pełni pożądane, zwłaszcza gdyby surowiec był łatwy do wydobycia. Odpowiedz Link Zgłoś
premier_von_tux Masz rację... Tusk bije na głowę w obciachach 29.08.08, 11:50 Stworzenie "miedziowego porozumienia" zaproponował prezydentom Peru i Chile podczas swojej wizyty w Ameryce Południowej Donald Tusk. Jego zdaniem trzy kraje, które są dużymi producentami miedzi, mogłyby wpływać na światowy handel tym surowcem. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Pomimo....................... 29.08.08, 11:20 ze nie zgadzam sie z Prezydentem w kwesti tarczy czy Gruzji, uwazam PO za partie zdrady narodowej.Jest to partia agentow WSI,SB.Jak wiadomo sluzby specjalne potrzebuja wsparcia politycznego.W pierwszej fazie znalezli Samoobrone.Obecnie to sluzby specjalne rekoma agentow WSI czy SB kontroluja Tuska.Zdal sie na nich zeby zdobyc wladze.To nie jest polski rzad. Odpowiedz Link Zgłoś
wan20_3 Re: Pomimo....................... 29.08.08, 16:27 presentation1 - Dobry pisiorze, toczy cię, jak zresztą i kwaczory (oba) zaraza pod nazwą "paranoja". Pewnie widzisz po paru Mamrotach i białe myszki i małe diabełki oraz pewnie i stada ruskich dżejmsów bondów z GRU. Warto się leczyć, skoro nie posiadasz darmowego dostępu do Mamrotów, jak Krasnal belwederski. Mały, skoro ma dostęp i na "krzywy ryj" może pić, więc obsesje alkoholowe jest ciężej leczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
edgar_ii Re: 29.08.08, 11:21 Pierwsze kilkaset boisk powstanie już w tym roku. Sztuczna murawa do piłki nożnej, dobra nawierzchnia do koszykówki, oświetlenie, ogrodzenie, prysznice, a ponadto odpowiedzialni i profesjonalni opiekunowie i trenerzy. Odpowiedz Link Zgłoś
dobiczek foto nowaka-tak sie czuje ktos kto dla pieniedzy 29.08.08, 11:27 powie wsystko Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Rzad Tuska...................... 29.08.08, 11:27 podsluchuje Kancelarie Prezydenta?W jakim swiecie zyjemy?Kto wiec podsluchiwal Panie Nowak?WSI czy SB? Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo -----TCHORZ tusio dostal ataku odwagi haha-------- 29.08.08, 11:28 wylazl wreszcie z szafy tchorzliwy sepleniacy rudzielec i dzielnie wraz ze swoim przydupasem ds. propagandy atakuja Prezydenta i PIS ciekawe gdzie sie podziewali "odwazni" Herr Thuske i jego przydupas Nowak po ataku Gruzji - tj. w ktorym schronie sie skryli z zapasami pampersow buhahaha Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Oj , joj, joj, joj czy ty nie odczuwasz tego co ja 29.08.08, 11:31 Głębokiego wstydu.... taką plamę dać na forum międzynarodowym to już Kwaśniewski mniej obciachu robił... Odpowiedz Link Zgłoś
bzykajaca_w_zbozu Oj , joj, joj, joj czy ty nie odczuwasz tego co ja 29.08.08, 11:41 Według autorów publikacji, Lech Wałęsa w początkach lat 70. był agentem SB o kryptonimie "Bolek"; akta świadczące o tym b. prezydent zabrał w latach 90.; a w 2000 r. Sąd Lustracyjny wadliwie ocenił dowody nt. Wałęsy i pominął ich część. Lech Wałęsa zaprzecza współpracy z SB. Odpowiedz Link Zgłoś
parch_w_gazecie obaj bohaterzy ustawiali slupki poparcia w GW 29.08.08, 11:38 Szczególną wagę przywiązujemy do zapewnienia powszechnego dostępu do Internetu szerokopasmowego. To także wymóg nowoczesnego patriotyzmu. Stworzymy mechanizmy, dzięki którym wszędzie w Polsce, także w małych miejscowościach i na polskiej wsi ludzie będą mogli skorzystać z dobrodziejstwa globalnej sieci Odpowiedz Link Zgłoś
wan20_3 Re: -----TCHORZ tusio dostal ataku odwagi haha--- 29.08.08, 16:19 buhaha! Szaniowny pan hrabia okazuje się być ciężkim jełopem, no cóż, tak niekiedy bywa. Odwaga to nie kłapanie dziobem i tupanie gniewne kaczymi łapami. Gdyby przynajmniej obiekt tej kaczej szarży, czyli Rosja, a w szczególności premier Putin, przynajmniej się owego gniewu kaczego nastraszyli, ale nie! To po co uprawiać ten tupot kaczych łap? Odpowiedz Link Zgłoś