1zorro 20.09.08, 07:39 wyludzenie 300 zl to nic innego jak kradziez publicznych pieniedzy. Jezeli zwykly Kowalski wyludzi lub ukradnie 300 zl ma sprawe w Sadzie. Wiec nad czym tutaj sie zastanawiac??! Nad oszustami?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jankbh Honor posła za 300 złotych 20.09.08, 07:40 Cos ten pisowski honor tanio kosztuje - najwyrazniej towar posledniej jakosci. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Honor posła za 300 złotych 20.09.08, 07:53 Czlowiek, ktory dla 300 złotych dopuszcza się przestepstwa, dopusci sie go z pewnościa, gdy w grę wchodzic beda znacznie wieksze pieniądze. Hańba! Wszyscy ci wyludzacze i oszusci powinni byc pozbawieni mandatu poselskiego i pociągnięci do odpowiedzialnosci karnej. Dosc tej bezkarnosci i hańbienia Sejmu! Odpowiedz Link Zgłoś
aussie1inc Honor posła za 300 złotych 20.09.08, 08:12 Jaroslaw Kaczynski znany jest z tego, ze wszystkim wokolo zarzuca brak honoru. Ostatnio za niehonorowego uznal marszalka Sejmu, Bronislawa Komorowskiego. Teraz okazuje sie, ile dla Kaczynskiego warty jest honor - cale 300 zlotych. Maly czlowiek, tani honor. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 więc wystarczy według posłów pisu być 20.09.08, 08:40 przekonanym że piszę się prawdę i już można kłamać na całego <Ćwierz: - Wiem jedno: w momencie, kiedy pisałem to usprawiedliwienie, byłem przekonany, że piszę prawdę. A że teraz okazuje się, że jest to nieprawda, to inna rzecz.> Odpowiedz Link Zgłoś
black-andrzej24 Honor posła za 300 złotych 20.09.08, 08:56 Ubaw po pachy. Oby jeszcze więcej takiego idiotyzmu, debilizmu posłów z PIS-u i samego guru Jarosława Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
croco Honor posła za 300 złotych 20.09.08, 09:11 Motto PiS:"Bądź pozdrowiony zysku skądkolwiek pochodzisz." Odpowiedz Link Zgłoś
rico58 Honor posła za 300 złotych 20.09.08, 09:17 Kaczyńskiemu pewnie brakło na mleczko dla kota a innym pewnie na viagre jak mówił Lew Starowicz ze posłowie po nocach dzwonia do niego aby im przepisał recepte na viagre PiS staje się coraz bardziej żałosny i bezszczelny w oszukiwaniu państwa Polskiego to się nazywa Prawo i sprawiedliwość ale jak mówił Pawlak w filmie "Sami swoi" prawo jest prawem ale sprawiedliwość musi byc po naszej stronie Odpowiedz Link Zgłoś
1.andreas64 Honor posła za 300 złotych 20.09.08, 09:21 moze tak krotko wielu poslow cierpi na tzw POMROCZNOSC JASNA;NO ALE TRUDNO WYMAGAC BY BYLI W ZGODZIE Z SOBA; NIECH NIE WIE REKA LEWA CO CZYNI REKA PRAWA Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma w "normalnym" kraju takie zachowanie posłów oznacz 20.09.08, 09:25 śmierć cywilną, ale nie w Polsce, dzień, dwa i sprawa..przycichnie i pan Kaczyński stentorowym głosem będzie wołał "tu jest Polska" a motłoch będzie mu śpiewał "sto lat" ! Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Rany ! Co za szambo-PIS.. i szambowy Jarosław!!! 20.09.08, 09:29 zakłamani łajdacy... Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: w "normalnym" kraju takie zachowanie posłów o 20.09.08, 11:00 w naszym społeczeństwie takie niedoskonałości, rysy charakteru, niespiżowość, niepomnikowośc zyskują sympatię elektoratu:) Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: w "normalnym" kraju takie zachowanie posłów o 20.09.08, 15:46 Jak Kali kraść to dobrze bo elektorat to lubi. Jak Kali wrzeszczeć że ktoś morderca to Kalego bronić bo ktoś okazał się łapownikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
