po.niszczyciel to skandal, tylkjo AM wolno kontaktować się 07.09.08, 08:32 z Kwaśniewskim ;) ,ale żeby robili to prezydenci ? ale bzdura. Odpowiedz Link Zgłoś
kiks11 nie w tym problem koteczku, 07.09.08, 09:33 problem jest w tym, że oficjalnie cała retoryka pisowców to walka z postkomuną i rozliczenie grubej kreski, Magdalenki, okrągłego stołu. W rzeczywistości dla zachowania ciągłości władzy idą na ukłądy, koalicje i prowadzą jakieś bliżej nieokreslone rozmowy z postkomunista. Natomiast prezydent nie rozmawia z rządem, który prowadzi poltyke zagraniczna, jest to szczyt bezczelności i zakłamania, ale to chyba już wszyscy wiedzą podstawoa cech panów kaczyńskich i ich dworu. Z kwasniewskim może rozmwiać każdy, ale Kaczyńscy? To chichot historii i szydzenie z narodu. Ciekawe co na to ojciec dyrektor? To może byc dopiero jazda, no chyba, że ten stary kgbowiec też układa się z postkomunistami. Odpowiedz Link Zgłoś
onselo Tajne spotkania Kaczyńskiego z Kwaśniewskim 07.09.08, 09:51 Kwachu po prostu radzi Kaczorowi,żeby z winka przerzucił się na gorzałę,bo na wschodzie winka nie piją!!!!!!he he Odpowiedz Link Zgłoś
azeta7 temat-choroba filipińska 07.09.08, 10:08 Dobrze, że się spotykają, AK może mu udzielic wielu rad jak tłumaczyć się z różnych dolegliwości, przypadłości o które pyta niezmordowany Palikot!!! Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ..Przeciez......... 07.09.08, 10:14 Kwasniewski ma takze dobre stosunki z Walesa.Jakos nikt nie spotyka sie z Jaruzelskim.Chyba ze ten tekst przyszykowuje spotkanie Tuska z Jaruzelskim. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ..Przeciez......... 07.09.08, 10:32 Kto dostanie zaproszenie na listopadowy bal u prezydenta? Oprócz 55 przywódców państw świata, także polski premier z rządem oraz byli prezydenci. "Myślę, że wszyscy byli prezydenci będą zaproszeni" - przyznaje w Radiu ZET Michał Kamiński. To może oznaczać, że Lech Wałęsa i Wojciech Jaruzelski też Odpowiedz Link Zgłoś
titerlitury Specjalnie z uwaga przeczytałam wątek w całości 07.09.08, 11:11 bo gimnastyki argumentacyjne jakie zwolennicy PiS i Prezydenta wykonuja, by udowodnic, ze to jest w porządku naprawdę mnie rozbawiły :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszet Tajne spotkania Kaczyńskiego z Kwaśniewskim 07.09.08, 11:20 To może wyjaśniać dlaczego pomimo formalnych ataków na Kwaśniewskiego i szukania haków nic nie znaleziono, a aferę paliwową rozmyto dokładnie. Zaraz po dojściu PiSu do władzy zostali odsunięci od śledztwa dwaj prowadzący je prokuratorzy, którzy już mieli jakieś osiągnięcia i na nich zaczęto szukać haków. Zamiast Kwaśniewskiego kozłem ofiarnym miała zostać p. Blida, ale nie wytrzymała nerwowo i popsuła "prawym i sprawiedliwym" szyki. Odpowiedz Link Zgłoś