snellville 13.10.08, 15:36 Ciekawe do kogo beda strzelac idioci????...Amerykanie juz sraja w gacie...hehehe.Nie zmienil sie ten narod bolszewicki,medale od brody do pasa na marynarce i rakiety na ulicach. Cep cepa cepem pogania. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
igor_53 Do snellville 13.10.08, 17:37 I co ,poszczekal ?Ulzylo cie?Nie wiem,czy Amerykanie sraja ze strachu,a ty wyraznie tak.Tak samo jak ratlerek,siedzi za plotem i szczeka na wiekszych,a tylko podejdziesz podkuli ogon i chodu. Odpowiedz Link Zgłoś
snellville Re: Do snellville 13.10.08, 19:28 igor_53 napisał: > I co ,poszczekal ?Ulzylo cie?Nie wiem,czy Amerykanie sraja ze strachu,a ty > wyraznie tak.Tak samo jak ratlerek,siedzi za plotem i szczeka na wiekszych,a > tylko podejdziesz podkuli ogon i chodu. Noooooo...igor ty Dobermanie ty....a slonine i sol na zime kupiles??? Te rakietki doprowadza was do anemii....kuszac ci sie chce a fiutynek sobie zimne ognie odpala.Organizuj jakas rewolucje posrancu bo ci dupa zarosnie. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_53 Re: Do snellville 13.10.08, 20:15 Sol nie kupilem,no bo po co.Ale trzeci samochod w rodzinie,tak sobie my pomysleli z zona,nie zaszkodzi.I wlasnie tyzdzien temu kupili sobie.Tej raz mam Volvo S40 ,8 letnie,Ford -Mondeo, 10 lat( nie nowy ,ale bardzo go lubie Versja Ghia,skora i reszta.No i najnowszy nabytek Citroen Xsaro Kombi 2.0 HDI.Na sol i reszta piejedzy juz zabraklo.Da i dwa doma utrzymac kosztuje. Odpowiedz Link Zgłoś