Gość: uwaga!!!!!!!11 IP: *.dolsat.pl 13.06.07, 13:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kropek Trezeguet w Arsenalu dla Henry'ego IP: *.chello.pl 13.06.07, 13:58 PÓKI CO henry'ego nie ma na liście odchodzących PÓKI CO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wątpliwości Re: Mam nadzieje, ze to jest tylko glupia plotka! IP: *.KREDKA.ds.uni.wroc.pl 13.06.07, 16:17 Rozumiem zakłopotanie ludzi, ponieważ informacje pochodzą od gazet typu "fakt" itp. wiec jesli ktos nie zna dobrze angielskiego to zapraszam na polskie strony Arsenalu np. kanonierzy.com tam poza plotkami są też konkretne informacje o sytuacji i wypoiedzi zarówno Wengera jak i Henryka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agatka Trezeguet w Arsenalu dla Henry'ego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 16:28 A dla mnie to najlepsza wiadomość dnia!!!!!!! miesiąca!!!!No w ogóle jest wspaniała i pewnie moi sąsiedzi chcąc nie chcąc tez juz o tym wiedzą, bo darłam się jak obłąkana czytając...z RADOSCI:D Jeeeee marzenia się spełniają------> fantastyczne trio znowu razem:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dupa wolowa Re: Trezeguet w Arsenalu dla Henry'ego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 17:30 no ale oni nie sa juz tacy mlodzi? ciekawe co z tego by wyszlo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toporow Re: Trezeguet w Arsenalu dla Henry'ego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 17:34 raczej kupienie trezegueta do Arsenalu nie byłoby mądrym posunięciem... ale czas pokarze :) Odpowiedz Link Zgłoś