beata_sta Rozważny i spokojny gość. 14.09.08, 10:31 Najgorsi są ci cisi i grzeczni. Nie znoszę takich ludzi.Śmierdzą fałszem.Na zewnątrz oaza spokoju,w środku zazwyczaj wulkan- kompleksy,frustracje,gorzkie żale.To musi kiedyś eksplodować,nie ma siły. I tak się do tych dzieci z pracy się urywał,tak o nie dbał.Taki dobry ojciec,no. Nic go nie usprawiedliwia,miał problem z którym nie mógł żyć,powinien tylko siebie zabić. Współczuję serdecznie Matce. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Rozważny i spokojny gość. 14.09.08, 10:52 sobie współczuj przede wszystkim i nad sobą płacz Odpowiedz Link Zgłoś
beata_sta Re: Rozważny i spokojny gość. 14.09.08, 11:05 maureen2 napisała: > sobie współczuj przede wszystkim i nad sobą płacz. Oj sorry,nie chciałam Cię urazić. A współczuję Tobie.I chyba wiesz dlaczego:-) Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Rozważny i spokojny gość. 14.09.08, 11:18 nie wiem,ale jak znajdziesz chwilkę,to mi powiesz Odpowiedz Link Zgłoś
hekatonchejr Re: Rozważny i spokojny gość. 14.09.08, 12:58 beata_sta napisała: > Najgorsi są ci cisi i grzeczni. Nie znoszę takich ludzi.Śmierdzą > fałszem.Na zewnątrz oaza spokoju,w środku zazwyczaj wulkan- > kompleksy,frustracje,gorzkie żale.To musi kiedyś eksplodować,nie ma > siły. Może jednak nie generalizuj, bo Ci wyjdzie, że najgorszy frustrat to Dalajlama. Też cichy i grzeczny - wg Twojego toku rozumowania tylko czekać aż rzuci się na ludzi. Jeśli miał powody to trzeba patrzeć na nie, interesować się drugim człowiekiem zawczasu, a nie naznaczać całą grupę normalnych ludzi jako potencjalnych szaleńców i odgradzać się od nich. To jest paranoja! Odpowiedz Link Zgłoś
a_lucka Tragedia w Kutnie 14.09.08, 10:57 Gdyby Ci Panstwo znali Trening Skutecznego Rodzica metoda Thomasa Gordona nie doszloby do tragedii! Zyli by razem dlugo i szczesliwie. Patrz www.gordon.edu.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k Re: Zwłoki trójki dzieci i ich ojca znaleziono w 14.09.08, 11:02 pobozny psychol!puszczala mu sie pobozna malzonka? Odpowiedz Link Zgłoś
ciarek_z_kutna ...ciarki przechodza... 14.09.08, 11:14 ale te kobitki sa...no, no... Odpowiedz Link Zgłoś
jack79 Zwłoki trójki dzieci i ich ojca znaleziono w je.. 14.09.08, 11:45 no cóż, facet czekał na żone w domu dzień, później drugi, następnie trzeci i z tej miłości i zazdrości po prostu zwariował ale nie da się ukryć że przegiął jesli już musiał kogoś zabić za to że go kobieta w rogi wali to mógł ją nie dzieci - no dobra, to głupi żart, ale na pewno mniejsze zło niż trójkę włąsnych dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika.copyright calkiem racjonalnie-zabijajac ja, pozbawilby ja kl 14.09.08, 11:57 klopotu. Zabijajac dzieci ukaral ja na cale zycie. Szkoda dzieci. Wyglada na to, ze mu na niej zalezalo. Odpowiedz Link Zgłoś
igrekoski Szczerze współczuję tej kobiecie. 14.09.08, 12:23 Dla mnie to szok, że człowiek mógł zrobić coś tak potwornego. Ale wyjaśnijcie mi, jak można się powiesić na klamce? Odpowiedz Link Zgłoś
kat_ja1 Re: Szczerze współczuję tej kobiecie. 14.09.08, 13:19 Można powiesić się na klamce, w dodatku na sznurówce. Wystarczy coś powiesić na klamce, założyć na szyję i po prostu "siad płaski" Nie trzeba być małego wzrostu, co sugerują niektórzy. Do powieszenia się nie trzeba pętli...wystarczy, że krtań się zmiażdży pod działaniem jakiejkolwiek siły. A tak odnośnie tej tragedii...nie jestem w stanie pojąć, co dzieje się w głowach takich rodziców, którzy najpierw zabijają swoje dzieci, a potem z różnym skutkiem targają się na własne życie....Jeżeli mają dość życia, to przecież można skończyć "tylko" ze sobą. Współczuję matce. Nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić co przeżyła widząc swoje dzieci. A tatusiom psycholom radzę, żeby najpierw zaczęli od siebie....pożegnanie ze światem... Odpowiedz Link Zgłoś
biala24 Zwłoki trójki dzieci i ich ojca znaleziono w je.. 14.09.08, 12:33 Ten facet niebyl normalny. Jakiekolwiek nieporozumienia byly miedzy nimi a zona, normalnie psychicznie czlowiek nigdy nie zadzga swoich dzieci. Normalnie ciarki mnie przechodza, jak pomysle, co przeszly te dzieci przed smiercia, widzac ojca, ktory zblizal sie do nich z nozem. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Zwłoki trójki dzieci i ich ojca znaleziono w 14.09.08, 13:13 oh,to okropne,i jak ? jak pieluszka,sucha ? Odpowiedz Link Zgłoś
biala24 Re: Zwłoki trójki dzieci i ich ojca znaleziono w 14.09.08, 14:23 maureen2 napisała: > oh,to okropne,i jak ? jak pieluszka,sucha ? WTF is wrong with you? Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Zwłoki trójki dzieci i ich ojca znaleziono w 14.09.08, 14:36 dlaczego ze mną,czy ja używam pieluszek,czy co ? Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Zwłoki trójki dzieci i ich ojca znaleziono w 14.09.08, 14:48 A kto tam ciebie wie, moze tez ssiesz palec przed snem, w kazdym badz razie tu znalazles scene dla popisywania sie swoja mizoginia. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Zwłoki trójki dzieci i ich ojca znaleziono w 14.09.08, 18:52 biala24 napisała: > Normalnie ciarki mnie przechodza, jak pomysle, co przeszly te dzieci przed smiercia, widzac ojca,ktory zblizal sie do nich z nozem. ...................... a mnie ciarki przechodzą, gdy czytam tutejszych panów usprawiedliwiajacych nieporozumieniami małżeńskimi bestialskie morderstwo tego zwyrodnialca Odpowiedz Link Zgłoś
pavlovic_kasztanowic Tragedia w Kutnie 15.09.08, 08:08 Po prostu taki straszny żal, dlaczego to zrobiłeś ? Odpowiedz Link Zgłoś