rydzyk_fizyk 15.10.08, 11:37 Ile zapłacimy za tą podróż marzeń Lecha Kaczyńskiego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skubi6 Prezydent i premier dziś w Brukseli - relacja n... 15.10.08, 11:38 Prezydentowi od dawna należy się Trybunał Stanu za zniszczenie polskiego wywiadu. Gdyby prezydent został postawiony przed Trybunałem Stanu, nie mielbyśmy dziś tych niesamowitych, żałosnych historii. Więcej o procesie Lecha i Jarosława Kaczyńskich, który odbyć się powinien: www.skubi.net/macierewicz.html ----------- www.skubi.net/macierewicz.html Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: Prezydent i premier dziś w Brukseli - relacja 15.10.08, 11:47 Polskiego wywiadu? Żartujesz?! Na tym wywiadzie łapę trzymała Moskwa przy pomocy absolwentów jej wywiadowczych szkół - Rosjanie wcześniej wiedzieli o wszystkim, niż Polacy. O jakim ty polskim wywiadzie mówisz? Przez 50 lat ruscy "kształtowali" sobie ten "polski" wywiad Odpowiedz Link Zgłoś
wiedmak Bo tak powiedzial moskiewski agent Klamczynski? 15.10.08, 12:13 A dowody misiu? Oj nie ma, w raporcie kolejnego sbeka maciarewicza, zpomniano o dowodach! Ale jak sie wierzy szpionom, ze oddanie polskiego wywiadu w rece innych panstw jest dla dobra Polski to o czym my tu mowimy. Odpowiedz Link Zgłoś
czterdziestyiczwarty Re: Bo tak powiedzial moskiewski agent Klamczynsk 15.10.08, 17:52 Miales chyba na mysli Tuska ,to przeciez on chodzi na pasku Moskwy i Putina.Kaczynski jest przeciez podobno pacholkiem Busha. Odpowiedz Link Zgłoś
wiedmak Mam na mysli agenta sb TW Klamczynskiego 15.10.08, 20:10 ktorego zwerbowalo sb na poczatku lat 80tych. Bylo latwo z dwoch przyczyn. Po pierwsze rodzice tych zdrajcow wspolpracowali z Urzedem Bezpieczenstwa, a za wsypywanie bylych towarzyszy z AK jako nieliczni dostali dom w ocalalej Warszawie. Ponadto, w dawnych czasach werbowanie agentow na ich homoseksualizm bylo modne i latwe, ze tez podam przykladd slawnego w Krakowie doc. Jankuna. Kto jest na pasku Moskwy? Przeanalizujmy niektore sytuacje. Klamczynski robi rajwach w sprawie Gruzji, nie dopuszczajac do wspolnej reakcji UE, co na przyklad zrobil Kwasniewski ws. Ukrainy. Wyglada dzilnie, a jaki efekt przynosi? Zaden, jesli nie przeciwny. Od tego czasu Polska jest wylaczona z wszelkich negocjacji. Wciaga w awanture Ukraine, wiedzac ze niedlugo jego zleceniodawcy beda chcieli przejac Krym a moze i stworzych "Niepodlegla Wschodnia Ukraine", przez co oslabia jeszcze bardziej prezydenta Ukrainy co w krotkim czasie prowadzi do rozpadu koalicji pomaranczowej. Co zrobil dla Polski? Glownie i na szczecie nic. Oprocz permanentnego zdaloby sie osmieszania i oslabiania pozycji Polski. Ten nurt jego dzialalnosci jest naprawde skierowany na wewnetrzne rozbicie lub przynajmniej decyzyjne sparalizowanie UE. Tutaj mamy dzialania nic jemu samemu nie przynoszace a paralizujace Polske: wynegocjowana ale od razu zbojkotowana pod bzdurnym pretekstem, ktorego teraz nikt nawet nie pamieta (malzenstwa gejowskie!) konstytucje UE, wsparcie Rydzyka i ostatnia jazda wlasnie w UE, ktora niszczy wizerunek Polski dajac takim rusofilskim krajom jak Wlochy czy Francje argument anihilujacy jakiekolwiek nasze dzialania na wschodzie. Nienawisc i osmieszanie antykomunisty i praktycznego rusofoba Sikorskiego, ma na celu nie dopuszczenie tego typu mocnych i wplywowych ludzi na piedestal wysokiej polskiej polityki. Naturalnie, latwiej miec do czynienia z Polska Edgarow Gosiewskich niz Sikorskich. Akta Kaczynskich, poza jedna lojalka jaroslawa, nie splonely w roku 90tym, a wyjechaly z naszego kraju. Za wszelka cene nalezy szmaciaka obalic, jakimkolwiek sposobem. Kaczynscy musza byc zniszczeni. Odpowiedz Link Zgłoś
rynsztokowy_blazen_niesiolek Gó.wniarz_Thusk_Szkodzi_Polsce_Ja k_Może_:o(((((((( 15.10.08, 21:14 GWno kabluje: Prezydent Polski wychodząc z pierwszej części sesji poprosił herrr Dochnalda Thuske o zrelacjonowanie mu przebiegu obrad, podczas których nie będzie obecny. W odpowiedzi usłyszał od folxdojcza podwórkowego gó...arza: "Prosić to ty sobie możesz" .............................................................................................. Ten korytowy, leniwy, niepoczytalny chamek o szwabskich korzeniach i poglądach, agent Gejrlina jest zagrożeniem dla POLSKI, jej niepodległości i demokracji. Nie powinien nigdy zostać premierem RP !!! Bo czym jest Polska dla tej korytowej, leniwej, chamskiej kreatury her Thuske ? Odpowiedź można znaleźć w miesięczniku Znak, nr 11–12, 1987: Thuske o Polskości, Polsce i Polskiej Historii: Jak wyzwolić się od tych stereotypów, które towarzyszą nam niemal od narodzenia, wzmacniane literaturą, historią, powszechnymi resentymentami? Co pozostanie z polskości, gdy odejmiemy od niej cały ten wzniosło – ponuro – śmieszny teatr niespełnionych marzeń i nieuzasadnionych urojeń? Polskość to nienormalność – takie skojarzenie nasuwa mi się z bolesną uporczywością, kiedy tylko dotykam tego niechcianego tematu. Polskość wywołuje u mnie niezmiennie odruch buntu: historia, geografia, pech dziejowy i Bóg wie co jeszcze, wrzuciły na moje barki brzemię, którego nie mam specjalnie ochoty dźwigać, a zrzucić nie potrafię (nie chcę mimo wszystko?), wypaliły znamię i każą je z dumą obnosić. Więc staję się nienormalny, wypełniony do granic polskością. ---------------------------------------------------- DZIADEK WERMAHTOWIEC BYŁBY PEWNIE DUMNY Z TEJ SZWABSKIEJ AGENTURALNEJ GNIDY, KTÓRA WYRZĄDZA WIĘCEJ SZKÓD POLSCE NIŻ ON W SŁUZBIE U HITLERA Odpowiedz Link Zgłoś
