mlasskacz 12.10.08, 14:31 Ten wywiad to przykład nadęcia i głupoty Wypierdka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rezydent.klamczynski Lech Kaczyński: Wiem, że Sikorski chodzi 12.10.08, 14:33 Kaczńyskiemu już do reszty odbiło. Odpowiedz Link Zgłoś
antyprawak Może najpierw zamiast logopedy 12.10.08, 14:38 Powinien poszukać sobie psychoanalityka.Wad wymowy można się pozbyć, ale zostaje jeszcze najważniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo -----Sikorski to kamelon bez pogladow------------- 12.10.08, 16:09 ty-PO-wy korytowiec bez wizji, bez pogladow, dla ktorego liczy sie bycie przy korycie wcale sie nie zdziwie - gdy wejdzie do rzadu rowniez, gdy utworzy go SLD zenada Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ------WOW !!! cooltura PO-paprancow PO-wala------- 12.10.08, 16:27 kolejna POkraka dala POkaz bluzgania -ale w sumie to nic nowego - to juz znak firmowy PO-paprancoe Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Sikorski wymyśla kawały... Kabareciarz :)))))))))) 12.10.08, 17:18 -- "Donald Tusk Show" trwa... Odpowiedz Link Zgłoś
wiedmak Odf kiedy to smiec moze mowic o kulturze innych? 12.10.08, 17:45 Sikorski nie potrzebuje koryta jak twoi idole TW Klamczynscy, ktorzy niczego w zyciu sie nie dorobili, oprocz willi otrzymanej przez ich tatusia za pomoc jaka udzielil UB w wylapywaniu AKowcow. Odpowiedz Link Zgłoś
tepetoja arogancja mamlatego kurdupla nieudacznika-żenująca 12.10.08, 17:58 wywiad potwierdził jego kompleksy i to, że on żyje w błogiej niewiedzy o swoim mamlatym wizerunku, wizerunku nieudacznika, prezia swojego brata i reszty pisuaru. To typ który kiedy kradnie, krzyczy że go okradają; kiedy bije, wrzeszczy że go biją; kiedy obraża innych, płacze że go obrażają. Sfotygowaną pularde wynosi na piedestał bo to pewnie jedyna osoba w jego otoczeniu posługująca sie angielskim na poziomie podstawowym. Okropny zakompleksiony karzeł tfuuu Odpowiedz Link Zgłoś
norbertrabarbar Kazirodztwo jest w Polsce zakazane!!! 12.10.08, 21:30 Dlatego w ramach walki z kazirodztwem proponuję kasować posty hrabiego-monte-duopsko. Odpowiedz Link Zgłoś
bagienne_dno Was PiSowska choloto 12.10.08, 22:52 nauczał Romuald marksizmu i leninizmu Odpowiedz Link Zgłoś
norbertrabarbar Re: -----Sikorski to kamelon bez pogladow-------- 12.10.08, 21:28 Kaczyński to mąż stanu taki jak ten pedał piłsudski. Przekonany o swej wyjątkowości od wielu lat próbuje zajść w ciążę ze swoim bratem (na zmianę z matką) by geny swe pomnożyć i więcej kaczuchów wyprodukować. Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: -----Sikorski to kamelon bez pogladow-------- 12.10.08, 21:41 Po i PiS do rowów melioracyjnych.oczywiście z łopatami. Odpowiedz Link Zgłoś
sigma_pi Re: Wiewiórki?! 12.10.08, 22:18 Od momentu publikacji słów Pana Prezydenta, cały Naród zadaje sobie teraz to palące, nabrzmiałe, fundamentalne pytanie. Dlaczego wiewiórki? Dlaczego zawiodły tym razem ćwierkające wróble? Odpowiedz Link Zgłoś
n.wataha Re: Lech Kaczyński: Wiem, że Sikorski chodzi 12.10.08, 14:39 Ja go widziałem w mieście jak chodził i opowiadał. Panie prezydencie, niech pan się nie da tym popaprańcom. Musi pan przeciwstawić się im siłą i godnością osobistą. Nie będzie ten rząd decydować na co wydawać pieniądze podatnika! Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: Lech Kaczyński: Wiem, że Sikorski chodzi 12.10.08, 21:40 odbija cały czas...prawicy.Gó...arzeria wpycha się do rządzenia 40 milionowym Krajem. Odpowiedz Link Zgłoś
attina3 Lech Kaczyński: Wiem, że Sikorski chodzi po mie.. 12.10.08, 14:40 Gdybe mial troche oleju w glowie, by tego nie komentowal, a poniewaz ma "nie czyste sumienie" to reaguje. Odpowiedz Link Zgłoś
rokets_w Re: Lech Kaczyński: Wiem, że Sikorski chodzi po m 12.10.08, 19:32 attina3 napisała: > Gdybe mial troche oleju w glowie, by tego nie komentowal, a poniewaz > ma "nie czyste sumienie" to reaguje. Kmiocie wsiowy wlej sobie oleju do głowy i zacznij myśleć. To nie był prezydenta komentarz ale odpowiedz konkretna na zadane konkretne pytanie. Jeśli tak prostych spraw nie rozumiesz idż do chlewa czy obory i posprzątaj gnój by krowy czy świnie miały czysto a nie jak ty gnojowisko w głowie Odpowiedz Link Zgłoś
walter62 Wyprawa na Białoruś 12.10.08, 14:50 "Porażka Sikorskiego polega na tym, że jego wyprawa na Białoruś zakończyła się tym, że ani jednego przedstawiciela opozycji - mówię w pewnym skrócie - nie ma w parlamencie" - uważa prezydent. Czegoś nie pojmuję - czy R. Śikorski jest liderem białoruskiej opozycji? Z wypowiedzi łaskawie panującego można sadzić, że los wyborów na Białorusi zależał od skuteczności R.Sikorskiego. Innymi słowy Sikorski spartaczył robotę, w rezultacie czego żaden z białoruskich opozycjonistów nie dostał się do parlamentu. Czy takie gaworzenie najjaśniejszego nie jest publicznym przyznaniem się do naszego bezpośredniego udziału (w osobie Ministra Spraw Zagranicznych R.P.) w wyborach na Białorusi? Takie szczere gaworzenie jest wodą na młyn Łukaszenki i argumentem dla jego propagandystów, że białoruscy opozycjoniści są wyłącznie obcą agenturą (w dodatku mało skuteczną). Odpowiedz Link Zgłoś
czarnysadov Kaczysnki i jego sojusz z USA 12.10.08, 14:52 Ciekawe co sie stanie jezeli w USA wygra obama lub jesli USA straci wplywy z powodow ekonomicznych. Tak wogole to my dumni Polacy mielismy wieczienia w ktorych amerykanie torturowali lub przygotowywali do tortur Irakijczykow... Kaczysnki i jego sojusz z Izrealem ktory Polski nienawidzi. Kaczysnki ktory zalatwil nam limity CO2 i stocznie. Kaczysnki ktory jest na wskorsl polski patrz Polacy i Napoleon (Kaczysnki i Amerykanie) Kaczysnki ktory w kraju w ktorym najmniej osob pracuje (50% osob w wieku produkcyjnym) gdzie emeryci sa najmlodsi w europie gdzie mamy zpoznienie cywilizacyjne broni przywilejow kondutorow w PKP. Przeciez Kaczynski to karykatura. Odpowiedz Link Zgłoś
tisch Lech Kaczyński: Wiem, że Sikorski chodzi po mie... 12.10.08, 14:54 pana prezydenta proszę na kolanach -tylko jedna kadencja -ja tez się nie nadaje i większość sie nie nadaje -tylko jedna kadencja tisch Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Ciszej nad tą Fotygą 12.10.08, 14:59 Prezydencie nie wracaj do tego. Przecież budujesz nowy wizerunek :) Odpowiedz Link Zgłoś
walter62 Duszek Fotygi 12.10.08, 15:10 wujaszek_joe napisał: > Prezydencie nie wracaj do tego. Przecież budujesz nowy wizerunek :) Owszem "buduje" nowy wizerunek, dla którego niedoścignionym wzorcem jest właśnie Fotyga. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Lech Kaczyński: Wiem, że Sikorski chodzi po mie... 12.10.08, 15:18 jak na osobę wykształconą, ba! osobę, ktora ukończyła prawo, doktoryzowała się i teraz każe się tytułować profesorem - jego sposób wysławiania nie wskazuje, że w cv może pochwalić się takim wykształceniem... Odpowiedz Link Zgłoś
d.d.5 Lech Kaczyński: Wiem, że Sikorski chodzi po mie.. 12.10.08, 15:32 panie prezydencie,jak to"chodzi po mieście i opowiada..", ja na mieście ministra nie spotkałem. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek_meteorolog Lech Kaczyński: Wiem, że Sikorski chodzi po mie... 12.10.08, 15:33 Hehe dobre Kaczyński! Dobrze skwitowane! Odpowiedz Link Zgłoś
areabis To dziadkowie kaczyńskich nie znali polskiego , 12.10.08, 15:38 byli ruskimi sołdatami w Odessie , gadającymi tylko po rosyjsku i w jidisz . A z tego połowa - starozakonni . Próba wyzywania innych od "ruskich" , to typowa manipulacja i socjotechnika . Kalksztajnowie ZA WSZELKĄ CENĘ chchcą zakłamać swoje pochodzenie , ukrywają część swojej rodziny Fiuthów i tradycje z przedmieść Odessy . A Rosjanie - to nasi bracia - Słowianie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kamyk39 Re: To dziadkowie kaczyńskich nie znali polskiego 12.10.08, 16:22 areabis napisał (m.in.): > A Rosjanie - to nasi bracia - Słowianie !!! Fakt. Goscili nas na Syberii; wielu i dlugo. Odpowiedz Link Zgłoś
