debil13 14.10.08, 07:29 pl.youtube.com/comment_servlet?all_comments&v=i5e60lTmves Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan_dreptak Tusk: Prezydentowi tym razem nie ustąpię 14.10.08, 08:11 co ja, obywatel i podatnik mogę zrobić żeby skończyć tę żenadę ??? zrzutkę na lekarza dla nadęta ??? warto toto leczyć czy od razu uśpić ?? Odpowiedz Link Zgłoś
urtasa a 14.10.08, 08:19 A nie ustępuj! Nie ustępuj. Ale to Ty, Panie Premierze, ogłosiłeś rządy miłości. Wygłupiaj się tak dalej. Niczym nie różnisz się od Kaczyńskich. Niczym. Jedno i to samo. Ta sama AWS. Ale macie szansę, możecie zrobić obaj jeszcze większe dziadostwo. Już wiadomo, że was na to stać. Odpowiedz Link Zgłoś
gyubalwahazar Sojusz PiSu z Moskwą!!! 14.10.08, 08:41 PiS robił zawsze wszystko aby Polskę zniszczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
janostrzyca Mam to w dupie. 14.10.08, 08:47 Mam w dupie kłótnie o prezydencki samolot, PZPN, kastrację pedofilów itp. To wszystko ma odwaracać uwagę (i skutecznie odwraca) od spraw naprawdę ważnych. Mnie interesuje moja rodzina, praca i przyszła emerytura. www.janostrzyca.bloog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
arek47 Re: Mam to w dupie..... slusznie ! Pana Lecha tyz 14.10.08, 21:45 Dziwne jak wielu polskich pieniaczy wybralo idiote na prezydeta, zapominajac podstawowe prawa ekonomiczne ? Gdzie przeciez co druga szkola byla Technikum Ekonomiczne, ale widocznie bardziej liczy sie GOLOTA przebrany za Prezydeta (!) i jego dwor zkozony z idiotow ! Odpowiedz Link Zgłoś
elucidator Zamach stanu? 14.10.08, 12:21 "A na stwierdzenie premiera, że to rząd prowadzi politykę zagraniczną, prezydent zaśmiał się i powiedział, że to on jest głową państwa i do niego należy polityka zagraniczna i bezpieczeństwo." Jezeli co takiego rzeczywiscie mialo miejsce, jezeli prezydent rzeczywiscie tak sie zachowal i to powiedzial, to dzialanie prezydenta, ktorego zadaniem jest stac na strazy konstytucji, jest z konstytucja niezgodne. Jest to uzurpacja konstytucyjnych uprawnien nalezacych do rzadu, lamianie konstytucji ktora jasno okresla ze to rzad prowadzi polityke zagraniczna, i nalezy sie zastanowic czy nie mamy tutaj takze do czynienia z forma zamachu stanu, gdzie glowa panstwa probuje przejac konstytucyjne obowiazki i odpowiedzialnosc rzadu. Odpowiedz Link Zgłoś
janekdokwadratu Re: Zamach stanu? 14.10.08, 15:14 Z taką włąśnie formą zamachu stanu w wykonaniu braci Kacyńskich mamy do czynienia od początku ich urzędowania, czy to na stanowisku prezydenta, czy premiera. Czym innym było i jest nadal nieustanne negowanie racji bytu III RP i plucie na nią przy równoczesnym nawoływaniu do założenia IVej? Czyż nie ślubowali wierności konstytuci III RP? Hańba!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda.10 Kaczynskiego wsadzic do rakiety 14.10.08, 21:29 Kaczynskiego wsadzic do rakiety i wyslac na szczyt... do Pana Twardowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś