zloty_pisuar Re: Muzeum osiagniec IV RP ;) 30.08.08, 13:27 Wy nie wiecie jak oni daleko zaszli Odpowiedz Link Zgłoś
tuks_nie_jest_dozorca Wałęsa nie był nawet elektrykiem 30.08.08, 13:31 Wałęsa [...] byłby czynnikiem destabilizacji i nieładu, izolującym Polskę od reszty świata Adam Michnik 1990 Odpowiedz Link Zgłoś
minipolak Kaczynscy to hanba 30.08.08, 13:31 dwa mizantropy z calym bagazem kompleksow Odpowiedz Link Zgłoś
kuter.noga.pl masz rację, Wałęsa to kanalia 30.08.08, 14:11 Wałęsa "wyłączył wszystkich mogących stanąć mu na drodze - aby to osiągnąć, uznał za stosowne lżyć ich publicznie, nazywając jajogłowymi i Żydami" [...] "jego niewiedza w sprawach gospodarki i międzynarodowych straszy i paraliżuje Polaków i zagranicznych partnerów" Adam Michnik 1990 Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Takiej "kanalii" to ty możesz buty czyścić, tchórz 30.08.08, 14:12 liwa gnido! Odpowiedz Link Zgłoś
kelner_sikajacy_do_zupy Takiej "kanalii" to ty możesz buty czyścić, tchórz 30.08.08, 14:17 Winny się zawsze tłumaczy Odpowiedz Link Zgłoś
al48 Re: Kaczynscy to hanba 30.08.08, 17:48 minipolak napisał: > dwa mizantropy z calym bagazem kompleksow Siedzieli pod stołem w salonie na Żoliborzu , a mówią że stali tam gdzie stoczniowcy. Odpowiedz Link Zgłoś
azeta7 Wałęsa złożył kwiaty pod Pomnikiem Poległych St... 30.08.08, 13:32 Była taka piosenka w kabarecie Olgi Lipińskiej o tym, że NAS tam nie było, my o tym nie wiedzieliśmy, to stało się samo, to zrobił ktoś... Ten kabaret powtarzają dzisiaj złodzieje historii - Kaczyńscy i ich wasale za nasze pieniądze. Jest ta demokracja ale czy ONA pozwala na bezkarne złodziejstwo? Czy nie ma juz mądrych dziennikarzy śmiało tak to przedstawiających? Czy my - internauci - musimy byc od nich mądrzejsi? Brawo dla wspanaiłego Lecha Wałęsy, na pohybel złodziejom!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ministerpraesident_tusk Wałęsa złożył kwiaty pod Pomnikiem Poległych St... 30.08.08, 13:39 Akcja Centralnego Biura Antykorupcyjnego razem z FBI mogła być bezprawna - mówią dziennikarzom Radia Zet i "Gazety Wyborczej" dwaj politycy z kierownictwa Platformy Obywatelskiej. Nie odnaleziono bowiem umowy dotyczącej tej wspólnej akcji. Odpowiedz Link Zgłoś
mark.paker Re: Ile masz jeszcze nicków, pisiorku? 30.08.08, 16:01 Ty masz tylko jeden, natomiast intelekt to ho, ho. Prawie jak wódz Twój CHYŻY RÓJ. Odpowiedz Link Zgłoś
der.hausmeister.von.zoppot Re: Ile masz jeszcze nicków, pisiorku? 30.08.08, 16:26 W wolnej Polsce nikt nigdy nie próbował niczego na mnie wymóc ani w TVP, ani w gazetach i rozgłośniach regionalnych, dla których pisałem i mówiłem, ani w Expressie Wieczornym, ani naturalnie w BBC. Jedyne takie doświadczenie wyniosłem z Gazety Wyborczej. krzysztofleski.salon24.pl/6990,index.html Odpowiedz Link Zgłoś
parch_na_jabloni Re: Ile masz jeszcze nicków, pisiorku? 30.08.08, 16:27 Lech Wałęsa zapowiada, że po ukazaniu się książki ujawni, kto był agentem "Bolkiem". Odpowiedz Link Zgłoś
r1111111 Wałęsa złożył kwiaty pod Pomnikiem Poległych St... 30.08.08, 13:34 "Jutro będą popisy tych, co wtedy pod ławkami siedzieli" Jutro też w kościołach rz.-k. będzie czytany list abp. Nycza. Odpowiedz Link Zgłoś