wiedmak Oplacany pisowski szmaciaz sie odezwal 15.10.08, 21:23 Tylko copy+paste klamliwy synu pisowca i prostytutki potrafisz? Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Tusk - cham !!! Tusk - cham !!! Tusk - cham !!! 15.10.08, 22:33 Tusk - cham !!! Tusk - cham !!! Tusk - cham !!! wiedmak napisał: > A dowody misiu? Oj nie ma, w raporcie kolejnego sbeka maciarewicza, zpomniano o > dowodach! Ale jak sie wierzy szpionom, ze oddanie polskiego wywiadu w rece > innych panstw jest dla dobra Polski to o czym my tu mowimy. Odpowiedz Link Zgłoś
ercu Re: Prezydent i premier dziś w Brukseli - relacja 15.10.08, 12:26 Kolega zna widze sprawe od środka? :) Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Dobrze, ze jesteśmy z Tuskiem, bo by była wojn 15.10.08, 16:44 tales1 napisał: > Polskiego wywiadu? Żartujesz?! Na tym wywiadzie łapę trzymała Moskwa przy pomoc > y > absolwentów jej wywiadowczych szkół - Rosjanie wcześniej wiedzieli o wszystkim, > niż Polacy. O jakim ty polskim wywiadzie mówisz? Przez 50 lat ruscy > "kształtowali" sobie ten "polski" wywiad Dobrze, ze jesteśmy z Tuskiem, bo by była wojna z Ruskiem. Konfuzja dlaczego Gruzja? Przez działania PiSu mam taką konfuzję. O udział w wojnie toczonej przez Gruzję? Zabezpieczyli Rosjanom tył NATOwski. Rozbili kontrwywiad na terenie Polski. Ujawnili powiązania wywiadów. Wsypali agentów naszych i sąsiadów. Te wizyty działania w krajach demoludu. To straszenie Unią, czepianie się cudu. Te eSeMeSy do nich od ojca Redyka. Zapewniania Rosji działa moja wtyka. Nie trzeba zamykać stacji Radyja. Umowa działa, z celem się nie mija. Poprzez przepytki co tajne się wymyka. Za ich pośrednictwem, łojca Redyka. Nie trzeba księgi, ani białej listy. PiSiOR donosi w sposób oczywisty. Dlatego na komisji odnośnie etyki. W kierunku Targowicy były przytyki. Hitler wyszedł z Austrii, mały kraj nordycki. Stalin wyszedł z Gruzji, mały kraj bandycki. www.youtube.com/watch?v=Q9TKxOHLOiA Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Tusk uprawia antypolską dywersję? 15.10.08, 11:49 Tusk uprawia antypolską dywersję? Tak chyba trzeba nazwać to uporczywe, uzurpacyjne utrudnianie głowie Państwa wykonywania jej konstytucyjnych obowiązków. Jakimi żywotnymi polskimi interesami Tusk ma zamiar kupczyć skoro z taką zajadłością stara się nie dopuścić do tego żeby Prezydent RP patrzył mu na ręce w Brukseli?? Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: Tusk uprawia antypolską dywersję? 15.10.08, 12:09 Partie prawicowe w polsce juz po raz 3ci udowodniły,że do rzadzenia 40 milionowym Krajem,nie maja głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Tusk uprawia antypolską dywersję? 15.10.08, 12:16 A partie lewicowe od wielu juz lat dowodza, ze korupcja i sluzalstwo woebc obcych sil (wczoraj Moskwa dzis Bruksela) to jedyne rzeczy w jakich sa mocne. Odpowiedz Link Zgłoś
c.rayback Re: Tusk uprawia antypolską dywersję? 15.10.08, 12:36 Sławek,Ty znow z pracy stukasz? Zwolnia Cie,a pod mostem w Ilawie nie ma internetu. Odpowiedz Link Zgłoś
bagienne_dno Kownacki udowdnił 15.10.08, 22:06 że tylko dureń nadaje sie do kancelarii prezia Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Tusk - cham !!! Tusk - cham !!! 15.10.08, 22:34 Tusk - cham !!! Tusk - cham !!! junkier napisał: > Tusk uprawia antypolską dywersję? Tak chyba trzeba nazwać to > uporczywe, uzurpacyjne utrudnianie głowie Państwa wykonywania jej > konstytucyjnych obowiązków. > > Jakimi żywotnymi polskimi interesami Tusk ma zamiar kupczyć skoro z > taką zajadłością stara się nie dopuścić do tego żeby Prezydent RP > patrzył mu na ręce w Brukseli?? Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Tusk - cham !!! Tusk - cham !!! 15.10.08, 22:40 mike-great napisał: > Tusk - cham !!! Tusk - cham !!! Zachowujesz się jak neandertalczyk. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re:Gruziński yeb wali w łeb! Chichocze zza szafy 15.10.08, 16:42 skubi6 napisał: > Prezydentowi od dawna należy się Trybunał Stanu za zniszczenie polskiego > wywiadu. Gdyby prezydent został postawiony przed Trybunałem Stanu, nie > mielbyśmy dziś tych niesamowitych, żałosnych historii. > > Więcej o procesie Lecha i Jarosława Kaczyńskich, który odbyć się powinien: > www.skubi.net/macierewicz.html > ----------- > > www.skubi.net/macierewicz.html Gruziński yeb wali w łeb! Chichocze zza szafy Lenin. Chichocze zza szafy Stalin. Chichot JotPe drugiego. Chichotanie Piłsudskiego. Chichocze koń na biegunach. Chichot Nerona w strunach. Chichotanie ojredyka. Chichocze latami metryka. Chichocze kot alik. Chichocze w tyłku palik. Chichocze przez pokurcza. Postawa obrazoburcza. Jego słowo dżigita. Za Kaliningrad kwita. Jeszcze gruziński łajniak. Bo ujawni kto tajniak. Nie przeciągajcie struny. Bo zgłosi weto do Dumy. I puści przy was bąka. Spod skulonego ogonka. www.youtube.com/watch?v=uBC3FmJ0QDs wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80625,5770677,Eskadra_rosyjskich_okretow_wplynela_na_Morze_Srodziemne.html Odpowiedz Link Zgłoś
