1sz-truten Czy nie macie juz tego dosc? 18.10.08, 10:44 mam propozycje jego nadeta ambicja juz nie wytrzymuje bo nie potrafi strawic faktu ze znalaz sie na drodze prowadzacej na smietnik ewentualna ( skazana na niepowodzenie ) nastepna elekcja zatruwa nam zycie czy nie najwyzszy czas abysmy my internauci wysuneli kandydata na jego nastepce ? Donald jest i pewnie bedzie dobrym premierem gdyby mial tem problem z glowy ? dlatego proponuje: wysuwajmy kandydatury , kto pokona Lecha ? moja kandydatura : Owsiak ! ma co prawda glupie okulary czasami ale ma dwa lata to sie podciagnie Owsiak na prezydenta !! to jedyny polak ktory daje gwarancje ze nie bedzie dzielic a jednoczyc! Jurek Owsiak! no i oczywista ze pokona Wielkiego Brata ! a Donald bedzie mial czas na naprawe tego co odziedziczyl! Odpowiedz Link Zgłoś
uookasz ogłaszam przetarg... 18.10.08, 10:44 na zamurowanie wszystkich okien i drzwi w palacu prezydenckim. mysle ze i za darmo wiele ludzi by sie tego chetnie podjelo wiedzac ze nie beda musieli tego ciasteczkowego potwora ogladac przez nastepne 2 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan331 Prezydent przeprasza Monikę Olejnik za "stokrotkę" 18.10.08, 10:45 łyn nie piuł blekotu,łyn był po spoużyciu C2 H5 OH /wzór sumaryczny C2H6O/ a po tym jest sie gniewny alibo weselnik łyn sie zaliwa na agresium."WSTYD BYĆ POLAKIEM" Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Kaczyńscy byliby gorsi od niejednego SBeka....... 18.10.08, 10:46 QRWA......jak pięknie można kogoś ZNIELUBIĆ ....:<> ......"Bielan: - Prezydent jest czuły na punkcie swoich relacji z kobietami. Nie lubi, kiedy kobieta czuje się przez niego dotknięta. Prezydent bardzo się przejął...." BIELAN.... bi.gazeta.pl/im/5/3442/z3442175X.jpg zawsze mi się kojarzyłeś....... www.zwoje-scrolls.com/zwoje28/poster18.jpg i to było dobra skojarzenie bo nie tylko papierosy są do D...PY....... Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Albo dwóch... albo i trzech nawet... :)))))))))))) 18.10.08, 10:48 -- "Donald Tusk Show" trwa... Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewiznie Krótka lista..Kiszczak,Rydzyk,Kaczynscy. ..gamon0 18.10.08, 10:52 pl.youtube.com/watch?v=EQNmPuXC_h4&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
celinka66 Prezydent przeprasza Monikę Olejnik za "stokrotkę 18.10.08, 10:47 Nie przyjęłabym ani przeprosin prezydenta ani tym bardziej kwiatów od niego. On zbyt wiele razy i zbyt wiele osób obraża. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej-bce Re: Prezydent przeprasza Monikę Olejnik za "stokr 18.10.08, 11:15 Wysokie masz mniemanie o sobie celinka66.Chyba a raczej na pewno nie będziesz tak wysoko aby Cię prezydent przepraszał Odpowiedz Link Zgłoś
pikorab Re: Prezydent przeprasza Monikę Olejnik za "stokr 18.10.08, 10:47 W swej naiwności, mimo wieku i wielu doświadczeń, myślałem, że straszenie, grożenie i terroryzowanie podwładnych i przypadkowych rozmówców przez zwierzchników-psychopatów i megalomanów,należy do dalekiej przeszłości. Człowiek jednak myli się: Errare humanum est! <pikorab> Odpowiedz Link Zgłoś
xsawer Prezydent przeprasza Monikę Olejnik za "stokrotkę 18.10.08, 10:50 Dzxiwny człowiek! (raczej człowieczek) Odpowiedz Link Zgłoś
as Prezydent przeprasza Monikę Olejnik za "stokrotkę" 18.10.08, 10:51 Właściciel Polski, zupełnie jak I Sekretarz. Tfu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Prezydent przeprasza Monikę Olejnik za "stokr 18.10.08, 13:01 as napisał: > Właściciel Polski, zupełnie jak I Sekretarz. Tfu!!! "...Jam prezydent, czyli władza. A jak komu nie dogadza, Niechaj zbiera sie i zmiata, Jeśli nie chce wąchać bata..." (Jan Brzechwa, "Szelmostwa lisa Witalisa") Odpowiedz Link Zgłoś
rosolina Prezydent przeprasza Monikę Olejnik za "stokrotkę" 18.10.08, 10:57 Coś mi te "wielkopańskie" maniery przypominają władców PRLu! Odpowiedz Link Zgłoś