kpt_klak Re: Muzeum osiagniec IV RP ;) 30.08.08, 13:34 W gardła nasze zdrowie wasze Odpowiedz Link Zgłoś
ned_pap Re: Wałęsa złożył kwiaty pod Pomnikiem Poległych 30.08.08, 13:44 "kierunek tych reform, o które walczyliśmy jest właściwy, może drogi są zbyt kręte i za mało sprawiedliwe, ale to już inna sprawa i demokracja jakoś to koryguje" Zwykły robotnik, po jednej z najgorszych zawpdówek w moim regionie, ma więcej rozumu niż "profesorowie" komunistycznego prawa pracy (mi byłoby dziś wstyd przyznawać się do takiego tytułu) i specjaliści od cytowania Lenina. Wykształcenie to nie to samo, co inteligencja, jak uważa podniecający się tytułami ciemny naród. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_maleszka_l Re: Wałęsa złożył kwiaty pod Pomnikiem Poległych 30.08.08, 14:15 [Adam Michnik] Podczas kampanii prezydenckiej 1990 żądał, bym ośmieszał Wałęsę, a Mazowieckiego chwalił. krzysztofleski.salon24.pl/6990,index.html Odpowiedz Link Zgłoś
sik_rad Re: Wałęsa złożył kwiaty pod Pomnikiem Poległych 30.08.08, 14:24 Czy jako prezydent prosił pan UOP o teczkę Bolka? Nic takiego nie było Odpowiedz Link Zgłoś
slavik222 A teraz się odwróciło,Lechu W pod ławką, a Kaczor? 30.08.08, 13:48 Wałęsa odszedł z ,,S". Kiedy LW rano wstaje, czyta gazete i czesto bezmyslnie atakuje Kaczorów.Byle akurat odwrotnie niz to co oni powiedzieli ... Odpowiedz Link Zgłoś
zwolennik_999 A teraz się odwróciło,Lechu W pod ławką, a Kaczor? 30.08.08, 14:18 Ja należę do tej większości osób, można nawet powiedzieć, że do tych "wszystkich osób", które jak widziały Maleszkę na korytarzu, to myślały tylko, jak przejść do innej windy - powiedziała Milewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
arabski_tomasz A teraz się odwróciło,Lechu W pod ławką, a Kaczor? 30.08.08, 14:31 A gdzie 100 mln? Odpowiedz Link Zgłoś
uul A teraz się odwróciło,Lechu W pod ławką, a Kaczor? 30.08.08, 14:39 Skrajna nieodpowiedzialnosc Tuska Odpowiedz Link Zgłoś
prezydent_d_tux Wałęsa nie był nawet elektrykiem 30.08.08, 13:49 Tam, gdzie możliwe jest budowanie bez ustaw i tego politycznego sporu, zrobimy wszystko na 100 proc., a jak będzie trzeba to na 120 proc. - dodał [Tusk]. Odpowiedz Link Zgłoś
yanuss Wałęsa złożył kwiaty pod Pomnikiem Poległych St... 30.08.08, 13:50 "nie wypada mi robić tego z tymi ludźmi, którzy kradną zwycięstwo" Bo nie potrafi cenic tez wysilku innych. Teraz nie podoba mu sie Kaczynski, wczesniej zupelnie lekcewazyl Gwiazde.. To jest problem Walesy, on sam dla siebie tylko wygrywal. Nikogo przy nim nie bylo. O ludziach, ktorzy z nim rzadzili podczas strajku dawno zapomnial. Oni wszyscy byli dla niego niewazni. "Ja po swojemu" - mowi Walesa. No wlasnie, po swojemu... Odpowiedz Link Zgłoś
pisuar_nr_001 Wałęsa złożył kwiaty pod Pomnikiem Poległych St... 30.08.08, 14:33 Właśnie dyskutowaliśmy tu w redakcji i zdecydowaliśmy, że "Gazeta" nie może ponosić ryzyka trzymania nieubezpieczonego korespondenta [...] Zaraz dostaniesz faksem zwolnienie. Widzisz, nie jesteśmy bezwzględnymi kapitalistami tylko humanitarnymi demokratami... Odpowiedz Link Zgłoś
landaverde Wałęsa złożył kwiaty pod Pomnikiem Poległych St.. 30.08.08, 13:51 Panie Wałęsa, do Wszystkich Świętych jeszcze daleko... Odpowiedz Link Zgłoś