jacgier-1 Honor posła za 300 złotych 20.09.08, 09:34 Jacy posłowie taki honor, to bydło to ma tylko gęby pełne frazesów o miłości bliskich i ojczyzny, a tak naprawdę chodzi im tylko o kasę.Gratuluję zwolennikom szczególnie PIS-u, wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
pissglowki a jednak piSSiory cenią się trochę wyżej niż... 20.09.08, 09:54 ...tirówki. zupełnie bez podstaw. przyjmując właściwą miarę powinni raczej 3 stówy dopłacać. Odpowiedz Link Zgłoś
25cz Honor posła za 300 złotych 20.09.08, 10:00 Cenią się jak prostytutki,w deszczową noc pod kościołem. Odpowiedz Link Zgłoś
joflp PiS-dzielskie gó...jady 20.09.08, 10:19 Za 300 zł sprzedaliby własną matkę, ale na codzień mają pełne gęby dobra Polski i obywateli. To ordynarne wyłudzenie powinno znaleźć swój finał w prokuraturze. Odpowiedz Link Zgłoś
figa.7 Honor posła za 300 złotych 20.09.08, 10:29 Jakiś czas temu pisowcy usiłowali wmówić opinii publicznej, że kradzież 8 PLN za dorsza, nie jest żadną kradzieżą tylko czymś zupełnie normalnym. Teraz twierdzą, że kradzież 300 PLN, to czyn godny pochwały. Po koniec kadencji dojdziemy pewnie do kilkuset tysięcy, a oni dalej będą twierdzić, że nie ma w tym nic złego. No bo przecież pisowiec z natury jest uczciwy, prawi i sprawiedliwy, więc jak ukradł 1 000 000 PLN, to zasługuje na miano bohatera narodowego. Odpowiedz Link Zgłoś
jdmisiunio to wiemy po co ąa posłowie PiS.. 20.09.08, 10:44 ..i cała ta pseudopartia.. to nie ideologia, nie troska o naród.. ale marne 300 srebrników.. nawet Kaczyński.. :/ kto qrwa na nich głosował??!! Odpowiedz Link Zgłoś
heniekr Re: to wiemy po co ąa posłowie PiS.. 20.09.08, 11:09 O święta naiwności; czy rzeczywiście ktokolwiek sądzi, że dla dotychczasowych wyborców i zwolenników PISu tak haniebne poczynania posłanek i posłów tej partii będą jakimkolwiek otrzeźwieniem? Zobaczcie jak w reakcji na wypominanie tego pospolitego złodziejstwa na róznych forach reagują dyskutanci proPISowscy. Ile dodatkowych obelg wylewają wraz z żółcią. Żadnych złudzeń. Niewielu przyzwoitych przejrzy na oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
goodwater Honor posła za 300 złotych 20.09.08, 11:01 gdzie Prawo (do złożenia usprawiedliwienia) i Sprawiedliwość (nam się przecież należy) tam już Honoru nigdzie nie wciśniesz Odpowiedz Link Zgłoś
hrabina-monte-christo Kaczynscy, moralność i honor?! ha,ha,haha,!!!! 20.09.08, 11:10 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=84067338&a=84074486 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=74891904&a=74907348 Odpowiedz Link Zgłoś
cierpliwy Honor posła za 300 złotych 20.09.08, 11:21 Te panie i ci panowie są doskonałym przykładem jak zachowują się i działają ludzie bez honoru. A to, że są posłami to zwykła pomyłka. Wyborcy mają prawo się mylić. Szkoda tylko, że muszą potem za tych wybranych się wstydzić. Odpowiedz Link Zgłoś
rojberek Honor posła to jak świętość diabła... 20.09.08, 11:39 ... niewyobrażalne i niemożliwe do spełnienia. Nie ma posłów z honorem, to najgorszy s**t ze społeczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Honor posła za 300 złotych 20.09.08, 11:42 Ćwierz: - Wiem jedno: w momencie, kiedy pisałem to usprawiedliwienie, byłem przekonany, że piszę prawdę. A że teraz okazuje się, że jest to nieprawda, to inna rzecz. Ćwierz nie tylko jest oszustem ale i durniem. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro A gdzie presentation, palestrina, rokets i nnne... 20.09.08, 11:57 PISuarowe podciepy?! Nie bronia swoich? Mowe im odjelo?! Odpowiedz Link Zgłoś