mentorlevicy w Polsce niezależni dziennikarze prcują w... 18.10.08, 11:01 Wieczorze Przemyśla , Głosie Baniochy lub Radiu Zbąszynek.. POZDRAWIAM ICH SERDECZNIE.. reszta no cóż...dzieci ,raty kredytu hipotecznego i samochodowego.. wiecie..pokorne ciele trzy matki ssie.. Odpowiedz Link Zgłoś
ch4ron A kto zapłacił za róże? 18.10.08, 11:03 Pan Prezydent z własnej kieszeni, czy też z kieszeni podatników? Odpowiedz Link Zgłoś
ontos2 kancelaria prezydencka 18.10.08, 12:00 z tzw. budżetu wypadków nieprzewidzianych...np. żel do włosów dla Kamińskiego, zyletki dla Kownackiego i klej dla utrzymania prezydenckiego uśmiechu Odpowiedz Link Zgłoś
mis22 Prezydent prymityw 18.10.08, 11:04 Gdy czytalem historię Cesarstwa Rzymskiego to zdziwiło mnie ilu cesarzy zostało zamordowanych. Kolejny władca niszczył pomniki poprzedniego aby ludzie uważali, że on jest największy. Podobnie rozbił Stalin i Mao. Kaczyńscy też zachowują się podobnie. Starają się zniesławić Wałęsę. Mamy proces Jaruzelskiego. Czyż to nie przykro gdy polski prezydent, nazywający siebie Głową Państwa, jest prymitywem, którym rządzą zwierzęce instynkty walki i niszczenia każdego kto mu oponuje. Odpowiedz Link Zgłoś
pancygaro dowcip o prezydencie i ośmiornicy 18.10.08, 11:05 proponuję skompilować groźby prezydenta z rasistowskim dowcipem, który rozsyłała Era. Co powstanie ze skrzyżowania prezydenta z ośmiornicą? Po odpowiedź zapraszam tutaj: www.pancygaro.fotolog.pl/dowcip-o-prezydencie-i-osmiornicy,1666181,link.html -- www.pancygaro.fotolog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jonwol TW "Nielot" działał pod wpływem alkoholu, 18.10.08, 11:05 czyli zachowywał się normalnie. Takiemu knypowi wystarczy do upojenia się "baryłka wedlowska" żeby zaczął bredzić. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlik744 Droga Pani Moniko 18.10.08, 11:06 Dlaczego pani dała się przekonać 11 różami,przecież była okazja wykończyć tego popaprańca.Jeżeli byli wiarygodni świadkowie ,to wyrok był praktycznie przesądzony.Osoba z orzeczonym wyrokiem sądu raczej nie może pełnić funkcji prezydenta.Była okazja się go wreszcie pozbyć.Dam Pani nie 11 ale 20 albo 30 róż i będę bardziej milszy niż ten przestraszony ćwok,tylko niech Pani nie wycofuje skargi do prokuratury.BŁAGAM PANIĄ! Odpowiedz Link Zgłoś
tw.zenek Może nie chciała schodzić do jego poziomu. 18.10.08, 11:16 I w sumie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
krawiec6661 Stokrotka 18.10.08, 11:07 W slangu to kbieta, która często "daje". Pewnie chodziło mu o sposób załatwiania posady. Bolesna lekcja demokracji, gratuluje tym co głosowali na kretyna o mentalności dresiarza. Odpowiedz Link Zgłoś
25cz Prezydent przeprasza Monikę Olejnik za "stokrotkę" 18.10.08, 11:08 Słyszałem, że pewne plemię Masajów, miało problem czy- dupa wołowa może być ich głową wspólnoty.Bardzo lubili swoją dupę wołową, ale nie mogli jednoznacznie zinterpretować dżwięków, które to się z niej wydobywały.W końcu poszli na kompromis i wybrali krowi ogon. Wydaje mi się, że ci Masajowie są od nas rozsądniejsi. Odpowiedz Link Zgłoś
dingdong Zmeczyl mnie juz Pan Prezydent... 18.10.08, 11:08 swoim zachowaniem i ciaglym udowadnianiem...czegos, moze swojej wielkosci i waznosci. A ja juz sie tym zmeczylem i chcialbym zeby podjal chociaz raz meska decyzje i...odszedl, sam, oszczedzajac mam wszystkim wiecej wsydu i zmeczenia... Odpowiedz Link Zgłoś
tizet171 Prezydent przeprasza Monikę Olejnik za "stokrotkę 18.10.08, 11:08 Niestety zachowania n.prezydenta sa b.prymitywne.On nie moze byc politykiem bo jak widac emocje paralizuja mu rozum>I on chce byc partnerem w dysputach np z P. Sikprskim ?.Obnazyl sie .Przeproszenie nic nie zalatwi.Ta plama pozostanie na zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
kukuryku20 Pożałuje pani, wykończę panią! 18.10.08, 11:09 "jest pani na mojej krótkiej liście, pożałuje pani tego, wykończę panią" - gdybym nie wiedział, że to są słowa Prezydenta RP, to pomyślałbym, że te groźby wywrzeszczał jakiś gangster do swojej przyszłej ofiary. Odpowiedz Link Zgłoś