anbxl Re: Prezydent i premier dziś w Brukseli - relacja 15.10.08, 19:39 Nie ma problemu,ze prezydent powie cos glupiego....bo tlumacze min juz wczoraj dostali przemowienia wszystkich zabierajacych glos w formie papierowej i tego MUSZA sie trzymac,a nie tego,kto cos sobie "bredzi". Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Dziś Polska-Słowacja i Polska-Polska 15.10.08, 11:44 i nie czarujcie się że nie odpowiadacie, że to tylko dwaj politycy, to Polska właśnie, to Polacy do tego przez 3 lata popychali Odpowiedz Link Zgłoś
art.usa Prezydent i premier dziś w Brukseli - relacja n... 15.10.08, 11:40 Duma i Głupota to suchego drzewa cnota. Człowiek Egoista, sabotażysta polskiej Gospodarki, zapisze się w Historii jak jego przyjaciel Klaus, jako pierwsi Kwerulanci zjednoczonej UE Odpowiedz Link Zgłoś
ursynow95 Re: Prezydent i premier dziś w Brukseli - relacja 15.10.08, 16:31 art.usa napisał: > Duma i Głupota to suchego drzewa cnota. > Człowiek Egoista, sabotażysta polskiej Gospodarki, zapisze się w > Historii jak jego przyjaciel Klaus, jako pierwsi Kwerulanci > zjednoczonej UE 16.22 Donald Tusk i Lech Kaczyński siedzą obok siebie. Uff? Premier rozmawia z innymi europejskimi politykami, po przyjacielsku wita się z Angelą Merkel . CIEKAWE CZY JUZ ZAMELDOWAL BRATU, ZE WYKOPAL SIKORSKIEGO? TERAZ BEDZIE WALCZYL O KRZESLO NA KOLACJI - POLSKA MA TYLKO 1 KRZESLO I ZNOWU ZAMELDUJE JARKOWI" PANIE PREZESIE ZADANIE WYKONALEM" Odpowiedz Link Zgłoś
sai_mon Prezydent i premier dziś w Brukseli - relacja n... 15.10.08, 11:44 Wystartuje, czy nie wystartuje? Jak wystartuje, to czy podjęta będzie próba zestrzelenia, czy nie? Jeżeli będą zestrzeliwać, to trafią, czy nie? Jak trafią, to czy w Polsce będzie żałoba czy ochlaj? Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Tusk zwariował - a zaproszenie Sarkozy'ego? 15.10.08, 11:45 Donald udaje, czy rzeczywiście brak mu piątej klepki? Odpowiedz Link Zgłoś
fidelxxx Re: Tusk zwariował - a zaproszenie Sarkozy'ego? 15.10.08, 12:19 Skoro Ser-kozi zaprosił Kaczuchnę, to będzie Kaczuchna siedziała obok niego. Odpowiedz Link Zgłoś
kalfas2 Re: Prezydent i premier dziś w Brukseli - relacja 15.10.08, 11:53 całe to politowania godne zamieszanie spowodował Karliczuszek, niestety komiczne zagrania z samolotem są niejako wymuszone całą sytuacją. Uwazam ze wobec niekompetencji i sposobu dzialania Ciamkuna, Tusek został postawiony pod scianą, biedak musi zrobic wszystko zeby odciac sie a nawet uniemozliwic wizyte Karliczka w Brukseli. Bardzo niezreczna sytuacja, jesli Tusek by odpuscil i Karliczka przygarną, szkody z tego były by wieksze niz z obecnego cyrku. Biedny Tusek, pewnie łeb mu pęka. Biedny Karliczuszek, pewnie mu smutno ze go nie chcą, że Tusek powiedział : "Tyyy nieeeee...!!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 może i nie jest istotnym jak tusk palił marihuanę 15.10.08, 11:54 istotnym jest po co palił Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 To jest absolutnie nieistotne. Ty się zastanów po 15.10.08, 12:05 co ty dalej ćpasz. Odpowiedz Link Zgłoś
wiedmak Sekwencja zdan godna buca z pisu 15.10.08, 12:22 konczyc szkoly matoly, dopiero pozniej do dyskusji sie brac. Odpowiedz Link Zgłoś
eor Jak to po co? 15.10.08, 12:33 Przeciez wiadomo, ze palil, bo jest czescia ukladu, wychowal sie na podworku i palac chcial zdestabilizowac Polske. Mam inne pytanie - po co Kaczynski zatrudnial handlarza amfetamina? Odpowiedz Link Zgłoś
norbertrabarbar Re: może i nie jest istotnym jak tusk palił marih 15.10.08, 13:13 Tusk w życiu pewnie i sobie wypił i pewnie co nieco wypalił no i oczywiście sobie... po-ru-chał. Zastanówmy się co w tym czasie robił Jarek Kałczyński? Marszczył freda w łazience? A może całą frustrację skierował w politykę? Chyba właśnie tak było - a ty jesteś pieskiem seksualnego frustrata. Odpowiedz Link Zgłoś
dryfulec Zabral ze soba taran? 15.10.08, 11:55 Wywazy drzwi, wpadnie zapocony na sale, caly w gruzie i pyle bitewnym, wrzeszczac "Polska to ja. Ja i moj brat. Ten z podworka to uzurpator. Brat prosil, zebym was pozdrowil." Po jakiego ten gnom tam jedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
kraq ===metr dwadziescia, płaski łeb=== 15.10.08, 12:21 breżniew na wrotkach nic nie będzie wyważał. wiedzie na sale jako stół do kawy. jest na szczycie niezbędny! Odpowiedz Link Zgłoś
ddtt Re: ===metr dwadziescia, płaski łeb=== 15.10.08, 13:20 Na jaką salę?? W kiblu będzie siedział Odpowiedz Link Zgłoś
ursynow95 Re: Zabral ze soba taran? 15.10.08, 16:34 dryfulec napisał: > Wywazy drzwi, wpadnie zapocony na sale, caly w gruzie i pyle > bitewnym, wrzeszczac "Polska to ja. Ja i moj brat. Ten z podworka to > uzurpator. Brat prosil, zebym was pozdrowil." Po jakiego ten gnom tam > jedzie? Przypomnijmy plan gry: 1. na początku rozmowy o postępach w przyjęciu traktatu z Lizbony, 2. omawianie sprawy kryzysu finansowego, 3. kolacja i to, co najbardziej interesuje Polskę: rozmowy ws. pakietu klimatycznego (musimy opóźnić jego przyjęcie, by nie płacić za zbyt dużą emisję dwutlenku węgla). Prezydent nie jest przygotowany na rozmowy o żadnej z tych spraw, chce mówić o Gruzji - agenda tego nie przewiduje. CIEKAWE CO POWIE W SPRAWIE TRAKTATU Z LIZBONY? Odpowiedz Link Zgłoś
hno3 Obojętnie kto ma rację - sytuacja jest poważna a 15.10.08, 11:57 media mają radochę w podsycaniu atmosfery . Dno! Odpowiedz Link Zgłoś
extrafresh Żona miotły udostępnić nie chce? 15.10.08, 11:58 Ps. Opieram się na zeznaniach ojca R. Odpowiedz Link Zgłoś
mracek LK jest czlonkiem 15.10.08, 11:58 LK jest czlonkiem delegacji francuskiej, bo ma osobiste zaproszenie od francuskiego prezydenta. A Francja ma inne interesy niz Polska. W interesie Francji nie lezy silna Polska, tylko slaba i sklocona. Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: LK jest czlonkiem 15.10.08, 12:20 mracek napisał: > LK jest czlonkiem(...) Więcej nie trzeba pisać. kaczyński jest członkiem. Po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Jest jeden pozytywny aspekt wylotu kaczora do 15.10.08, 12:00 Brukseli. Przez jakiś czas przestanie włóczyć się po Polsce i zawaracać głowę Polakom swoimi bredniami. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Tusk uprawia antypolską dywersję? 15.10.08, 12:05 Nie dalej jak rok temu prominentny polityk PO mowil o polskich wojewodztwach jako mozliwych "euroregionach UE". Taka wypowiedz jest przejawem zenujacej pogardy dla integralnosci konstytucyjnej RP. Odpowiedz Link Zgłoś
kraq Re: Tusk uprawia antypolską dywersję? 15.10.08, 12:16 raczej twoje wypowiedzi są przejawem żenującej pogardy dla rozumu. widać, że z idei euroregionów też g..wno zrozumiałeś ale to nic nowego Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Tusk uprawia antypolską dywersję? 15.10.08, 12:22 Po prostu na zadne europregiony nie ma zgody i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
ursynow95 Re:PiS uprawia antypolską dywersję? 15.10.08, 16:57 PiSowski eks-rzad, ktorego desant znalazl miejsce w kancelarii Prezydenta ma swojego przedstawiciela w Brukseli, a my mamy nowy system DWUWLADZY! TRZYMAJ SIE PREMIERZE. MAM NADZIEJE,ZE PORADZISZ SOBIE BEZ DORADCOW. OBOWIAZUJE PLAN"B" ( AWARYJNY) DLA PiSu NIE LICZY SIE DOBRO PLSKI TYLKO ROBIA WSZYSTKO, ABY RZAD NIE MOGL RZADZIC. SAMI PRZEGRALI A TERAZ SIE MSZCZA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
totalizator Tusk zlamal konstytucje 15.10.08, 12:06 Tusk zlamal konstytucje, proba ominiecia veta Prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
wiedmak Nalezy obalic to sbeckie scierwo TW Klamczynskiego 15.10.08, 12:08 I jakikolwiek sposob jest tu dobry. Przykre ze Tusk sobie nie radzi z tym sbeckim pomiotem, przeciez to Premier rozkazuje BORowi. Moze jednak Bog sie zlituje nad nami i zabierze klamczynskiego do jakiegos dolu z piachem. Odpowiedz Link Zgłoś
wiedmak Dziecko mow do swoich partnerow seksualnych 15.10.08, 19:22 polskojezyczny pomiocie. Odpowiedz Link Zgłoś
asen Proszę mnie wpuścić, jestem Prezydentem 15.10.08, 12:11 :), Jak rzadko kiedy Gazeta.pl znalazła odpowiedni nagłówek Szyt Wszystkiego Odpowiedz Link Zgłoś
ursynow95 Re: Proszę mnie wpuścić, jestem Prezydentem 15.10.08, 16:10 asen napisał: > :), Jak rzadko kiedy Gazeta.pl znalazła odpowiedni nagłówek > Szyt Wszystkiego 15.56 Prezydent wszedł już do budynku, a minister Kamiński odjechał - podaje TOK FM. ZAMELDOWAL PREZESOWI JARKOWI, ZE ZADANIE WYKONAL, JEST W BUDYNKU Odpowiedz Link Zgłoś
ursynow95 Re: Proszę mnie wpuścić, jestem Prezydentem 15.10.08, 16:21 asen napisał: > :), Jak rzadko kiedy Gazeta.pl znalazła odpowiedni nagłówek > Szyt Wszystkiego 15.56 Prezydent wszedł już do budynku, a minister Kamiński odjechał - podaje TOK FM. - Został, jak inni przywódcy, powitany. Nikt nie wyobraża sobie, by ktoś mógł go tu zatrzymać, choć prawdopodobnie prezydent nie ma jeszcze identyfikatora - mówi Agnieszka Lichnerowicz. PREZYDENT SZUKA IDENTYFIKATORA! POZNIEJ BEDZIE ATAK NA KRZESLO SIKOPRSKIEGO. PRZYKRO MI I WSTYDZE SIE ZA PREZYDENTA. ROBI Z SIEBIE POSMIEWISKO NA CALY SWIAT W BRUKSELI. TO JEST BUTA. CHCE ZA WSZELKA CENE UDOWODNIC, ZE W POLSCE MAMY SYSTEM DWUWLADZY Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Tuskowi-Błaznowi ze zlości oczy wychodzą z orbit 15.10.08, 12:11 -- "Donald Tusk Show" trwa... Odpowiedz Link Zgłoś
uookasz Re: Tuskowi-Błaznowi ze zlości oczy wychodzą z or 15.10.08, 12:28 gamon0 napisał: > -- > "Donald Tusk Show" trwa... > chyba tylko na obrazkach w tv trwam co sa przerobione photoshopem. przed chwila byl w tv i sie usmiechal :) wylacz ta czarna propagandówke Odpowiedz Link Zgłoś
ursynow95 Re: gamon0-Błaznowi ze zlości oczy wychodzą z or 15.10.08, 16:14 gamon0 napisał: > -- > "Donald Tusk Show" trwa... > GAMONiu0 ZMIEN PLYTE BO JESTES MONOTEMATYCZNY Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: Prezydent i premier dziś w Brukseli - relacja 15.10.08, 12:13 hehe, mam nadzieję, że po tych cyrkach kaczyński będzie jeszcze bardziej izolowany i ignorowany na arenie międzynarodowej. Odpowiedz Link Zgłoś