kartel_miedziowy Wałęsa złożył kwiaty pod Pomnikiem Poległych St.. 30.08.08, 14:41 28 maja 1992 roku, z inicjatywy posła Janusza Korwin-Mikke, Sejm podjął uchwałę, by minister spraw wewnętrznych przedstawił informację, który z posłów, senatorów, ministrów i wojewodów był w przeszłości konfidentem Urzędu Bezpieczeństwa lub Służby Bezpieczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
golden_urinal Wałęsa złożył kwiaty pod Pomnikiem Poległych St.. 30.08.08, 14:41 Według najnowszego sondażu CBOS, liderami rankingu zaufania do polityków są: premier Donald Tusk i b. prezydent Lech Wałęsa. Trzecie miejsce zajmują wicepremierowie G. Schetyna i W. Pawlak. Listę polityków najczęściej budzących nieufność otwiera oczywiście prezes PiS Jarosław Kaczyński Odpowiedz Link Zgłoś
landaverde Re: Wałęsa złożył kwiaty pod Pomnikiem Poległych 30.08.08, 19:13 Interesujące, że zdaniem CBOSU, sondażowni założonej z polecenia Jaruzelskiego w stanie wojennym, społeczeństwo ufa sprawcom 'nocnej zmiany'. Odpowiedz Link Zgłoś
u2345p2 Re: Wałęsa złożył kwiaty pod Pomnikiem Poległych 30.08.08, 19:52 Wałęsa "wyłączył wszystkich mogących stanąć mu na drodze - aby to osiągnąć, uznał za stosowne lżyć ich publicznie, nazywając jajogłowymi i Żydami" [...] "jego niewiedza w sprawach gospodarki i międzynarodowych straszy i paraliżuje Polaków i zagranicznych partnerów" Adam Michnik 1990 Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 On walczył o demokrację czy o wieczne zasługi ? 30.08.08, 13:57 Bo jutro kwiaty składają demokratycznie wybrane władze. Był zaproszony, nie skorzystał. Jego wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok Wałęsa ma niewątpliwie rację. Gdy jest spokojny 30.08.08, 13:59 i się nie unosi wypada o wiele lepiej. A spokojny powinien być zawsze bo wyrok historii w jego sporze z opluskwiaczami jest oczywisty. Odpowiedz Link Zgłoś
yanuss Re: 5 lat temu nikt nie wiedział kto to Kaczyński 30.08.08, 14:00 No wlasnie, to jest problem dzieci, ktorych nie edukowano. Jak ktos nie chce nic wiedziec lub wiedze czerpie jedynie z me(r)diow to potem tak pisze. Problem nie jedynie z Kaczynskimi, tacy jak ty nie chca nic wiedziec o Gwiazdach, Walentynowicz, Borowczaku..po co ? Wam ma wystarczyc tylko wiedza z gazetki wybiorczej. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: 5 lat temu nikt nie wiedział kto to Kaczyński 30.08.08, 16:37 yanuss napisał: > No wlasnie, to jest problem dzieci, ktorych nie edukowano. ********************************* Te same dzieci znają bohaterów najnowszej historii: Wałęsę, Mazowieckiego, Kuronia. Walentynowicz, Gwiazda i Borowczak też są znani. Tylko Kaczyński, jako bohater Solidarności jakoś nie może znaleźć uznania, mimo kontroli nad IPN-em. Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 a czy ten wasz blanciarz to też wydzwania 30.08.08, 14:03 po nocach do zbigniea lwa-starowicza? Odpowiedz Link Zgłoś
boruc_artur a czy ten wasz blanciarz to też wydzwania 30.08.08, 14:06 Kiedy jednak okazało się, że wśród polityków wskazanych przez ministra Macierewicza znajduje się również prezydent Lech Wałęsa, ten złożył w Sejmie wniosek o natychmiastowe odwołanie rządu premiera Olszewskiego Odpowiedz Link Zgłoś
el_presidente_tusk a czy ten wasz blanciarz to też wydzwania 30.08.08, 14:14 Lech Wałęsa zapowiedział, że jeśli TVP pokaże film "TW Bolek" - który jego zdaniem zawiera nieprawdziwe informacje - wytoczy proces telewizji publicznej. Były prezydent będzie się domagać 20 mln zł odszkodowania. Odpowiedz Link Zgłoś
pablo63 Do wszystkich !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.08.08, 14:04 Ludzie tu nie chodzi o to co robił Wałesa przed 89 tylko co zrobił po 89 roku ! Fakt jest bez apelacyjny że był przywódcą Solidarnośći ruchu, który pomógł obalić komunę, ale niestety po 89 Wałęsa i jemu podobni dogadali się z komunistami i zrobili kontrolowany przewrót. Sam na Wałese głosowałem teraz się tego wstydze, bo to co zrobił (nocna zmiana, magdalenka, okrągły stół etc) to było działania przeciw Narodowi Polskiemu !!!!!!! Ludzie by mu wybaczyli współpracę z komuną gdyby ją do końca obalił.. Pzdr Pablo Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Do wszystkich !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.08.08, 14:07 Masz racje.Ja tez glosowalem na Walese. Odpowiedz Link Zgłoś
pm_tusk Re: Do wszystkich !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.08.08, 14:49 Akcja Centralnego Biura Antykorupcyjnego razem z FBI mogła być bezprawna - mówią dziennikarzom Radia Zet i "Gazety Wyborczej" dwaj politycy z kierownictwa Platformy Obywatelskiej. Nie odnaleziono bowiem umowy dotyczącej tej wspólnej akcji. Odpowiedz Link Zgłoś
sik_rad Do wszystkich !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.08.08, 14:15 po ujawnieniu przez dawnych kolegów Maleszki jego agenturalnej przeszłości, w redakcji "Gazety Wyborczej" zapadły decyzje, że pozostanie on w pracy, że będzie nadal redaktorem i że nadal będzie publikował... Odpowiedz Link Zgłoś
landaverde Re: Do wszystkich !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.08.08, 14:41 pablo63 napisał: > Ludzie tu nie chodzi o to co robił Wałesa przed 89 tylko co zrobił > po 89 roku ! (...) bo to co zrobił (nocna zmiana, magdalenka, > okrągły stół etc) to było działa nia przeciw Narodowi Polskiemu!!!! "O scenariuszu przyszlej Magdalenki, oczywiscie bez jej nazwy i daty – wiedzialem od wczesnej wiosny roku 1983, a dowiedzialem sie o nim w wieziemniu w Leczycy od Frasyniuka, ktory wybelkotal cala prawde o planach majac mnie za swojego - no bo bylem wiceprzewodniczacym Zwiazku z kandydatury Walesy, a poza tym kto, w pojeciu Frasyniuka, mogl taka swietna oferte udzialu odrzucic, nieprawdaz? W detale tej oferty nie wierzylem przez ponad pol roku bo byly zbyt odrazajace. Dlatego prosto z wiezienia udalem sie w dniu 17 wrzesnia 1983 roku do Lecha Walesy, z moim stanowojennym adwokatem, ktory mnie na Zaspe zawiozl i ktory byl swiadkiem naszej krotkiej rozmowy. Chcialem Walese ostrzec przed kielkujaca za naszymi (jego i moimi) plecami zdrada. Zamiast tego zaskoczylem go i wyraznie zmieszalem faktem ze o tym wiem i ze rozmawiamy o tym przy osobie trzeciej. Kilkakrotnie usilowal zmienic temat i zbagatelizowac go powtarzanym pytaniem dlaczego z takim durniem jak Frasyniuk w ogole rozmawialem. Reakcje byly