michalpopiel Lech Kaczyński: Wiem, że Sikorski chodzi po mie.. 12.10.08, 15:57 Jeszce nigdy Polska nie miala tak nadetego prezia jak Kaczor. Ja znam sie lepiej, jestem profesorem, wyksztalconym... Moze powie z czego napisal doktorat.. ale do tego to lepiej nie wracac... pRezydent = Obciach Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ------Prezydent Kaczynski mezem stanu------------- 12.10.08, 16:00 Odpowiedz Link Zgłoś
norbertrabarbar ---- hrabia monte christo kretynem roku ---- 12.10.08, 21:25 Jestem na 100% pewien, że hrabia-monte-dupsko po wpisaniu posta ucieka i nie przegląda więcej forum, na którym się wpisał. Boi się, że śmiech, który go otacza tylko pogłębi jego impotencję. Odpowiedz Link Zgłoś
svetomir Re: a jaki paszport ma sikorski? 12.10.08, 18:28 > a jaki paszport ma sikorski? Od jakichś dwóch lat wyłącznie polski. Na żądanie jarkacza Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Lech Kaczyński: Wiem, że Sikorski chodzi po mie.. 12.10.08, 16:25 Czy ten niewielki człowiek powiedział że brak opozycji w Białoruskim parlamencie to wina Sikorskiego????????? Czy on się zastanawia co mówi???Czy już ma taaaaakie zwarcia w mózgu że nie wie co mówi???? Odpowiedz Link Zgłoś
antoni99 Lech Kaczyński: Wiem, że Sikorski chodzi po mie... 12.10.08, 16:40 Pan Prezydent PIS -u nudzi się i opowiasda przy kawie rozmaite rzeczy ! Cała KAncelaria to zbitek osób odsuniętych od władzy ( PIS-owcy) któzy nudzą się, myślą co zepsuć jeszcze w Polsce !!! Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Lech Kaczyński: Wiem, że Sikorski chodzi po mie... 12.10.08, 16:53 Po czym można rozpoznać kurdupla-intryganta. Ano po tym, że najpierw zaczyna, prowokuje, a dostawszy kopa leci do mamy (ew.opinii publicznej) z krzykiem: MAMO, ON "SIE" bije!! Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec pomówienia i oszczertwa Lecha K. 12.10.08, 17:05 Lech K. ksywka prezydent większośc czasu wywiadu poświęcił na obrażanie przeciwników politycznych parti swojego brata - bo sam się przyznał jest bezpartyjny (sic!) nasz bezpartyjny prezydent wychwalał za to Pis i Fotygę- aby było obiektywnie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jankbh Towarzysz Lech Kaczynski 12.10.08, 17:49 Bierut tez byl bezpartyjny, bo takie zadanie mu wyznaczyla partia, do której scislego kierownictwa sam zreszta nalezal. "Panie prezesie, melduje wykonanie zadania..." Odpowiedz Link Zgłoś
k.adrian Kto pisze te teksty??? 12.10.08, 17:18 Czy każdy tekst na tym portalu musi mieć błędy. Ja rozumiem, że szybkość przekazywania informacji się liczy, ale co z jakością??? Czy ktoś sczytuje te teksty? Gdybym był naczelnym, to już dawno byście z roboty wylecieli. Odpowiedz Link Zgłoś
yoonac Z kartoflem coraz gorzej 12.10.08, 17:55 Wiewiórki ćwierkały gdzie był kaczyński jak mózgi rozdawali. Stał w kolejce za twarzą ale też zabrakło Odpowiedz Link Zgłoś
incipit Cały pisdent. Jak to było po pisdencku ? 12.10.08, 17:54 Cały pisdent. Jak to było po pisdencku ? Aha … Spieprzaj dziadu. Odpowiedz Link Zgłoś
piesek.leszek widać jak na dłoni, że ktoś mu kazał uśmiechać się 12.10.08, 18:00 A wyszło jak zwykle Odpowiedz Link Zgłoś
jonwol Kaczyński to człowiek o rozchwianej 12.10.08, 18:04 osobowości przez całą gamę fobii i niedowartościowanie do którego nie dotrze żadna argumentacja! Człowiek, który przy użyciu skrajnego populizmu wspiął się na szczyt, lecz zapomniał o masce tlenowej i dostał niedotlenienia mózgu. Jak widać zmiany są nieodwracalne. Odpowiedz Link Zgłoś
en_57 Lech Kaczyński: Wiem, że Sikorski chodzi po mie... 12.10.08, 18:08 sikorski to dziwak wygląda jak pijak i ćpun!! Odpowiedz Link Zgłoś
drugie_wcielenie Re: Lech Kaczyński: Wiem, że Sikorski chodzi po m 13.10.08, 07:50 en_57 napisał: > sikorski to dziwak wygląda jak pijak i ćpun!! ciekawe jak ty wygladasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
en_57 Re: Lech Kaczyński: Wiem, że Sikorski chodzi po m 12.10.08, 18:12 A co bo może tusk to taki gigant liczy się wykształcenie i kultura osobista a nie wzrost!!! Odpowiedz Link Zgłoś