pc_maniac Chciałeś wetować Wałęsę? hańba prezydencie, hańba 15.10.08, 12:17 Istotą sporu nie było kto ma lecieć ale weto prezydenta w kwestii desygnowania Wałęsy do ciała doradczego Unii. I tutaj nie dziwię się Tuskowi, że chciał Polsce oszczędzić wstydu. Bo jak wyglądałaby Polska gdyby desygnowała DRUGIEGO po Papieżu Polaka do tego gremium, a jednocześnie sama go ZAWETOWAŁA? Czyż to nie jest iście chore? Jak byśmy byli postrzegani na świecie? Wałęsa może się wielu osobom nie podobać, ja również nigdy nie byłem jego zwolennikiem, bo na prezydenta się niestety nie nadawał (zbyt mała wiedza, zero doświadczenia), ale jakby nie patrzeć, pytając kogokolwiek na Świecie o znanych Polaków, Kaczyńskiego czy Tuska nikt nie wymieni, Papieża zaś i Wałęsę prawie wszyscy. Odpowiedz Link Zgłoś
radzio5 Re: Nawet nie rozumiesz co sam piszesz 15.10.08, 12:14 to ty tuskomatole masz już kompletnie zwichrowany mózg. Tusk za ten zamach stanu, bo tego inaczej nazwac nie można powinien juz dawno stac przed trybunałem stanu. Odpowiedz Link Zgłoś
wiedmak Twoj idol moze kiedys doczeka zadyndania 15.10.08, 12:28 wyrok za zdrade kurfi pies, szkoda ze mozliwy tylko w czasie wojny. Ale czogo innego mozna zyczyc, najwiekszemu szkodnikowi w Polsce od czasu Gomulki. Odpowiedz Link Zgłoś
wiedmak Podnieciles sie szmaciaku? 15.10.08, 19:26 Jak sobie wyobrazasz swiniojada prezydencine i jego zgejalego braciszka to wystawiasz sobie jak im dyndaja krotkie czloneczki, polskojezyczny? A szmaciak powinien zadyndac na strunie, niech sie gawiedz tez nacieszy myrdajacym nozkami zdrajca. Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 Pamiętacie jak PiS traktował w 2006/2007 opozycję? 15.10.08, 12:17 Ja pamietam i dlatego w pełni popieram działania Tuska i jego rządu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 80% Polaków wstydzi się Lecha K. 15.10.08, 12:18 Jemu już dziękujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 [...] 15.10.08, 12:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
uookasz Re: kronopio77, mylisz się... to Tusk błaznuje :) 15.10.08, 12:26 gamon0 napisał: > -- > "Donald Tusk Show" trwa... no prosze, gamon0 forumowy mędrzec mowi "mylisz sie". wieśniak Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 Gamoń może zaklinac rzeczywistość, ale jej nie zmi 15.10.08, 12:28 zmieni :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kraq Rzeczniczka prezydencji francuskiej nic nie wie.. 15.10.08, 12:36 buhahahaa za 2 godziny przekonamy się kto robi z siebie błazna. o rzekomej akredytacji dla kartofla, wie kartofel a francuzi jakoś nie wiedzą:))) nie sądziłem, że można być takim idiotą, zeby nie mieć instyktu samozachowawczego:)))) mam nadzieję, że to nie skończy się jakimś wielkim wstydem dla Polski. unia to jednak wykształceni ludzie i powinni zrozumieć, że z wariatami demokracja słabo sobie radzi. trzeba ich tolerować do następnych wyborów Odpowiedz Link Zgłoś
lewar121 Nadęty Tusk razem z PO jątrzy i skłóca ludzi !!!!! 15.10.08, 13:45 Jest mi wstyd, że premierem mojego kraju jest człowiek stawiający swoje ambicje ponad dobrem kraju :( Kto głosował na Tuska niech się teraz przyzna. Banda wsiowych głupków. Odpowiedz Link Zgłoś
kot9999 Niech kartofel z wlasnej kieszeni zaplaci 250 tys 15.10.08, 14:04 Niech kartofel z wlasnej kieszeni zaplaci 250 tys za prywatna wycieczke do brukseli Odpowiedz Link Zgłoś
lewar121 Jak Tusk zapłaci za machu picchu :))) 15.10.08, 14:11 Donek! Oddawaj kasę za wakacje w machu picchu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
4g63 Re: Jak Tusk zapłaci za machu picchu :))) 15.10.08, 14:42 wszyscy pojebani jesteście do kwadratu Odpowiedz Link Zgłoś
lewar121 Re: Jak Tusk zapłaci za machu picchu :))) 15.10.08, 15:14 Nie mów tak bo się Donek obrazi i nie da samolotu nawet swoim ministrom! 4g63 napisał: > wszyscy pojebani jesteście do kwadratu Odpowiedz Link Zgłoś
kraq ===metr dwadziescia płaski łeb=== 15.10.08, 16:31 pisdent breżniew na rolkach wjechał na sale jako stolik do kawy, więc kawa zostanie podana. uff!!!! chyba nikt się nie spodziewa, ze ten zapluty dziad mógłby się przysłużyć czymkolwiek w tych obradach. będzie przynajmniej napitki wozil Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re:PiSdęt chce kultu jednostki 15.10.08, 16:37 Pisdęt Batiuszka. Wzorem kanalia ruska. Pisdęt chce kultu jednostki. On chyba specjalnej troski. On głowa, normy Narodu. Pragnie satrapii wchodu. Z woli pisdęta, batiuszki. Wszyscy trafimy do psychuszki. Tak leczą jego spin doktory. Że on zdrowy, to Naród chory. Wojna na górze, doktryna. Wzorem działanie Stalina. Uczył Rajmund - nadbudowa. Ciemnota ze strachu się schowa. Radzi, zamknąć Palikota. Tuski bez manier hołota. To ja z bratem, nasz pierwszy rząd. Smród UBecji i Ryzdyka swąd. Za Naród ma własne zdanie. To jak pierwsze przykazanie. Czcij Pana jak Boga swego. Donoś na swego bliźniego. To Prawo i Sprawiedliwość. Wprowadzi ład i uczciwość. Osądzi zgodnie z donosem. Naprawi pracy przymusem. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,5806298,Tusk__prezydent_nie_leci__Nie_ma_zgody_na_naruszanie.html Oczywista oczywistość! Nękam sądami. Komornikami. Jam Redyka. Bolszewii wtyka! Za mym przykładem. Kłóć się z sąsiadem. Otruj mu psiaka. Wymódl mu raka. Odpowiedz Link Zgłoś
kot9999 250 tys zlotych zeby sobie posiedziec i posluchac 15.10.08, 16:52 250 tys zlotych zeby sobie posiedziec i posluchac i niczego nie zrozumiec, bo ten wielce wyksztalcony i kulturalny czlowiek zadnym jezykiem nie wlada Odpowiedz Link Zgłoś