czytelne i przekonalem sie ze o sprawie wiedzial. Nie przeciagalem rozmowy i wyszedlem wraz ze wspomnianym swiadkiem. Bylo to moje ostatnie spotkanie z Lechem Walesa, nie liczac otarcia sie w Kosciele Swietej Brygidy, gdzie w czasie pozniejszego zabiegu (koronerografia w Klinice Akademii Medycznej) wstapilem. Jeszcze przez jakis czas mialem watpliwosci czy „wiedziec” znaczylo w przypadku Walesy „uczestniczyc” w planie. Watpliwosci rozwialy sie na poczatku roku 1986 (sledzilem uwaznie dostepne relacje o sytuacji w mozliwych zrodlach polskich, z bibula konspiracyjna wlacznie) i zagranicznych. Relacje te i widoczne dla mnie zjawiska potwierdzaly mi zaawansowany juz etap planu o jakim uslyszalem w ZK Leczyca. Obrzydzenie jakie mnie wtedy opanowalo bylo glownym powodem mojego wyjazdu (...) – wyjechalem z „obrzydzenia” do zycia w Kraju, gdzie rzadza bandyci a flirtuja z nimi, juz otwarcie, moi wczesniejsi wspoluczesnicy walki z tymze bandytyzmem politycznym. " Źródło: <a href="members.iinet.net.au/~miroslaw/zguba.htm"target="_blank" >Miroslaw Krupinski odpowiadajac Lechowi Walesie</a> Odpowiedz Link Zgłoś
herr_tusk_kupfer-kartell Re: Do wszystkich !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.08.08, 14:52 Lech Wałęsa potwierdził, że wypożyczał i przeglądał archiwalne dokumenty na swój temat, zaprzeczył jednak, jakoby miał cokolwiek z nich usunąć. Odpowiedz Link Zgłoś
kpt_klak Re: Do wszystkich !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.08.08, 16:18 "Wałęsa wykazał wielki talent w zacieraniu śladów i wywoływaniu napięć międzyludzkich". [Jest] "nieobliczalny, nieodpowiedzialny, niepoprawny, a przede wszystkim nieudolny". A. Michnik 1990 Odpowiedz Link Zgłoś
el.presidente.001 Do wszystkich !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.08.08, 14:53 Premier: jeśli CBA naruszyło prawo, Kamiński nie będzie szefem Biura Odpowiedz Link Zgłoś
sunlama przypominam że w Solidarności było nas 10 mln osób 30.08.08, 14:05 a jeden gość co pił wódkę z oprawcą Kiszczakiem wcale nie był najważniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
government_of_si11y_walks A ja sobie przypominam ilu z nami zostało w 82' 30.08.08, 14:12 Czy jako prezydent prosił pan UOP o teczkę Bolka? Nic takiego nie było Odpowiedz Link Zgłoś
zorro_222 Zgdałem, że tu jest ten wielonickowy kanciarz 30.08.08, 16:03 Zabrać Bolkowi Nobla Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok Re: A ja sobie przypominam ilu z nami zostało w 8 30.08.08, 14:16 Coś bełkoczesz bez sensu i pewnie myślisz, żeś dowcipny. Odpowiedz Link Zgłoś
bokassa Wałęsa złożył kwiaty pod Pomnikiem Poległych St.. 30.08.08, 14:08 Pięknie to wygląda,Jurczyk-agent w Szczecinie ,Sienkiewicz-agent na Śląsku,Wałęsa -Bolek w Gdańsku.Scenariusze pisał Jaruzelski z Kiszczakiem,którym podwładny -agent tak pięknie salutuje w sądzie. Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok Re: Wałęsa złożył kwiaty pod Pomnikiem Poległych 30.08.08, 14:13 A bokassa wtedy w KW MO pewnie, teraz sobie może poujadać na tych co mu wtedy strachu napędzili. PS Wspaniały i powiedziałbym adekwatny nick:) Odpowiedz Link Zgłoś