tw.zenek Ależ on jest gangsterem politycznym 18.10.08, 11:12 Uprawia politykę z wdziękiem mafii pruszkowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Pożałuje pan, wykończymy pana..... 18.10.08, 11:17 i.wp.pl/a/f/jpeg/9962/kaczynski_lech450.jpeg podpisali: LUMPENINTELIGENT, "CIEMNY LUD", WYKSZTAŁCIUCH, BURA SUKA, KAMASZ, ŁŻE ELITA, DZIAD,który SPIEPRZA MAŁPA W CZERWONYM, "ZOMOWIEC" z SOLIDARNOŚCI..... INTER-LIBERAŁOWIE ( tego określenia PiSuarowe BYDŁO nie znało bo nie wiedzieli ,że istnieje coś takiego jak INTERNET...... __________________________ PiSuarowe"MORDY wy WASZE", zapamiętajcie co powiedział SENEKA..... ...Dość jednej chwili na to,by wprost z tronu znaleźć się na kolanach u cudzych stóp.Musisz pamiętać,że wszelki los jest zmienny i że cokolwiek się zdarza komu innemu,może sie i tobie przydarzyć Odpowiedz Link Zgłoś
komnen3 Ale przynajmniej tytułował ją "Panią" 19.10.08, 02:34 nawet w zapamiętaniu :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa-anna-maria Prezydent przeprasza Monikę Olejnik za "stokrotkę" 18.10.08, 11:11 Za moich młodych lat,a mam teraz po 50-ce jak nie wypadało powiedzieć o kobiecie "k...a",gdy się było niby w kulturalnym towarzystwie, to mówiło się o tej kobiecie "stokrotka".Lechu K.pewnikiem na takich salonach bywał i coby nie zarzucano mu chamstwa używał zamiast k...-stokrotka.Nadęty do niebotycznych rozmiarów BALON-mam nadzieję, że już niedługo z wielkim HUKIEM-- PĘKNIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aa_6 Ale nie słyszałam, żeby TVN24 18.10.08, 11:11 zająknął się na ten temat na antenie, a sprawa kwalifikuje się do sądu i jest przynajmniej przyczynkiem do impeachmentu. Pisząc to, mam wyostrzoną świadomość, że wielu z nas forumowiczów może być na jakiejś "długiej" liście... Odpowiedz Link Zgłoś
zbud-2 Prezydent przeprasza Monikę Olejnik za "stokrotkę" 18.10.08, 11:11 za wcześniejszych czasów były: -cichodajki , braminki /od bramy/,stokrotki /od 100 razy dziennie czyli Q.../ itd. itp.określenia . Czemu się dopytujecie młodych o znaczenie tego określenia??Zapytajcie swego dziadka. Oj wspomina się ,wspomina !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Prezydent przeprasza Monikę Olejnik za "stokr 18.10.08, 11:17 Cytat: "- Tego dnia prezydent dowiedział się, że nie ma czym lecieć do Brukseli. Potem - że nie wejdzie na szczyt. I wreszcie - że nie będzie dla niego krzesła na uroczystej kolacji. Jak się dzieją takie rzeczy, to nic przyjemnego, a pani pyta, dlaczego był zdenerwowany. W takiej sytuacji może dojść do spięcia." I mimo tego poleciał, wszedł, usiadł, miał swoje 2 minuty, zjadł - niezbyt przyjemny i ładny obraz głowy państwa. Nie chciałabym być w skórze Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
miro3.1 Prezydent przeprasza Monikę Olejnik za "stokrotkę" 18.10.08, 11:13 Wydaje się, ze w przypadku kierowania pod adresem dziennikarki groźby bezprawnej przeprosiny mogą nioe wystarczyć. Według powszechnie dostepnej wiedzy istnieje uzasadnione podejrzenie popelnienia przestepstwa przez urzedującego prezydenta. Taką wiedzę oczywiście posiada także prokuratura. Ma zatem obowiazek wszcząć z urzędu postepowanie wyjaśniające. Ciekawe czy to zrobi. Jeżeli nie zrobi, to każdy komu jest znana okoliczność uzasadniająca podejrzenie popełnienia przestepstwa czyli każdy obywatel RP moze złożyć wniosek o sciganie. I pewnie ktoś złoży. Prezydent nie dlatego słał róże i przepraszał, ze się zreflektował, iż zachował się po chamsku. Ktoś mu powiedział, że jego zachowanie moze i powinno być zakwalifikowane po prostu jako przestępstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Prezydent przeprasza Monikę Olejnik za "stokr 18.10.08, 11:21 miro3.1 napisał: > Według powszechnie dostepnej wiedzy istnieje uzasadnione podejrzenie > popelnienia przestepstwa przez urzedującego prezydenta. Taką wiedzę > oczywiście posiada także prokuratura. Słuszna uwaga, prezydent popełnił przestępstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
tw.zenek Niech przeprosi nas wszystkich i sp....... 18.10.08, 11:15 Każdy dzień jego rządów, to obraza dla Polski. Odpowiedz Link Zgłoś