pissglowki doskonały komentarz Kuźniara na tvn24 15.10.08, 16:59 a tymczasem ogladajcie uważnie, bo wchodzimy w decydującą fazę lotu kaczki. zaczęło się ostre pikowanie w dół. ziemia coraz bliżej i nawet rozłożona, mokra od potu chusteczka kamińskiego nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
kraq ===pisdent to hańba dla Polski!!!!!!!!==== 15.10.08, 17:15 bardzo dobrze, że Tusk tym razem nie ustąpił. wszyscy teraz możemy się przekonać jakim człowiekiem jest prezydent pisu. jest dla nas hańbą. żadne krzyki już nie przykryją zachowania tego karła Odpowiedz Link Zgłoś
pissglowki widzieliście gest sarkozego? potraktował 15.10.08, 17:49 kłamczyńskiego jak natrętną muchę która mu lata koło twarzy. jak takiego małego gnojka. Odpowiedz Link Zgłoś
ursynow95 Re: Nadęty Prezydent z Pis jątrzy i skłóca ludzi 15.10.08, 14:26 lewar121 napisał: > Jest mi wstyd, że premierem mojego kraju jest człowiek stawiający swoje ambicje > ponad dobrem kraju :( Kto głosował na Tuska niech się teraz przyzna. Banda > wsiowych głupków. lewar, chyba ktos ci dowalil lewarem i pomieszalo ci sie w glowie. Jak maci to Pis bo to ich choroba zawodowa!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tewie60 większe i mniejsze zło ! 15.10.08, 14:31 Fakty: - w wyborach prezydenckich naród (whatever "naród" means) wybrał mniejsze zło (mniejsze wzrostem) - większe wzrostem zło nigdy nie pogodziło się z wolą narodu (whatever "naród" means) - mniejsze wzrostem zło robi coraz więcej złego dla kraju i narodu (whatever "kraj i naród" means) walcząc wyłącznie o prestiż dla własnej osoby i deprecjonując rolę większego wzrostem zła - większe wzrostem zło robi coraz więcej złego dla kraju i narodu (whatever "kraj i naród" means) walcząc wyłącznie o prestiż dla własnej osoby i deprecjonując rolę mniejszego wzrostem zła - oba wcielenia zła mają w dupie kraj i naród (whatever "kraj i naród" means), ale oba będą ponownie walczyć o głosy narodu (whatever naród means) w wyborach prezydenckich Pytania: - czy większe wzrostem zło uszanuje wolę narodu (whatever "naród means) jeśli znów przegra ? - po cholerę większe wzrostem zło tak usilnie stara się zostać prezydentem, skoro, jak twierdzi, prezydent jest niepotrzebny ? - czy większe wzrostem zło w przypadku ewentualnej wygranej nadal będzie twierdzić, że prezydent jest niepotrzebny ? - czy mniejsze wzrostem zło uszanuje wolę narodu (whatever "naród" means) jeśli tym razem przegra, czy może stwierdzi, że nie odda urzędu ? - czy mniejsze wzrostem zło w przypadku ewentualnej ponownej wygranej uzna premiera spoza kaczystanu, czy może stwierdzi, że rada ministrów jest niepotrzebna, skoro kancelaria prezydenta posiada wszystkie kompetencje, aby rządzić samodzielnie ? Dwóch durniów żre się o stołek - ot i wszystko na temat sporu Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: kronopio77, mylisz się... to Tusk błaznuje :) 15.10.08, 12:31 uookasz , wnioskuję z twej wypowiedzi, żeś miastowy... -- "Donald Tusk Show" trwa... Odpowiedz Link Zgłoś
uookasz Re: kronopio77, mylisz się... to Tusk błaznuje :) 15.10.08, 12:40 gamon0 napisał: > uookasz , wnioskuję z twej wypowiedzi, żeś miastowy... > > -- > "Donald Tusk Show" trwa... wnioskuj co chcesz, nie obchodzi mnie to. z twoich bynajmniej nie da sie praktycznie nic wywnioskować. powtarzasz sie na okraglo a jak juz cos napiszesz to nic nie wnosi to do dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: kronopio77, mylisz się... to Tusk błaznuje :) 15.10.08, 12:57 Mało który post wnosi tutaj coś sensownego do dyskusji... większość to albo chamstwa i wulgaryzmy sympatyków PO, albo banialuki bez sensu... CYRK!... :))) -- "Donald Tusk Show" trwa... Odpowiedz Link Zgłoś
uookasz Re: kronopio77, mylisz się... to Tusk błaznuje :) 15.10.08, 13:06 gamon0 napisał: > Mało który post wnosi tutaj coś sensownego do dyskusji... większość to > albo chamstwa i wulgaryzmy sympatyków PO, albo banialuki bez sensu... > CYRK!... :))) > > -- > "Donald Tusk Show" trwa... no nie tylko PO. ja np nie popieram PO. wpisujesz sie w ten cyrk równiez. Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: kronopio77, mylisz się... to Tusk błaznuje :) 15.10.08, 13:30 Na poważnie nie idzie tutaj dyskutować. Zaraz pojawia się jakiś głupkowaty albo chamski sympatyk PO (zazwyczaj) i wali wulgaryzmy albo banialuki. A ja wpisuję się tylko tak dla zachowania równowagi... :))) -- "Donald Tusk Show" trwa... Odpowiedz Link Zgłoś
ursynow95 Re:gamon0, mylisz się... to Prezydent błaznuje :) 15.10.08, 14:31 gamon0 napisał: > Na poważnie nie idzie tutaj dyskutować. Zaraz pojawia się jakiś > głupkowaty albo chamski sympatyk PO (zazwyczaj) i wali wulgaryzmy albo > banialuki. > > A ja wpisuję się tylko tak dla zachowania równowagi... :))) > > -- juz Gamon0 jestes gamoniem do kwadratu, albo jak wolisz kwadratowym zerem . Radze ci zmien repertuar, bo twoje Donald Tusk show trwa piszesz pod kazdym artykulem. Jak nie masz nic wiecej do powiedzenia to sprzedaj komputer i wtedy nie bedziesz sie powtarzal. Wiadomo kto lamie konstytucje Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 80% Polaków śmieje się i z ciebie, gamoniu :)) 15.10.08, 12:28 Możesz zaklinać rzeczywistość, ale jej nie zmienisz :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Czemu "wasza"? Jeden jestem... :) 15.10.08, 12:53 -- "Donald Tusk Show" trwa... Odpowiedz Link Zgłoś