darek4444444 Re: Honor posła za 300 złotych 20.09.08, 17:05 On nawet nie jest oszustem. Jest wyłącznie durniem. Czytam takie szczeniackie usprawiedliwienia i jestem zażenowany. Za 3 stówki gotowi są psie gó... zszamać. Totalna żenada. Wstyd za granicą przyznać się do polskości przez takich ch...... Odpowiedz Link Zgłoś
zdzisantczak Honor posła za 300 złotych 20.09.08, 12:17 Posłowie PIs-u: postawa pańska a dusza żebracza.Hańba i wstyd.Jeśli siebie sprzedają za 300 zł.To ile jest wart ich partyjny program i ich ideologia.Wykazali,że w powiedzeniu:"od prezydenta po kardynalski fiolet dla narodu głoszą hasła:Bóg-Honor-Ojczyzna,a dla siebie:pecunia non olet"(tłumaczenie dla kiboli i moherowych beretów: pieniądze nie śmierdzą). Odpowiedz Link Zgłoś
urtasa Honor Wrońskiego 20.09.08, 12:46 Panie Redaktorze, bardzo cenię powyższą Pańską publikację, bo nie jest ona łajdacką publicystyką, ale świadectwem tego, że wysoko ceni Pan swoich czytelników oraz siebie samego. Przedstawił Pan nie tylko fałszywe usprawiedliwienia posłów rządzącej koalicji (PO i PSL), ale również posłów opozycji (PiS i SLD). Takie obiektywne pisanie i rzetelne dociekanie prawdy dowodzi, że Pan nie jest wyrobnikiem, propagandzistą, lecz publicystą równym B. Prusowi. Odpowiedz Link Zgłoś
komnen3 Re: Honor Wrońskiego 20.09.08, 13:11 Pojedynczego posła trudno wytropić i trudno zbadać, co robił danego dnia. Tutaj fałszywe usprawiedliwienia złożyło całe stado PiSu. Sami się podłożyli. Odpowiedz Link Zgłoś
urtasa hm, 20.09.08, 15:44 Tak, zgadzam się z Tobą. Owo "całe stado" - jak się wyraziłeś - liczy aż 27 baranów ("Prezydium Sejmu skierowało wczoraj do komisji etyki listę 27 posłów, którzy są podejrzani o złożenie nieprawdziwych usprawiedliwień"). Bardzo mi się podoba Twoje usprawiedliwienie wystawione Wrońskiemu, istotnie: rasowy dziennikarz niebędący propagandzistą miałby gigantyczne problemy w tropieniu pojedynczych posłów. Z tego powodu uznaję, że (hurtem) posłowie PO, PSL i SLD są nieskazitelni. Bardzo mi się podoba obiektywna publicystyka Wrońskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
zbud-2 Honor posła za 300 złotych 20.09.08, 13:56 "ciapciaki" za dychę - i " to " się chce nazywać -posłem -czyli moim przedstawicielem w Sejmie. Wstydzę się że na takie g... glosowałem. Coś trzeba zrobić by w przyszłości nie trzeba było sie wstydzić za takich jak :Ziobro , Cymerman ,Wasermann,Suski ,Kurski....... czy innych im podobnych.' Jakiś przepis nakazujący badania tj.na :kierowcę ,spawacza .policjanta czy w innych odpowiedzialnych zawodach. Odpowiedz Link Zgłoś
narsen Honor posła za 300 złotych 20.09.08, 14:05 Niską cenę za własny honor zażądaliście posłowie PIS-u. 300 zł? Żadna szanująca się ku... za dzień tyle nie weźmie. Widać Panowie się nie szanują. Odpowiedz Link Zgłoś
black-andrzej24 Mam pomysł. 20.09.08, 14:27 Zróbmy zżute dla Polityków z PIS i oddajmy im te 300 zł. bo to aż wstyd że tak ciężko pracujący ludzie, zostaną pozbawieni takiej fortuny. To aż serce krwawi. Pokażmy społeczną „Solidarność” i oddajmy im ciężko zarobione pieniądze. Co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Za 300 zl?! PISiory to takie tanie dziwki...... 20.09.08, 14:38 z alfonsem Jarkaczem na czele. Odpowiedz Link Zgłoś
darek4444444 Re: Mam pomysł. 20.09.08, 17:15 Już się wyrywam. Trzymaj mnie. Mało mnie skubią i ciebie? Puknij się w glacę. Odpowiedz Link Zgłoś