agent_cba Re: Wałęsa złożył kwiaty pod Pomnikiem Poległych 30.08.08, 14:38 Wałęsa "z symbolu polskiej demokracji stał się jej groteskową karykaturą", [... ] Solidarność służy mu jedynie jako środek do realizacji własnych ambicji [ ... ] Adam Michnik 1990 Odpowiedz Link Zgłoś
spacki Re: Wałęsa złożył kwiaty pod Pomnikiem Poległych 30.08.08, 14:42 Sukces polityki reform wymaga od Polaków sojuszu wszystkich sił reformatorskich, tych z "S" i tych z PZPR. W pozytywnym ułożeniu stosunków Polski i ZSRR skrzydło reformatorskie z PZPR, tacy ludzie jak gen. Wociech Jaruzelski, czy pierwszy sekretarz KC Mieczysław F.Rakowski mogą odegrać zasadniczą rolę A. Michnik 1989 Odpowiedz Link Zgłoś
kontroler_001 Wałęsa złożył kwiaty pod Pomnikiem Poległych St.. 30.08.08, 14:50 Słaby tekst. Nie ma co komentować Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.l Re: Wałęsa złożył kwiaty pod Pomnikiem Poległych 30.08.08, 14:54 Od Sienkiewicza to się może odczep. Nie żyje od wielu lat. Zmarł na zawał serca. Wykończyły go te pomówienia. Odpowiedz Link Zgłoś
porcelanowy.pisuar Re: 30.08.08, 14:10 Bez Maleszki Gazownia publikuje same nudy Odpowiedz Link Zgłoś
tw_maleszka_l Raczej gó..any pisuar 30.08.08, 16:14 Laptop w wannie utopił prokurator od Blidy Odpowiedz Link Zgłoś
der_hausmeister_von_zoppot Raczej gó..any pisuar 30.08.08, 16:25 A gdzie to niby jest napisane? Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Wałęsa złożył kwiaty pod Pomnikiem Poległych 30.08.08, 14:10 lewar121 napisał: > Niech lepiej złoży kwiaty pod raportem WSI Bolesław. I na grobach ofiar swoich donosow. Odpowiedz Link Zgłoś
al48 Re: Wałęsa złożył kwiaty pod Pomnikiem Poległych 30.08.08, 18:01 Pisiarczycy na tym forum zachowują się jak hieny. Odpowiedz Link Zgłoś
landaverde Re: Polacy ukradli Wałęsie zwycięstwo. No coś tak 30.08.08, 14:31 To Wałęsie i esbecji pomylił się etos Solidarności z kultem jednostki. Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z_kaszub Re: Polacy ukradli Wałęsie zwycięstwo. No coś tak 30.08.08, 14:37 Wy nie wiecie jak oni daleko zaszli Odpowiedz Link Zgłoś
staryduster UBecja z PISkomuny i RM dastała ataku wścieklizny! 30.08.08, 14:37 najgłośniej drą morde,ci co niedawno służyli komunie i siedzieli w norach, jak j.Kaczynski !! www.polonica.net/Kim_sa_Kaczynscy.htm wyborcza.pl/1,76498,5492407,Teologowie_z_IPN_u.html Odpowiedz Link Zgłoś
min_nowak UBecja z PISkomuny i RM dastała ataku wścieklizny! 30.08.08, 16:15 Lech Wałęsa zapowiada, że po ukazaniu się książki ujawni, kto był agentem "Bolkiem". Odpowiedz Link Zgłoś
eichenlaub_mit_schwerten Polacy ukradli Wałęsie zwycięstwo. No coś takiego! 30.08.08, 14:45 po ujawnieniu przez dawnych kolegów Maleszki jego agenturalnej przeszłości, w redakcji "Gazety Wyborczej" zapadły decyzje, że pozostanie on w pracy, że będzie nadal redaktorem i że nadal będzie publikował... Odpowiedz Link Zgłoś
prezes_banku_zbozowego Polacy ukradli Wałęsie zwycięstwo. No coś takiego! 30.08.08, 14:51 Tam, gdzie możliwe jest budowanie bez ustaw i tego politycznego sporu, zrobimy wszystko na 100 proc., a jak będzie trzeba to na 120 proc. - dodał [Tusk]. Odpowiedz Link Zgłoś