ursynow95 Re: Palikot jesteśmy z Tobą, przeciw Kaczyńskim!, 15.10.08, 14:41 TAK TRZYMAJ PANIE PALIKOT. PRAWDA ZAWSZE W OCZY KOLE Odpowiedz Link Zgłoś
ursynow95 Re: 80% Polaków śmieje się i z ciebie, gamoniu :) 15.10.08, 14:40 kronopio77 napisał: > Możesz zaklinać rzeczywistość, ale jej nie zmienisz :))) Masz racje kronopio77. Gamon0 zawsze bedzie gamoniem i zero zawsze bedzie zerem. Poza tym gamon0 jest monotematyczny, ciagle sie powtarza, bo brakuje mu argumentow. 80% Polakow jest za Premierem i 80% Polakow jest przeciwko gamonowi0 Odpowiedz Link Zgłoś
norton2005 80% Polaków wstydzi się Lecha K. he, he, he 15.10.08, 14:21 80% Polaków wstydzi się Lecha K. he, he, he Niestety to są tylko marzenia liberałów. Po obecnej rozgrywce nie mam już żadnych złudzeń co do Tuska. Nie nadaje się zupełnie na polityka i bardzo szkodzi Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
paskudek1 Re: 80% Polaków wstydzi się Lecha K. he, he, he 15.10.08, 14:44 owszem, Tusk udowadnia że nie nadaje sie specjalnie na polityka, ale Lech Kaczyński udowodnił to JUZ DAWNO TEMU teraz tylko umacnia dowody swojej małosci, zawziętości, komplksów i kompletnego nieprzygotowania do pełnienia tak waznej funkcji w państwie. Cała ta sprawa pokazuje jak małym i zawziętym, zapatrzonym w siebie jest Prezydenr RP. Dopuki błaźni się jako Lech Kaczyński - jego sprawa. Ale WARA MU od ośmieszania urzędu Prezydenta i samej Polski. A to właśnie robi pan Prezydent w tej chwili. Nie jestem i nigdy nie byłam zwolenniczkją PO ale to co wyprawa Lech Kaczyńsski jest żenujące i uwłaczające godnosci stanowiska. POnadto PO CO On tam pojedzie??? Z KIM i W JAKIM JĘZYKU bęzie rozmawiał??? Będzie wogóle wiedział o czym mowa?? Bio tłumacz mu nie przysługuje, taki erzecy są załatwiane na dłuuugo przed tego typu spotkaniami. Lech Kaczyński nie zna językówm, nie umie porozumiewać się z ludźmi, a jako Prezydent nie ma żadnych prawnych instumentów aby podejmować decyzje i zobowiązania jakie zapadną na szczycie w Brukseli. Te zobowiązania bowiem będzie musiał realizować RZĄD i to przedstawiciele Rządu musza podjąć zobowiązania w imieni naszego pańśtwa, zobowiązania, które potem będa MOGLI zrealizować. Czy Wy na prawde tego wzystkiego nie rozumiecie??? A Kaczyński usiłuje przeprowadzić dowód na to "kto tu rządzi" i tyle. Jego małość, chęć władzy przesłania mu WSZYSTKO z polską racją stanu na czele Odpowiedz Link Zgłoś
czterdziestyiczwarty Re: 80% Polaków wstydzi się Lecha K. 15.10.08, 17:57 Mocno sie mylisz.Polacy wstydza sie za rowno za premiera ,ktory zachowuje sie jak zazdrosny gowniarz jak i za prezydenta ,ktory zachowuje sie jak urazona primadonna.Niestety na polskiej scenie politycznej nie ma czlowieka ,ktory mioglby tych dwoch idiotow przywolac do porzadku. Odpowiedz Link Zgłoś
kraq ===opozycja pisu nazywa się Polska== 15.10.08, 12:19 pamiętamy i widzimy nadal jak pis gardzi i kupczy Polską na czele z brezniewem na wrotkach Odpowiedz Link Zgłoś
ak8131 kraq - powtarzasz sie. Juz to pisales. 15.10.08, 12:55 Widac pamiec ci nie dopisuje. Moze 70-tka stuknela. To nie starosc i nie smierc. To tylko skleroza. kraq napisał: > pamiętamy i widzimy nadal jak pis gardzi i kupczy Polską na czele z > brezniewem na wrotkach Odpowiedz Link Zgłoś
ursynow95 Re: Pamiętacie jak PiS traktował w 2006/2007 opoz 15.10.08, 16:43 kronopio77 napisał: > Ja pamietam i dlatego w pełni popieram działania Tuska i jego > rządu :)) 16.24 Przypomnijmy raz jeszcze: miejsce podczas kolacji jest jedno. Kto je zajmie? Szefem naszej delegacji jest premier, on też swobodnie rozmawia z zagranicznymi politykami. Co jednak, gdy prezydent będzie się upierał, by wejść też na kolację? Wbrew pozorom, możemy się tego spodziewać. MAMY PRZEDSTAWICIELA, KTORY ZACHOWUJE SIE JAK UPARTY OSIOL!!!! PREZYDENT- KANCLERZ, WCHODZI W BUTY PREMIERA. Odpowiedz Link Zgłoś
kraq ===ciekawe czy klamczynski wziął zęby na wyjazd== 15.10.08, 12:18 bo jak się będzie głupkowato uśmiechał, to będzie jeszcze bardziej głupkowato wyglądał bez zębów (vide zdjęcie do niniejszego artykułu) Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Jakiej funkcji w Photoshopie uzyliscie? 15.10.08, 12:20 Jakiej funkcji w Photoshopie uzyliscie aby tak znieksztalcic twarz prezydenta? Az trudno go rozpoznac! Gratulacje! "Der Stuermer" to Swierszczyk w porownaniu z GWnem. Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: Jakiej funkcji w Photoshopie uzyliscie? 15.10.08, 13:08 pies_na_lewizne napisał: > Jakiej funkcji w Photoshopie uzyliscie aby tak znieksztalcic twarz > prezydenta? Az trudno go rozpoznac! > > Gratulacje! "Der Stuermer" to Swierszczyk w porownaniu z GWnem. czy to trudno zrozumieć, że kaczyński tak już wygląda? Tu nie trzeba żadnego photoshopa, żadnych filtrów ani specjalnych trików. Odpowiedz Link Zgłoś
ichmordy Prezydent i premier dziś w Brukseli - relacja n... 15.10.08, 12:21 Musi pilnowac Tuska żeby ten nie palił marihuany na szczycie. Odpowiedz Link Zgłoś
uookasz Re: Ciekawe, co teraz Tusk znowu spartoli... 15.10.08, 12:25 gamon0 napisał: > -- > "Donald Tusk Show" trwa... > a jak nie spartoli to bedziesz na tyle niedziecinny i malo obiektywny by to przyznać ? czy dalej bedziesz sie zachowywal jak ksiądz w radio maryja ? Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: Ciekawe, co teraz Tusk znowu spartoli... 15.10.08, 12:29 Jeśli Lech Kaczyński dopilnuje, to Tusk może i nie spartoli... ale z Tuskiem nigdy nic nie wiadomo... -- "Donald Tusk Show" trwa... Odpowiedz Link Zgłoś
uookasz Re: Ciekawe, co teraz Tusk znowu spartoli... 15.10.08, 12:32 gamon0 napisał: > Jeśli Lech Kaczyński dopilnuje, to Tusk może i nie spartoli... ale z > Tuskiem nigdy nic nie wiadomo... > > -- > "Donald Tusk Show" trwa... ale ja nie o to ciebie pytalem. ja rozumiem ze kochasz radio maryja i PiS, to twoj wybor. ale jesli chcesz byc obiektywny (w co watpie) to czy napiszesz na forum i przyznasz racje tuskowi jesli nic nie spartoli i nie bedzie to zaslugą prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: Ciekawe, co teraz Tusk znowu spartoli... 15.10.08, 12:37 Źle rozumiesz, ale nic to... Jasne, że przyznam i napiszę... jeśli tylko Tuskowi uda się dokonać takiego CUDU... :))) -- "Donald Tusk Show" trwa... Odpowiedz Link Zgłoś
uookasz Re: Ciekawe, co teraz Tusk znowu spartoli... 15.10.08, 12:43 gamon0 napisał: > Źle rozumiesz, ale nic to... > Jasne, że przyznam i napiszę... jeśli tylko Tuskowi uda się dokonać > takiego CUDU... :))) > > -- > "Donald Tusk Show" trwa... zwrot "zle rozumiesz" stosuje tu kazdy by odwrocic kota ogonem, nic to. oczywiscie trzymam cie za slowo. Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: Ciekawe, co teraz Tusk znowu spartoli... 15.10.08, 12:55 Skoro twierdzisz, że lepiej rozumiesz, iż ja kocham radio maryja i PiS, to już twój problem... :))) -- "Donald Tusk Show" trwa... Odpowiedz Link Zgłoś
uookasz Re: Ciekawe, co teraz Tusk znowu spartoli... 15.10.08, 13:05 gamon0 napisał: > Skoro twierdzisz, że lepiej rozumiesz, iż ja kocham radio maryja i > PiS, to już twój problem... :))) > > -- > "Donald Tusk Show" trwa... no to moze popierasz jakas inna niszowa partie, to juz twoja sprawa gdzie stawiasz krzyzyk. tak btw. premier leci za 60 tys rządowym, prezydent leci za 140 tys czarterowanym. Napisz cos o tym bo ostatnio waliles posty ze premier nie lata rejsowym :) Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: Ciekawe, co teraz Tusk znowu spartoli... 15.10.08, 13:27 Może popieram, a może nie popieram... Przecież Lech Kaczyński nie obiecywał, że bedzie latał rejsowymi... to Tusk się do tego dobrowolnie zobowiązał... :))) -- "Donald Tusk Show" trwa... Odpowiedz Link Zgłoś
uookasz Re: Ciekawe, co teraz Tusk znowu spartoli... 15.10.08, 13:32 gamon0 napisał: > Może popieram, a może nie popieram... > > Przecież Lech Kaczyński nie obiecywał, że bedzie latał rejsowymi... to > Tusk się do tego dobrowolnie zobowiązał... :))) > > -- > "Donald Tusk Show" trwa... no tak sie sklada ze wczoraj kaminski w tvn24 powiedzial ze prezydent prawdopodobnie wypelni obietnice tuska i sam poleci rejsowym. a dzis wyczarterowal samolot za kwotę ponad 2 razy wieksza anizeli lot premiera :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD dlaczego to ci nie przeszkadza ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: Ciekawe, co teraz Tusk znowu spartoli... 15.10.08, 13:38 Nie słyszałem, ale jeśli tak było, to powiedział kamiński, a nie kaczyński... i z pewnościa w formie kpiny z OBIETNIC Tuska... :))) -- "Donald Tusk Show" trwa... Odpowiedz Link Zgłoś
minister_krab Re: Ciekawe, co teraz Tusk znowu spartoli... 15.10.08, 15:37 gamon0 napisał: > Nie słyszałem, ale jeśli tak było, to powiedział kamiński, a nie > kaczyński... i z pewnościa w formie kpiny z OBIETNIC Tuska... :))) > > -- > "Donald Tusk Show" trwa... obiektywizmu ci brak. kiepski bylby z ciebie dziennikarz. Odpowiedz Link Zgłoś
norbertrabarbar Re: Ciekawe, co teraz Tusk znowu spartoli... 15.10.08, 13:09 Pamiętaj jedno, w 1980 roku PRAWDZIWI POLACY siedzieli w więzieniu. Lech Kaczyński pisał doktorat potępiający związki zawodowe. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Ciekawe, co teraz Tusk znowu spartoli... 15.10.08, 14:04 "Pamiętaj jedno, w 1980 roku PRAWDZIWI POLACY siedzieli w więzieniu. Lech Kaczyński pisał doktorat potępiający związki zawodowe". Lech Kaczyński obronił doktorat w 1979 r. Co jeszcze w tej wypowiedzi jest kłamstwem? Odpowiedz Link Zgłoś
norbertrabarbar Re: Ciekawe, co teraz Tusk znowu spartoli... 15.10.08, 14:56 Mylisz się, doktorat dostał dopiero 1980, ale w 1979 pewnie już próbował. Oczywiście w ramach walki z komuną specjalnie napisał marną pracę doktorską. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Ciekawe, co teraz Tusk znowu spartoli... 15.10.08, 15:31 Nie wiem, kiedy bronił. Wiem, że w 1979 r. praca była napisana. Odpowiedz Link Zgłoś
uookasz Re: Ciekawe, co teraz Tusk znowu spartoli... 15.10.08, 18:33 norbertrabarbar napisał: > Pamiętaj jedno, w 1980 roku PRAWDZIWI POLACY siedzieli w więzieniu. Lech > Kaczyński pisał doktorat potępiający związki zawodowe. zgodnie z linią swojego tatusia wychwalal komune Odpowiedz Link Zgłoś