landaverde Re: Wałęsa nie był nawet elektrykiem 30.08.08, 14:29 ... on tylko kablował. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 O ile wiem, to prad elektryczny przesyla sie ... 30.08.08, 15:13 kablem, zeby nie porazil takich idiotow jak ty.KAZDY ELEKTRYK Z KABLAMI MA DO CZYNIENIA...i musi sobie z nimi jakos radzic. Odpowiedz Link Zgłoś
landaverde Re: O ile wiem, to prad elektryczny przesyla sie 30.08.08, 19:17 Wałęsie, jak wiadomo, kablowanie szło najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
golden_urinal Re: O ile wiem, to prad elektryczny przesyla sie 30.08.08, 19:56 Właśnie dyskutowaliśmy tu w redakcji i zdecydowaliśmy, że "Gazeta" nie może ponosić ryzyka trzymania nieubezpieczonego korespondenta [...] Zaraz dostaniesz faksem zwolnienie. Widzisz, nie jesteśmy bezwzględnymi kapitalistami tylko humanitarnymi demokratami... Odpowiedz Link Zgłoś
alebaba17 on sam pokonał komunizm 30.08.08, 14:35 nie było innych, nie było górników z Wujka, nie było więzionych i prześladowanych. On Wałęsa sam tymi ręcami pokonał komunistów. Kurna demencja starcza przede mną. Widzę jak ona objawia się dzisiaj u Wałęsy Odpowiedz Link Zgłoś
staryduster Autorytety PIS-u..złodzieje,PZPR i bezpieka komuny 30.08.08, 14:41 httphttp://www.polonica.net/Kim_sa_Kaczynscy.htm://forum.gazeta.pl/forum/wyborcza.pl/1,75248,5334929,Zniszczyc_Walese.html72,2.html?f=902&w=77220497&a=77220994https://wyborcza.pl/1,75478,5326682,Jak_esbecy_falszowali_kwity_na_Walese.html?as=2&ias=2&startsz=x Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: staryduster 30.08.08, 14:49 staryduster napisal: > Autorytety PIS-u..zlodzieje, PZPR i bezpieka Wredny, odwracajacy kota ogonem komuchu! Ile ci placa za pisanie tych wierszykow? PS - A Bolek lepiej nie obrazalby pamieci tych na ktorych kablowal i ktorych, podobnie jak caly narod polski, obrzydliwie zdradzil przy okraglym stole i podczas nocnej zmiany. Odpowiedz Link Zgłoś
government_of_sil1y_walks Autorytety PIS-u..złodzieje,PZPR i bezpieka komuny 30.08.08, 14:52 Lech Wałęsa zapowiada, że po ukazaniu się książki ujawni, kto był agentem "Bolkiem". Odpowiedz Link Zgłoś
baltazarus 10 mln "Solidaruchów" było pod ławkami, a TW Bolek 30.08.08, 14:47 10 mln "Solidaruchów" było pod ławkami, a jeden TW Bolek stał na ławce! Odpowiedz Link Zgłoś
el.presidente.tusk 10 mln "Solidaruchów" było pod ławkami, a TW Bolek 30.08.08, 16:24 To ludzie o moralności alfonsa, tarzający się w rynsztoku moralnej zgnilizny blog.rp.pl/rybinski/2008/07/13/byk-na-wode/ Odpowiedz Link Zgłoś
offon Lechu jesteś gość !!! 30.08.08, 14:48 O Karzełkach za parę lat słuch zaginie, niech sie naciesza resztkami swej wyimaginowanej wielkości. 11 listopada zobaczymy dokument jak to przodek Karzełków rozbrajał zaborców w Warszawie, a później już tylko Wildstein i Semka wyniuchają średniowieczne kroniki, jak to polskie wojska pod Grunwaldem zgromili Krzyżaków pod przywództwem Mlaskacza Małego. Oczywiście okaże się również że JAgiełło kolaborował z Krzyżakami i donosił Ruskim. Odpowiedz Link Zgłoś
herr_tusk_kupfer_kartell Lechu jesteś gość !!! 30.08.08, 16:17 Wałęsa "z symbolu polskiej demokracji stał się jej groteskową karykaturą", [... ] Solidarność służy mu jedynie jako środek do realizacji własnych ambicji [ ... ] Adam Michnik 1990 Odpowiedz Link Zgłoś